• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:29:34 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:29:34 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 154
Total: 220
dimchin
chaniotism
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
smanio
amprozos
ppoug
soktas
Grigorisioan05
valentini
nchatzo
tzesi
tzortzis
cheinopor
fkaravi
ThanosV
Kyritsisss
gpr000
tasos_ntv
palladas
theofr
dimopoul
andrpats
victoria
miltan8
jimalexoud
dimitrisblioumis
Born_Confused
Juror8
dr.giorgos
thaliatsk
marwt
spoun
stefpapa21
pavlaras
ExecuteExe
elizabeth
eirinikompselidou
Ariadni
elias_farhood
stavr0s16
natavhoo
andyy
iliaskou
elischat
Aglosdoum
bougatsa
apob
Tsomp
Mari0s
msandr
Billyskotsikas
micelethe
soule
gpapmtb
dtkyriak
dimant
andreas2000
vasillikiiiiii
Nikos_313
Giopan
MasteRoot
Crainer
Pakapis5
ecevz
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 Go Down Print
Author Topic: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών  (Read 22230 times)
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
« Reply #195 on: May 09, 2014, 23:46:34 pm »

Quote from: PanteGrv on May 09, 2014, 23:12:14 pm
Quote from: Katsavidi on May 09, 2014, 22:20:57 pm

Πολύ ευχάριστο που πολλοί κάνουν από τα πρώτα σχόλιά τους στο θέμα αυτό..

Το παιδί απάντησε επειδή θιγόταν εντελώς άστοχα το σχήμα του, θα έχριζε απάντησης από τον οποιοδήποτε γιατί από τον τρόπο που την χρησιμοποιεί δεν φαίνεται να γνωρίζει τι σημαίνει η έννοια "λαϊκιστικό".

Αλλά βέβαια για κάθε κάγκουρα με αριθμό ποστ <20 που αριθμεί λιγότερα από 2 χρόνια στα κοινά της σχολής και ήρθε να ξεκαβλώσει στο τόπικ νομίζοντας ότι "καταγγέλοντας" το "κατεστημένο" έπιασε τον παπά από τα @@, δεν έχουμε να πούμε κάτι.

Και μιας και κρίνουμε το άξιο των υπολοίπων απαντήσεων, να προσθέσω και γω με την σειρά μου επειδή παρακολουθώ τη συζήτηση ότι η συμβολή σου σε αυτή προσέφερε στην ανθρωπότητα περίπου όσα προσέφεραν τα σουτιέν στα ψάρια.

pay close attention
iliachry
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #196 on: May 10, 2014, 01:36:05 am »

Quote from: Ex_Mechanus on May 09, 2014, 23:46:34 pm

Αλλά βέβαια για κάθε κάγκουρα με αριθμό ποστ <20 που αριθμεί λιγότερα από 2 χρόνια στα κοινά της σχολής και ήρθε να ξεκαβλώσει στο τόπικ νομίζοντας ότι "καταγγέλοντας" το "κατεστημένο" έπιασε τον παπά από τα @@, δεν έχουμε να πούμε κάτι.

τελικά να συμμετέχουν όλοι στα κοινά και να λένε την γνώμη τους ή όχι? αποφάσισε!!
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #197 on: May 10, 2014, 02:05:57 am »

οι γνώμες δεν μου λένε τίποτα, τώρα το υποθετικό σενάριο που σου εξηγώ και καταλαβαίνεις δεν το βλέπω να παίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία όποτε αν δεν έχεις να προσθέσεις κάτι ουσίας μην προσπαθείς καν

pay close attention
Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #198 on: May 10, 2014, 14:13:42 pm »

Αφενός συγνώμη προκαταβολικά τρισμέγιστε θαμώνα του τημμυ...Έχω δικαίωμα να απαντάω αν δεν έχω συμπληρώσει τα 100 σχόλια?Επειδή όμως δεν συμμερίζομαι την ψυχική μου υγεία,θα μπω σε κουβέντα μαζί σου και θα σου πω το εξής απλό...Πρώτον ελάχιστες πολιτικές κουβέντες λαμβάνουν χώρα στο τημμυ,ελάχιστα συνήθως ενδιαφέρομαι να τις παρακολουθήσω γιατί πολύ απλά επιλέγω και επιδιώκω αυτές οι κουβέντες να γίνονται στους διαδρόμους,στο καμαράκι,στη ΓΣ,στο σαλόνι,στο καφενείο,κλπ,κλπ...Γενικά δηλαδή όχι ιντερνετικά....Δεύτερον δεν είχα κανέναν λόγο να να γράψω στο τήμμυ καθώς μέχρι στιγμής για το κομμάτι των μαθημάτων καλυπτόμουνα από τους υπόλοιπους γραφόντες και για το πολιτικό σου απάντησα...

Στην προκειμένη περίπτωση όμως...δεν σε έχω πετύχει πουθενά στον έξω κόσμο να μιλάς και να ζυμώνεσαι πολιτικά με αποτέλεσμα να στηρίζεις κάτι πολιτικά μορφώματα τύπου φοιμη (γιατί πολιτικό είναι και αυτό) και να αραδιάζεις την άγνοια σου για πολιτικούς όρους ως ξεμπρόστιασμα και εξυπνάδα μεγατόνων...Δεν είχα άλλη επιλογή λοιπόν από το να σου απαντήσω εδώ πέρα...

Αλλά πέρα από όλα αυτά...Καμία απάντηση ή έστω ένα σχόλιο επί της ουσίας αυτού που είπα περί πολιτικού όρου αυτονομίας,αποδόμηση της κατηγορίας σου για λαικισμό και για το χαζοσχολιάκι σου επιπέδου απαίδευτου δεξιού αεροψεκασμένου πέρι σύριζα και σχέσεις με πολιτικούς χώρους έχεις να πεις ή θα απαντήσεις πάλι καμια εξυπνάδα?

Να ξέρω αν είναι να βγάλουμε τα ιστορικά μας στο τημμυ να τα μετρήσουμε ποιος τα έχει μεγαλύτερα εν απουσία ουσιώδων επιχειρημάτων...Ούτως ή άλλως από ότι φαίνεται σε λίγο θα είναι και αυτή μια αποδεκτη διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων μας...Ανάλογο του ψηφίζω
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #199 on: May 10, 2014, 14:57:48 pm »

http://el.thefreedictionary.com/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #200 on: May 10, 2014, 16:14:50 pm »

Quote from: deadparrot on May 10, 2014, 14:57:48 pm
http://el.thefreedictionary.com/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9

Ορθώς με διόρθωσες βλακεία είπα...Είχε σκαλώσει το ξεσυνερίζομαι και όλα αυτά στο κεφάλι μου και χαώθηκα και έγραψα ότι ναναι...Σε κάθε περίπτωση υπάρχει καμιά σοβαρή απάντηση ή μπα?
απλυτος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #201 on: May 10, 2014, 16:25:42 pm »

Quote from: Katsavidi on May 10, 2014, 16:14:50 pm
Quote from: deadparrot on May 10, 2014, 14:57:48 pm

Ορθώς με διόρθωσες βλακεία είπα...Είχε σκαλώσει το ξεσυνερίζομαι και όλα αυτά στο κεφάλι μου και χαώθηκα και έγραψα ότι ναναι...Σε κάθε περίπτωση υπάρχει καμιά σοβαρή απάντηση ή μπα?

τωρα εσυ θες απαντηση στο αν η αυτονομια ειναι λαικιστικη σε τοπικ που δεν εχουμε ληξει ακομα αν το πανεπιστημιο συνδεεται μη την κοινωνια ;;   Cool
« Last Edit: May 10, 2014, 16:29:40 pm by απλυτος » Logged

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Marco
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #202 on: May 10, 2014, 17:12:25 pm »

Μα τι γράφεις;
Το post μου απαντάει εδώ
Quote from: alex-pv on May 09, 2014, 13:10:10 pm
Quote from: Μουργόλυκος on May 09, 2014, 12:54:56 pm
Quote from: PanteGrv on May 09, 2014, 08:52:37 am
Quote from: Μουργόλυκος on May 09, 2014, 02:43:31 am
Καπως ετσι ανεβηκε και η χρυση αυγη. Με τη λογικη: "Ολοι οι αλλοι αποτυχαν ας δοκιμασουν και αυτοι".

Νομίζω ότι παραζείς στον κόσμο σου. Δεν νομίζω ότι πολλοί από τους ψηφοφόρους της ΧΑ την ψήφισαν για να βγει κυβέρνηση. Μιλάς για απολιτίκ και προσαρμόζεις τα άλλα σε αυτό που νομίζεις ότι κάνει ο απολιτίκ. Εσύ μπορεί να ψηφίζεις το κόμμα σου και συμμετέχεις στην παράταξή σου ενεργά και σταθερά.  Αυτό αρκεί για να χαρακτηριστείς πολιτικά ενεργός? Όταν λες κάτι τέτοιο για την ΧΑ σημαίνει ότι δεν σε απασχολεί πολύ, ξέρεις εκ των προτέρων τί θα πει φασιστικό κόμμα (γιαλαντζί και προσχηματικό το συγκεκριμένο αλλά τέλος πάντων). Όμως δεν ασχολείσαι καν με το γιατί ο Έλληνας τους ψηφίζει. Είναι δυνατόν απλά να το αποδίδεις στην απλοικότητα του άλλου και να ξεμπερδεύεις? Θα ήθελα να ήξερα αν εσύ και άλλοι θα τα γράφατε αυτά αν το φόρουμ ήταν πιο επίσημο..
Καλη φαση να παιρνεις μια φραση απο αυτα που ειπα και να λες τα δικα σου. Αμα διαβασεις και τα υπολοιπα εκτος απο αυτο που σου κεντρισε το ενδιαφερον θα δεις οτι λεω πως η απολιτικ σταση ανοιγει το δρομο σε λαικιστες παντος ειδους (στην προκειμενη την χα) να κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα. Δηλαδη να παραπλανουν τις μαζες κανοντας τους να νομιζουν οτι τα πραγματικα προβληματα ειναι αλλα απο αυτα που πιστευαν με αποτελεσμα να μαζευουν ψηφαλακια απο δω και απο κει. Οπως για παραδειγμα οτι για την "καταντια", οπως λετε της σχολης, φταινε οι συνελευσεις, οι αριστεροι και οι αναρχικοι που κανουν καταληψεις, οι καθαριστριες που κανουν απεργια και δεν ξερω και γω ποιος αλλος, αλλα σε καμια περιπτωση κοσμητορες, πρυτανεις και αλλα καθαρματα που νομιζουν οτι το πανειστημιο ειναι το τσιφλικι τους.

1)Το αυτόνομο κι αν είναι λαϊκίστικο....Δες τις αφίσες σου http://aphm.espivblogs.net/

2)Υπάρχει κανείς που να δικαιώνει τον πρύτανη;
Παρεμπιπτόντως, συριζαίος είναι όπως και ο Πελεγρίνης του ΕΚΠΑ
Από τα παραπάνω φαίνεται πως αναφέρομαι μόνο σε σας -δες τον σύνδεσμο δίπλα- και πως το αυτόνομο που γράφω είναι η αυτόνομη παρέμβαση στους ηλεκτρολόγους μηχανολόγους!Το γραψα έτσι για συντομία και μου αράδιασες ένα σωρό άσχετα περί αυτονομίας.Αν θες υπάρχει ο πίνακας με τα πολιτικά για τέτοιες συζητήσεις.Δε με απασχολεί αυτό το θέμα.

Το ότι ο πρύτανης είναι συριζαίος μεταφράζεται ως εξής:Το σύριζα είναι αριστερό κόμμα και ότι πιο κοντά* στην αναρχία μπορείς να βρεις στο κοινοβούλιο άρα πως γράφει ο άλλος από πάνω πως "εμείς" λέμε πως: φταίνε οι συνελεύσεις, οι αριστεροί!!! και οι αναρχικοί ... ...και σε καμία περίπτωση κοσμήτορες, πρυτάνεις!!! ....
Πως τον χώρεσε τον πρύτανη και στις δύο κατηγορίες;
Δε σε είπα συριζαίο λοιπόν.Ούτε είπα πως η αυτόνομη παρέμβαση έχει κομματική ταυτότητα.

*μάλιστα έχει και δηλωμένους αναρχικούς ως μέλη του
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #203 on: May 10, 2014, 17:42:45 pm »

Kαλα κι εγω δηλωνω ηλεκτρολογος μηχανικος αλλα ας μην το αναλυσω Grin Grin

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
απλυτος

View Profile
« Reply #204 on: May 10, 2014, 17:46:33 pm »

Quote from: alex-pv on May 10, 2014, 17:12:25 pm

Από τα παραπάνω φαίνεται πως αναφέρομαι μόνο σε σας -δες τον σύνδεσμο δίπλα- και πως το αυτόνομο που γράφω είναι η αυτόνομη παρέμβαση στους ηλεκτρολόγους μηχανολόγους!Το γραψα έτσι για συντομία και μου αράδιασες ένα σωρό άσχετα περί αυτονομίας.Αν θες υπάρχει ο πίνακας με τα πολιτικά για τέτοιες συζητήσεις.Δε με απασχολεί αυτό το θέμα.

Το ότι ο πρύτανης είναι συριζαίος μεταφράζεται ως εξής:Το σύριζα είναι αριστερό κόμμα και ότι πιο κοντά* στην αναρχία μπορείς να βρεις στο κοινοβούλιο άρα πως γράφει ο άλλος από πάνω πως "εμείς" λέμε πως: φταίνε οι συνελεύσεις, οι αριστεροί!!! και οι αναρχικοί ... ...και σε καμία περίπτωση κοσμήτορες, πρυτάνεις!!! ....
Δε σε είπα συριζαίο λοιπόν.Ούτε είπα πως η αυτόνομη παρέμβαση έχει κομματική ταυτότητα.

πως θ αποδειξουμε κυριε πρετεντερη οτι ειναι ατοπη η φραση "φταινε οι κοσμητορες κι οι πρυτανεις κι οχι οι συνελευσεις κι οι αριστεροι"

ο πρυτανης ειναι συριζαιος -> το συριζα ειναι αριστεροι (γενικα κι αοριστα, λες κι ολοι οι αριστεροι ειναι το ιδιο) κι αναρχικοι ,  -> οι αριστεροι κι αναρχικοι της σχολης ειναι συριζα ->οι αριστεροι κι αναρχικοι της σχολης κανουν συνελευσεις

αρα, ο πρυτανης κανει συνελευσεις ,ατοπο (αποδειχτηκε)

ζουμε μεγαλες στιγμες!!!!   εχω ζαλη, ζαλη στο κεφαλι
« Last Edit: May 10, 2014, 17:50:58 pm by απλυτος » Logged

Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #205 on: May 10, 2014, 18:26:31 pm »

Μα τι γράφεις;
Το post μου απαντάει εδώ
Quote from: alex-pv on May 09, 2014, 13:10:10 pm
Quote from: Μουργόλυκος on May 09, 2014, 12:54:56 pm
Quote from: PanteGrv on May 09, 2014, 08:52:37 am
Quote from: Μουργόλυκος on May 09, 2014, 02:43:31 am
Καπως ετσι ανεβηκε και η χρυση αυγη. Με τη λογικη: "Ολοι οι αλλοι αποτυχαν ας δοκιμασουν και αυτοι".

Νομίζω ότι παραζείς στον κόσμο σου. Δεν νομίζω ότι πολλοί από τους ψηφοφόρους της ΧΑ την ψήφισαν για να βγει κυβέρνηση. Μιλάς για απολιτίκ και προσαρμόζεις τα άλλα σε αυτό που νομίζεις ότι κάνει ο απολιτίκ. Εσύ μπορεί να ψηφίζεις το κόμμα σου και συμμετέχεις στην παράταξή σου ενεργά και σταθερά.  Αυτό αρκεί για να χαρακτηριστείς πολιτικά ενεργός? Όταν λες κάτι τέτοιο για την ΧΑ σημαίνει ότι δεν σε απασχολεί πολύ, ξέρεις εκ των προτέρων τί θα πει φασιστικό κόμμα (γιαλαντζί και προσχηματικό το συγκεκριμένο αλλά τέλος πάντων). Όμως δεν ασχολείσαι καν με το γιατί ο Έλληνας τους ψηφίζει. Είναι δυνατόν απλά να το αποδίδεις στην απλοικότητα του άλλου και να ξεμπερδεύεις? Θα ήθελα να ήξερα αν εσύ και άλλοι θα τα γράφατε αυτά αν το φόρουμ ήταν πιο επίσημο..
Καλη φαση να παιρνεις μια φραση απο αυτα που ειπα και να λες τα δικα σου. Αμα διαβασεις και τα υπολοιπα εκτος απο αυτο που σου κεντρισε το ενδιαφερον θα δεις οτι λεω πως η απολιτικ σταση ανοιγει το δρομο σε λαικιστες παντος ειδους (στην προκειμενη την χα) να κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα. Δηλαδη να παραπλανουν τις μαζες κανοντας τους να νομιζουν οτι τα πραγματικα προβληματα ειναι αλλα απο αυτα που πιστευαν με αποτελεσμα να μαζευουν ψηφαλακια απο δω και απο κει. Οπως για παραδειγμα οτι για την "καταντια", οπως λετε της σχολης, φταινε οι συνελευσεις, οι αριστεροι και οι αναρχικοι που κανουν καταληψεις, οι καθαριστριες που κανουν απεργια και δεν ξερω και γω ποιος αλλος, αλλα σε καμια περιπτωση κοσμητορες, πρυτανεις και αλλα καθαρματα που νομιζουν οτι το πανειστημιο ειναι το τσιφλικι τους.

1)Το αυτόνομο κι αν είναι λαϊκίστικο....Δες τις αφίσες σου http://aphm.espivblogs.net/

2)Υπάρχει κανείς που να δικαιώνει τον πρύτανη;
Παρεμπιπτόντως, συριζαίος είναι όπως και ο Πελεγρίνης του ΕΚΠΑ

Διόλου άσχετα...Για ποιον χτύπησες την καμπάνα περί λαικισμού?Αφού το πέταξες χωρίς να το στηρίξεις έκανα μια υπόθεση ότι μπερδεύεις το αυτονομο σχήμα με το ανεξάρτητο όχι ως φυσικές υπάρξεις αλλά ώς έννοιες όχι ως φοιμη απημ αλλά ώς αυτονομος , ανεξάρτητος και τι σημαίνει το καθένα πολιτικά...Εξήγησε μου εσύ τι εννοούσες διαφορετικό αν κατάλαβα λάθος...

Για να σου θυμίσω είπες το εξής ''αυτόνομο αυτό και αν είναι λαικιστικό δες τις αφίσες σου''...Και απλά σου εξήγησα ότι δεν είναι λαικισμός όταν είναι ειλικρινες και προσδιορίζει επακριβώς το τι λες ότι είσαι...

Τώρα τα μιλούσα για εσας και το ένα συντομία του άλλου είναι ότι ναναι...Κάνε σωστή σύνταξη για να καταλαβαίνω τι μου λες οτι είμαι και γενικα ρε παιδί μου μην με αναγκάζεις να αποκρυπτογραφώ τους 10 random επιθετικους προσδιορισμους που πετάς σε δυο σειρές έχοντας απαίτηση να αντιλαμβάνομαι σε ποιον και γιατί πάνε...
Μουργόλυκος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #206 on: May 10, 2014, 18:28:17 pm »

Χαος στο κεφαλι σου.
Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #207 on: May 10, 2014, 18:32:51 pm »

Τώρα όσο για τους δηλωμένους αναρχικούς του Σύριζα τι να πω....Το ακούσαμε και αυτό...Αν το πιστεύεις όντως τότε δεν υπάρχει ελπίδα να συνεννοηθούμε...Μας ψεκάζουν...

Αναρχικός σε κόμμα...Άκου εδώ...Όποιος το δήλωσε αυτό έχει μεγάλη σύγχυση στο κεφάλι του...Ή μαλλον πιο σωστα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συγχυση έχει ο κόσμος γενικά ως ακροατής στο κεφάλι του οπότε λέει ότι ναναι αναλόγως των περιστάσεων και έρχονται μετά κάτι τύποι σαν εσένα που δέχθηκαν την μαλακία που είπε χωρίς να σκεφτούν την αντίφαση να το θέσουν και σαν επιχείρημα
απλυτος

View Profile
« Reply #208 on: May 10, 2014, 18:37:50 pm »

Quote from: Katsavidi on May 10, 2014, 18:32:51 pm
Τώρα όσο για τους δηλωμένους αναρχικούς του Σύριζα τι να πω....Το ακούσαμε και αυτό...Αν το πιστεύεις όντως τότε δεν υπάρχει ελπίδα να συνεννοηθούμε...Μας ψεκάζουν...

Αναρχικός σε κόμμα...Άκου εδώ...Όποιος το δήλωσε αυτό έχει μεγάλη σύγχυση στο κεφάλι του...Ή μαλλον πιο σωστα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συγχυση έχει ο κόσμος γενικά ως ακροατής στο κεφάλι του οπότε λέει ότι ναναι αναλόγως των περιστάσεων και έρχονται μετά κάτι τύποι σαν εσένα που δέχθηκαν την μαλακία που είπε χωρίς να σκεφτούν την αντίφαση να το θέσουν και σαν επιχείρημα

κατσαβιδι εχεις παρει φωτια, σε λιγο θα ξεπερασεις σε ποστ τον PanteGrv

Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #209 on: May 10, 2014, 18:40:37 pm »

Γιαυτό παλεύω μπας και μπορώ να μιλάω ισότιμα
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 Go Up Print
Jump to: