• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:03:36 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:03:36 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 39
Guests: 121
Total: 160
zgeorgitz
Yamal
christina02
parvanitid
astepoul
maestros
jim_sklab
Το παγώνι
victoria
Katarameno
mavropan
dr.giorgos
Anatolim
0restis
Nekt
Zaxarenia
mayia psarikoglou
dimitris585
ThanosV
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
fkagk
ඞ
Nikos_313
acolak
Saint_GR
panos98
Athinaaz
noys
Deviate
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Ο κ. Περικλής Μήτκας, νέος πρύτανης του ΑΠΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 Go Down Print
Author Topic: Ο κ. Περικλής Μήτκας, νέος πρύτανης του ΑΠΘ  (Read 20206 times)
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ο κ. Περικλής Μήτκας, νέος πρύτανης του ΑΠΘ
« Reply #75 on: June 14, 2014, 19:47:10 pm »

ρε, μην αποπροσανατολίζετε το τόπικ από το πραγματικό θέμα του.
χεστήκαμε τι λέει ο μανώλης και ο κάθε μανώλης στην παρούσα συγκυρία.

ο μήτκας είναι πρύτανης και προβλέπεται κυνήγι μαγισσών από σεπτέμβρη.

τακτοποιημένο χάος
Don Vincenzo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Un picciotto d'onore!

View Profile
« Reply #76 on: June 14, 2014, 19:56:36 pm »

Είναι βέβαιο ότι ο Μήτκας θα κάνει ζημιά στο Πανεπιστήμιο προωθώντας τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ.
Φυσικά, δεν θα το κάνει για την ψυχή της μάνας του, η ΝΔ κάποτε θα του πληρώσει το γραμμάτιο.
Με Μήτκα πρύτανη, το Πανεπιστήμιο που ξέρατε, ξεχάστε το.
Και μη νομίζετε ότι επειδή ο Μήτκας είναι πιο πολύ του image και της εικόνας προς τα έξω, τον ενδιαφέρει η καθημερινότητα των φοιτητών. Με Μήτκα πρόεδρο το ΤΗΜΜΥ ήταν το πιο βρώμικο τμήμα στο ΑΠΘ.
Έχει δίκιο η png, από Σεπτέμβρη τα χειρότερα.
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #77 on: June 14, 2014, 20:14:48 pm »

Παρακαλείστε να διατηρήσετε το τόπικ σε επιτρεπτά πλαίσια (χωρίς επιθέσεις κτλ) - το τόπικ θα καθαριστεί

εκ του συντονισμού

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #78 on: June 14, 2014, 20:29:37 pm »

Καλα την εκτροχιασε την συζητηση ο κρετινος παντως.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
man0lis
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #79 on: June 14, 2014, 20:37:05 pm »

Ελα ναι, ο Μανώλης είμαι (προφανώς),
καλό τρολάρισμα φάγατε! Smiley

Έχω χρόνια να γράψω σε τέτοιες συζητήσεις αλλά βλέπω πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Έγραψα ένα σύνολο από προβοκατόρικες φράσεις και με τις αντιδράσεις σας με επαληθεύσατε σε δευτερόλεπτα. Έχοντας πάρει κάποια απόσταση, μου φαίνεται κωμική η φάση γενικά και ειδικά το να βρίζεις κάποιον στο φόρουμ (που τις περισσότερες φορές δε γνωρίζεις εκτος φόρουμ)...

Πέρα απ' αυτά, πιστεύω ότι η συναισθηματική κατάσταση όλων μας αντικατοπτρίζεται σε ένα απλό ποστ. Όταν βλέπεις ενα ποστ που διακρίνεται απο νηφαλιότητα (όπως του Θεοδόση σε αυτό το τοπικ), αντιλαμβάνεσαι οτι το άτομο διακρίνεται απο μια ψυχικη ισορροπία. Όταν βλέπεις κάποιον να αντιδράει μανιωδώς και άσχημα καταλαβαίνεις ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Φιλική συμβουλή: το να σε 'επηρεαζει' συναισθηματικα τόσο πολύ κάποιος που αντιπαθείς (μονο με ενα ποστ στο φορουμ) δεν είναι καλη στρατηγικη για να ειναι κανεις ευτυχισμενος..
Η υγιής αντιμετώπιση για μενα είναι αυτή που δείχνει ο χρηστης png:
"ρε, μην αποπροσανατολίζετε το τόπικ από το πραγματικό θέμα του.
χεστήκαμε τι λέει ο μανώλης και ο κάθε μανώλης στην παρούσα συγκυρία.

ο μήτκας είναι πρύτανης και προβλέπεται κυνήγι μαγισσών από σεπτέμβρη.
"
Το ποστ αυτό δείχνει ότι ένα υγιές άτομο δεν αγγίζεται απο τη βλακεία του καθενός, την προσπερνάει και εστιάζει στην ουσία του θέματος.

Ξαναλέω ότι δε μου φαίνεται υγιές να βρίζεσαι με κάποιον μέσω φόρουμ. Το μόνο πράγμα που έχει νόημα για μενα είναι η συζήτηση για την ουσία του θέματος, χωρίς να φέρνει ο καθένας στο τραπέζι τα κόμπλεξ, τις ιδεοληψίες, τις προκαταλήψεις του κλπ. Διαβάστε ξανά τις απαντήσεις του καραμαζοφ για να δείτε τί εννοώ περί νηφαλιότητας. Άσχετα με το αν συμφωνείς ή διαφωνείς μπορείς να κάνεις μια επικοδομητική κουβέντα όταν ο άλλος είναι έτσι.

Εν πάσει περιπτώσει επειδή δε μ' ενδιάφερει να εμπλακώ επί μακρόν στη συζήτηση, η άποψη μου είναι ότι ο νεοκλεγείς είναι καλύτερος από τον προηγούμενο κι αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Μου αρέσουν τα μικρά και αργά βήματα προς τα μπροστά κι αυτό σημαίνει ότι μια καινούργια κατάσταση αρκεί να είναι καλύτερη από τη προηγούμενη, δε χρειάζεται να είναι η ιδανική.
Επίσης πιστεύω ότι στις περισσότερες αναλύσεις παραπάνω, τα παιδιά εκφράζουν δυσανάλογο αρνητισμό που δε ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και στο μέλλον ή απλά στο ψυχισμό τους.

(Hint: Μια υγιής απάντηση στην άποψη που εκφέρω δεν είναι "γ&$* το σπιτι σου παλιο 3#*$(*)(#$ πουλημενε καριο(#*η!!! νεοφιλελε καπιταλα!!!". Ένας υγιές άτομο απαντάει "διαφωνώ γι αυτό και γι αυτό το λόγο" και συνεχίζει τη ζωή του χωρίς να δίνει 100 φορές παραπάνω βάρος απ' ότι αντιστοιχεί σε ένα τέτοιο ασήμαντο συμβάν...)

Καλό απόγευμα σε όλους και ειδικά σε αυτούς που έδωσαν στο αρχικό trollοΠοστ μου πολλαπλάσιο βάρος απ' αυτό που του αναλογούσε! Smiley

Quote from: man0lis on June 14, 2014, 18:54:04 pm
τόσα χρόνια οι ίδιοι losers κλεισμένοι στο μικρόκοσμο τους/της σχολης λένε τις ίδιες παπαριές και συμφωνούνε μεταξύ τους.. ξεπερασμένοι από τις εξελίξεις, οι ίδιοι που σε 10 χρόνια θα οδηγάνε αμάξια των 50.000 ευρώ με καβάτζες σπίτια και εξοχικά "πολεμάω το σύστημα" και θα λένε (το λένε ηδη) σε μας τους υπόλοιπους που προσπαθούμε να βγάλουμε μεροκάματο ότι είμαστε "καπιταλιστές και πουλημένοι". παιδιά μην εμπιστεύεστε αυτούς τους τύπους, τόσα χρόνια στη σχολή πρώτη φορά γράφω δημόσια αλλά το πέσιμο που κάνετε στον εν λογω καθηγητή είναι απλα εξοργιστικο. ειναι απ τους λιγους που βοηθαει τους φοιτητες κ μαλιστα με πολλους τρόπους.

(ολα τα loserια γραψτε τις παπαριες σας δε προκειται να διαβασω παρακατω το topic.. 1η φορα στα 5 χρονια γραφω + δε προκειται να μπω στη μιζεροΥποκριτικη παρεα σας. ως γνωστον 'misery loves company' και διαβαζοντας μεχρι εδω τρομαζω μονο στη σκεψη της ποσης δυστυχιας εχετε στη ζωη σας κ ξερνατε προς τα εξω σε καθε ευκαιρια)
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #80 on: June 14, 2014, 20:39:07 pm »

σωστά είμαι ψυχολογικά ανισορροπος να βγάλω το συμπέρασμα ότο κάποιος για να γράψει κάτι τέτοιο σοβαρά μόνο διανοητικά καθυστερημένος είναι!

Και ντάξει βασικά το παραπάνω ποστ το βρίσκω μία μπούρδα!

Γιατί όταν έχεις εξηγήσει με σοβαρά επιχειρήματα πολλάκις πράγματα και πρέπει να ανέχεσαι κάθε ξεκαύλωμα κάθε βλαμμένου πολιτικά αμόρφωτου ( δεν αναφέρομαι σε σένα γιατί τρόλλαρες) να σου την λέει χωρις επιχειρήματα και να νομίζει ότι κάνει και κουβέντα, έχει κουράσει απίστευτα.

Μα το θεό έχω λιώσει να προσπαθώ να κάνω σοβαρή συζήτηση με χρυσαυγίτες, με απολιτίκ, με αούγκανους και κάθε λογής ηλιθίου που δεν μπορεί να αντιληφθεί στοιχιώδη πράγματα! Έβγαλα ένα και μόνο συμπέρασμα! ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΜΟ! ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΜΟ! ΜΟΝΟ ΚΑΤΙΝΙΑ! Δεν πρόκειτε να καταλάβουν κάτι παραπάνω. Είναι ανίκανοι! Έχουν νεκρώσει απλά το μυαλό τους.

Λυπάμαι απο κει και πέρα δεν πρόκειτε να μην βρίζω. Μετά απο τρία χρόνια απλά σπαταλάω αλλιώς το σάλιο μου στην προσπάθεια!
« Last Edit: June 14, 2014, 20:55:14 pm by Silvo the Beautiful » Logged
Αθηρ
Θαμώνας

View Profile
« Reply #81 on: June 14, 2014, 21:07:31 pm »

Χωρίς να θέλω να είμαι φουλ απαισιόδοξος το πάμε για κλείσιμο.

Τιποτα
man0lis
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #82 on: June 14, 2014, 21:41:32 pm »

Το δικό μου επιχείρημα είναι ότι με το να βρίζεις ούτε κερδίζεις κάτι, ούτε 'διορθώνεις' τον άλλον, ούτε τίποτα. Απλώς ταράζεσαι χωρίς λόγο και ουσία και προσθέτεις αρνητισμό στη ύπαρξή σου. Αυτό που λεω παραπάνω είναι ότι για μένα αξίζει κανείς να αλλάξει το μοντέλο που έχει στο μυαλό του επί του θέματος.

Btw πάλι ταράζεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο ρε φίλε! Smiley Το συμπέρασμα μου δεν είναι ότι είσαι ψυχολογικά ανισόρροπος, είναι ότι έχεις λάθος μοντέλο επί του θέματος. Ο όρος 'σοβαρή συζήτηση' είναι ανοιχτός σε υποκειμενική ερμηνεία. Αν λοιπόν σε κάθε συζήτηση περιμένεις ο τυχαίος συνομολιτής σου να έχει τον ίδιο ορισμό και άρα να την κάνει όπως ακριβώς την έχεις στο μυαλό σου, είσαι καταδικασμένος να εκνευρίζεσαι..
Ένα απλό παράδειγμα είναι το εξής, ένας γνωστός μου έλεγε για την απάτη των πολιτικών κλπ που είναι κλέφτες κλπ και την ίδια ώρα εκείνος έκανε (σε μικρή κλίμακα μεν) εισαγωγες για εξαρτήματα μηχανων χωρις να πληρωνει δασμους κ τις πουλουσε. Αυτο σε μένα φαινοταν παραδοξο οπότε ποτέ δε θα μπορουσα να συμφωνήσω με το παιδι αυτο σε μια συζητηση περι εντιμοτητας.
Δε χρειαζεται οταν υπαρχει διαφωνια να βγει το συμπερασμα οτι καποιος απ τους δυο είναι Χ ή Ψ επι προσωπικου ο.. Άλλωστε απ αυτούς που απάντησαν παραπάνω βρίζοντας με, κάποιους τους ξερω προσωπικα και τους συμπαθω.

Η παρεμβαση μου ειναι υπερ μιας κουβεντας με νηφαλιοτητα, παραγωγικη κατευθυνση και επαφη με τη πραγματικότητα χωρίς δραματοποίηση.

Quote from: Silvo the Beautiful on June 14, 2014, 20:39:07 pm
σωστά είμαι ψυχολογικά ανισορροπος να βγάλω το συμπέρασμα ότο κάποιος για να γράψει κάτι τέτοιο σοβαρά μόνο διανοητικά καθυστερημένος είναι!

Και ντάξει βασικά το παραπάνω ποστ το βρίσκω μία μπούρδα!

Γιατί όταν έχεις εξηγήσει με σοβαρά επιχειρήματα πολλάκις πράγματα και πρέπει να ανέχεσαι κάθε ξεκαύλωμα κάθε βλαμμένου πολιτικά αμόρφωτου ( δεν αναφέρομαι σε σένα γιατί τρόλλαρες) να σου την λέει χωρις επιχειρήματα και να νομίζει ότι κάνει και κουβέντα, έχει κουράσει απίστευτα.

Μα το θεό έχω λιώσει να προσπαθώ να κάνω σοβαρή συζήτηση με χρυσαυγίτες, με απολιτίκ, με αούγκανους και κάθε λογής ηλιθίου που δεν μπορεί να αντιληφθεί στοιχιώδη πράγματα! Έβγαλα ένα και μόνο συμπέρασμα! ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΜΟ! ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΜΟ! ΜΟΝΟ ΚΑΤΙΝΙΑ! Δεν πρόκειτε να καταλάβουν κάτι παραπάνω. Είναι ανίκανοι! Έχουν νεκρώσει απλά το μυαλό τους.

Λυπάμαι απο κει και πέρα δεν πρόκειτε να μην βρίζω. Μετά απο τρία χρόνια απλά σπαταλάω αλλιώς το σάλιο μου στην προσπάθεια!
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #83 on: June 14, 2014, 21:45:18 pm »

θύμισε μου μεθαύριο να σου στείλω link συζητήσεων σε άλλο φόρουμ να αηδιάσεις... Επίσης ψάξε για τον EAJ και τον gate4 εδώ για να μην πας μακριά!
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #84 on: June 14, 2014, 21:52:17 pm »

Quote from: Αθηρ on June 14, 2014, 21:07:31 pm
Χωρίς να θέλω να είμαι φουλ απαισιόδοξος το πάμε για κλείσιμο.
σε φυσιολογικές συνθήκες κάτι τέτοιο δύσκολα γίνεται (εννοώ αν το πανεπιστήμιο με την πολιτεία είχαν καλή συνεργασία και οι εσωτερικές δομές του πανεπιστημίου πάλι δούλευαν καλά και εμείς οι φοιτητές είμασταν κοινότητα) τότε θα είμασταν σε φάση μαζέματος της όλης κατάστασης, ξεκινώντας από τον αριθμό των εισακτέων και προχωρώντας σε συγχωνεύσεις ομοίων τμημάτων. από την άλλη δεν ξέρω καν αν και αυτό είναι απαραίτητο, δεν νομίζω τα λειτουργικά κόστη να είναι τόσο υψηλά, και είμαι σίγουρος ότι η χώρα αν θέλει μπορεί να βρει τρόπους να κάνει οικονομία από άλλα πράγματα και όχι από την εκπαίδευση, που άλλωστε έχει πληρώσει ήδη σε υποδομές χωρίς να βγάζει κέρδος τελικά (όταν νέοι επιστήμονες απλά φεύγουν έξω). στην δεδομένη κατάσταση είμαι σίγουρος ότι όταν θα μιλήσουμε για εξέλιξη, θα είναι εξέλιξη της μορφής της ερτ (που δούλεψε καλά γι αυτούς που το σχεδίασαν). δεν ξέρω αν θα είναι κλείσιμο αλλά δεν έχω και καιρό εδώ, ας μιλήσουν γι αυτό μεγαλύτεροι

καλό point manOlis αν και πάνω κάτω όποιος γράφει για ένα διάστημα εδώ τα ξέρει αυτά. νομίζω ότι αυτή η συζήτηση δεν έχει ουσία, ο καθένας κάνει τις επιλογές του

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Αθηρ
Θαμώνας

View Profile
« Reply #85 on: June 14, 2014, 22:28:33 pm »

@PanteGrv

Γενικά το κόλπο είναι να κάνεις το πανεπιστήμιο να φαίνεται ότι υπολειτουργεί, ότι πάει από το κακό προς το χειρότερο και ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία του. Αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους, πάρε παράδειγμα την έλλειψη καθαριότητας. Το ότι δεν υπάρχει π.χ. καθαριότητα στο ΑΠΘ δεν οφείλεται μόνο στα χρήματα ή στη γραφειοκρατία κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. αλλά και στη βούληση των ανωτέρων στελεχών του. Με διάφορα τέτοια κολπάκια λοιπόν μπορείς να κάνεις το ΑΠΘ να φαίνεται ότι είναι για τον πούτσο, να δώσεις αφορμή για το κλείσιμό του και την αναγέννησή του με άλλου είδους χρηματική υποστήριξη και με άλλου είδους διαδικασίες σε διάφορα ζητήματα if you know what I mean. Και αυτό είναι και το όνειρο του Μήτκα.

Τιποτα
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #86 on: June 15, 2014, 09:56:15 am »

Quote from: Αθηρ on June 14, 2014, 22:28:33 pm

η πολιτεία δεν νοιάζεται για το πανεπιστήμιο. το πολιτικό σύστημα θα ρουφήξει ότι μπορεί προκειμένου να επιβιώσει, γιατί είναι παράσιτα. ο Μήτκας έχει μία άποψη για το πως πρέπει να δουλεύουν τα πράγματα και ως εκεί. τα άλλα που λες είναι ρητορείες
« Last Edit: June 15, 2014, 09:58:29 am by PanteGrv » Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
απλυτος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #87 on: June 15, 2014, 10:58:01 am »

το δημόσιο πανεπιστήμιο υποβαθμίζεται βήμα-βήμα για να καταλήξει μια αηδία οπου στο τέλος κι οι ίδιοι οι φοιτητές θα φωνάζουν ανακουφισμένοι "απ αυτο το χαλι, καλύτερα η ιδιωτικοποιηση" .. Η ίδια στρατηγική που επιλέγει το κεφάλαιο για το σύνολο των "κοινωνικών παροχών".

φυσικά μέχρι την ολοκληρωτική του πώληση, ξεπουλιέται παράλληλα και κομμάτι-κομμάτι με απολύσεις μόνιμου προσωπικού για να χωθούν με τα μπουνια εργολαβίες, εταιρίες, ανταποδωτικές χρηματοδοτησεις κλπ

μόνοι που μπορούν και έχουν αντικειμενικό συμφέρον να βάλουν φρένο σ αυτή την κατηφόρα είναι οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοι, διδακτορικοι και εργαζομενοι - ασχετα που μεχρι τωρα δε δειχνουν και καμια σπουδαια προθεση να το κανουν.

πρυτανικες αρχες και διοικητικα οργανα (βλ συμβουλια ιδρυματος) ειναι βεβαιο οτι - εκ θεσεως - θα προωθησουν τα κυβερνητικα σχεδια υποβαθμισης. Οποτε καλυτερα Μητκας να ξερουμε ξηγημενα ποιους εχουμε απεναντι μας. Μυλοπουλοι και Παντηδες με το δηθεν προοδευτικο-κονταστοφοιτητηκαιτονεργαζομενο προφιλ ισως και να μπερδευαν κοσμο. - βλεπε διοικητικοι που οριακα ειχαν πειστει οτι τα αιτηματα τους μπορει να τα προωθησει η πρυτανεια.

να ξέρουμε τουλάχιστον ποιοι είναι οι εχθροί μας.

« Last Edit: June 15, 2014, 15:50:00 pm by απλυτος » Logged

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #88 on: June 15, 2014, 15:59:44 pm »

-το 2012 κανει εξωτερικη αξιολογηση του ΤΗΜΜΥ με λεφτα του ΤΗΜΜΥ, για να αποδειξει ποσο γαματο τμημα ειναι.
ξαφνικα ολη η πτερυγα βαφεται.
ξαφνικα πεφτει γραμμη σε καθαριστριες να καθαρισουν εργαστηρια της σχολης [ εκτος ευθυνης της δουλειας τους τη δεδομενη στιγμη, κατι σαν υπερωρια ας το πουμε. αφου εδωσε διαταγη ο Μητκας, οι καθαριστριες-δουλες επρεπε να υποταχθουν σ'αυτο ]
την ιδια στιγμη που Μητκας και αξιολογητες περιφερονται σε αγνωστο μερος, ωστε να μην συναντησουν οσους αντιδρουσαν σε κεινη την αξιολογηση, 100 και πλεον φοιτητες εχουν κλειδωσει τον Καππο στην Α5 και απαιτουν λυση στο αιωνιο προβλημα του Λογισμου ΙΙ. Ο Μητκας σαν σωστη κοτα, και οι αξιολογητες μαζι, δεν εμφανιζεται, και εμφανιζεται ο Μαργαρης, δεσμευομενος για λυση. Φερνει τους αξιολογητες στην πτερυγα το απογευμα, οταν πλεον τα πνευματα εχουν ηρεμησει και φαινονται ολα αγγελικα.

-φερνει μπατσους στο ΑΠΘ με την υπογραφη του, για να ....λυσουν το προβλημα της καθαριοτητας απεργιας των καθαριστριων. λιγο καιρο πριν, ενω η αποφαση της ΓΣ Τμηματος του ΤΗΜΜΥ ηταν να προτεινει στην συγκλητο αναστολη λειτουργιας του πανεπιστημιου για να δωθει λυση στο προβλημα της καθαριοτητας, ο Μητκας ως προεδρος γραφει στ'αρχιδια του τους καθηγητες του ΤΗΜΜΥ που ζητησαν αυτη την αποφαση και ψηφιζει ΚΑΤΑ της αναστολης λειτουργιας.

-περσι με το Σχεδιο Αθηνα, ο Μητκας ηταν στην επιτροπη που ηταν υπευθυνη για τη συνταξη της προτασης του ΑΠΘ για το Σχεδιο Αθηνα. το γιατι το Σχεδιο Αθηνα ηταν μια αηδια και μιση εχει κουβεντιαστει σε αλλα τοπικ, ανατρεξτε εκει. τωρα ετοιμαστειτε και για τους επομενους γυρους του Σχεδιου Αθηνα, αφου το ιδιο το υπουργειο εχει πει οτι θα υπαρξουν αλλοι 2 γυροι.

-το φθινοπωρο του 2012 περναει απο τη βουλη η αναγνωριση επαγγελματικης ισοδυναμιας πτυχιων κολλεγιων-ΑΕΙ.
αλλοι προεδροι τμηματων που ΚΑΘΟΛΟΥ αριστερους/whatever δε τους λες, αντιδρουν και ζητουν την αποσυρση της διαταξης. ο Μητκας ως προεδρος του ΤΗΜΜΥ δεν λεει κουβεντα. τοσο πολυ νοιαζεται για τα πτυχια που δινει το δημοσιο πανεπιστημιο και για το μελλον των αποφοιτων του.

κατα τ'αλλα, κατι κακομοιρηδες σα τον Μανωλη [ αληθεια, ποσο στεναχωρο ειναι να βλεπεις τετοιες συμπεριφορες; ανησυχω... ] περιμεντε το master plan....

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #89 on: June 15, 2014, 16:16:17 pm »

βασικα το ποσο κοντα στους φοιτητες ηταν ως προεδρος τμηματος του ΤΗΜΜΥ, το μαθαμε απο την πρωτη στιγμη.
το καλοκαιρι του '11 εκλεχθηκε, τον Οκτωβρη του '11, μετα τις καταληψεις του Σεπτεμβρη του 2011, δεν ηθελε να δωσει διπλη εξεταστικη.
βεβαια η διπλη εξεταστικη δεν ηταν καν κοινο αιτημα ολων των φοιτητων, αφου αυτοι που φροντισαν να ληξουν οι καταληψεις που φταιγαν για το -αρχικο- χασιμο της εξεταστικης, θεωρουσαν και μαξιμαλισμο τη διεκδικηση διπλης εξεταστικης. απο πασπιτες μεχρι ανοιχτομυαλους τζημεροειδεις. ειναι κι αυτο δειγμα οτι η φωνη του Μητκα, βγαινει ισως και με λιγο διαφορετικο τροπο, κι απο τα στοματα των ιδιων των φοιτητων.

https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=48667.0

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 Go Up Print
Jump to: