• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 08:48:11 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 08:48:11 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 13
Guests: 86
Total: 99
rafa98p
PeriklisL
Roidos
esroussou
Saint_GR
antrikos
anastas1a
DarkMagiK06
pipitsenko
Theislander
sigklitiki
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοίνωσε η κυβέρνηση
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Συμφωνείτε με το κλείσιμο της ΕΡΤ;
Ναι, με τον τρόπο που έγινε.
Ναι, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο.
Όχι.-

Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 Go Down Print
Author Topic: Κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοίνωσε η κυβέρνηση  (Read 33166 times)
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Re: Κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοίνωσε η κυβέρνηση
« Reply #195 on: June 20, 2013, 17:45:58 pm »

Quote from: antonios on June 20, 2013, 17:37:35 pm
Καλά, δεν είναι και λίγα λεφτά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε από πότε θα αρχίσει να γίνεται και για πόσο βασικά

για την ΕΡΤ λίγα ήταν, αν και σε περιοδους κρισης σκεφτεσαι και τα 4Ε/μηνα. Τα λεφτα του τέλους αυτού μοιραζονταν στους Δημους και σε αλλους οργανισμους (αναφέρθηκε η ΛΑΓΗΕ), μεταξύ αυτών και η ΕΡΤ.
« Last Edit: June 20, 2013, 17:53:36 pm by Karaμazoβ » Logged

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #196 on: June 20, 2013, 19:17:24 pm »

Το παραπάνω αποτελεί "είδηση" μόνο για έναν ηθικά ακρωτηριασμένο νεογιάπη. Αυτός που έχει ανάγκη και τα 4e το μήνα δεν συχνάζει στο capital.gr

pay close attention
antonios
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #197 on: June 20, 2013, 19:32:35 pm »

Ρε πραγματικά, κάτι γίνεται εδώ πέρα... πλέον μερικοί έχετε καταντήσει φασισταριά, γαμώ το φελέκι μου....
ανεβάζω άρθρο, με κράζετε γιατί είναι από capital.gr. Σχολιάζω, με κράζετε, γιατί ΑΠΛΑ δεν συμφωνείτε....
μάλλον αλλού είναι το θέμα σας και όχι στο ότι σας έκλεισαν την ΕΡΤ...
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #198 on: June 20, 2013, 19:47:02 pm »

Well you can get an idea why

http://diogenisoskilos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_14.html

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
antonios

View Profile
« Reply #199 on: June 20, 2013, 19:49:24 pm »

οκ, άποψή σας....
δεν θα βγω να σας κράξω ότι είστε γιάπηδες ή καθυστερημένοι...
διαβάζετε ότι γουστάρετε και έχετε τα δικά σας πιστεύω.
ή εγώ είμαι πολύ ανεκτικός ή εσείς πολύ αδιάλλακτοι
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #200 on: June 20, 2013, 20:04:18 pm »

το γιάπης δεν είναι κράξιμο, είναι ορισμός (με κάποιες χαρακτηρικές συνεπαγωγές προφανώς)
το κράξιμο πάει στην ανακύκλωση της είδησης αποκομμένης από το γενικό κοινωνικό της context και της γέννησης αυτής μέσω του χαρακτηρισμού "χαράτσι"
σας φτύνουν στα μούτρα δηλαδή και μετά τους κάνετε και το χατίρι και το διατηρείτε ως επικαιρότητα

το capital.gr είναι το κερασάκι στην υπόθεση, περισσότερο για την ειρωνία του θέματος ότι η παραπάνω είδηση δεν θα μπορούσε να αφορά ουσιαστικά κανέναν από αυτούς που το επισκέπτονται

pay close attention
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #201 on: June 20, 2013, 20:12:26 pm »

Παντως αντωνη ειναι τερμα οξυμωρο να λες φασισμο το κραξιμο που τρως στο φορουμ απο ατομα που ουσιαστικα δεν εχουν καμια ισχυ πανω σε σενα και αμα θες τα γραφεις στα αρχιδια σου, ενω υποστηριζεις την πολιτικη του Σαμαρα.

Γιατι ας πουμε ειναι χειροτερο να σε λιδωρει καποιος ο οποιος μπορει να νομοθετησει εις βαρος σου. Δημοσιοι υπαλληλοι, μεταναστες, ελευθεροι επαγγελματιες και και και το ξερουν καλα τοσα χρονια.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
antonios

View Profile
« Reply #202 on: June 20, 2013, 20:18:13 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on June 20, 2013, 20:04:18 pm
το γιάπης δεν είναι κράξιμο, είναι ορισμός (με κάποιες χαρακτηρικές συνεπαγωγές προφανώς)
το κράξιμο πάει στην ανακύκλωση της είδησης αποκομμένης από το γενικό κοινωνικό της context και της γέννησης αυτής μέσω του χαρακτηρισμού "χαράτσι"
σας φτύνουν στα μούτρα δηλαδή και μετά τους κάνετε και το χατίρι και το διατηρείτε ως επικαιρότητα

το capital.gr είναι το κερασάκι στην υπόθεση, περισσότερο για την ειρωνία του θέματος ότι η παραπάνω είδηση δεν θα μπορούσε να αφορά ουσιαστικά κανέναν από αυτούς που το επισκέπτονται

Άποψή σου, εγώ γουστάρω να διαβάζω από το capital.gr και δεν είμαι από εκείνους που το φυσάνε το χρήμα... και ΝΑΙ είμαι από εκείνους που δεν θέλω να δίνω τίποτα απολύτως στην ΕΡΤ, όπως και το χαράτσι βέβαια...
δεν νομίζω ότι είσαι ο κατάλληλος να κρίνεις ποιός χρειάζεται και ποιός όχι τα 4 ευρώ το μήνα και φυσικά δεν είσαι ο κατάλληλος να κριτικάρεις της πηγές πληροφόρησης κανενός...
όσο για το γιάπης, πάνε και πες το σε κάποιον άλλο και αν δεν παρεξηγηθεί, τότε μπορείς να το χρησιμοποιείς συνέχεια!
τζάμπα μάγκες με λόγια βαρύγδουπα και με σχέδια και οράματα μεγαλεπίβολα έχω δει παντού σ' αυτή τη σκατοχώρα..
είχα την ελπίδα ότι μέσα στη σχολή, που υπάρχει νέος κόσμος, δεν θα υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι, δυστυχώς η ελπίδα μου πλέον έχει πεθάνει
antonios

View Profile
« Reply #203 on: June 20, 2013, 20:20:03 pm »

Quote from: Grecs on June 20, 2013, 20:12:26 pm
Παντως αντωνη ειναι τερμα οξυμωρο να λες φασισμο το κραξιμο που τρως στο φορουμ απο ατομα που ουσιαστικα δεν εχουν καμια ισχυ πανω σε σενα και αμα θες τα γραφεις στα αρχιδια σου, ενω υποστηριζεις την πολιτικη του Σαμαρα.

Γιατι ας πουμε ειναι χειροτερο να σε λιδωρει καποιος ο οποιος μπορει να νομοθετησει εις βαρος σου. Δημοσιοι υπαλληλοι, μεταναστες, ελευθεροι επαγγελματιες και και και το ξερουν καλα τοσα χρονια.

για μενα είναι φασισμός να μην μπορώ να πω μία κουβέντα και κατ' ευθείαν να πέφτετε όλοι πάνω μου να με φάτε!!
Ξυπνίστε λίγο και δεχτείτε ότι δεν είναι μόνο η δική σας άποψη σωστή!! Στη σύγχρονη κοινωνία αυτό το λέμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #204 on: June 20, 2013, 20:33:33 pm »

Η πολιτικη του Σαμαρα για σενα ειναι φασισμος?

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #205 on: June 20, 2013, 20:56:20 pm »

Quote from: antonios on June 20, 2013, 20:20:03 pm
Quote from: Grecs on June 20, 2013, 20:12:26 pm

για μενα είναι φασισμός να μην μπορώ να πω μία κουβέντα και κατ' ευθείαν να πέφτετε όλοι πάνω μου να με φάτε!!
Ξυπνίστε λίγο και δεχτείτε ότι δεν είναι μόνο η δική σας άποψη σωστή!! Στη σύγχρονη κοινωνία αυτό το λέμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Όταν χάνεται η πραγματική έννοια του φασισμού μετά αναρωτιόμαστε γιατί ανεβαίνει η ΧΑ. Το γεγονός ότι θεωρούμε ότι έχουμε δίκιο και χλευάσουμε απόψεις τέτοιου τύπου δεν ειναι φασισμός. Αλλιώς έπρεπε να ήταν φασίστες όλοι οι κριτικοί τέχνης, άποψης τα πάντα.
Δηλαδή αν η ανίτα πάνια επέμενε πως η εκπομπή της ήταν σπουδαία και μεις όχι απλά την κράζαμε αλλά την βρίζαμε είναι φασισμός?

Το θέμα είναι ότι δεν το κάνεις μόνο εσύ... Αυτή την τακτική την ξεκίνησαν οι χρυσαυγίτες και τύποι σαν τον άδωνι που θέλαν να μεταφέρουν την ρετσινιά του φασίστα στους άλλους και δυστυχώς την υιοθέτησαν και οι νεοφιλελεύθεροι. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες αυτές οι κατηγορίες ατόμων ακόμα και η δικιά σου περίπτωση αδυνατούν να στηρίξουν πλέον τις απόψεις τους με επιχειρήματα και για να μην χάσουν την πολιτική τους ταυτότητα νιώθουν την ανάγκη να αμυνθούν βάζοντας τον εγωισμό τους τοίχος!
« Last Edit: June 20, 2013, 21:00:24 pm by silvo » Logged
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #206 on: June 20, 2013, 21:22:10 pm »

Quote from: antonios on June 20, 2013, 20:18:13 pm
Άποψή σου, εγώ γουστάρω να διαβάζω από το capital.gr και δεν είμαι από εκείνους που το φυσάνε το χρήμα... και ΝΑΙ είμαι από εκείνους που δεν θέλω να δίνω τίποτα απολύτως στην ΕΡΤ, όπως και το χαράτσι βέβαια...
δεν νομίζω ότι είσαι ο κατάλληλος να κρίνεις ποιός χρειάζεται και ποιός όχι τα 4 ευρώ το μήνα και φυσικά δεν είσαι ο κατάλληλος να κριτικάρεις της πηγές πληροφόρησης κανενός...
όσο για το γιάπης, πάνε και πες το σε κάποιον άλλο και αν δεν παρεξηγηθεί, τότε μπορείς να το χρησιμοποιείς συνέχεια!
τζάμπα μάγκες με λόγια βαρύγδουπα και με σχέδια και οράματα μεγαλεπίβολα έχω δει παντού σ' αυτή τη σκατοχώρα..
είχα την ελπίδα ότι μέσα στη σχολή, που υπάρχει νέος κόσμος, δεν θα υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι, δυστυχώς η ελπίδα μου πλέον έχει πεθάνει

Δεν χρειάζεται να το φυσάς το χρήμα, υπάρχει και το λουμπεναριό. Σελίδες σαν το capital.gr είναι από τα αποκούμπια του "μικρομεσαίου" που συνεχίζει να βυθίζεται και δεν έχει ιδέα από που να πιαστεί. Δεν θα προσπαθήσω καν να ρωτήσω "και αν όχι στην δημόσια τηλεόραση που θα ήθελες να δίνεις" γιατί από την μεγαλοστομία και μόνο υποψιάζομαι ήδη την απάντηση.

Αν επεξεργαζόσουν τι έλεγα θα διαπίστωνες ότι τα 4 ή 14e και ποιός τα έχει ήταν πολύ πέρα απ' το νόημα. Και προφανώς ο καθένας μπορεί να κρίνει μια πηγή. Η τοποθέτηση αυτής της είδησης στο συγκεκριμένο site είχε συμβολισμό παραπλήσιο μιας πλανητικής ευθυγράμμισης. Δεν μπορούσε να περάσει ασχολίαστο το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς που θα ενθουσιάζονταν με την είδηση είναι οι ίδιοι που κουβαλάνε επιχειρηματικούς "μεγαλοϊδεατισμους".

Έχεις δίκιο για το γιάπης, κυρίως αναφέρεται σε κάποιον ήδη φτασμένο. Νεοφιλελές έστω. Για μένα εξ' ίσου προσβλητικό σαν απεύθυνση.

Μην απελπίζεσαι Αντώνη και όταν μεγαλώσεις θα μάθεις ότι οι "απόψεις" δεν είναι ένα πράγμα σαν εκείνο που μας μάθαιναν στην ρητορική στο σχολείο, όπου αναλαμβάνεις την υπεράσπιση τους με κάθε λογικό και μη όπλο, αλλά θέσεις οι οποίες υπάρχουν για να συγκρούονται και εκτός αυτού του διαλεκτικού πλαισίου αναπροσδιορισμού δεν αποτελούν τίποτε άλλο πέρα από ιδεολογικά περιττώματα.

pay close attention
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #207 on: June 20, 2013, 22:49:31 pm »

λίγα λόγια για το capital.gr , και για τον γιώργο καισσάριο ειδικά

http://www.capital.gr/jArticle.asp?id=1771406

Είναι δυνατόν να μην συμπαθείτε αυτόν τον γίγαντα?

YARRRRRRRRRRRRRR
png
Veteran

View Profile
« Reply #208 on: June 21, 2013, 00:10:03 am »

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/39229

δεν καταλαμβάνουν μόνο τις συχνότητες στην παραμεθόριο...

τακτοποιημένο χάος
Lampros

View Profile
« Reply #209 on: June 21, 2013, 02:01:31 am »

Όποτε επιχειρηματολογεί ο σιλβο παρομοιάζει την κατάσταση ή τον "αντίπαλο" με φασίστα και χρυσαυγίτη  Cheesy...
Ποτς γκενεν ατο?

Επίσης Mechanus που πήγαινες σχολείο και έκανες ρητορική?Στο δικό μου σχολείο ήταν πολύ βαρετά...

potatoes gonna potate..
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 Go Up Print
Jump to: