• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 09:57:58 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 09:57:58 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 28
Guests: 92
Total: 120
Amalia
rafa98p
apob
st3.kt
tzortzis
mimaki
anastasis_sid
sherlock
s
tzesi
iJasonOP
spoun
Vgs
A-TheITGuy
gkatala
Roidos
mariaxalk
geoagour
Angelagfb
stefpapa21
natavhoo
elizabeth
Loudis1
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] Go Down Print
Author Topic: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  (Read 8874 times)
pontiki
Θαμώνας
****
Gender: Male
Posts: 463



View Profile
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #45 on: May 23, 2006, 02:42:57 am »

Quote from: Alexkasgr on May 23, 2006, 01:56:40 am
Ενιαία Ανώτατη Δημόσια και Δωρεάν Εκπαίδευση. Αυτό είναι σαφές αίτημα και άμεσα υλοποιήσιμο.
Όπως επίσης και το ότι κατονομάζετε ΕΕ και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κάνει μεγάλη διαφορά.
Για τους κινδύνους που αναφέρεις, μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν.

Άν εννοείς οτι δεν γνωρίζεις τί είναι ΕΑΔκΔΕ μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος χώρος (κ ώρα) να σου εξηγήσω. Μπορείς όμως να κοιτάξεις προηγούμενες αποφάσεις του συλλόγου όπου περιγράφεται σε γενικες γραμμές τί πραγματικά διεκδικούμε.

Ξαφνικά λοιπόν ένα μικροβιάκι που το λέγανε "προτάσεις του ΕΣΥΠ για την παιδεία"
μπήκε στον οργανισμό "Ελληνικό πανεπιστήμιο". Ας μαζευτούμε λοιπόν όλοι να πούμε το τί κακό που είναι αυτό το μικροβιάκι κ αφήστε τον βόθρο που ετοιμάζετε να επιτεθεί (στον οποίο κατοικεί κ το μικρόβιο που συμφωνούμε όλοι οτι είναι πολύ κακούλι) στην ησυχία του.

Το 2 μάλιστα γράφτηκε με χιουμοριστική διάθεση. Στην ερώτηση όμως περιμένω απάντηση.

Quote from: N3+Bu$+3R on May 23, 2006, 01:57:27 am
1.Δηλαδη εαν ψηφιστει πλαισιο ΠΚΣ με τιποτα δε θα αποσυρθει και ξαναεμφανιστει ο νομος.Γιατι???

2.Εσυ βαζεις κανενα επιμερους ΝΑΙ στο νομο??Βαζεις ενα συνολικο ΟΧΙ γιατι πολυ απλα εχεις ανεση(λεμε τωρα) να το κανεις.Απο τη μια αν περασει ο νομος εσυ και καλα θα εχεις αντιδρασει και θα εισαι επαναστατης παναθεμα σε, ειδαλλως αν δεν περασει θα εχουμε καταφερει ενα καιριο χτυπημα στο Καπιταλισμο, ενα χτυπημα που μονο ενα ΚΚΕ θα μπορουσε να πετυχει.Βολεμα δλδ.Και κινδυνολογουμε αδιακριτως γιατι αυτο πουλαει(το κανει και η τηλεοραση).

1.Γι'αυτό λοιπόν τα κακά μέλη του οργανισμού (ΠΚΣιτάκια) παλεύουν για να κατανοήσει κ ο τελευταίος φοιτητής ποιά είναι η πολιτική η οποία ευθύνετε για αυτό που έρχετε τον Ιούνη. Ωστε να παραμένει σε επαγρύπνιση κ να κινητοποιήτε πρίν φτάσει το σκ@τό στον κώλο. Κ δεν έρχονται να ζητήσουν απο το φοιτητή να ψηφισουν στη συνελευση χωρις να καταλαβαίνουν το γιατί είναι τόσο κακό αυτό στο οποίο εναντιωνόμαστε.

Για το 2 για εξήγα.....
Χιουμοράκι κάνεις ή το λές σοβαρά?
Περασμένη η ώρα...  Tongue

Quote from: electroSOK on May 23, 2006, 02:15:40 am
Quote from: pontiki on May 23, 2006, 01:51:06 am
Γιατι όλη αυτή η δύναμη που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν να αρκεστεί σε μία απλή καταδίκη του νέου νόμου κ να μην βάλει μπροστά κ κάποιες διεκδικήσεις?

Και συ αυτό που το ξέρεις και γιατί το προκαταλαμβάνεις? Μ'αρέσει που ενώ εμείς ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε το πρώτο βήμα που είναι να χτίσουμε μια μαζική κατάληψη, κάνουμε κριτική στις άλλες καταλήψεις και θεωρούμε εκ των προτέρων ότι θα αποτύχουν...Ρε, ας κοιτάξουμε λίγο τα καθ'ημάς και ας σοβαρευτούμε.

Δεν είπα οτι θα αποτύχει. Απλά θεωρώ οτι θα μπορούσε να πετύχει πολύ περισσότερα. Με το οχι αυτό δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Είναι σάν να ζητάμε μια απλή ανακωχή... Πραγματικά πιστεύω οτι θα την κερδίσουμε. Απλά γνώμη μου είναι οτι θα έπρεπε να εμφανιστούμε πιό δυνατοί. Να περάσουμε στην αντεπίθεση.

Quote from: Netgull on May 23, 2006, 02:05:04 am
Quote from: pontiki on May 23, 2006, 01:51:06 am
3.Τέλος, έστω οτι ξεσηκώνονται όλοι αυτοί οι φοιτητές που στήριξαν αυτό το πλαίσιο στη συνέλευση και στήνουν μια πραγματικά μαζική κατάληψη. Γιατι όλη αυτή η δύναμη που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν να αρκεστεί σε μία απλή καταδίκη του νέου νόμου κ να μην βάλει μπροστά κ κάποιες διεκδικήσεις?
Να τις βάλει. Αλλά αυτό να το αποφασίσει το ίδιο το κίνημα μέσα στις καταλήψεις.


Ελπίζω πραγματικά να το κάνει.

Ποτέ δεν είπα οτι είναι κακό το οτι κινητοποιήθηκε ο σύλλογος Π.Μ.
Logged
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1716



View Profile
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #46 on: May 23, 2006, 02:55:52 am »

1ον. Δεν ειπα κανενα "κακο μελος" κανενος οργανισμου σε αντιθεση με τα ΠΚΣιτακια που το εχουν πολυ πολυ ευκολο να βριζουν και να μειωνουν τους συνομιλητες τους ειτε ειναι ΔΑΠιτακια , ειτε ΠΑΣΠιτακια, ειτε ΕΑΑΚιτακια κτλ κτλ. Απλα στηλιτευω την αποψη σου και μονον αυτη.
Και μιλα λιγο πιο ομορφα, δεν κανει κακο. Το παπακι δεν σωζει την κατασταση.
Quote
παλεύουν για να κατανοήσει κ ο τελευταίος φοιτητής ποιά είναι η πολιτική η οποία ευθύνετε για αυτό που έρχετε τον Ιούνη
Ειχα την εντυπωση πως παλευετε για να μην ερθει η πολιτικη και οχι για να αποκαλυψετε τους εμπνευστες της(Και αυτο ειναι πολυ σημαντικο)

2.Με βλεπεις να κανω πλακα??Μιλαω σοβαροτατα.Θιγεται κανεις??
Logged
pontiki
Θαμώνας
****
Gender: Male
Posts: 463



View Profile
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #47 on: May 23, 2006, 03:37:48 am »

Σε χρόνο ρεκόρ δέχτηκα 2-3 ειρωνικές απαντήσεις, ωστόσο δεν νομίζω να μίλησα ασχημα.
Νομίζω καταλαβαίνεις τί εννοώ. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο γιατί είναι πραγματικά τόσο ανάγκη να συμμετέχει στις διαδικασίες του συλλόγου. Έτσι ο φοιτητής θα κινητοποιηθεί και θα συμμετέχει όχι μόνο στις Γ.Σ. αλλα και στην υλοποίηση των αποφάσεων τους. Έτσι θα ισχυροποιηθεί το Φοιτητικό Κίνημα κ θα κλιμακωθεί η αντίδρασή του.

Δεν κινδυνολογεί κανείς. Προσωπικές ανησυχίες θα τις ονόμαζα. Και τις εκφράζω δημόσια με την ελπίδα οτι θα με πάρει κάποιος στα σοβαρά. Ελπίζω να είναι πετυχημένη η κατάληψή των Πολιτικών, μαζικότατη και αυτό να ωθήσει και άλλους συλλόγους να κινητοποιηθούν. Δεν καταδίκασα τις κινητοποιήσεις του συλλόγου των Π.Μ. απλά θεωρώ οτι θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα.

Πάντα διεκδικούμε εκ του ασφαλούς λοιπόν εμείς τελείως περιθωριοποιημένοι. Φοράμε παρωπίδες για να μην βλέπουμε την αποτυχία μας.
Και όλα αυτά τα συμπεραίνεις απο το οτι ζητάμε Ενιαία Ανώτατη και κατηγορούμε ΕΕ πέρα απο το να δηλώνουμε αντίθετοι στο ΕΣΥΠ.
Κατα τ'αλλα κάποιοι συνάδελφοι δηλώνουν αγανακτισμένοι για την "λάσπη" που δέχονται απο την ΠΚΣ και για τις κατηγορίες που δέχονται οτι είναι αντι-ΠΚΣ.
Logged
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Female
Posts: 3560


Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;


View Profile
Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #48 on: May 23, 2006, 10:19:32 am »

Quote from: pontiki on May 23, 2006, 03:37:48 am
Σε χρόνο ρεκόρ δέχτηκα 2-3 ειρωνικές απαντήσεις, ωστόσο δεν νομίζω να μίλησα ασχημα.
Νομίζω καταλαβαίνεις τί εννοώ. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο γιατί είναι πραγματικά τόσο ανάγκη να συμμετέχει στις διαδικασίες του συλλόγου. Έτσι ο φοιτητής θα κινητοποιηθεί και θα συμμετέχει όχι μόνο στις Γ.Σ. αλλα και στην υλοποίηση των αποφάσεων τους. Έτσι θα ισχυροποιηθεί το Φοιτητικό Κίνημα κ θα κλιμακωθεί η αντίδρασή του.

Δεν κινδυνολογεί κανείς. Προσωπικές ανησυχίες θα τις ονόμαζα. Και τις εκφράζω δημόσια με την ελπίδα οτι θα με πάρει κάποιος στα σοβαρά. Ελπίζω να είναι πετυχημένη η κατάληψή των Πολιτικών, μαζικότατη και αυτό να ωθήσει και άλλους συλλόγους να κινητοποιηθούν. Δεν καταδίκασα τις κινητοποιήσεις του συλλόγου των Π.Μ. απλά θεωρώ οτι θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα.

Πάντα διεκδικούμε εκ του ασφαλούς λοιπόν εμείς τελείως περιθωριοποιημένοι. Φοράμε παρωπίδες για να μην βλέπουμε την αποτυχία μας.
Και όλα αυτά τα συμπεραίνεις απο το οτι ζητάμε Ενιαία Ανώτατη και κατηγορούμε ΕΕ πέρα απο το να δηλώνουμε αντίθετοι στο ΕΣΥΠ.
Κατα τ'αλλα κάποιοι συνάδελφοι δηλώνουν αγανακτισμένοι για την "λάσπη" που δέχονται απο την ΠΚΣ και για τις κατηγορίες που δέχονται οτι είναι αντι-ΠΚΣ.

Πώς δηλαδή θα μπορούσαμε κατά...τη γνώμη σου να διεκδικήσουμε περισσότερα;
Logged

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
pontiki
Θαμώνας
****
Gender: Male
Posts: 463



View Profile
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #49 on: May 23, 2006, 11:07:32 am »

Quote from: cecs on May 23, 2006, 10:19:32 am
Πώς δηλαδή θα μπορούσαμε κατά...τη γνώμη σου να διεκδικήσουμε περισσότερα;
Για δές που θα μας πούνε και προβατάκια...

Στην ερώτησή σου έχεις πάρει άπειρες φορές απάντηση (σε προηγούμενα post δικά μου και του RFA).
Άρα λοιπόν postαρες μόνο και μόνο για να γράψεις αυτά τα αποσιωπητικα "...", που προφανώς σου φάνηκε έξυπνο και οτι θα κέρδιζε επικοινωνικά.
Σ'αφήνω να σκευτείς: Μήπως είναι καλύτερα να είσαι "κολλημένος" με μία πολιτική η οποία σε εκφράζει και την οποία διαμορφώνεις ο ίδιος, απο το να είσαι κολλημένος με μία πολιτική η οποία ό,τι έχει να πεί εκφυλίζεται σε ένα αντι-ΚΚΕ???

Υ.Γ. (καλοπροαίρετα) Όταν γράφεις σε ποστ σου σε άλλο τοπικ οτι στη συνέλευση δεν πάμε για λάσπη εννοούσες οτι την αφήνουμε όλη για το forum??
Logged
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1716



View Profile
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #50 on: May 23, 2006, 11:14:59 am »

Quote from: pontiki on May 23, 2006, 03:37:48 am
Σε χρόνο ρεκόρ δέχτηκα 2-3 ειρωνικές απαντήσεις, ωστόσο δεν νομίζω να μίλησα ασχημα.
Δε θα το συνεχισουμε εκει το θεμα.

Quote
. Προσωπικές ανησυχίες θα τις ονόμαζα. Και τις εκφράζω δημόσια με την ελπίδα οτι θα με πάρει κάποιος στα σοβαρά.
Πλακα εχει αυτο. Οταν ολοι οι αλλοι μιλανε για κινδυνους κινδυνολογουν ακατασχετα, ενω οταν το κανεις εσυ εκφραζεις προσωπικες ανησυχιες.
Quote
Για δές που θα μας πούνε και προβατάκια...
Logged
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
**********
Gender: Male
Posts: 4577


Έτη φωτός μπροστά...


View Profile
Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #51 on: May 23, 2006, 12:02:01 pm »

@pontiki: Μέσα στις 2-3 ειρωνικές απαντήσεις που λες ότι έλαβες, προφανώς μετράς και τη δική μου, ωστόσο δεν είδα να μου απαντάς σε κάτι. Αν θεωρείς υλοποιήσιμο και εφικτό το "Ενιαία Ανώτατη Δημόσια και Δωρεάν Εκπαίδευση" και το πετάς παντού σαν σύνθημα μαγκιά σου. Να ξέρεις ότι κανένας  δε θα ήθελε να πληρώνει οτιδήποτε. Αλλά και εσύ εκ των πραγμάτων ξέρεις ότι στην πράξη δε γίνεται. Και τα δωρεάν συγγράμματα που τα πάνε για κατάργηση είναι ήδη μεγάλο κόστος για την παιδεία, να σκεφτείς ότι η έρευνα δε χρηματοδοτείται καθόλου σχεδόν, ότι υπάρχουν ακόμα σχολεία που αναγκάζονται να δουλεύουν πρωί-μεσημέρι. Αυτά είναι τα "απλά". Πες μου εσύ που θα βρεθούν λεφτά για στέγαση και σίτιση όλων των φοιτητών. Απλά δεν υπάρχουν. Επίσης, το Δωρεάν είναι και μια άλλη παγίδα. Δηλαδή το δημόδιο είναι δωρεάν? Πάλι η τσέπη του πατερούλη μας δεν τα πληρώνει?
Το κακό με εσάς είναι ότι δεν είστε ρεαλιστές. Δεν κοιτάτε κάτι το υλοποιήσιμο, αλλά θέλετε όλα να αλλάξουνε με τη μία κτλ. κτλ. Αυτά γίνονται μόνο με επανάσταση και δε βλέπω και τόση όρεξη για αυτό από τη σημερινή νεολαία (και ναι, δεν υπάρχει κίνημα αυτή τη στιγμή ότι και να λες - κίνημα υπάρχει στη Γαλλία).
Επίσης, όταν επικαλείσαι το Σύλλογο να το κάνεις με μέτρο, γιατί δεν ξέρεις τη συμμετοχή του καθενός από εδώ πέρα στις διαδικασίες του. Αν ρωτήσεις και τη μάθεις, μπορεί να αλλάξεις και άποψη γι' αυτό που λες ότι σε ειρωνεύτηκαν.
Logged
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 223


Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων


View Profile WWW
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #52 on: May 24, 2006, 03:42:29 am »

Quote from: pontiki on May 23, 2006, 03:37:48 am
Ελπίζω να είναι πετυχημένη η κατάληψή των Πολιτικών, μαζικότατη και αυτό να ωθήσει και άλλους συλλόγους να κινητοποιηθούν. Δεν καταδίκασα τις κινητοποιήσεις του συλλόγου των Π.Μ. απλά θεωρώ οτι θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα.


Κι εγώ το ελπίζω, και μπορώ να πω -και μετά τη σημερινή μέρα΄- ότι είναι.
Δυστυχώς όμως διαπιστώνω ότι σχεδόν κανείς από την ΠΚΣ δεν συμμετέχει σε αυτήν την κινητοποίηση. Και δεν βλέπω πόσο αυτή η ευχή είναι ειλικρινής υπό αυτήν την οπτική. Μου φαίνεται τραγικό να βλέπω ΔΑΠίτες από το έτος μου να έρχονται και να κάθονται στην κατάληψη, και να μην βλέπω την ΠΚΣ.

Τέλος πάντων, σήμερα έφυγα στις μιάμιση το βράδυ από πλτχνείο και είχε περίπου 200 άτομα. Με κάθε είδους εκδηλώσεις, προγραμματισμένες και αυθόρμητες. Έβλεπα συμφοιτητές μου να παίζουν βόλευ στο φουαγιέ με αυτοσχέδιο φιλέ από κολλητική ταινία, άλλους να παίζουν πινγκ πονγκ σε τραπεζάκι με φιλέ από κουτάκια μπύρας, άλλους να παίζουν μουσική με μπουζούκια και τουμπερλέκι, άλλους να παίζουν επιτραπέζια, άλλους απλά να κάθονται στο αίθριο... Είχε προηγηθεί προβολή της ταινίας του Γαβρά "το Τσεκούρι" στο αίθριο (περίπου 100 άτομα την παρακολούθησαν) και συζητήσεις και δράσεις την υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας, με αρκετό κόσμο να βρίσκεται στη σχολή σε στάνταρντ βάση από το πρωί. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον 30+ άτομα κοιμόμαστε εκεί με υπνόσακους, στρώματα κλπ. Και μεγάλη πλειάδα αυτών των πραγμάτων είναι αυθόρμητα, μη προγραμματισμένα.
Logged

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
ROSTY
Θαμώνας
****
Gender: Female
Posts: 307


μου παει πολυ!!


View Profile
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #53 on: May 24, 2006, 21:29:03 pm »

Quote from: damien667 on May 24, 2006, 03:42:29 am
Quote from: pontiki on May 23, 2006, 03:37:48 am
Ελπίζω να είναι πετυχημένη η κατάληψή των Πολιτικών, μαζικότατη και αυτό να ωθήσει και άλλους συλλόγους να κινητοποιηθούν. Δεν καταδίκασα τις κινητοποιήσεις του συλλόγου των Π.Μ. απλά θεωρώ οτι θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα.


Κι εγώ το ελπίζω, και μπορώ να πω -και μετά τη σημερινή μέρα΄- ότι είναι.
Δυστυχώς όμως διαπιστώνω ότι σχεδόν κανείς από την ΠΚΣ δεν συμμετέχει σε αυτήν την κινητοποίηση. Και δεν βλέπω πόσο αυτή η ευχή είναι ειλικρινής υπό αυτήν την οπτική. Μου φαίνεται τραγικό να βλέπω ΔΑΠίτες από το έτος μου να έρχονται και να κάθονται στην κατάληψη, και να μην βλέπω την ΠΚΣ.

Τέλος πάντων, σήμερα έφυγα στις μιάμιση το βράδυ από πλτχνείο και είχε περίπου 200 άτομα. Με κάθε είδους εκδηλώσεις, προγραμματισμένες και αυθόρμητες. Έβλεπα συμφοιτητές μου να παίζουν βόλευ στο φουαγιέ με αυτοσχέδιο φιλέ από κολλητική ταινία, άλλους να παίζουν πινγκ πονγκ σε τραπεζάκι με φιλέ από κουτάκια μπύρας, άλλους να παίζουν μουσική με μπουζούκια και τουμπερλέκι, άλλους να παίζουν επιτραπέζια, άλλους απλά να κάθονται στο αίθριο... Είχε προηγηθεί προβολή της ταινίας του Γαβρά "το Τσεκούρι" στο αίθριο (περίπου 100 άτομα την παρακολούθησαν) και συζητήσεις και δράσεις την υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας, με αρκετό κόσμο να βρίσκεται στη σχολή σε στάνταρντ βάση από το πρωί. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον 30+ άτομα κοιμόμαστε εκεί με υπνόσακους, στρώματα κλπ. Και μεγάλη πλειάδα αυτών των πραγμάτων είναι αυθόρμητα, μη προγραμματισμένα.


 super
Logged

odeuontas pros ton psixiatro...////**
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 1648


ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!


View Profile
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #54 on: May 24, 2006, 23:47:28 pm »

Στο τοπικ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ εβγαλα ενα βιντεακι που διχνει το βολλευ που στηνεται καθε μερα στο φουαγιε!
Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara


Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Female
Posts: 3560


Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;


View Profile
Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #55 on: May 26, 2006, 22:47:21 pm »

Quote from: pontiki on May 23, 2006, 11:07:32 am
Quote from: cecs on May 23, 2006, 10:19:32 am
Πώς δηλαδή θα μπορούσαμε κατά...τη γνώμη σου να διεκδικήσουμε περισσότερα;
Για δές που θα μας πούνε και προβατάκια...

Στην ερώτησή σου έχεις πάρει άπειρες φορές απάντηση (σε προηγούμενα post δικά μου και του RFA).
Άρα λοιπόν postαρες μόνο και μόνο για να γράψεις αυτά τα αποσιωπητικα "...", που προφανώς σου φάνηκε έξυπνο και οτι θα κέρδιζε επικοινωνικά.
Σ'αφήνω να σκευτείς: Μήπως είναι καλύτερα να είσαι "κολλημένος" με μία πολιτική η οποία σε εκφράζει και την οποία διαμορφώνεις ο ίδιος, απο το να είσαι κολλημένος με μία πολιτική η οποία ό,τι έχει να πεί εκφυλίζεται σε ένα αντι-ΚΚΕ???

Υ.Γ. (καλοπροαίρετα) Όταν γράφεις σε ποστ σου σε άλλο τοπικ οτι στη συνέλευση δεν πάμε για λάσπη εννοούσες οτι την αφήνουμε όλη για το forum??

Μα δε σε ειρωνεύτηκα,έκανα μια ερώτηση και ζήτησα μια απάντηση.Τόσο απλά!(Όσο για τα αποσιωπητικά αν δεις και άλλα posts μου,συνηθίζω να τα χρησιμοποιώ,δίνουν ένα χρώμα)

Από κει και πέρα,δεν έλαβα καμία σαφή απάντηση,για την ακρίβεια δεν έλαβα καμία απάντηση σ'αυτό που καλοπροαίρετα ρώτησα.αλλά όταν σε λένε προκατειλημμένο,έτσι είναι,δεν μπαίνουν στη διαδικασία να σκεφτούν το πώς και το γιατί.Μήπως τώρα είναι άλλος ο προκατειλημμένος;;;;

Α,και να ξεκαθαρίσω επιτέλους και κάτι άλλο που δεν είναι σαφές:
Το να μην είσαι γραμμένος σε μία παράταξη,δε σημαίνει ότι δεν έχεις πολιτική άποψη.

Και προβατάκι δε σε είπε κανένας,έκανα μια απλή ερώτηση.
Logged

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 1648


ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!


View Profile
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #56 on: May 30, 2006, 22:04:28 pm »

Προφανως η καταληψη των Πολιτικων Μηχανικων συνεχιζεται ακαθεκτη. Στην εισοδο της πτερυγας τους ειναι καθε μερα αναρτημενο το προγραμμα των εκδηλωσεων.
Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara


Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 1648


ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!


View Profile
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #57 on: June 06, 2006, 13:40:32 pm »

Σημερα στις 22:00 στα πλαίσια της κατάληψης των Πολιτικών Μηχανικών στο αίθριο του Πολυτεχνείου θα γίνει προβολή του κώδικα Ντα Βίντσι (σίγουρα αυτήν τη φορά, η ταινία έχει βρεθεί).

Θα προλογίσει η δισεγγονη της τρισέγγονης της τετρασέγγονης της Μαρίας της Μαγδαληνής...!
Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara


Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 20652

μη νοιάζεσαι


View Profile
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
« Reply #58 on: June 06, 2006, 16:17:26 pm »

Spoiler

Προσοχή λερώνει
(μη διαβάσατε αν θελετε να δείτε την ταινία και δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο)


η Τουτού θα είναι στην κατάληψη? οεοεοεοε
Logged

byeeee
Pages: 1 2 3 [4] Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...