• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 22:19:07 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 22:19:07 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 97
Total: 141
Lemonia
Fotis Roukoutakis
mariaxalk
AcDimitri
grigkark
abunchofcells
mgrivab
acolak
EiriniGeo
karthos
dirac1
jkara
Kyriacos
Pcsc
ntinara
anthi kotsani
mprizakias
spoun
stefanos hios
George_RT
Argiris
mikebel
bit11
Εύα
thanos_voucharas
Yamal
elias_farhood
dnikoa
Isidora
JoHn!
dr.giorgos
kkuro123
AristeidisM
kourkou
kst
george14
ΦΙδανης Αριστοτελης
thathas12
astra
aachmet
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Καταγγελία ενάντια στις μεθοδεύσεις του προέδρου του Τ.Η.Μ.Μ.Υ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 4 Go Down Print
Author Topic: Καταγγελία ενάντια στις μεθοδεύσεις του προέδρου του Τ.Η.Μ.Μ.Υ.  (Read 10116 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Καταγγελία ενάντια στις μεθοδεύσεις του προέδρου του Τ.Η.Μ.Μ.Υ.
« on: November 03, 2011, 18:48:07 pm »

Καταγγελία ενάντια στις μεθοδεύσεις του προέδρου του Τ.Η.Μ.Μ.Υ.

Το πρωινό της Πέμπτης, 3 Νοέμβρη, προσήλθαν πολλοί φοιτητές, εκπρόσωποι και μη, στη Γενική Συνέλευση του Τ.Η.Μ.Μ.Υ., όπου θα παιρνόταν αποφάσεις σχετικά με κάποιες προτάσεις που είχαν καταθέσει. Ο πρόεδρος, κ. Μήτκας, παρουσίασε τις τρεις προτάσεις των φοιτητών : διεξαγωγή διπλής εξεταστικής, επέκταση του ορίου δηλώσεων μαθημάτων στο ν+5, επιλογή τομέα με 14 περασμένα μαθήματα. Έπειτα, είπε πως πρώτα θα συζητηθεί το θέμα της διεξαγωγής διπλής εξεταστικής και εάν αποφασιστεί διεξαγωγή της, τότε οι άλλες δύο προτάσεις δεν θα συζητηθούν, δηλαδή αυτομάτως θα απορριφθούν.

Εκείνη τη στιγμή, προτού προχωρήσουν στη συζήτηση, θέλησα να πάρω το λόγο για να πω ότι αυτές οι τρεις προτάσεις ούτε κατατέθηκαν ως αντιπαραθετικές αλλά ούτε και ήταν, άρα δεν θα έπρεπε να γίνει η συζήτηση και να παρθούν οι αποφάσεις με τον τρόπο που έκρινε ο κ. Μήτκας. Ποτέ δεν είχα οριστεί ως εκπρόσωπος των φοιτητών και γι'αυτό δε με άφησε να πω αυτά που ήθελα, δε με άφησε όμως ούτε καν να εξηγήσω γιατί είχα ζητήσει το λόγο. Τότε πήραν το λόγο συναγωνιστές μου, που είχαν οριστεί ως εκπρόσωποι φοιτητών και του τόνισαν την κάθετη διαφωνία τους με αυτό που έκανε, αλλά και του εξήγησαν (μάταια, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος) αυτό που ήθελα να πω.

Η συζήτηση άρχισε και έγιναν τοποθετήσεις μελών ΔΕΠ που συμφωνούσαν με τη διεξαγωγή διπλής εξεταστικής και προσέθεταν ότι δεν είναι αντίθετοι στις άλλες δύο προτάσεις, τεκμηριώνοντας κιόλας τα λεγόμενά τους αφού είχαν αφουγκραστεί το σκεπτικό των φοιτητών. Μάλιστα όχι μόνο εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τον τρόπο που είχε επιλέξει ο κ. Μήτκας να διεξαχθεί η ΓΣ (χωρίς να ακουστεί η άποψη κανενός άλλου φοιτητή, πέρα από τους εκπροσώπους, σε τόσο σοβαρά ζητήματα και με την αυθαίρετη θεώρηση ότι τίθεται αντιπαραθετικά η διπλή εξεταστική με τις άλλες δύο προτάσεις) αλλά πρότειναν και να μη γίνει κατ' αυτό τον τρόπο η συζήτηση. Ανάλογες τοποθετήσεις αλλά και ενστάσεις έγιναν και από φοιτητές.

Αργότερα, τέθηκε σε ψηφοφορία το ζήτημα της διπλής εξεταστικής και υπερψηφίστηκε. Από την αρχή της συζήτησης μέχρι εκείνη τη στιγμή ο κ. Μήτκας δεν είχε απαντήσει στις ενστάσεις και τις διαφωνίες των τοποθετήσεων που ανέφερα παραπάνω. Ωστόσο, τότε είπε ότι απορρίπτονται οι άλλες δύο προτάσεις που εκκρεμούσαν, επικαλούμενος αυτά που είχε πει και στην αρχή και χωρίς αιτιολόγηση. Υπήρξαν αντιδράσεις και απο φοιτητές και από μέλος ΔΕΠ. Ζητήθηκε επίμονα να τεθούν σε περαιτέρω συζήτηση οι προτάσεις, ωστόσο δε συνέβη κάτι τέτοιο.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σημειώσω ότι τον Οκτώβριο,σε μια συζήτηση που είχε καλέσει τους φοιτητές ο κ. Μήτκας επ' ευκαιρίας της ανάληψης των καθηκόντων του ως προέδρου του Τ.Η.Μ.Μ.Υ.,  του είχα κάνει μια ερώτηση σχετική με τη συμμετοχή των φοιτητών στις ΓΣ Τμήματος και το τι θα μπορούσε να γίνει προκειμένου να συμμετέχουν περισσότεροι, αφού εκεί συζητούνται θέματα που αφορούν κι αυτούς και θα ήταν χρήσιμο να εκφράζονται. Η απάντησή του ήταν ότι εκεί έχουν λόγο μόνο οι ορισμένοι εκπρόσωποι των φοιτητών.

Συμπερασματικά και κλείνοντας δηλώνω πως κρίνω την απόφαση της ΓΣ Τμήματος ως λειψή και απόλυτα μεθοδευμένη από τον κ. Μήτκα και καταγγέλω την τακτική αποφυγής απο μέρους του μιας συζήτησης με τους φοιτητές και τους συναδέλφους του. Σκοπίμως δεν αναφέρθηκα σε νομοθεσίες, μοντέλα συνδιοίκησης και τα λοιπά. Οι απαντήσεις βρίσκονται μπροστά μας.

Ζουμπουρλής Γεώργιος
Προπτυχιακός φοιτητής Τ.Η.Μ.Μ.Υ.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
JakeLaMotta
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Καταγγελία ενάντια στις μεθοδεύσεις του προέδρου του Τ.Η.Μ.Μ.Υ.
« Reply #1 on: November 03, 2011, 20:09:24 pm »

Και μάλιστα,σε κάποιο σημείο της συνέλευσης γίνεται ερώτηση από φοιτητή προς τον κ.Μήτκα:
"Κ.Μήτκα,αφού έχουν κατατεθεί ως ξεχωριστές προτάσεις,δεν πρέπει,σύμφωνα με τη διαδικασία της συνέλευσης,να συζητηθούν και να ψηφιστούν ξεχωριστά.Δηλαδή κ.Μήτκα,αποφασίζετε με το έτσι θέλω επειδή είστε πρόεδρος?"
Και η φοβερή απάντηση του κ.Μήτκα:
"Ναι,έτσι,επειδή είμαι πρόεδρος".
Χωρίς να θέλω να επιτεθώ προσωπικά στον κ.Μήτκα,θεωρώ εντελώς απαράδεκτο και δείγμα κατάχρησης εξουσίας αυτό που είπε.

Προφανώς οι διάλογοι δεν έγιναν ακριβώς έτσι,άλλα νομίζω ότι αυτό ήταν πάνω-κάτω το νόημα αυτών που ειπώθηκαν.Επίσης,ο διάλογος ο συγκεκριμένος νομίζω ότι έγινε αφού ο κ.Μήτκας είχε ζητήσει να κλείσουν τα πρακτικά της συνέλευσης.
« Last Edit: November 03, 2011, 20:11:57 pm by warrel » Logged
tomshare3
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

011101000110111101101101

View Profile
« Reply #2 on: November 03, 2011, 20:33:18 pm »

ασχετα με το αν η αποφαση του Μητκα ηταν αυταρχικη.. δεν ειναι λογικο αυτο που ειπε?? απο τη στιγμη που θα γινει διπλη εξεταστικη τι νοημα εχει το ν+5 και ο τομεας στα 14?? ενταξει μην αντιδρουμε στα παντα.. λιγο μετρο δηλαδη..

..try not. Do. Or do not.
miaou
Θαμώνας

Being A Crabby Bitch is part of My Charm

View Profile
« Reply #3 on: November 03, 2011, 20:36:59 pm »

κι εγώ συμφωνώ με τον tomshare3  Wink

Well they tell me that I'm wanted. Yeah, I'm a wanted man-I'm a colt in your stable. I'm what Cain was to Abel-Mister, catch me if you can
billakos
Veteran

View Profile
« Reply #4 on: November 03, 2011, 20:52:26 pm »

όμως δεν πρέπει να το αποφασίσει η γενική συνέλευση αυτό?? δηλαδή οκ μπορεί να το πίστευαν πολλοί αλλά με αυτή τη λογική δεν θα υπήρχαν οι ψηφοφορίες. και αυτό για τον τομέα με 14 δεν είναι παράλογο θεωρώ γιατί αν κάποιος χρωστάει αρκετά ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να περάσει πολλά ακόμα και αν έχει μεγάλο χρονικό διάστημα στη διάθεση του...

για σημειώσεις μαθημάτων      http://users.auth.gr/valexiad      http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=34410.0 

νυστααα λεμε...
NXSnow
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: November 03, 2011, 20:59:44 pm »

1ον  Για αυτό οριζονται εκπροσώποι! Και εαν θες κάτι ζητα το από αυτούς! Εαν δεν σου κάνουν αυτοί, ψήφισε άλλους του χρόνου. Δεν πιστεύω ότι για κάποιο λόγο θα έπρεπε να μηλήσεις. Ισος αυτή σου η προσπάθεια να έκανε τα πράγματα και λίγο χειρότερα!
2ον  Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Κια διπλή εξεταστική και ν+5 και 14 μαθήματα ο τομέας. Εγω θα πρότεινα και πτυχείο με μισά μαθήματα περασμένα και όποιος θέλει ας κάτσει να δώσει και τα υπόλοιπα!

Απλά μερικοί προσπαθείτε να τα δείτε όλα στραβά, γιατι ακομα και αν όλα γίνονταν οπως θέλετε να γίνουν, πάλι θα βρήσκατε κατι στραβό!

Fear is an illusion

The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
-----Bertrand Russell (1872 - 1970)
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #6 on: November 03, 2011, 21:01:00 pm »

Ειμαι σιγουρος οτι μολις βρει ωρα ο permit θα μας διαφωτισει

μας παρακολουθαει και τωρα αραγε ως guest?

クリスチネットあなたの者だから...
il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Verona Rulez - aua

View Profile
« Reply #7 on: November 03, 2011, 21:22:47 pm »

Εγώ πάντως έχω να πω ότι κολλάτε σε λάθος θέμα.

Το θέμα δεν είναι αν είναι λογική διεκδίκηση το Ν+5 ή το >14 για τομέα. Το θέμα είναι ότι, ενώ αυτές οι προτάσεις υπήρχαν και είχαν κατατεθεί κανονικά ως αιτήματα για συζήτηση προς της Γ/Σ, ο Μήτκας αποφάσισε ότι δεν μπορούν να συζητηθούν (με το έτσι θέλω θα προσθέσω εγώ). Αν αυτό δεν είναι κατάχρηση εξουσίας τότε ποιο είναι? Και για όποιον δεν ξέρει, ο Πρόεδρος στην Γ/Σ τμήματος έχει ως μόνο ρόλο να συντονίζει την συζήτηση, όχι να αποφασίζει και να διατάζει...

Περιμένω με αγωνία την απάντηση του Μήτκα, αν όχι εδώ, τουλάχιστον στην electroauth. Γιατί, όπως είχε απαντήσει σε ερώτηση του φίλου Στάθη την μέρα της εκλογής του, θα χρησιμοποιεί τα δικτυακά μέσα που παρέχει το Τμήμα για επικοινωνία με τους φοιτητές, όσο γίνεται περισσότερο. Και ποια καλύτερη ευκαιρία λοιπόν!

edit by mod: ορθογραφία
« Last Edit: November 03, 2011, 21:47:23 pm by christinette » Logged

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
Re: Καταγγελία ενάντια στις μεθοδεύσεις του προέδρ
« Reply #8 on: November 03, 2011, 21:43:58 pm »

Quote from: NXSnow on November 03, 2011, 20:59:44 pm

Απλά μερικοί προσπαθείτε να τα δείτε όλα στραβά καλά, γιατι ακομα και αν όλα γίνονταν οπως αντίθετα από τον τρόπο που θέλετε να γίνουν, πάλι θα βρίσκατε απορρίπτατε ότι υπάρχει κατι στραβό!

FIXED

edit by mod: ορθογραφία
« Last Edit: November 03, 2011, 21:48:39 pm by christinette » Logged

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #9 on: November 03, 2011, 21:54:35 pm »

Με καλυψε ο il capitano ως ενα βαθμο.

@ NXSnow :
1ον : Ασχολιαστο. Εχω εκφερει την αποψη μου και στην τελευταια ΓΣ φοιτητων.
Δε θα το κανω συνεχεια επειδη καποιοι εχετε επιλεξει να απεχετε και να μιλατε μια στο τοσο στο forum. Οχι δα.
2ον: Σοβαρεψου. Αν δεν εχεις διαθεση για συζητηση, ποσο μαλλον ανωνυμα γιατι δε βλεπω να  υπογραφεις, μην συνεχιζεις.

@ sarovios :
Το ιδιο ισχυει και για σενα. Ανυπογραφα, πετας την εξυπναδα και φευγεις.

Καποιος mod να σβησει το ποστ του sarovios.

edit:
Και να προσθεσω οτι εγω δεν ειχα σχεση ουτε με την προταση για ν+5, ουτε με την προταση για τα 14 μαθηματα!!!
Για την προταση του ν+5, δειτε εδω τεκμηριωση : https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=48292.0
Για τα 14 μαθηματα ως προαπαιτουμενα, μπειτε στη θεση ενος παιδιου 3ου ετους και σκεφτειτε.
Ή ακομα καλυτερα, πηγαιντε μιληστε μαζι τους, μπας και τους αφουγκραστειτε.
Ή ακομα καλυτερα, ας ειχατε ερθει σημερα στη ΓΣ να ακουγατε  την τοποθετηση του Ωριωνα.
« Last Edit: November 03, 2011, 22:03:55 pm by Απλυτος Γριφος » Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
sarovios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

kill the fly!!!

View Profile
« Reply #10 on: November 03, 2011, 21:58:00 pm »

Σε ευχαριστω που το θεωρεις εξυπναδα. οποτε θελεις παμε για καφε να γνωριστουμε.

Ελευθερα σβήστε το ποστ μου, αλλα να μεταφερθει το τοπικ. Δεν ειναι ουτε ανακοινωση ουτε εκτακτο νεο. Ειναι μια αποψη/καταγγελία ενος φοιτητη.
« Last Edit: November 03, 2011, 22:01:20 pm by sarovios » Logged
JakeLaMotta

View Profile
« Reply #11 on: November 03, 2011, 22:00:31 pm »

Quote from: il capitano on November 03, 2011, 21:22:47 pm
Εγώ πάντως έχω να πω ότι κολλάτε σε λάθος θέμα.

Το θέμα δεν είναι αν είναι λογική διεκδίκηση το Ν+5 ή το >14 για τομέα. Το θέμα είναι ότι, ενώ αυτές οι προτάσεις υπήρχαν και είχαν κατατεθεί κανονικά ως αιτήματα για συζήτηση προς της Γ/Σ, ο Μήτκας αποφάσισε ότι δεν μπορούν να συζητηθούν (με το έτσι θέλω θα προσθέσω εγώ). Αν αυτό δεν είναι κατάχρηση εξουσίας τότε ποιο είναι? Και για όποιον δεν ξέρει, ο Πρόεδρος στην Γ/Σ τμήματος έχει ως μόνο ρόλο να συντονίζει την συζήτηση, όχι να αποφασίζει και να διατάζει...

Περιμένω με αγονία την απάντηση του Μήτκα, αν όχι εδώ, τουλάχιστον στην electroauth. Γιατί, όπως είχε απαντήσει σε ερώτηση του φίλου Στάθη την μέρα της εκλογής του, θα χρησιμοποιεί τα δικτυακά μέσα που παρέχει το Τμήμα για επικοινωνία με τους φοιτητές, όσο γίνεται περισσότερο. Και ποια καλύτερη ευκαιρία λοιπόν!

Συμφωνώ απόλυτα με τον capitano.Πράγματι,ήταν δευτερεύοντα θέματα το Ν+5 και το >14,το βασικό ήταν η διεκδίκηση της εξεταστικής.Το ζήτημα είναι γιατί αρνήθηκε(καταχρηστικά) να τα συζητήσει.Και μάλιστα από τη στιγμή που και κάποια μέλη ΔΕΠ έδειξαν διάθεση να τα συζητήσουν ξεχωριστά.Μήπως είδε ότι μια και πέρασε η μία πρόταση,του φάνηκαν πολλές δύο παράτυπες αποφάσεις?Δεν ξέρω,ελπίζω ότι θα μας απαντήσει σύντομα και ο ίδιος,οπότε δε θέλω να κάνω υποθέσεις(πιθανόν αβάσιμες).

Άσχετο,αλλά νομίζω ότι η πρόταση για τον τομέα δεν είχε ιδιαίτερες ελπίδες να περάσει,οι πιο πολλοί καθηγητές ήταν εμφανώς αρνητικοί.Η άλλη πρόταση αντιμετωπίστηκε μάλλον αδιάφορα ως τυπική,λογικά θα περνούσε.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #12 on: November 03, 2011, 22:00:55 pm »

Έχεις δίκιο που διαμαρτύρεσαι, Γιώργο. Κι εγώ βρίσκω μια τέτοια αντίδραση του προέδρου του ΤΗΜΜΥ απαράδεκτη. Χωρίς να συγκρίνω καν με προηγούμενους προέδρους.

Κάποιος που ανέρχεται σε διοικητική θέση πρέπει να είναι διαλεκτικός, να τιμά τους τύπους και τις εθιμοτυπίες. Η σειρά αυτή είναι ενδεικτική. Το να ακούς τους φοιτητές είναι πλέον εθιμοτυπία.
Να μην επεκταθώ περί έμμεσου λόγου των εκπροσώπων που περιπλέκει το θέμα.

Δεν είναι θέμα περιεχομένου, όπως γράψατε οι παραπάνω που συμφωνείτε με τη θέση του προέδρου. Είναι θέμα πολιτικής. Δείχνει επιτηδευμένη αδιαφορία για τον ρόλο των φοιτητών και ίσως, ακόμα χειρότερα, μεροληψία. Ας έφερνε τα θέματα σε ψηφοφορία και ας αποκλείονταν. Αλλά δεν το έκανε.
Να μην αναλύσω γιατί πρέπει να υπάρχει σύμπνοια ή τουλάχιστο συνεννόηση μεταξύ καθηγητών - φοιτητών σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε.

Η κίνηση του κ.Μήτκα που δε γράφηκε στα πρακτικά αλλά γράφηκε στο thmmy.gr από τον warrel είναι ή, δίνοντας το benefit of the doubt, φαίνεται αηδιαστική.

Προσωπικά περίμενα ο πρόεδρος να είναι καλύτερος ηγέτης εφόσον μας διδάσκει και, ψιλοαδιάφορα για μένα, μαθήματα σχετικά με management.

« Last Edit: April 15, 2016, 09:33:02 am by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #13 on: November 03, 2011, 22:01:33 pm »

Quote from: tomshare3 on November 03, 2011, 20:33:18 pm
ασχετα με το αν η αποφαση του Μητκα ηταν αυταρχικη.. δεν ειναι λογικο αυτο που ειπε?? απο τη στιγμη που θα γινει διπλη εξεταστικη τι νοημα εχει το ν+5 και ο τομεας στα 14?? ενταξει μην αντιδρουμε στα παντα.. λιγο μετρο δηλαδη..

Η απουσία ή όχι νοήματος των προτάσεων που καταθίτενται στην ΓΣ του τμήματος δεν είναι αντικείμενο της κρίσης του Προέδρου της αλλά του σώματος της.

Ποιός με κατασκοπεύει;
Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #14 on: November 03, 2011, 22:04:24 pm »

Quote from: sarovios on November 03, 2011, 21:58:00 pm
Σε ευχαριστω που το θεωρεις εξυπναδα. οποτε θελεις παμε για καφε να γνωριστουμε.

Ελευθερα σβήστε το ποστ μου, αλλα να μεταφερθει παραμείνει το τοπικ. Δεν ειναι ουτε ανακοινωση ουτε / εκτακτο νεο. Ειναι μια αποψη/καταγγελία ενος από έναν φοιτητη.

FIXED.

Ποιός με κατασκοπεύει;
Pages: [1] 2 3 4 Go Up Print
Jump to: