• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:38:27 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:38:27 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by georkala
[Today at 19:26:44]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426675
Total Topics: 31711
Online Today: 221
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 121
Total: 198
georgy
JoHn!
Baggelis
Petros Ts
GrillOG
christina02
gcheristanidhs
kosovi
athena_apo
georgepana9
George_RT
IBOURAS
themis01
tzortzis
mmikelo
tinidou
illupo_kd
Balourdos
teosimeon
gmpatsol
Mr Watson
cealexop
Chrisvb17
serafeim
kakousios
kstavroulis
papaane
chryssana
akiousia
papajohnn06
pave
natavhoo
moutdimi
karadimitras
msandr
AlexKyr
fivosfivos1
papatmaria
lelenia
georkala
Papadopoulosthanos
maranageo
Χρήστος Κίτσος
PurpleWitch
folas
kostas.de
nikos123321
tasos_ntv
chrisdardas
PolarBear
mgrivab
Pcsc
aachmet
George15
abunchofcells
kokkinosgior
itsikou
elias_farhood
Farmakis Aggelos
karaths.d
VaiosG
AgaG
kourkou
mavropan
stefpapa21
ANDVRONTZOS
gkaramp
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ για τον Γέροντα Παϊσιο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26 Go Down Print
Author Topic: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ για τον Γέροντα Παϊσιο  (Read 47813 times)
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ για τον Γέροντα Παϊσιο
« Reply #165 on: September 25, 2012, 01:05:14 am »

Quote from: Katarameno on September 25, 2012, 00:41:50 am
Quote from: timpl on September 24, 2012, 23:58:42 pm
@katarameno λοιπόν, μοναδικός λόγος που μπλέχτηκα με το ποστ είναι για να σταματήσετε αυτά που λέγατε.. δεν είχα σκοπό ούτε να το παίξω γαμάτος ούτε να ανιτπαρατεθώ μαζί σου. λες ότι αυτοακυρώνομαι, σου λέω ότι θέλω να σταματήσεις να είσαι ασεβής δεν το κατάλαβες με το πρώτο κ προσβλήθηκες? οκ στο στέλνω και με καλύτερο τρόπο. αλλά φαίνεται ότι στόχος σου είναι μόνο να προκαλέσεις.. δεν πιστεύεις? μαγκιά σου, εγώ όμως πιστεύω και σεβάσου το!

Δε το κατάλαβα με τη μία και προσβλήθηκα, ε?
Λάθος, μάλλον εσύ δεν έχεις συναίσθηση του τι λες και επιμένεις ακόμα : Αφού επιμένεις να μη σκέφτεσαι ως πιστός, θα σε κάνω να σκεφτείς :
Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε που θέλεις "να σταματήσετε αυτά που λέγατε.." Ε?? Τι είδους φασιστοειδές είσαι και απαιτείς από μένα να "μη το τραβήξω άλλο" και να μην σου προσβάλλω αυτά που εσύ θεωρείς ιερά?
Να στο αντιστρέψω μπας και καταλάβεις τι εννοούσα όταν είπα: "Δε σε κόβω και πολύ νοήμων" :
Πιστεύεις? Μαγκιά σου, αλλά ειλικρινά στα αρχίδια μου τι θεωρείς εσύ ιερό και δε πρέπει εμείς να τολμάμε να το σατυρίζουμε.

Και όλα αυτά αφού με βρίσεις απρόκλητα. Σα τις κολώστρες. Δε σε ήξερα καν στο φόρουμ, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί σου, αλλά ξαφνικά με λες "γραφικό" και οτι ξεφτιλίζομαι !!! Για δες ποιος μιλάει. Αυτός που πρώτα με έβρισε και μετά τις "σφαλιάρες" με επιχειρήματα που έφαγε μυξοκλαίγεται και ζητάει και να σεβαστώ.

Καλά για την συμπαράσταση που πρόσφεραν αφειδώς οι άλλοι 2, γνωστά τα έργα και οι ημέρες τους.
Και εγώ θεωρώ ιερό το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου - Ποιος είσαι εσύ που θα μου το προσβάλλεις, λέγοντάς μου ουσιαστικά να το βουλώσω?
Ρε άντε από δω γίδια που χρησιμοποιείτε την ελευθερία του λόγου για να την αφαιρέσετε από μένα ή όποιον άλλον σου προσέβαλλε τα ιερά και τα όσια.? Και επικροτείτε την φυλάκιση κάποιου που σας έθιξε τα ιερά και τα όσια? Να δεις ποιος άλλος έκανε παρόμοια σε όποιον διαφωνούσε μαζί του... Α, ναι, ο Χίτλερ. ο Στάλιν, η χούντα...

Κομπλεξάρες είστε που μόλις κάνει κάποιος πλακίτσα με έναν μοναχό του Αγίου Όρους, τον Γέροντα Παϊσιο, κάνετε σαν να σας έθιξαν την προσωπικοτητά σας ή τα συμφέροντά σας.
Και αφού δε σας προσέβαλλε κανένας προσωπικά, μάλλον πέσανε διάνα για τα συμφέροντά σας.

Αλλά φυσικά το πως σας το παρουσιάζουν τα blogs από τα οποία ενημερώνεστε προφανώς έχει μεγάλη σημασία, γιατί στήθηκαν μετά
κόπων και βασάνων και δεν είναι και λίγο ένα group τρολλιάς να τα ξεφτιλίσει όλα μαζί με ένα υποτιθέμενο νέο θαύμα του Γέροντα Παϊσιου.
Δεν είναι και λίγο μιά τόσο πετυχημένη πλάκα να ξεφτιλίσει όλη την ακροδεξιά blogoσφαιρα με τη μία? Τόσα χρόνια τους πήρε να φτιάξουν
ένα σοβαρό και έγκυρο προφίλ.

Το λέει πολύ πετυχημένα ο Γιάννης Λοβέρδος :

Διαβάσαμε στο προφίλ του κυρίου Λοβέρδου και αναδημοσιεύουμε:
"Τη δεκαετία του 1980 κυκλοφορούσαν κάτι άθλιες, εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου ταινίες, που διέσυραν τους ιερείς, όπως ο πατήρ Γκομενιος, ο Παπασουζας κοκ. Κανείς δεν σκέφθηκε να συλλάβει τον Μουστάκα ή τον Ψάλτη ή το Νίκο Παπαναστασίου. Ούτε για..."βλασφημια" ούτε για βίαιη προσβολή του καλού γουστου. Κι όμως αυτο συνέβη σήμερα στην Ελλάδα του 2012"
http://www.facebook.com/giannis.loverdos
Κύριε Γιάννη φυσικά και δε γίναν συλλήψεις, αφού οι τηλεβιβλιοπώλες και εφημεριδοπώλες δεν είχαν να χάσουν από την υπόθεση. Τώρα όμως που είδαν το "προϊόν" που λανσάρουν να βάλλεται, έκαναν ο,τι περνάει από το χέρι τους να σταματήσει.

ακου να δεις υπαρχουν πεντε ανθρωποι εδω μεσα που εχουν καποιες ηθικες αξιες και καποια πιστευω... ειλικρινα οσο προσβλητικο ειναι να βρισεις την οικογενεια μου αλλο τοσο ειναι να βρισεις και την πιστη μου. εγω ετσι το βλεπω.. κ επειδη για μενα η πιστη μου ειναι υψιστη αξια, γι αυτο το κανω θεμα.. επισης προφανως σεβομαι την ελευθερια του λογου αλλα σε τοσο λεπτα και σημαντικα θεματα χρειαζεται προσοχη.. κ καλο θα ηταν να εκτιμησεις την αλλαγη στον τροπο που σου μιλαω...
billbarrett
Θαμώνας

labor omnia vincit improbus

View Profile WWW
« Reply #166 on: September 25, 2012, 01:11:15 am »

Quote from: kostas15 on September 25, 2012, 00:51:54 am
Quote from: aris_silvo on September 25, 2012, 00:48:04 am
Κλασσικη τακτικη χρυσαυγιτη καταραμενο. Βασικα ανθρωπου που δεν καταφερνει στο τελος να στηριξει τα λεγομενα του. Γιατι η πλειοψηφια των ΧΑ ετσι ειναι!

Εχω κανει εντριφη οχι μαλακιες 5 μηνες μιλαω με αυτα τα ατομα

wtf? δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη νέα μόδα πιστεύω = είμαι χρυσαυγίτης.....

εξίγησέ το μου λίγο

εδιτ: προ εκλογών ήταν πιστεύω = είμαι ΛΑΟΣ

Προφανως, οποιος πιστευει δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα ΧΑ ή οτιδηποτε. Απλως φανταζομαι οτι οσο το φασμα των πολιτικων σου πεποιθησεων  πηγαινει περισσοτερο προς τα δεξια, τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες να εισαι πιστος (σχετικα με την θρησκεια, αλλα και στις υπολοιπες παραδοσεις εν γενει). Προσωπικα πιστευω ειναι λαθος να χαρακτηριζεις τον αλλον οτιδηποτε αποκλειστικα και μονο απο τις αποψεις που εχει σε ενα συγκεκριμενο θεμα, αν και ειναι σιγουρο πως αυτες του οι αποψεις αυξανουν την πιθανοτητα να ανηκει σε εναν συγκεκριμενο πολιτικο χωρο. Αλλα αυτο δεν ειναι κανονας - υπαρχουν ΧΑιτες  που δεν  ειναι χριστιανοι, οπως και υπαρχουν κομμουνισται  Tongue που ειναι θρησκοι.

ΥΓ. μεταξυ μας ομως, οταν βλεπεις τον αλλον να γραφει με κεφαλαια γραμματα και με πολλα ορθογραφικα λαθη, ολο και κατι υποψιαζεσαι.  Roll Eyes

I am so happy that I am alive, in one piece and short. I\\\'m in a world of shit... yes. But I am alive. And I am not afraid.
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #167 on: September 25, 2012, 01:15:10 am »

Ηθικες αξιες και τριχες απο αυγα... Τα θυμαστε οταν σας βολευει αλλα τα ξεχνατε οταν τα πρεζακια λιωνουν στο πεζοδρομιο. Τα ξεχνατε οταν ο κοσμος πειναει. Τα ξεχνατε οταν βλεπετε τους αλλους να ψαχνει στους καδους. Και γαμω τις ηθικες αξιες εχουμε σε αυτην την κοινωνια. Και γαμω την θρησκεια εχουμε που κανουμε ακριβως το αντιθετο απο αυτα που λεει.

Και οι λεξεις εχουν τοση σημασια οση τις δινουμε. Να ειμαστε λιγο ωριμοι να μην τις δινουμε. Και επιπλεον ειναι ο τροπος που λεει καποιος κατι και οχι το τι θα πει τοσο. Γιατι στον τροπο κρυβεται τι εννοει.

Αλλα και εκει ακομα τις λεξεις τις χρησιμοποιουμε οπως μας βολευει. Δεν μας ενοχλει που καποιοι πλουτιζουν απο αυτο που πιστευουμε αλλα μας ενοχλει που καποιοι χλευαζουν αυτους που πλουτιζουν. Υποκρισια
cindy
Guest
« Reply #168 on: September 25, 2012, 01:20:58 am »

Quote from: billbarrett on September 25, 2012, 01:11:15 am
Quote from: kostas15 on September 25, 2012, 00:51:54 am
Quote from: aris_silvo on September 25, 2012, 00:48:04 am
Κλασσικη τακτικη χρυσαυγιτη καταραμενο. Βασικα ανθρωπου που δεν καταφερνει στο τελος να στηριξει τα λεγομενα του. Γιατι η πλειοψηφια των ΧΑ ετσι ειναι!

Εχω κανει εντριφη οχι μαλακιες 5 μηνες μιλαω με αυτα τα ατομα

wtf? δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη νέα μόδα πιστεύω = είμαι χρυσαυγίτης.....

εξίγησέ το μου λίγο

εδιτ: προ εκλογών ήταν πιστεύω = είμαι ΛΑΟΣ

Προφανως, οποιος πιστευει δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα ΧΑ ή οτιδηποτε. Απλως φανταζομαι οτι οσο το φασμα των πολιτικων σου πεποιθησεων  πηγαινει περισσοτερο προς τα δεξια, τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες να εισαι πιστος (σχετικα με την θρησκεια, αλλα και στις υπολοιπες παραδοσεις εν γενει). Προσωπικα πιστευω ειναι λαθος να χαρακτηριζεις τον αλλον οτιδηποτε αποκλειστικα και μονο απο τις αποψεις που εχει σε ενα συγκεκριμενο θεμα, αν και ειναι σιγουρο πως αυτες του οι αποψεις αυξανουν την πιθανοτητα να ανηκει σε εναν συγκεκριμενο πολιτικο χωρο. Αλλα αυτο δεν ειναι κανονας - υπαρχουν ΧΑιτες  που δεν  ειναι χριστιανοι, οπως και υπαρχουν κομμουνισται  Tongue που ειναι θρησκοι.

ΥΓ. μεταξυ μας ομως, οταν βλεπεις τον αλλον να γραφει με κεφαλαια γραμματα και με πολλα ορθογραφικα λαθη, ολο και κατι υποψιαζεσαι.  Roll Eyes

και εγω νομιζα πως ο μοναδικος της κατηγοριας ειναι αυτος....Tongue
http://www.forums.gr/showthread.php?42076-%D6%DC%EA%E5%EB%EF%F2-quot-%D7%F1%F5%F3%DE-%C1%F5%E3%DE-quot/page164#.UGDa_pGZjC0
billbarrett
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #169 on: September 25, 2012, 01:22:52 am »

Quote from: timpl on September 25, 2012, 01:05:14 am
ακου να δεις υπαρχουν πεντε ανθρωποι εδω μεσα που εχουν καποιες ηθικες αξιες και καποια πιστευω... ειλικρινα οσο προσβλητικο ειναι να βρισεις την οικογενεια μου αλλο τοσο ειναι να βρισεις και την πιστη μου. εγω ετσι το βλεπω.. κ επειδη για μενα η πιστη μου ειναι υψιστη αξια, γι αυτο το κανω θεμα.. επισης προφανως σεβομαι την ελευθερια του λογου αλλα σε τοσο λεπτα και σημαντικα θεματα χρειαζεται προσοχη.. κ καλο θα ηταν να εκτιμησεις την αλλαγη στον τροπο που σου μιλαω...

Το γεγονος οτι πιστευεις οτι υπαρχουν μονο 5 ανθρωποι στο forum που εχουν ηθικες αξιες ειναι προσβλητικο  Tongue

Σοβαρα τωρα, γιατι δεν μπορεις (ή δεν θελεις) να καταλαβεις οτι οσο προσβλητικο ειναι για σενα καποιος να κατακρινει τις θρησκευτικες σου πεποιθησεις, αλλο τοσο ειναι προσβλητικο για μενα, να θελουν να μου παρουν την δυνατοτητα να εκφραζομαι ελευθερα ?

Λες οτι "προφανως σεβομαι την ελευθερια του λογου", αλλα αυτο δεν νομιζω οτι το τηρεις πραγματικα. Οπως και να το κανουμε, σε μια ελευθερη συζητηση, ειναι φυσικο να υπαρχουν αποψεις που ειναι αντιθετες. Γιατι πιστευεις οτι η δικια σου αποψη για αυτο το θεμα ειναι περισσοτερο "ιερη" ή "αξια ιδιαιτερης μεταχειρισης", απο την αποψη που μπορει να εχει καποιος αλλος ?

I am so happy that I am alive, in one piece and short. I\\\'m in a world of shit... yes. But I am alive. And I am not afraid.
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #170 on: September 25, 2012, 01:23:33 am »

Quote from: aris_silvo on September 25, 2012, 01:15:10 am
Ηθικες αξιες και τριχες απο αυγα... Τα θυμαστε οταν σας βολευει αλλα τα ξεχνατε οταν τα πρεζακια λιωνουν στο πεζοδρομιο. Τα ξεχνατε οταν ο κοσμος πειναει. Τα ξεχνατε οταν βλεπετε τους αλλους να ψαχνει στους καδους. Και γαμω τις ηθικες αξιες εχουμε σε αυτην την κοινωνια. Και γαμω την θρησκεια εχουμε που κανουμε ακριβως το αντιθετο απο αυτα που λεει.

Και οι λεξεις εχουν τοση σημασια οση τις δινουμε. Να ειμαστε λιγο ωριμοι να μην τις δινουμε. Και επιπλεον ειναι ο τροπος που λεει καποιος κατι και οχι το τι θα πει τοσο. Γιατι στον τροπο κρυβεται τι εννοει.

Αλλα και εκει ακομα τις λεξεις τις χρησιμοποιουμε οπως μας βολευει. Δεν μας ενοχλει που καποιοι πλουτιζουν απο αυτο που πιστευουμε αλλα μας ενοχλει που καποιοι χλευαζουν αυτους που πλουτιζουν. Υποκρισια
δεν διεκδικω κανενα αλαθητο ουτε για τους παπαδες ουτε για οσους πλουτιζουν μεσω της εκκλησιας ουτε για οσους ειναι στο χωρο της εκκλησιας γενικοτερα και η συμπεριφορα τους δεν ταιριαζει με το εργο που οφειλουν να κανουν.. εγω προσωπικα προσπαθω να μενω οσο το δυνατο πιο πιστος στις "αξιες" αυτες.. απο κει και περα ο καθενας κρινεται για τις πραξεις του..
Terzos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Fanatic Kopimist

View Profile
« Reply #171 on: September 25, 2012, 01:25:07 am »

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #172 on: September 25, 2012, 01:26:27 am »

Quote from: Aratar on September 24, 2012, 21:12:06 pm
Quote from: BOBoMASTORAS on September 24, 2012, 21:11:32 pm
Quote from: Aratar on September 24, 2012, 21:07:54 pm
οσο για το βιντεο του μπομπ γελαω.

Δε το έβαλα για κάτι άλλο.... Σάτυρα ήταν το ξεκαθαρίζω... μη παρεξηγηθούμε... Tongue
ενταξει τοτε  Smiley Smiley¨

καλα βρε παλικαρι μου ποιος σε αναγκασε να τα διαβασεις?η αληθεια ειναι πως θελω να παιξω λιγο dota2 επομενως συμφωνω ως ενα βαθμο Tongue ή μηπως να δω κανενα one piece?

μάλλον κάτι δε καταλαβαίνεις.... μάλλον δε ξέρεις τι θα πει σάτυρα... Μάλλον αγνοείς τη βασική ανάγκη του ανθρώπου με τη σάτυρα να ξορκίζει κάτι τι που δε του αρέσει.

hint:
αλλά ξέχασα οι σάτυροι ήταν δαίμονες στην αρχαία μυθολογία (παγανιστικά έθιμα και έτσι)

η politically correct θρηκεία δε τα δέχεται, οπότε λογικό που δε συμφωνείς.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #173 on: September 25, 2012, 01:28:12 am »

Quote from: billbarrett on September 25, 2012, 01:22:52 am
Quote from: timpl on September 25, 2012, 01:05:14 am

Το γεγονος οτι πιστευεις οτι υπαρχουν μονο 5 ανθρωποι στο forum που εχουν ηθικες αξιες ειναι προσβλητικο  Tongue

Σοβαρα τωρα, γιατι δεν μπορεις (ή δεν θελεις) να καταλαβεις οτι οσο προσβλητικο ειναι για σενα καποιος να κατακρινει τις θρησκευτικες σου πεποιθησεις, αλλο τοσο ειναι προσβλητικο για μενα, να θελουν να μου παρουν την δυνατοτητα να εκφραζομαι ελευθερα ?

Λες οτι "προφανως σεβομαι την ελευθερια του λογου", αλλα αυτο δεν νομιζω οτι το τηρεις πραγματικα. Οπως και να το κανουμε, σε μια ελευθερη συζητηση, ειναι φυσικο να υπαρχουν αποψεις που ειναι αντιθετες. Γιατι πιστευεις οτι η δικια σου αποψη για αυτο το θεμα ειναι περισσοτερο "ιερη" ή "αξια ιδιαιτερης μεταχειρισης", απο την αποψη που μπορει να εχει καποιος αλλος ?

αλλο κατακρινω κ αλλο προσβαλλω. κ εγω οταν θα κατσω να μιλησω με εναν μωαμεθανο ουτε θα του καψω το κορανι ουτε θα του βρισω τον μωαμεθ... το προβλημα μου ειναι στο περιεχομανο αυτων που λεγονταν.. ο καθενας μπορει να εχει αντιθετη αποψη αλλα να προσεχει πως την εκφραζει..
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #174 on: September 25, 2012, 01:28:27 am »

μεινε στις αξιες λοιπον και καντε και πραξη και μην δινεις σημασια τοση σε πραγματα που δεν χλευαζουν στην ουσια αυτα που πιστευεις. Οσο τα δινεις σημασια εσυ θα τα χλευαζουν καταλαβε το! Στο τι δινεις αξια εσυ εχει σημασια.

Και για αυτο δνε μπορω να ανεχθω τον καθε πιπα που σπαζετε με τον γεροντα παστιτσιο γιατι οταν δινουν τοση πολυ σημασια σε κατι τοσο ασημαντο δεν πιστευω καν οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν πραγματικα ηθικες αξιες. Απλα θελουν να δικαιολογησουν μεσα απο αυτο και οχι απο τη ζωη τους το τι πιστευουν και να δειξουν οτι εχουν ηθος ενω δεν εχουν.

Και τη βιβλο να μου καιγανε ενω πιστευα ποσος θα μου ενοιαζε. Θα τους θεωρουσα ναζιστες που καινε βιβλια μονο. Ξερεις γιατι δνε θα με ενοιαζε?
Γιατι ειανι ενα γαμημενο βιβλιο οπως ολα τα αλλα. Τοσο απλα γιατι δνε εχει καμια σημασια αν καιγεται το βιβλιο. Σημασια εχει αν δνε μπορω να εκφρασω αυτα που πιστευω. Το βιβλιο ειναι ενα μειγμα ξυλου με χημικα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. Δεν ειναι συμβολο δεν ειναι τιποτα. Αυτο που θα νιωθω θα ειναι τα παντα
« Last Edit: September 25, 2012, 01:31:03 am by aris_silvo » Logged
billbarrett
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #175 on: September 25, 2012, 01:38:42 am »

Quote from: timpl on September 25, 2012, 01:28:12 am
αλλο κατακρινω κ αλλο προσβαλλω. κ εγω οταν θα κατσω να μιλησω με εναν μωαμεθανο ουτε θα του καψω το κορανι ουτε θα του βρισω τον μωαμεθ... το προβλημα μου ειναι στο περιεχομανο αυτων που λεγονταν.. ο καθενας μπορει να εχει αντιθετη αποψη αλλα να προσεχει πως την εκφραζει..

Ναι, αλλα πως οριζεις τα ορια τους ? Μπορει κατι που ειναι προσβλητικο για καποιον, να μην ειναι για καποιον αλλο. Μπορει καποιος να μην προσβαλλεται απο τιποτα, μπορει καποιος να προσβαλλεται απο τα παντα. Τι πρεπει να γινει τοτε δηλαδη ? Να μην λες τιποτα, γιατι θα προσβληθει ο άλλος ? Ετσι ομως δεν υπαρχει ελευθερια του λογου.

Ερωτηση κρισης :     Εαν πηγαινα και εκαιγα το κορανι του μωαμεθανου και κοροιδευα με τον χειροτερο τροπο τον θεο του και αυτος μετα με αποκεφαλιζε ή εστω με πλακωνε στο ξυλο ( μεχρι να δω τον χριστο φανταρο   Tongue ) , θα δικαιολογουσες την πραξη του ?

Μπυρομανής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

+1228 posts

View Profile
« Reply #176 on: September 25, 2012, 01:41:13 am »

Quote from: Tempus Fugit on September 24, 2012, 15:28:31 pm
Αν θέλετε ελευθερία λόγου, ψήφο Κουβέλη:
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/231963/tin-katargisi-ton-nomon-peri-vlasfimias-zita-i-dimar

10 μέρες πριν γίνει το περιστατικό:

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yGhb2VNfMls" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=yGhb2VNfMls</a>
http://www.lifo.gr/now/politics/15865

Ταυτόχρονα, κάποιοι που τους πεθυμήσαμε, είπαν να αρχίσουν ρατσιστικό παραλήρημα προκειμένου να κερδίσουν πάλι λίγη δημοσιότητα.

http://news247.gr/eidiseis/politiki/tzhmeros_arxizei_na_myrizei_enoxlhtika_mwamethanio.1942013.html

Αλήθεια, αυτά που είπε δεν είναι μορφή βλασφημίας?

https://www.youtube.com/watch?v=cHPcu-VeQmQ
Kargas
Καταστραμμένος

ʕ • •ʔ

View Profile WWW
« Reply #177 on: September 25, 2012, 01:42:38 am »

ligo sevasmo gia auton ton megalo daskalo tis or8odo3ias epitelous ...............

"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
Μικρός λόρδος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #178 on: September 25, 2012, 01:44:14 am »

Quote from: Kargas on September 25, 2012, 01:42:38 am
ligo sevasmo gia auton ton megalo daskalo tis or8odo3ias epitelous ...............

++
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #179 on: September 25, 2012, 01:47:08 am »

Quote from: billbarrett on September 25, 2012, 01:38:42 am
Quote from: timpl on September 25, 2012, 01:28:12 am

Ναι, αλλα πως οριζεις τα ορια τους ? Μπορει κατι που ειναι προσβλητικο για καποιον, να μην ειναι για καποιον αλλο. Μπορει καποιος να μην προσβαλλεται απο τιποτα, μπορει καποιος να προσβαλλεται απο τα παντα. Τι πρεπει να γινει τοτε δηλαδη ? Να μην λες τιποτα, γιατι θα προσβληθει ο άλλος ? Ετσι ομως δεν υπαρχει ελευθερια του λογου.

Ερωτηση κρισης :     Εαν πηγαινα και εκαιγα το κορανι του μωαμεθανου και κοροιδευα με τον χειροτερο τροπο τον θεο του και αυτος μετα με αποκεφαλιζε ή εστω με πλακωνε στο ξυλο ( μεχρι να δω τον χριστο φανταρο   Tongue ) , θα δικαιολογουσες την πραξη του ?

οκ χαλαρωσε δεν ειμαι ο κασιδιαρης με nickname. φυσικα και θα το καταδικαζα λογω της χρησης βιας. αν μπορουσε με οποιονδηποτε αλλο τροπο να υπερασπιστει την πιστη του κ το εκανε μπραβο του.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26 Go Up Print
Jump to: