• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 18:12:16 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 18:12:16 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 18:03:45]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Nikos_313
[Today at 17:47:53]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426714
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 123
Total: 201
chrysa.tsilika
evangeliaap
sterxz
Λι
AlexAlexiou
Agnotobouri
Nikos_313
smoul
DimKaratzas
xelefte00
fivosfivos1
vagk
kouf
daphnenik
Orgianelis
NickChalkias
KOSTASITSKOS
qwertyuiop
pdiamantis
Kv
hoo2
athizoi
satsok
d0xa
jim_sklab
anmata
sigklitiki
mpizos
Polychronia K
user182
Joaakim
giannisd
Yamal
Katarameno
pkontzogl
Fovidis
arafail
Nikos.kouts
sherlock
Pcsc
Petross
Tsomp
maik
xarisvougiou
Chr1sgr
xdallas
Thanasiscon1
gkaramp
dimivage
fkacori
Nekt
mett
statiris
JiMan5
sassi
DespoinaKarategou
kimxnas
Thmakris
jh13
nchatzo
Argiris
Panagismark
stefpapa21
ggalamat
Δημητρης Αξιμιωτης
jimalexoud
mkoutsouk
mkakale
Fotis Roukoutakis
George Hadjilyras
sterboga
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 Go Down Print
Author Topic: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων  (Read 27544 times)
dimvam
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Απ: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
« Reply #105 on: May 27, 2006, 13:46:26 pm »

Quote from: Alexkasgr on May 27, 2006, 13:00:03 pm
Aνακοίνωση του Τμήματος Μηχανολόγων:

Χτές ανακοινώθηκε με απόφαση του Δ.Σ. του τμήματος η παράταση των μαθημάτων μέχρι της 9 Ιούνη, και η έναρξη της εξεταστικής στις 13 Ιούνη μέχρι τις 30, με νέο πρόγραμμα εξεταστικής, που προφανώς θα δημοσιευθεί σε λίγες μέρες. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμα.
Ξέρουμε αν θα ισχύσει κάτι παρόμοιο και σε εμάς;

Στο μόνο μέρος που βρίσκεις ανθρώπους χωρίς προβλήματα είναι στο νεκροταφείο.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Απ: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
« Reply #106 on: May 27, 2006, 15:23:05 pm »

Προφανώς αν υπάρξει κάποιο νεότερο θα το μάθουμε! Δεν ξέρω αν θα είναι από το ΔΣ ή θα έχουμε ΓΣ τμήματος προσεχώς.
Tsihiro
Θαμώνας

View Profile
Re: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
« Reply #107 on: May 27, 2006, 16:12:56 pm »

Αυτό που με ενοχλούσε πιο πολύ στη σχολή μας,

από τότε που πέρασα με τις πανελλήνιες μέχρι σήμερα,

δεν ήταν οι γεμάτες αίθουσες,

τα παγκάκια στα αμφιθέατρα,

ο ελλιπής τεχνολογικός εξοπλισμός ή

οι αδιαφοροι-σε κάποιες περιπτώσεις- καθηγητές.

όλα αυτά τα θεωρώ προβλήματα προς επίλυση..

Το πιο ενοχλητικό λοιπόν ήταν για μένα η έλλειψη της αίσθησης της συντεχνίας.

της συναδελφικότητας,της αλληλουποστήριξης,της ομαδικότητας,της διάθεσης για συνεργασία...

ναι, όλων αυτών των κλισέ ιδανικών που γράφαμε στις εκθέσεις,θυμάστε?

Εγώ τα περίμενα όλα αυτά να τα βρω ΕΔΩ.

Και βρήκα άτομα,αξια κατα τ'αλλα ,πανέξυπνα,αριστούχα στο σχολείο,

με πολλά πρωτεία,εκπαιδευμένα στο να διαβάζουν και να εξετάζονται στις γνώσεις τους

συνέχεια με επιτυχία,να ανταγωνίζονται τους συμφοιτητές τους..

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί μόνο σε μένα,αλλά για να το θέσω επί του πρακτέου,

έχω δυσκολευτεί πολύ σε πολά μαθήματα να βρω σημειώσεις,η να πάρω μια συμβουλή σε μια εργασία,

ενώ έχω μοιράσει τις δικές μου στα 4 σημεία του΄ορίζοντα.

Κι εδώ πάλι βλέπω το ίδιο.Και θα πογοητευτώ ειλικρινά πολύ αν δεν ψηφιστεί η κατάληψη.

Οπως λέει και ο Τασσος,ας είμαστε ειλικρινείς:

Οποιος συμφωνεί με το νομο-πλαίσιο και με την ολη διαδικασία,καλά κάνει ας έρθει να μας το εξηγήσει.

Οποιος διαφωνεί,αλλα δεν συμφωνεί με την κατάληψη πρέπει να την υποστηρίξει.
Γιατί κάνουμε κάτι μαζικό.Διαφωνούμε στην διαδικασία και στον τρόπο,αλλά αγωνιζόμαστε για το ίδιο πράγμα.Και αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξαν πανελλαδικά πολλοί φοιτητές και οι συμφοιτητες μας,οι μπροστάρηδες,σαν τον Τασο,(που έχουν χάσει χρόνο,χρήμα,έχουν καταβάλλει προσπάθειες και θα χάσουν ετσι και αλλιως την εξεταστική τους,και που έχουν διεκδικήσει μόνοι τους ,χωρίς βοηθεια,κι άλλα πράγματα απο τα οποία επωφεληθήκαμε όλοι,όπως πχ ανάθεση περισσότερων εργασιών,τακτοποιηση προβληματων ημερομηνιων σε εξεταστικες) )να υπερασπιστούμε το δικιο μας.Ακόμα κι αν διαφωνείτε,υποστηριξτε την προσπάθεια!

Αν τέλος κάποιος διαφωνεί με τον νόμο,διαφωνεί και με την κατάληψη και ψηφίζει κατά της,είναι σαφές και ηλιου φαεινότερον,ότι βάζει πάνω απ'ολα το ΕΓω και το υπερ εγω του.
Δηλαδή έχει ως πρώτη προτεραιότητα την εξεταστική και δευτερη το κοινό συμφέρον.

Και το να μην το δηλώνει,αλλά για γενικούς και διαδικαστικούς λόγους να διαφωνεί με την κατάληψη,για μένα είναι η πιο ανέντιμη στάση.

Στο κάτω-κάτω διάολε,δεν ήρθαμε να πάρουμε μόνο γνώσεις σε αυτό το πανεπιστήμιο!Κοινωνικοποιηση,φιλία,πολιτικοποιηση,ανάπτυξη τις προσωπικότητας!

Ανοίξτε κανένα βιβλίο εκθεσης να θυμηθείτε τον στόχο σας εδώ πέρα,να ξαναγίνετε λίγο ρομαντικοί άνθρωποι και όχι αναισθητοι τεχνοκράτες!

Είμαι σίγουρη ότι πολλοι απο σας τους αντιρρησίες θα την βρίσκατε  στις εκδηλώσεις!Επιτέλους συνελευσεις χωρίς κόμματα,ακούγονται οι φωνές ολων,αποπνέει μια ενότητα το όλο κλίμα..Χαίρεσαι να συμμετέχεις...
Ελάτε και αφήστε το κυνήγι της επιτυχίας για λίγο..Θα έχετε χρόνο για το υπολοιπο της ζωής σας να το κάνετε αυτό..

Σρο κάτω κάτω τις γνώσεις τισ έχετε,διαβάσατε,τι κι αν πιστοποιηθουν τώρα,τι το σεπτεμβριο.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ!!!!

(επειδή κυκλοφορεί η αντίληψη ότι το σκηνικό στήθηκε για τεμπελιά και χαβαλέ,είμαι καλή φοιτήτρια και καθόλου τεμπέλα.Βεβαίως αυτό αν θέλετε το πιστευετε)
« Last Edit: May 27, 2006, 22:43:01 pm by Tsihiro » Logged
lambros
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Mike Oldfield - Ommadawn :)

View Profile
« Reply #108 on: May 27, 2006, 17:17:02 pm »

Καλώς ή κακώς η σημερινή κοινωνία βασίζεται στον ανταγωνισμό .Αυτό πέρασε και στην εκπαίδευση ,με αποτέλεσμα να βραβεύεται η βαθμοθηρία και όχι η θέληση για γνώση.
Quote from: Tsihiro on May 27, 2006, 16:12:56 pm
Αυτό που με ενοχλούσε πιο πολύ στη σχολή μας,

από τότε που πέρασα με τις πανελλήνιες μέχρι σήμερα,

δεν ήταν οι γεμάτες αίθουσες,

τα παγκάκια στα αμφιθέατρα,

ο ελλιπής τεχνολογικός εξοπλισμός ή

οι αδιαφοροι-σε κάποιες περιπτώσεις- καθηγητές.

όλα αυτά τα θεωρώ προβλήματα προς επίλυση..

της συναδελφικότητας,της αλληλουποστήριξης,της ομαδικότητας,της διάθεσης για συνεργασία...

ναι, όλων αυτών των κλισέ ιδανικών που γράφαμε στις εκθέσεις,θυμάστε?

με πολλά πρωτεία,εκπαιδευμένα στο να διαβάζουν και να εξετάζονται στις γνώσεις τους

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί μόνο σε μένα,αλλά για να το θέσω επί του πρακταίου,

έχω δυσκολευτεί πολύ σε πολά μαθήματα να βρω σημειώσεις,η να πάρω μια συμβουλή σε μια εργασία,

Κι εδώ πάλι βλέπω το ίδιο.Και θα πογοητευτώ ειλικρινά πολύ αν δεν ψηφιστεί η κατάληψη.

Οπως λέει και ο Τασσος,ας είμαστε ειλικρινείς:

Οποιος συμφωνεί με το νομο-πλαίσιο και με την ολη διαδικασία,καλά κάνει ας έρθει να μας το εξηγήσει.

Οποιος διαφωνεί,αλλα δεν συμφωνεί με την κατάληψη πρέπει να την υποστηρίξει.
Γιατί κάνουμε κάτι μαζικό.Διαφωνούμε στην διαδικασία και στον τρόπο,αλλά αγωνιζόμαστε για το ίδιο πράγμα.Και αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξαν πανελλαδικά πολλοί φοιτητές και οι συμφοιτητες μας,οι μπροστάρηδες,σαν τον Τασο,(που έχουν χάσει χρόνο,χρήμα,έχουν καταβάλλει προσπάθειες και θα χάσουν ετσι και αλλιως την εξεταστική τους,και που έχουν διεκδικήσει μόνοι τους ,χωρίς βοηθεια,κι άλλα πράγματα απο τα οποία επωφεληθήκαμε όλοι,όπως πχ ανάθεση περισσότερων εργασιών,τακτοποιηση προβληματων ημερομηνιων σε εξεταστικες) )να υπερασπιστούμε το δικιο μας.Ακόμα κι αν διαφωνείτε,υποστηριξτε την προσπάθεια!

Αν τέλος κάποιος διαφωνεί με τον νόμο,διαφωνεί και με την κατάληψη και ψηφίζει κατά της,είναι σαφές και ηλιου φαεινότερον,ότι βάζει πάνω απ'ολα το ΕΓω και το υπερ εγω του.
Δηλαδή έχει ως πρώτη προτεραιότητα την εξεταστική και δευτερη το κοινό συμφέρον.

Και το να μην το δηλώνει,αλλά για γενικούς και διαδικαστικούς λόγους να διαφωνεί με την κατάληψη,για μένα είναι η πιο ανέντιμη στάση.

Στο κάτω-κάτω διάολε,δεν ήρθαμε να πάρουμε μόνο γνώσεις σε αυτό το πανεπιστήμιο!Κοινωνικοποιηση,φιλία,πολιτικοποιηση,ανάπτυξη τις προσωπικότητας!

Ανοίξτε κανένα βιβλίο εκθεσης να θυμηθείτε τον στόχο σας εδώ πέρα,να ξαναγίνετε λίγο ρομαντικοί άνθρωποι και όχι αναισθητοι τεχνοκράτες!

Είμαι σίγουρη ότι πολλοι απο σας τους αντιρρησίες θα την βρίσκατε  στις εκδηλώσεις!Επιτέλους συνελευσεις χωρίς κόμματα,ακούγονται οι φωνές ολων,αποπνέει μια ενότητα το όλο κλίμα..Χαίρεσαι να συμμετέχεις...
Ελάτε και αφήστε το κυνήγι της επιτυχίας για λίγο..Θα έχετε χρόνο για το υπολοιπο της ζωής σας να το κάνετε αυτό..

Σρο κάτω κάτω τις γνώσεις τισ έχετε,διαβάσατε,τι κι αν πιστοποιηθουν τώρα,τι το σεπτεμβριο.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ!!!!

(επειδή κυκλοφορεί η αντίληψη ότι το σκηνικό στήθηκε για τεμπελιά και χαβαλέ,είμαι καλή φοιτήτρια και καθόλου τεμπέλα.Βεβαίως αυτό αν θέλετε το πιστευετε)

Έλευθερος είναι ο άνθρωπος που ζει μέσα στο Αιώνιο , γιατί αυτό είναι Ζωή.

Κ.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #109 on: May 27, 2006, 18:04:59 pm »

Χαιρομαι πολυ και θαυμαζω το κειμενο της Tsihiro. Π{ιστευω οτι ηταν εμπνευσμενο.
Κατ τα αλλα ακουω τα ιδια κενα επιχειρηματα.
Μου θυμιζουν τον Χριστοδουλο πριν 30 χρονια: Εγω ειχα να διαβασω, που καιρος να αγωνιστω εναντια στην χουντα(τοτε).

Εδω κολλαει το "μετα απο 30 χρονια"...
Και μενα ο πατερας μου, δεν ηταν στο πολυτεχνειο, αλλα στο μαθηματικο. Και τον ειχανε συλλαβει κιολας, παρολο που δεν ηταν και ο τρομερος αγωνιστης με την γνωστη εννοια. Και τι μ αυτο; Θα ντρεπομουνα πραγματικα, αν τον ακουγα να μου λεει οτι κοιτα εσυ την δουλεια σου και χεστηκες για ολα τα υπολοιπα. Για τα 300 ερω που θα φας στο νοικι που το πληρωνεις ουτως η αλλως υπερδιπλασιο στους μαζωνακηδες, στους καφεδες κτλ κτλ.

Και στην τελικη, πειτε το ρε: ειμαι αναισθητος. Δεν με ενδιαφερει. Θα δειχνει τουλαχιστον οτι εχετε το θαρρος να το πειτε. Πειτε συμφωνω με το σχεδιο ακι γι αυτο δεν κατεβαινω. Αν και λυπηρο θα ηταν τουλαχιστον περισσοτερο αξιοσεβαστο. Οχι ομως οτι δεν εχουμε χρονο.

Εγω ξερεις ποσες εργασεις εχω;;; Οι αλλοι πιο περα;;; Εγω διαβασμα δεν εχω;;; Οι αλλοι δεν εχουνε;; Αλλα βαζω προτεραιοτητες....
Στην τελικη τις ιδιες προτεραιοτητες(οχι ακριβως ενταξει) βαλαν με μενα και πριν 30 χρονια στο πολυτεχνειο, τις ιδιες και πριν80 χρονια οταν οιτ οτε μηχανικοιο σκεφτηκαν και τους επομενους μηχανικουθς και ξεκινησαν να δινουν εισφορες στα πολυτεχνεια για την εκπαιδευση μας. Αλλα μια ζωη ποσοι και ποσοι, δειλοι οντες, θα κρυβονται παντα πισω απο αγωνες αλλων.

Εγω παντως επειδη θα μεινω το καλοκαιρι, θα προσπαθησω οσο μπορω και θα μαι

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.....
« Last Edit: May 27, 2006, 18:53:52 pm by Aurelius » Logged

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #110 on: May 27, 2006, 19:52:22 pm »

Quote from: οοοοο on May 27, 2006, 16:06:33 pm

6 χρόνια στο Δημοτικό, 6 χρόνια στο Γυμνάσιο, 6 χρόνια στο Πανεπιστήμιο... (και μετά τι? κατά τη διάρκεια?)

μετά τι?

Μόνο τα νήπια ζουν ελεύθερα. Όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις όλα πια αλλάζουν. Μπαίνεις σε ένα τούνελ γεμάτο στροφές. Δε βλέπεις φως, μόνο στροφές και συνεχίζεις μόνο επειδή πιστεύεις ότι πίσω από κάθε στροφή βρίσκεται το φως αλλά ποτέ δεν συμβαίνει αυτό. Άντε να μάθεις αγγλικά, άντε να πάρεις καλούς βαθμούς, άντε το lower, άντε το proficiency, άντε το πανεπιστήμιο / ΤΕΕ / ΙΙΕΚ κτλ, άντε η δουλειά, άντε η καριέρα, άντε η οικογένεια, άντε τα παιδιά, άντε τα bonus, άντε ένα καλό εφάπαξ, μια καλή ασφάλιση, άντε τα κληρονομικά, άντε και η σύνταξη…
Στροφή, στροφή, στροφή, στροφή, στροφή, στροφή, στροφή, στροφή και απότομα…; ΦΩΣ!
Μόνο που όταν φτάνεις εκεί το φως σε τυφλώνει. Αυτό που ποθούσες έχει γίνει κατάρα. Όταν κοιτάς τον εαυτό σου και ανακαλύπτεις ότι γέρασες, είσαι γέρος συνταξιούχος, ότι έμαθες σε όλη σου την ζωή, η ζωή στο στερεί και όσα ονειρευόσουν να τα κάνεις τα έχεις ξεχάσει ή δεν τα προλαβαίνεις πια. Τα πόδια σου δε σε κρατούν, τα χέρια σου τρέμουν. Με τους νέους δεν έχεις τίποτα κοινό και κοιτιόσαστε σχεδόν σαν να είστε διαφορετικό είδος. Η σύνταξη σου γίνεται αντικείμενο πόθου της οικογένειας και λόγος για να σε θέλει νεκρό το κράτος.
Κοιτάς πίσω και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μετανιώσεις για όσα δεν έκανες. Για όσα δεν ρίσκαρες. Τι να τα κάνεις τα γηρατειά στα οποία μισοζείς; Μισοζείς μια ζωή για να μισοζείς περισσότερο στο τέλος. Να το χέσω. Να το κάψω. Να το κατακερματίσω.
Τώρα που είμαι νέος δεν θα αφήσω να μου φ
ύγει αυτό που πραγματικά θέλω. Τα θέλω των άλλων πάνω μου είναι αστεία και αδιάφορα. Εγώ ορίζω τα σημαντικά της ζωή μου.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΕΝΕΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.......

ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

byeeee
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #111 on: May 27, 2006, 19:54:26 pm »

Quote from: rom on May 27, 2006, 02:39:33 am
Δηλαδή τώρα που έχουμε κατάληψη κιόλας λες ότι σε πιέζουν οι εργασίες κι οι προθεσμίες και το διάβασμα,(τώρα που έχει ακυρωθεί και κάθε εκπαιδευτική δρασηριότητα) γιατί υπάρχει περίπτωση να μη χαθεί η εξεταστική και να χρειαστεί να δώσεις.Μπορείς λοιπόν να μας πες τι θα κάνεις αν δεν χαθεί η εξεταστική κι αρχίσεις και να πιέζεσαι και λίγο παραπάνω,γιατί θα αρχίσεις να δίνεις, πόσο χρόνο θα έχεις τότε για να συμμετάσχεις  σε πορείες και συζητήσεις και σε καταλήψεις υπουργείων και τέλος πάντως οτιδήποτε προτείνεται εναλλακτικά της κατάληψης ως μέσο αγώνα??????Εδώ τώρα λες ότι μετα βίας ξέκλεψες δύο ώρες για να περάσεις και μόνο απο τη σχολή....που δεν πιέζεσαι κιόλας... Και τι εννοείς δηλαδή ότι αυτές οι εκδηλώσεις δεν προυποθέτουν κατάληψη???Θα ερχόταν κανείς αν σε 3 μέρες έδινε πεδίο 2 ή ψηφιακά??Και δεν είναι το θέμα αν μου απαντήσεις πόσοι θα ερχόταν και να πεις ότι εσύ θα ερχόσουν ή όχι.Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την απάντηση, θέτοντας την ερώτηση στους εαυτούς μας κι απαντώντας ειλικρινά.. Κι είναι σίγουρο  ότι αν δεν ήταν η κατάληψη τα μόνα θέματα που θα κινούνταν ακόμα και στο φόρουμ θα ήταν των μαθημάτων, και δεν σου κρύβω ότι και εγώ αυτά θα κοιτούσα πιθανώς.Κι αν κρίνεις την κατάληψη αναποτελεσματική και τη θεωρείς απλά έναν αγώνα χωρίς νόημα, σου λέω ότι είναι στο χέρι μας να την κάνουμε αποτελεσματική.Αλλά όχι μόνο στο δικό μου και των άλλων φοιτητών που είναι στην κατάληψη,αλλά και στο δικό σου..κυρίως στο δικό σου..

Με κάλυψες απόλυτα,λέξη-λέξη.
Δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτε άλλο,περιττό.
Μη μας λένε ότι προσβάλλουμε κιόλας......

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #112 on: May 27, 2006, 20:09:23 pm »

Κι εμένα οι γονείς μου ήταν και οι δύο στο Πολυτεχνείο όταν πήγαν να περάσουν τον 815(?,αν δεν κάνω λάθος έτσι λεγόταν ο νόμος),ξεσηκώθυηκε όλο το φοιτητικό κίνημα,ΣΥΣΣΩΜΟ,αγωνίστηκε και ο νόμος αποσύρθηκε!!!
Τότε δηλαδή γιατί μπορούσαν κι εμείς δεν μμπορούμε;Δεν το δέχομαι αυτό,πείτε το θέμα εγωισμού,πείσματος πείτε το όπως θέλετε!Αλλά αφού κάποιοι,κάπου,κάποτε μπόρεσαν τότε γιατί όχι κι εμείς,εδώ και τώρα??

Και στο κάτω-κάτω,για να σου απαντήσω κιόλας marauber σ'αυτό που λες ότι θεώρησες την ερώτηση μου αστεία και απάντησες όπως απάντησες,
εγώ ντρέπομαι να μιλήσω με τη μάνα μου και τον πατέρα μου που ξέρω ότι υπήρξαν μαζί με τόσους άλλους αγωνιστές και να με ρωτήσουν "εσύ τι κάνεις για όλα αυτά παιδί μου;" κι εγώ να τους πω ότι διαβάζω απλά τα μαθηματάκια μου,πίνω καφέδες,καλοπερνάω,αυτοί κάτω κάνουν και την κατάληψή τους γιατί έτσι τους κάπνισε μια μέρα κι εγώ βρήκα την ευκαιρία:
1.να μην κάνω μάθημα
2.να γυρίσω στο μέρος από όπου κατάγομαι για να διαβάσω/ξεκουραστώ/χαζολογήσω/...
3.να πάω για μπανάκι στην παραλία

Απλά ντρέπομαι!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #113 on: May 27, 2006, 21:50:38 pm »

@Τurambar το κείμενο πόσταρες είναι απλά καταπληκτικό..

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #114 on: May 27, 2006, 22:11:17 pm »

Quote from: miss_elec on May 27, 2006, 21:50:38 pm
@Τurambar το κείμενο πόσταρες είναι απλά καταπληκτικό..

Θα συμφωνήσω, όπως και το κείμενο της Tsihiro, το οποίο με εκφράζει απόλυτα.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #115 on: May 27, 2006, 22:16:08 pm »

@miss_elec, melteFox

Smiley ευχαριστώ! Smiley

byeeee
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #116 on: May 27, 2006, 22:22:46 pm »

+1

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Tsihiro
Θαμώνας

View Profile
« Reply #117 on: May 27, 2006, 22:40:28 pm »

Quote from: Turambar on May 27, 2006, 19:52:22 pm
Quote from: οοοοο on May 27, 2006, 16:06:33 pm

6 χρόνια στο Δημοτικό, 6 χρόνια στο Γυμνάσιο, 6 χρόνια στο Πανεπιστήμιο... (και μετά τι? κατά τη διάρκεια?)

μετά τι?

Μόνο τα νήπια ζουν ελεύθερα. Όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις όλα πια αλλάζουν. Μπαίνεις σε ένα τούνελ γεμάτο στροφές. Δε βλέπεις φως, μόνο στροφές και συνεχίζεις μόνο επειδή πιστεύεις ότι πίσω από κάθε στροφή βρίσκεται το φως αλλά ποτέ δεν συμβαίνει αυτό. Άντε να μάθεις αγγλικά, άντε να πάρεις καλούς βαθμούς, άντε το lower, άντε το proficiency, άντε το πανεπιστήμιο / ΤΕΕ / ΙΙΕΚ κτλ, άντε η δουλειά, άντε η καριέρα, άντε η οικογένεια, άντε τα παιδιά, άντε τα bonus, άντε ένα καλό εφάπαξ, μια καλή ασφάλιση, άντε τα κληρονομικά, άντε και η σύνταξη…
Στροφή, στροφή, στροφή, στροφή, στροφή, στροφή, στροφή, στροφή και απότομα…; ΦΩΣ!
Μόνο που όταν φτάνεις εκεί το φως σε τυφλώνει. Αυτό που ποθούσες έχει γίνει κατάρα. Όταν κοιτάς τον εαυτό σου και ανακαλύπτεις ότι γέρασες, είσαι γέρος συνταξιούχος, ότι έμαθες σε όλη σου την ζωή, η ζωή στο στερεί και όσα ονειρευόσουν να τα κάνεις τα έχεις ξεχάσει ή δεν τα προλαβαίνεις πια. Τα πόδια σου δε σε κρατούν, τα χέρια σου τρέμουν. Με τους νέους δεν έχεις τίποτα κοινό και κοιτιόσαστε σχεδόν σαν να είστε διαφορετικό είδος. Η σύνταξη σου γίνεται αντικείμενο πόθου της οικογένειας και λόγος για να σε θέλει νεκρό το κράτος.
Κοιτάς πίσω και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μετανιώσεις για όσα δεν έκανες. Για όσα δεν ρίσκαρες. Τι να τα κάνεις τα γηρατειά στα οποία μισοζείς; Μισοζείς μια ζωή για να μισοζείς περισσότερο στο τέλος. Να το χέσω. Να το κάψω. Να το κατακερματίσω.
Τώρα που είμαι νέος δεν θα αφήσω να μου φύγει αυτό που πραγματικά θέλω. Τα θέλω των άλλων πάνω μου είναι αστεία και αδιάφορα. Εγώ ορίζω τα σημαντικά της ζωή μου.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΕΝΕΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.......

ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ευχαριστώ Aurelius και melteFox!
jimi

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #118 on: May 27, 2006, 23:24:23 pm »

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on May 26, 2006, 03:57:37 am
Τελικά με την κατάληψη ποιόν τιμωρούμε?? Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Θα κοπεί η όρεξη του Υπουργού? Θα στεναχωρηθούν οι καθηγητές που δεν θα δουλέψουν? Θα τρομάξει κανένας που δεν θα δώσουμε εξετάστικη? Θυμάμαι, στις μεγάλες καταλήψεις το 91-92, ένας συγγενής μου καθηγητής στο Λύκειο, έτριβε τα χέρια του όποτε άκουγε για κατάληψη (και μαζί μ'αυτόν και πολλοί άλλοι) επειδή θα πληρωνόταν για να κάθεται. Έβγαζε πύρινους λόγους για την νεολαία και τα δικαιωματά της, πήγαινε κάθε 1-2 μέρες και κάνα πακέτο τσιγάρα στους "καταληψίες", τους έλεγε ωραία λόγακια κλπ κλπ, αλλά τα παιδία του τα είχε σε ένα ιδιωτικό και δεν τα άφηνε να σηκώσουν κεφάλι (θυμάμαι πόσο ανατρίχιασα με την ατάκα "διάβαζε αγόρι μου, τώρα που οι άλλοι μ***νται, να γράψεις καλά στις Πανελλήνιες"). Εγώ ημουν μαθητής του, αλλά και ανίψι του, οπότε τα έβλεπα απο πολύ κοντα αυτά. Όντως, τα πάιδιά του μπήκανε σε καλές σχολές (ιατρική και οι δύο νομίζω) και στο σχολείο μου έγινε ζήτημα αν πέρασαν 4-5 άτομα σε κάποια Τ.Ε.Ι. στην επαρχία (αργότερα, την καλύτερη βαθμολογία την έγραψα εγώ που μπήκα Ηλεκτρολόγος στην Κοζάνη. Επιτυχία!). Δεν ξέρω τι κάνει τώρα ο μπάρμπας μου, ούτε και τα ξαδέρφια μου, που παρεπιπτόντως ητανε καλά παιδάκια, αλλά πολύ πιεσμένα. Το μόνο που ξέρω είναι πως απο αυτά τα παιδιά που "πρίζωνε" ο θείος μου να κλείσουνε το σχολείο, έλάχιστοι ορθοπόδησαν και γίνανε κάτι καλύτερο απο τους φτωχούς γονείς τους (περιοχή υποβαθμισμένη γαρ). Με τις καταλήψεις οι Φοιτητές διώχνονται απο τα Πανεπιστήμια. Ο αδιάφορος φοιτητής έχει την τιμητική του. Με δυναμικές και έξυπνες κινητοποιήσεις, μπορούν να κερδηθούν πολλά περισσότερα.

Ενώ αν περνούσαν σε πανεπιστήμιο θα έπιαναν του πάπα τα α*****α.Αυτή η νοοτροπία κατέστρεψε τα πανεπιστήμια.Γέμισαν με κόσμο που δεν ξέρει γιατί ήρθε και γιατί θα βγει.....

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #119 on: May 28, 2006, 03:11:48 am »

Δεν είχα σκοπό να περιαυτολογήσω, αλλά επειδή αρκετοί είτε αναφέρθηκαν ονομαστικά σε μένα είτε με φωτογράφησαν με τις δηλώσεις τους, κοιτάξτε πως έχει η κατάσταση για μένα.

Διαφωνώ σε μερικά σημεία με το νόμο, δε νομίζω όμως ότι αν περάσει θα γίνει κάτι τόσο τρομερό. Όχι για μένα, που έτσι και αλλιώς μάλλον δε με πιάνει, αλλά εν γένει για τους φοιτητές. Επίσης διαφωνώ και με την κατάληψη ως μορφή αντίδρασης για λόγους στους οποίους έχω αναφερθεί (και έχουν αναφέρει και άλλοι) σε προηγούμενα μηνύματα. Τέλος είμαι σε ένα σημείο (4ο έτος) που πλέον αρχίζει να φαίνεται καθαρά το τέλος της σχολής, μετράω τα μαθήματα αντίστροφα και σκέφτομαι το μετά. Επίσης έχω και την πρακτική στη Ρωσία όλο τον Οκτώβρη, συνεπώς σε περίπτωση μετάθεσης της εξεταστικής του Ιουνίου θα βγω ζημιωμένος περισσότερο από σας.

Γενικά νοιάζομαι για το τι συμβαίνει γύρω μου (αυτό βέβαια άμα θέλετε το πιστεύετε), κοιτάω όμως και τον εαυτό μου (όπως νομίζω ότι κάνουμε όλοι) γιατί πιστεύω ότι αλλιώς δεν μπορεί ένα άτομο να προχωρήσει στη ζωή του. Κακά τα ψέματα, είτε το θέλουμε είτε όχι η κοινωνία που ζούμε είναι μια ζούγκλα. Έχοντας λοιπόν αυτά τα δεδομένα (και μερικά άλλα στα οποία δεν μπορώ να αναφερθώ εκτενώς), κάθησα, τα ζύγιασα και κατέληξα στις απόψεις μου.

Κάτι ακόμα. Μη συγκρίνετε τη σημερινή κατάσταση με τη χούντα. Το καταλαβαίνω ότι θαυμάζετε τι έγινε τότε (και εγώ το θαυμάζω και είτε το πιστεύετε είτε όχι συγκινούμαι μερικές φορές όταν το σκέφτομαι) αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει. Οι περισσότεροι παραδέχονται ότι ζούμε σε μια απόλυτα δημοκρατική χώρα, &
#959; καθένας είναι ελεύθερος να δηλώσει ότι θέλει και να κάνει ότι θέλει κτλ. Οι γονείς μας έτυχε να ζούνε τότε και εμείς τώρα. Επειδή αυτοί (καλώς) αγωνίστηκαν, δεν είναι προδοσία να μην κάνουμε εμείς το ίδιο.  Συμφωνώ ότι υπάρχει ένας νόμος, που εσείς τον θεωρείτε πολύ χειρότερο από ότι τον θεωρώ εγώ. Όμως από αυτά που γράφονται έχω την αίσθηση (διαψεύστε με αν θέλετε) ότι αρκετοί από σας αγωνίζονται μόνο επειδή είναι νέοι και οι γονείς μας έκαναν το ίδιο.
Άποψη μου είναι (και ξέρω ότι δε θα συμφωνήσετε) να κρατάμε την αγωνιστική μας διάθεση για όταν πραγματικά χρειάζεται.

Όσον αφορά το χρόνο και τις εργασίες, ο καθένας έχει διαφορετικές υποχρεώσεις και θέτει τις δικιές του προτεραιότητες. Εγώ γενικά δεν φημίζομαι για την καλή κατανομή του χρόνου και έτσι άφησα πολλά πράγματα για το τέλος του εξαμήνου (δηλαδή τώρα). Παρότι είμαι κατά της κατάληψης, ήμουν θετικός σε κάποιες εκδηλώσεις της. Έπρεπε όμως να διαλέξω. Έτσι διάλεξα αυτό που εν τέλει θα ήταν το λιγότερο οδυνηρό για μένα.

Αν μετά από όλα αυτά πιστεύετε ότι πράττω εγωιστικά, τι να κάνω, άποψη σας. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα κάτω από το δικό του πρίσμα. Εγώ πάντως, άσχετα αν αυτά που κάνω τώρα θα φανούν αργότερα αν είναι σωστά ή όχι (δε διεκδικώ το αλάθητο), τα έχω καλά με τον εαυτό μου και θα τα έχω και στο μέλλον για αυτό το θέμα, γιατί θα ξέρω ότι διάλεξα αυτό που νόμιζα σωστό με βάση όσα γνώριζα τότε.

Quote from: Tsihiro on May 27, 2006, 16:12:56 pm
ναι, όλων αυτών των κλισέ ιδανικών που γράφαμε στις ε
;κθέσεις,θυμάστε?
Δεν ξέρω αν έχει συμβεί μόνο σε μένα,αλλά για να το θέσω επί του πρακτέου,

Με εκπλήσσουν αυτά που λες. Εγώ σε αυτό συνάντησα ακριβώς το αντίθετο. Νομίζω ότι γενικά οι περισσότεροι είναι πρόθυμοι να δώσουν και σημειώσεις και συμβουλές. Αυτό
φαίνεται και από τα topics σχετικά με τα μαθήματα. Και παλιά θέματα ανεβαίνουν, απορίες απαντώνται (ο BΟboMASTORAS μπορεί να σου τα εξηγήσει καλύτερα αυτά Wink).

Υ.Γ. Αν έχετε κάποια απορία σε κάτι καλύτερα να μου την πείτε από κοντά, άλλωστε με τους περισσότερους γνωριζόμαστε.
Πάντα με φιλική διάθεση και όση περισσότερη ειλικρίνεια μπορούσα Wink
« Last Edit: May 28, 2006, 04:18:34 am by marauber » Logged

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 Go Up Print
Jump to: