• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:23:29 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:23:29 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 33
Guests: 128
Total: 161
stelinas
Stelios V.
tasos gourd
Captain
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
rafail zisiadis
kakousios
aplos paratiritis
GeorgeGk
Theislander
asimomyti
Mr Watson
Tsn
maestros
thomasdt
babistso
Aria10
Kelly Tsimpouri
stavr0s16
nikpapoutsi
ThanosV
chriskazakos
kouf
AA RE LEWN
Saint_GR
antreassv
palladas
eed
PolarBear
mayia psarikoglou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > ΓνωρΗΜΜΥες... (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Ποια είναι η ιστορία σας;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Go Down Print
Author Topic: Ποια είναι η ιστορία σας;  (Read 15129 times)
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ποια είναι η ιστορία σας;
« Reply #30 on: December 10, 2013, 04:31:48 am »

Quote from: vag on December 10, 2013, 03:05:37 am
Όταν ήμουνα μικρός είχαμε φτιάξει μια σχεδία από μπιτόνια πετρελαίου και παλέτες οικοδομής και τη ρίξαμε στο Θερμαϊκό. Δε θυμάμαι αν ζήσαμε.

Επίσης γύριζα τις οικοδομές και μάζευα μπύρες για να τις πάω στο σούπερ μάρκετ και να πάρω λεφτά για να αγοράσω αυτοκόλλητα παουερρειντζερ.

ποοοοοοοοοοοοοοοοοο.... έκανα φασαρία για την κουκουρουκου!!!! Μέχρι που στα μεγάλα νήπια έκλεψα ένα αυτοκολητάκι power ranger απο έναν φίλο μου! Μετά απο λίγο καιρό το έτυχα και ένιωσα τελείως βλάκας...
Gru
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: December 10, 2013, 22:55:05 pm »

Όταν ήμουν στο δημοτικό και έλυνα ασκήσεις μαθηματικών (αν θυμάμαι καλά) μαζί με τον μπαμπά μου, επειδή μου είχε σπάσει τα νεύρα έχωσα κατά λάθος τη μύτη του μολυβιού στην παλάμη μου (ήταν ξυσμένο και από τις 2 πλευρές)..Πόνεσα έκλαψα μάτωσα και για κάποιο ηλίθιο λόγο το ξανάκανα με αποτέλεσμα να έχω και τις 2 μύτες ΑΚΟΜΑ μέσα στην παλάμη μου..!!! Από τότε δεν ξανά έξυσα τα μολύβια μου και από τις 2 πλευρές..  Roll Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=4b-GDNrmWqI
RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: December 10, 2013, 23:01:05 pm »

Quote from: Gru on December 10, 2013, 22:55:05 pm
Όταν ήμουν στο δημοτικό και έλυνα ασκήσεις μαθηματικών (αν θυμάμαι καλά) μαζί με τον μπαμπά μου, επειδή μου είχε σπάσει τα νεύρα έχωσα κατά λάθος τη μύτη του μολυβιού στην παλάμη μου (ήταν ξυσμένο και από τις 2 πλευρές)..Πόνεσα έκλαψα μάτωσα και για κάποιο ηλίθιο λόγο το ξανάκανα με αποτέλεσμα να έχω και τις 2 μύτες ΑΚΟΜΑ μέσα στην παλάμη μου..!!! Από τότε δεν ξανά έξυσα τα μολύβια μου και από τις 2 πλευρές..  Roll Eyes
Γλυκουλα θα το κανω εγω για εσενα τωρα που το ειπες μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."
Fcoriolis
Guest
« Reply #33 on: December 10, 2013, 23:17:19 pm »

Cheesy Cheesy Cheesy
Gru
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: December 11, 2013, 00:25:44 am »

Quote from: RFed on December 10, 2013, 23:01:05 pm
Γλυκουλα θα το κανω εγω για εσενα τωρα που το ειπες μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

και άλλες μύτες..!!!  wav   

princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!

View Profile
« Reply #35 on: December 22, 2013, 04:40:42 am »

συζητώντας με επιφανές μέλος του φόρουμ για τη ζωή μου θυμήθηκα πως παραλίγο να μην με είχατε κοντά σας,καθώς όταν η μαμά μου ήταν έγκυος παραλίγο να με αποβάλλει

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #36 on: December 22, 2013, 12:26:13 pm »

Όταν ήμουν στην πρώτη δημοτικού έδειρα ένα παιδί της έκτης δημοτικού γιατί πείραζε την αερφή μου και ο πατέρας μου την πρώτη μας μέρα μου είχε πει " να μην χτυπάς αν δεν σε χτυπήσουν και να μην αφήνεις να πειράζουν την αδερφή σου".

Λίγα χρόνια πριν ( από το σήμερα ) σε έναν καυγά με την αδερφή μου, της έχωσα το κεφάλι στο πλυντύριο πιάτων και όταν την άφησα γιατί πίστευα ότι το παράκανα και ήθελα ( νομίζω ) να ζητ'ησω συγγνώμη, πήρε ότι μαχαίρια μπορούσε με το χέρι της και μου τα πέταξε....ακόμη θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ένα από αυτά πέρασε ξυστά από την πολύτιμη "οικογένεια" και καρφώθηκε στην καρέκλα από πίσω.

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: December 22, 2013, 12:37:50 pm »

Quote from: MARIOS on December 22, 2013, 12:26:13 pm

Λίγα χρόνια πριν ( από το σήμερα ) σε έναν καυγά με την αδερφή μου, της έχωσα το κεφάλι στο πλυντύριο πιάτων και όταν την άφησα γιατί πίστευα ότι το παράκανα και ήθελα ( νομίζω ) να ζητ'ησω συγγνώμη, πήρε ότι μαχαίρια μπορούσε με το χέρι της και μου τα πέταξε....ακόμη θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ένα από αυτά πέρασε ξυστά από την πολύτιμη "οικογένεια" και καρφώθηκε στην καρέκλα από πίσω.

Shocked

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38 on: December 22, 2013, 12:43:34 pm »

δευτέρα ή τρίτη γυμνασίου πρώτη μερα διακοπών μετά το σχολείο πάμε παίζουμε μπάλα. Δεν θυμαμαι πως αλλά έπεσα απότομα και έσπασα τα δύο κόκκαλα του δεξιού χεριού μου λίγο πιο πάνω απο τον καρπό.

Πάνω στην τεράστια ατυχία μου, γλύτωσα τον πόνο γιατί το χέρι μου ήταν κρεμασμένο και μπορουσα να το πιάσω με τέτοιο τρόπο, ώστε να πονάει ελάχιστα.

Είχα γύψο για 6.5 βδομάδες και έκανα ελάχιστα μπάνια  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #39 on: December 22, 2013, 13:25:15 pm »

Εγώ όταν ήμουν μικρός ήμουν πάρα μα πάρα πολύ ύσηχο παιδάκι. Μου δίνανε ένα αυτοκινητάκι και έπαιζα ώρες ολόκληρες χωρίς να πω κιχ. Είχαν να λένε: Μα τι ύσηχο παιδί? Τρεις ώρες και δεν έχει ακουστεί καθόλου, λέγανε οι φίλοι των γονιών μου.

Μέχρι που μεγάλωσα λίγο και μετά άρχισα να τα λέω μαζεμένα. Εσείς δε, με γνωρίσατε μόνο μεγάλο, άτυχα στρουμφάκια  Cheesy Cheesy Grin Tongue Χοχοχοχο.

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #40 on: December 22, 2013, 13:33:11 pm »

Όταν ήμουν μικρός μου άρεσε να χτυπάω και να πετάω πράγματα...και όχι μόνο.... έτσι, όταν ήμουν ακόμη μικρό μικρό είχαμε στην φαμίλια ένα σκυλάκι.... υπέροχο, υπομονετικό, πανέξυπνο και αγαπημένο από όλους.... Μια νύχτα που είχαμε επισκέψεις, εγώ ήμουν κάπου κρυμένος και όταν το είδα να περνάει το άρπαξα από τα μαλλιά και το πέταξα στον τοίχο, το καημένο έτρεξε στα π΄δια του πατέρα μου, αλλά εκείνος μη έχοντας δει τι έγινε το έδιωξε από κει.....η ιστορία επαναλήφθηκε μερικές φορές, μέχρι που το σκυλάκι έκανε ένα σάλτο και πήγε στην αγκαλιά του πατέρα μου.... τότε κατάλαβαν ότι δεν ήθελε για κάποιο λόγο να είναι κοντά μου

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: December 23, 2013, 02:44:55 am »

Η ιστορια αυτη ειναι μια απο τις πιο λυπητερες της παιδικης μου ηλικιας....
Πως εμαθα οτι δεν υπαρχει Αγιος Βασιλης  Cry

Οταν ημουν Β' Δημοτικου εκει στον Δεκεμβρη που γραφαμε τα συνηθισμενα γραμματα συζητουσαμε με την παρεα μου και λεγαμε τι θελουμε να μας φερει ο Αγιος Βασιλης.Τοτε πεταγεται μια φιλη μου και μας κανει"Δεν υπαρχει Αγιος Βασιλης"(με το σπαστικο υφακι που το ειχαν οι ξερολες και οι μεγαλυτεροι που θελαν να το παιξουν εξυπνοι).Και εμεις κακο χαμο και τι λες και πως σου ηρθε αυτο κλπ.Αυτη ψυχραιμη μας κανει "Περισυ ειχα δει τον μπαμπα μου να βγαζει τα δωρα απο το πορτ μπαγκαζ".Μετα πρηζω τους γονεις μου στις ερωτησεις για το παραπανω αλλα εννοειται επερνα παντα αρνητικη απαντηση
Μετα απ'ολα αυτα φτανουν οι μερες της πρωτοχρονιας.Παραμονη πρωτοχρονιας κανω το σπιτι φυλλο και φτερο,ψαχνω καθε αποθηκη και καθε σπιθαμη του οικοπεδου και δεν βρισκω κανενα δωρο.Προς στιγμην ειχα χαρει.Μετα απο λιγο ερχετε σπιτι η μαμα μου με το αυτοκινητο με το που φτανει μπαμ κατευθειαν στον πορτμπαγκαζ για να δω αν ειχε κανενα δωρο μεσα!Ουτε εκει τιποτα.(ακομη ειμαι περιεργη που τα ειχε κρυψει).Το βραδυ της πρωτοχρονιας επειτα απο "τσακωμο" καταφερνω να πεισω τους γονεις μου να με αφησουν να μεινω ξυπνια για να δω τον αη βασιλη ωστοσο με πηρε ο υπνος και καταφεραν και με ξεγελασαν :Ρ
Το επομενο πρωι που μαζευτηκαμε να παιξουμε με τα παιχνιδια μας ολοι,μου λενε αλλα παιδια οτι οταν τους ειπαν να πανε για υπνο αυτοι κρυφτηκαν και ειδαν τους γονεις τους να βαζουν τα δωρα κατω απο το δεντρο!"Αυτο ηταν"σκεφτηκα"φτανει πια πρεπει να μαθω την αληθεια!" και πιανω τη μανα μου και της λεω το και το και με τα πολλα μου αποκαλυπτει την αληθεια,με τον ορο να μην το πω ακομη στον αδερφο μου....

Ακομη τη "μισω"(τη φιλη μου) για αυτο και καθε φορα τετοιες μερες της το χτυπαω,μου γκρεμησε ολο το φανταστικο κοσμο που ειχα φτιαξει στο μυαλο μου!
« Last Edit: December 23, 2013, 02:52:07 am by RFed » Logged

Gru
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #42 on: December 23, 2013, 02:51:30 am »

Quote from: RFed on December 23, 2013, 02:44:55 am
Η ιστορια αυτη ειναι μια απο τις πιο λυπητερες της παιδικης μου ηλικιας....
Πως εμαθα οτι δεν υπαρχει Αγιος Βασιλης  Cry

Οταν ημουν Β' Δημοτικου εκει στον Δεκεμβρη που γραφαμε τα συνηθισμενα γραμματα συζητουσαμε με την παρεα μου και λεγαμε τι θελουμε να μας φερει ο Αγιος Βασιλης.Τοτε πεταγεται μια φιλη μου και μας κανει"Δεν υπαρχει Αγιος Βασιλης"(με το σπαστικο υφακι που το ειχαν οι ξερολες και οι μεγαλυτεροι που θελαν να το παιξουν εξυπνοι).Και εμεις κακο χαμο και τι λες και πως σου ηρθε αυτο κλπ.Αυτη ψυχραιμη μας κανει "Περισυ ειχα δει τον μπαμπα μου να βγαζει τα δωρα απο το πορτ μπαγκαζ".Μετα πριζω τους γονεις μου στις ερωτησεις για το παραπανω αλλα εννοειται επερνα παντα αρνητικη απαντηση
Μετα απ'ολα αυτα φτανουν οι μερες της πρωτοχρονιας.Παραμονη πρωτοχρονιας κανω το σπιτι φυλλο και φτερο,ψαχνω καθε αποθηκη και καθε σπιθαμι του οικοπεδου και δεν βρισκω κανενα δωρο.Προς στιγμην ειχα χαρει.Μετα απο λιγο ερχετε σπιτι η μαμα μου με το αυτοκινητο με το που φτανει μπαμ κατευθειαν στον πορτμπαγκαζ για να δω αν ειχε κανενα δωρο μεσα!Ουτε εκει τιποτα.(ακομη ειμαι περιεργη που τα ειχε κρυψει).Το βραδυ της πρωτοχρονιας επειτα απο "τσακωμο" καταφερνω να πεισω τους γονεις μου να με αφησουν να μεινω ξυπνια για να δω τον αη βασιλη ωστοσο με πηρε ο υπνος και καταφεραν και με ξεγελασαν :Ρ
Το επομενο πρωι που μαζευτηκαμε να παιξουμε με τα παιχνιδια μας ολοι,μου λενε αλλα παιδια οτι οταν τους ειπαν να πανε για υπνο αυτοι κρυφτηκαν και ειδαν τους γονεις τους να βαζουν τα δωρα κατω απο το δεντρο!"Αυτο ηταν"σκεφτηκα"φτανει πια πρεπει να μαθω την αληθεια!" και πιανω τη μανα μου και της λεω το και το και με τα πολλα μου αποκαλυπτει την αληθεια,με τον ορο να μην το πω ακομη στον αδερφο μου....

Ακομη τη "μισω" για αυτο και καθε φορα τετοιες μερες της το χτυπαω,μου γκρεμησε ολο το φανταστικο κοσμο που ειχα φτιαξει στο μυαλο μου!

τώρα καταλαβαίνω όλα τα ψυχολογικά σου...  Undecided

RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #43 on: December 23, 2013, 12:50:23 pm »

Ασε μας βρε γατακι που εσυ ησουν σκληροπυρηνικη και δεν σε ενοχλησε που δεν υπηρχε αγιος βασιλης   Tongue
Ειμαι σιγουρη παντως πως το παραμυθι σου εληξε με ωραιοτερο τροπο απο το δικο μου  Tongue

Gru
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: December 23, 2013, 14:02:28 pm »

Quote from: RFed on December 23, 2013, 12:50:23 pm
Ασε μας βρε γατακι που εσυ ησουν σκληροπυρηνικη και δεν σε ενοχλησε που δεν υπηρχε αγιος βασιλης   Tongue
Ειμαι σιγουρη παντως πως το παραμυθι σου εληξε με ωραιοτερο τροπο απο το δικο μου  Tongue

Εγω ακομα πιστευω οτι υπαρχει αγιος βασιλης...θα ερθει το βραδυ να μου φερει δωροοοο.
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι παντα μου φερνει καλτσες  Angry

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Go Up Print
Jump to: