• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:24:07 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:24:07 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426681
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 80
Total: 138
Toaoutplasedakitoubiseswa
kvas
chrisbetas
ggougous
atpvk
unreasonable
Tasaris
mike1996
mpizos
mrotskos
paristetos
sassi
AcademicWeapon!
Poli
Pastellaki
Nekt
witchingHour
soph553
chriskazakos
freakyy
DimitrisL
ThanosTheTT
nataliakara
spoun
stloukas
jimalexoud
themis01
jojos
Dimos Bachlas
tsaliki
Mr White
pipitsenko
anastasis_sid
vagk
PeriklisL
okatapo
whatdoesthefoxsay
ioannisfa
satsok
Νικη
glavdakis
smoul
Saint_GR
vasilis saitis
Sanaia
dkoukn
TheBadSalesman
George_RT
stergios03
GrillOG
Roidos
A-TheITGuy
Petross
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ: ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Down Print
Author Topic: ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ: ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  (Read 12583 times)
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ: ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
« Reply #15 on: May 28, 2006, 11:44:00 am »

Quote from: Χειρων on May 28, 2006, 00:14:50 am
ΑΠΕΧΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ       

Grin Grin Grin
Καταγγέλω τον Χείρωνα για Ζαχαριαδική τακτική! Suspicious Suspicious
Έχει σκοπό να ξεσκεπάσει όλους τους γνήσιους και αγνούς αγωνιστές στην αντιδραστική καθηγητική τάξη!
Έτσι ακριβώς όπως έκανε ο Ζαχαριάδης στο δημοψήφισμα του '46.
Όταν θα αρχίσουν οι διώξεις κατά των αγωνιστών, που δεν πήραν μέρος στις εξετάσεις και θα είναι καταγραμμένοι, τι θα μας πεις τότε σύντροφε Χείρωνα; SuperConfused SuperConfused
Χειρων
Guest
Απ: ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ: ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
« Reply #16 on: May 28, 2006, 12:07:07 pm »

Ακριβώς,

για να πάμε σε νέο εμφύλιο, τον οποίο, δες σύμπτωση, υποκινούν και πάλι οι Άγγλοι!

Όταν λέμε αποχή, εννοούμε και προάσπιση της αποχής.

Είναι ένας νέος τρόπος δράσης, που ενδέχεται να αφυπνήσει τον κόσμο.

Κάθε άλλη δράση είναι σήμερα καταδικασμένη. Ήδη η απεργία της ΠΟΣΔΕΠ έχει κατασκοφαντηθεί, πριν εκδηλωθεί. Λένε οτι τα μέλη ΔΕΠ χρησιμοποιούν τους φοιτητές ως ομήρους.

Και άκουσον, άκουσον! Οι προτάσεις της ΠΟΣΔΕΠ είναι άτεγκτες και δεν μπορούν να οδηγήσουν σε μελλοντικό συμβιβασμό.

Το σύνδρομο του Λιβάνου σε πρώτο πλάνο.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #17 on: May 28, 2006, 12:18:49 pm »

και όταν λέμε προάσπιση της αποχής τι εννοούμε ακριβώς;

τσαμπουκά σε όποιον πάει να σπάσει την αποχή?

byeeee
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #18 on: May 28, 2006, 12:19:53 pm »

Ειναι καπως δυσκολο με την εννοια του οτι οι περισσοτεροι δεν θα κανουν αποχη....
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, γιατι θα προκαλεσει αυτο το συγκεκριμενο μετρο περισσοτερη αισθηση; Δεν νομιζω να αποκτησει περισσοτερη δημοσιοτητα, ιδιως αν ειναι σε επιπεδο τμηματος μονο και δεν προβληθει κατλληλως. Αντιθετα οι καταληψεις ειναι μαζικες και συνολικα 240.

Σαν διαφορετικο μετρο, εγω προτεινω αυτο που ακουστηκε απο το Ηρακλειο. Καταληψη της γραμματειας εως την περιοδο εγγραφων. Αλλα αν γινετε πανελλαδικα. Να δεις πως θα τραγουδησουν ολοι....
Βεβαια λυπαμαι τα καημενα πρωτοετακια, αλλα για το καλο ολων μας .....

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
lambros
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Mike Oldfield - Ommadawn :)

View Profile
« Reply #19 on: May 28, 2006, 12:22:43 pm »

Αυτό βέβαια θα φέρει εναντίον μας αρκετούς γονείς .

Έλευθερος είναι ο άνθρωπος που ζει μέσα στο Αιώνιο , γιατί αυτό είναι Ζωή.

Κ.
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #20 on: May 28, 2006, 12:36:51 pm »

Quote from: Χειρων on May 28, 2006, 12:07:07 pm
Ακριβώς,

για να πάμε σε νέο εμφύλιο, τον οποίο, δες σύμπτωση, υποκινούν και πάλι οι Άγγλοι!

..............................

Το σύνδρομο του Λιβάνου σε πρώτο πλάνο.

Επειδή η απάντησή σου ήταν εκπληκτική και οι ιστορικές αναλογίες που διαπίστωσες εντυπωσιακές, αποκαλύπτομαι!

Για την συνέχεια αποστέλλω μήνυμα που έγραψα χθες, αλλά λόγω κούρασης δεν μπόρεσα να στείλω.

Quote from: Χειρων on May 28, 2006, 00:14:50 am
ΑΠΕΧΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ       

Χείρωνα, είσαι πολύ προχωρημένος.
Η Μαριωρή και οι καθηγητές δεν θα σε καταλάβουν!
Το κακό είναι ότι δεν θα σε καταλάβουν και οι φοιτητές.

Το πρόβλημα μπορεί να εμφανίζεται με την μορφή του μέσου πάλης, και όλα τα μέσα να μας φαίνονται δοκιμασμένα, πολυχρησιμοποιημένα και εν πολλοίς αχρηστευμένα, αλλά δεν είναι τέτοιο.
Είναι πρόβλημα στόχου.
Στο σκεπτικό σου το βάζεις, και εκεί είναι τα πιο σωστά από αυτά που μας λες.
Είναι το πρόβλημα των υποδομών και της χρηματοδότησης και ίσως, αν δινόταν εκεί η μάχη να κερδιζόταν.
Χρήματα και επενδύσεις για την Ανώτατη εκπαίδευση, πριν συζητήσουμε οτιδήποτε άλλο.
Δεν το κουνάμε, οι φοιτητές από τις καταλήψεις και οι δάσκαλοι από την απεργία αν δεν πάρουμε εδώ και τώρα εκείνο το ρημάδι το 5%.
Μόνο έτσι βγαίνει το πρόβλημα παραέξω. Και μόνο έτσι πείθονται όλοι.

Όλα τα άλλα είναι φιλολογία.
Την πιο ξεκάθαρη στόχευση αυτή τη στιγμή, μάλλον την έχει η ΠΟΣΔΕΠ, αλλά αυτή χάνει από αλλού και δύσκολα να κάνει κάτι, αν δεν το κυνηγήσουν οι φοιτητές.
Βάζει τρία αιτήματα στην απόφασή της τα οποία όντως οδηγούν σε 'απέλπιδα', χωρίς τους φοιτητές, σύγκρουση.
Στην ουσία πρόκειται για ένα και μόνο αίτημα, να 'υποχρεωθεί η κυβέρνηση να εφαρμόσει το σύνταγμα και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πανεπιστημίων'.

Η δυναμική των πραγμάτων έχει ξεπεράσει την πρότασή σου, οι καταλήψεις εμπεριέχουν την αποχή από τις εξετάσεις και ενέχουν και κάποιο είδος 'βίας' που ξεπερνά την πρόταση ενός 'ευπατρίδη' που θυσιάζετα.

Προσωπικά συμπαρίσταμαι σε οτιδήποτε οδηγεί σε σύγκρουση (έχω σιχαθεί πια από την αθλιότητά μας), αλλά δεν πιστεύω ακόμη ότι μπορούν οι σημερινοί καθηγητές και οι φοιτητές να σηκώσουν ένα τέτοιο βάρος.
Αφήνω μια πόρτα μονάχα ανοιχτή, στο τυχαίο και στην δική μου άγνοια.

Cyberkat
Guest
« Reply #21 on: May 28, 2006, 12:38:03 pm »

ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ

Αυτό ναι!

Όταν λέμε προάσπιση της αποχής εννοούμε 50 άτομα μπροστά στην πόρτα του γενικού που οδηγεί στις αίθουσες και άλλα 50 στην πίσω πόρτα (τις σκάλες μπροστά στα γραφεία).

Vulcan, δεν πείθεις με την ανησυχία για την τύχη των αγνών αγωνιστών. Έχω βάσιμες υποψίες ότι υπάρχει μια φράξια μεταξύ των αντιδραστικών τομαριών που ψοφάει για εμφύλιο. Ευτυχώς! Εξάλλου αν φτάσουμε εκεί (μακάρι) θα προστατέψουμε εμείς τους γνήσιους και αγνούς αγωνιστές. Οι φοιτητές δεν ξεχνούν.

Edit: Με πρόλαβε το δεύτερο μήνυμα του Vulcan αλλά το αφήνω.
« Last Edit: May 28, 2006, 12:40:26 pm by Cyberkat » Logged
Cyberkat
Guest
« Reply #22 on: May 28, 2006, 12:50:11 pm »

Η δυναμική των πραγμάτων έχει ξεπεράσει την πρότασή σου, οι καταλήψεις εμπεριέχουν την αποχή από τις εξετάσεις και ενέχουν και κάποιο είδος 'βίας' που ξεπερνά την πρόταση ενός 'ευπατρίδη' που θυσιάζετα.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο η πρόταση του Χείρονα υπερβαίνει την σημασία μιας συμβατικής κατάληψης είναι ότι ενέχει ένα είδος αμεσότερης "βίας" όταν με επιλογή τους θα έρθουν μερικές εκατοντάδες άτομα και κάποιοι καθηγητές να σπάσουν την αποχή και θα αντιμετωπίσουν ένα ανθρώπινο τείχος. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορεί να γίνει προάσπιση της αποχής χωρίς κατάληψη.
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #23 on: May 28, 2006, 12:55:41 pm »

μπα......
aliakmwn
Guest
« Reply #24 on: May 28, 2006, 13:02:32 pm »

Ποια προασπιση της αποχης ρε Cyberkat, μας δουλευεις?

Λιγα μηνυματα πιο πανω (ή σε καποιο διπλανο topic) οταν ενας αφελης μπερδεμενος νεος τολμησε να αναφερει τη λεξη "τιμωρια" για τους αντιδραστικους καθηγητες τυπου Κορτεση που περιφρονουν την αποφαση των φοιτητων, εμφανιστηκαν τα φαντασματα του καθωσπρεπισμου ξαφνικα, και του την επεσαν, σπευδοντας να υπερασπιστουν μια μυστηριωδη "αξιοπρεπεια"...

Τι να την κανουμε την Ασφαλεια, εδω οι ιδιες μας οι λεξεις, οι ιδιες μας οι τυψεις μάς τρομοκρατουν και μας καταδιωκουν!!!

Για κοιτα φιλε μου! Περιφρουρηση καταληψης με κατεβασμα διακοπτη και αλλαγη των permissions στους servers...

Εγω σου το 'πα και απο κοντα... Το πανηγυρακι μας, θυμιζει group therapy για καθε καταπιεσμενο μαμοθρεφτο "επαναστατη"...
Οι γονεις μου με ειχαν γραμμενο... Οι παρεες-κλικες μου με ειχαν γραμμενο... Οι γκομενες μου με ειχαν γραμμενο... Οι καθηγητες μου με ειχαν γραμμενο... Ε, ας ξεσπαθωσω σε μια Συνελευση, σε μια εκδηλωση-συζητηση, σε ενα Συντονιστικο καταληψης... Εχοντας απο κατω μου ενα ετερογενες μειγμα 200 ατομων, δεν μπορει, ολο και καποιος θα με ακουσει... Ή τουλαχιστον θα προσποιηθει πως με ακουει, κι εγω θα νιωσω σπουδαιος, αγωνιστης, και συμμετοχικος (για τα πλαγια γραμματα, βγαλτε τα συμπερασματα σας)

Εγω ακομα περιμενω μιαν απαντηση, σε πολιτικη βαση, για καποιες θεσεις.............. Και θα περιμενω για πολυ ακομα, γιατι οι μονοι που ειναι σε θεση να τη δωσουν, ΔΕΝ θα την δωσουν, διοτι ετσι θα αποκαλυφθει ο βρωμικος ρολος τους Grin

Ο εχων νουν, ψηφισατω τον αριθμον του Θηριου...
Cyberkat
Guest
« Reply #25 on: May 28, 2006, 13:28:31 pm »

Δεν συμφωνώ.
Σημασία έχει ότι επιτέλους κάτι κινείται στο πανεπιστήμιο, υπάρχει διάθεση, γίνονται συζητήσεις, ανατρέπονται καταστάσεις. Προσωπικά δεν είχα ζήσει τις φοιτητικές καταλήψεις του 2000-2001, ήμουν Γ Λυκείου και οι μαθητικές καταλήψεις και πορείες δεν είχαν καμία ιδιαίτεραη πολιτική και κοινωνική συνειδητοποίηση. Αυτές τις μέρες της κατάληψης, το Πολυτεχνείο είναι πιο ζωντανό από ποτέ. Δεν μπορείς να περιμένεις από την μία μέρα στην άλλη όλος ο κόσμος να αποκτήσει την ιδεολογική σαφήνεια του Λένιν και την αγωνιστική αυταπάρνηση του Τσε Γκεβάρα. Η αλλαγή πάντως είναι τεράστια κι εγώ προσωπικά είμαι ευτυχής με όσα γίνονται.
Εγω ακομα περιμενω μιαν απαντηση, σε πολιτικη βαση, για καποιες θεσεις.............. Και θα περιμενω για πολυ ακομα, γιατι οι μονοι που ειναι σε θεση να τη δωσουν, ΔΕΝ θα την δωσουν, διοτι ετσι θα αποκαλυφθει ο βρωμικος ρολος τους
Εδώ δεν σε καταλαβαίνω κι επίσης έχω την εντύπωση ότι στις βασικές πολιτικές θέσεις όλοι συμφωνούμε.
Επίσης, το γεγονός πως ό,τι συνέβη και συμβαίνει έγινε αρκετά αυθόρμητα και όχι με καθοδηγητικές γραμμές και το γεγονός ότι δεν είχε γίνει τόσα χρόνια κάτω από αυτές τις γραμμές, είναι ενδεικτικό.
Σημασία έχει ότι υπάρχει δυναμική. Μην τα απαξιώνουμε όλα.
Η επαναστατικότητα ενέχει και ένα στοιχείο αναρχίας.
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΡΕ!!!!!

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #26 on: May 28, 2006, 13:38:24 pm »

Αν το εννοειτε να κατσουμε μπροστα στις εισοδους και να μην επιτρεψουμε αν περασουν στις αιθουσες, τοτε .... μυριζομαι ξυλο.
Και αγριο μαλιστα.................... Smiley

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #27 on: May 28, 2006, 13:50:42 pm »

Quote from: Aurelius on May 28, 2006, 13:38:24 pm
Αν το εννοειτε να κατσουμε μπροστα στις εισοδους και να μην επιτρεψουμε αν περασουν στις αιθουσες, τοτε .... μυριζομαι ξυλο.
Και αγριο μαλιστα.................... Smiley

Μάλλον αυτός είναι ο τρόπος να εφαρμοστεί επιτυχώς.  Cheesy
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #28 on: May 28, 2006, 14:05:56 pm »

Εγω σου το 'πα και απο κοντα... Το πανηγυρακι μας, θυμιζει group therapy για καθε καταπιεσμενο μαμοθρεφτο "επαναστατη"...
Οι γονεις μου με ειχαν γραμμενο... Οι παρεες-κλικες μου με ειχαν γραμμενο... Οι γκομενες μου με ειχαν γραμμενο... Οι καθηγητες μου με ειχαν γραμμενο... Ε, ας ξεσπαθωσω σε μια Συνελευση, σε μια εκδηλωση-συζητηση, σε ενα Συντονιστικο καταληψης... Εχοντας απο κατω μου ενα ετερογενες μειγμα 200 ατομων, δεν μπορει, ολο και καποιος θα με ακουσει... Ή τουλαχιστον θα προσποιηθει πως με ακουει, κι εγω θα νιωσω σπουδαιος, αγωνιστης, και συμμετοχικος (για τα πλαγια γραμματα, βγαλτε τα συμπερασματα σας)

Ναι, ο καθένας μπορει να έχει άποψη και οπτικες γωνίες που δε μπορείς να φανταστείς. Το να παρουσιάζεις την ανάγκη κάποιου να μιλήσει και να εκφραστεί σαν κόμπλεξ κρύβει πολλά άλλα κόμπλεξ.

Εσύ για αυτό συμμετέχεις στα κοινά; Για τους παραπάνω λόγους;

byeeee
aliakmwn
Guest
« Reply #29 on: May 28, 2006, 14:15:58 pm »

Θα παρακαλουσα να διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα το τελευταιο μου μηνυμα, ειμαι σιγουρος πως μπορεις να βγαλεις καλυτερο συμπερασμα απ' αυτο.

Παντως, για του λογου το αληθες, δεν προσπαθησα ποτε να βγαλω τον εαυτο μου εξω απο το γενικοτερο προβλημα.

Και προφανως, το να θελει να ακουστει καποιος δεν ειναι απλα αναγκη, ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με την πνευματικη και κοινωνικη υποσταση που εχει ως ανθρωπος. Συμπληρωνω μαλιστα πως, κατα την αποψη μου, απο την παρεα, μεχρι την κοινωνια, ΠΡΕΠΕΙ οι δομες να ειναι τετοιες ωστε ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ η αναγκη του καθενα να ακουστει. Αυτο ομως δεν σημαινει πως, τοσο αυτο που λεει, οσο και η ιδια η διαδικασια της εκφρασης του, δεν θα υποστει κριτικη Wink
« Last Edit: May 28, 2006, 14:19:20 pm by aliakmwn » Logged
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Up Print
Jump to: