• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:58:09 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:58:09 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 84
Guests: 114
Total: 198
stloukas
PurpleWitch
Captain
Giorgos2222
tasos gourd
Chrisapostol
tzortzis
mmikelo
lelenia
Konstantina Karamani
christi
smantzaa
myrto
smoul
Paparouna
mavropan
kostas.de
anstaik
unreasonable
Konstantinoy
trelogauros7
Angelagfb
vajim
Nikos.Ts
AristeidisM
panagiwt1s
Nekt
vasilis saitis
AcDimitri
sofiastrataki
bigmort
jkara
valantis
George15
Carot1456
gkougeor
maestros
dimitris kiziridis
Annapar
theodoridoueu
ArsenD
etsilika
Νικη
kourkou
kraxtopoulos
chris_p30
Alex Kosmas
dmoral
kst
Τρου Ντετεκτιβ
daphnenik
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Petross
ChrisB999
EvanTsir
Ma8hths Indou
astra
sassi
LambisTr
Nikos_313
DarkMagiK06
mdimitrig
nmpampal
mgrivab
akiousia
charalampos
Ioannakoliou
Gone_Forever
theodoradr
karaths.d
nchatzo
pave
papoutsas
Xontroulis
tecnoteki
chriskazakos
chrisg
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot, MomostheGreen) > Ταξίδια και μικροαστικές προεκτάσεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Go Down Print
Author Topic: Ταξίδια και μικροαστικές προεκτάσεις  (Read 14785 times)
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: TAΞΙΔΙΑ!
« Reply #15 on: February 22, 2014, 17:15:19 pm »

Quote from: Μπυρομανής on February 22, 2014, 16:44:55 pm
Quote from: Grecs on February 22, 2014, 16:04:11 pm
Πιες τις μπυριτσες σου αγορινα.

τουλάχιστον μαλάκα δουλεύω για να συμπληρώσω αυτά που μου μου δίνουν και αυτά που περισσεύουν -που δεν είναι ούτε τα μισα από 50- φτάνουν για μερικά μπυρόνια περιπτέρου.
δεν ήθελα να μπω σε βασιλάκης καίλας mode αλλά πάλι καλά που έχουμε και εσάς με τις ωραιες απόψεις που θα αλλάξετε τον κόσμο... όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν είναι αλκοολικοί, καπνιστές και γαμιάδες λοιπόν.. όβερ εντ αουτ.

δεν θα πω παραπάνω καταλαβαίνουν αυτοί που θέλουν.
Καταλαβαινω οτι καποιοι εχουν οικονομικα προβληματα , οπως ειπα, αλλα οπως βλεπεις και μονος σου το να βγαζεις συμπερασματα για το τι ειναι ο καθενας στην προσωπικη του ζωη και τα οικονομικα του επειδη γραφει κατι σε ενα τοπικ με ταξιδια ειναι ανουσιο και ηλιθιο.  Και δεν ειναι επιχειρημα το μου την σπανε οσοι ταξιδευουν γιατι μπορουν κι εγω οχι. Επισης η κλισεδια με την αλλαγη του κοσμου μαρεσε αλλα εγω δεν εχω καμια τετοια αυταπατη ειδικα οταν αυτοι που τραβανε περισσοτερο ζορι σκεφτονται σαν εσενα.

Quote from: Pres on February 22, 2014, 16:54:12 pm
μ' αρέσει η τροπή που πήρε το τόπικ.
όπως και να το κάνουμε, κάποιοι τα έχουν και κάνουν τα ταξιδάκια τους (και καλά κάνουν) και οι άλλοι που δεν τα 'χουν και θέλουν να κάνουν ταξιδάκια λογικό είναι να ζηλεύουν.
ας φροντίσουν τουλάχιστον αυτοί που το φυσάνε το χρήμα, να μην είναι τόσο προκλητικοί.
Εδω φτασαμε να θεωρειται ενα ταξιδι πολυτελεια.... που κοστιζει μαξ 400-500ε αν δεν εχεις απαιτησεις. Και τρωγομαστε μεταξυ μας για τα οικονομικα. Στην επομενη φαση θα αρχισουμε να ντρεπομαστε που τρωμε κρεας πανω απο 1 φορα την βδομαδα. Αντι να επικροτουμε αυτη την καταντια καλυτερα να κανουμε κατι.
« Last Edit: February 22, 2014, 17:17:25 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Μπυρομανής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

+1228 posts

View Profile
« Reply #16 on: February 22, 2014, 17:23:48 pm »

Quote from: Gaara on February 22, 2014, 17:08:08 pm
Δεν είναι κακό όμως να έχεις επιθυμίες και όνειρα . Το θεωρώ απαραίτητο γιατί είναι ένα κίνητρο για να συνεχίζεις , να τελειώσεις την σχολη , να αξιοποιήσεις το πτυχίο σου και να έχεις χρήματα στην ακρη(που θα έχεις αν αξιοποιήσεις το πτυχίο σου) για να πας ταξίδια

δηλαδή αυτοί που μιλάνε εδώ έχουν αξιοποιήσει το πτυχίο τους και πάνε ταξίδια με τα λεφτά που τους επιστρέφει η δουλειά τους.. μάλλον κατάλαβα λάθος τότε.

Pres συμφωνώ 100%. δεν θα απαγορεύσουμε τα ταξίδια επειδή αρκετοί δεν μπορούν να τα κάνουν, απλά όσοι μπορούν ας μην το κάνουν μεγάλο ζήτημα. κανείς δεν θέλει να ακούσει για τους μπάφους που ήπιες στη βαρκελώνη και στο άμστερνταμ (μη με πείτε δογματικό λόγω αυτής της φράσης).

δυστυχώς έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου για πολλούς το να πας ένα ταξίδι είναι σαν έλεγες κάποτε ότι τρως κάθε μέρα φιλέτο 20 ευρώ από εστιατόριο ξέρωγω.. (εκτός αν ζείτε σε γυάλα και δεν το καταλάβατε)

άκυρο, τώρα είδα τι πόσταρε ο grecs. ζείτε σε γυάλα, τέλος.
ε θεωρεί ευτελές το 400-500 ευρώ ρε φίλε. τι να πω...

τέσπα, θα περιμένω κι άλλες απόψεις πριν ξαναγράψω για να μην γίνει τσατ το τόπικ.

https://www.youtube.com/watch?v=cHPcu-VeQmQ
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #17 on: February 22, 2014, 17:31:03 pm »

Ειναι μεγαλο ζητημα ενα τοπικ με θεμα ταξιδια στο φορουμ?

400ευρω για καποιον που δουλευει ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ οποτε ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. Και ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΙ. Επικροτεις την εξαθλιωση εμμεσα τι δεν καταλαβαινεις?

Quote from: Μπυρομανής on February 22, 2014, 17:23:48 pm
Δεν είναι κακό όμως να έχεις επιθυμίες και όνειρα . Το θεωρώ απαραίτητο γιατί είναι ένα κίνητρο για να συνεχίζεις , να τελειώσεις την σχολη , να αξιοποιήσεις το πτυχίο σου και να έχεις χρήματα στην ακρη(που θα έχεις αν αξιοποιήσεις το πτυχίο σου) για να πας ταξίδια

δηλαδή αυτοί που μιλάνε εδώ έχουν αξιοποιήσει το πτυχίο τους και πάνε ταξίδια με τα λεφτά που τους επιστρέφει η δουλειά τους.. μάλλον κατάλαβα λάθος τότε.
Δηλαδη εισαι ο μονος που δουλευει χωρις πτυχιο
« Last Edit: February 22, 2014, 17:40:36 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #18 on: February 22, 2014, 17:34:07 pm »

Οι αστοί έχουν τα μέσα παραγωγής.

Τι ψηφίζεις μπυρομανή ?

Gaara

View Profile
« Reply #19 on: February 22, 2014, 17:49:59 pm »

Quote from: Μπυρομανής on February 22, 2014, 17:23:48 pm

WTF man . Απο που το έβγαλες αυτό ? Μιλούσα ξεκάθαρα για σένα , λέγοντας σου πως καταλαβαίνω ότι δεν έχεις την οικονομική άνεση να το κανεις τώρα . Όμως το thread δεν είναι μονο για εμπειρίες , αλλα για επιθυμίες και όνειρα . Γι'αυτο δεν υπάρχει λόγος να κράζεις και μπορείς να γράψεις αυτά που γουστάρεις να κανεις όταν θα μπορέσεις .

Τώρα για το θέμα τις ποζεριας , όλοι εδώ μεσα είναι με nicknames , λίγοι ξέρουν ποιοι είναι ποιοι , πιστεύεις ακόμα ότι υφίσταται το θέμα της ποζεριας ?

edit : Προφανώς οποιος δεν βγάζει λεφτά με τον χ,ψ τρόπο δεν έχει δικά του χρήματα . Οποτε ναι αν δεν δουλεύει και πάει ταξίδια πάει με τα χρήματα των γωνιων του . ΟΜΩΣ μπορεί να στερηθεί αλλα πράγματα για να βάζει χρήματα στην ακρη και να κάνει αυτό που επιθυμεί .
« Last Edit: February 22, 2014, 17:56:41 pm by Gaara » Logged
Gaara

View Profile
« Reply #20 on: February 22, 2014, 18:00:46 pm »

Quote from: g on February 22, 2014, 05:26:44 am
Quote from: Gaara on February 21, 2014, 23:01:09 pm
Πιστευω πως αξιζει να αφιερωσεις καποιο εννιαιο κομματι/α της ζωης σου για να ταξιδεψεις . Το πως , που και ποσο για τον καθενα ειναι διαφορετικο .
Προσωπικά δεν θέλω αεροπλάνα , χλιδάτα ξενοδοχεία και τουριστικά pois  . Θελω περιπετεια , εξερευνηση , κουραση , πεινα , διψα . Να νιώσω ελεύθερος , ανεπηρέαστος απο καθε ανθρωπογενή παράγοντα .

Δυο λινκς

http://madnomad.gr/main/

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=5ky6vgQfU24" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5ky6vgQfU24</a>

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=XGPsBDmJdgs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XGPsBDmJdgs</a>

Ταξιδάκιδες...

g όχι please πες μου τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ...
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: February 22, 2014, 19:19:45 pm »

Quote from: Grecs on February 22, 2014, 16:40:26 pm
Quote from: g on February 22, 2014, 16:28:37 pm
συμφωνώ με Μπυρομανή αν και τοποθετήθηκε σαν ζηλιάρης μικροαστούλης

Γενικά εκτός απο Ιρλανδία και Λονδίνο θα ήθελα να πάω βλακάνια λίγο ΚΑΠΟΤΕ ...ρουμανία , βουλγαρία σε πόλεις για μπαρς και φθήνια,βελιγράδι κτλπ

Το προβλημα ειναι αυτο που ειπα πιο πανω, οτι ο κοσμος δεν εχει ενδιαφεροντα και αυτο αντανακλαται και στα ταξιδια του. Δηλαδη καταλαβαινω να εισαι πανκις και να θες να πας στο Λονδινο, να εισαι τρελος με συγχρονη τεχνη (btw η συγχρονη τεχνη γαμαει)  και να θες να πας στην ταδε πολη που χει ΤΑ μουσεια τεχνης ή να εχεις μια τρελα με την ταδε κουλτουρα, αλλα να πηγαινεις για να βγεις μια φωτογραφια κατω απο τον πυργο του αιφελ ή για να βγεις φωτογραφια με ελεφαντες ειναι λιγο τραγικο και ειναι και αυτο που εχει χαλασει τις τουριστικες πολεις. Ο τουρισμος στην πλειοψηφια του ειναι ασχημο πραγμα οπως ολα μεσα σε μια καπιταλιστικη κοινωνια.

Τα σουβενιρ τα τουριστικα μαγαζακια και οι καθε λογης μαλακιες που εχουν να κανουν με το να αρμεγουν τους τουριστες χαλανε-αλοιωνουν τις πολεις και εμενα προσωπικα.
Τα σουβενιρ δεν ειναι τοσο ασχημο πραμα.
Εχω μια συμφωνια με τους γονεις μου να τους πηγαινω το πιο απελπιστικα κιτς σουβενιρ απο οπου παω και εκεινοι απο εκει που πανε.
Συγκεκριμενα περσι η μανα μου μ εφερε ενα πυργο του αιφελ μεσα σε μια μπαλα με στρασακια, και επιλεγεις τι χρωμα θελεις να φωτιζεται.
Ειναι το πιο ηλιθιο πραμα που εχω δει στον κοσμο.
Επισης η συμφωνια ειναι κανεις απ τους 2 μας δεν πρεπει να πεταξει αυτο που του δωριζεται, ή να το κρυψει.
Οταν πηγα στη βαρκελωνη της εφερα 2 σκυλια φτιαγμενα απο τα πλακακια του guell park. Σκυλια.
Ηταν για γελια. Αλλα το κρατησε στο σαλονι της.
Τεσπα υποθετω δεν ειναι ολοι περιεργοι με περιεργους γονεις, αλλα με διασκεδαζει και το μοιραστηκα.   Tongue

Α, και η μπαλιτσα γραφει και paris απο κατω μη μπερδευτει και κανας ανθρωπος
haas
Θαμώνας

View Profile
« Reply #22 on: February 22, 2014, 19:42:49 pm »

Βρε κομπλεξικα τυπακια ηρεμηστε λιγο..Οπως τα λενε και πιο πανω το να βαζεις ενα 50 ευρω το μηνα στην ακρη για να πας ενα ταξιδακι το χρονο δεν ειναι τιποτα. Τα μικροαστικα μπαλακια μου κουνιουνται.

Επισης το γεγονος οτι σε καποιους αρεσουν τα ταξιδια αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν hobbys και γιαυτο γεμιζουν τον χρονο τους πηγαινοντας ταξιδια.. Απλα σε μερικους αρεσει να διευρύνουν τους οριζοντες τους thats all. Και εγω κατακρινω αυτους που πανε ταξιδια και βγαινουν φωτογραφιες παντου ετσι για να λενε και μετα τα ανεβαζουν στα fb και σε αυτες τις μλκιες αλλα υπαρχουν και αλλοι που βρισκουν ευχαριστηση και ευτυχια. Εγω τουλαχιστον οταν φευγω απο το ελλαντα και βλεπω κατι διαφορετικο εστω για μια εβδομαδα ειμαι ευτυχισμενος.

Και τελικα ο καθενας ζει μεσα στην δικη του γυαλα. Συνεχιστε να βγαζετε τα κομπλεξ σας στα φορουμ.
g
Veteran

View Profile
« Reply #23 on: February 22, 2014, 19:49:08 pm »

Αι μωρή ταξιδολάγνα σαλαμούρα

Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #24 on: February 22, 2014, 19:50:18 pm »

Παρε κανα μουνακι και πανε βαρκελωνη g
θα αρεστεις
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #25 on: February 22, 2014, 20:15:39 pm »

Quote from: haas on February 22, 2014, 19:42:49 pm

Επισης το γεγονος οτι σε καποιους αρεσουν τα ταξιδια αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν hobbys και γιαυτο γεμιζουν τον χρονο τους πηγαινοντας ταξιδια.. Απλα σε μερικους αρεσει να διευρύνουν τους οριζοντες τους thats all.

αυτό ακριβώς με εκνευρίζει σε τυπάκια σαν κι εσένα.
κάνε όσα ταξίδια θες και πέρνα τέλεια και μπράβο σου.
μη μου πουλάς μούρη όμως σαν τη σώτη, γιατί όντως υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να πάνε μέχρι την επανομή.

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #26 on: February 22, 2014, 20:21:09 pm »

καλά δεν πάνε καθόλου καλά κάποιοι εδώ μέσα! πόσταραν 2-3 παιδιά τα όνειρα τους και την επιθυμία τους να ταξιδέψουν και μου αρχίσατε τις πολιτικές συζητήσεις!!καλά ρε είστε στα καλά σας???είδατε τπτ το "ποζέρικο" στα αρχικά ποστ?? είδατε κάποιου είδους  αυτοπροβολή?εγώ το μόνο π είδα ήταν η διάθεση κάποιων παιδιών  να μοιραστούν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα!δν έχω απαιτήσει τπτ ως τώρα απο το φορουμ κ νομίζω πως ήρθε η ώρα Cheesy

παρακαλούνται οι μοντς να σβήσουν τα άσχετα  με το θέμα  ποστ !! ousttt

φιλικά πάντα  Smiley
« Last Edit: February 22, 2014, 20:25:38 pm by anchelon » Logged
g
Veteran

View Profile
« Reply #27 on: February 22, 2014, 20:22:45 pm »

Εγώ δεν γνώρισα ποτέ κανέναν που διεύρυνε τους ορίζοντες του κάνοντας ταξιδάκια πάντως

kofski17
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #28 on: February 22, 2014, 20:26:30 pm »

εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι κόσμος πηγαίνει ταξίδια και βγάζει φωτογραφίες, πηγαίνει σε δεκαπέντε αξιοθέατα, τρώει ωραία φαγητά και ψοφάει στην κούραση για να γυρίσει πίσω στην παρέα του και να συζητήσει γι'αυτό. Δηλαδή μου βγαίνει κάπως σαν ο αυτοσκοπός του ταξιδιού να είναι η ίδια η διαδικασία ταξιδεύω και όχι κάτι ουσιαστικό μέσα σε αυτό, να έχουμε να δείξουμε 3 φωτογραφίες και να πουμε 2-3 πίπες στην παρέα μας πίσω.
Προσωπικά έχω απολαύσει μόνο ταξίδια στα οποία ήδη με περιμένει κάποιος εκεί (φίλος -συγγενής) ο οποίος μπορεί να με φιλοξενήσει και να νοιώθει λίγο την πόλη ώστε να να τη ζήσω πραγματικά για τις ελάχιστες μέρες που θα είμαι εκεί, και όχι απλά να αναλώνομαι σε "τουριστικαλυ κορρεκτ" διαδικασίες.

http://www.youtube.com/watch?v=gyEWkX3FNlY
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #29 on: February 22, 2014, 20:26:40 pm »

Quote from: anchelon on February 22, 2014, 20:21:09 pm
καλά δεν πάνε καθόλου καλά κάποιοι εδώ μέσα! πόσταραν 2-3 παιδιά τα όνειρα τους και την επιθυμία τους να ταξιδέψουν και μου αρχίσατε τις πολιτικές συζητήσεις!!καλά ρε είστε στα καλά σας???είδατε τπτ το "ποζέρικο" στα αρχικά ποστ??

ντάξει έχεις δίκιο, πέρα απ' το ποστ του haas δεν είδα κάτι άλλο.
αναφέρομαι γενικά στη φάση των ''ταξιδευτών''.

επίσης, η  προσωπική επίθεση στον γκρεκς ήταν πολύ άδικη

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Go Up Print
Jump to: