• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:15:26 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:15:26 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 106
Total: 169
Nikos_313
athena_apo
PeriklisL
Joannapet
Maximos7
HlektrikhPatata
glavdakis
BlackBeard
eleftheria
simosilias
chaniotism
dsaragiotis
alex_g
ThanosKoutsoump
bit11
ELEF
kkotsopo
tzortzis
ntina
kkon
gkaramp
MrGreekArrow
harischris
goustafson
mike1996
sigklitiki
kesha
Lygkouras_c
stelinas
kourasan!
antontsiorvas
stefpapa21
Stelios Leivas
George15
csimaiof
Jordann
Sofiana
argiris2006
Pakapis5
hraklis2002
maria_s
Nekt
vasilis saitis
iasonasl
chriskazakos
itsikou
mayia psarikoglou
kmargaritis
apsathas
giorgos_skl
Louisa
Kpavlaras
Manos_5
Lazaros8585
anna.f
green_and_white
dimitire
mrotskos
vag3
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 1ο Εξάμηνο > Φυσική (Moderators: Tasos Bot, tzortzis, Nekt) > [Φυσικη Ι]Σχολιασμός Θεμάτων 2014
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: [Φυσικη Ι]Σχολιασμός Θεμάτων 2014  (Read 8818 times)
vasilis94
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [Φυσικη Ι]Σχολιασμός Θεμάτων 2014
« Reply #30 on: February 14, 2014, 00:59:24 am »

Και οι φοιτητές οι ίδιοι να βαζαν τα θέματα, ευχαριστημένοι δε θα ήμασταν! Άλλος θέλει θέματα που απαιτούν βαθύτερη κατανόηση της μηχανικής, άλλος στάνταρ θέματα, δεδομένου ότι είναι και ένα από τα ψιλοάκυρα μαθήματα...

Κατά τη γνώμη μου η συζήτηση πρέπει να είναι κατά πόσο πρέπει να ναι αυτό το μάθημα με τη συγκεκριμένη ύλη στο πρόγραμμα σπουδών και κατά πόσο βοηθάει στην κατανόηση των εννοιών των επόμενων βασικότερων μαθημάτων των ΗΜΜΥ. Από τη στιγμή που υπάρχει, όμως, καθένας προσαρμόζεται στο στυλ των θεμάτων και του μαθήματος όσο θέλει και έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Σε όλα τα μαθήματα και όχι μόνο στη Φυσική.

Quote from: Sunrise_C on February 14, 2014, 00:42:15 am
Βρισκομαστε στο πανεπιστημιο και οχι στο σχολειο να εχουμε να κανουμε με τα βιτσια του καθε καθηγητη.

Huh Huh
Νομίζω ή είσαι σε άλλο πανεπιστήμιο ή είσαι καινούριος ή τα μπέρδεψες λίγο  Tongue
Στο σχολείο ήταν που η ύλη ήταν πλήρως καθορισμένη! Αν θεωρείς ότι είχε πολλούς καθηγητές με βίτσια εκεί που επηρρέαζαν την πορεία του μαθήματος, μακάρι να διαψευστώ αλλά μάλλον θα χεις θεματάκι με αρκετούς δικούς μας!
ori0ngel
Θαμώνας

View Profile
« Reply #31 on: February 14, 2014, 01:13:28 am »

Βασιλη δεν ειμαι καινουριος, δευτεροετης ειμαι, οτι εχεις δει εδω μεσα το εχω δει και εγω.
Και εδω η υλη πληρως καθορισμενη ειναι. Δεν διαφωνησα με την υλη της μηχανικης, διαφωνησα για το γεγονος οτι καποιοι θεωρουν πως αμα δεν πας στις παραδοσεις πρεπει να κοπεις. Δηλαδη αν το καλοσκεφτεις σημερα ενα ατομο που ετυχε να εχει διαβασει το θεμα επιασε κατευθειαν το 3.5. Ολο και κατι αλλο θα τσιμπησει απο εδω και απο εκει, νατο το 5αρακι, σιγουρο!

Οσο για το αν ειναι ακυρη η Φυσικη 1 το μονο που εχω να πω ειναι οτι τετοια μαθηματα (φυσικη 1, τεχνικη μηχανικη κτλ) καλο ειναι να υπαρχουν. Μπορει να ειναι ξεκαρφωτα με την ειδικοτητα μας, αλλα η ενασχοληση με αυτα βοηθουν στον τροπο σκεψης.
Τελος σχετικα με την δυσκολια των θεματων, προσωπικη μου αποψη (το τονιζω προσωπικη) ειναι οτι σε τετοια "δευτερευοντα" μαθηματα τα θεματα θα πρεπει να ειναι μετριας δυσκολιας (πχ πιανεις το 6 με ενα ικανοποιητικο διαβασμα, πανω απο 8.5 ασχολησου λιγο παραπανω).

karthos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #32 on: February 14, 2014, 02:04:34 am »

Quote from: Sunrise_C on February 14, 2014, 01:13:28 am
Βασιλη δεν ειμαι καινουριος, δευτεροετης ειμαι, οτι εχεις δει εδω μεσα το εχω δει και εγω.
Και εδω η υλη πληρως καθορισμενη ειναι. Δεν διαφωνησα με την υλη της μηχανικης, διαφωνησα για το γεγονος οτι καποιοι θεωρουν πως αμα δεν πας στις παραδοσεις πρεπει να κοπεις. Δηλαδη αν το καλοσκεφτεις σημερα ενα ατομο που ετυχε να εχει διαβασει το θεμα επιασε κατευθειαν το 3.5. Ολο και κατι αλλο θα τσιμπησει απο εδω και απο εκει, νατο το 5αρακι, σιγουρο!

Οσο για το αν ειναι ακυρη η Φυσικη 1 το μονο που εχω να πω ειναι οτι τετοια μαθηματα (φυσικη 1, τεχνικη μηχανικη κτλ) καλο ειναι να υπαρχουν. Μπορει να ειναι ξεκαρφωτα με την ειδικοτητα μας, αλλα η ενασχοληση με αυτα βοηθουν στον τροπο σκεψης.
Τελος σχετικα με την δυσκολια των θεματων, προσωπικη μου αποψη (το τονιζω προσωπικη) ειναι οτι σε τετοια "δευτερευοντα" μαθηματα τα θεματα θα πρεπει να ειναι μετριας δυσκολιας (πχ πιανεις το 6 με ενα ικανοποιητικο διαβασμα, πανω απο 8.5 ασχολησου λιγο παραπανω).

δεν ειπα σε καμια στιγμη οτι καποιος που παρακολουθει τα μαθηματα αξιζει να περασει και καποιος που διαβαζει σπιτι του οχι. ισα ισα πολλες φορες ισως να ισχυει και το αντιθετο. το μονο που ειπα ειναι οτι οι σημειωσεις που δινονται στο μαθημα ειναι ΠΟΛΥ βασικες τοσο για την κατανοηση του μαθηματος οσο και για να το περασεις... μεταξυ μας μην κατσουμε να συζητησουμε το κατα ποσο τα μαθηματα διδασκονται σε βαθος η απλα για να το περασει καποιος και να προχωρησει. ξερουμε πολυ καλα οτι ειναι μια τεραστια συζητηση. οπως ειπε και ο βασιλης αλλα θεματα μπορει να θεωρεις εσυ <<καλα>> για εξεταση, αλλα εγω , αλλα ο γκανουλης και αλλα ο ρεκανος. παρολα αυτα προτιμησαν να βαλουν ενα θεμα που (τουλαχιστον ο γκανουλης -δεν ξερω για τον ρεκανο) το ειχε λυσει, μονο και μονο για να βοηθησει αυτους που βρισκονται σε μεγαλυτερο ετος (και ηταν πολλοι) να το περασουν, διοτι εμεναν σε αυτο πολλα χρονια. τι πιο λογικο απο το να βαλει καποιο θεμα απο αυτα που εχει λυσει;;; Δηλαδη εσυ, οταν λες θα κατσω να διαβασω φυσικη, πιο ειναι το πρωτο πραγμα που σκεφτεσαι να διαβασεις; δεν ειναι οι σημειωσεις του παροντος εξαμηνου (ειδικα οταν οι δυο καθηγητες ειναι καινουριοι στο τμημα και δεν εχουν ξαναβαλει θεματα);;
Οσο για τη δυσκολια που λες σ'αυτα τα μαθηματα συμφωνω μαζι σου. απλα (επαναλαμβανω) τουλαχιστον ο γκανουλης προσπαθησε να βοηθησει τους μεγαλυτερους. ο ιδιος το ειχε πει οτι θα προσπαθησει να βαλει πιο απλα θεματα για να βοηθησει κυριως αυτους που το χρωστανε και οχι για εμας τους πρωτοετεις. τωρα αν αυτα που εβαλαν δεν ηταν μεσα σε αυτα που διαβασες εσυ ειναι αλλο θεμα
ori0ngel
Θαμώνας

View Profile
« Reply #33 on: February 14, 2014, 02:17:02 am »

Καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι. Δεν διαμαρτυρηθηκα για τα θεματα. Ναι τα θεωρω κουλα, συμφωνα με τον τροπο που διδασκεται το μαθημα, σεβομαι ομως τις επιλογες των καθηγητων και δεν προκειται να κατσω να τα κατακρινω.
Οσο για την βοηθεια που ηθελε να δωσει ο Γκανουλης προφανως προκειται για τραγικη ειρωνια. Οσοι χρωστουν το μαθηματα εδω και 4/5/6 χρονια παντα εδιναν "στανταρ" θεματα (αλυσιδα, σταγονες, πυραυλος κτλ). Αν ηθελαν οντως να βοηθησουν θα κινουνταν παλι πανω στο ιδιο μοτιβο θεματων και οχι να τα αλλαζαν τελειως. Επισης τι παει και πει "ο Γκανουλης ηθελε να βοηθησει". Δηλαδη εγω αμα παρακολουθησα Ρεκανο γιατι να μην διδαχθω ακριβως τα ιδια πραγματα; Βλεπεις την αδικια!
karthos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #34 on: February 14, 2014, 02:27:38 am »

Quote from: Sunrise_C on February 14, 2014, 02:17:02 am
Καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι. Δεν διαμαρτυρηθηκα για τα θεματα. Ναι τα θεωρω κουλα, συμφωνα με τον τροπο που διδασκεται το μαθημα, σεβομαι ομως τις επιλογες των καθηγητων και δεν προκειται να κατσω να τα κατακρινω.
Οσο για την βοηθεια που ηθελε να δωσει ο Γκανουλης προφανως προκειται για τραγικη ειρωνια. Οσοι χρωστουν το μαθηματα εδω και 4/5/6 χρονια παντα εδιναν "στανταρ" θεματα (αλυσιδα, σταγονες, πυραυλος κτλ). Αν ηθελαν οντως να βοηθησουν θα κινουνταν παλι πανω στο ιδιο μοτιβο θεματων και οχι να τα αλλαζαν τελειως. Επισης τι παει και πει "ο Γκανουλης ηθελε να βοηθησει". Δηλαδη εγω αμα παρακολουθησα Ρεκανο γιατι να μην διδαχθω ακριβως τα ιδια πραγματα; Βλεπεις την αδικια!

Κι εγω δεν σχολιαζω τα θεματα. Ηταν δικη τους επιλογη να τα βαλουν και τα εβαλαν.

Απο την πρωτη στιγμη σου ειπα οτι δεν εχω ιδεα τι θεματα και τι ασκησεις εκανε ο Ρεκανος οποτε δεν μπορω να σου απαντησω στο τελευταιο. Πιθανον να εκανε παρομοια πραγματα. Μπορει και οχι. Δεν ξερω. Οποτε αυτο το παραβλεπω.

Οσον αφορα το να βοηθησουν τους μεγαλυτερους μονο τραγικη ειρωνεια δεν ειναι. Λες πως τοσα χρονια ασχολουνταν με στανταρ θεματα, οποτε επρεπε παλι να κινηθουν στα ιδια. Το θεμα ειναι οτι με ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΕΜΑΤΑ καθε χρονο κοβονταν ποσα ατομα και φτασαμε σημερα να δινουμε περισσοτεροι απο 600-700 ατομα!!! Συνεπως, με το που ειπαν οτι θελουν να βοηθησουν, το λογικο ηταν να αλλαξουν κατευθειαν τα θεματα που ηταν <<υπευθυνα>> για αυτο τον χαμο... Τωρα ο Γκανουλης (επαναλαμβανω οτι δεν ξερω για τον Ρεκανο) θεωρησε λογικο πως καποιος που θελει να ξαναδωσει θα διαβασει πρωτα τις σημειωσεις απο τα μαθηματα του. Λογικο. Δεν μπορει να καθεται και να σκεφτεται για τον καθενα, τι θα κατσει να διαβασει ωστε να ταιριαξει τα θεματα στο διαβασμα του καθενος...
ori0ngel
Θαμώνας

View Profile
« Reply #35 on: February 14, 2014, 02:38:14 am »

Δεν εφταιγαν τα θεματα που κοβοταν τοσος κοσμος. Εφταιγαν οι καθηγητες κατα κυριο λογο που βαθμολογουσαν σαν να ηθελαν να σε κοψουν επιτηδες. Εκανες αριθμητικο λαθος και εχανες την μιση ασκηση (υποψην ολο το φυσικο μερος ηταν ολοσωστο). Απλα δεν συγχωρουσαν το λαθος και εκει που υπολογιζες να χασεις 0.2 λογω λαθος πραξης εχανες 1.5 μοναδα. Θυμαμαι περυσι ειχα παει να δω το γραπτο μου. Μου δειχνει το 2ο θεμα που ηταν αλυσιδα και μου λεει οτι απο εδω δεν πηρες ουτε μια μοναδα. Του λεω μα εγραψα σωστα τις εξισωσεις. Η απαντηση του ηταν: "Εχεις ολοκληρωσει λαθος" (νομιζω ή ειχα παρει λαθος το ενα οριο ή ειχα ξεχασει να βαλω ενα διαφορικο κατι τετοιο).
karthos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #36 on: February 14, 2014, 02:46:20 am »

Quote from: Sunrise_C on February 14, 2014, 02:38:14 am
Δεν εφταιγαν τα θεματα που κοβοταν τοσος κοσμος. Εφταιγαν οι καθηγητες κατα κυριο λογο που βαθμολογουσαν σαν να ηθελαν να σε κοψουν επιτηδες. Εκανες αριθμητικο λαθος και εχανες την μιση ασκηση (υποψην ολο το φυσικο μερος ηταν ολοσωστο). Απλα δεν συγχωρουσαν το λαθος και εκει που υπολογιζες να χασεις 0.2 λογω λαθος πραξης εχανες 1.5 μοναδα. Θυμαμαι περυσι ειχα παει να δω το γραπτο μου. Μου δειχνει το 2ο θεμα που ηταν αλυσιδα και μου λεει οτι απο εδω δεν πηρες ουτε μια μοναδα. Του λεω μα εγραψα σωστα τις εξισωσεις. Η απαντηση του ηταν: "Εχεις ολοκληρωσει λαθος" (νομιζω ή ειχα παρει λαθος το ενα οριο ή ειχα ξεχασει να βαλω ενα διαφορικο κατι τετοιο).

Σ'αυτο ισως και να εχεις δικιο. Δεν μπορω να ξερω τι γινοταν στη βαθμολογηση. Αν ειναι ετσι σιγουρα φταινε και οι καθηγητες. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να φταινε ΜΟΝΟ οι καθηγητες. Οταν τα θεματα ειναι ιδια ποσα χρονια τωρα, σιγουρα φταινε και αυτα για τις κακες επιδοσεις μαζι και με την αυστηρη βαθμολογηση και (πολλες φορες) το ελαχιστο (η καθολου) διαβασμα μερικων απο αυτους που εδιναν.
Και ακομα δεν ασχολουμαι τοσο με τα ιδια τα θεματα. Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι προσπαθησε να βοηθησει, ισως πιστευοντας οτι φταινε και τα θεματα (οπως κι εγω ετσι κι αυτος δεν μπορει να ξερει πως βαθμολογουσαν οι προηγουμενοι και γιατι κοβοταν οι φοιτητες). Προσωπικα πιστευω οτι βοηθησε αρκετα τους μεγαλυτερους. τουλαχιστον οσους καθισαν και διαβασαν τις σημειωσεις απο το μαθημα
airguitar

View Profile
« Reply #37 on: February 14, 2014, 03:36:30 am »

Ρε παιδια εσεις που λετε οτι ηθελε να βοηθησει με τα θεματα και μελετησατε τις σημειωσεις του βρηκατε καμια ομοιοτητα αυτων με τα θεματα ; o_O
BabisI
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #38 on: February 14, 2014, 11:45:06 am »

Εννοείται. Το δεύτερο όπως είπαμε μας το είχε κάνει στο μάθημα, του πρώτου τα ερωτήματα μας ήταν λίγο πολύ γνωστά από ασκήσεις που μας είχε κάνει (το πρώτο ερώτημα μέσω μιας άσκησης, το δεύτερο μέσω μιας άλλης που βρίσκαμε την ταχύτητα, οπότε μια ολοκλήρωση μένει). Το μόνο ξεκαρφωτο ήταν το τρίτο αλλά η δυσκολία του έγκειται στο να ερμηνεύσει σωστά τις δυνάμεις με τα διανύσματα (μια η κεντρομόλος η άλλη η επιτρόχια και μετά λύνεις διαφορική και ολοκλήρωση...) Πάντως από αντικειμενική άποψη δυσκολίας ήταν σχετικά πιο εύκολα από προηγούμενα έτη. Το θέμα ήταν η πρωτοτυπία και η διαφορετική επιλογή θεμάτων.

Scientists discover the world that exists; engineers create the world that never was.<br /><br />-Theodore Von Karman
claus
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #39 on: February 14, 2014, 11:50:43 am »

Σας κοβω να νοσταλγειτε παναγιωτακο-λαζαριδη και την αχαστη μεθοδο bjork Tongue
airguitar

View Profile
« Reply #40 on: February 14, 2014, 13:02:16 pm »

Quote from: BabisI on February 14, 2014, 11:45:06 am
Εννοείται. Το δεύτερο όπως είπαμε μας το είχε κάνει στο μάθημα, του πρώτου τα ερωτήματα μας ήταν λίγο πολύ γνωστά από ασκήσεις που μας είχε κάνει (το πρώτο ερώτημα μέσω μιας άσκησης, το δεύτερο μέσω μιας άλλης που βρίσκαμε την ταχύτητα, οπότε μια ολοκλήρωση μένει). Το μόνο ξεκαρφωτο ήταν το τρίτο αλλά η δυσκολία του έγκειται στο να ερμηνεύσει σωστά τις δυνάμεις με τα διανύσματα (μια η κεντρομόλος η άλλη η επιτρόχια και μετά λύνεις διαφορική και ολοκλήρωση...) Πάντως από αντικειμενική άποψη δυσκολίας ήταν σχετικά πιο εύκολα από προηγούμενα έτη. Το θέμα ήταν η πρωτοτυπία και η διαφορετική επιλογή θεμάτων.
που υπαρχουν οι σημειωσεις του ? (αυτος που σας εκανε) γιατι μαλλον ανεβηκαν οι σημειωσεις του αλλου καθηγητη ...
BabisI
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #41 on: February 14, 2014, 13:16:38 pm »

Quote from: airguitar on February 14, 2014, 13:02:16 pm
Quote from: BabisI on February 14, 2014, 11:45:06 am
που υπαρχουν οι σημειωσεις του ? (αυτος που σας εκανε) γιατι μαλλον ανεβηκαν οι σημειωσεις του αλλου καθηγητη ...
Δεν υπάρχουν πουθενά οι σημειώσεις του Γκανουλη στο ίντερνετ, παρά μόνο στα τετράδια αυτών που κράτησαν τις σημειώσεις. Για αυτό πολλοί διαμαρτύρονται (βασικά επειδή όλοι εκτός από 20-30 άτομα, εγκατέλειψαν Γκανουλη και πήγαιναν Ρεκανο,ο οποίος λογικά δεν τους τα έκανε αυτά).

Scientists discover the world that exists; engineers create the world that never was.<br /><br />-Theodore Von Karman
karthos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #42 on: February 14, 2014, 13:25:32 pm »

Quote from: BabisI on February 14, 2014, 13:16:38 pm
(βασικά επειδή όλοι εκτός από 20-30 άτομα, εγκατέλειψαν Γκανουλη και πήγαιναν Ρεκανο,ο οποίος λογικά δεν τους τα έκανε αυτά).

20-30 ατομα;;;; χαχαχαχα καλο... μαλλον λαθος κανεις.. τελευταια μαθηματα ήμασταν γυρω στα 15 ατομα....   Shocked Shocked
BabisI
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #43 on: February 14, 2014, 13:32:14 pm »

Quote from: karthos on February 14, 2014, 13:25:32 pm
Quote from: BabisI on February 14, 2014, 13:16:38 pm
(βασικά επειδή όλοι εκτός από 20-30 άτομα, εγκατέλειψαν Γκανουλη και πήγαιναν Ρεκανο,ο οποίος λογικά δεν τους τα έκανε αυτά).

20-30 ατομα;;;; χαχαχαχα καλο... μαλλον λαθος κανεις.. τελευταια μαθηματα ήμασταν γυρω στα 15 ατομα....   Shocked Shocked
Ναι,βασικά δίκιο έχεις...Για το μέσο όρο φοιτητών που παρακολουθούσαν Γκανουλη σε όλο το εξάμηνο πλην των πρώτων δύο εβδομάδων... Wink

vagus
Θαμώνας

View Profile
« Reply #44 on: February 15, 2014, 18:57:31 pm »

Quote from: karthos on February 14, 2014, 02:04:34 am
Quote from: Sunrise_C on February 14, 2014, 01:13:28 am

δεν ειπα σε καμια στιγμη οτι καποιος που παρακολουθει τα μαθηματα αξιζει να περασει και καποιος που διαβαζει σπιτι του οχι. ισα ισα πολλες φορες ισως να ισχυει και το αντιθετο. το μονο που ειπα ειναι οτι οι σημειωσεις που δινονται στο μαθημα ειναι ΠΟΛΥ βασικες τοσο για την κατανοηση του μαθηματος οσο και για να το περασεις... μεταξυ μας μην κατσουμε να συζητησουμε το κατα ποσο τα μαθηματα διδασκονται σε βαθος η απλα για να το περασει καποιος και να προχωρησει. ξερουμε πολυ καλα οτι ειναι μια τεραστια συζητηση. οπως ειπε και ο βασιλης αλλα θεματα μπορει να θεωρεις εσυ <<καλα>> για εξεταση, αλλα εγω , αλλα ο γκανουλης και αλλα ο ρεκανος. παρολα αυτα προτιμησαν να βαλουν ενα θεμα που (τουλαχιστον ο γκανουλης -δεν ξερω για τον ρεκανο) το ειχε λυσει, μονο και μονο για να βοηθησει αυτους που βρισκονται σε μεγαλυτερο ετος (και ηταν πολλοι) να το περασουν, διοτι εμεναν σε αυτο πολλα χρονια. τι πιο λογικο απο το να βαλει καποιο θεμα απο αυτα που εχει λυσει;;; Δηλαδη εσυ, οταν λες θα κατσω να διαβασω φυσικη, πιο ειναι το πρωτο πραγμα που σκεφτεσαι να διαβασεις; δεν ειναι οι σημειωσεις του παροντος εξαμηνου (ειδικα οταν οι δυο καθηγητες ειναι καινουριοι στο τμημα και δεν εχουν ξαναβαλει θεματα);;
Οσο για τη δυσκολια που λες σ'αυτα τα μαθηματα συμφωνω μαζι σου. απλα (επαναλαμβανω) τουλαχιστον ο γκανουλης προσπαθησε να βοηθησει τους μεγαλυτερους. ο ιδιος το ειχε πει οτι θα προσπαθησει να βαλει πιο απλα θεματα για να βοηθησει κυριως αυτους που το χρωστανε και οχι για εμας τους πρωτοετεις. τωρα αν αυτα που εβαλαν δεν ηταν μεσα σε αυτα που διαβασες εσυ ειναι αλλο θεμα

Προβλεπω να γινεστε διδακτορας, πολυ συντομα, αγαπητε μου.
Αν αυτο λεγεται βοηθεια προς τους μεγαλυτερους, τοτε πιθανον μας κοροιδευουν και απο το να μας κοροιδευουν καλυτερα να μας διαγραψουν μαζικα, ωστε να μεινουν με σοφρωνες, συνετους και συνεπεις νεαρους, οπως ασπαζεστε για τον ευατο σας karthos. Oι υπολοιποι που αρρωσταινουν, εργαζονται, διαβαζουν τα αλλα τους μαθηματα, ζουν και εκτος πανεπιστημιου, ας υποστουν τις αναλογες συνεπειες.
Η παραπανω θεωρια ειναι εφιαλτικη για το μελλον του πανεπιστημιου. Και ειδικα, για το μελλον του μαθηματος, που χει μαζεψει παρα πολλα ατομα στις λιστες του. Το οποιο θα επρεπε να λειτουργει πιο εποικοδομητικα μιας και η Φυσικη ειναι, θεωρητικα, θεμελιος λιθος για πολλες επιστημες, και οχι σαν μαθηματικη, σχεδον φανταστικη, γνωση.
Και οπως προειπα, ειναι δυσκολοι καιροι για ολους μας (σχεδον ολους). Λιγο ελεος, λιγη κατανοηση επιτελους και απο αυτους τους ανθρωπους στους οποιους ειμαστε χρονια υπολογοι για το ακαδημαικο μας μελλον.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: