• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 09:51:48 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 09:51:48 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 25
Guests: 92
Total: 117
iJasonOP
Vgs
anastasis_sid
A-TheITGuy
gkatala
Roidos
mariaxalk
spoun
geoagour
Angelagfb
stefpapa21
natavhoo
elizabeth
Loudis1
mike1996
Yamal
xelefte00
Crainer
sapounas
asemas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Go Down Print
Author Topic: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων  (Read 27411 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
« Reply #120 on: May 28, 2006, 10:50:11 am »

Μία παρατήρηση. Πολλά μέτρα, θα σε πιάσουν, όπου και να πας. Αλλάζει η μορφή που έχει το πτυχίο, και θα αλλάξει και το δικό σου πτυχίο.

Μην κοιτάτε τις πληρωμένες σημειώσεις μόνο, που έλεος κιόλας!

byeeee
Dr. Gonzo
Θαμώνας

4:48 Psychosis

View Profile
« Reply #121 on: May 28, 2006, 11:29:09 am »

Quote from: marauber on May 28, 2006, 03:11:48 am
Αν μετά από όλα αυτά πιστεύετε ότι πράττω εγωιστικά, τι να κάνω, άποψη σας. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα κάτω από το δικό του πρίσμα. Εγώ πάντως, άσχετα αν αυτά που κάνω τώρα θα φανούν αργότερα αν είναι σωστά ή όχι (δε διεκδικώ το αλάθητο), τα έχω καλά με τον εαυτό μου και θα τα έχω και στο μέλλον για αυτό το θέμα, γιατί θα ξέρω ότι διάλεξα αυτό που νόμιζα σωστό με βάση όσα γνώριζα τότε.

ΜΗΝ το πάρεις προσωπικά, άλλωστε αυτό που λες εκφράζει πολλούς συναδέλφους.
και μην δεις το ποστ σαν "απάντηση", αλλά περισσότερο σαν σχόλιο..

λοιπόν, όπως τα θυμάμαι από το trainspotting, αφού ο Μark φεύγει από το σπίτι..

"I 've justified this to myself in all sorts of ways
 it wasn't a big deal..  just a minor betrayal.

But let's face it, I ripped them off
 my so-called mates.."

Μ'αρέσει που το θέτεις έτσι. Είναι πιο ειλικρινές από τους άλλους συναδέλφους.

όσον αφορά την αγωνιστικότητα..
ίσως, ξέρεις, αν κάποια συγκεκριμένη φορά σκύψεις το κεφάλι,
ίσως να μη σου κάνει καρδιά να το ξανασηκώσεις ποτέ.

« Last Edit: May 28, 2006, 12:35:39 pm by Dr. Gonzo » Logged

Earth. What a shithole.
lost control
Cyberkat
Guest
Απ: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
« Reply #122 on: May 28, 2006, 11:46:57 am »

Κάτι ακόμα. Μη συγκρίνετε τη σημερινή κατάσταση με τη χούντα. Το καταλαβαίνω ότι θαυμάζετε τι έγινε τότε (και εγώ το θαυμάζω και είτε το πιστεύετε είτε όχι συγκινούμαι μερικές φορές όταν το σκέφτομαι) αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει. Οι περισσότεροι παραδέχονται ότι ζούμε σε μια απόλυτα δημοκρατική χώρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να δηλώσει ότι θέλει και να κάνει ότι θέλει κτλ. Οι γονείς μας έτυχε να ζούνε τότε και εμείς τώρα. Επειδή αυτοί (καλώς) αγωνίστηκαν, δεν είναι προδοσία να μην κάνουμε εμείς το ίδιο.  Συμφωνώ ότι υπάρχει ένας νόμος, που εσείς τον θεωρείτε πολύ χειρότερο από ότι τον θεωρώ εγώ. Όμως από αυτά που γράφονται έχω την αίσθηση (διαψεύστε με αν θέλετε) ότι αρκετοί από σας αγωνίζονται μόνο επειδή είναι νέοι και οι γονείς μας έκαναν το ίδιο.
Άποψη μου είναι (και ξέρω ότι δε θα συμφωνήσετε) να κρατάμε την αγωνιστική μας διάθεση για όταν πραγματικά χρειάζεται.

Οι περισσότεροι παραδέχονται ότι αυτά που γράφει ο Φοίβος είναι μουσική. Αυτή ακριβώς είναι η αξία της άποψης που παραδέχονται οι περισσότεροι.
Και στην Αμερική του Μπους και στην Αγγλία της Θάτσερ, όλοι πίστευαν και πιστεύουν ότι ζουν σε μια απόλυτα δημοκρατική χώρα.
Πόσο απόλυτα δημοκρατικό είναι να περνάς ένα οποιοδήποτε (για να μην περάσουμε στις λεπτομέρειες) νομοσχέδιο που θα αλλάξει όλη την ουσία την Ανώτατης (και όχι τριτοβάθμιας ή πανεπιστημιακής  Wink) εκπαίδευσης χωρίς διάλογο με τους απόλυτα ενδιαφερόμενους (τους φοιτητές και τους καθηγητές), υπαγορεύοντας σε 8 μ@λ@κες τι να γράψουν, χωρίς να έχεις καταθέσει ακόμη, μήνα Ιούνιο σχεδόν, το σχέδιο νόμου που θα ψηφιστεί το καλοκαίρι, όταν όλοι λείπουν και τα αντανακλαστικά είναι μειωμένα?
Το να αντιδράς σε αυτό, δεν θέλει αγωνιστική διάθεση, απλώς ένστικτο επιβίωσης.
Τέλος, χεστήκαμε για το τι έκαναν οι γονείς μας. Αν το κίνητρο το μας ήταν η αντιγραφή των σημερινών πενηντάρηδων, δεν θα είμασταν νέοι, θα είμασταν μαμούχαλοι.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #123 on: May 28, 2006, 11:58:36 am »

Quote from: Cyberkat on May 28, 2006, 11:46:57 am
Τέλος, χεστήκαμε για το τι έκαναν οι γονείς μας. Αν το κίνητρο το μας ήταν η αντιγραφή των σημερινών πενηντάρηδων, δεν θα είμασταν νέοι, θα είμασταν μαμούχαλοι.
NotWorthy NotWorthy

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
jeffaldo
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #124 on: May 28, 2006, 13:52:56 pm »

Μήπως υπάρχει κάτι νεότερο για το τί θέλουν επιτέλους οι καθηγητές για τα μαθήματα και την κατάληψη?Η για το τί λένε οι παρατάξεις της σχολής μας?κ τέλος αύριο στην συνέλευση υπάρχει το ενδεχόμενο να παρεβρεθούν πάλι καθηγητές?
Ευχαριστώ...Ελπίζω αύριο να μην γίνει ο πανικός στην συνέλευση μισή ώρα πριν την ψηφοφορία... Wink
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #125 on: May 28, 2006, 14:11:18 pm »

Eλπίζουμε να γίνεται πανικός (από κόσμο που θα συμμετέχει κοσμίως τουλάχιστον) σε όλη την διάρκεια της συνέλευσης και όχι μόνο στην ψηφοφορία όταν θα πέσουν τα μηχανάκια και τα ΣΜΣ!

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ! Wink

byeeee
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #126 on: May 28, 2006, 20:18:45 pm »

Θα ήθελα να ξέρω αν η κατάληψη είναι και για την αυριανή ημέρα; Ρωτάω γιατί κανονικά αύριο είναι προγραμματισμένη η εξέταση του εργαστηρίου κυκλωμάτων και τα πράγματα είναι λίγο αβέβαια με την κατάληψη και τη συνέλευση! Οπότε αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω, να με διαφωτίσει, θα ήμουν υπόχρεος!

Ουδέν Σχόλιον!
Dr. Gonzo
Θαμώνας

4:48 Psychosis

View Profile
« Reply #127 on: May 28, 2006, 21:31:34 pm »

Κατ' αρχήν να ζητώ συγνώμη από "τις δύο κοπέλες" Αναστασία και Ειρήνη,
για τα σχόλιά μου περί της επιχειρηματολογίας τους

Όποιος ήταν σήμερα στη συνέλευση του συντονιστικού για το πλαίσιο,
θα πρέπει να νιώθει (τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο) μόνο κερδισμένος
που βίωσε αυτήν την ατμόσφαιρα.

η συζήτηση για το αν τελικά "δουλέψαμε", οι προτάσεις για αγώνα και δημοσιότητα
που μας εξέπληξαν όλους (μπλακ-άουτ στη Θεσσαλονίκη!!)
και γενικά όλο το πάρε-δώσε με τα υπέρ και κατά..

αυτά είναι "ζυμώσεις" κύριοι αντι-καταληψίες της λίστας.
ακόμη κι αν τα κορίτσια ψηφίσουν κατά, ήρθαν εδώ, άκουσαν και ακούστηκαν,
με το θάρρος της γνώμης, τη διαλλακτικότητα, την ειλικρινή διάθεση.

Earth. What a shithole.
lost control
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #128 on: May 28, 2006, 21:49:21 pm »

Ναι,κι εγώ θέλω να δώσω ένα μπράβο στα κορίτσια που ήρθαν και συζητήσαμε.Δεν ήταν και τόσο άσχημα,έτσι;

Δεν είναι τόσο απλό.
Δεν είναι θέμα αντιγραφής,είναι θέμα έμπνευσης...
Και επίσης είναι θέμα επιθυμίας για διαφύλαξη όσων κερδήθηκαν πριν από μας και πάμε σιγά-σιγά με συνεχείς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις να τα χάσουμε..

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #129 on: May 29, 2006, 06:01:13 am »

...
« Last Edit: October 13, 2009, 15:27:28 pm by sminias_hlektromhxanikos » Logged

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
Zarathoustra
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #130 on: May 29, 2006, 09:19:52 am »

α)Ο νόμος δεν θα έχει αναδρομική ισχύ.Οι παλαιοί "αιώνιοι" δεν θα χάσουν την φοιτητική τους ιδιότητα.

β)Ο νόμος προβλέπει εξαιρέσεις για "λόγους ανωτέρας βίας",οπότε στην πράξη θα είναι πολύ δύσκολο να εκδιωχθεί κάποιος από την σχολή του.
Τελικά η θέσπιση ανώτατου ορίου στην χρονική διάρκεια σπουδών μπορεί να αποβαίνει προς όφελος των φοιτητών που πραγματικά έχουν πρόβλημα,μια και θα αναγκάζει(για ευνόητους λόγους......) το πανεπιστήμιο να ασχοληθεί  με την περίπτωσή τους σε προσωπικό επίπεδο, διευκρινίζοντας τις αιτίες που οδηγούν σε αποτυχία.

γ)Η θεσμοθέτηση "μη κρατικών" πανεπιστημίων προς το παρόν είναι αδύνατη, αφού απαιτείται αναθεώρηση του συντάγματος.

Πάντως οι φόβοι σου σίγουρα έχουν βάση.

«1.    Ανώτατο χρονικό όριο φοίτησης στις προπτυχιακές σπουδές είναι ο ελάχιστος αριθμός εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου προσαυξανόμενος κατά 50% ή, προκειμένου για εργαζόμενους φοιτητές ή για γονείς ανήλικων τέκνων, διπλασιαζόμενος.
2.    Εργαζόμενος θεωρείται ο φοιτητής που κατά τη διάρκεια των σπουδών του είχε, αθροιστικά επί τουλάχιστον ένα έτος, πλήρη απασχόληση με ασφαλιστική κάλυψη ή εάν πιστοποιείται με άλλο τρόπο η πλήρης απασχόληση, σε συνδυασμό με δυσχερή οικονομική κατάσταση του φοιτητή, όπως προκύπτει από την ατομική και οικογενειακή φορολογική δήλωση.
3.    Ο φοιτητής έχει το δικαίωμα να διακόπτει, με έγγραφη δήλωσή του προς τη γραμματεία του Τμήματος, τις σπουδές του για ένα έως τέσσερα το πολύ εξάμηνα, συνεχόμενα ή μη, που δεν θα προσμετρώνται στον παραπάνω ανώτατο χρόνο σπουδών.
4.    Μετά την πάροδο του ανώτατου χρόνου σπουδών, ο φοιτητής θεωρείται αυτοδικαίως απολέσας τη φοιτητική ιδιότητα. Συμμετοχή του σε εξετάσεις δεν είναι πλέον δυνατή. Εξαίρεση επιτρέπεται μόνο σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος λαμβανόμενη με πλειοψηφία 3/4 του συνόλου των μελών του.
5.    Οι διατάξεις του άρθρου αυτού εφαρμόζονται για τους φοιτητές που θα εγγράφονται σε Πανεπιστήμια από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 και εφεξής.»

(Β)  Η παράγραφος 8 του άρθρου 9 του Ν. 2083/1992 αντικαθίσταται ως εξής:
«8.  (α)  Μετά από τρεις αποτυχημένες εξετάσεις σε ένα μάθημα, ο φοιτητής, αν το ζητήσει εγγράφως ένα μήνα τουλάχιστον πριν από την επόμενη εξεταστική περίοδο, εξετάζεται κατά την περίοδο αυτή από τριμελή επιτροπή.  Με την ίδια αίτηση ο φοιτητής δικαιούται να ζητήσει την εξαίρεση του εξεταστή από την τριμελή αυτή επιτροπή.  Το τελευταίο αυτό αίτημα εξετάζεται από το Δ.Σ. ή τη Γ.Σ. του Τμήματος, που λαμβάνει υπόψη τυχόν πρόσθετες προϋποθέσεις που προβλέπονται στον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του Τμήματος.
(β) Ο φοιτητής δικαιούται, αν θεωρεί ότι αδικήθηκε, να έχει πρόσβαση στο διορθωμένο γραπτό του.  Η πρόσβαση στα γραπτά εξετάσεων γίνεται σύμφωνα με πρόγραμμα που καταρτίζει  ο διδάσκων μετά τη διόρθωση των γραπτών.»
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
« Reply #131 on: May 29, 2006, 13:43:55 pm »

Sorry αλλά δεν έχω παρακολουθήσει την όλη συζήτηση.τι θα γίνει τελικά;θα γίνει η εξεταστική ή όχι;

lambros
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Mike Oldfield - Ommadawn :)

View Profile
« Reply #132 on: May 29, 2006, 13:56:48 pm »

θα γίνει η εξεταστική ή όχι; Ιδού η απορία ...

Έλευθερος είναι ο άνθρωπος που ζει μέσα στο Αιώνιο , γιατί αυτό είναι Ζωή.

Κ.
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #133 on: May 29, 2006, 23:00:18 pm »

Quote from: Zarathoustra on May 29, 2006, 09:19:52 am
α)Ο νόμος δεν θα έχει αναδρομική ισχύ.Οι παλαιοί "αιώνιοι" δεν θα χάσουν την φοιτητική τους ιδιότητα.

Ισχύει, εν μέρη όμως, αυτό που λες. Η πρόταση νόμου λέει όσο αναφορά τους αιώνιους φοιτητές ότι οποιαδήποτε ρύθμιση δε μπορεί να έχει αναδρομικό χαρακτήρα. Αναφέρει όμως ότι για τους είδη φοιτητές ότι θα υπάρχουν μεταβατικές διατάξεις τις οποίες όμως ούτε προσδιορίζει ούτε αναφέρει πόσο χρόνο θα έχουν να τελειώσουν τις σπουδές τους.

Quote from: Zarathoustra on May 29, 2006, 09:19:52 am
β)Ο νόμος προβλέπει εξαιρέσεις για "λόγους ανωτέρας βίας",οπότε στην πράξη θα είναι πολύ δύσκολο να εκδιωχθεί κάποιος από την σχολή του.
Τελικά η θέσπιση ανώτατου ορίου στην χρονική διάρκεια σπουδών μπορεί να αποβαίνει προς όφελος των φοιτητών που πραγματικά έχουν πρόβλημα,μια και θα αναγκάζει(για ευνόητους λόγους......) το πανεπιστήμιο να ασχοληθεί  με την περίπτωσή τους σε προσωπικό επίπεδο, διευκρινίζοντας τις αιτίες που οδηγούν σε αποτυχία.

ΜΜΜ τι εννοείς "ανωτέρας βίας". Εγώ δε βρήκα καμία διάταξη που να περιέχει εξαιρέσεις που θα χαρακτήριζα ανωτέρας βίας. Οι μόνες διατάξεις είναι:

«1.    Ανώτατο χρονικό όριο φοίτησης στις προπτυχιακές σπουδές είναι ο ελάχιστος αριθμός εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου προσαυξανόμενος κατά 50% ή, προκειμένου για εργαζόμενους φοιτητές ή για γονείς ανήλικων τέκνων, διπλασιαζόμενος.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι φοιτητές ορίζονται ότι πρέπει να είναι πλήρους απασχόλησης με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει.
Οπότε η πλειονότητα των φοιτητών δε ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #134 on: May 29, 2006, 23:03:34 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on May 29, 2006, 23:00:18 pm

Μάλιστα οι εργαζόμενοι φοιτητές ορίζονται ότι πρέπει να είναι πλήρους απασχόλησης με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει.
Οπότε η πλειονότητα των φοιτητών δε ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες.

και μάλιστα πρέπει να είναι για ένα χρόνο εργαζομένος πλήρους απασχόλησης...

www.twitter.com/apostolos1986
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Go Up Print
Jump to: