• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:54:52 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:54:52 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 41
Guests: 111
Total: 152
dimitris585
mayia psarikoglou
ThanosV
dr.giorgos
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
Yamal
fkagk
Zaxarenia
ඞ
Nikos_313
mavropan
acolak
Saint_GR
panos98
Athinaaz
noys
Deviate
daphnenik
christinabisdeki
Kwst@ss_
kimxnas
freskoulhs
Chr1sgr
george polymeros
Elenit
aalmpanb
Northern Eagle
andyy
miltan8
Mikekmp
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Βία κατά των γυναικών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Βία κατά των γυναικών  (Read 5492 times)
RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Βία κατά των γυναικών
« on: March 08, 2014, 19:45:07 pm »

Επειδή βλέπω να μην έχει συζητηθεί ποτέ και με αφορμή τη σημερινή ημέρα
http://www.iefimerida.gr/news/146260/%CE%B7-%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF

« Last Edit: March 08, 2014, 20:15:22 pm by RFed » Logged

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Βία κατά των γυναικών
« Reply #1 on: March 08, 2014, 20:12:34 pm »

http://pacific.jour.auth.gr/emmeis/?p=1620

Καλά πάει και η ελλάδα. Και ειναι και άρθρο του 2008! Φανταστείτε τώρα με την κρίση τι γίνεται

Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση και συμμετέχει και αυτή σε αυτό το παιχνίδι της σιωπής όσον αφορά το θέμα της βίας κατά των γυναικών. Το θέμα σπανίως φτάνει στην επιφάνεια και ακόμη πιο σπάνια οργανώνονται σχετικές δράσεις ή εκδηλώσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και δραστηριοποίησης. Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Κοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών (Κ.Κ.Υ.Γ.), το οποίο αποτελεί μία μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα τη Θεσσαλονίκη, από το Νοέμβριο του 1998 μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο 1.061 γυναίκες ζήτησαν τη βοήθεια του Κέντρου. Οι γυναίκες που υφίστανται βία και έκαναν χρήση των υπηρεσιών του Κ.Κ.Υ.Γ. ήταν έγγαμες (σε ποσοστό 66,9%), άνεργες (55,8%), απόφοιτες Λυκείου (26,5%), ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους ήταν 40,3 έτη. Το 79,4% είχε υποστεί βία από το σύζυγο ή το σύντροφό τους.
RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2 on: March 08, 2014, 20:50:35 pm »

http://womensos.gr/
Παρτε και το επισημο σαιτ

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #3 on: July 25, 2016, 02:13:01 am »

Οχι , σήμερα δε γιορτάζουν οι γυναίκες !

Θα φανει περίεργο - η πιο θετικη εξέλιξη της εποχής μας βρίσκω ότι είναι η εξίσωση των φύλων . Αν και όταν μια γυναίκα με ξεπερνάει σε διάφορους τομείς , αυτο χτυπάει κατευθείαν στον εγωισμό μου , εν τουτοις βρίσκω αδικο και ηλίθιο να φέρεσαι σε κάποιον διαφορετικά , λόγω του φύλου του. Να ακομα και η μαμα μου , που δεν ειναι μεγαλη , ειναι 65 χρονών , μου λέει "στην Πτολεμαϊδα οι ανύπαντρες γυναίκες δεν κυκλοφορούσαν ποτέ μονες τους στο δρομο. Εβγαιναν μόνο με τον αδερφο τους ή αν δεν είχαν , κάποιον ξάδερφο , και εκαναν περιπατο μια φορα την εβδομαδα στον κεντρικο δρόμο , συνήθως Παρασκευη απόγευμα. Πρακτικα μόνο στην εκκλησια δεν ηταν παρεξηγήσιμο να πας μόνη σου , ακόμα και στο σχολείο με συνοδό πήγαινες... "
Τωρα βέβαια στην Πτολεμαϊδα τον παίρνουν ολες , για να ισορροπήσει κάπως το πράγμα !!
Η εξίσωση των φύλων δημιουργει πρόβλημα μόνο στην ανεργία , ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης .
Να μην υπάρχουν όμως γυναίκες πουθενα , ουτε στη δουλεια , ουτε στο σχολειο , ουτε στο δρομο , ούτε στις διακοπές και να βρισκονται συνεχεια πίσω απο μια κουρτίνα , it sucks !
Αντρογυναίκες τύπου Κωνσταντοπούλου και πολύ εύθικτες γυναίκες , που οτιδήποτε πεις , πιστεύουν οτι προσπαθείς να τις μειώσεις και να καταπατήσεις τα κεκτημένα δικαιώματά τους , εξαιρούνται από το παραπάνω σκεπτικο  ! 

With Love

The Web

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #4 on: July 25, 2016, 07:46:07 am »

Quote from: The Web on July 25, 2016, 02:13:01 am
Οχι , σήμερα δε γιορτάζουν οι γυναίκες !

Θα φανει περίεργο - η πιο θετικη εξέλιξη της εποχής μας βρίσκω ότι είναι η εξίσωση των φύλων . Αν και όταν μια γυναίκα με ξεπερνάει σε διάφορους τομείς , αυτο χτυπάει κατευθείαν στον εγωισμό μου , εν τουτοις βρίσκω αδικο και ηλίθιο να φέρεσαι σε κάποιον διαφορετικά , λόγω του φύλου του.

Τωρα βέβαια στην Πτολεμαϊδα τον παίρνουν ολες , για να ισορροπήσει κάπως το πράγμα !!
Η εξίσωση των φύλων δημιουργει πρόβλημα μόνο στην ανεργία , ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης .

With Love

The Web

!!!

Δηλαδή την ατάκα: "Τωρα βέβαια στην Πτολεμαϊδα τον παίρνουν ολες" δεν το θεώρησες έτσι .. "κάπως" πριν το γράψεις?
Και ειδικά σε τόπικ με τίτλο "Βία κατά των γυναικών"?
« Last Edit: July 25, 2016, 07:57:03 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #5 on: July 25, 2016, 17:20:29 pm »

@Τhe Web
ζντουφ
Grin

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #6 on: July 26, 2016, 01:32:16 am »

Katarameno , οχι δεν το θεώρησα άσχημο , γιατι είναι χιουμορ .

Αλλωστε δεν το γραψα για υποτιμητικο  οτι τον παιρνουν , αν τον παιρνουν ...

Επίσης δεν συνιστά "βια κατα των γυναικων" το αν τον παιρνουν ή οχι ...

Τεσπα , το ποστ μου δεν ηταν το πλέον καταλληλο για το "βια κατα των γυναικων" , αλλα δεν βρήκα πρόχειρο άλλο θέμα συναφες με την ισότητα.

Και το ποστ μου είναι πολυ γλυκουλι , έτσι ;;

Αν δεν ταιριάζει , ας το παρει κάποιος μοντ και ας το βάλει στο "ξεριζωστε" , έτσι αλλιώς αρχικά για εκει το πηγαινα...

rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #7 on: July 26, 2016, 01:54:11 am »

αστο.

ειναι καλο δειγμα της κουλτουρας που οδηγει στην βια κατα των γυναικων.

σιχτηρια

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #8 on: July 26, 2016, 02:23:49 am »

Quote from: rspappas on July 26, 2016, 01:54:11 am
αστο.

σιχτηρια

δεν σε πιάνω ...
πάντως η δικη μου προσπάθεια όταν γράφω , είναι να λέω αυτα που νιώθω.
και αυτο θέλει προσπαθεια , δεν ειναι υπερβολικη η λεξη
εχουμε μαθει στο μυαλο μας , σχεδον αυτοματα , να λεει πραγματα που αρεσουν
(το εχουμε μαθει να λεει και πραγματα που προκαλουν , αλλα αυτο ειναι αλλη κατηγορια)
το να ντύσεις κάτι ωστε να είναι αρεστο , δεν ειναι και τόσο δυσκολο
θες να πεις κατι που να αρεσει στις γυναικες , θες να πεις κατι που να αρεσει στους φοιτητες του τημμυ , θες να πεις κατι που να αρεσει στους κνιτες , θες να πεις κατι να αρεσει στους γονεις σου , ευκολο ειναι. Παιρνεις τη σκεψη τους , προσθετεις και μερικα μπαχαρικα , και τους την προσφερεις !

αλλα ποιον θα οφελήσει αυτο ;
και γιατι να το κάνω , θα με ψηφίσετε ;      Grin

The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #9 on: July 26, 2016, 20:08:54 pm »

Quote from: rspappas on July 26, 2016, 01:54:11 am

σήμερα είχα μία εκλαμψη και νομίζω κατάλαβα τι ηθελες να πεις .
το "οι γυναικες τον παίρνουν" ή το "οι γυναίκες ειναι πουτ... λέγεται από κάποιους για να δικαιολογήσουν τη σεξουαλική παρενόχληση ή σε πολυ πιο ακραίες περιπτώσεις το βιασμο ! Από μεριας μου το είπα σαν χιουμορ , για να κάνω την αντίθεση με τον πουριτανισμό που επικρατούσε πενήντα χρόνια πριν . Ενας πουριτανισμός ψευτικος ,  που για να το δικαιολογήσω πρέπει να γράψω καινούργιο σεντονάκι (γιατι ηταν ως επι το πλείστον ψεύτικος)
είναι το σεξιστικό χιουμορ , κακης ποιότητας χιουμορ ;
δεν ξέρω , εμένα μου αρέσει , ιδιαίτερα αν είναι εξυπνο !
οδηγει το σεξιστικό χιουμορ σε βια κατά των γυναικών ;
ε , οχι δα ! Αν πεις κατι σεξιστικο σε κάποια και δεν της αρεσει / δεν το βρει αστειο , το πολυ πολυ να σου κάνει κανενα κωλοδάχτυλο !

Πάντως αν θεωρήσουμε οτι η φράση "οι γυναίκες τον παιρνουν" οδηγει στη βια , θα πρέπει να ποινικοποιηθουν οι τσοντες ! Γιατι αν υπάρχει ενα μηνυμα που περναν οι τσόντες , είναι οτι οι γυναικες ειναι πουτ και μπορουν να κάνουν τα παντα για το χρήμα!

Γι αυτο λεμε (στους εαυτους μας) οχι στην κατάχρηση στις τσόντες ! Αμα βλεπεις καθε μερα , ναι , θεωρω οτι μπορουν να καταστρέψουν τη σχεση σου με τις γυναικες .

Δεν ηρθατε να τα συζητησουμε αυτα στο σεξοφεστιβαλ , συναδελφοι. Στα καλα event , πετατε αετο !!

Aristos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: July 26, 2016, 20:56:29 pm »

Quote from: The Web on July 26, 2016, 02:23:49 am
πάντως η δικη μου προσπάθεια όταν γράφω , είναι να λέω αυτα που νιώθω.

μπράβο σου που λες ότι νιώθεις. η ειλικρίνεια είναι καλό πράμα. όταν λες μαλακίες, δε θα είσαι απλός μαλάκας. θα είσαι ειλικρινής μαλάκας. κάτι είναι και αυτό

Quote from: The Web on July 26, 2016, 20:08:54 pm
είναι το σεξιστικό χιουμορ , κακης ποιότητας χιουμορ ;
δεν ξέρω , εμένα μου αρέσει , ιδιαίτερα αν είναι εξυπνο !

το σεξιστικό χιούμορ αναπαράγει τις σεξιστικές αντιλήψεις που υπάρχουν στην κοινωνία. η φράση "τον παίρνουν" ή, πολύ περισσότερο η φράση ¨οι γυναίκες είναι πουτάνες" χρησιμοποιείται υποτιμιτικά και συνδέεται με την αντίληψη πως είναι "κακό", "ανήθικο" για μια γυναίκα να έχει πολλους σεξουαλικούς συντρόφους ή να κάνει συχνά σεξ ή άλλες τέτοιες αηδίες. Συνεπώς, ναι, συνδέεται και με τη βία κατά των γυναικών. Δεν λέω οτι είσαι και για σταύρωμα αλλά τουλάχιστον μπορείς να το κρατήσεις για τον εαυτό σου το χιούμορ σου αυτό. για πολύ κόσμο είναι από προσβλητικό έως και εμετικό.

Quote from: The Web on July 26, 2016, 20:08:54 pm
Πάντως αν θεωρήσουμε οτι η φράση "οι γυναίκες τον παιρνουν" οδηγει στη βια , θα πρέπει να ποινικοποιηθουν οι τσοντες ! Γιατι αν υπάρχει ενα μηνυμα που περναν οι τσόντες , είναι οτι οι γυναικες ειναι πουτ και μπορουν να κάνουν τα παντα για το χρήμα!

Εδώ όμως είσαι για σταύρωμα, ίσως και για λιθοβολισμό. Ισχύει πως ένας τεράστιος αριθμός από τσόντες αναπαράγουν σεξιστικές αντιλήψεις, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για το σεξ γενικότερα, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως η τσόντα από τη φύση της προωθεί κάτι τέτοιο. Οι τσόντες που παράγονται αντανακλούν απλώς το γούστο του κοινού. Σε μια σεξιστική κοινωνία όπως η δική μας, λογικό είναι να είναι οι περισσότερες τσόντες σεξιστικές. Όχι όμως όλες. Το πρόβλημα σου δεν είναι πως βλέπεις τσόντες, αλλά πως βλέπεις τις λάθος τσόντες. Αν αμφιβάλλεις μπορείς απλά να ζητήσεις λινκ (σε πμ  Wink )

Εν κατακλείδι, τα τελευταία σου ποστ θα μπορούσαν άνετα να είχαν βγει από το βόθρο. Και άι στο διάολο που θα μιλήσεις για ποινικοποίηση της τσόντας (  Tongue ) !
« Last Edit: July 26, 2016, 20:58:39 pm by Aristos » Logged

I'd like to make the world a better place, but they won't give me the source code
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #11 on: July 26, 2016, 23:06:47 pm »

Τα περισσότερα αστεία/ανέκδοτα προσβάλλουν κάποιον, δεν είδα κανέναν να προσπαθεί να απαγορεύσει ανέκδοτα με πόντιους πχ. Μάθαμε τώρα με τις προπαγάνδες του φεμινισμού ότι μας κάνει να νιώθουμε άβολα/άσχημα να το εκφράζουμε ως προϊόν της κουλτούρας βίας κατά των γυναικών. moon

The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #12 on: July 26, 2016, 23:17:07 pm »

Αρίστο , εχεις πρόβλημα ρε. Αλήθεια στο λέω. Και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι είσαι ηλεκτρολόγος . Πιθανότερο ειναι να εισαι τζανκυ ...

gmtms
Guest
« Reply #13 on: July 26, 2016, 23:32:54 pm »

ποσο μικρη ψωλη εχεις Web;
Aristos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: July 26, 2016, 23:43:47 pm »

@Argirios Η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαπιστώσει θέμα ρατσισμού προς τους πόντιους οπότε, αν και είμαι ποντιος, δεν ενοχλούμαι ιδιαιτερα από τα ανέκδοτα με πόντιους. Δεν αναπαράγουν κάποια αντίληψη κατωτερότητας για τους πόντιους γιατί δεν υπάρχει κάποια τέτοια αντίληψη. Δεν ισχύει το ίδιο για το θέμα μας. Ο σεξισμός είναι κάτι το υπαρκτό. Θα έκανες αστεία για τους Εβραίους την περίοδο του ολοκαυτώματος; Ξέρω, είναι άλλη η φάση, αλλά δεν είναι και τόσο διαφορετική ( Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, έχεις  τη φήμη του φασιστάκου σε αυτό το φόρουμ. Το παραπάνω παράδειγμα το έγραψα θεωρόντας ως δεδομένο οτι το ολοκαύτωμα έγινε. Το λέω αυτό απλά για να μη μπερδευτείς ). Όπως και να έχει, δεν μίλησα για ποινικοποίηση. Είπα απλώς πως αυτά τα αστεία δεν είναι και τόσο "αθώα" και, προσωπικα, οι άνθρωποι που τα λένε μου είναι ανεπιθύμιτοι.

@The Web Το θέμα της ταυτότητας μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον αλλά για να μη βγούμε οφ τοπικ θα προτιμούσα να μου εξηγήσεις τι ήταν αυτό σε αυτά που έγραψα που σε κάνει να λες πως έχω πρόβλημα. Είπα κάτι παράλογο; (Ελπίζω μόνο να μη κατάλαβες πως πίστεψα οτι όντως θες να ποινικοποιήσεις τις τσόντες Tongue)

I'd like to make the world a better place, but they won't give me the source code
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: