• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 14:01:04 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 14:01:04 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 96
Total: 174
Tasaras
dionmant
tasakis
alexlad
Kpavlaras
ELEF
nikd
s4327063
Aris★
Nikos_313
distillery
Kazi
kostaspap
apos34
tasos gourd
Domnious
immo
andreas2000
asantor
BossiTsif
pxanthob
nikosmonov
eplysia
Pumpakos
gpapmtb
babistso
PanosPapaspirou
kalantzopoulos
PAPARI69
gpr000
lina_zs
abiki
gtapalis
salonis
mpizos
mgrivab
melisste22
mariaxalk
stefpapa21
antontsiorvas
mikrosdia
Spyrtos14
rafa98p
gkg
George_RT
grepanis
stathiskek
Anita
glavdakis
et7gr
Lykaonia
tasos_ntv
palladas
tsaliki
johnnypap
gcheristanidhs
Apostolos adam
jimalexoud
chatzimich
Captain
KOSTASITSKOS
Nicotre
george polymeros
Denisivo
redwolf
thanoswyd
elizabeth
marilita
mitsos753905
mprova
marf10
faidonchatz
Pcsc
ioannidisg
θσερναμε
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 Go Down Print
Author Topic: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων  (Read 27492 times)
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Απ: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
« Reply #90 on: May 26, 2006, 20:19:13 pm »

cecs χαλάρωσε λίγο!! Έχεις δίκιο στα πιο πολλά από όσα λες, αλλά έχεις πάρει παραμάζωμα... τους καναπέδες!! Καλόν είναι να μην λέγονται τα ίδια παράλληλα σε 5 topics γιατί κουράζει.
Αλήθεια marauber, πόσους καναπέδες έχεις σπίτι?? Tongue Tongue
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #91 on: May 26, 2006, 20:20:13 pm »

Με τι ευκολία τα ισοπεδώνεις όλα...Δεν συμμετέχετε στην κατάληψη=Συμπεριφέρεστε και νιώθετε σα γέροι άνθρωποι...
Η διαφορά μας είναι ότι εμείς δεν ξεδίνουμε και εκτονωνόμαστε με την κατάληψη, αλλά με άλλα πράγματα πιο κατάλληλα (btw έχεις δοκιμάσεις ποτέ ένα σάκο του μποξ ). Άσε που με αυτό που υποστηρίζεις είναι σαν λες ότι κάνετε την κατάληψη για την κατάληψη.

Το να πιάσω έναν σάκο του μποξ και ν'αρχίσω να βαράω δε θα ωφελήσει πουθενά σε αυτά που θέλουμε να πετύχουμε!
Εσύ αντίθετα πρέπει να έχεις πολλούς τέτοιους σάκους στο σπίτι σου!Εκτονώνεσαι εκεί και δεν χρειάζεται να καταφύγεις στην επώδυνη πράξη της κατάληψης,σωστά;
 Wink

Δηλαδή εσύ έχεις καταλάβει ότι κάνουμε κατάληψη μόνο για εκτόνωση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #92 on: May 26, 2006, 20:24:16 pm »

Alex μου,θα χαλαρώσω όταν κρίνω ότι με παίρνει να το κάνω και όταν σταματήσω να βλέπω να γράφονται τέτοια πράγματα.Αν θέλει κάποιος,ας μη το διαβάζει 5 φορές όπως λες,ξέρεις την άποψή μου πάνω σ'αυτό.
Πάντως εγώ διαθέτω έναν καναπέ που γίνεται και κρεβάτι και τον έχω για να κάθομαι,να κοιμάμαι,να τρώω και να διαβάζω.Αυτά.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #93 on: May 26, 2006, 20:25:59 pm »

Quote from: cecs on May 26, 2006, 20:24:16 pm
Alex μου,θα χαλαρώσω όταν κρίνω ότι με παίρνει να το κάνω και όταν σταματήσω να βλέπω να γράφονται τέτοια πράγματα.Αν θέλει κάποιος,ας μη το διαβάζει 5 φορές όπως λες,ξέρεις την άποψή μου πάνω σ'αυτό.
Πάντως εγώ διαθέτω έναν καναπέ που γίνεται και κρεβάτι και τον έχω για να κάθομαι,να κοιμάμαι,να τρώω και να διαβάζω.Αυτά.

Διαφωνώ. Γιατί να σταματήσουν να γράφονται αυτά με τα οποία διαφωνείς??
Αυτό που είπα για τα 5 topics έχει να κάνει με τον ενημερωτικό ρόλο αυτών για την κατάληψη στο forum.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #94 on: May 26, 2006, 20:27:40 pm »

Εγώ δεν είπα να σταματήσουν να γράφονται.Είπα όμως ότι όσο δε σταματούν και συνεχίζουν,κι εγώ θα είμαι εκεί!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
aliakmwn
Guest
« Reply #95 on: May 26, 2006, 20:27:48 pm »

Α ρε ταραγμενε Καστορα...

Οταν βρεθουμε απο κοντα, θυμισε μου να σου πω κατι για το Lenin και τον Biermann Grin
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
Re: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
« Reply #96 on: May 26, 2006, 21:28:33 pm »

Εγώ θα μπορούσα να πω άπειρα πράγματα για όσα ειπώθηκαν άνωθεν. Θα πω κάτι παρασάγκας καλύτερο που υπερπληρεί κάθε απάντηση. Όποιος έχει διαφωνία ή εν πάσει περιπτώσει κάτι διαφορετικό να πει, να ρωτήσει, να συζητήσει βρε αδερφέ, ας έρθει στην κατάληψη να το πει! Ξεκολλήστε από τα πίξελς και μιλήστε face to face διάολε! Αμάν πια με το φόρουμ, παραείστε καμένοι! Για να μην αναφερθώ και στην σεξουαλική έκφανση του αγώνα που έθιξε επανειλημμένως ο vulcan!

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
mousitsa
Θαμώνας

This is not a bush-week

View Profile
« Reply #97 on: May 26, 2006, 22:11:00 pm »

Quote from: damien667 on May 26, 2006, 21:28:33 pm
Όποιος έχει διαφωνία ή εν πάσει περιπτώσει κάτι διαφορετικό να πει, να ρωτήσει, να συζητήσει βρε αδερφέ, ας έρθει στην κατάληψη να το πει!

και επειδή το πνεύμα της δημοκρατίας και του διαλόγου μας διακατεχει όλους... έχουμε μάθει να ακούμε και την αντίθετη άποψη χωρίς να φορτώνουμε και να φωνάζουμε...

.........fast backwards

Burn process completed successfully...!!!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #98 on: May 26, 2006, 22:17:31 pm »

Γιατί mousitsa ποιος σου φώναξε σήμερα;Νομίζω ότι συζητήσαμε μέσα σε ένα πολύ ωραίο κλίμα.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #99 on: May 26, 2006, 23:10:38 pm »

Σημερα μας εβγαλε πρωτο θεμα η TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο δελτιο ειδησεω στις 21:30, οποιος ειδε θα αναγνωρισε τις φατσες και τις φωνες μας.
Στο τοπικ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΑΛΗΨΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ" δινεται μια αναλυτικη περιγραφη για τη σημερινη μερα των εκδηλωσεων (η αιθουσα 5 στη συζητηση ηταν γεματη) οπως επισης και το προγραμμα για την αυριανη μερα.

Marauber, δεν μπορω να πιστεψω οτι ολα αυτα που γραφεις τα γραφεις με φιλικη διαθεση. Καταληγεις αβιαστα σε συμπερασμαα τυπου "αυτο που κανετε ειναι απλα να τρωτε αγωνιστικα σουβλακια και να κανετε παρτυ"  διχως καν να ερθεις σε καποια απο τις 2 εκδηλωσεις συζητησεις που ειχαμε στις οποιες παραβρεθηκαν και καθηγητες μας και οι οποιες ειχαν πολυ κοσμο και κρατησαν 4-5 ωρες και ακουστηκαν πολλες αποψεις. Κανεις κριτικη απέξω διχως να σ'ενδιαφερει τι γινεται πραγματικα στη καταληψη, απλα σ'ενδιαφερει να δυσφημισεις την καταληψη. Και το κατα ποσο με την καταληψη τιμωρουμε τους εαυτους μας οπως ισχυριστηκες, ρωτα καλυτερα τους συναδελφους σου που συμμετειχαν στην χτσεινη και σημερινη συζητηση για να σου πουν αν κερδισαν σαν ανθρωποι ή βγηκαν ζημειωμενοι.

Επισης, επισημαινω το γεγονος οτι δεν τολησες κα να ερθεις αυτες τις μερες να συζητησουμε σε ηρεμο κλιμα σε καποιο τραπεζακι. Εντέλει αυτό που με προβληματίζει είναι: Μπορούμε να συζητάμε με αμοιβαίους όρους ειλικρίνιας, δίχως φόβο και πάθος? Και εντέλει μας ενδιαφέρει να συζητήσουμε ή μήπως απλά θέλουμε να υπερψηφιστεί η εγωιστική μας επιθυμία και απλά μαζεύουμε κόσμο που να τυχαίνει αυτήν τη στιγμή και οι δικές του εγωιστικές επιθυμίες να συμπίπτουν με τις δικές μας? (να τη και η δικτατορία της πλειοψηφίας που σε συνδυασμό με την παντελή έλειψη διάθεσης για συζήτηση γίνεται και δικτατορία της βλακίας). Δεν περίμενα από άτομα 20, 21, 22 χρονών να μην έχουν διάθεση για διάλογο.. Αυτό και μόνο καταργεί όλην την ουσία της εκπαίδευσης. Γιατί εκπαίδευση δεν είναι μόνο να περνάμε τα μαθήματά μας και να μην χάνουμε τις εξεταστικές μας. Όσα μαθήματα και να περάσει κάποιος το κατά πόσο όντως έχει κριτική σκέψη φαίνεται από την συνολική του συμπεριφορά στη ζωή του και όχι μόνο από τους βαθμούς.

Και ενα σχολιο για τις εναλλακτικες προτασεις απέναντι στη καάληψη που προτεινει ο καθενας. Δεκτες και προσωπικα τις λαμβανω υποψην μου. Η αλήθεια όμως ειναι οτι τα περισσοτερα απο τα οσα προτεινετε (πχ. κλεισιμο της Εγνατιας) εχουν ηδη γινει αποπειρες να υλοποιηθουν πριν 2 βδομαδες, αλλα το προβλημα ηταν οτι δεν ειχε κοσμο να στηριξει. Η απορια μου λοιπον ειναι: Ειστε πραγματικα διατεθειμενοι να λαβετε μερος και να πρωτοσαησετε σ'αυτες τις εναλλακτικες κινητοποιησεις που προτεινετε ή, όπως γινόταν μέχρι  ώρα, πάλι θα τρέχουν οι ίδιοι και οι ίδιοι  εκτός από σας?

Ας ειμαστε τουλαχιστον λιγο πιο ειλικρινεις. Γιατι αυτη η τεραστια επιθυμια να κλεισουμε την Εγνατια εμφανιζεται τωρα και όχι πχ. το προηγουμενο διαστημα? Ειναι γιατι οντως μας προβληματιζουν οι προτασεις του ΕΣΥΠ ή γιατι πασει θυσια πρεπει να βρεθει μια προταση εναλλακτικη προς την καταληψη?

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #100 on: May 27, 2006, 00:58:59 am »

Quote from: cecs on May 26, 2006, 20:16:55 pm
Χαίρομαι που αντιδράς με αυτόν τον τρόπο και δείχνεις πώς σκέφτεσαι...!!!!
εγώ μιλάω σοβαρά και συ μου λες "Αχ συγκινήθηκα...,I failed you son...  ".Γελοία πράγματα!!!Λείπει στοιχειώδης ωριμότητα-αξιοπρέπεια-αυτοσεβασμός μου φαίνεται....   Undecided

Εγώ πάλι δε χαίρομαι καθόλου. Τι εννοείς μου μιλάς σοβαρά; Είναι σοβαρό επιχείρημα το "Τι θα πείτε στα παιδιά σας,μετά από μερικά χρόνια;". Όχι φυσικά, γι'αυτό σου απάντησα με το αντίστοιχο χιούμορ. Όσο για τα σχόλια σου περί στοιχειώδους αξιοπρέπειας κτλ ελπίζω να τα είπες βεβιασμένα και να μην τα εννοούσες. Καλό θα είναι να μην προβαίνουμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς χωρίς να γνωρίζουμε καλά τον άλλο.

Quote from: cecs on May 26, 2006, 20:16:55 pm
Όσο για τα επαναστικά σουβλάκια και τα γλέντια,πέρνα μια βόλτα από τη σχολή να δεις με τα ματάκια σου και να κρίνεις αν ψήνουμε ΜΟΝΟ.Σήμερα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με 5-6 καθηγητές,ανθρώπους που σέβονται τον εαυτό τους και ήρθαν να μιλήσουν και να μας προβληματίσουν-συμβουλέψουν.
Κι ένα σωρό άλλες εκδηλώσεις.Αλλά δε σε είδα καθόλου στη σχολή.Αυτό εννοώ όταν λέω κριτική του καναπέ!Κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει!

Μάλλον βιάστηκες να το γράψεις αυτό Tongue. Από τη σχολή πέρασα χτες και σήμερα κάθησα 2 ώρες, παρότι οι προθεσμίες πιέζουν. Αναγνωρίζω ότι γίνονται θετικά πράγματα, όπως αυτές οι εκδηλώσεις. Δε νομίζω όμως ότι η πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων προϋποθέτει την ύπαρξη κατάληψης στη σχολή! Απλά πράγματα!!
Τώρα όσον αφορά το γλέντι και τα σουβλάκια, τι εικόνα νομίζεις ότι θα δώσει αυτό στον κόσμο αν βγει παραέξω;; Κατά τη γνώμη μου, μια εικόνα που δεν τιμά καθόλου τη σχολή.

Quote from: Alexkasgr on May 26, 2006, 20:19:13 pm
Αλήθεια marauber, πόσους καναπέδες έχεις σπίτι?? Tongue Tongue

Ε να μην έχω 5-6;; Grin Grin (ένα για να κοιμάμαι, ένα για να τρώω, ένα για να ξαπλώνω και να στέλνω από το λάπτοπ μου μηνύματα στο forum χωρίς να ξέρω τι γίνεται παραέξω, ένα για τους ξένους, τώρα που το σκέφτομαι μάλλον να πουλήσω κανέναν Cheesy Cheesy). Επίσης έχω και 5-6 σάκους του μποξ για να εκτονώνομαι Cheesy.

Quote from: cecs on May 26, 2006, 20:20:13 pm
Δηλαδή εσύ έχεις καταλάβει ότι κάνουμε κατάληψη μόνο για εκτόνωση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Όχι φυσικά! Απλώς ήθελα να σου δείξω ότι το σχόλιο σου περί εκτόνωσης είναι άκυρο, no offense  Wink

Quote from: cecs on May 26, 2006, 20:24:16 pm
Δίκιο έχει ο Alex, χαλάρωσε, κουβέντα κάνουμε. Δεν είναι ανάγκη να την κάνουμε σε έντονο τόνο. Εγώ πάντως στον καναπέ κάθομαι σπάνια και όταν γράφω, γράφω καθισμένος σε καρέκλα γραφείου.

Quote from: electroSOK on May 26, 2006, 23:10:38 pm
Marauber, δεν μπορω να πιστεψω οτι ολα αυτα που γραφεις τα γραφεις με φιλικη διαθεση.
Μήπως είσαι προκατειλημμένος; Λέω μήπως...

Καταληγεις αβιαστα σε συμπερασμαα τυπου "αυτο που κανετε ειναι απλα να τρωτε αγωνιστικα σουβλακια και να κανετε παρτυ"  διχως καν να ερθεις σε καποια απο τις 2 εκδηλωσεις συζητησεις που ειχαμε στις οποιες παραβρεθηκαν και καθηγητες μας και οι οποιες ειχαν πολυ κοσμο και κρατησαν 4-5 ωρες και ακουστηκαν πολλες αποψεις. Κανεις κριτικη απέξω διχως να σ'ενδιαφερει τι γινεται πραγματικα στη καταληψη, απλα σ'ενδιαφερει να δυσφημισεις την καταληψη. Και το κατα ποσο με την καταληψη τιμωρουμε τους εαυτους μας οπως ισχυριστηκες, ρωτα καλυτερα τους συναδελφους σου που συμμετειχαν στην χτσεινη και σημερινη συζητηση για να σου πουν αν κερδισαν σαν ανθρωποι ή βγηκαν ζημειωμενοι.

Για τα σουβλάκια απάντησα πριν. Αν δεν με ενδιέφερε τι γινόταν στην κατάληψη, δε θα καθόμουνα να τα γράφω αυτά τώρα. Στις 2 συζητήσεις ήθελα πραγματικά να έρθω (όπως ήρθα στην προηγούμενη συνέλευση και στη σημερινή εκδήλωση για τους μικροελεγκτές) αλλά οι εργασίες και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις είχαν άλλη γνώμη. Και η αβεβαιότητα που δημιουργεί η κατάληψη δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος ώστε αυτές να προχωρήσουν γρήγορα.

Επισης, επισημαινω το γεγονος οτι δεν τολησες κα να ερθεις αυτες τις μερες να συζητησουμε σε ηρεμο κλιμα σε καποιο τραπεζακι. Εντέλει αυτό που με προβληματίζει είναι: Μπορούμε να συζητάμε με αμοιβαίους όρους ειλικρίνιας, δίχως φόβο και πάθος? Και εντέλει μας ενδιαφέρει να συζητήσουμε ή μήπως απλά θέλουμε να υπερψηφιστεί η εγωιστική μας επιθυμία και απλά μαζεύουμε κόσμο που να τυχαίνει αυτήν τη στιγμή και οι δικές του εγωιστικές επιθυμίες να συμπίπτουν με τις δικές μας?

Τι εννοείς δεν τόλμησα; Αν εννοείς ότι φοβάμαι, έχω αποδείξει ότι όταν έχω να πω κάτι το λέω χωρίς φόβο και πάθος. Τώρα όσον αφορά την κατ'ιδίαν συζήτηση με σένα, σου έχω επισημάνει επανειλημμένα ότι προβαίνεις σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος μου χωρίς ίχνος σεβασμού και συνεπώς δεν έχω καμιά διάθεση να συζητήσω μαζί σου μέχρι το ύφος σου να αλλάξει. Προς οποιονδήποτε άλλον είμαι ανοικτός σε συζήτηση, όπως μπορούν να σε διαβεβαιώσουν τα αρκετά άτομα με τα οποία συνομίλησα κατ'ιδίαν (σε ήρεμο και φιλικό κλίμα) για το θέμα αυτές τις μέρες. Επίσης από πότε η άποψη μου έγινε εγωιστική επιθυμία; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου στην ψηφοφορία.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
rom
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #101 on: May 27, 2006, 02:39:33 am »

Δηλαδή τώρα που έχουμε κατάληψη κιόλας λες ότι σε πιέζουν οι εργασίες κι οι προθεσμίες και το διάβασμα,(τώρα που έχει ακυρωθεί και κάθε εκπαιδευτική δρασηριότητα) γιατί υπάρχει περίπτωση να μη χαθεί η εξεταστική και να χρειαστεί να δώσεις.Μπορείς λοιπόν να μας πες τι θα κάνεις αν δεν χαθεί η εξεταστική κι αρχίσεις και να πιέζεσαι και λίγο παραπάνω,γιατί θα αρχίσεις να δίνεις, πόσο χρόνο θα έχεις τότε για να συμμετάσχεις  σε πορείες και συζητήσεις και σε καταλήψεις υπουργείων και τέλος πάντως οτιδήποτε προτείνεται εναλλακτικά της κατάληψης ως μέσο αγώνα??????Εδώ τώρα λες ότι μετα βίας ξέκλεψες δύο ώρες για να περάσεις και μόνο απο τη σχολή....που δεν πιέζεσαι κιόλας... Και τι εννοείς δηλαδή ότι αυτές οι εκδηλώσεις δεν προυποθέτουν κατάληψη???Θα ερχόταν κανείς αν σε 3 μέρες έδινε πεδίο 2 ή ψηφιακά??Και δεν είναι το θέμα αν μου απαντήσεις πόσοι θα ερχόταν και να πεις ότι εσύ θα ερχόσουν ή όχι.Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την απάντηση, θέτοντας την ερώτηση στους εαυτούς μας κι απαντώντας ειλικρινά.. Κι είναι σίγουρο  ότι αν δεν ήταν η κατάληψη τα μόνα θέματα που θα κινούνταν ακόμα και στο φόρουμ θα ήταν των μαθημάτων, και δεν σου κρύβω ότι και εγώ αυτά θα κοιτούσα πιθανώς.Κι αν κρίνεις την κατάληψη αναποτελεσματική και τη θεωρείς απλά έναν αγώνα χωρίς νόημα, σου λέω ότι είναι στο χέρι μας να την κάνουμε αποτελεσματική.Αλλά όχι μόνο στο δικό μου και των άλλων φοιτητών που είναι στην κατάληψη,αλλά και στο δικό σου..κυρίως στο δικό σου..
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #102 on: May 27, 2006, 03:04:12 am »

Quote from: marauber on May 27, 2006, 00:58:59 am
Για τα σουβλάκια απάντησα πριν. Αν δεν με ενδιέφερε τι γινόταν στην κατάληψη, δε θα καθόμουνα να τα γράφω αυτά τώρα. Στις 2 συζητήσεις ήθελα πραγματικά να έρθω (όπως ήρθα στην προηγούμενη συνέλευση και στη σημερινή εκδήλωση για τους μικροελεγκτές) αλλά οι εργασίες και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις είχαν άλλη γνώμη. Και η αβεβαιότητα που δημιουργεί η κατάληψη δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος ώστε αυτές να προχωρήσουν γρήγορα.

Εγώ προσωπικά ήμουν στην οργάνωση της μίας συζήτησης (που σημαίνει ότι έπρεπε να διαβάσω τις 29 σελίδες του ΕΣΥΠ να ψάξω άρθρα του συντάγματος και να ρωτήσω για την υπάρχουσα νομοθεσία) Παρακολούθησα την πραγματικά ωραία συζήτηση το πρωί (έχω να δω τόσο γεμάτη την αίθουσα 5 από το 1ο έτος αφού υπήρχαν και όρθιοι) και το απόγευμα έκανα μαζί και με τα άλλα παιδιά την παρουσίαση για τους μικροελεγκτές για την οποία τελικά ο κ. Πέτρου μας ενημέρωσε ότι θα μετρήσει και στον τελικό βαθμό της απαλλακτικής εργασίας που έχουμε αναλάβει και την στιγμή που εμείς δε ξέραμε καν, αν θα παραβρεθεί. Επιπλέον έχω και όλες τις άλλες απαλλακτικές εργασίες και εξετάσεις που έχεις εσύ. Πες μου τώρα πως κατάφερα εγώ να βρω χρόνο να τα συνδυάσω??? Γιατί μη μου πεις ότι θεωρείς ότι είμαι κάποιος υπεράνθρωπος ή ότι κινούμαι με την ταχύτητα του φωτός και επιμηκύνω το 24ωρο.

Και για να μην παρεξηγήσεις το μήνυμα μου, να σου πω ότι η απάντηση μου προέρχεται από το γεγονός ότι στα μηνύματα σου φαίνεται ότι δεν έχεις συναίσθηση αυτού το οποίο γίνεται αυτή την στιγμή στην κατάληψη. Οπότε απόψεις που εκφράζεις και μπορεί να τις έχεις συνδέσει με την έννοια της κατάληψης δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το οποίο πραγματικά συμβαίνει αυτή την στιγμή στη σχολή.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Dr. Gonzo
Θαμώνας

4:48 Psychosis

View Profile
« Reply #103 on: May 27, 2006, 03:26:29 am »

Πραγματικά, όποιος δεν ήταν σήμερα στη συζήτηση, μόνο έχασε.

είμαι και λίγο "κάπως" τώρα και δεν θυμάμαι να απαντήσω σε όλα αυτά που διάβασα.

είδαμε πολλά, κόσμο που ήρθε να εκθέσει προβλήματα που υπάρχουν,
κόσμο που δεν είχε ενημερωθεί (υποστήριξε ότι η γραμματεία είναι κλειστή, ενώ η απόφαση της Γ.Σ.
ακριβώς αφησε την γραμματεία ανοιχτή προς διευκόλυνση των φοιτητών)
κόσμο που ήρθε με μία πρόταση για δράση, αρνούμενο να ανοίξει (έστω) τα μάτια του,
αρνούμενο για μια στιγμή έστω, σε ένδειξη σεβασμού στα λόγια των καθηγητών να αφήσει στην άκρη τις παρωπίδες
("εγώ θα ψηφίσω κατά της κατάληψης...")
κόσμο που (και στη λίστα) κάνεις demec απειλές του τύπου "το x έτος θα δώσει το παρόν"

απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα, σχολιάστηκαν αρκετές θέσεις

-> οι συνέπειες του "εναλλάκτικού" αγώνα (στην πλάτη των συμπολιτών μας..)
-> παιδιά του 4ου με λίγα ή χωρίς μαθήματα, αν και πόσο στηρίζουν τον αγώνα
-> κι επειδή αυτό κυρίως θυμάμαι τώρα, η "απάντηση" του κ. Χ"αθανασίου στο ποιός αποφασίζει την περίοδο της "τραγωδίας", εμείς, ή οι γονείς... (U know I mean u...)

όποιος ενδιαφέρεται δεσποινίς δεν θυμάμαι το όνομά σου,
δεν υποτιμάει τους συναδέλφους του λέγοντας "ήρθα σήμερα που θα ήταν οι καθηγητές στη συζήτηση",
ούτε αποχωρεί με κάθε έλλειψη σεβασμού πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση.

α καθένας μπορεί να πετάει πράγματα στον αέρα.
ο καθένας από μας μπορεί να πει ότι θέλει για την κατάληψη και την "αξία" της.
το θέμα δεν είναι αν και πόσο θα καταφέρεις να στηρίξεις με επιχειρήματα τη θέση σου,
όσο αν έχεις τη στοιχειώδη τσίπα που -δεν- θα σου επιτρέπει να κοιμηθείς το βράδυ.

fitter, happier, more productive

edit:
Επειδή το ξέχασα χτες βράδυ ενώ ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα να γράφω.

όλα τα παιδιά που λένε για την πτυχιακή εξεταστική,
να μη χαθεί, να μην πάνε πίσω τα πτυχία.
συμφωνώ κι εγώ, είναι βεβαίως και απόφαση της Γ.Σ.

ποιος ήταν εκεί και ποιος φώναζε για πτυχιακή εξεταστική?
όλοι εσεις που φωνάζετε για την κατάληψη και μιλάτε για τετελεσμένες καταστάσεις και ακυρες διεκδικήσεις.

οι "μετά από μας" θα βρουν την "πτυχιακή εξεταστική του ιουνίου" έτοιμη.
αυτό δεν είναι κεκτημένο?
δεν άξιζε να παλαίψουμε γι' αυτο?

δεν ξέρω πως είχα χάσει τόσες μέρες το τοπικ..
είναι καποιοι που πριν κανα μηνα μιλούσαν στη λίστα ότι το πανεπιστήμιο δεν τους έκανε ανθρωπιστες,
αλλά "στυγνους τεχνοκράτες μηχανικούς" (ε, εντάξει ξέρω ότι είναι υπερβολή, ας μου επιτραπεί)
κι ότι, no problem, αυτό ήταν και το ζητούμενο, προτεοιμασία για την παραγωγή.

πριν λίγες σελίδες, γράφανε υπερασπιζόμενοι την ηθική και την ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας και τους γονείς..
αποποιούμενοι ιδιότητες και ταμπέλες κατα το δοκούν...
« Last Edit: May 27, 2006, 11:08:51 am by Dr. Gonzo » Logged

Earth. What a shithole.
lost control
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #104 on: May 27, 2006, 13:00:03 pm »

Aνακοίνωση του Τμήματος Μηχανολόγων:

Χτές ανακοινώθηκε με απόφαση του Δ.Σ. του τμήματος η παράταση των μαθημάτων μέχρι της 9 Ιούνη, και η έναρξη της εξεταστικής στις 13 Ιούνη μέχρι τις 30, με νέο πρόγραμμα εξεταστικής, που προφανώς θα δημοσιευθεί σε λίγες μέρες. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμα.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 Go Up Print
Jump to: