• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 19:46:51 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 19:46:51 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426721
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 83
Guests: 158
Total: 241
mgrivab
andreas2000
filon05
Katarameno
chriskazakos
kourasan!
agis3
Evripidis
gkyrodi
Fotis Roukoutakis
PetrosCc
papatmaria
tols1
Thanos_Bog
evax
el1
chrisg
vasilikitsatsi
gkaramp
Pcsc
alexandraskol
Zoifouka
kpapama
tzortzis
argiris2006
marilita
ariadnipm
tinidou
dimitriskon
Giorgos2222
ELEF
thanosk
dimitris kiziridis
prigians
okanpala
apapagd
thaliatsk
micelethe
vasilis saitis
tsaliki
kchristoua
andripappa
stavros0201
giorgos_skl
kvas
alex_g
Orgianelis
sigklitiki
gkouskou
_Trob
ntinara
smaragdis
Psychoktonos_
alexlemp
Tim
vaggelis.ntokas
gmpatsol
Βασιλης
marios2912
kmarkad
dkoukn
meliou
idefix
dkatsoul
Nikos_313
vagk
m.renia
chaniotism
nick_slendy
jimalexoud
johnk
theodoradr
mayia psarikoglou
sofaki
Billyskotsikas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Μετά τη Σχολή > Στον Στρατό (Moderator: hjalmar) > Στρατός - Ανυποταξία - Λιποταξία
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Στρατός - Ανυποταξία - Λιποταξία  (Read 21378 times)
boudou
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
Re: Στρατός - Ανυποταξία - Λιποταξία
« Reply #60 on: February 21, 2013, 16:37:59 pm »

Quote from: Grecs on February 21, 2013, 16:10:51 pm
Quote from: Kaizer on February 21, 2013, 15:54:29 pm
Αφού όλοι θα πάτε στρατό μην το ζαλίζεται. Πραγματικά όταν ακούω άτομα που λένε ότι εγώ δεν θα πάω θέλω να είμαι μπροστά όταν τους έρθει το χαρτί. 9 μήνες είναι, έχεις φάει περισσότερο χρόνο σε γκειμς και μπαράκια και χίλια δυο.
  Μερικοί Μια χαρά χρειάζεται να  μάθουν να υπακούν σε εντολές βασικά εδώ που τα λέμε...
εγω ξερω πολλα ατομα που ειπανε δε θα πανε και δεν πηγανε. Τωρα το να δηλωσεις αντιρισιας και να το πας δικαστικα ειναι πολιτικη επιλογη και ειναι μανικι. Υπαρχουν καλυτεροι τροποι να μην πας.  Και για τα υπολοιπα λες μαλακιες.

μπορείς να μου αναφέρεις ΕΝΑΝ ως παράδειγμα;

kaiser είσαι μαλάκας.(με κάλυψε ο g)

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #61 on: February 21, 2013, 16:43:06 pm »

Quote from: Prez on February 21, 2013, 16:37:59 pm
Quote from: Grecs on February 21, 2013, 16:10:51 pm
Quote from: Kaizer on February 21, 2013, 15:54:29 pm
Αφού όλοι θα πάτε στρατό μην το ζαλίζεται. Πραγματικά όταν ακούω άτομα που λένε ότι εγώ δεν θα πάω θέλω να είμαι μπροστά όταν τους έρθει το χαρτί. 9 μήνες είναι, έχεις φάει περισσότερο χρόνο σε γκειμς και μπαράκια και χίλια δυο.
  Μερικοί Μια χαρά χρειάζεται να  μάθουν να υπακούν σε εντολές βασικά εδώ που τα λέμε...
εγω ξερω πολλα ατομα που ειπανε δε θα πανε και δεν πηγανε. Τωρα το να δηλωσεις αντιρισιας και να το πας δικαστικα ειναι πολιτικη επιλογη και ειναι μανικι. Υπαρχουν καλυτεροι τροποι να μην πας.  Και για τα υπολοιπα λες μαλακιες.

μπορείς να μου αναφέρεις ΕΝΑΝ ως παράδειγμα;

kaiser είσαι μαλάκας.(με κάλυψε ο g)

Να βγεις Ι5 με χαρτι απο γνωστο σου ψυχιατρο και λιγο υποκριτικη μπαινοντας . Αλλιως να το πας με τρελιτσα 3 αναβολες σε αυτο ισως κατσεις ενα μηνα στρατο πριν παρεις το Ι5.

ΥΓ Ενας φιλος που κανε το 1ο μου πε ιστορια οτι οταν τον εξετεζανε εχει σκασει τυπος τρελαμενος στην επιτροπη εκει τι στο διαλο εχουν και τους λεει ειμαι ο μονος σε μια 6 μελης οικογενεια που εργαζεται αμα με βαλετε στρατο θα σκοτωσετε 6 ατομα και του δωσανε για πλακα αναβολη 2 χρονια.
« Last Edit: February 21, 2013, 16:46:44 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
boudou

View Profile
« Reply #62 on: February 21, 2013, 16:48:55 pm »

εξήγησε λίγο αυτό με τις 3 αναβολές και γενικά πως παίρνεις αναβολή με ''τρελίτσα''. φαντάζομαι θέλει και λίγο ταλέντο.

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Kaizer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #63 on: February 21, 2013, 16:51:13 pm »

Α μια χαρά πέρασα βασικά. Επίσης τα κόμπλεξ g Jack prez τα βγάζουν. Σαφέστατα όποιος τολμάει να έχει μια διαφορετική άποψη σε αυτό το θέμα είναι μαλακας.

Βασικά εσύ είσαι ο μαλακας που σκέφτεσαι Ι5 και το παίζω τρελός σε επιτροπές και γιατρούς.

« Last Edit: February 21, 2013, 16:56:54 pm by Kaizer » Logged
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #64 on: February 21, 2013, 16:54:53 pm »

Quote from: Prez on February 21, 2013, 16:48:55 pm
εξήγησε λίγο αυτό με τις 3 αναβολές και γενικά πως παίρνεις αναβολή με ''τρελίτσα''. φαντάζομαι θέλει και λίγο ταλέντο.
Γνωστος μου, οχι τρελος αλλα τερμα βαρεμενος μπαινει στο κεντρο. Εκει δεν υπακουει διαταγες και απλα αραζει ολη μερα δεξια και αριστερα κρυμμενος μετα απο 10 μερες τον εξεταζει ψυχιατρος συζητανε εκει περα παιρνει 1η αναβολη για κανα 6μηνο. Μετα ξαναμπαινει στις 5 μερες παλι τα ιδια. Ξαναμπαινει και δηλωνει χρηστης ναρκωτικων τον πανε για εξετασεις του βρισκουν ινδικη καναβη παιρνει και την 3η. Στις 3 αναβολες σε στελνουν σπιτι με Ι5.

Δεν ξερω αν υπερεβαλλε στο ποσο δυσκολα ή ευκολα πηρε τις αναβολες παντως στρατο δεν πηγε και ητανε εδω και δουλευε.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #65 on: February 21, 2013, 16:57:45 pm »

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΓΚΡΕΚΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΡΑΤΟ? ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ?
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #66 on: February 21, 2013, 16:59:01 pm »

Quote from: silvo on February 21, 2013, 16:57:45 pm
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΓΚΡΕΚΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΡΑΤΟ? ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ?

Κι εμενα περιεργο μου φανηκε μιας και ολοι την πινουν ισως τον βοηθησε οτι ειχε παρει 2 αναβολες νωριτερα.

boudou

View Profile
« Reply #67 on: February 21, 2013, 17:05:21 pm »

Quote from: Kaizer on February 21, 2013, 16:51:13 pm
Α μια χαρά πέρασα βασικά.

τώρα γίναμε

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=oySCFo8poSU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=oySCFo8poSU</a>
« Last Edit: February 21, 2013, 17:10:31 pm by Prez » Logged

Kaizer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #68 on: February 21, 2013, 17:10:49 pm »

Όχι  πρεζ θα κάθομαι να κλαίγονται λες και ζω κάτι που δεν πέρασε ποτέ άνθρωπος πριν από μένα.Καλά  τόσο μαλακας είσαι;

Θα σου πω κάτι  Που για κάποιο λόγο δεν στο έχει πει κανένας.

Στρατό θα πας. Ο πρώτος μήνας θα είναι τραγικός. Μετά Θα καταλάβεις ότι στα @@ σου λίγοι μήνες είναι και μετά Όταν σου.φύγουν τα κόμπλεξ και αποκτήσεις φίλους θα περάσεις τις πιο κοινωνικές στιγμές της ζωής σου. Γιατί μόνο αυτό θα έχεις στην τελική να κάνεις.  Η απλά θα είσαι ο βλακας που κλαίγεται όλη την μέρα .Εσύ διαλέγεις.
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #69 on: February 21, 2013, 17:14:46 pm »

Α μια χαρά πέρασα βασικά. Επίσης τα κόμπλεξ g Jack prez τα βγάζουν. Σαφέστατα όποιος τολμάει να έχει μια διαφορετική άποψη σε αυτό το θέμα είναι μαλακας.

Βασικά εσύ είσαι ο μαλακας που σκέφτεσαι Ι5 και το παίζω τρελός σε επιτροπές και γιατρούς.

Προσωπικα , απο αυτα που μου χουνε πει, η γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να πας για 2 πραγματα. Ή να μην πας ή να πας ειδικες δυναμεις. Εγω αυτα τα 2 ενδεχομενα σκεφτομαι. Οσοι γνωστοι μου εχουν παει στρατο απλο μου λενε τα ιδια 20 μερες εκπαιδευση και τις υπολοιπες αγγαρεια(σκουπισμα, ανουσιες σκοπιες κλπ), . Απεναντιας οσοι γνωστοι μου πηγανε ειδικες δυναμεις ,για τους δικους τους λογους ο καθενας, μου πανε οτι ειναι εμπειρια ζωης και οτι αν και φαγανε γαμισι ,αλλοι λιγο αλλοι πολυ,  κερδισανε πολλα σε γνωσεις και εμπειριες.

Η γνωμη που χω σχηματισει ειναι οτι απο τις τρεις κατηγοριες ο μονος μαλακας ειναι αυτος που παει πεζικο.

boudou

View Profile
« Reply #70 on: February 21, 2013, 17:15:55 pm »

πρώτα απ' όλα εγώ δε σε έβρισα.
δε μου λες το κόμπλεξ που κολλάει στην υπόθεση; πώς το εννοείς;
για σένα κόμπλεξ είναι να σε ενοχλεί που σου φέρονται σα ζώο;

princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!

View Profile
« Reply #71 on: February 21, 2013, 17:18:11 pm »

Quote from: Kaizer on February 21, 2013, 17:10:49 pm
Όχι  πρεζ θα κάθομαι να κλαίγονται λες και ζω κάτι που δεν πέρασε ποτέ άνθρωπος πριν από μένα.Καλά  τόσο μαλακας είσαι;

Θα σου πω κάτι  Που για κάποιο λόγο δεν στο έχει πει κανένας.

Στρατό θα πας. Ο πρώτος μήνας θα είναι τραγικός. Μετά Θα καταλάβεις ότι στα @@ σου λίγοι μήνες είναι και μετά Όταν σου.φύγουν τα κόμπλεξκαι αποκτήσεις φίλους θα περάσεις τις πιο κοινωνικές στιγμές της ζωής σου. Γιατί μόνο αυτό θα έχεις στην τελική να κάνεις.  Η απλά θα είσαι ο βλακας που κλαίγεται όλη την μέρα .Εσύ διαλέγεις.

Εσένα πάντως δε φαίνεται να σου έχουν φύγει ακόμα,για αυτό έχεις φαγωθεί.Το να μην πας στρατό δεν είναι θέμα κόμπλεξ ή φόβου απαραίτητα,είναι θέμα νοοτροπίας και προσωπικής στάσης.Δέχομαι ότι εσύ γούσταρες να μάθεις να υπακούς και παρ'όλους τους ενδεχόμενους φόβους σου,πέρασες καλά στο στρατό.Δεν είναι όμως για όλους το ίδιο.Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν το γουστάρουν το φανταριλίκι για τον χι ή ψι λόγο.

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
Kaizer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #72 on: February 21, 2013, 17:18:43 pm »

Ήμουν ειδικές δυνάμεις  αλλά χωρίς να το επιλέξω. Μπορούσα να φύγω αλλά θα πήγαινα πεζικό στον Έβρο. Δεν το έκανα και δεν το μετάνιωσα.

Ίσως άμα ήμουν πεζικό να κάθομαι όλη μέρα στο κψμ και να βάφω τον ίδιο τοίχο όλη μέρα να ήτανε αλλιώς. Δεν το ξέρω αυτό, αλλά δεν θα άντεχα τόση βαρεμάρα.
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #73 on: February 21, 2013, 17:20:48 pm »

Quote from: Kaizer on February 21, 2013, 17:18:43 pm
Ήμουν ειδικές δυνάμεις  αλλά χωρίς να το επιλέξω. Μπορούσα να φύγω αλλά θα πήγαινα πεζικό στον Έβρο. Δεν το έκανα και δεν το μετάνιωσα.

Ίσως άμα ήμουν πεζικό να κάθομαι όλη μέρα στο κψμ και να βάφω τον ίδιο τοίχο όλη μέρα να ήτανε αλλιώς. Δεν το ξέρω αυτό, αλλά δεν θα άντεχα τόση βαρεμάρα.

Ε γιαυτο ενιωσες οτι δεν εχασες χρονο απο τη ζωη σου. Στα λογια μου ερχεσαι.

g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #74 on: February 21, 2013, 17:21:06 pm »

Μάλιστα ,"καθρεφτάκι" φάση δηλαδή.Για πες λοιπόν που ακριβώς εντοπίζεις τα κόμπλεξ μας και αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τουλάχιστον πες μας γιατί επιλέγεις να αντιστρέψεις τις υποτιθέμενες κατηγορίες, χωρίς ούτε καν ένα δείγμα επιχειρημάτων και λογικής πορείας σκέψης.Το άλλο που κάνεις, είναι η θυματοποίηση του εατού σου.Οτι πιο δειλό μπορούσες να κανείς.., στην ουσία κλαίγεσαι που σε "κατατρέχουμε", στην πραγματικότητα επειδή εκφραζεσαι τουλάχιστον ατελώς (για ένα θέμα που αφορά την ζωή του άλλου και πιθανότατα και την πολιτική του θέση για τον κόσμο και που εσύ αποτι μας είπες το πέρασες εύκολα άρα μιλάς και εκ του ασφαλούς ) για να κρύψεις αυτό που δεν μπορείς και δεν θες να πεις ξεκάθαρα.Δηλαδή το "γουστάρω στρατό και θέλω να πάτε και σείς γιατί δεν ξέρω γιατί ".Τουλάχιστον πες μας την άποψη σου για να συζητήσουμε πάνω στις απόψεις μας ,όχι πάνω στα ίχνη της των ψυχολογικών κινήτρων της έκφρασης σου.

Πιο σύντομα: Δεν έγινε καμιά συζήτηση πάνω στην θέση σου για τον στρατό γιατί δεν εξέφρασες κάποια τέτοια όπως και κανείς απο μας αναλυτικά άλλωστε.Επομένως δεν σε χαρακτηρίσαμε ως μαλάκα για την θέση σου αλλά για την απουσία θέσης που μασκάρεψες ώς θέση με σκοπό να μην μπορεί να σου αντιλεχθεί στα ίσια κάποιος.Αποτέλεσμα αυτού αποτελεί το προηγούμενο σου ποστ άμυνας.Το μόνο στην ουσία που είπες (επιφανειακά), είναι ότι δεν μπορεί να μιλάει κάποιος για στρατό αν δεν πάει πρώτα,κάτι που είναι γελοίο και αν δεν το καταλαβαίνεις είσαι χαζός.Επίσης δήλωσες με βεβαιότητα ότι όλοι θα πάμε στρατό κάτι που επίσης δεν ισχύει όπως και εννόησες ότι ο στρατός μπορεί να εκληφθεί ώς τιμωρία για την άσωτη ζωή (μπαρ κτλπ που είπες) .Τεσπά βαρέθηκα.

εδιτ:

Επίσης για να καταλάβεις τι γίνεται .Για μένα μιλάω τώρα... Ναι μεν με τον στρατό μπορώ να πω ότι γενικά έχω πρόβλημα ,υπάρχει δε ένας στρατός και για έναν σκοπό ,με τον οποίο μπορώ κάπως να συμφωνώ και η πορεία αλλαγής του υπάρχοντος προς αυτόν (τον στρατό) που θέλω ,προυποθέτει και την δικιά μου θητεία εκεί ως εξωστρεφές πολιτικό ον. Μόνο αυτός ,είναι ο λόγος που μπορώ να συγχωρήσω στον εαυτό μου την στρατιωτική θητεία.Οπως ξέρεις, μια τέτοια κίνηση είναι πολύ πιο δύσκολη απ'ότι το απλά να πας ,γιαυτό τον λόγο θα επιλέξω λογικά να απέχω.θα μου πείς ,"Ναι ,αλλά αν όλοι το κάνανε αυτό ,πως η χώρα θα μπορούσε να υπερασπιστεί την ανεξαρτησία της σε διάφορα εχθρικά ενδεχόμενα ? " και τότε θα ανοίξει μια κυρίως πολιτική και οργανωτική κουβέντα που ενδεχομένως να έχει ουσία να γίνει ΠΑΛΙ.

εδιτ2:
Επίσης, κάτι ακόμα που μας "λες" ,είναι ότι περασες καλά στις ειδικές δυνάμεις που ως γνωστόν είναι κάτι σωματικά κοπιαστικό.ΟΥΑΟΥΑΟΥΑΟΥΑΟΥΑΟΥΑΟΥ. 10.000 χρόνια ανθρώπινης αιματοχυσίας και ανείπωτης βίας ως το 2013 για να πρέπει να ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ κάθε μπουχέσα που απλά είναι στρατόκαβλος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ και να το παραδέχεται καν και πήγε 10 μήνες ειδικές δυνάμεις.
« Last Edit: February 21, 2013, 18:06:10 pm by g » Logged

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Go Up Print
Jump to: