• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 00:50:36 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 00:50:36 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 51
Guests: 128
Total: 179
sterxz
aurora
Captain
soktas
stefanoskal
Thanoskask
Papalamprous humor
coyg
rikos4
Giorgosklin
kalantzopoulos
alexlabis
chriskazakos
geftihiakos
Mr Watson
Ma8hths Indou
mitsos753905
apos34
pdiamantis
eleftheria
kofius
antreassv
_Stef
estoimea
Giannis Masterio
tasos gourd
faidonchatz
spoun
aafroditi
kostas1507
unreasonable
vasilis saitis
Stelios Leivas
Billyskotsikas
stephystam
nikosmonov
qwertyuiop
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Ο Νικος Δημου για την καταληψη μας...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Ο Νικος Δημου για την καταληψη μας...  (Read 8045 times)
rhum
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Ο Νικος Δημου για την καταληψη μας...
« Reply #15 on: May 30, 2006, 20:50:31 pm »

Το mail δικο μου ητανε. Το internet ειναι νομιζω το "δικο" μας μεσο και πρεπει να το εκμεταλευτουμε.
Στειλτε οπου μπορειτε και ζητεστε σχολιασμο. Οχι συμφωνια, σχολιασμο. Εστειλα και στον πιτσιρικο (http://pitsirikos.blogspot.com/2006/05/updated.html) και θα στειλω και σε μερικους ακομα. Επισης καλο θα ηταν να ανοιξουμε topic σε γνωστα forum, πχ myphone.gr. Αν καποιος ανοιξει, ας κανει τον κοπο να τα ψιλοπαρακολουθει και να απανταει.
« Last Edit: May 30, 2006, 22:14:12 pm by rhum » Logged

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ...
rhum
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #16 on: May 30, 2006, 21:00:57 pm »

Α, και για τον Δημου, ειναι νομιζω γνωστο οτι σκεφτεται σαν ηδη να ζει σε εναν ιδανικο κοσμο. Το περιμενα οτι δεν θα συμφωνουσε, και εμμεσα του το γραφω και στο mail. Αλλα το θεμα ειναι να μαθουν οσοι περισσοτεροι γινεται οτι κατι κινειται. Δεν ξερω αν νιωθετε το ιδιο, αλλα νομιζω οτι εξω απο την πανεπιστημιουπολη ειμαστε πραγματικα ανυπαρκτοι. Το blog του το διαβαζουν δεκαδες χιλιαδες καθημερινα. Οποιος απανταει σε αυτο το post, ας κανει τον κοπο να γραψει και δυο γραμμες εκει. Ας εχει την αποψη του, ας προσπαθησουμε να τον μεταπεισουμε. Νομιζω θα ειναι και μια αρκετα καλη σφιγμομετρηση για το τι πιστευουν και οι απ'εξω...

edit: μα τί γραφουν οι τυποι; δεν πανε καλα... Τοσο νεοφιλελευθερισμο και ευρωλαγνεια δεν την περιμενα.
« Last Edit: May 30, 2006, 21:54:43 pm by rhum » Logged

NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: May 30, 2006, 23:47:42 pm »

Ωπα γιατι εδω βλεπω προκταληψη και δεν το περιμενα αυτο...

@Rhum
Α, και για τον Δημου, ειναι νομιζω γνωστο οτι σκεφτεται σαν ηδη να ζει σε εναν ιδανικο κοσμο
Οχι δεν ειναι γνωστο. Εξαλλου αλλοι ειναι αυτοι που ονειρευονται εναν ιδανικο κοσμο και δεν βλεπουν την πραγματικοτητα.
Αλλα ακομα και ετσι να ειναι διανοητης-συγγραφεας ειναι ο ανθρωπος, παιρνει αφορμη απο την κατασταση και προσπαθει να δει πιο περα.

Καποιος μιλησε για νεοφιλελευθερισμο.Καποιος αλλος για αντιδραστικες αποψεις...
Κατ'αρχας ποτε ειδες παλαιοφιλελευθερισμο για να μιλησεις για νεο-~ ??? Νομιζεις οτι τωρα ζεις σε μια φιλελευθερη χωρα?? Νομιζεις οτι εδω εχει δοκιμαστει αυτο το μοντελο και το απορριπτεις ετσι ευκολα?
Οσο για τις αντιδραστικες αποψεις...Εγω απο την αλλη πιστευω οτι ειναι βαθεια ριζοσπαστικες για τη σημερινη κοινωνια...

Γενικα βλεπω μια χωρις λογο κατακραυγη...Θα μου εξηγησει κανεις??
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #18 on: May 31, 2006, 00:03:48 am »

Quote from: N3+Bu$+3R on May 30, 2006, 23:47:42 pm

@Rhum
Α, και για τον Δημου, ειναι νομιζω γνωστο οτι σκεφτεται σαν ηδη να ζει σε εναν ιδανικο κοσμο
Οχι δεν ειναι γνωστο. Εξαλλου αλλοι ειναι αυτοι που ονειρευονται εναν ιδανικο κοσμο και δεν βλεπουν την πραγματικοτητα.
Αλλα ακομα και ετσι να ειναι διανοητης-συγγραφεας ειναι ο ανθρωπος, παιρνει αφορμη απο την κατασταση και προσπαθει να δει πιο περα.

Καποιος μιλησε για νεοφιλελευθερισμο.Καποιος αλλος για αντιδραστικες αποψεις...
Κατ'αρχας ποτε ειδες παλαιοφιλελευθερισμο για να μιλησεις για νεο-~ ??? Νομιζεις οτι τωρα ζεις σε μια φιλελευθερη χωρα?? Νομιζεις οτι εδω εχει δοκιμαστει αυτο το μοντελο και το απορριπτεις ετσι ευκολα?
Οσο για τις αντιδραστικες αποψεις...Εγω απο την αλλη πιστευω οτι ειναι βαθεια ριζοσπαστικες για τη σημερινη κοινωνια...

Γενικα βλεπω μια χωρις λογο κατακραυγη...Θα μου εξηγησει κανεις??

ρε νετμπάστερ. νεοφιλελευθερισμός ονομάζεται κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δεν ξερεις τι;

byeeee
meltemi

View Profile WWW
Απ: Ο Νικος Δημου για την καταληψη μας...
« Reply #19 on: May 31, 2006, 00:12:12 am »

Ίσως ο Rhum να έχει επηρεαστεί απλώς από την έντονη αντίθεση του κ.Δήμου πάνω στις δικές μας θέσεις εδώ...
Αυτή απορρέει μάλλον από την πεποίθησή του πως οι νέες ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αφενός όπως πρέπει και αφετέρου πάνω σε μια ''βάση'' που είναι έτοιμη να τις δεχθεί, κάτι που όμως δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη. Όλοι ξέρουμε πως η αναδιαμόρφωση του συστήματος θα έπρεπε να ξεκινήσει από πολύ βαθύτερα. Δε λέω και τίποτε καινούργιο φυσικά, αλλά θα ήθελα κι εγώ να πιστεύω πως εκεί οφείλεται.
Αυτό θα μπορούσε να είναι μια υποψήφια ερμηνεία του post του.
NetBuster

View Profile
« Reply #20 on: May 31, 2006, 00:35:20 am »

Η "ΒΑΣΗ" υπαρχει meletmi...Ξερεις ποια ειναι?? Ειναι τα ατομα που κανουν καταληψη επειδη δε γουσταρουν αυτο το Πανεπιστημιο που εχει τα μαυρα του τα χαλια.Αυτοι που δεν βλεπουν οτι τους προτεινεται μια λυση η οποια εχει βασιστει σε ορθολογιστικη σκεψη και οχι σε φοβικα και ψευτο-επαναστατικα αισθηματα.

Ξερεις κατι?? Ο νομος ειναι τραβεστι.Γιατι πολυ απλα ειναι μια απλη μορφη και προχειρη της φιλελευθερης αποψης για την Παιδεια. Υπαρχουν πολλα να γινουν και ειναι τοσο πρωτοποριακα που δεν εχετε φανταστει. Εγω προσωπικα πιστευω οτι αυτη η αντιδραση μας κραταει πισω. Αντι να ζητησουμε κι αλλα μετρα αξιοκρατιας λεμε οχι.

Και δεν εχουμε εναλλακτικη. Ποιος βγηκε να πει την δικη του προταση για την παιδεια??Ποια ειναι η αλλη αποψη?? Θελει να τη συζητησει?? Τα μονα σχολια ειναι : "ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ", "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ", "ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ". Τι θελουν οι φοιτητες? Που ειναι οι προτασεις τους? Χεσ'τις παραταξεις!!!! ΟΛΕΣ!!!! Ποια ειναι η προταση του απλου φοιτητη?? Ποια ειναι τα προβληματα του?? Βγηκε να τα πει?? Αλλα αν εγω ερθω αυριο να μιλησω υπερ του Πορισματος( με στοιχεια) θα με γιουχαρουν... Η αλλοτινη μειοψηφια θα γιουχαρει τη σημερινη...

Αυτο ειναι ΒΙΑ. Και η Καταληψη ειναι ΒΙΑ!!!!!
bot
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
-
« Reply #21 on: May 31, 2006, 00:38:49 am »

-
« Last Edit: May 11, 2014, 19:45:36 pm by bot » Logged
NetBuster

View Profile
« Reply #22 on: May 31, 2006, 00:41:06 am »

Quote from: konna on May 31, 2006, 00:38:49 am

λογικό με αυτά που λες να εκτιμάς το δήμου και τον παλιό-νεό-whatever """φιλελευθερισμό""" του

α και παρεμπιπτόντως, μίλα με τα στοιχεία σου, για το νόμο!
Eιπα εγω οτι δεν εκτιμαω το φιλελυθερισμο και το Νικο Δημου??
Γιατι μου ριχνεις μια ταμπελα και με ακυρωνεις ετσι?? Γιατι δεν κρινεις τη θεση μου??

edit - - -
α και παρεμπιπτόντως, μίλα με τα στοιχεία σου, για το νόμο!

Aυτο δεν το ειδα...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #23 on: May 31, 2006, 00:47:48 am »

Quote from: N3+Bu$+3R on May 31, 2006, 00:35:20 am
Η "ΒΑΣΗ" υπαρχει meletmi...Ξερεις ποια ειναι?? Ειναι τα ατομα που κανουν καταληψη επειδη δε γουσταρουν αυτο το Πανεπιστημιο που εχει τα μαυρα του τα χαλια.Αυτοι που δεν βλεπουν οτι τους προτεινεται μια λυση η οποια εχει βασιστει σε ορθολογιστικη σκεψη και οχι σε φοβικα και ψευτο-επαναστατικα αισθηματα.

Ξερεις κατι?? Ο νομος ειναι τραβεστι.Γιατι πολυ απλα ειναι μια απλη μορφη και προχειρη της φιλελευθερης αποψης για την Παιδεια. Υπαρχουν πολλα να γινουν και ειναι τοσο πρωτοποριακα που δεν εχετε φανταστει. Εγω προσωπικα πιστευω οτι αυτη η αντιδραση μας κραταει πισω. Αντι να ζητησουμε κι αλλα μετρα αξιοκρατιας λεμε οχι.

Και δεν εχουμε εναλλακτικη. Ποιος βγηκε να πει την δικη του προταση για την παιδεια??Ποια ειναι η αλλη αποψη?? Θελει να τη συζητησει?? Τα μονα σχολια ειναι : "ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ", "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ", "ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ". Τι θελουν οι φοιτητες? Που ειναι οι προτασεις τους? Χεσ'τις παραταξεις!!!! ΟΛΕΣ!!!! Ποια ειναι η προταση του απλου φοιτητη?? Ποια ειναι τα προβληματα του?? Βγηκε να τα πει?? Αλλα αν εγω ερθω αυριο να μιλησω υπερ του Πορισματος( με στοιχεια) θα με γιουχαρουν... Η αλλοτινη μειοψηφια θα γιουχαρει τη σημερινη...

και επιμένεις ότι ο όρος νεοφιλελευθερισμός σε αυτά που πρεσβεύεις δεν είναι δόκιμος?

Όσο έχεις τα μάτια σου κλειστά και τα αυτιά σου βουλωμένα σε ότι λέγεται γίνεται και κινείται αυτές τις μέρες του πολυτεχνείου, θα συνεχίζεις να πιστεύεις αυτά που θέλεις και σε κάνουν να κουνάς με βαθιά κατανόηση το κεφάλι τους αφορίζοντας τους πάντες και τα πάντα.

Μπορούμε να διαφωνίσουμε πολιτισμένα για τις ιδεολογικές μας διαφορές πάνω στ α ζητήματα της παιδείας (που αυτήν την εποχή μας καίνε) αλλά όχι με αυτήν την απαξιωτική συμπεριφορά.

Τι βρίσκεις σωστό, υλοποιήσιμο και που να συνάδει τις προθέσεις και τις υλοποιήσεις, σε αυτό το νόμο πλαίσιο.

Η αντίδραση στην αλλαγή ενός σάπιο συστήματος δεν θα έπρεπε να μας βρει αντίθετους, αλλά όταν η αλλαγή σημαίνει περισσότερη σαπίλα, περισσότερη καταπίεση, αδιαφορία για αυτούς που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, και διάθεση μετατροπή του φοιτητή σε τσάμπα εργατικό δυναμικό για τις εταιρίες, όχι θα αντιδράσουμε.

Τώρα αν αυτά που ζητάμε φαίνονται απλά παρωχημένα και υπερβολικά, είναι ίσως γιατί κάποιοι έχουν μάθει στα λίγα και αυτό τους αρκεί.

byeeee
NetBuster

View Profile
« Reply #24 on: May 31, 2006, 01:03:33 am »

Δεν εχω καθολου τα ματια μου και τα αυτια μου κλειστα σε οτι γινεται στο Πολυτεχνειο. Δεν εχω πατησει ουτε δευτερολεπτο στην Καταληψη και ομως νιωθω να την ξερω. Δεχομαι τα παντα (δημιουργικα) που συμβαινουν σε αυτην:τα αντιμαθηματα, τη συνδιαμορφωση πλαισιου κτλ κτλ ως κατι σημαντικο. Δεν αφοριζω κανεναν. Αντιθετα σας ζηταω να με πεισετε και να ανοιξετε και εσεις τα αυτια σας για να με ακουσετε.

Δεν θελω να απαξιωσω τιποτα και περιμενω πολιτισμενη συζητηση πανω στα θεματα της Παιδειας. Με επιχειρηματα.
Ομως θεωρω οτι καποιοι αλλοι αφοριζουν και βριζουν θεους και δαιμονες και εχουν κλειστα τα αυτια τους σε αυτα που τους λεει η κοινωνια.

Τι βρίσκεις σωστό, υλοποιήσιμο και που να συνάδει τις προθέσεις και τις υλοποιήσεις, σε αυτό το νόμο πλαίσιο.
Επαναδιατυπωσε το για να το πιασω.

Η αντίδραση στην αλλαγή ενός σάπιο συστήματος δεν θα έπρεπε να μας βρει αντίθετους, αλλά όταν η αλλαγή σημαίνει περισσότερη σαπίλα, περισσότερη καταπίεση, αδιαφορία για αυτούς που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, και διάθεση μετατροπή του φοιτητή σε τσάμπα εργατικό δυναμικό για τις εταιρίες, όχι θα αντιδράσουμε.

Τώρα αν αυτά που ζητάμε φαίνονται απλά παρωχημένα και υπερβολικά, είναι ίσως γιατί κάποιοι έχουν μάθει στα λίγα και αυτό τους αρκεί.

Θελω να σου αποδειξω υπαρχει αλλη αποψη

@Konna
Πραγματικα λυπαμαι που δεν εχεις το χρονο να μου απαντησεις.
Ευχομαι να τον αξιοποιησεις δημιουργικα.
meltemi

View Profile WWW
« Reply #25 on: May 31, 2006, 01:04:22 am »

@ N3+Bu$+3R

Αν υπήρχε η βάση, αν ήταν υλοποιήσιμα τα μέτρα, δε νομίζω πως θα αντιδρούσαμε φίλτατε.
Θέλουμε να βελτιωθούν οι συνθήκες αλλά όλα πρέπει από κάπου να αρχίσουν, σίγουρα όχι από εδώ. Αυτά που μας ετοιμάζουν είναι απλώς ανεφάρμοστα στην ελληνική πραγματικότητα του σήμερα ή θα έχουν ολέθριες συνέπειες κάνοντας την κατάσταση μας ακόμα χειρότερη.
Με άλλα λόγια, ωραία ρούχα, αλλά δε μας κάνουν, αυτά πάνω σ΄αυτό.
meltemi

View Profile WWW
« Reply #26 on: May 31, 2006, 01:05:43 am »

Quote from: N3+Bu$+3R on May 31, 2006, 01:03:33 am
Δεν εχω καθολου τα ματια μου και τα αυτια μου κλειστα σε οτι γινεται στο Πολυτεχνειο. Δεν εχω πατησει ουτε δευτερολεπτο στην Καταληψη και ομως νιωθω να την ξερω.

Όχι ότι έχει άμεση σχέση, όμως αν ''πατήσεις'' ίσως τη δεις με άλλα μάτια.
Δεν είναι το ίδιο. Wink Smiley
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #27 on: May 31, 2006, 01:08:03 am »

Quote from: N3+Bu3R on May 31, 2006, 00:35:20 am
? Αλλα αν εγω ερθω αυριο να μιλησω υπερ του Πορισματος( με στοιχεια) θα με γιουχαρουν...

προφανώς δεν ξέρεις τι συμβαίνει στην κατάληψη....

αλλα αφού δεν θα το κάνεις εκεί, κάνε το εδώ.

με στοιχεία που λες αλλά είσαι τόσο λακωνικός...

byeeee
auroraTM
Θαμώνας

View Profile WWW
Απ: Re: Ο Νικος Δημου για την καταληψη μας...
« Reply #28 on: May 31, 2006, 01:08:29 am »

Quote from: N3+Bu$+3R on May 31, 2006, 00:35:20 am
.

Ξέρεις ποια είναι η λύση,αυξηση της χρηματοδότησης της Παιδείας και μείωση των λειτουργικών εξόδων των Πανεπιστιμίων μέσω της Συγκέντρωσής τους σε "Camping"(προτείνετε κάποια άλλη λέξη,αυτή μου ήρθε).Βέβαια δεν αξιοιποιούνται έστι τα μικροκομματικά ψηφοθηρικά τοπικά τους  συμφέροντα.Και άραγε το Πανεπιστίμιο στην Προσπάθειά του να συναγωνιστεί τα ιδιωτικά,θα πρέπει να βρει "χορηγούς" που μόνο ανιδιοτελώς δε θα του δίνουν χρήματα.Ωραία λοιπόν ή παράρτημα των επιχειρήσεων ή να παραμείνει στη μιζέρια του

Και όσο αφορά τα μη δωρεάν συγγράματα που πάει να πασάρει το υπουργείο,προτείνω τη μετατροπή όλων των βιβλίων σε ηλεκτρονική μορφή(που τα καινούρια να υποθέσω γράφονται σε Η/Υ,όπως και το βιβλίο της Ενεργειακής Τεχνολογίας  Smiley)και την υιοθέτηση του laptop των 100$ σε 2 χρόνια αν δε κάνω λάθος

Κατακόρυφη μείωση Κόστους
Αντα αυτού εχουν περάσει 2 χρόνια(ο προυπολογισμός του 2007 δε θα αλλάξει τπτ για τις δαπάνες για την Παιδεία) και τα ποσοστά σε δαπάνες για Παιδεία και ιδιαίτερα για ανάπτυξη είναι απογοητευτικά χαμηλά
Πως λοιπόν θα εμπιστευτεί ο φοιτητής ότι θα έχει το πολύ 80μελή τμήματα,συγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό με 15μελή εργαστηριακά τμήματα????????????????Ε?Ρωτάω όποιον θέλει ας μου απαντήσει

Αλλά βέβαια τι περιμένεις από ένα κράτος που το 83%των εσόδων είναι από μισθωτούς και συνταξιούχους που κατέχουν κάτω από τo 50% του συνολικού εισοδήματος

Έλεος
« Last Edit: May 31, 2006, 01:16:59 am by auroraTM » Logged
rhum
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #29 on: May 31, 2006, 01:11:32 am »

Quote from: N3+Bu3R on May 30, 2006, 23:47:42 pm

@Rhum

Ωπα, γιατι εδω βλεπω προκαταληψη εκ μερους σου:
Απλως ειπα οτι σκεφτεται σαν ηδη να ζει σε εναν ιδανικο κοσμο. Δεν εκφραζω πουθενα αποψη αν αυτος ο τροπος σκεψης ειναι καλος ή κακος. Προς τί λοιπον η επιθεση;

Οσο για την εννοια του νεοφιλελευθερισμου(liberalismus), την θεωρητική του και την πρακτικη του πλευρα, και για τον φιλελευθερισμο του 1800, νομιζω ενα googlarisma θα σε πεισει.

Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: