• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:37:56 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:37:56 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 209
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 92
Guests: 120
Total: 212
lefterish
Γιώργος Μπιλμπίλης
chrismzag
gp6
ඞ
Agnotobouri
dkoukn
mkoutsouk
tzortzis
faidonchatz
maik
prizas
noimaginationforthis
mprova
PeriklisL
xeniam
dimitrisblioumis
Haralampos
Guts
aggp
stloukas
Raphael
asemas
eplysia
koskyr
antwnis
nikitask
anastas1a
artemissamaras_
dimitris585
dorapangeiou
cealexop
vagelismo
Fenia04
george14
eirinistyl
Captain
mavrhs
Pcsc
lasef
mdimitrig
chris123
Billyskotsikas
gramniko
andrpats
chris_krkls
idchatzi
Mardouk75
mor
Anastasiam
gpapadimi
jimalexoud
alice
Giorgossou
tasos_ntv
tsaliki
gntitsios
athenamits
PolarBear
mixkats
kokkinosgior
marilita
Theislander
cpapadd
HlektrikhPatata
vlasiosv
thomaitheodosiadou
Kyriacos
mrodi
drimagm
marysmr
mimaki
Vromofona Kathikia
kkalamar
ariadnipm
mmikelo
andripappa
athizoi
victoria
Kaniki
chaniotism
Dimos Bachlas
harischris
kpap17
kosovi
pipitsenko
ppoug
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2014
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Go Down Print
Author Topic: Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2014  (Read 21278 times)
JakeLaMotta
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2014
« Reply #30 on: May 08, 2014, 18:50:38 pm »

Προτείνω δημόσιο λιθοβολισμό αυτού που έφτιαξε το πρόγραμμα.Χειρότερα δεν πήγαινε,πραγματικά.... Angry
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #31 on: May 08, 2014, 18:55:05 pm »

Quote from: aSSaSiN on May 07, 2014, 13:44:44 pm
Καλά ρε Πεδίο 2, Ηλεκτρονική 3 και Μίκρο 2 μαζί. Πως θα πάρει ο Ηλεκτρονικάριος πτυχίο ?!
εγω ειχα σκοπο να δωσω μαζι με αυτα τα 3 και τα Κυκλωματα Ι
4 μαθηματα την ιδια μερα!!!!!!!!!!!!!!!! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
sg31a

View Profile
« Reply #32 on: May 09, 2014, 21:36:55 pm »

Quote from: JakeLaMotta on May 08, 2014, 18:50:38 pm
Προτείνω δημόσιο λιθοβολισμό αυτού που έφτιαξε το πρόγραμμα.Χειρότερα δεν πήγαινε,πραγματικά.... Angry

+1

αν μαζευτούμε πολλοί μπορεί να το πετύχουμε και αυτό...
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #33 on: May 09, 2014, 21:50:02 pm »

Quote from: sg31a on May 09, 2014, 21:36:55 pm

+1

Θελετε να δολοφονήσετε δια λιθοβολισμού τον Κανταρτζή επειδή δεν κατάφερε να βολέψει συνολικά 1000+ φοιτητές και 40+ μελη ΔΕΠ;;

Εχω απλά γεράσει ρε γαμώτο, ή έχω δυσκολία να ανέχομαι να λεει ο καθενας οτι του κατεβει;

Joseph D.

Someone else might have gotten it wrong.

View Profile
« Reply #34 on: May 10, 2014, 13:11:19 pm »

Το αστείο είναι που ανέφεραν ένα μάθημα του 4ου, ένα του 6ου και ένα του 8ου εξαμήνου και απαιτούν το πρόγραμμα να προβλέπει μη σύγκρουσή τους!

Tongue

'No tests on species with members capable of calculus. Simple rule, never broke it.'
Fcoriolis
Guest
« Reply #35 on: May 10, 2014, 21:40:04 pm »

Εμένα μου βγαίνουν 5 μαθήματα του 6ου εξαμήνου σε 7 μέρες.
Δηλαδή θα έχω εξεταστική 19-26 Ιανουαρίου για ένα ολόκληρο εξάμηνο...
Γενικά δεν διαμαρτύρομαι για το πρόγραμμα, και ούτε για μαθήματα άλλων εξαμήνων που συμπέφτουν με του δικού μου. Αλλά όταν σε 7 μέρες έχω να δώσω 5 μαθήματα του τομέα τηλεπικοινωνιών (όχι μόνο εγώ, όλος ο τομέας σχεδόν), το πρόγραμμα δεν είναι καλό.

Αυτό είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο. Η πορεία του φοιτητή κρίνεται από τις εξετάσεις και μόνο από αυτές.
Salvation
Guest
« Reply #36 on: May 10, 2014, 21:51:48 pm »

Quote from: The Batman on May 10, 2014, 21:40:04 pm
Εμένα μου βγαίνουν 5 μαθήματα του 6ου εξαμήνου σε 7 μέρες.
Δηλαδή θα έχω εξεταστική 19-26 Ιανουαρίου για ένα ολόκληρο εξάμηνο...
Γενικά δεν διαμαρτύρομαι για το πρόγραμμα, και ούτε για μαθήματα άλλων εξαμήνων που συμπέφτουν με του δικού μου. Αλλά όταν σε 7 μέρες έχω να δώσω 5 μαθήματα του τομέα τηλεπικοινωνιών (όχι μόνο εγώ, όλος ο τομέας σχεδόν), το πρόγραμμα δεν είναι καλό.

Αυτό είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο. Η πορεία του φοιτητή κρίνεται από τις εξετάσεις και μόνο από αυτές.

+1
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #37 on: May 11, 2014, 01:44:43 am »

Γενικα το καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να βγει ενα πρόγραμμα αλλά αυτό παραείναι κακό. Απλα ας μη rageαρουμε μονο για τον κανταρτζη, σιγουρα ειχε καποιους περιορισμους για να βγηκε το προγραμμα ετσι. Εγω ουσιαστικα με αυτο το προγραμμα δινω τα περισσοτερα μαθηματα μεσα σε 5-10 μερες... Sad

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38 on: May 11, 2014, 12:10:01 pm »

Quote from: Karaμazoβ on May 09, 2014, 21:50:02 pm

+1

Θελετε να δολοφονήσετε δια λιθοβολισμού τον Κανταρτζή επειδή δεν κατάφερε να βολέψει συνολικά 1000+ φοιτητές και 40+ μελη ΔΕΠ;;

Εχω απλά γεράσει ρε γαμώτο, ή έχω δυσκολία να ανέχομαι να λεει ο καθενας οτι του κατεβει;

Το 2ο το 2ο

Απλά αν τσεκάρεις το PoV τους έχουν ένα δίκιο, με την έννοια του ότι δεν γίνεται σε μια μέρα να έχεις 4 παλούκια μαθήματα που τα χρωστάει η μισή σχολή... Πάντως είμαι σίγουρος ότι όποιο ΔΕΠ και να βγάλει το πρόγραμμα δεν έχει ιδεά από τα "δύσκολα" μαθήματα στην σχολή , και δη από τα "δύσκολα" όλων των τομέων. Άρα απαλάσσεται λόγω άγνοιας ή στο κάτω-κάτω λόγω μερικής αδιαφορίας. Διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό είναι το job description, όχι γραμματέας... Και επειδή προφανώς το τμήμα του φόρτωσε την δουλειά , δεν την κάνει και με την μεγαλύτερη δυνατή ευχαρίστιση

Πάντως ρε σι θυμάμαι στο λύκειο μας κάποιο είχε κάνει code ένα σύστημα που του έβαζες ως constraints ποιοι καθηγητές δεν μπορούν πότε, ποια μαθήματα να μην πέσουν μαζί κλπ κλπ και σου έβγαζε αλγοριθμικά μερικές λύσεις που παρότι προφανώς δεν ήταν οι βέλτιστες καθώς το πρόγραμμα δεν ήταν και το σοβαρότερο του πλανήτη, ήταν κάτι πολύ καλύτερο από τα προγράμματα που βγαίνανε με το χέρι. Το ίδιο κάνανε και με το ωρολόγιο πρόγραμμα που ήταν δυσκολότερο γι αυτούς.

Τώρα ώρα να ψήσεις καναν ηλεκτρονικάριο να το δώσει διπλωματική σε κάποιον Tongue
« Last Edit: May 11, 2014, 12:12:04 pm by Godhatesusall » Logged

YARRRRRRRRRRRRRR
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #39 on: May 11, 2014, 14:04:25 pm »

Quote from: Godhatesusall on May 11, 2014, 12:10:01 pm
Quote from: Karaμazoβ on May 09, 2014, 21:50:02 pm

+1

Το 2ο το 2ο

Απλά αν τσεκάρεις το PoV τους έχουν ένα δίκιο, με την έννοια του ότι δεν γίνεται σε μια μέρα να έχεις 4 παλούκια μαθήματα που τα χρωστάει η μισή σχολή... Πάντως είμαι σίγουρος ότι όποιο ΔΕΠ και να βγάλει το πρόγραμμα δεν έχει ιδεά από τα "δύσκολα" μαθήματα στην σχολή , και δη από τα "δύσκολα" όλων των τομέων. Άρα απαλάσσεται λόγω άγνοιας ή στο κάτω-κάτω λόγω μερικής αδιαφορίας. Διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό είναι το job description, όχι γραμματέας... Και επειδή προφανώς το τμήμα του φόρτωσε την δουλειά , δεν την κάνει και με την μεγαλύτερη δυνατή ευχαρίστιση

Πάντως ρε σι θυμάμαι στο λύκειο μας κάποιο είχε κάνει code ένα σύστημα που του έβαζες ως constraints ποιοι καθηγητές δεν μπορούν πότε, ποια μαθήματα να μην πέσουν μαζί κλπ κλπ και σου έβγαζε αλγοριθμικά μερικές λύσεις που παρότι προφανώς δεν ήταν οι βέλτιστες καθώς το πρόγραμμα δεν ήταν και το σοβαρότερο του πλανήτη, ήταν κάτι πολύ καλύτερο από τα προγράμματα που βγαίνανε με το χέρι. Το ίδιο κάνανε και με το ωρολόγιο πρόγραμμα που ήταν δυσκολότερο γι αυτούς.

Τώρα ώρα να ψήσεις καναν ηλεκτρονικάριο να το δώσει διπλωματική σε κάποιον Tongue

Τι codes εδω γίνεται της μουρλής στο ΤΗΜΜΥ.

Αρχικά, όπως σωστά επεσήμανες, οτι σε οποιοδήποτε λειτουργικό πανεπιστήμιο τη δουλειά της εκδοσης του προγραμματος εξεταστικης θα έπρεπε να την κανει το διοικητικό προσωπικό και δη οι γραμματείς. Με την απόλυση Σούλας, Κουρέττα, διαθεσιμοτητας γραμματειας του τηλεπ, και αποχώρηση ΟΛΩΝ των γραμματεων του Ενεργειακού, αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ετσι τα ΔΕΠ γινονται και διοικητικό προσωπικο με ο,τι συνέπειες εχει αυτό στις παρεχόμενες διδακτικές υπηρεσίες, ερευνητικό έργο, επιβλεψη διδακτορικών και στα νευρα τους.

Εδω και χρονια που είμαι διπλανό γραφείο στον Κανταρτζή εχω δει αρκετα για το πως βγαίνει το προγραμμα. Το Τμημα ως γνωστον του έχει αναθεσει εδω και 2 χρονια τουλαχιστον να βγάζει του πρόγραμμα εξεταστικής. Αυτό που κάνει συνήθως ειναι να παίρνει το προηγουμενο και προ-προηγουμενο προγραμμα και να προσπαθεί να το προσαρμόσει στις ημερόμηνίες. Στις τελευταίες εξεταστικές αυτό έγινε πιο δύσκολο λόγω του αισχρού δωρακίου του Αρβανιτόπουλου στο φοιτηταριάτο να δίνουν όλοι μετα το 5ο ετος , ολα σε ολες τις εξεταστικές. Αρα αναγκαζόταν να αυτοσχεδιάσει.

Ας υποθεσουμε οτι βαζει τον καλύτερο του εαυτό, και δεν εχουμε κανένα λόγο να υποθεσουμε οτι δε θα το κανει. Το πρόβλημα τωρα ξεκιναει. Οταν τελειώσει το πρόγραμμα της εξεταστικής πρώτα το στελνει στους υπολοιπους ΔΕΠ, αν εχουν κάποια αντίρρηση. Στις επόμενες μερες δέχεται καταιγισμό μηνυματων να αλλαξει τα μαθήματα απο senior ΔΕΠs γιατι "παντα εκει ητανε (αρχη/μεση/τελος) γιατι το άλλαξες;", "δεν μπορω τοτε, θα βρίσκομαι στην Εξωτερικη Μογγολία", "εχει συναυλια Amon Amarth τοτε και δεν προλαβαινω" και αναγκάζεται να μετακινησει τα μαθήματα στο αρχικό του πρόγραμμα. Σε καποια μαθηματα δεν μπορουν να συμφωνήσουν μεχρι και οι συνδιδασκοντες για την τελική ημερομηνία. Και ξέρετε κατι, αυτό ειναι επόμενο όταν σε καθε εξεταστική υπάρχουν πλεον επίσημα τόσα μαθήματα. Πολύ περισσότερο πολύπλοκη φαση απο ενα Λύκειο, οποιοσδήποτε αλγόριθμος δε θα βγαζε που καλύτερα αποτελέσματα.

Γι αυτό και αργεί και το πρόγραμμα και γι αυτο η τελική μορφή του. Μην πυροβολείτε το πιανίστα.

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: May 11, 2014, 14:55:21 pm »

απλά το Point μου είναι ότι αν μαζεύονταν όλα τα constrains (εδικά για τις συναυλίες) από νωρίς και χρησιμοποιούνταν ως input για τον αλγόριθμο τότε θα μπορούσε να βγει ένα αρκετά ποιο ικανοποητικό πρόγραμμα και για τις 2 μεριές.

YARRRRRRRRRRRRRR
RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: May 11, 2014, 15:04:39 pm »

Δεν μου αρεσει καθολου το προγραμμα  Cry

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."
Elade

View Profile
« Reply #42 on: May 11, 2014, 15:26:28 pm »

μια ειναι η λύση για να σας βολεύει οποιοδήποτε πρόγραμμα: να χρωστάτε. απλα και ξεκάθαρα  Tongue
nohponex
Administrator

View Profile WWW
« Reply #43 on: May 11, 2014, 16:29:40 pm »

Quote from: ELADE on May 11, 2014, 15:26:28 pm
μια ειναι η λύση για να σας βολεύει οποιοδήποτε πρόγραμμα: να χρωστάτε. απλα και ξεκάθαρα  Tongue

Κάθε χρόνο τα ίδια λες..
Elade

View Profile
« Reply #44 on: May 11, 2014, 16:31:21 pm »

Quote from: nohponex on May 11, 2014, 16:29:40 pm
Quote from: ELADE on May 11, 2014, 15:26:28 pm

Κάθε χρόνο τα ίδια λες..
αφου καθε χρονο χρωστάω  Grin Grin
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Go Up Print
Jump to: