• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:14:52 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:14:52 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 126
Total: 193
evax
asantor
cealexop
thpanousis
stavrospk
dimitrisblioumis
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
DemetriosL
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
LelisNiko
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
ggalamat
AlexKyr
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
ΦΙδανης Αριστοτελης
ThanosKoutsoump
aggp
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
Amalia
Angelagfb
spoun
GeorgeGk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Εξωτερικά Νέα & Διακρατικές Σχέσεις (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Τα Σκόπια και το όνομα Μακεδονία
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 58 Go Down Print
Author Topic: Τα Σκόπια και το όνομα Μακεδονία  (Read 100151 times)
aliakmwn
Guest
Απ: Τα Σκόπια και το όνομα Μακεδονία
« Reply #120 on: October 10, 2006, 18:17:33 pm »

10 σελιδες topic ρε πουστη μου και μερικοι ακομα δεν εχουν καταλαβει τιποτα... Ωρες-ωρες αισθανομαι πως τσαμπα τρωω το χρονο μου εδω μεσα...
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
Re: Τα Σκόπια και το όνομα Μακεδονία
« Reply #121 on: October 10, 2006, 19:15:51 pm »

Quote from: aliakmwn on October 10, 2006, 18:17:33 pm
10 σελιδες topic ρε πουστη μου και μερικοι ακομα δεν εχουν καταλαβει τιποτα... Ωρες-ωρες αισθανομαι πως τσαμπα τρωω το χρονο μου εδω μεσα...

Έχεις δίκιο!

Αχ...αχ τέτοιο μυαλό να χαραμίζεται εδώ μέσα? NoNo

Ο Μυθριδάτης (Πόντιος όχι Έλληνας) αφού κατέκτησε τη μικρά ασία ξέσκισε και τους αλλοεθνείς, αλλόθρησκους με άλλη γλώσσα Μακεδόνες!  crazy^seestars^
« Last Edit: October 10, 2006, 21:28:32 pm by Ολύμπιος » Logged

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Νessa
Guest
« Reply #122 on: October 10, 2006, 19:18:24 pm »

Ποιος Μυθριδάτης ρε ασχετίλα; Είπε κανένας τίποτα για το Μυθριδάτη;
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #123 on: October 10, 2006, 19:30:41 pm »

Quote from: Νessa on October 10, 2006, 18:12:45 pm
Τη σημειολογία μου μέσα... Η μακεδονία ως γεωγραφικός χώρος περιλαμβάνει και εμάς. Η Μακεδονία ως έθνος (καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες) δεν περιλαμβάνει εμάς... άλλο το ένα άλλο το άλλο...

Πιο έθνος ρε Νέσσα? 40% κατοίκους αλβανικής καταγωγής έχει αυτό το κράτος, οι οποίοι όχι μόνο δεν εκφράζονται από το επινόημα της Μασεντόνιας, αλλά εκδηλώνουν και τάσεις διασπαστικές...(κάτι μου έλεγε ο Σκοπιανός στο BEST για τα καλάσνικοφ που έχουν οι αλβανικής καταγωγής και τους έχει φοβηθεί το μάτι των Μασεντόνων...)

Μ αρέσει πάντως που κυρήττεις τον σεβασμό των δικαιωμάτων των ανθρώπων...
Ποιός είναι ο σεβασμός στους αλβανικής καταγωγής?
Και ποιός είναι ο σεβασμός στους σλαβικής καταγωγής, οι οποίοι έχουν υποχρεωθεί (και κυρίως όχι εν γνώσει τους) να εστερνιστούν κάτι ολότελα διαφορετικό από την κουλτούρα και τις καταβολές τους?

By the way, από όψιμους αριστεριστούληδες έχουμε γεμίσει Αλιάκμονα!

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #124 on: October 10, 2006, 19:32:27 pm »

βασικά εγώ άκουσα τον αρχηγό των αλβανοφώνων...να υποστηρίζει τη συνταγματική τους ονομασία ...δλδ MACEDONIA...

www.twitter.com/apostolos1986
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #125 on: October 10, 2006, 19:33:49 pm »

Ε αφού άκουσες τον αρχηγό...!

poso sas bariemai!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #126 on: October 10, 2006, 19:38:55 pm »

Quote from: miss_elec on October 10, 2006, 19:33:49 pm

Ε αφού άκουσες τον αρχηγό...!

ε ποιον θα ακούσω ρε miss-elec...
γιατί εσύ ακούς τους πολίτες της FYROM...ακούς τους κυβερνώντες που λένε για MACEDONIA γιατί σίγουρα θα υπάρχουν και άνθρωποι στα Σκόπια που δεν υποστηρίζουν την αδιάλλακτη στάση ...
βασικά πάω πάσο γιατί έχεις πολύ ισχυρά επιχείρηματα και πολύ ειρωνία...και δεν έχω όρεξη να ειρωνευτώ κανέναν...

aliakmwn
Guest
« Reply #127 on: October 10, 2006, 19:41:19 pm »

Quote from: miss_elec on October 10, 2006, 19:30:41 pm

Και απο κρυφοφασιστες, δυστυχως, ακομα περισσοτερο, πρωιμους, οψιμους, εποχης........ και εις τους αιωνας των αιωνων...............

Προφανως για την miss_elec δεν υπαρχει αμερικανικο εθνος, ειναι κι αυτο ενα "πλαστο δημιουργημα" μια ομαδας που οι αμερικανοι αποτελουν "πατερες του εθνους"...
« Last Edit: October 10, 2006, 20:31:05 pm by aliakmwn » Logged
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #128 on: October 10, 2006, 19:45:52 pm »

Quote from: miss_elec on October 10, 2006, 19:30:41 pm
Quote from: Νessa on October 10, 2006, 18:12:45 pm
Τη σημειολογία μου μέσα... Η μακεδονία ως γεωγραφικός χώρος περιλαμβάνει και εμάς. Η Μακεδονία ως έθνος (καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες) δεν περιλαμβάνει εμάς... άλλο το ένα άλλο το άλλο...

By another way..... λες να είμαι κι  εγώ όψιμος;;;
πώς ορίζεται ο όψιμος...
ο μη όψιμος  πώς...φέρνω πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από πουθενά...
να ξέρω την διαδικασία βρε αδερφέ...

xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #129 on: October 10, 2006, 20:16:29 pm »

miss_elec...επειδή δεν φαίνεται να ξες και πολλά για την πολιτική κατάσταση της γείτονος...ασ το ...μη γελοιοποιήσαι...

(από κει και πέρα...δεν κατάλαβα πως το γεγονός ότι ένα κράτος έχει πολλούς αλλοεθνείς πολίτες,,,σημαίνει ότι οι μακεδόνες δεν είναι μακεδόνες...αλλά αυτό μάλλον κινείται στη σφαίρα ανώτερων λογικών που δεν αντιλαμβάνομαι...προφανώς αν μια μέρα οι αλβανοί γίνουν περισσότεροι στην ελλάδα...εσύ θα πάψεις να είσαι ελληνίδα...εν πάση περιπτώσει δεν έχει και καμία αξία το συγκεκριμένο θέμα για τη συζήτηση)

η ειρωνία (την οποία υπεραγαπώ και τιμώ συχνότατα - πετυχημένα ή αποτυχημένα) έρχεται ως  συμπλήρωμα επιχειρημάτων...όταν είναι σκέτη...δείχνει απλά...ένδοια....

όσο για τους όψιμους αριστερούληδες...όταν ο αλιάκμωνας έγραφε 150 σελίδες κατεβατά για τη μακεδονία....όταν στο φόρουμ συζητιόταν για 58493η φορά το θέμα του ονόματος από τα μέλη...εσύ ερχόσουν στο forum...σεμνά και ταπεινά...ζητώντας βοήθεια να βρεις επιχειρήματα να ταπώσεις τον σκοπιανό..."που και να μην πήγαινε εκεί η συζήτηση θα την πήγαινες εσύ"....

απορώ πως απάντησα...σεμνά και ταπεινά...τότε...

Quote from: miss_elec on October 10, 2006, 09:42:35 am
Katerina, pou prow8ei ta sumferonta ths Elladas sto e3wteriko me synepeia kai eyprepeia

Quote from: miss_elec on July 12, 2006, 11:24:57 am
Οπωσδήποτε θα ανακύψει το θέμα της ονομασίας (αν όχι, θα το 'ανακύψω' εγώ).

ixic_/provocative...giati to provokator akougetai mpanal...
« Last Edit: October 10, 2006, 20:35:06 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #130 on: October 10, 2006, 20:38:08 pm »

Ώπα επίθεση...Ομολογώ ότι δεν το περίμενα.

Ενα προς ένα λοιπόν.

Ο Αλικάκμων χαρακτηρίστηκε όψιμος αριστεριστούλης ως αντανακλαστική αντίδρασή στα ειρωνικά σχόλια του στις απαντήσεις μου μετά το αφισάκι "call me macedonia". Δεν πιστεύω να έχεις κάποια αντίρρηση Χριστόφορε ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω.  Άλλωστε, το τι ανταλλαγές σε ατάκες κάνω με τον Αλιάκμονα δεν σε αφορά και ούτε ο Αλιάκμων χρειάζεται δικηγόρο.
Όσο για το απίστευτο σχόλιο σου "έψαχνα επιχειρήματα να ταπώσω τον Σκοπιανό" θα σου λεγα ότι θα έπρεπε να ντρέπεσαι που το έγραψες. Γνώρισε με πρώτα προσωπικά και μετά να βγάλεις συμπεράσματα για το χαρακτήρα και το ήθος μου. Παντογνώστη της βαλκανικής ιστορίας, μάντεψε ποιος ξεφτιλίστηκε στο τόπικ αυτό...

Αλιάκμων, κρυφοφασίστρια δεν είμαι και τις ιδέες που έχω διαμορφωσει τις συζητάω δημόσια χωρίς φόβο και πάθος, κι ας ενοχλούνται κάποιοι.

Απόστολε, ελπίζω πως δεν πειράχτηκες από το σχόλιό μου, ταίριαζε όμως πολύ με την σχεδόν 'αποστομωτική' απάντηση που έδωσες. Ποιός είναι ο αρχηγός των αλβανοφώνων, πώς εκλέγεται, πόσο εκφράζει το λαϊκό αίσθημα και τι συννενοήσεις και "εσωτερικούς διακανονισμούς" μπορεί να κάνει με άλλους ηγέτες?

poso sas bariemai!
aliakmwn
Guest
« Reply #131 on: October 10, 2006, 20:56:49 pm »

Quote from: miss_elec on October 10, 2006, 20:38:08 pm
Ο Αλικάκμων χαρακτηρίστηκε όψιμος αριστεριστούλης ως αντανακλαστική αντίδρασή στα ειρωνικά σχόλια του στις απαντήσεις μου μετά το αφισάκι "call me macedonia". Δεν πιστεύω να έχεις κάποια αντίρρηση Χριστόφορε ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω.  Άλλωστε, το τι ανταλλαγές σε ατάκες κάνω με τον Αλιάκμονα δεν σε αφορά και ούτε ο Αλιάκμων χρειάζεται δικηγόρο.
Όσο για το απίστευτο σχόλιο σου "έψαχνα επιχειρήματα να ταπώσω τον Σκοπιανό" θα σου λεγα ότι θα έπρεπε να ντρέπεσαι που το έγραψες. Γνώρισε με πρώτα προσωπικά και μετά να βγάλεις συμπεράσματα για το χαρακτήρα και το ήθος μου. Παντογνώστη της βαλκανικής ιστορίας, μάντεψε ποιος ξεφτιλίστηκε στο τόπικ αυτό...

Αλιάκμων, κρυφοφασίστρια δεν είμαι και τις ιδέες που έχω διαμορφωσει τις συζητάω δημόσια χωρίς φόβο και πάθος, κι ας ενοχλούνται κάποιοι.

Οπως σου ξαναειπα, το θεμα δεν ειναι προσωπικο. Ελπιζω καποια στιγμη να το καταλαβεις. Πολιτικα συζηταμε. Η σχεση μεταξυ αποψης και φεροντος υποκειμενου ειναι.. διαλεκτικη (αλλα τι καθομαι και γραφω τωρα, εδω το τι ειναι εθνος δεν εχουμε ξεκαθαρισει...)

Το ειρωνικο σχολιο ηταν πανω απ' ολα αποτελεσμα εκπληξης, διοτι πρωτη φορα διαβαζω απο ατομο που θεωρειται νορμαλ οτι 1.200.000 ατομα ειναι για το ψυχιατρειο (2 Mανθρωπους εχει η Μακεδονια, και δεχομαι το ποσοστο 40% που εδωσες για τους αλβανους διοτι βαριεμαι να το ψαξω) Τωρα αν το ειπες για πλακα........ μαλλον τα χιουμόρjια μας δεν ταιριαζουν...

Οσο για το "εψαχνες να βρεις επιχειρηματα" αν καποιος πρεπει να ντρεπεται ειναι αυτος που το εγραψε αρχικα, δηλαδη εσυ... Μην ξεχνιεσαι, στο ιδιο topic βρισκομαστε! Πανε μια βολτα στις πρωτες σελιδες, ξαναδιαβασε τι εγραψες. Και μεταξυ μας τωρα, εμενα με ενοχλει πολυ περισσοτερο η παρουσιαση "σεμνα και ταπεινα" (πολυ ευστοχο Χριστοφορε Grin) παρα το ιδιο το "θελω να μου πειτε πώς να στηριξω αυτα που πιστευω"

Οσο για το "κρυφοφασιστρια", εγω ερμηνευω τον κοσμο υλιστικα...

Παω να καπνισω ενα τσιγαρο μαρκας Makedonija, εισαγωγης απο τη Μακεδονια, με σημα τον Αλεξανδρο σε προφιλ, και να συνεχισω τη μελετη της θεωριας πιθανοτητων, προσπαθωντας να υπολογισω τι πιθανοτητα υπαρχει να ζησει καποτε αυτος ο σκατοκοσμος ειρηνικα, χωρις μικροεθνικιστικες ηλιθιες ψευτοδιαφορες να τον καταστρεφουν...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #132 on: October 10, 2006, 20:57:02 pm »

Δεν πιστεύω να έχεις κάποια αντίρρηση Χριστόφορε ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω.

καμία απολύτως...
δεν πιστεύω να χεις αντίρρηση να αντιδρώ σε αυτά που λες;

Άλλωστε, το τι ανταλλαγές σε ατάκες κάνω με τον Αλιάκμονα δεν σε αφορά και ούτε ο Αλιάκμων χρειάζεται δικηγόρο.

βασικά ένοιωσα δε με άφηνε αδιάφορο η συγκεκριμένη φράση...μιας κι "έχει γεμίσει ο τόπος" ...απλά μιας και το προσωποίησες ...απάντησα αντίστοιχα...άλλωστε σε κάποιο σημείο αναφέρω..."και το άλλα μέλη του φόρουμ συζητούσαν"

Όσο για το απίστευτο σχόλιο σου "έψαχνα επιχειρήματα να ταπώσω τον Σκοπιανό" θα σου λεγα ότι θα έπρεπε να ντρέπεσαι που το έγραψες.

Quote from: miss_elec on July 12, 2006, 11:24:57 am

Αγαπητοί συμφορουμίτες,
Σε λίγες μέρες φεύγω για Πορτογαλία με το πρόγραμμα Best και όπως είδα θα πάρει μέρος και ένας...Fyromianos  Tongue
Οπωσδήποτε θα ανακύψει το θέμα της ονομασίας (αν όχι, θα το 'ανακύψω' εγώ).
Ωστόσο, παρότι το θέμα συζητιέται στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια (βλέπε '92 με το συλλαλητήριο στην Σαλόνικα), η άποψη που έχω προσωπικά δεν είναι ούτε ολοκληρωμένη ούτε σφαιρική, όπως και πολλών άλλων πιστεύω.
Για να μην βρεθώ απροετοίμαστη λοιπόν, θα το ερευνήσω περισσότερο και θέλω και τη δικιά σας συμβολή σε αυτό...

Να ένα ενδιαφέρον κείμενο που βρήκα στην Βικιπαιδεια.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82:Kamikazi

(Σας το επισυνάπτω και σαν word γιατί από ότι φαίνεται το εν λόγω κείμενο δεν θεωρήθηκε αρκετά ουδέτερο για τη Βικιπέδια και μπορεί να το αλλάξουν και πάλι)

χαίρομαι που σκεφτόμαστε...με τον ίδιο τρόπο...

Ποιός είναι ο αρχηγός των αλβανοφώνων, πώς εκλέγεται, πόσο εκφράζει το λαϊκό αίσθημα και τι συννενοήσεις και "εσωτερικούς διακανονισμούς" μπορεί να κάνει με άλλους ηγέτες?

ψάξε στη βικιπαιδεία...δοκιμασμένο εργαλείο...

Παντογνώστη της βαλκανικής ιστορίας, μάντεψε ποιος ξεφτιλίστηκε στο τόπικ αυτό...

κλασσική ατάκα όταν κάποιος μας τη λέει για κάτι που δεν γνωρίζουμε...εξωθούμε αυτό που είπε στα άκρα (ότι παρουσιάζει τον ευατό του σαν παντωγνώστη) για να τον βγάλουμε...προφανώς ...λάθος...λυπάμαι ατύχησες...

όσο για το ξεφτίλισμα...εγώ παρέθεσα τρεις ...αστείες φωτογραφίες...στις "αστείες φωτογραφίες"...και μεταφέρθηκαν εδώ...ήταν εύφλεκτες...
αν δεν έχεις humor....τι το κουρα(τσ)ζεις....

το αρχικό μου σχόλιο ήταν πόσο γελοίοι είναι οι έλληνες αθλητικοπάρλες...και αντίστοιχα αντιπαρατέθηκαν δύο φωτογραφιούλες σχετικές...

αν εσύ νόμισες ότι εγώ δεν έχω άλλη δουλειά να κάνω από το να προβάλλω τη μακεδονία...ε ... (δεν θα το συνεχίσω γιατί θα γίνει dungeon flame)

Ώπα επίθεση...

πάρ'το όπως θες...αν θες να προσβάλλεσαι...προσβλήσου...η αλήθεια πως δεν θα σου πω πως έχεις και άδικο...αλλά οπως μιλάς...πρέπει να περιμένεις και ανάλογες απαντήσεις..

иксич_/македонаец
« Last Edit: October 10, 2006, 21:05:51 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #133 on: October 10, 2006, 21:30:26 pm »

Διάβασα γρήγορα τις απαντήσεις και μόλις τελειώσει και η εξεταστική θα επανέλθω στο τόπικ προκειμένου να συμμετάσχω σε μία νορμάλ και χρήσιμη συζήτηση μεταξύ συναδέλφων...

Όποιος διαβάζει το τόπικ μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ας προσέξουν οι επιχειρηματολόγοι το πόσο εύκολα οδηγούν την συζήτηση σε κόντρες και προσβολές.
Και να μην είναι προκατειλλημένοι.
Κάντε έναν κόπο να ξαναδιαβάσετε την συζήτηση μετά τις αφίσες.

Ειδικά για εσένα Χριστόφορε -και με αφορμή μια πρόσφατή σου ατάκα, να σου πω ότι άμα το παληκάρι δεν...., και αφού θέλει να εκτονωθεί φορουμικά, ας το κάνει τουλάχιστον σε άλλο τόπικ και υπό διαφορετικές συνθήκες.

Εγώ ήδη ταράχτηκα αρκετά σήμερα.

Καληνύχτα σας και τα ξαναλέμε.

aistodiaolix

poso sas bariemai!
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
Re: Τα Σκόπια και το όνομα Μακεδονία
« Reply #134 on: October 10, 2006, 21:31:33 pm »

Προτείνω να αλλάξει η ονομασία του τόπικ σε

"Η μεγάλη των προδοτών του Ελληνικού Έθνους σχολή"!

band

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 58 Go Up Print
Jump to: