• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 17:53:46 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 17:53:46 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Nikos_313
[Today at 17:47:53]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426713
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 74
Guests: 132
Total: 206
Thmakris
Pcsc
anmata
sterboga
apapamichail
rafa98p
Fotis Roukoutakis
mpournaz
christina02
antontsiorvas
xristodoulou
spoun
athizoi
Nikos_313
Vromofona Kathikia
tomtar
Tsomp
despoina15
dim_drag
Ntinouu
xarisvougiou
nikitask
Lygkouras_c
geoagour
Denisivo
mantzjim
Mitousis
swkraths
LelisNiko
Joaakim
Nekt
thunder
Stelios V.
alex_samaras_
AgaG
Chr1sgr
Geoth
Tasaras
maria.r
ThanosKoutsoump
rafail zisiadis
distillery
freakyy
George Hadjilyras
Anita
gpr000
bit11
vasilis saitis
Chaidec
Vharitou
itsikou
stloukas
Thalasotsanta
Gagauss
atampakc
Xontroulis
Nicotre
kstavroulis
Vgs
Leou
Iosifsotiriadis
thomasdt
qwertyuiop
stefpapa21
alice
aris123321
mrotskos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αφίσες παρατάξεων...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: Αφίσες παρατάξεων...  (Read 7236 times)
Nessa NetMonster
Guest
Απ: Αφίσες παρατάξεων...
« Reply #45 on: May 15, 2006, 09:14:29 am »

AAAAAAAAAAA Gonzo, indeed you don't get it! Εγώ δε μίλησα καθόλου για ρομαντισμό και για έρωτες! Καμία σχέση! Εγώ μιλάω για το στοιχειώδη σεβασμό να βλέπεις τον άλλον σαν ισότιμο άνθρωπο κι όχι σαν μέσο για να ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου. Τη βιολογική ανάγκη για σεξ την αισθάνεται όλος ο κόσμος. Το παράλογο είναι η αντικατάσταση της φυσιολογικής ανθρώπινης επικοινωνίας με "στρατηγική" για να ρίξεις τον άλλον στο κρεββάτι... δεν είναι ανάγκη να θέλεις να κάνεις σχέση ή φιλία για να αισθανθείς το στοιχειώδες ανθρώπινο ενδιαφέρον (έστω και με τη μορφή περιέργειας) όταν γνωρίζεις κάποιον. Σκέψου το λίγο, αυτό δεν είναι κάτι που το καταλαβαίνεις, είναι κάτι που το νιώθεις. Συνηθίζει κανείς να βλέπει τον άλλον σαν αντικείμενο. Πλήρης αποξένωση! Ε, αυτή η κατάντια προκαλείται εν μέρει από τη νοοτροπία που σου πλασάρουν, ότι η γυναίκα είναι για το σεξ.

Και φτάνουμε στο "λογικό συμπέρασμα"... όταν πλασάρεις το γυναικείο σώμα σαν εμπόρευμα και ο άλλος έρχεται, δύο περιπτώσεις υπάρχουν:
α) "Τσίμπησε" και ψάχνει για "γκόμενα" (λιγωμένος).
β) Κατάλαβε πώς τον αντιμετωπίζεις, αλλά αδιαφορεί (αναίσθητος).

Ίσως υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία, του άσχετου που δεν έχει δει την αφίσα και απλά τον κάλεσε κάποιος. Αλλά πόσοι θα είναι αυτοί;
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
Re: Αφίσες παρατάξεων...
« Reply #46 on: May 15, 2006, 09:22:50 am »

Quote from: Nessa NetMonster on May 15, 2006, 09:14:29 am
Ίσως υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία, του άσχετου που δεν έχει δει την αφίσα και απλά τον κάλεσε κάποιος. Αλλά πόσοι θα είναι αυτοί;
Αμφιβάλεις πως υπάρχουν και τέτοιοι???
Προκειται για αδιάφορους που επιπλέον είναι και στιν κόσμο τους...(μέσα από το κλουβί όλα ίδια φαίνονται... Sad)

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #47 on: May 15, 2006, 11:12:57 am »

Η γυναίκα δεν είναι ένα κομμάτι κρέας μόνο...
Λυπάμαι που σε πολλούς υπάρχει αυτή η αντίληψη...
Προσωπικά κρατώ μια στάση εντελώς απαξιωτική απέναντι και σ'αυτές τις αφίσες και σ'αυτούς που τις σκαρφίζονται...
Όσο για την αισθητική,ας μην το συζητήσουμε καλύτερα...Θα βρούμε πολλά πράγματα στο δρόμο μας από δω και πέρα στη ζωή μας,που δε θα ταιριάζουν ή ακόμα και θα...προσβάλλουν την αισθητική μας!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #48 on: May 15, 2006, 12:09:41 pm »

Κατ αρχην για τις Δαπιστισσες, ενας προλαλησας επιβεβαιωσε μεσω παραδειγματος της μαλακιας που τους δερνει. Αν ειχαν το στοιχειωση αυτοσεβασμο, οχι μονο δεν θα τους ξαναψηφιζαν, αλλα θα τους αρχιζαν στις φαπες, αυτους που τις κρεμανε, αυτους που δινουτν τις εντολες, αυτους που δεχονται τις εντολες. Τι σημαινει, οτι εγω δεχομαι μονο εντολες και κανω οτι μου λενε. Μου θυμιζει το συνθημα για τα προβατακια...

Κοινως, αυτες οι αφισες λενε οτι οι γυναικες ειναι για τον πουτσο. Και μονο. Δεν ειναι θεμα συντηρητισμου. Αλλα οπως σωστα ειπες, οταν πας σε μια εκκλησια, ασχετα με το αν πιστευεις η οχι, δεν ειναι σωστο να πηγαινεις με το μαγιο, γιατι τοτε υποβιβαζεις εσυ τον εαυτο σου. Κι ας εισαι ο πιο φανατικος αντιχριστιανος. Οπως δεν θα αποκαλεσεις τον πατερα σου μαλακα ή την μανα σου πουτανα. Και μην τα βλεπεις ως ακραια παραδειγματα. Γιατι την μανα μας και τον πατερα μας(το ζειν δηλαδη) τους σεβομαστε απο κορυφη ως νυχια. Το πανεπιστημιο ομως(δηλαδη το ευ ζειν), που μας δινει γνωσεις για μια ζωη και μας εφοδιαζει για το μελλον το εχουμε χεσμενο.

Και μετα λεμε για τους αναρχικους που καταστρεφουνε, για τους παραλλους που βρωμιζουν, για το ασυλο κτλ κτλ. Αυτο εγω βλεπω ως υποκρισια.

Α και DUO, αγορι μου δεν ειναι φυσιολογικο να μου λες οτι η αφισα ειναι οαση για το πολυτεχνειο. Και εγω και ο οποιοσδηποτε μπορει να γουσταρει να βλεπει εναν ωραιο κωλο. Γιατι δεν το βαζεις τοτε στο σαλονι του σπιτιου σας, να τον βλεπεις, να φευγουν οι καψες καθε στιγμη. Αυτο ειναι υποκρισια: να λες οτι και καλα το να βλεπεις στο πανεπιστημιο μια αφισα με κωλους δεν πειραζει(χεστηκαμε κοινως για οτ πανεπιστημιο), αφου ειμαστε ελευθευρη κοινωνια. Να την βαλεις ομως και στο σπτι σου, μαζι με τον μπαμπα και την μαμα, ε οχι αυτο δεν ειναι σωστο, δειχνει ελλειψει σεβασμου, τι θα πει η ελευθερη εξω κοινωνια για την ελευθερη εντος του σπιτιου, προσωπικη, ατομικη μας κοινωνια....

Αν θελετε απελευθερωση, παντου, οχι μονο εκει που συμφερει και ειναι ευκολη...

Στην τελικη εγω θα προτεινα μια διαμαρτυρια, μαι συλλογη υπογραφων ή κατι, που μαλιστα να ξεκινησει απο κοπελες......

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Dr. Gonzo
Θαμώνας

4:48 Psychosis

View Profile
« Reply #49 on: May 15, 2006, 13:45:52 pm »

Συμφωνώ μαζί σου ότι αυτή τη νοοτροπία σου πλασάρουν.
Αλλά που είναι οι άμυνές σου? Ποιος δέχεσαι άκριτα ό,τι του σερβίρουν?

α)Νομίζω ότι κανείς από αυτούς που έχουν "στρατηγική" να ρίξουν μια κοπέλα στο κρεββάτι,
δεν έχουν δείξει, το στοιχειώδες ανρώπινο ενδιαφέρον.
Που μάλλον (σίγουρα) θα ήταν ψεύτικο.
Ναι, αλλά το "πούλησε" τόσο καλά, που τσίμπησε η κοπέλα.
Έδειξαν το στοιχειώδες ενδιαφέρον μεν, ήταν ανειλικρινείς δε.

β)αυτοί που ωμά θα έρθουν να "προτείνουν" με τον τρόπο/στάση/συμπεριφορά τους
να συνεχιστεί το πάρτυ αλλου.. είναι μεν γουρούνια, λιγουρηδες και ό,τι άλλο θες,
αλλά είναι σαφείς και ειλικρινείς σ'αυτό που προτείνουν.

Τι διαλέγεις? Το μη χείρον βέλτιστον?
εγώ δεν συμπαθώ καμία από τις 2 κατηγορίες, και οι 2, πολύ περισσότερο με προσβάλουν ως άνθρωπο.
Αλλά, για να επιβιώνουν και οι 2 κατηγορίες, σημαίνει ότι βρίσκουν το ταίρι τους.
Δεν δικαιολογεί βεβαίως το αποτέλεσμα την πράξη,
αλλά ούτε "φασιστικά" μπορείς να σβήσεις από τον πλανήτη αυτούς τους ανθρώπους.
Μπορείς όμως να τους σβήσεις από τον κόσμο ΣΟΥ.

Αν ο άλλος βλέπει τους συνανθρώπους του αντίθετου φύλου μόνο ως αντικείμενα,
είναι επιλογή του, χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του.
Δεν μπορώ να αλλάξω την άποψη κανενός. Δεν πρέπει.
Μόνο αυτός, σε βάθος χρόνου, θα είναι σε θέση να κρίνει τον εαυτό του.

Aurelius για την εκκλησία είπα το αντίθετο.
Αν θες να πας με μαγιό, με γεια σου, με χαρά σου.
Συμφωνούμε όμως στο πιο σημαντικό->
δεν υποβιβάζεις τον χώρο, αλλά τον ίδιο σου τον εαυτό.

Το πανεπιστήμιο είναι για μένα μια ιδέα. Ένα ιδανικό.
Αλλά, να σου πω την αλήθεια, δεν το βρήκα εδώ στο πολυτεχνείο.
Πριν περάσω, έλεγα από μέσα μου "πολυτεχνείο",
και .. δεν μπορείς να φανταστείς πως ένιωθα.

Όπως κατάλαβες, δεν είναι αυτό που είχα στο μυαλό μου (που ίσως να ήταν και εντελώς παραμυθένιο).
Το πανεπιστήμιο έχει χάσει το σεβασμό μου,
δεν νομίζω ότι είναι "ευ ζην" για 'μενα,
και σίγουρα δεν υποβιβάστηκε από κάποιες ξέκολλες αφίσες που έστω ότι υποβαθμίζουν το χωρο.
Το πανεπιστήμιο είναι ιδέα, είναι περιεχόμενο είναι ό,τι έγραφε ο κ. gpap υπερασπιζόμενος το άσυλο.

καταλαβαίνω τη λογική σου στον τρόπο με τον οποίο σε θίγει η αφίσα,
αλλά για μένα είναι εθελοτυφλία και υποκρισία απέναντι σε άλλα πολύ χειρότερα
(δεν χρησιμοποιώ τους όρους σε προσωπικό επίπεδο, φυσικά)
« Last Edit: May 15, 2006, 15:55:00 pm by Dr. Gonzo » Logged

Earth. What a shithole.
lost control
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #50 on: May 15, 2006, 22:22:17 pm »

Κατ αρχην συγγνωμη που για την εκκλησια, το ξερω οτι δεν ειπες αυτο, απλα επειδη το ανεφερες, ξεκινησα απο αυτο.

Εγω απλα πιστευω, οτι απο την στιγμη που κατει νοσειο, εμεις δεν πρεπει αν το αφησουμε στην μοιρα του. Αλλιως θα ειμαστε το ιδιο συνυπευθυνοι. Δεν εθελοτυφλω, υπαρχουν παρα πολλα, και πολυ πιο σοβαρα ζητηματα τα οποια πρεπει να λυθουν, αλλα αυτο δεν ειανι δικαολογια. Ουτως η αλλως εγω το θεωρω ηδη σημαντικο.

Στην τελικη, αυτο που μενει ειναι οτι ολοι πρεπει να προσπαθησουμε, ετσι ωστε το πολυτεχνειο να μπορεσει με την βοηθεια ολων να γινει καποτε αυτο που σκεπτομασταν και θαυμαζαμε,  να γινει τελικα το ευ ζειν μας....

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #51 on: May 16, 2006, 00:42:17 am »

Εγώ πιστεύω ότι η σημερινή μας κοινωνία έχει το σύνδρομο του "σκύλος που γαβγίζει μην τον φοβάσαι". Παντού σεξ, παντού λάγνα ηλίθια βλέμματα, παντού κώλοι, γραμμωμένα κορμιά κι όμως πίσω απ' όλα αυτά κρύβεται περισσότερο ίσως από ποτέ μια τρομερή - τρομερή ανασφάλεια - η ανασφάλεια της ψευτογκόμενας και του ψευτομάγκα, μια "νοοτροπία" που και οι αντίστοιχες - ανόητες  κατ' εμέ- φοιτητικές παρατάξεις που προαναφέραμε ,προβάλλουν με αυτές τις σαχλές αφίσες.

Πιο καλά ήταν τα πράματα όταν το στριπτίζ γινόταν απλώς με ένα γάντι( Τζίλντα), πιο ουσιαστικά, πιο αθώα και -γιατί όχι- πιο ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ!!! το βάζω με κεφαλαία γιατί ώρες ώρες μου δημιουργείται η εντύπωση ότι είναι ντροπή να δηλώνεις ρομαντικός τη σήμερον ημέραν! Κακό είναι δηλαδή αντί για χειροπέδες να θέλεις το λουλουδάκι σού; Άντε γιατί τους έχω βαρεθεί και τους δήθεν, που μάγκες θέλουν να δείχνουν, αλλά μάγκες αληθινοί δεν είναι.

Αυτό που λέει ο Aurelius για τις υπογραφές μια χαρά μου ακούγεται. Και μπράβο βρε παιδιά που ανοίξατε αυτό το θέμα, χαίρομαι να βλέπω ότι είμαστε τελικά πολλοί αυτοί που συμφωνούμε- ώρες 'ωρες ψιλοαπογοητεύομαι και ξέρω πως δεν πρέπει. Roll Eyes   

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
Καλλισθένης
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #52 on: May 16, 2006, 02:37:46 am »

Κατά την γνώμη μου, το πρόβλημα δεν τίθεται μονάχα στον κώλο της κυρίας που θέλει υποσυνείδητα να σε προσκαλέσει: "Έλα στο πάρτι να με γα__σεις"

Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι το δημιουργικότερο κομμάτι της κοινωνίας, αντί να χαράζει την δικιά του πορεία και να θέτει τα νέα στάνταρ της αυριανής κοινωνίας σύμφωνα με τα θέλω και τα πιστεύω των νέων ανθρώπων, των φρέσκων μυαλών, των νέων ιδεών μέσα στον μοναδικό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιες αλλαγές - το πανεπιστήμιο - αψηφώντας αποτυχημένα στερεότυπα της περασμένης γενιάς, κάθεται βολεμένα αναπαράγοντας και αναμασώντας το χειρότερο κομμάτι της σημερινής ελληνικής κοινωνίας.

Οι κύριοι μονάχα κώλους έχουν στο μυαλό τους (ΤV rulez), κώλους δείχνουν και στις αφίσες τους....

Η μέρα έρχεται... το Jonnie Walker φεύγει ===>  Puke Puke Puke

Mάσκα δεν έχω να γυρνώ στο καρναβάλι ετούτο
μόνο μια απόχη να τρυγώ της θάλασσας την ερημιά
και της σιωπής τον πλούτο

Θ.Π.

Κ.Ι.Σ.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #53 on: May 16, 2006, 02:58:28 am »

Quote from: Kallis99 on May 16, 2006, 02:37:46 am
Κατά την γνώμη μου, το πρόβλημα δεν τίθεται μονάχα στον κώλο της κυρίας που θέλει υποσυνείδητα να σε προσκαλέσει: "Έλα στο πάρτι να με γα__σεις"

Αυτό είναι ασυνείδητο αρχικά και μετά συνειδητό Tongue

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #54 on: May 16, 2006, 09:20:04 am »

Quote from: Optima on May 16, 2006, 00:42:17 am
Πιο καλά ήταν τα πράματα όταν το στριπτίζ γινόταν απλώς με ένα γάντι( Τζίλντα), πιο ουσιαστικά, πιο αθώα και -γιατί όχι- πιο ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ!!! το βάζω με κεφαλαία γιατί ώρες ώρες μου δημιουργείται η εντύπωση ότι είναι ντροπή να δηλώνεις ρομαντικός τη σήμερον ημέραν! Κακό είναι δηλαδή αντί για χειροπέδες να θέλεις το λουλουδάκι σού; Άντε γιατί τους έχω βαρεθεί και τους δήθεν, που μάγκες θέλουν να δείχνουν, αλλά μάγκες αληθινοί δεν είναι.
Συμφωνώ κατά πολύ σ'αυτό που λες και νομίζω πως η έννοια του μάγκα είναι ριζικά διαφορετική σήμερα... Δεν ξέρω κατά πόσο μια κοπέλα θα προτιμούσε έναν τέτοιο μάγκα κ τι είδους κοπέλα θα είναι αυτή...
Από το κακό στο χειρότερο πάμε νομίζω,γιατί λείπει η σοβαρότητα από το αξιόλογο χώρο του Πολυτεχνείου...
Τωρα βέβαια θα μου πείτε ο καθένας ασχολείται μ'αυτό που τον ενδιαφέρει πραγματικά...και αυτό μπορεί να πει πολλά πράγματα για τους νέους και τα ενδιαφέροντά τους σήμερα.Τα συναισθήματα περνάνε σε 2η μοίρα κ πάνω απ'όλα βρίσκονται οι σαρκικές απολαύσεις... Sad

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #55 on: May 16, 2006, 10:17:35 am »

Χτες που είχαμε συνέλευση η ΡΑΠ είχε ετοιμάσει ένα ψήφισμα που να καταγγέλλει την πρακτική αυτή, αλλά τελικά το πήραμε πίσω τελευταία στιγμή (γιατί είχε τραβήξει πολύ η συνέλευση) με το σκεπτικό να το κατεβάσουμε την επόμενη φορά. Η συλλογή υπογραφών είναι καλή ιδέα, οπότε θα το βάλω στο ψήφισμα για να γίνει στο όνομα του συλλόγου.

Quote from: Dr. Gonzo on May 15, 2006, 13:45:52 pm
Συμφωνώ μαζί σου ότι αυτή τη νοοτροπία σου πλασάρουν.
Αλλά που είναι οι άμυνές σου? Ποιος δέχεσαι άκριτα ό,τι του σερβίρουν?

α)Νομίζω ότι κανείς από αυτούς που έχουν "στρατηγική" να ρίξουν μια κοπέλα στο κρεββάτι,
δεν έχουν δείξει, το στοιχειώδες ανρώπινο ενδιαφέρον.
Που μάλλον (σίγουρα) θα ήταν ψεύτικο.
Ναι, αλλά το "πούλησε" τόσο καλά, που τσίμπησε η κοπέλα.
Έδειξαν το στοιχειώδες ενδιαφέρον μεν, ήταν ανειλικρινείς δε.

β)αυτοί που ωμά θα έρθουν να "προτείνουν" με τον τρόπο/στάση/συμπεριφορά τους
να συνεχιστεί το πάρτυ αλλου.. είναι μεν γουρούνια, λιγουρηδες και ό,τι άλλο θες,
αλλά είναι σαφείς και ειλικρινείς σ'αυτό που προτείνουν.

Τι διαλέγεις? Το μη χείρον βέλτιστον?
εγώ δεν συμπαθώ καμία από τις 2 κατηγορίες, και οι 2, πολύ περισσότερο με προσβάλουν ως άνθρωπο.
Αλλά, για να επιβιώνουν και οι 2 κατηγορίες, σημαίνει ότι βρίσκουν το ταίρι τους.
Δεν δικαιολογεί βεβαίως το αποτέλεσμα την πράξη,
αλλά ούτε "φασιστικά" μπορείς να σβήσεις από τον πλανήτη αυτούς τους ανθρώπους.
Μπορείς όμως να τους σβήσεις από τον κόσμο ΣΟΥ.
Δεν είπα να τους σκοτώσουμε. Να μη μας προσβάλλουν δημόσια λέω μόνο. Ζητάω πολλά;
gpap

View Profile
« Reply #56 on: May 16, 2006, 10:21:13 am »

Φυσικά,αυτό μας δείχνει και τι μηνύματα προσπαθεί να περάσει η κάθε παράταξη...

Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Η μορφή της (α)πολιτικής αντιπαράθεσης χαρακτηρίζει προφανώς τον κάθε πολιτικό
χώρο. Οταν κάποια παρτάταξη αντιπαραθέτει σε πολιτικά επιχειρήματα εκδρομές στη Μύκονο, Αράχωβα κλπ και
πάρτυ στο Colonial, έ ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Γρηγόρης Παπαγιάννης
l0v3null
Θαμώνας

τι λεει θα παμε καμια....ΒΒΒβββόλτα?

View Profile
« Reply #57 on: May 16, 2006, 13:24:45 pm »

Αν το δουμε λιγο πιο ξεκαθαρα οι αφισες τετοιου ειδους δεν εχουν στοχο να υπονομευσουν το γυναικειο φυλο παρουσιαζοντας το ως ενα κομματι κρεας,δεκαρα δε δινουν.Η μεθοδος ειναι απλη και διαφημηστικη.Κεντριζει σε "βασικα ενστικτα"   8)(βλεπε Σάρον) τα οποια ειναι τα μονα που θα προλαβουν να αντιδρασουν σε ενα απροσεκτο επιφανειακό βλεμμα.Ετσι μη νομιζει ο γυναικειος πληθυσμος οτι θιγεται η εκλεπτισμενη τους προσωπικοτητα απλα η συγκεκριμενη εταιρια (βλεπε παραταξη) χρησιμοποιησε αυτο το διαφημιστικο τρικ.Και ειναι η ταση της κοινωνιας και των γυναικων που συμβαλλουν σε αυτη τη νοοτροπια και βλεπουμε την τυπισα  με το μπικινι κι οχι το κ.Παπαγιαννη τοπλες να ποζαρει αλλα σφιχτερμαν!  Cheesy Cheesy Cheesy
Σε καμια περιπτωση δε εγκρινω τετοια παρακινηση αλλα η αδιαφορια που μου μενει εγκειται στη πηγη που δεν ειναι βουνισια αλλα καλυτερα υπονομου θα ελεγα....

Οσο για τους "ρομαντικούς" και τους "μαγκες" ας μη το ψαχνουμε, μπορει να γραφουν σε αυτο το φορουμ 3-4 "καλες" κοπελιτσες αλλα εκει εξω κυκλοφορουν τα 101 γαβ γαβ της δαλματιας......οποιος καταλαβε,καταλαβε..... Lips Sealed

P.S Πωπω αν ο gpap εκανε τη φωτογραφηση φανταζεστε ποσες κοπελιτσες θα μαζευονταν στο παρτυ?.... beg

Τhis is my reality and YOU are a guest!
digitally cursed
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #58 on: May 16, 2006, 13:40:13 pm »

Ειναι ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ

Οι αφισες αυτες προερχονται απο πολιτικες παραταξεις. Απλα σκεφτειται το! Απο ποτε η πολιτικη πρεπει να χρησιμοποιει το "βασικο ενστικτο" για να ψαρεψει ψηφους ποτε δεν το καταλαβα...

Ειναι αξιοθρηνητη η εικονα που παρουσιαζουν αλλωστε η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ, τοσο ωστε να εξευτελιζονται ακομη περισσοτερο στα ματια των φοιτητων...

Ο πολιτικος λογος, η διεκδικηση δικαιωματων ειναι κατι αγνωστο πια για αυτες τις παραταξεις.
Τωρα περιοριζονται στο ποιος θα κανει το καλυτερο παρτυ ή θα βγαλει την πιο προκλητικη αφισα...
gpap

View Profile
« Reply #59 on: May 16, 2006, 13:54:24 pm »

P.S Πωπω αν ο gpap εκανε τη φωτογραφηση φανταζεστε ποσες κοπελιτσες θα μαζευονταν στο παρτυ?...

Θα το έκοβε η ...λογοκρισία. Γιατί και τα ...άσεμνα έχουν τα (αισθητικά) τους όρια... Grin Grin
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: