• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 08:37:22 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 08:37:22 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 14
Guests: 87
Total: 101
pipitsenko
Theislander
sigklitiki
jimalexoud
thathas12
Vmous
_iliaskaz_
Bill g
rafa98p
Geoth
GP
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοίνωσε η κυβέρνηση
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Συμφωνείτε με το κλείσιμο της ΕΡΤ;
Ναι, με τον τρόπο που έγινε.
Ναι, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο.
Όχι.-

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 Go Down Print
Author Topic: Κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοίνωσε η κυβέρνηση  (Read 33148 times)
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Re: Κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοίνωσε η κυβέρνηση
« Reply #180 on: June 19, 2013, 23:53:26 pm »

Εχουμε διανόηση και καλλιτεχνικό κόσμο στην Ελλάδα, οχι αστεια...

Γεωργιάδης σε Κραουνάκη: Είσαι άνανδρος. Όταν με γνώρισες έκανες τούμπες

[...]

''Πριν από λίγο καιρό μου έκανε αγάπες και μου ζητούσε να βγάλουμε μαζί φωτογραφία και τώρα επιτίθεται σε εμένα και την Ευγενία που δεν φταίει σε τίποτα''.

''Πριν από τρεις-τέσσερις μήνες τον συνάντησα στους διαδρόμους του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ. Δεν γνωριζόμασταν. Μου έκανε απίστευτες αγάπες. Μου ζήτησε να βγάλουμε φωτογραφία, βγάλαμε με το δικό μου κινητό και μου λέει όχι, όχι κάτσε να βγάλουμε και με το δικό μου, θέλω να έχω και εγώ μια. Έκανε τούμπες''.

''Είσαι φοβερός, είσαι τρομερός, πώς τα λες έτσι μου έλεγε'', είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αρχίζοντας το σχολιασμό του βίντεο με το παραλλαγμένο τραγούδι του Κραουνάκη στη συναυλία της ΕΡΤ.

[...]

http://news247.gr/eidiseis/politiki/gewrgiadhs_se_kraoynakh_eisai_anandros_otan_me_gnwrises_ekanes_toumpes.2300453.html

λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #181 on: June 19, 2013, 23:59:21 pm »

Quote from: Karaμazoβ on June 19, 2013, 23:53:26 pm

τώρα εσύ πιστεύεις ότι ο κραουνάκης παίρνει πίπες από τον πλασιέ δηλαδή?
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #182 on: June 20, 2013, 00:10:13 am »

Quote from: λήθη on June 19, 2013, 23:59:21 pm
Quote from: Karaμazoβ on June 19, 2013, 23:53:26 pm

τώρα εσύ πιστεύεις ότι ο κραουνάκης παίρνει πίπες από τον πλασιέ δηλαδή?

πιπες δεν του παίρνει, μια χαρα ηξερε να βγαζει χαρωπές φωτογραφίες με εναν ανθρωπο που απεχθάνεται παντως.

Να δούμε τι θα απαντησει. Παντως όσον αφορα το βιδεο παντως, στρατευμένη γελοιοποιηση-σατιρα δεν γίνεται βρίζοντας τους πολιτικούς σου αντιπάλους. Δεν είναι θέμα πολιτισμού (αν και μπορεί καποιος να το πει και αυτό), ο καλλιτέχνης για μενα εχει καθήκον να καθοδηγει κατα καποιο τροπο το κοινό του. Δηλαδή το δημοσιο θέμα μας είναι να λεμε μαλακα τον Αδωνι και τη γυναίκα του;

λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #183 on: June 20, 2013, 00:25:57 am »

Αυτό που απογυμνώνουμε την πραγματικότητα που δε γνωρίζουμε σε επίπεδο εξισώσεων ποτέ δε θα το καταλάβω.
Βλέπεις τον κραουνάκη να βγάζει φωτο με τον άδωνι, είναι υποστηρικτής. Το ότι εσύ και άλλοι δε θα το έκαναν επειδή τον μισούν δε σημαίνει πως και κάποιος που τον μισεί (τον μισεί και με διαφορετικό τρόπο από σενα προφανώς) θα έκανε το ίδιο.

Ο κραουνάκης, επίσης, δε βγήκε να πει ξεκωλιάρη τον όποιο άδωνι και να τελειώσει εκεί το θέμα (επειδή λες βρίζοντας).

Και στην τελική, στο πανηγυράκι που είχαν στήσει, σε εκείνο το πλαίσιο, οι τύποι γάμησαν σε σχέση με όλους τους άλλους, γιατί κατάφεραν, για μένα, να επικοινωνήσουν σε άλλο επίπεδο το μίσος τους και την τέχνη τους.

Καλύτερη κριτική θα ήταν να μου έλεγες τι στον πέο έχει κάνει ο κραουνάκης τρία χρόνια τώρα, παρά για το ένα λεπτό που τα έχωσε με τον τρόπο του στον άδωνι. (Το γεγονός ότι βγήκε σήμερα το βιντεάκι μετά από τρεις μέρες ας πούμε τί σου λέει?)

εδιτ. κοίτα να δεις που θα βγω και υποστηρικτής του κραουνακη στην τελική
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #184 on: June 20, 2013, 00:55:46 am »

Να σου πω ρε λήθη πως το αισθάνθηκα: βλεπω αρχικά μονο το βιδεακι με τον Κραουνάκη να βριζει τη γυναικα του Αδωνι, στην αρχη χαμογελαγα, μετα μου κόπηκε γιατι δε μου καθόταν καλα. Δε θα γουσταρα να λεει μαλλον καποιος τη γυναικα μου "καριόλα" μαλλον, χωρίς να χει κανει κατι ουσιαστικο, αλλα τελοσπαντων. Μετα βλεπεις οτι εβγαζε χαρωπές φωτο με αυτόν που έβριζε. Ε οχι ρε φιλε, εγω τετοιους τύπους δε θα τους γούσταρα.

Ο Κραουνάκης αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερός, δεν κρύβει τί ψηφιζει. Χρόνια ψήφιζε το ΚΚΕ, στις πρόσφατες εκλογές στηριξε τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως πολλοι αριστεροι, και εχει δηλωσει οτι θα ψηφιζε προσωποκεντρικο κομμα του Βενιζελου (πρεπει να ναι θεσσαλονικιος και παοκ, δεν εξηγειται αλλιως). Πραγματικά δεν θέλω ανθρωποι που λενε οτι είναι αριστεροί να έχουν τέτοια ήθη. Δηλαδή, τι μήνυμα παιρνει στην κοινωνία, οτι η αριστερά σα τα μούτρα των αλλων;

Το βιδεο βγηκε 3 μερες μετα για να χτυπήσει την αριστερά στην Ελλαδα στα ματια αυτων που αμφιταλαντευονται συνειδησιακά, αυτό είναι. Ασχετως σκοπιμότητων, δεν μπορει ο Κραουνάκης να πει -αν πει- "γιατι βγαλατε μόνο αυτό το αποσπασμα;". Να μην τα λεγες, να μην το βγάζανε. Το πανηγυρακι τωρα το δα ομολογουμένως, δεν ειναι του γουστου μου ο Κραουνάκης, αλλα αντιλαμβάνομαι οτι εχει επικοινωνία με το κοινο και πέρασε κάποια πραγματα σε αυτους που τον ακουγαν. Ενας λογος παραπάνω να ειναι προσεκτικός.

εδιτ. όλα αυτά με αστερίσκο, βεβαια, γιατι ο Κραουνακης δεν εχει απαντήσει στον Άδωνι ακόμα. Όπως και να χει, σου λεω, δε μου καθισαν καλα τα βρισίδια.

λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #185 on: June 20, 2013, 01:15:39 am »

Εγώ τα κατανοώ αυτά που λες, κι ας μην ήξερα τι ψηφίζει ή τι πιστεύει.
Αν κάτσεις και θες να το αναλύσεις κομματικά, ναι, είναι για τον πούτσο, χαίρω πολύ. Όπως όλοι οι αριστεροί που κατέβηκαν με παρωπίδες για να εκπροσωπήσουν τα μαγαζάκια τους και να εκτονώσουν τα προσωπικά τους αισθήματα καταπίεσης. Η κοινωνία με άλλα λόγια δε χρειάζεται τον κραουνάκη για να καταλάβει ότι και αυτό που περνάει σαν αριστερά είναι σαν τα μούτρα του, το βλέπει γύρω της. Και για αυτό μερικοί το μισούν άσχημα και μερικοί ανεβαίνουν στο πλοίο γιατι, γιατί οχι? Φάε την ωραιότατη πόλωση στα μούτρα τώρα.

Και στην τελική ποιος είσαι εσύ* και ο οποιοσδήποτε που δε θες τον κραουνάκη και τον καθένα που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερός να έχει τέτοια ήθη? Λες και οι original αριστεροί είναι πρότυπα.

Εδώ ο κυρφώτης περνάει για αριστερός, ο κραουνάκης μας μάρανε. Αν όλοι αυτοί περνάνε για αριστεροί, εγώ θα ξανασκεφτόμουν το τί είμαι.

* δεν το λέω εχθρικά

btw για να το αποφορτίσω λίγο, αυτό που έκανε ο κραουνάκης εκείνο το μισάωρο που έπαιξε, δεν το εξετάζω κομματικά ή ιδεολογικά. Αυτό που έκανε, θες δε θες ήταν τέχνη. Ήταν ο γαμημένος ο πολιτισμός στον οποίο αναφέρονται στην έρτ εδώ και 8 μέρες και μας έχουν σπάσει το πέος. Ήταν κάτι που έχει εκλείψει από την ελληνική καλλιτεχνική σκηνή και ήταν κάτι που είχε χαθεί. Και ήταν κάτι που πιστεύω ότι μπόρεσε να μιλήσει στον καθένα που το παρακολούθησε, αρκεί βέβαια να μην ήταν τουλάχιστον δεξιός (συντηρητικός), αυτοί δεν καταλαβαίνουν από τέτοια.
« Last Edit: June 20, 2013, 01:22:11 am by λήθη » Logged
Social_waste

View Profile
« Reply #186 on: June 20, 2013, 01:29:34 am »

http://www.youtube.com/watch?v=i-n7ctfsOCk

Vive le son
D'l'explosion!
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #187 on: June 20, 2013, 01:44:50 am »

δεν χρειαζεται να "αποφορτίσεις" κατι, γιατι απλώς ανταλλάσσουμε απόψεις.

Αυτό που έκανε ο Κραουνάκης ήταν "στρατευμένη τεχνη" και δεν ξερω αν μπορεί να διαχωριστει απο την πολιτικη και την ιδεολογια... Όντως απο την Ελλαδα λειπει η στρατευμενη τεχνη.

Η πόλωση, τωρα, σα να μου φαίνεται αναπόφευκτη ετσι όπως πανε τα πραγματα. Οι δυνάμεις που υποστηρίζουν τον συμβιβασμό και την συναινεση όπως είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, βρίσκουν απεναντι , όπως φάνηκε και με την ΕΡΤ, μια ΝΔ "βραχο", και οδηγούνται σε εκλογική εκμηδένιση. Δηλαδη, σα να είναι σχεδον ντετερμινιστικό το πραγμα, και όλες οι συνθηκες να οδηγούν προς τα κει, στην πόλωση.
« Last Edit: June 20, 2013, 01:49:27 am by Karaμazoβ » Logged

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #188 on: June 20, 2013, 03:10:10 am »

πάντως με τον άδωνη και εγώ θα γούσταρα να βγάλω φωτό, άσχετα με το αν τον απεχθάνομαι.... Μόνο και μόνο να βλέπω τη φάτσα του να χαίρεται που κάποιος του ζήτησε να βγει μαζί του φωτογραφία αξίζει....

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #189 on: June 20, 2013, 15:04:48 pm »

To οτι ασχολειστε σοβαρα με τον κραουνακη και τον αδωνι δε σας ανησυχει?

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #190 on: June 20, 2013, 15:23:58 pm »

Quote from: Grecs on June 20, 2013, 15:04:48 pm
To οτι ασχολειστε σοβαρα με τον κραουνακη και τον αδωνι δε σας ανησυχει?

θα έπρεπε μαλλον

Τα συμπεράσματα δικά σας:

Απορρίφθηκαν και πάλι οι τροπολογίες για την ΕΡΤ

13:39, 20 Ιουν 2013

Αποχώρησαν από τη Βουλή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Προηγήθηκε σφοδρή κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την τροπολογία που επανακατατέθηκε για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που έβαλε λουκέτο στην ΕΡΤ, την οποία δε δέχτηκε ο αναπληρωτής υπ. ΠΕΚΑ, Στ. Καλαφάτης. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ υπ. περιβάλλοντος, Ευάγγελος Λιβιεράτος, απουσίαζε από τη συζήτηση. Υπογραμμίζεται ότι δεν έχει υπογράψει την ΠΝΠ και με την απουσία του απέφυγε είναι εκείνος που θα απορρίψει την τροπολογία.

Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ, Στ. Καλαφάτη, ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει δεκτή την τροπολογία, επικαλούμενος το άρθρο 73 παρ. 3 του Συντάγματος - σύμφωνα με το οποίο εάν υπάρχει δημοσιονομική επιβάρυνση δεν τίθενται καν σε συζήτηση τροπολογία - πυροδότησε κύμα αντιδράσεων εκ μέρους των εκπροσώπων των τριών κομμάτων, που αφού κατήγγειλαν την κυβέρνηση για υπεκφυγές έφυγαν από την αίθουσα.

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=H_APPkzewBo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=H_APPkzewBo</a>

Για εμπαιγμό έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, τονίζοντας πως οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί είναι ψεύτικοι, καθώς δε συνεπάγεται καμιά δαπάνη από την ψήφιση της τροπολογίας. Ο κρατικός προϋπολογισμός τόνισε, έχει ψηφιστεί και θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν. Κατήγγειλε την κυβέρνηση πως υπεκφεύγει με την ανοχή ΠΑΣΟΚ –ΔΗΜΑΡ και την προκάλεσε αν θεωρεί πως έχει την πλειοψηφία, να κάνει ονομαστική ψηφοφορία. «Εφόσον το αποφεύγει, σε αυτό το θέατρο σκιών δε μπορούμε να καθίσουμε», τόνισε ο Θ. Παφίλης, ανακοινώνοντας την αποχώρηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ από την ολομέλεια της βουλής. Κάλεσε παράλληλα το λαό να βγάλει συμπεράσματα για το τι είναι αστικό κοινοβούλιο και αστική κυβέρνηση.

Ο Θ. Παφίλης, στην αρχή της συζήτησης, υπογράμμισε το γεγονός πως η απαράδεκτη ΠΝΠ της οποίας την κατάργηση απαιτεί το ΚΚΕ, αφορά πάρα πολλούς δημόσιους οργανισμούς και όχι μόνο την ΕΡΤ και δίνει τη δυνατότητα να απολυθούν μέσα σε μια νύχτα χιλιάδες εργαζόμενοι. Κατήγγειλε μάλιστα, πως ήδη οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, βρίσκονται μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να κληθεί στην Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Λιβιεράτος που είναι εκ των υπουργών που δεν υπέγραψαν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Ο κ. Παπαδημούλης αποκάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κωλοτούμπες με αποτέλεσμα να ζητήσει εκνευρισμένη τον λόγο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Ο κ. Παπαδημούλης είπε ψέματα» υποστήριξε η κ. Χριστοφιλοπούλου και πρόσθεσε: «είπα χθες να σταματήσουμε διαρροές και τερτίπια, να αφήσουμε πίσω τις σκοπιμότητες και να αποφεύγουμε ακραίους χαρακτηρισμούς. Είπε για κωλοτούμπες αναφερόμενος σε μας. Βλέπω πανικό από την αξιωματική αντιπολίτευση και τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Μήπως φοβούνται ότι θα επέλθει ουσιαστική συμφωνία των αρχηγών, μήπως φύγει αυτό το μαύρο, αυτό φοβούνται;»

«Δεν συνηθίζω να λέω ψέματα και γι’ αυτό όσα λέω ενοχλούν» απάντησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. «Μην κρύβεστε πίσω από την απόφαση του ΣτΕ γιατί αν η Βουλή αποφασίσει να καταργήσει μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ισχύει η απόφαση της Βουλής. Το μαύρο είναι ντροπή για Δημοκρατία».

Παίρνοντας στην συνέχεια τον λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης ανακοίνωσε ότι καμία τροπολογία δεν γίνεται δεκτή. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αν καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου πρέπει να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ και να δοθεί μισθός σε πολλά πρόσωπα. Άρα θα προκύψει δημοσιονομική επιβάρυνση.

Οι φράσεις αυτές εξόργισαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των ΑΝΕΛ και ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν.

Σχετικές τροπολογίες για την κατάργηση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου είχαν καταθέσει το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το  ΚΚΕ είχε καταθέσει την τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας την Τρίτη, αλλά δεν συζητήθηκε, διότι ο Ανδρέας Λυκουρέτζος επικαλέστηκε την απουσία έκθεσης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Η ίδια τροπολογία είχε απορριφθεί και την περασμένη Παρασκευή, καθώς θεωρήθηκε εκπρόθεσμη

www.tvxs.gr/node/131881

« Last Edit: June 20, 2013, 15:26:36 pm by Karaμazoβ » Logged

antonios

View Profile
« Reply #191 on: June 20, 2013, 17:12:36 pm »

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1819948
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #192 on: June 20, 2013, 17:20:54 pm »

Τελεια με τα λεφτα που θα περισσεψουν και αν την κρατησουν κλειστη κανα εξαμηνο θα μπορεσω να παρω ενα εισητηριο για την Καβαλα με το ΚΤΕΛ. Τις βγαλαμε τις διακοπες και φετος.

Ή να πληρωσω το 1/9 του χαρατσιου για τον λογαριασμο του διμηνου? Να ναι καλα ο Στουρναρας. 

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
T--hmmy
Θαμώνας

View Profile
« Reply #193 on: June 20, 2013, 17:26:19 pm »

μπα εκτός ότι θα ξανανοίξει,για να φύγει από το λογαριασμό θέλει κανά χρόνο λόγω γραφειοκρατίας  Grin
antonios

View Profile
« Reply #194 on: June 20, 2013, 17:37:35 pm »

Καλά, δεν είναι και λίγα λεφτά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε από πότε θα αρχίσει να γίνεται και για πόσο βασικά
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 Go Up Print
Jump to: