• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:58:48 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:58:48 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 108
Total: 189
ELEF
nikd
s4327063
Aris★
Nikos_313
distillery
Kazi
kostaspap
Kpavlaras
apos34
tasos gourd
Domnious
immo
andreas2000
asantor
BossiTsif
pxanthob
nikosmonov
eplysia
Pumpakos
gpapmtb
babistso
PanosPapaspirou
kalantzopoulos
PAPARI69
gpr000
lina_zs
abiki
gtapalis
salonis
mpizos
mgrivab
melisste22
mariaxalk
stefpapa21
antontsiorvas
mikrosdia
Spyrtos14
rafa98p
gkg
George_RT
grepanis
stathiskek
Anita
glavdakis
et7gr
Lykaonia
tasos_ntv
palladas
tsaliki
johnnypap
gcheristanidhs
Apostolos adam
jimalexoud
chatzimich
Captain
KOSTASITSKOS
Nicotre
george polymeros
Denisivo
redwolf
thanoswyd
elizabeth
marilita
mitsos753905
mprova
marf10
faidonchatz
Pcsc
ioannidisg
θσερναμε
george14
chidi anagonye
elias_farhood
mimi4426
gp6
Nefeli Nikita
st3.kt
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Go Down Print
Author Topic: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων  (Read 27472 times)
KorkoLyk
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν αντέχω τόση πραγματικότητα

View Profile
Απ: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
« Reply #75 on: May 26, 2006, 10:56:31 am »

Αουρέλιους, έγραψες!  Cheesy

Λοιπόν. Ας είμαστε ρεαλιστές. Η κατάληψη μάλλον δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα. Εγώ προσωπικά το πιστεύω αυτό, αν και δεν αποκλείω τη δυνατότητα, όπως είπε και ο Χρήστος, να καταφέρει να επηρεάσει την κατάσταση, αν στηριχτεί από πολλά άτομα. Αλλά εδώ τα πολλά άτομα δεν ήταν καν στη συνέλευση για να ψηφίσουν εναντίον της, αν δεν ήθελαν να γίνει! Το ζήτημα είναι ότι μια κατάληψη είναι ένας αρκετά δυναμικός τρόπος δράσης, γιατί παρακωλύεται η λειτουργία του ιδρύματος, και ως τέτοιος έχει και τα αρνητικά του. Και τώρα κάποιες σκόρπιες σκέψεις:

- Σκέφτηκε κανείς ότι ένας από τους βασικούς λόγους που αξίζει να γίνονται γενικά κινητοποιήσεις για το νομοσχέδιο είναι ότι αυτό φτιάχτηκε για εμάς χωρίς εμάς; Και καλό να ήταν, που εγώ προσωπικά δεν διαφωνώ σε όλα τα σημεία ή την εφαρμογή τους, μόνο και μόνο για το ότι μας το σερβίρανε χωρίς να μας ρωτήσουν, πρέπει να αντιδράσουμε! Αν μη τι άλλο, να καθίσουμε να συζητήσουμε τί αλλαγές θα θέλαμε εμείς! ΝΑ πού βοηθάει μια κατάληψη.

-Επίσης η κατάληψη είναι μια ευκαιρία για κάποια άτομα τα οποία είναι ανένταχτα και θέλαν να μάθουν κάποια πράγματα ή να δραστηριοποιηθούν να το κάνουν. Αυτό φέρνει ωρίμανση και συνειδητοποίηση (με το χρόνο), που για εμένα είναι σημαντικότερο από οποιαδήποτε κενή διαμαρτυρία. Άσε που μια κατάληψη είναι ευκαιρία για εκδηλώσεις που μπορούν να μας κάνουν να οικειοποιηθούμε το χώρο και να γνωριστούμε μεταξύ μας, να εκφραστούμε, πράγμα που θα μας κάνει να καταλάβουμε καλύτερα, ο καθένας για τον εαυτό του, γιατί είμαστε εκεί μέσα.

-Για όσους ανησυχούν για το ποιος καρπώνεται τα οφέλη μιας κατάληψης ή ποιοι την καθοδηγούν, έχω να πω ότι πιστεύω ότι τέτοιου είδους φόβοι είναι βάσιμοι. Οι παρατάξεις, με τον αναπόφευκτα στεγανό, κατ' ουσία, τρόπο σκέψης και δράσης τους, είναι πιθανό ότι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τα μέγιστα από μια τέτοια κατάσταση (κατά περίπτωση πάντα). Είναι καθήκον των ανένταχτων και αυτών είδικά που κράζουν τις παρατάξεις για τη σαπίλα τους να μην το αφήσουν να συμβεί, αλλά αυτό γίνεται μόνο με την παρουσία στην κατάληψη!

-Για το εάν μια κατάληψη μας πάει πίσω στην εκπαιδευτική διαδικασία: ΝΑΙ, μας πάει. Γι' αυτό όμως άιθουσες λειτούργησαν ως αναγνωστήρια! Και γενικότερα, ελαφρυντικό στις γκρίνιες μπορώ να αναγνωρίσω μόνο σε αυτούς που τους πιέζει ο στρατός, κάποια πρακτική κτλ. Αλλά δεν μπορεί αυτοί να είναι η πλειοψηφία! Οι υπόλοιποι, από 4ο έτος και κάτω, θέλουν απλά πιστεύω να ξύσουν το παπάρι τους! Είναι το στύλ των ατόμων που πηγαίνουν 15 ώρες τη μέρα στη βιβλιοθήκη, για να λένε ότι διαβάζουν, αλλά ο ξυσταρχιδισμός πάει σύννεφο. Όταν όμως τους πεις ότι μπορεί να καεί η εξεταστική, κόπτονται σαν να ήταν φοιτητάρες πρώτης διαλογής. Εγώ ένα ακόμα θα πω εδώ. Ξέρω ένα σωρό άτομα που προλαβαίνουν και να διαβάζουν, και να βγαίνουν, και να έχουν τα 2-3 χόμπυ τους, την ενασχόληση με την πολιτική ή τον πολιτισμό, τη γκόμενα τους, και έχουν και χρόνο να τα ξύσουν! Απλά έχουν ενέργεια και μεράκι και αξιοποιούν τον χρόνο τους - ίσως ενδεχομένως να μειώνουν και λίγο τις ώρες ύπνου. Όποιος έχει τα κότσια ας αξιοποίησει τη νιότη του.

-Κάτι ακόμα για το "ηχηρό όχι στο νέο νόμο" που ακούστηκε. Κάναμε μια ψηφοφορία και πήραμε ένα σήμα εξόδου που έλεγε "κατάληψη". Το σημαντικό όμως έιναι ότι το σύστημα ψηφοφορίας είναι τέτοιο που κβαντίζει ανπόφευκτα τα σήματα είσόδου - ψήφους - πριν τα επεξεργαστεί. Τί εννοώ: Άλλος μπορεί να ψήφισε ναι στην κατάληψη, γιατί άνηκε σε συγκεκριμένη παράταξη. Άλλος επειδή βαριόταν να δώσει εξεταστική ή εργαστήρια και είδε έναν καλό τρόπο να τα χάσει.  Άλλος επειδή θεώρησε ότι μια κατάληψη είναι ωραία φάση γενικά, οπότε ας την κάνουμε κι άλλος επειδή πραγματικά διαφωνούσε με το νομοσχέδιο. Τα αντίστοιχα ισχύουν και για αυτούς που ψήφισαν κατά. Αυτό δεν είναι κακό φυσικά, αλλά ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για το αν ο κόσμος λέει όχι στο νόμο. Απ' ό, τι κατάλαβα χτες από την εκδήλωση, μεγάλο ποσοστό που ήταν εκεί δεν το είχε διαβάσει καν όλο το κείμενο των σοφών!

Τέλος: Ο Δημάκης έχει δίκιο κυρίως σε ένα πράγμα που μας βρίζει. Έχουμε συνηθίσει να αδιαφορούμε. Και εγώ είμαι υπέρμαχος του να μη μιλάς αν δεν έχεις να πεις κάτι που έχεις σκεφτεί, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, ρώτα και μάθε, ή έλα να ακούσεις για να μάθεις και να ενημερωθείς. Και φυσικά υπάρχουν διαδικασίες που απαιτούν να πεις απλά ένα ναι ή ένα όχι, όπως η ψηφοφορία για την κατάληψη. Αν δε λέμε τη γνώμη μας ούτε εκεί, τότε μούγκα στη στρούγκα και παντού επιβάλλει η αξιοπρέπεια. Προσωπικά θα χαρώ αν τη Δευτέρα έρθουν 300 άτομα στη συνέλευση και πουν όχι. Γιατί τότε η κατάληψη θα έχει πετύχει εν μέρει το στόχο της, να δραστηριοποιήσει κόσμο. Αν τώρα ο κόσμος πει ότι "δε με νοιάζει", έ τότε, καλημέρα σας κυρίες και κύριοι...τουλάχιστον κάτι θα έχει κουνηθεί.

ΘΛ

"The fact that each individual sees apathy in his fellows perpetuates the common reluctance to organize for change."

Port Huron Statement
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Kατάληψη και αναβολές μαθημάτων
« Reply #76 on: May 26, 2006, 11:05:02 am »

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??

Η κατάληψη είναι μέτρο πίεσης. Για αυτό και γίνεται .. για να πιέσουμε! Ιάσωνα, δεν νομίζω ότι με .. κάλαντα θα καταφέρουμε τίποτε.. Καλή ιδέα ήταν αλλά μάλλον από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν.. Λέτε να μην νοιάζει το υπουργείο αν 60+ σύλλογοι τελούν υπό κατάληψη? ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ!!

Ρε καταλάβετε το: Είναι θρασύδειλοι!! Λίγο αντίδραση χρειάζεται για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε!!

Και όσοι λένε ότι η κατάληψη την κάνουμε για να την κάνουμε: ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Επικοδομητικές συζητήσεις, παρουσιάσεις, ενημέρωση τύπου και γενικά πράγματα που αξίζουν πολύ περισσότερο από κάποιες ξερές ώρες μαθήματος που μας προετοιμάζουν μόνο για τις εξετάσεις χωρίς να νοιάζονται για την πραγματική γνώση..

Ποιο το νόήμα να περάσεις 2 μαθήματα στην εξεταστική, και να πετιέσαι από τη σχολη στα 7,5 χρόνια, ή αν δεν καταφέρεις να περάσεις κάποιο μάθημα 4 φορές? Μας δουλεύετε?
Μήν βλέπετε τα πράγματα έτσι.. βγάλτε τις παρωπίδες. Λέτε τόσοι σύλλογοι να τελούν υπο κατάληψη για το τίποτα?

Τέλος αναφέρω τα λόγια του Μάργαρη:

ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ..

Ξέρουν οι 8 σοφοί πότε ανακοίνωσαν τα μέτρα και πότε θέλουν να περάσουν οι νόμοι.. Αυτό που είπε ο Μάργαρης ΙΣΧΥΕΙ!!

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ!

(Άκουσα ότι αρκετοί έχουν αντίθετες απόψεις από εμένα και μάλιστα έχουν και αντιπροτάσεις.. Ας έρθουν να το συζητήσουμε. Δεν γίνεται να τους λέμε να έρθουν να το δηλώσουν και να απαντάνε "Καλά βαριόμαστε τώρα.. θα έρθουμε στην συνελευση.." .......κρίμα..
....)

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #77 on: May 26, 2006, 11:37:59 am »

Συγκεκριμένα γύρω στις 120 σχολές αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα τελούν υπό κατάληψη!
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ;

Λέτε ότι η κατάληψη δεν είναι αποτελεσματικό μέσο και πρέπει να σταματήσει.
Λέτε ότι πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα.
Ε τότε,ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ,από τον οποίο παρακολουθείτε τα πάντα και κρίνετε με ευκολία την όλη κατάσταση κι ελάτε να συζητήσουμε,να ακούσουμε τις προτάσεις και τις απόψεις σας και να τις αξιολογήσουμε όλοι μαζί.
Ελάτε όμως,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ!!!!!

Κι επιτέλους,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΑΝ ΓΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ξυπνήστε λίγο γ....ο,εσείς δεν αισθάνεστε λίγο αίμα να βράζει μέσα σας,δεν έχετε φωνή,νιάτα,ψυχή,ορμή;;;;;

Τι θα πείτε στα παιδιά σας,τι θα πείτε στον εαυτό σας πρώτα-πρώτα μετά από μερικά χρόνια;

Αν γινόταν αυτό πριν από 30 χρόνια,αν προσπαθούσαν τότε να περάσουν ένα τέτοιο νομοσχέδιο,ξέρετε τι θα γινόταν στα πανεπιστήμια;

Οι γονεία μας αγωνίστηκαν,πάλεψαν,κατέκτησαν,κέρδισαν,μη τους προδώσετε!!!

Και κυρίως,σταματήστε να σκέφτεστε μόνο την πάρτη σας!!Κι εγώ από άλλο μέρος είμαι και πληρώνω ένα τρελό ενοίκιο.Οπότε έχω να σκεφτώ τα εξής:
1.Εξακολουθώ να πληρώνω το νοίκι αυτό,σαν καλό κορίτσι δεν κάνω καταλήψεις,αλλά αντίθετα κοιτώ να τελειώσω τη σχολή γρήγορα για να φύγω μια ώτα νωτίτερα,να νοικιάσει κάποιος άλλος το σπίτι με το ίδιο ή και υψηλότερο τρελό ενοίκιο.Εν τω μεταξύ έχουν περάσει άνα σωρό νόμους πίσω από την πλάτη μου...
2.Αντιδρώ σε αυτά που πάνε να μου επιβάλουν,προσπαθώ να τα σταματήσω και παλεύω για ένα καλύτερο αύριο.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ,ΝΑΙ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΡΑΚΤΗ,ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #78 on: May 26, 2006, 11:54:25 am »

Ώπα, cecs, χαλάρωσε... είπαμε κατάληψη αλλά χαλαρά...

Δλδ, μη βάζουμε τα κορίτσια μας να φωνάζουν και πάθει τίποτε η φωνούλα τους Cheesy

Κατά τα άλλα, δε μένει τίποτε άλλο να πούμε:

Όσοι διαφωνούν με την κατάληψη είναι απλά απληροφόρητοι (δε δέχομαι σαν επιχείρημα την πάρτη του καθένα). Τα μέτρα που προτείνονται δεν είναι κάτι το καινούριο, έχουν ξαναεξεταστεί και ξανααναλυθεί από πολλές πλευρές.

Μένει σε μας τους φοιτητές να καταλάβουμε ότι σαν κοινωνικό σύνολο είμαστε σε θέση να διαμαρτυρόμαστε ενεργά και έντονα για να αλλάξουν τα πράγματα, ίσως και να είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που μπορούν να το κάνουν αυτό στην κοινωνία.

*αυτό για την ψυχή της μάνας του καθένα, λίγο περίεργο μου φαίνεται να το πιάνει ο καθένας στο στόμα του...

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #79 on: May 26, 2006, 13:05:36 pm »

Στο καναλι της βουλης εχει συζητηση για το νομοσχεδιο. Ειναι ενδιαφερον

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #80 on: May 26, 2006, 13:25:38 pm »

Να το κλείσουμε το μαγαζάκι!

Και το βράδυ μην ξεχνιόμαστε όλοι εκεί  8). Κατεβαίνωωωω

Είτε γίνει δουλειά είτε όχι μια αντίδραση πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον. Με απάθεια αν κάτσουμε και κοιτάμεεεε θα κάνουν τις πληροφορικές μηχανικούς  Grin .

Γιατι δεν κάνετε και τους δικιγόρους ρε παιδιά;  Shocked
Και αυτοι μηχανικοί είναι.... κατασκευάζουν με μαεστρία... τα ψέμματά τους και τα 10.000 λόγια που δε σημαίνουν τίποτα.

Αλλά τι περιμένεις απο υπουργούς κτλ. που σίγουρα είναι τυπικά θεωρητικοί (στην ουσία αργόστροφοι)... και αν δεν είναι έτσι είναι σίγουρα μαλάκες.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!  Grin
« Last Edit: May 26, 2006, 13:30:09 pm by Τιερί Ανρί » Logged

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #81 on: May 26, 2006, 16:21:48 pm »

Quote from: cecs on May 26, 2006, 11:37:59 am
Λέτε ότι η κατάληψη δεν είναι αποτελεσματικό μέσο και πρέπει να σταματήσει.
Λέτε ότι πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα.
Ε τότε,ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ,από τον οποίο παρακολουθείτε τα πάντα και κρίνετε με ευκολία την όλη κατάσταση κι ελάτε να συζητήσουμε,να ακούσουμε τις προτάσεις και τις απόψεις σας και να τις αξιολογήσουμε όλοι μαζί.
Ελάτε όμως,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ!!!!!

Αυτή η καραμέλα με τον καναπέ πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!! Δηλαδή τι νομίζεις, ότι επειδή έγινε κατάληψη εμείς βρήκαμε ευκαιρία για διακοπές και την αράξαμε στον καναπέ μας, παρακολουθώντας από εκεί τα πάντα;
Ε ΟΧΙ, δεν είναι έτσι! Κάποιοι από μας έχουν εργασίες να παραδώσουν, διάβασμα για την απαλλακτική εξέταση των φίλτρων την Πέμπτη( αν και εφόσον γίνει, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο). Και το forum είναι ένα μέσο που σου προσφέρει τη δυνατότητα να πεις την άποψη σου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και κυρίως να σε ακούσουν όλοι οι συμφορουμίτες και όχι όσοι έτυχαν να βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη συζήτηση.

Κι επιτέλους,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΑΝ ΓΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ξυπνήστε λίγο γ....ο,εσείς δεν αισθάνεστε λίγο αίμα να βράζει μέσα σας,δεν έχετε φωνή,νιάτα,ψυχή,ορμή;;;;;

Με τι ευκολία τα ισοπεδώνεις όλα...Δεν συμμετέχετε στην κατάληψη=Συμπεριφέρεστε και νιώθετε σα γέροι άνθρωποι...
Η διαφορά μας είναι ότι εμείς δεν ξεδίνουμε και εκτονωνόμαστε με την κατάληψη, αλλά με άλλα πράγματα πιο κατάλληλα (btw έχεις δοκιμάσεις ποτέ ένα σάκο του μποξ Wink). Άσε που με αυτό που υποστηρίζεις είναι σαν λες ότι κάνετε την κατάληψη για την κατάληψη.

Τι θα πείτε στα παιδιά σας,τι θα πείτε στον εαυτό σας πρώτα-πρώτα μετά από μερικά χρόνια;

Θα με ρωτήσει το παιδί μου "Μπαμπά εσύ όταν ήσουνα φοιτητής αγωνίστηκες;"
Και εγώ θα γυρίσω το κεφάλι μου χωρίς να απαντήσω και με δάκρυα στα μάτια...σκεπτόμενος: I failed you son...
Αχ συγκινήθηκα... :'( :'(

Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και εμείς νοιαζόμαστε και ενδιαφερόμαστε για το πανεπιστήμιο. Θέλουμε να είναι πραγματικά ένας ναός της γνώσης! Αλλά νομίζουμε ότι η σημερινή εικόνα, με μια σχολή στην οποία έχουν παραλύσει τα πάντα (αλλά αντίθετα οι φοιτητές κάθε βράδυ γλεντούν και τα μεσημέρια ψήνουν "επαναστατικά" σουβλάκια) δεν το τιμά καθόλου. Αντίθετα το υποβαθμίζει!

Οι γονεία μας αγωνίστηκαν,πάλεψαν,κατέκτησαν,κέρδισαν,μη τους προδώσετε!!!
Μην συγκρίνεις τη χούντα με ένα νόμο. Ο πατέρας μου ήταν στο πολυτεχνείο το 73' (όχι μέσα, στο πλήθος απ'έξω). Να ήξερες τι γνώμη έχει τώρα για την κατάληψη... Για αυτόν προδοσία θα ήταν να αργούσα να τελειώσω.

Καλός ο αγώνας, αλλά κάποτε πρέπει να αναλογιστούμε τι θυσιάζουμε όταν αγωνιζόμαστε σε σχέση με ένα ενδεχόμενο κέρδος. Και σε αυτούς που θα μου πουν την καραμέλα "Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν έγινε" έχω να τους πω το εξής: Έχετε σκεφτεί ποτέ αυτά που χάνετε αγωνιζόμενοι χωρίς αποτέλεσμα;

Και κάτι τελευταίο; Ο νόμος μας φταίει για όλα; Εμείς σαν φοιτητές είμαστε εντάξει; Δεν έχουμε και εμείς μερίδιο στην υποβάθμιση της σχολής; Από πότε η δική μας ανεπάρκεια έγινε ανεπάρκεια του εκπαιδευτικού συστήματος;

Με φιλική διάθεση πάντα Wink

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #82 on: May 26, 2006, 17:05:32 pm »

Σε περίμενα σήμερα στην συζήτηση για τον νόμο πλαίσιο αλλά δεν ήρθες! Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά αύριο στις 12 που έχει ανοιχτή συζήτηση με τους καθηγητές μας...

Δυστυχως εν μεσω ολων αυτων των εξελιξεων και του καυσωνα προσπαθω να διαβασω γερμανικα που δινω αυριο και φιλτρα που ισως δωσω την Πεμπτη!
Πιστεψε με ηθελα να ερθω στη συζητηση και θα συμμετεχω σε οτι προκυψει μετα το Σαββατο.
Και αυτο γιατι πιστευω και ελπιζω οτι γινεται πραγματικα συζητηση την οποια τιμουν παιδια σαν,εσενα τον Βοβ και τον Τασο και φυσικα οι καθηγητες μας.
Ελπιζω να μην ακουσω (και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινει)  τον ξυλινο λογο που ακουω στις συνελευσεις, ουτε φυσικα θα ερθω για να τσακωθω.

Δεν φυγοπονω με την μη προσελευση μου στην καταληψη. Το κανω γιατι δεν την στηριζω σαν μεσο αντιδρασης για το νομο που φυσικα πληττει ολους τους φοιτητες. Οπως δεν θα την στηριζα αν δεν ειχα προβλημα με την καταληψη εγω αλλα ο διπλανος μου.

Η συζητηση που εχασα βεβαια ειναι μια αλλη ιστορια και εχεις απολυτο δικιο οταν λες οτι ολοι εμεις που αντιδρουμε στην καταληψη πρεπει να καθησουμε να συζητησουμε alltogetherνε!

Οσο για τα καλαντα το λες και μονος σου! Δεν εφεραν αποτελεσμα γιατι δεν ειχαν μαζικοτητα. Δεν εφταιγε ο τροπος. Αν τα 10 ατομα που πηγαν στα καλαντα κλεινανε την πορτα της πρυτανειας παλι δεν θα ειχε αποτελεσμα λογω ελλειψης μαζικοτητας.
Αν 280 ατομα την πεφτανε στον πρυτανη διαμαρτυρομενοι σε ευγενικα και λογικα πλαισια μαλλον θα ειχε αποτελεσμα!

αυτο που θελω να πω ειναι οτι ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !!!

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #83 on: May 26, 2006, 19:40:35 pm »

Quote from: marauber on May 25, 2006, 17:08:03 pm
Quote from: emmanuel on May 25, 2006, 16:59:08 pm
ειδικά αυτοί που είναι από άλλες πόλεις καί θα πρέπει πάλι να έρθουν αύγουστο για να δώσουν,τι περιθώρια έχουν να μείνουν πισω και να υποστηρίξουν τον αγώνα

Σωστή τοποθέτηση! Εκτός από αυτό, και παραβλέποντας το οικονομικό θέμα, ας μην ξεχνάμε ότι οι φοιτητές από άλλες πόλεις μένουν μόνοι τους (ή συγκατοικούν) και έχουν ένα σπίτι να κρατούν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Άρα ο χρόνος τους είναι σίγουρα λιγότερος από των ντόπιων φοιτητών.

Και προτιμάς να πληρώνεις από σεπτέμβρη τα βιβλία σου;;;;;;
Στο κάτω-κάτω ακόμα και να χαθεί τώρα η εξεταστική,θα αναπληρωθεί και θα τελειώσεις στο ίδιο χρονικό διάστημα,με λίγο περισσότερο στρίμωγμα ίσως...Και εγώ σε αυτήν την κατηγοιρία που γράφεις ανήκω.

Και στο κάτω-κάτω,όπως είπε κι ένα παιδί σήμερα στην εκδήλωση με τους καθηγητές,να μη μιλάμε για οικονομικά ζητήματα και για σεβασμό στα λεφτά των γονιών μας μόνο τώρα...Να το αναφέρουμε και όταν πάμε στην Πέγκυ και σκάμε τα 100Ευρώ+...για τραπέζι,όταν πάμε στο Back to Base κάθε Σάββατο και τα σκάμε πάλι για να πιούμε ένα ποτάκι,όταν φεύγουμε με 500Ευτώ εκδρομούλα στη Μύκονο!
Έτσι,για να τα λέμε σωστά!!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #84 on: May 26, 2006, 19:52:37 pm »

Μια ακόμα ερώτηση.. Άκουσα ότι οι πολιτικοί ίσως χάσουν το εξάμηνο, και δε μπορούν να δώσουν τα μαθήματα του, ούτε το Σεπτέμβριο.. Υπάρχει κάποια μικρή τέτοια πιθανότητα;; Μου φαίνεται λίγο απίθανο, αλλά αν κάτι τέτοιο συνέβαινε σε μας θα είναι τεράστια καταστροφή.. τουλάχιστον για μένα
jeffaldo
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #85 on: May 26, 2006, 20:00:02 pm »

Πολύ απίθανο μου φαίνεται αυτό που λες.Ίσα Ίσα χτές μιλούσα με κάτι πολιτικούς και μου έλεγαν ότι το εξάμηνο αυτό πήγε πολύ καλά χωρίς ιδιαίτερες απώλειες μαθημάτων.Τώρα το τί θα γίνει σε εμάς...υπομονή ως την δευτέρα...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #86 on: May 26, 2006, 20:02:17 pm »

Παιδιά ας συνέλθουμε λιγάκι επιτέλους!Ποιοι είμαστε εμείς που θα εγγυηθούμε για το αν θα γίνει ή όχι η εξεταστική;
Ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε στους υπόλοιπους πότε θα εξεταστούμε,αν θα υπάρξει αναβολή ή παράταση η διπλή εξεταστική το Σεπτέμβρη;Ούτε κι εμείς το ξέρουμε ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!
Υπομονή,κι όταν ρθει η ώρα θα μάθουμε!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #87 on: May 26, 2006, 20:06:02 pm »

οκ, αν κάποιος καθηγητής λοιπόν ξέρει κάτι για το τι ισχύει σε περιπτώσεις απεργίας κ λ π (γιατί δε μιλάμε μόνο για την κατάληψη) ας απαντήσει. Το τόπικ γι αυτό υπάρχει
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #88 on: May 26, 2006, 20:11:14 pm »

Αυτή η καραμέλα με τον καναπέ πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!! Δηλαδή τι νομίζεις, ότι επειδή έγινε κατάληψη εμείς βρήκαμε ευκαιρία για διακοπές και την αράξαμε στον καναπέ μας, παρακολουθώντας από εκεί τα πάντα;
Ε ΟΧΙ, δεν είναι έτσι! Κάποιοι από μας έχουν εργασίες να παραδώσουν, διάβασμα για την απαλλακτική εξέταση των φίλτρων την Πέμπτη( αν και εφόσον γίνει, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο). Και το forum είναι ένα μέσο που σου προσφέρει τη δυνατότητα να πεις την άποψη σου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και κυρίως να σε ακούσουν όλοι οι συμφορουμίτες και όχι όσοι έτυχαν να βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη συζήτηση.

Γιατί marauber μόνο εσύ έχεις εργασίες να παραδώσεις,εμείς είμαστε χαζοί,δεν έχουμε;
Νόμιζα ότι ήταν εύκολο να καταλάβεις ότι όταν μιλάω στην "κριτική του καναπέ",αναφέρομαι σε όλους αυτούς που κρίνουν τα πάντα και τους πάντες,ωσάν τιμητές και πολύξεροι και λένε"Έτσι πρέπει να γίνει αυτό","Κάνετε λάθος που προχωράτε με αυτόν τον τρόπο",μα πετάνε το μπαλάκι σε όλους τους υπόλοιπους,αυτούς που τρέχουν να βγάλουν φίδια από τρύπες.........................................

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #89 on: May 26, 2006, 20:16:55 pm »

Θα με ρωτήσει το παιδί μου "Μπαμπά εσύ όταν ήσουνα φοιτητής αγωνίστηκες;"
Και εγώ θα γυρίσω το κεφάλι μου χωρίς να απαντήσω και με δάκρυα στα μάτια...σκεπτόμενος: I failed you son...
Αχ συγκινήθηκα... 

Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και εμείς νοιαζόμαστε και ενδιαφερόμαστε για το πανεπιστήμιο. Θέλουμε να είναι πραγματικά ένας ναός της γνώσης! Αλλά νομίζουμε ότι η σημερινή εικόνα, με μια σχολή στην οποία έχουν παραλύσει τα πάντα (αλλά αντίθετα οι φοιτητές κάθε βράδυ γλεντούν και τα μεσημέρια ψήνουν "επαναστατικά" σουβλάκια) δεν το τιμά καθόλου. Αντίθετα το υποβαθμίζει!

Χαίρομαι που αντιδράς με αυτόν τον τρόπο και δείχνεις πώς σκέφτεσαι...!!!!
εγώ μιλάω σοβαρά και συ μου λες "Αχ συγκινήθηκα...,I failed you son...  ".Γελοία πράγματα!!!Λείπει στοιχειώδης ωριμότητα-αξιοπρέπεια-αυτοσεβασμός μου φαίνεται....   Undecided

Όσο για τα επαναστικά σουβλάκια και τα γλέντια,πέρνα μια βόλτα από τη σχολή να δεις με τα ματάκια σου και να κρίνεις αν ψήνουμε ΜΟΝΟ.Σήμερα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με 5-6 καθηγητές,ανθρώπους που σέβονται τον εαυτό τους και ήρθαν να μιλήσουν και να μας προβληματίσουν-συμβουλέψουν.
Κι ένα σωρό άλλες εκδηλώσεις.Αλλά δε σε είδα καθόλου στη σχολή.Αυτό εννοώ όταν λέω κριτική του καναπέ!Κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Go Up Print
Jump to: