• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:41:53 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:41:53 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 91
Total: 139
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Nikos_313
Arakapas
Yamal
mixkats
dinoschalv
cealexop
HlektrikhPatata
menelaras
dimitrisblioumis
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
iliaskou
theofr
natavhoo
mariaxalk
jojos
nikolakys
DemetriosL
Nekt
ΦΙδανης Αριστοτελης
Pitkal
Ulmo
Saint_GR
valentini
LelisNiko
geo66
chriskazakos
itsikou
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
DimStyl
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Δολοφονία από φασίστες
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 Go Down Print
Author Topic: Δολοφονία από φασίστες  (Read 37550 times)
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Re: Δολοφονία από φασίστες
« Reply #270 on: September 18, 2015, 18:36:59 pm »

ωραίο, θα το τυπώσω να το διαβάζω όταν πάω για χέσιμο

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #271 on: September 18, 2015, 18:38:07 pm »

Quote from: Argirios on September 18, 2015, 18:36:59 pm
ωραίο, θα το τυπώσω να το διαβάσω όταν πάω για χέσιμο
Προσεχε γιατι ερευνες εχουν δειξει οτι ο,τι διαβαζεις στο χεσιμο σου μενει καλυτερα.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #272 on: September 18, 2015, 19:08:22 pm »

Από πού και ως πού το thmmy.gr είναι ανεκτικό σε φασιστικές ιδεολογίες και συμπάθειες;
Άλλαξαν οι κανονισμοί εγγραφής;

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #273 on: September 18, 2015, 19:21:41 pm »

Quote from: Argirios on September 18, 2015, 17:54:00 pm
Quote from: Godhatesusall on September 18, 2015, 17:35:55 pm

Έτσι από απορία (και αν θες μου λες) τι ψήφισες στις τελευταίες 2-3 εκλογές?

Και επίσης, ποια η γνώμη σου για την εσωτερική πολιτική της τελευταίας κυβέρνησης ΝΔΠΑΣΟΚ στο εσωτερικό μέτωπο(μεταναστευτικό, ατομικά δικαιώματα κλπ). Προσοχή, όχι στο οικονομικό πεδίο!
Έχω σταματήσει να ψηφίζω, η πολιτική στην Ελλάδα μου προκαλεί αηδία. Όσο για την ΝΔΠΑΣΟΚ δε θυμάμαι και πολλά για το μεταναστευτικό της περιόδου αλλά απ'ότι θυμάμαι έκανε κάποια καλύτερη δουλειά απ'ότι το Σύριζα, αν και στην πραγματικότητα ξένες δυνάμεις αποφασίζουν σαυτό το θέμα αλλά έτσι φαινότανε.

Πως λοιπόν λες ότι είσαι υπέρ της φιλελεύθερης ιδεολογίας όταν πχ υπήρχαν στρατόπεδα που οι μετανάστες φυλακίζονταν για πάνω από ένα χρόνο χωρίς καν τα βασικά?(ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθαρό νερό/φαγητό κλπ).
Ίσως από τους πρώτους φιλελεύθερους ιδεολόγους, ο john locke είχε γράψει:
"All men are created equal, (...) they are endowed by their Creator with certain unalienable rights, (...) life, liberty, and the pursuit of happiness."
https://en.wikipedia.org/wiki/John_Locke

Πως ακριβώς είναι φιλελεύθερο μέτρο το να βάζουμε μετανάστες στην φυλακή χωρίς να έχουν κάνει τίποτα? Και πως ακριβώς είναι φιλελεύθερος κάποιος που όχι απλά δεν τα καταδικάζει αυτά αλλά λέει... δεν ήξερα?(εσύ και ο χριστόδουλος)
Και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημά μας, καλά θα ήτανε. Γίνανε άλλα, πολύ χειρότερα, όργια.

Αυτό που προσπαθώ να αποδείξω είναι ότι καμία φιλελεύθερη ιδεολογία δεν είναι κατά την βάση της λυτρωτική. Από τον σκληροπυρηνικό αμερικάνικο φιλελευθερισμό που πυροβολάνε μετανάστες για να μην περάσουν τα σύνορα με το μεξικό, μέχρι την ουκρανία που καίνε αριστερούς και κομουνιστές συνδικαλιστές και την γερμανία που κλείνει τα σύνορά της επειδή ήρθαν στην πόρτα της οι μετανάστες που δημιουργήθηκαν από έναν πόλεμο γέννημα-θρέμα της δύσης και του ΝΑΤΟ.

Όχι, αυτό δεν είναι φιλελευθερισμός. Αυτό που ζούμε είναι η μετάλαξη-ζόμπι του καπιταλισμού σε ιμπεριαλισμό, μετάλλαξη που μέρα με την μέρα ολοκληρώνεται και περισσότερο.
Και η εκλογική αποχή , σε συνδιασμό με ένα stay-at-home-when-everything-goes-to-crap είναι ανοχή (αφήνεις άλλους να αποφασίζουν για εσένα). Και ως γνωστόν, η αποχή είναι συνενοχή.
Θα μπορούσα ίσως λίγο να σε καταλάβω αν είσουν από εκείνα τα γραφικά τυπάκια του λεγόμενου αναρχοκαπιταλιστικού χώρου, που νομίζουν ότι δεν υπάρχει δομικό πρόβλημα στον φιλελευθερισμό, απλά δεν είχαμε αρκετά από αυτόν. Απλά στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να έλεγες "δεν με νοιάζει όσοι μετανάστες και να ρθουνε, αν βρουν δουλειές ας κάτσουν αλλιώς ας φύγουν να πάνε όπου θέλουνε. Δεν θα τους πω/αναγκάσω εγώ να κάνουν κάτι που δεν θέλουν". Πράγμα το οποίο φυσικά δεν λες.

Το μισό κομμάτι της βαρβαρότητας είναι να την ανέχεσαι λοιπόν, keep that in mind

YARRRRRRRRRRRRRR
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #274 on: September 18, 2015, 19:38:04 pm »

Δε θα προσπαθήσω να λύσω τα προβλήματα κανενός ούτε θα αγωνιστώ για κάποιον άλλον, είμαι αυτής της άποψης, ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα και ο καθένας πιστεύει ότι επιθημεί. Αυτό που λές για τις φυλακές μάλλον λες για λαθρομετανάστες, δε γίνετε να τους αφήσουν ελεύθερους χωρίς να είναι πολίτες του κράτους όπως δε γίνετε και ένας Έλληνας να μην έχει ταυτότητα, έπρεπε όμως να τους παρέχουν τα βασικά δε διαφωνώ. Δεν είμαι κατά της ματανάστευσης αλλά μέχρι ένα σημείο, όταν φτάνουμε σε σημείο να κυκλοφορούν χιλιάδες άτομα άστεγοι στους δρόμους προφανώς υπάρχει μεταναστευτικό πρόβλημα, ναι άνθρωποι είναι κι'αυτοί και τους καταλαβαίνω αλλά το πρόβλημα δε λύνετε με το να ανοίξουμε τα σύνορα και όποιος θέλει έρχετε, δεν είναι φασιστικό αυτό που λέω αλλά όπως και να το κάνουμε δε μπορούμε να βοηθήσουμε τόσα εκατομμύρια άτομα όταν ήδη έχουμε τεράστια εσωτερικά προβλήματα. Και δε ξέρω πώς λύνετε το πρόβλημα μη με ρωτήσεις.

gmtms
Guest
« Reply #275 on: September 18, 2015, 19:45:53 pm »

κάνε λίγα παραπάνω ορθογραφικά ρε
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #276 on: September 18, 2015, 19:49:28 pm »

άμα σε ενοχλούν διόρθωστα

gmtms
Guest
« Reply #277 on: September 18, 2015, 19:52:58 pm »

πώς γίνεται εσύ και οι δικοί σου να είστε ανίκανοι να γράψετε τρεις σειρές χωρίς 15 λάθη, ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου;
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #278 on: September 18, 2015, 19:55:08 pm »

μασ αρέση να τα γράφουμαι λάθωσ

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #279 on: September 18, 2015, 22:00:20 pm »

Quote from: Argirios on September 18, 2015, 19:38:04 pm
Δε θα προσπαθήσω να λύσω τα προβλήματα κανενός ούτε θα αγωνιστώ για κάποιον άλλον, είμαι αυτής της άποψης, ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα και ο καθένας πιστεύει ότι επιθημεί.
Ενώ εγώ ή οι αριστεροί την βρίσκουμε με την μαζική πάλη νομίζεις? Δηλαδή νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος που ξυπνάει μια μέρα και λέει "τι να κάνω μωρέ, δεν πάω σε καμιά 5ωρη συνέλευση να περάσει η ώρα"? Για να στο πω πιο απλά , διόλου δεν με νοιάζει πόσο καλά περνάς εσύ (εφόσον δεν είμαστε φίλοι/οικογένεια).
Απλά υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι ότι στην κοσμοθεωρία μου δεν γίνεται να είμαι εγώ οικονομικά καλά χωρίς να είσαι και εσύ. Με άλλα λόγια αν δεν υπάρχει κοινοκτημοσύνη των μέσων παραγωγής δεν θα μπορέσω να είμαι καλά, και για να γίνει αυτό χρειάζομαι και την δική σου βοήθεια. Εκτός και αν είσαι στο 1% των μεγαλοαστών που έχουν μέσα παραγωγής κλπ που τότε ναι, πρέπει να είσαι λίγο μαλάκας για να είσαι κομουνιστής.

Αυτό που λές για τις φυλακές μάλλον λες για λαθρομετανάστες, δε γίνετε να τους αφήσουν ελεύθερους χωρίς να είναι πολίτες του κράτους όπως δε γίνετε και ένας Έλληνας να μην έχει ταυτότητα, έπρεπε όμως να τους παρέχουν τα βασικά δε διαφωνώ. Δεν είμαι κατά της ματανάστευσης αλλά μέχρι ένα σημείο, όταν φτάνουμε σε σημείο να κυκλοφορούν χιλιάδες άτομα άστεγοι στους δρόμους προφανώς υπάρχει μεταναστευτικό πρόβλημα, ναι άνθρωποι είναι κι'αυτοί και τους καταλαβαίνω αλλά το πρόβλημα δε λύνετε με το να ανοίξουμε τα σύνορα και όποιος θέλει έρχετε, δεν είναι φασιστικό αυτό που λέω αλλά όπως και να το κάνουμε δε μπορούμε να βοηθήσουμε τόσα εκατομμύρια άτομα όταν ήδη έχουμε τεράστια εσωτερικά προβλήματα. Και δε ξέρω πώς λύνετε το πρόβλημα μη με ρωτήσεις.
Διαφωνώ με την άποψη αυτή, και νομίζω αν αρχίσω να αιτιολογώ το γιατί θα βγούμε οφ τόπικ, απλά ήθελα να σου επησημάνω πόσο μη φιλελεύθερη είναι η άποψή σου. Γενικά είναι όσο όχι φιλελεύθερη πάει. Το unalienable right to life σημαίνει πρακτικά ότι κανείς δεν μπορεί να σε κρατήσει παρά μόνο αν έχεις καταδικαστεί για κάτι από δικαστήριο. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες (και δεν τους λέω λαθρομετανάστες γιατί καμιά ζωή δεν είναι λαθραία) είναι και αυτοί άνθρωποι. Αν ήταν να τους συλλάβεις και να τους απελάσεις θα έλεγα οκ, δεκτό. Παρέβησαν τους νόμους της χώρας περί της βίζας κλπ και πρέπει να πληρώσουν (διαφωνώ με την λογική, αλλά την καταλαβαίνω).

Αν λοιπόν δεχθούμε ότι αυτό το πράγμα είναι αντιφιλελεύθερο, τότε ακόμα και στην φιλελεύθερη λογική πρέπει να αντιδράσουμε. Για να δούμε τι λέει ο locke:

§ 7. And that all men may be restrained from invading others’ rights, and from doing hurt to one another, and the law of Nature be observed, which willeth the peace and preservation of all mankind, the execution of the law of Nature is in that state put into every man’s hands, whereby every one has a right to punish the transgressors of that law to such a degree as may hinder its violation. For the law of Nature would, as all other laws that concern men in this world, be in vain if there were nobody that in the state of Nature had a power to execute that law, and thereby preserve the innocent and restrain offenders; and if any one in the state of Nature may punish another for any evil he has done, every one may do so.

http://lonang.com/library/reference/locke-two-treatises-government/loc-202/

Με λίγα λόγια δηλαδή, κυνηγάμε σαν κτήνη όποιον προσπαθεί να μας βγάλει από το state of nature(αυτό που εννοεί ως φυσική κατάσταση του ανθρώπου, εκεί δηλαδή που ο καθένας έχει δικαίωμα στο life liberty and private property). Το φιλελεύθερο πράγμα σε αυτή την περίπτωση δηλαδή είναι να αντισταθείς στην ΝΔ/ΠΑΣΟΚ που βάζουν φυλακή τους μετανάστες χωρίς δίκη γιατί μας βγάζουν από το state of nature και άρα μας στερούν τα δικαιώματά μας.
Και δεν είναι μόνο ο locke liberal φιλόσοφος, απλά τον quotάρω συνεχώς γιατί αυτός είναι ο πιο ευρέως αποδεκτός ως η βάση του φιλελευθερισμού

YARRRRRRRRRRRRRR
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #280 on: September 18, 2015, 22:34:33 pm »

Ας κάνουμε ένα ρεζουμέ του τι μας αραδιάζει εδώ και σελίδες ο Αrgirios

Argirios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr   
« Reply #198 on: Today at 12:29:56 »
Reply with quote
Quote from: Karaμazoβ on Today at 12:17:45
συγγνώμη, εισαι Ελληνας εθνικιστης.

ούτε εθνικιστής είμαι ούτε χρυσαυγύτης, εσείς το βλέπετε έτσι επειδή είστε αναρχικοί/κομμουνιστές

Quote from: Πάτρικ Αστέρης on Today at 12:22:10
Ρε φιλε τι προβοκατσια;
Ανοιξε τα ματια σου λιγο.Οι ανθρωποι στην καλυτερη ειναι μαχαιροβγαλτες και μπραβοι

Μα είναι μπράβοι και έχει πολλά ζώα μέσα το ξέρω αλλά εγγληματική οργάνωση δεν είναι. Για τη δολοφονία του Φύσσα τώρα,
δεν ήταν ούτε εντολή της Χρυσής Αυγής ούτε εκ προθέσεως από την μεριά της, αυτό θα το αποφασίσει ο νόμος και όχι εμείς.

Argirios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr   
« Reply #208 on: Today at 12:56:54 »
Reply with quote
Μάλλον κανείς σας δεν έχει γνωρίσει άτομο που να υποστιρίζει Χρυσή Αυγή, αυτά περι ναζιζιμού και κατά των
Ευραίων,αρρώστων κλπ είναι μαλακίες. Όσους Χρυσαυγίτες έχω γνωρίσει είναι φυσιολογικά άτομα, η μόνη ακραία άποψη που
έχουν είναι για το μεταναστευτικό, ξεκολίστε λίγο.

Argirios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
« Reply #213 on: Today at 13:04:04 »
Reply with quote
Η όλη συμπεριφορά σας αποδικνύει ότι είστε κατά της ελεύθερης άποψης, δηλαδή φασίστες. Κατευθείαν να πείτε τον άλλον ναζιστή, φασίστα και να το πιστεύετε με πάθος αν και δεν ισχύει. Μυαλά σαν τα δικά σας δε ξεκολάνε.

Argirios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
« Reply #216 on: Today at 13:09:14 »
Reply with quote
Δε ζορίστικα καθόλου απλά βλέπω ότι δε μπορείτε να κάνετε αντικειμενική κουβέντα, αν ο άλλος δε συμφωνεί με τις απόψεις σας, ίσως υποσυνείδητα λόγω της προπαγάνδας που έχετε φάει σας έρχετε στο μυαλό ότι είναι ναζιστής/φασίστας. Γι'αυτό πρέπει να πάρουν μπούλο τα κόμματα από τα πανεπιστήμια, καίνε τα μυαλά των πρωτοετών και τους κάνουν κολλημένους σαν εσάς.

Argirios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
Quote from: Silvo the Beautiful on Today at 13:10:28
Εσύ δεν μπορείς να δεις τη πραγματικότητα! Έχουν σκοτώσει πάνω απο 10 μετανάστες και ακόμα μιλάς λες και είναι φυσιολογικοί άνθρωποι

Παντού υπάρχουν ακραίοι άνθρωποι, δε τους έφτιαξε η Χρυσή Αυγή απλά έτυχε να συμφωνούν με τις απόψεις της.

Quote from: Silvo the Beautiful on Today at 13:10:28
Και γενικά εσύ έχεις κάψει το μυαλό σου με τις αηδίες που ακούς

Ναι εγώ το έχω κάψει, θυμάμαι στο πρώτο έτος ακόμα δεν είχα μπεί στη σχολή και να έρχετε ο κάθε μαλάκας να μου μιλήσει για τα δικαιώματα των εργατών και τον αγώνα για την ταξική ανισότητα.

Argirios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
« Reply #245 on: Today at 16:34:47 »
Reply with quote
Πολύ σωστά τα λές αλλά το ότι είναι κάποιος δεξιός στην ιδεολογία δε σημαίνει ότι θα βγεί στο δρόμο να πάει να σφάξει αριστερούς, αυτές οι υπερβολές δηλαδή. Όπως είπα και πρίν παντού υπάρχουν ζώα.
Γενικά το βλέπετε πολύ άσπρο-μαύρο, δηλαδή αν δεν είναι ο άλλος αριστερός ταυτόχρονα σημαίνει ότι είναι φασίστας, δε κάνετε σωστό διαχωρισμό γι'αυτό και σας θεωρώ όσο ακραίους όσο και η ακροδεξιά. Η ιδεολογία σας δεν είναι η μόνη που να βασίζετε στην ισότητα και την ελευθερία.

Argirios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
« Reply #247 on: Today at 17:10:33 »
Reply with quote
Ίσως εσύ δε το βλέπεις μαύρο-άσπρο αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι εδώ μέσα και γενικότερα στον αριστερό χώρο έτσι το βλέπουν όπως έτσι το βλέπουν και οι ακροδεξιοί και γι'αυτό δε γίνετε και διάλογος. Και ναι σωστά υποπεύεσε, ο κομμουνισμός(όχι η αριστερά) είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ατομικής ελευθερίας.
Και για τα κόμματα, σίγουρα υπάρχουν ναζιστές και στο ΛΑΟΣ όπως και στη ΧΑ αλλά η πλειοψηφεία των ψηφοφόρων τους δεν τους υποστιρίζουν γι'αυτό αλλά για το τι πιστεύουν ότι θα έκαναν για την οικονομία της χώρας και το μεταναστευτικό, όχι για να εξορίσουν αριστερούς κλπ.

Argirios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
« Reply #255 on: Today at 17:54:00 »
Reply with quote
Quote from: Godhatesusall on Today at 17:35:55

Έτσι από απορία (και αν θες μου λες) τι ψήφισες στις τελευταίες 2-3 εκλογές?

Και επίσης, ποια η γνώμη σου για την εσωτερική πολιτική της τελευταίας κυβέρνησης ΝΔΠΑΣΟΚ στο εσωτερικό μέτωπο(μεταναστευτικό, ατομικά δικαιώματα κλπ). Προσοχή, όχι στο οικονομικό πεδίο!
Έχω σταματήσει να ψηφίζω, η πολιτική στην Ελλάδα μου προκαλεί αηδία. Όσο για την ΝΔΠΑΣΟΚ δε θυμάμαι και πολλά για το μεταναστευτικό της περιόδου αλλά απ'ότι θυμάμαι έκανε κάποια καλύτερη δουλειά απ'ότι το Σύριζα, αν και στην πραγματικότητα ξένες δυνάμεις αποφασίζουν σαυτό το θέμα αλλά έτσι φαινότανε.

Argirios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

« Reply #258 on: Today at 18:00:00 »
Reply with quote
Quote from: Silvo the Beautiful on Today at 17:57:05
Δηλαδή αν οι περισσότεροι είναι αμόρφωτοι δεν πειράζει αν ψηφίζουν ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ναζιστές, γιατί δεν θα τους ψηφίσουν για αυτό!
Άλλο λέω άλλο καταλαβαίνεις. Αυτό που είπα είναι ότι η πλειοψηφεία που τους ψηφίζει δεν είναι φασίστες, απλά τους ψηφίζουν για λόγους διάφορους.

πσ. μαζέυετε ο όχλος σιγά σιγά, ποιός άλλος θα μας τιμήσει με την "αναπάντεχη" παρουσία του

Argirios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

« Reply #260 on: Today at 18:12:02 »
Reply with quote
με δουλεύεις? στην Ελλάδα είμαστε οι περισσότεροι ψηφοφόροι δεν έχουν ιδέα τι ψηφίζουν, λίγοι κάθοντε να το ψάξουν ιδεολογικά

Argirios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

« Reply #269 on: Today at 18:30:23 »
Reply with quote
προφανώς δεν ισχύει αν και είναι σημαντικό, βασικό κριτήριο είναι η οικονομία για μένα

Quote from: Silvo the Beautiful on Today at 18:26:26
Λοιπόν ισχυρίζεσαι ότι δεν είσαι φασίστας. Άρα ουσιαστικά δεν τα ψάχνεις. Γιατί τόση ανάγκη λοιπόν να εκφέρεις άποψη υπερ της ΧΑ;
Βρες τι είσαι ή πάνε σε ψυχολόγο!

έχω πάει ήδη και μου είπανε ότι είμαι για τρελάδικο

Δε θα προσπαθήσω να λύσω τα προβλήματα κανενός ούτε θα αγωνιστώ για κάποιον άλλον, είμαι αυτής της άποψης, ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα και ο καθένας πιστεύει ότι επιθημεί. Αυτό που λές για τις φυλακές μάλλον λες για λαθρομετανάστες, δε γίνετε να τους αφήσουν ελεύθερους χωρίς να είναι πολίτες του κράτους όπως δε γίνετε και ένας Έλληνας να μην έχει ταυτότητα, έπρεπε όμως να τους παρέχουν τα βασικά δε διαφωνώ. Δεν είμαι κατά της ματανάστευσης αλλά μέχρι ένα σημείο, όταν φτάνουμε σε σημείο να κυκλοφορούν χιλιάδες άτομα άστεγοι στους δρόμους προφανώς υπάρχει μεταναστευτικό πρόβλημα, ναι άνθρωποι είναι κι'αυτοί και τους καταλαβαίνω αλλά το πρόβλημα δε λύνετε με το να ανοίξουμε τα σύνορα και όποιος θέλει έρχετε, δεν είναι φασιστικό αυτό που λέω αλλά όπως και να το κάνουμε δε μπορούμε να βοηθήσουμε τόσα εκατομμύρια άτομα όταν ήδη έχουμε τεράστια εσωτερικά προβλήματα. Και δε ξέρω πώς λύνετε το πρόβλημα μη με ρωτήσεις.

Mπράβο αγόρι μου έχεις τερματίσει τα κοντέρ κουτοπονηριάς :

Θα τα μακερώσει τα ομόλογα η Χρυσή Αυγή σου? Θα το δείρει το χρέος μάλλον, μέχρι να φωνάξει αίμα τιμή χρυσή αυγή και τότε οι δανειστές τοκογλύφοι θα κλάσουν μέντες και θα συμφωνήσουν να μας διαγράψουν τα χρέη. Το πιστεύεις όμως.
Θα τα σκοτώσει όπως τον Φύσσα? Όπως τον Λουκμάν και τους άλλους που έχει μαχαιρώσει ή σκοτώσει ή δείρει?

Γιατί ούτε καμία ιδεολογία δεν έχει, και φυσικά και καμία οικονομική πολιτική δεν έχει η νεοναζιστική δολοφονική εγκληματική οργάνωση που έχεις αναλάβει πρόθυμα να υπερασπίζεσαι εδώ στο φόρουμ.
Δε το φανταζόμουν ποτέ οτι θα ρθει μια μέρα που σε φόρουμ φοιτητών πολυτεχνικής σχολής θα τολμούσαν να γράφουν και οπαδοί της Χ.Α.
Τόσο κάτω έχουν πέσει οι βάσεις και το επίπεδο της παιδείας πλέον? Περνάνε φασιστοειδή και οπαδοί της ΧΑ στο ΤΗΜΜΥ? Βλέπω 4 ψήφους στο poll για τις εκλογές.

Ακούσαμε και το γνωστό επιχείρημα των χρυσαυγιτών και κάφε φασιστοειδούς οτι αν τους πεις οτι είναι φασίστες ή χρυσαυγίτες ή ναζί τότε είσαι εσύ φασίστας γιατί είναι πολύ φασιστικό βρε σεις να λέμε φασίστες τους φασίστες, θα πρεπε να τους λέμε μικρό γλυκό γατουλίνι για να μη τους γαμάμε την ψυχολογία τους.
Έχεις και το θράσος να μιλάς για ελευθερία της έκφρασης, εσύ που υποστηρίζεις φανερά πλέον ένα νεοναζιστικό μόρφωμα, υμνητές του Χίτλερ, που αιματοκύλησαν τον κόσμο και ευθύνονται για δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς, δολοφονημένους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με μεθόδους που ταιριάζουν στην "ιδεολογία" του ναζισμού.
Τολμάς και λες όλους όσους σου λένε οτι είσαι σε πολύ επικίνδυνο μονοπάτι φασίστες.
Ακόμα και την λογική σου να υιοθετήσουμε, αφού σε ενοχλεί ο "φασισμός" μας όπως λες, που σε κράζουν εδώ διάφοροι για τις παπαριές σου, τότε γιατί υποστηρίζεις ένα όχι μόνο φασιστικό μόρφωμα, αλλά καθαρά ναζιστικό ?

Ψοφήστε ρε κάφροι να "ξεβρωμίσει ο τόπος". Εσείς είστε οι μόνοι που τον βρωμίζετε. Που μας έχετε κάνει ρεζίλι. Ρωτάνε τουρίστες με έκπληξη από πολλές χώρες :
"Έχετε ναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα? Μα, πως γίνεται ? Μετά από τόσους νεκρούς από τους ναζί στον Β' ΠΠ?".
Αφού για τα μυαλά σου ο κομμουνισμός είναι το μεγαλύτερο κακό, και το αποδέχεσαι ως αρχή, αναμενόμενο είναι με βάση αυτό να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα, επικαλούμενος το μικρότερο κακό, δικαιολογείς με βάση αυτό όλα τα άλλα, ακόμα και να στηρίζεις αποδεδειγμένα δολοφόνους που δολοφόνησαν επανειλλημμένα και χωρίς τύψεις, στο όνομα της "ιδεολογίας" τους, τυχαίους και αθώους ανθρώπους, με μοναδικό σκοπό να σπείρουν τον τρόμο σε μετανάστες, πρόσφυγες, αλλοδαπούς και αριστερούς, κτλ, προφανώς και έχεις ήδη λάβει μπόλικη ναζιστική προπαγάνδα από τα φιλαράκια σου τους γραμμένους στην ΧΑ ή από το ίδιο το Site της ΧΑ που σίγουρα υπάρχει πολλές φορές στο ιστορικό των browser σου.
Ομοίως λοιπόν τότε, και μη γκρινιάσεις καθόλου, και εγώ, θα μπορούσα να ισχυριστώ, με βάση τη λογική σου και σε απάντηση στον παραλογισμό της προπαγάνδας που δέχεσαι και διασπείρεις εδώ παρανόμως (είναι πλέον αυτόφωρο έγκλημα και διώκεται αυτεπάγγελτα), μπορώ να ισχυριστώ οτι "ο Argiris είναι το μεγαλύτερο κακό όλων", και άρα να δικαιολογήσω τον ευατό μου για να το εξοντώσω, να σε δολοφονήσω, όπως έκανε ο Ρουπακιάς τον Παύλο Φύσσα, αφού και εκείνος μετά από την ίδια πλύση εγκεφάλου θεωρούσε τον κάθε μη χρυσαυγίτη το μεγαλύτερο κακό, γιατί αλλιώς γιατί να συμφωνήσεις να πας να εκτελέσεις την εντολή του φυρερίσκου Μιχαλολιάκου: "Όπου τον βρείτε σκοτώστε τον". Η εντολή δολοφονίας είχε δοθεί σε όλες τις τοπικές οργανώσεις της Αθήνας και αυτό προκύπτει από μαρτυρίες και ένορκες καταθέσεις όχι κομμουνιστών και αριστερών , αλλά πρώην μελών της ΧΑ που την είχαν λάβει και αυτοί την εντολή εκτέλεσης, που αποχώρησαν τρομοκρατημένοι, με απειλές εναντίον της ζωής τους και των οικογενειών τους, και αηδιασμένοι από την εν ψυχρώ και στην τύχη δολοφονία ενός άλλου έλληνα, ενός άλλου ανθρώπου, επειδή είχε απλά άλλη διαφορετική άποψη από την ηγεσία της ΧΑ, όχι όμως κάποιου εντελώς τυχαίου, αλλά κάποιου σχετικά αγνώστου που ενοχλούσε με τους στίχους του και τα τραγούδια του την νεοναζιστική και ναζιστική αφήγηση της συμμορίας ψυχοπαθών με ιδέες μεγαλείου Φυρερίσκους, οπαδούς της ανωτερότητας της αρίας φυλής και του "ελληνικού DNA" !!! Σιγά μην υπάρχει και ελληνικό κύτταρο, μόριο, άτομο, ηλεκτρόνιο και υποατομικά σωματίδια made in greece.
Και το πιο αστείο είναι οτι ο Μιχαλολιάκος, αυτός ο μπούλης που κόπηκε και αποτάχτηκε ατιμωτικά από δόκιμος αξιωματικός στην ΣΕΑΠ και το παίζει και "αξιωματικός καταδρομέων", έχει φάτσα που μοιάζει περισσότερο με πακιστανικά και ινδικά φύλα παρά με ελληνικά. Και μια πατσοκοιλιά που κουνιέται όταν μιλάει. Και ο άλλος ο μπούλης, ο Κασιδιάρης, το παιδί σφαλιάρα με τα 5 εκατοστά σε στύση, από όπου και πηγάζει το μίσος του προς τους μετανάστες και η ψυχοπάθειά του, που το παίζει καταδρομέας επίσης ενώ έχει εθιστεί στην κόκα ή ότι άλλο παίρνει για να παίρνει θάρρος, ενώ έχει χτυπήσει ταζουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό, πείθει οτι δεν είναι νεοναζί και υμνητής του Χίτλερ και του ναζισμού κάτι βλάκες σα και του λόγου σου, που μας τσαμπουνάνε εδώ μέσα οτι δεν είναι όλοι ναζιστές στην ΧΑ, έχει πολλούς φυσιολογικούς ανθρώπους μέσα. Ε, ναι και έναν ψυχοπαθή δολοφόνο μέχρι να κάνει τον φόνο μπορεί να μη τον καταλάβει κανένας.
Αλλά τα σημάδια και οι ενδείξεις υπήρχαν, και όποιος ήθελε να τα δει τα έβλεπε.  

Να τα :
Τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής πιστοποιούν τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Στις φωτογραφίες εικονίζονται ο Γ. Ρουπακιάς σε χιτλερικό χαιρετισμό :

Πρωτοκλασάτο στέλεχος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια είναι ο δράστης της δολοφονίας του 35χρονου Παύλου Φύσσα.

Και στα επεισόδια του Μελιγαλά πρωτοστατούσε :

Είναι που λένε τα χρυσαυγά οτι δεν είχαν όπλα, όχι βρε τι λέτε τώρα, αυτό είναι πλαστικό:
Και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ορισμένα από τα οποία εμπλέκονται και στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα, περιέχονται στα νέα στοιχεία της αντιτρομοκρατικής

Να χαρώ εγώ παϊδάκια εδώ :

Δε χαιρετάνε ναζιστικά, δωρικός είναι ο χαιρετισμός :

ΟΧΙ ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙΑ

Δεν είχαν ασπίδες, όλα είναι ψέμματα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ :

Είναι καλά παιδιά ρε σεις, περνάνε γριές από τα φανάρια, δε το βλέπετε? Κάνουν μπλόκα με τις ασπίδες τους στα αυτοκίνητα για μα περάσουν οι γιαγιάδες, δεν φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτό?

Φαντάζομαι με τι κρετίνους συναναστρέφεσαι. Και πόσο %%%% γίνεσαι και εσύ όταν κάθεσαι και πιστεύεις και ότι παπαριά σου λένε. Βέβαια, μπορεί να μην είσαι και τόσο %%%% αλλά ελαφρώς μόνο, αλλά να θέλεις να πιστέψεις στα προφανή τους ψέματα για να δικαιολογήσεις τον ευατό σου που στηρίζει αποδεδειγμένα και πέραν πάσης αμβιβολίας και πολλάκις καταδικασμένους για ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς, προστασία σε νυκτερινά κέντρα (κανονικά η μαφία του υποκόσμου, οι εκβιαστές μπράβοι, φαίνονται και απο τις φάτσες τους, δε θέλει πολύ νιονιό για να το καταλάβεις). Άρα δεν είναι οτι είσαι τόσο %%%% αλλά θέλεις να μισήσεις κατά βάθος - τους κομμουνιστές, τους μετανάστες, θέλεις να δείρεις, θες να εκδικηθείς, για κάποιον άλλον άσχετο δικό σου λόγο, ίσως το οτι είσαι μικροτσούτσουνος ή επειδή όταν ήσουν μικρός σε κορόϊδευαν τα άλλα παιδιά για κάτι, ή οτιδήποτε άλλο παιδικό τραύμα μπορεί να έχεις.
Γιαυτό και η αριστερά γενικά καταδικάζει και ψάχνει μέτρα κατά του bullying και της σχολικής βίας, γιατί γεννάει και φασίστες, ναζιστές και ορκισμένους δολοφόνους σαν τον Κασιδιάρη που κατά βάθος γουστάρεις (μπορεί και σεξουαλικά) τρελά, την βρίσκεις να τον βλέπεις να βγάζει τα εμετικά του κηρύγματα μίσους.
Έτσι θα ήθελες να ήσουν : Τολμηρός, θρασύς, αλαζονικό τσογλάνι, προκλητικός, εριστικός, εκ του ασφαλούς όμως, με την βουλευτική ασυλία που έφερε άλλος φασίστας, ο Βενιζέλος, να τον προστατεύει, και να κατηγορεί το σύστημα αλλά να απολαμβάνει την προστασία του, αλλά δεν είσαι. Είσαι κατά βάθος μεγάλη κολώστρα και φλώρος. Όπως όλοι οι χρυσαυγίτες, θρασύδειλοι. Και βαθειά προβληματικές προσωπικότητες και ψυχοσυνθέσεις.
Δεν είσαι καθόλου σίγουρος για τον ανδρισμό σου και χρειάζεσαι τη βοήθεια του όχλου τύπου ταγμάτων εφόδου για να νιώσεις ματσό, άντρακλας και δυνατός, για να κάνεις την ενδόμυχή σου επιθυμία πραγματικότητα : να εκδικηθείς τυφλά, να δείρεις ή και να σκοτώσεις.
Αν δεν το θέλεις δε μπορεί να συνεχίζεις να υποστηρίζεις τους ψυχοπαθείς δολοφόνους και εν δυνάμει δολοφόνους που είναι όλα τα γραμμένα στελέχη και μέλη της νεοναζιστικής δολοφονικής οργάνωσης.

Γιατί κρυβόσασταν πολύ καιρό στις σπηλιές σας και τώρα σηκώσατε κεφάλι και πήρατε αέρα τα κάθε λογής φασιστάκια χρυσαυγίτες, "εθνικιστές" και δήθεν "πατριώτες".

Αλλά μ άρεσε και η αυτοδιάγνωση του ψυχασθενούς στο τέλος : Είσαι για τρελάδικο, ευχαρίστως θα σε έβαζα σε μόνιμη βαριά καταστολή. Μπας και ξεπεράσεις το μίσος που θέλεις να βγάλεις σε άλλους.

Έχεις κάθε δικαίωμα ψυχιατρικής διάγνωσης και αγωγής σε δημόσια ψυχιατρεία, παλεύει η αριστερά για να υπάρχουν σωστές ψυχιατρικές δομές, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις προπαγάνδα υπερ ναζιστών και δολοφόνων, όχι σε αυτό το φόρουμ.

Επαυξάνω :
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

« Reply #274 on: Today at 19:08:22 »
Reply with quote
Από πού και ως πού το thmmy.gr είναι ανεκτικό σε φασιστικές ιδεολογίες και συμπάθειες;
Άλλαξαν οι κανονισμοί εγγραφής;

Να διαγραφεί αν δεν ζητήσει εγγράφως συγνώμη και να αποκηρύξει τον ναζισμό, τον φασισμό και την νεοναζιστική ιδεολογία, και εντός διορίας 24 ωρών.

ΑΝ δεν το κάνει, να κινηθεί ο Σύλλογος Φοιτητών και να ζητήσει διαγραφή του από τον Σύλλογο Φοιτητών και την διαγραφή του από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών βάσει κανονισμού λειτουργίας με την αιτιολόγηση οτι δεν γίνονται δεκτοί οπαδοί του φασισμού και του ναζισμού στο Τμήμα, όπως ακριβώς λέει ο 4Dcube.

Άντε γιατί αρκετά σας ανεχτήκαμε και αποθρασυνθήκατε εντελώς. Τον μπούλο και στην σπηλιά σου νεάντερταλ.
Που θα χρησιμοποιείς το φόρουμ να μας κάνεις ρατσιστική φασιστική και ναζιστική προπαγάνδα.
« Last Edit: September 18, 2015, 23:08:48 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #281 on: September 19, 2015, 00:07:40 am »

Τέρμα να τρίζουν τα μπετά ρε

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=qUVGzyrUmgA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=qUVGzyrUmgA</a>

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #282 on: September 19, 2015, 08:14:24 am »

Λοιπόν για να τελειώνουμε επειδή δε νιώθετε, ούτε φασίστας είμαι ούτε ναζιστής, ούτε υποστιρίζω τη ΧΑ, το μόνο που είπα ήταν ότι δεν είναι εγκληματική οργάνωση μέχρι να αποφασιστεί από το νόμο και να μπουν όλοι φυλακή, καθόλου δε με ενδιαφέρει η άποψη σας δεν είστε ο νόμος. Δε δικαιολογώ κανέναν δολοφόνο, ο δολοφόνος του Φύσσα θα σαπίσει στη φυλακή όπως του αξίζει, μη βγάζεις πράγματα από το μυαλό σου για να φτιάξεις επιχειρήματα, και αυτές τις ψυχολογίες της πλάκας αλλού εδώ δε περνάνε. Το οτι είμαι αντικομμουνιστής δε σημαίνει ότι είμαι φασίστας, εδώ φαίνεται πόσο κολημένο ζώο είσαι, είμαι υπέρ του καπιταλισμού και έχω κάθε δικαίωμα όπως έχεις και εσύ δικαίωμα να είσαι αναρχικός ή κομμουνιστής. Godhatesusall ευχαριστώ για τη συζήτηση, μου φαίνεται είσαι ο μόνος φυσιολογικός εδώ μέσα.

Τόσο κάτω έχουν πέσει οι βάσεις και το επίπεδο της παιδείας πλέον? Περνάνε φασιστοειδή και οπαδοί της ΧΑ στο ΤΗΜΜΥ? Βλέπω 4 ψήφους στο poll για τις εκλογές.
Ρώτα έναν admin να σου πει τι ψήφισα, σου δίνω το δικαίωμα, άντε για να βουλώνεις γαμίδι.

Προσπαθείτε να περάσετε τις απόψεις σας περι κοσμοθεωρίας πολύ επιθετικά κάνοντας επίθεση στις απόψεις του άλλου απλά επειδή δε συμφωνεί μαζί σας. Έχω διαβάσει για κομμουνισμό αρκετά αντιθέτως με το τι πιστεύετε και πολύ απλά δε συμφωνώ. Πρέπει να καταλάβετε οτι δε γίνετε όλοι να μοιράζοντε τις απόψεις σας επειδή εσείς τις θεωρείτε σωστές, γίνεστε τραμπούκοι χωρίς να το θέλετε και ίσως να μη το βλέπετε για λόγους προσωπικούς σας. Αυτά είχα να πω δε θα συνεχίσω άλλο με την κουβέντα, ελπίζω κάποια στιγμή στη ζωή σας να καταλάβετε πόσο λάθος συμπεριφορά έχετε στη διαφορετική άποψη.

«Η ελευθερία της έκφρασης συνιστά αναγκαίο θεµέλιο µιας
δηµοκρατικής κοινωνίας, µια από τις βασικές προϋποθέσεις για την
πρόοδó της και για την ανάπτυξη κάθε ανθρώπου. Εφαρµόζεται
όχι µόνο στην “πληροφόρηση” ή στις “ιδέες” που γίνονται ευνοϊκά
δεχτές ή θεωρούνται ως ανώδυνες ή αδιάφορες, αλλά, επίσης, σε
εκείνες που προσβάλλουν, πλήττουν ή ενοχλούν το Κράτος ή
οποιοδήποτε τµήµα του πληθυσµού
. Τέτοιες είναι οι απαιτήσεις
της πλουραλιστικής ανεκτικότητας και του ανοιχτού πνεύµατος,
χωρίς τις οποίες δεν νοείται η ύπαρξη “δηµοκρατικής
κοινωνίας”».

Άρθρο 362 - Ποινικός Κώδικας - Δυσφήμηση

Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

Quote from: Αιμιλία η φτερωτή χελώνα on September 18, 2015, 11:34:54 am
Τραβα στειλε χαιρετισματα στον Φουντουλη που κοιταει τα ραδικια αναποδα

Άρθρο 365 - Ποινικός Κώδικας- Προσβολή μνήμης νεκρού
Οποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση* (άρθρ. 363) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών.
« Last Edit: September 19, 2015, 13:42:46 pm by Argirios » Logged

g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #283 on: September 19, 2015, 14:09:03 pm »

ουστ

Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #284 on: September 19, 2015, 14:09:57 pm »

https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 Go Up Print
Jump to: