• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:41:24 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:41:24 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by georkala
[Today at 19:26:44]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426675
Total Topics: 31711
Online Today: 221
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 124
Total: 201
giorgosss03
geoarg
Chrisapostol
George_RT
dimitrisblioumis
Saint_GR
vevi
tecnoteki
akontel
Guts
unreasonable
krith
Baggelis
georgy
Nicotre
JoHn!
Petros Ts
GrillOG
christina02
gcheristanidhs
kosovi
athena_apo
georgepana9
IBOURAS
themis01
tzortzis
mmikelo
tinidou
illupo_kd
Balourdos
teosimeon
gmpatsol
Mr Watson
cealexop
Chrisvb17
serafeim
kakousios
kstavroulis
papaane
chryssana
akiousia
papajohnn06
pave
natavhoo
moutdimi
karadimitras
msandr
AlexKyr
fivosfivos1
papatmaria
lelenia
georkala
Papadopoulosthanos
maranageo
Χρήστος Κίτσος
PurpleWitch
folas
kostas.de
nikos123321
tasos_ntv
chrisdardas
PolarBear
mgrivab
Pcsc
aachmet
George15
abunchofcells
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ για τον Γέροντα Παϊσιο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26 Go Down Print
Author Topic: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ για τον Γέροντα Παϊσιο  (Read 47814 times)
proud_metalhead
Guest
Re: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ για τον Γέροντα Παϊσιο
« Reply #150 on: September 24, 2012, 22:50:35 pm »

Εβλεπα one piece κ τωρα 8ελω να παιξω λιγο dota2.Ετσι κι αλλιως τελειωσε η συζητηση ρε τεμπους
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #151 on: September 24, 2012, 23:02:42 pm »

Quote from: Aratar on September 24, 2012, 22:50:35 pm
Εβλεπα one piece κ τωρα 8ελω να παιξω λιγο dota2.Ετσι κι αλλιως τελειωσε η συζητηση ρε τεμπους
γι' αυτο λέω καλή προσπάθεια, γιατί πρώτα τελείωσε και μετά το είπα.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

T--hmmy
Θαμώνας

View Profile
« Reply #152 on: September 24, 2012, 23:02:50 pm »

το έχει πει στην προφητεία Του: Kάποτε ένας 27χρονος από τα Ψαχνά Εύβοιας θα επιχειρήσει να με κάνει ρόμπα.Τότε θα αναστηθώ και θα τον στείλω στην φυλακή.
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #153 on: September 24, 2012, 23:32:21 pm »

Quote from: Katarameno on September 24, 2012, 20:42:44 pm
Quote from: Ex_Mechanus on September 24, 2012, 20:16:20 pm
Quote from: timpl on September 24, 2012, 19:40:16 pm
εισαι τραγικος κ ξεφτιλιζεσαι... μην το τραβας, φτανει...

καλά όχι ότι το καταραμένο έχει κάποια ιδιαίτερη ικανότητα στην ειρωνία (και είσαι τυχερός που δεν σε έλουσε με 3 σελίδες wall of text νοήματος 3 σειρών)
αλλά άσε την αγανάχτηση και εκφράσου ελεύθερα, να γελάσουμε λίγο με την φάρα των ανθρώπων που κάποια στιγμή στο μέλλον θα αυτοπροσδιορίζονται επιστήμονες

Τυχερός είναι όντως, αλλά είναι νεούλης μωρέ και είναι στην περίοδο χάριτος, οπότε και επέδειξα μεγάλη επιείκεια, αυτοσυγκράτηση και υπομονή (ρε σεις, πως γράφεται το επιείκεια?) Tongue
Παρόλα αυτά δε τον κόβω για ιδιαίτερα νοήμων.
Βασικά δεν έχω χρόνο, πρέπει να μπω για μπανάκι αλλιώς θα τό 'τρωγε ένα καλό χέσιμο να στανιάρει λίγο.
Μάλιστα... Άρα επειδή δηλώνω χριστιανός ορθόδοξος είμαι κάποιος ο οποίος "δεν είμαι ιδιαίτερα νοήμων" και αύριο θα "αυτοπροσδιορίζομαι επιστήμονας"...Αν δείχνατε απλώς λίγο σεβασμό και δεν προσβάλλατε κάτι το οποίο εγώ (και πολλοί άλλοι) θεωρούμε ιερό η κουβέντα δεν θα ξεκίναγε καν. Δεν είχα καμιά διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση ούτε με σας ούτε με κανέναν απλώς τα ποστ είχαν το χαρακτήρα "άντε δεν θα τσιμπήσει κανένας να βρίσουμε να στανιάρουμε?" Σας έδωσα εγώ τη χαρά..
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #154 on: September 24, 2012, 23:39:29 pm »

Τώρα πάνε κλάψου στον Ex Mechanus που με τσίγλησε οτι δεν είμαι καλός στην ειρωνεία - Είδες βρε Ex Mechanus άμα θέλω πως τσιμπάει ο νέος?

Αντί άλλης απάντησης το post του Πιτσιρίκου : http://pitsirikos.net/2012/09/έτρωγε-παστίτσιο-ο-γέροντας-παΐσιος

Συνελήφθη 27χρονος από την Εύβοια επειδή είχε δημιουργήσει γκρουπ στο Facebook, με τίτλο «Γέροντας Παστίτσιο». Στο σημείο αυτό, μαζεύετε αμέσως τα πράγματά σας, βγάζετε εισιτήριο και μεταναστεύετε μόνιμα στο εξωτερικό, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αλλάξτε και υπηκοότητα γιατί -με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα- θα σας περνάνε για καθυστερημένο. Καλό ταξίδι.

Ο 27χρονος αναρτούσε αποσπάσματα από τα λεγόμενα του Γέροντα Παΐσιου και τα ανέλυε όπως ήθελε εκείνος, επειδή νόμιζε κι αυτός -όπως όλοι μας- πως η ελευθερία της έκφρασης είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Λάθος του. Και λάθος μας.

Στη σελίδα του συλληφθέντος υπήρχε και βλάσφημο περιεχόμενο. Γαμώ τον Χριστό του.

Σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, χιλιάδες χρήστες του Facebook κατήγγειλαν τη σελίδα του Γέροντα Παστίτσιο.

Το πιστεύω γιατί έχω σελίδα στο Facebook και έχω διαπιστώσει πως υπάρχουν χιλιάδες καθυστερημένοι. Μιλάμε για ζώα. Μπήκαν στο Facebook μπας και γαμήσουν και νομίζουν πως η μαλακία που τους δέρνει είναι η υπέρτατη αλήθεια. Κι επειδή έχουν τον ανθρωποδιώκτη και οι σελίδες τους παραμένουν έρημες, πάνε και λερώνουν τις σελίδες των άλλων.

Ερώτηση για τη σελίδα του Γέροντα Παστίτσιο είχε καταθέσει στη Βουλή και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αφού οι χρυσαυγίτες -εκτός από το Δωδεκάθεο- πιστεύουν τώρα και στον Χριστό, επειδή είναι πια χριστιανοδωδεκαθεϊστές και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την βλακεία που σαρώνει τα κεφάλια χιλιάδων συμπατριωτών μας που είναι ένα βήμα πριν από τον πίθηκο αλλά είναι και περήφανοι που είναι και Έλληνες και χριστιανοί, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως το ένα αποκλείει το άλλο.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η σύλληψη του Γέροντα Παστίτσιο έγινε επίτηδες μια μέρα μετά τη διαδήλωση των μουσουλμάνων στην Ομόνοια για την ταινία με τον Μωάμεθ, ώστε να πειστούν οι φανατικοί ισλαμιστές πως είμαστε κι εμείς Ταλιμπάν -και η Ελλάδα θεοκρατική χώρα-, και να μην στραφούν εναντίον μας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Γέροντας Παστίτσιο -με το όνομά του- αφήνει υπονοούμενα πως ο Γέροντας Παΐσιος έτρωγε κιμά, ενώ είναι γνωστό πως ο Γέροντας Παΐσιος νήστευε και το λάδι και το ψάρι, και, όταν ήθελε να το γιορτάσει, έτρωγε σκουλήκια, ακρίδες και κατσαρίδες.

Η ποινή για τον Γέροντα Παστίτσιο θα είναι πολύ σκληρή, αφού θα του απαγορευτεί η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, η χούντα δεν τελείωσε το ’74.

(Δεν είναι το σύστημα που πρέπει να ανατρέψουμε στη χώρα μας. Είναι η ηλιθιότητα. Κι εντάξει, το σύστημα παλεύεται, η ηλιθιότητα δεν παλεύεται με τίποτα.)

(Είμαστε η τελευταία χώρα της Ευρώπης που δεν έχει γίνει χωρισμός Κράτους-Εκκλησίας. Αυτό εξηγεί πολλά από τα δεινά της χώρας μας και την νοοτροπία των κατοίκων της. Οι «πιστοί» δεν σκέπτονται. Και τους θέλουν να μην σκέπτονται. Γιατί, αν σκέφτεσαι, είσαι επικίνδυνος.)

@timpl
Αυτοακυρώνεσαι στο ίδιο σου το quote : Ξεκινάς λέγοντας για μένα : εισαι τραγικος κ ξεφτιλιζεσαι... μην το τραβας, φτανει...
και καταλήγεις να κλαψουρίζεις : "Δεν είχα καμιά διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση ούτε με σας ούτε με κανέναν απλώς τα ποστ είχαν το χαρακτήρα "άντε δεν θα τσιμπήσει κανένας να βρίσουμε να στανιάρουμε?" Σας έδωσα εγώ τη χαρά.."
Μπα, φίλε δε σε λυπάμαι, πήγαινες γυρεύοντας.

Quote from: timpl on September 24, 2012, 23:32:21 pm
Quote from: Katarameno on September 24, 2012, 20:42:44 pm
Quote from: Ex_Mechanus on September 24, 2012, 20:16:20 pm
Quote from: timpl on September 24, 2012, 19:40:16 pm
εισαι τραγικος κ ξεφτιλιζεσαι... μην το τραβας, φτανει...

καλά όχι ότι το καταραμένο έχει κάποια ιδιαίτερη ικανότητα στην ειρωνία (και είσαι τυχερός που δεν σε έλουσε με 3 σελίδες wall of text νοήματος 3 σειρών)
αλλά άσε την αγανάχτηση και εκφράσου ελεύθερα, να γελάσουμε λίγο με την φάρα των ανθρώπων που κάποια στιγμή στο μέλλον θα αυτοπροσδιορίζονται επιστήμονες

Τυχερός είναι όντως, αλλά είναι νεούλης μωρέ και είναι στην περίοδο χάριτος, οπότε και επέδειξα μεγάλη επιείκεια, αυτοσυγκράτηση και υπομονή (ρε σεις, πως γράφεται το επιείκεια?) Tongue
Παρόλα αυτά δε τον κόβω για ιδιαίτερα νοήμων.
Βασικά δεν έχω χρόνο, πρέπει να μπω για μπανάκι αλλιώς θα τό 'τρωγε ένα καλό χέσιμο να στανιάρει λίγο.
Μάλιστα... Άρα επειδή δηλώνω χριστιανός ορθόδοξος είμαι κάποιος ο οποίος "δεν είμαι ιδιαίτερα νοήμων" και αύριο θα "αυτοπροσδιορίζομαι επιστήμονας"...Αν δείχνατε απλώς λίγο σεβασμό και δεν προσβάλλατε κάτι το οποίο εγώ (και πολλοί άλλοι) θεωρούμε ιερό η κουβέντα δεν θα ξεκίναγε καν. Δεν είχα καμιά διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση ούτε με σας ούτε με κανέναν απλώς τα ποστ είχαν το χαρακτήρα "άντε δεν θα τσιμπήσει κανένας να βρίσουμε να στανιάρουμε?" Σας έδωσα εγώ τη χαρά..
« Last Edit: September 24, 2012, 23:46:46 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #155 on: September 24, 2012, 23:47:39 pm »

που το ξερεις ρε, αφου δεν το διαβασες.

Vive le son
D'l'explosion!
kostas15
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #156 on: September 24, 2012, 23:52:09 pm »

προσωπικά αναφερόμουν στο katarameno
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #157 on: September 24, 2012, 23:53:42 pm »

και εγώ

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
timpl
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #158 on: September 24, 2012, 23:58:42 pm »

@katarameno λοιπόν, μοναδικός λόγος που μπλέχτηκα με το ποστ είναι για να σταματήσετε αυτά που λέγατε.. δεν είχα σκοπό ούτε να το παίξω γαμάτος ούτε να ανιτπαρατεθώ μαζί σου. λες ότι αυτοακυρώνομαι, σου λέω ότι θέλω να σταματήσεις να είσαι ασεβής δεν το κατάλαβες με το πρώτο κ προσβλήθηκες? οκ στο στέλνω και με καλύτερο τρόπο. αλλά φαίνεται ότι στόχος σου είναι μόνο να προκαλέσεις.. δεν πιστεύεις? μαγκιά σου, εγώ όμως πιστεύω και σεβάσου το!
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #159 on: September 25, 2012, 00:33:28 am »

Quote from: Aratar on September 24, 2012, 20:59:25 pm
η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι που το εχω διαβασει, επομενως δεν μπορω να σε βοηθησω.δεχομαι την πι8ανοτητα να κανω κ λαθος Smiley

Πωπω αυτό που κάνουν δεσποτάδες και μητροπολιτάδες το κανες κι εσύ αν και απλός πιστός. Διαστρέβλωση και μπουρδούκλωμα του λόγου του θεού προς όφελος των επιχειρημάτων σου.

Την τεχνική σας τη μαθαίνουν στους κύκλους ανάγνωσης της αγίας γραφής ή παρακολουθείς φανατικά Άνθιμο?

εδιτ: Άσχετο αλλά ωραίο
http://www.gazzetta.gr/koinonia/article/328390-ta-mat-etoimazontai-gia-epembasi-sto-agio-oros
Όχι άλλη αγάπη αδελφοί
« Last Edit: September 25, 2012, 00:36:24 am by ale26 » Logged
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #160 on: September 25, 2012, 00:38:45 am »

Η συντριπτικη πλειοψηφια των φορων που καποιος χρησιμοποιει smiley face σε ποστ θελω να τον βαρεσω. Ειναι κατα 99% patronizing αντιδραση...
οκ λιγο οφ τοπικ αλλα δε μπορεσα να συγκρατηθω.
μαλλον θα ναι που δεν εκανα την προσευχη μου....
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #161 on: September 25, 2012, 00:41:50 am »

Quote from: timpl on September 24, 2012, 23:58:42 pm
@katarameno λοιπόν, μοναδικός λόγος που μπλέχτηκα με το ποστ είναι για να σταματήσετε αυτά που λέγατε.. δεν είχα σκοπό ούτε να το παίξω γαμάτος ούτε να ανιτπαρατεθώ μαζί σου. λες ότι αυτοακυρώνομαι, σου λέω ότι θέλω να σταματήσεις να είσαι ασεβής δεν το κατάλαβες με το πρώτο κ προσβλήθηκες? οκ στο στέλνω και με καλύτερο τρόπο. αλλά φαίνεται ότι στόχος σου είναι μόνο να προκαλέσεις.. δεν πιστεύεις? μαγκιά σου, εγώ όμως πιστεύω και σεβάσου το!

Δε το κατάλαβα με τη μία και προσβλήθηκα, ε?
Λάθος, μάλλον εσύ δεν έχεις συναίσθηση του τι λες και επιμένεις ακόμα : Αφού επιμένεις να μη σκέφτεσαι ως πιστός, θα σε κάνω να σκεφτείς :
Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε που θέλεις "να σταματήσετε αυτά που λέγατε.." Ε?? Τι είδους φασιστοειδές είσαι και απαιτείς από μένα να "μη το τραβήξω άλλο" και να μην σου προσβάλλω αυτά που εσύ θεωρείς ιερά?
Να στο αντιστρέψω μπας και καταλάβεις τι εννοούσα όταν είπα: "Δε σε κόβω και πολύ νοήμων" :
Πιστεύεις? Μαγκιά σου, αλλά ειλικρινά στα αρχίδια μου τι θεωρείς εσύ ιερό και δε πρέπει εμείς να τολμάμε να το σατυρίζουμε.

Και όλα αυτά αφού με βρίσεις απρόκλητα. Σα τις κολώστρες. Δε σε ήξερα καν στο φόρουμ, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί σου, αλλά ξαφνικά με λες "γραφικό" και οτι ξεφτιλίζομαι !!! Για δες ποιος μιλάει. Αυτός που πρώτα με έβρισε και μετά τις "σφαλιάρες" με επιχειρήματα που έφαγε μυξοκλαίγεται και ζητάει και να σεβαστώ.

Καλά για την συμπαράσταση που πρόσφεραν αφειδώς οι άλλοι 2, γνωστά τα έργα και οι ημέρες τους.
Και εγώ θεωρώ ιερό το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου - Ποιος είσαι εσύ που θα μου το προσβάλλεις, λέγοντάς μου ουσιαστικά να το βουλώσω?
Ρε άντε από δω γίδια που χρησιμοποιείτε την ελευθερία του λόγου για να την αφαιρέσετε από μένα ή όποιον άλλον σου προσέβαλλε τα ιερά και τα όσια.? Και επικροτείτε την φυλάκιση κάποιου που σας έθιξε τα ιερά και τα όσια? Να δεις ποιος άλλος έκανε παρόμοια σε όποιον διαφωνούσε μαζί του... Α, ναι, ο Χίτλερ. ο Στάλιν, η χούντα...

Κομπλεξάρες είστε που μόλις κάνει κάποιος πλακίτσα με έναν μοναχό του Αγίου Όρους, τον Γέροντα Παϊσιο, κάνετε σαν να σας έθιξαν την προσωπικοτητά σας ή τα συμφέροντά σας.
Και αφού δε σας προσέβαλλε κανένας προσωπικά, μάλλον πέσανε διάνα για τα συμφέροντά σας.

Αλλά φυσικά το πως σας το παρουσιάζουν τα blogs από τα οποία ενημερώνεστε προφανώς έχει μεγάλη σημασία, γιατί στήθηκαν μετά
κόπων και βασάνων και δεν είναι και λίγο ένα group τρολλιάς να τα ξεφτιλίσει όλα μαζί με ένα υποτιθέμενο νέο θαύμα του Γέροντα Παϊσιου.
Δεν είναι και λίγο μιά τόσο πετυχημένη πλάκα να ξεφτιλίσει όλη την ακροδεξιά blogoσφαιρα με τη μία? Τόσα χρόνια τους πήρε να φτιάξουν
ένα σοβαρό και έγκυρο προφίλ.

Το λέει πολύ πετυχημένα ο Γιάννης Λοβέρδος :

Διαβάσαμε στο προφίλ του κυρίου Λοβέρδου και αναδημοσιεύουμε:
"Τη δεκαετία του 1980 κυκλοφορούσαν κάτι άθλιες, εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου ταινίες, που διέσυραν τους ιερείς, όπως ο πατήρ Γκομενιος, ο Παπασουζας κοκ. Κανείς δεν σκέφθηκε να συλλάβει τον Μουστάκα ή τον Ψάλτη ή το Νίκο Παπαναστασίου. Ούτε για..."βλασφημια" ούτε για βίαιη προσβολή του καλού γουστου. Κι όμως αυτο συνέβη σήμερα στην Ελλάδα του 2012"
http://www.facebook.com/giannis.loverdos
Κύριε Γιάννη φυσικά και δε γίναν συλλήψεις, αφού οι τηλεβιβλιοπώλες και εφημεριδοπώλες δεν είχαν να χάσουν από την υπόθεση. Τώρα όμως που είδαν το "προϊόν" που λανσάρουν να βάλλεται, έκαναν ο,τι περνάει από το χέρι τους να σταματήσει.

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #162 on: September 25, 2012, 00:48:04 am »

Κλασσικη τακτικη χρυσαυγιτη καταραμενο. Βασικα ανθρωπου που δεν καταφερνει στο τελος να στηριξει τα λεγομενα του. Γιατι η πλειοψηφια των ΧΑ ετσι ειναι!

Εχω κανει εντριφη οχι μαλακιες 5 μηνες μιλαω με αυτα τα ατομα
kostas15
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #163 on: September 25, 2012, 00:51:54 am »

Quote from: aris_silvo on September 25, 2012, 00:48:04 am
Κλασσικη τακτικη χρυσαυγιτη καταραμενο. Βασικα ανθρωπου που δεν καταφερνει στο τελος να στηριξει τα λεγομενα του. Γιατι η πλειοψηφια των ΧΑ ετσι ειναι!

Εχω κανει εντριφη οχι μαλακιες 5 μηνες μιλαω με αυτα τα ατομα

wtf? δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη νέα μόδα πιστεύω = είμαι χρυσαυγίτης.....

εξίγησέ το μου λίγο

εδιτ: προ εκλογών ήταν πιστεύω = είμαι ΛΑΟΣ
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #164 on: September 25, 2012, 01:00:02 am »

Καταρχην εισαι ο γνωστος κωστας να ξερω να σε βρισω?  Kiss

Δευτερον δεν παει σε σενα αλλα τον timpl ... Και δεν ειναι θεμα πιστευω=χρυσαυγιτης αλλα θεμα δεν ξερω τι να απαντησω και συμπεριφορα ανωριμα και προσπαθω να το παιξω θυμα επειδη δνε με βολευει. Το οποιο το συνηθιζουν οι χρυσαυγιτες γιατι εχουν ιδιαιτερα αδυναμα επιχειρηματα

Υ.Γ και αραταρ δεν διαλυω εγω τη συζητηση αλλα εσεις λετε οτι ειστε χριστιανοι και δεν ξερετε ουτε τα βασικα που ειπε ο χριστος. Αντε καληνυχτα να πουμε. Αν και πλεον πιστευω οτι τρολαρεις και για καποιο λογο ξερω και ποιος εισαι. Αν δνε κανω λαθος που ειναι πολυ πιθανον σημερα σε χαιρετησα Smiley
« Last Edit: September 25, 2012, 01:02:16 am by aris_silvo » Logged
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26 Go Up Print
Jump to: