• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:11:42 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:11:42 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 109
Total: 157
Maximos7
Elenit
thaliatsk
nikos.a
Deviate
maestros
Spyridon01101
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Yamal
Summand
theofr
dinoschalv
mprova
kostas1507
chaniotism
chrisg
lasef
Saint_GR
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
kpap17
George15
nikd
george14
parvanitid
ArchieHadCells
mavropan
evax
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
agapi
LambisTr
abiki
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > ee-art > Μουσική (Moderators: Mr Watson, Nikos_313) > Yπερτιμημένες μπαντες.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Go Down Print
Author Topic: Yπερτιμημένες μπαντες.  (Read 14102 times)
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: Yπερτιμημένες μπαντες.
« Reply #105 on: September 04, 2012, 15:35:12 pm »

A karta.

Ο,τι ειναι progressive ειναι ασχημο για το λογο για τον οποιο το εξυψωνεις. Επειδη ειναι πολυπλοκο. Η ομορφια στην μουσικη βρισκεται στην απλοτητα. Τα πολυπλοκα  οχι μονο ακουγονται ασχημα αλλα πιστευω χανουνε την αμεσοτητα και την ουσια της μουσικης και ολων των αλλων ενασχολησεων, η οποια ειναι να περναμε καλα.  Smiley

ΥΓ Κανεις (με εξαιρεση των κυβο που γουσταρει το Wall που αποτι εχω καταλαβει οι floydaδες το σνομπαρουν και δε το θεωρουν τοσο floyd.) δε μου χει πει ποσο ωραια μουσικη και τι ωραιους στιχους εχουν oι Floyd μεχρι τωρα. Ολοι μου λενε ποσο μπροστα ηταν απο την εποχη τους, οτι ειναι εφαμιλλοι με τους κλασσικους και ποσο εχουν επηρρεασει. Εχω αδικο να λεω οτι τρωμε μουσικο κουτοχορτο και οτι ακουμε ασχημα πραμματα επειδη θεωρουνται Avante Garde ??

« Last Edit: September 04, 2012, 15:50:35 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
kartas
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #106 on: September 04, 2012, 15:52:55 pm »

Φίλε stigmatized σχετικά με τον Collins,ποτέ μην μπερδεύεις την επιτυχία κάποιου,τις πωλήσεις των cd του με την ποιότητα του ως καλλιτέχνη. Δουλειές των νεότερων Genesis που τους έκαναν διάσημους , όπως το Invisible Touch, είναι απλά ανώριμα-μουσικά,πιασάρικα hitακια και τίποτα παραπάνω. Οι παλιότεροι Genesis μπορεί να είναι δήθεν όπως λες, αλλά η μουσική τους είναι μακράν πιο ενδιαφέρουσα απο τους Genesis του Collins και εγώ μόνο με βάση αυτή προσπαθώ να κρίνω. To ότι είναι μέτριοι στην εκτέλεση δεν καταλαβαίνω που το στηρίζεις. Έχω δει όλα τα live τους και ( ανεξαρτήτως της ποιότητας του βίντεο) έπαιζαν πολύ καλα. Το να συγκρίνεις τα live των νεων και παλιών Genesis άλλωστε δεν έχει νόημα ,αφού οι νέοι είχαν στη διάθεση τους καλύτερο εξοπλισμό.

Για τον Syd Barrett τώρα. Δεν πρόκειται να τον δικαιολογήσω όσο αναφορά τις καφρίλες του.Ναι έπαιρνε πολλά ναρκωτικά και ναι αυτό φαινόταν πολύ συχνά στη μουσική του και μου την δίνει και εμένα. Ωστόσο πρέπει να παραδεχτείς αντικειμενικά ότι το πρώτο album των Floyd και το madcap laughs ήταν εξαιρετικά, ακόμα και αν δεν είναι του στυλ σου.

Grecs δεν σου λέω πουθενά : λάτρεψε τους Pink Floyd επειδή είχαν απίστευτη επιρροή. Ο καθένας έχει τα γούστα του. Απλά σου είπα να τους σεβαστείς. Και εμένα δεν μου αρέσουν ούτε οι Ramones , ούτε οι Sex Pistols. Μάλιστα, αν ήθελα θα μπορούσα να βρω πάρα πολλά σημεία για να κράξω και τους δύο. Το ίδιο με τους Velvet Underground που λες. Σε ορισμένα τραγούδια γίνονται απίστευτα εκνευριστικοί και σπαστικοί αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω την επιρροή τους σε αγαπημένες μου μπάντες. Για αυτό και τουλάχιστον τους σέβομαι.
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #107 on: September 04, 2012, 16:06:55 pm »

Oι ramones ειναι η μονη μπαντα που εκανε καριερα με τοσους δισκους και 6 διαφορετικα (ως προς την ακουστικη) τραγουδια. Τους Βαριεμαι απιστευτα.
Oι sex pistols ηταν ενα boy band απο καγκουρες που τους αρεσε να προκαλουν.

Μουσικα και στιχουργικα μπροστα απο την εποχη τους και οι δυο, επηρρεασανε σχεδον τα παντα στο πανκ αλλα γενικα αν τους δεις το 2012 ή και το 1985 KLINE MINE. Μετεπειτα υπηρξανε εκατονταδες πανκ μπαντες με x100000 πιο ζωντανη, πιο ωραια και φουλ ενεργεια μουσικη. Με πιο αστειο, φιλοσοφημενο και γαματο στιχο. Με πιο ενδιαφεροντα ατομα και χαρακτηρες γενικα. Οποτε γιατι ακουνε μανιασμενα Sex Pistols και Ramones?? Γιατι ητανε πρωτοπορια στο πανκ το 75 αρα πρεπει να τους ακουμε και επειδη τους ακουνε ολοι(κατι μου θυμιζει). Εμετος.

ΥΓ Σεβασμο σε τπτ, κριτικη στα παντα μονο ετσι θα εξελιχθουμε. Κατι που μαθαινεις απο μικρη ηλικια αν ακους πανκ,
« Last Edit: September 04, 2012, 16:20:07 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #108 on: September 04, 2012, 16:09:45 pm »

Quote from: kartas on September 04, 2012, 12:21:03 pm
Quote from: Grecs on August 09, 2012, 18:23:40 pm
Αφοτου ακουσα επιτελους ολοκληρους δισκους και οχι μονο τα χιτακια τους μπορω να εκφερω γνωμη. Συνοπτικα με δυο λεξεις : ΒΑΡΕΤΟΙ και ΑΨΥΧΟΙ. Φυσικα και υπερτιμημενοι. Προσωπικα πιστεύω πως ο,τι εχει χαρακτηριστει με την λεξη progressive ειναι σιγουρα βαρεμενο μεχρι αηδειας.  Και οι sonic youth ειναι κατα μια εννοια progressive (στο στυλ παιξιματος) αλλα κανεις δεν τους χαρακτηριζει ετσι γιατι δεν ειναι βαρεμενοι κι εχουν ψυχη αυτα που παιζουν.

Συμπερασμα: Η πλειοψηφια που ακουει floyd τους ακουει γιατι τους ειπανε οτι γαμανε και οτι ειναι κλασσικοι κι επειδη επισης η πλειοψηφια βαριεται να ψαξει κατι καλυτερο. Δεν ειναι αποριας αξιο οτι πολλοι συνδυαζουν floyd και (τα κακα) μπουζουκια  αριστα.
Οι Pink Floyd είναι από τις μπάντες με την μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της μουσικής. Αυτό δεν είναι άποψη, είναι γεγονός.
1) Οι Pink Floyd δεν είναι υπερτιμημένοι, το Wall είναι. Από αυτούς που λένε ότι ακούν Pink Floyd , ζήτημα είναι 1 στους 20 να ξέρει τον Syd Barrett, και δίσκους όπως το Saucerful of Secrets. Oι περισσότεροι ξέρουν το another brick in the wall part 2, το ακούν όλοι μέρα και χαίρονται. Αυτά είναι τα άτομα που λες ότι ακούν Pink Floyd και μπουζούκια.
2)Κρίνοντας μια μπάντα χαρακτηρίζεις ένα ολόκληρο είδος.Nαι φυσικά , απόλυτα λογικό... Ιδιαίτερα στην progressive μπορείς να βρεις πολύ περισσότερους αξιόλογους μουσικούς από οποιοδήποτε άλλο είδος ροκ ή μέταλ. Ψάξε Jethro Tull,Emerson Lake & Palmer, Van Der Graaf Generator, Genesis ( μέχρι το 75'), Gentle Giant. Η πολυπλοκότητα της progressive σε πολλές απο αυτές τις μπάντες μπορεί άνετα να συγκριθεί με την πολυπλοκότητα της μουσικής κλασικών όπως ο Stravinsky, ο Bartok, ο Rachmaninov ή ο Bach.
3)Μπάντες όπως οι Pink Floyd , δεν γίνεται να σου αρέσουν με το πρώτο άκουσμα, ειδικά αν έχεις συνηθίσει να ακούς προβλέψιμες, ηλίθιες,μονότονες μπάντες τύπου AC/DC που συνολικά ζήτημα να παίζουν τρεις συγχορδίες. Δεν λέω οτι οι Pink Floyd είναι οι υπέρτατοι μουσικοί τεχνικά. Ίσα-ίσα η τεχνική είναι από τα μειονεκτήματα τους. Ωστόσο ο ήχος τους και το chord progression είναι ιδιαίτερο σε αυτούς.

Συνεπώς αν είναι να κρίνεις μια μπάντα τέτοιας μεγάλης κλάσης, καλύτερα να ψάξεις δυο, τρία πράγματα για αυτήν και να μην την κρίνεις βεβιασμένα.

Αρχισα να γράφω συγκεκριμένα αλλά βαρέθηκα...τελικά όλο το πόστ είναι μια μαλακία.

Oi floyd επίσης ,μια χαρά συνδυάζονται με μπουζούκια.

Αν θές μουσική μουσική ,γενικά μην ακούς ΡΑΚ.

Οι ac dc είναι πάρα πολύ ανώτεροι των μπαντών που ανέφερες γενικά.

Να φανταστώ είσαι ωδειάς.

εδιτ:Ε είσαι παπάρας. :

"Ναι έπαιρνε πολλά ναρκωτικά και ναι αυτό φαινόταν πολύ συχνά στη μουσική του και μου την δίνει και εμένα"

"Σε ορισμένα τραγούδια γίνονται απίστευτα εκνευριστικοί και σπαστικοί " και αναφέρεις prog rock μπάντες και μάλιστα σχεδόν εξισώνοντας τές με κλασική.Οχι τίποτα άλλο ...απλά σκατά στο prog rock.Ειναι υπερεκτιμημένο...

"καφρίλες" ....Ακου εκεί ρε μαλάκα μου δηλαδή .... πήγαινε να πλέξεις ρε φίλε .Δεν το χεις το ροκ πόσο μάλλον το πανκ.Και αυτό δεν έχει καμία σχέδη με ναρκωτικολαγνεία η απόψεις του τύπου " τα ναρκωτικά φτιάχνουν το σωστο ροκ" ,"Sex drugs and rock n roll " ktlp.

Επίσης θες να πείς δηλαδή ότι το "saucerful of secrets" είναι υποτιμημένο και το ακούνε οι ψαγμένοι προγκάδες (σκατάδες) ?? Ηρέσημε ,οι φλοιντ είναι όσο γνωστοί και ακουσμένοι γίνεται.Αν θες να διαφοροποιηθέις από ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ βρές κάτι πιο ψαγμένο ...

Ισως ξύπνησα λίγο στραβά σήμερα .... Φυσική 1 μέχρι τις 6.30 ώρα ,τι να κάνουμε ....
« Last Edit: September 04, 2012, 16:23:21 pm by g » Logged

Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #109 on: September 04, 2012, 16:19:15 pm »

Ρε μαλακα τον εδιωξες απο το 3ο ποστ στο φορουμ χαλαρωσε λιγο μην παθιαζεσαι ετσι  Grin Grin Grin Grin

stigmatized
Θαμώνας

Π-ΟΤΕ ξανά...

View Profile
« Reply #110 on: September 04, 2012, 16:21:31 pm »

Φιλε kartas, προφανως και δεν κρινεται ενας καλλιτεχνης απο τις πωλησεις αποκλειστικα. Ειδαλλως τωρα θα επρεπε να γιορταζουμε την παγκοσμια μερα Bieber.
Αλλα δε μπορω να απορριψω την ιδεα της αναγνωρισιμοτητας. Χωρις να θελω να πω τιποτα περισσοτερο απο αυτο που θα πω, εχω βαρεθει να αποθεωνουμε τα underground συγκροτηματα  που πρωτακουσαμε σε μια demo-κασσετα, αλλα μολις τολμησει (ή τύχει, γτ ειναι και θεμα τυχης) η ιδια ακριβως μπαντα να γινει "εμπορικη" (φτου κακα..) να την απαξιωνουμε σαν πουλημενα σκυλακια της βιομηχανιας.
Τωρα για να κλεινουμε το θεμα των Genesis, ( ισως ειμαστε οι μοναδικοι στον κοσμο που το συζηταμε Cheesy) εχω να πω το εξης:
Μεχρι το 75 γεμιζαν ενα θεατρο με (αρκετους) φανατικους στο Λονδινο, με τον τραγουδιστη τους να φοραει ενα κεφαλι αλογου, γιατι ετσι.
Τη δεκαετια του 80 , με το invinsible touch και το easy lover, ειχαν 200.000 στο knebworth και στο wembley.
Οπως το βλεπει ο καθενας

Τελος για τον Syd, ας υποθεσουμε οτι στην εποχη του ηταν οι καλυτεροι Pink Floyd. Ποιος το σταματησε αυτο; Παρολα αυτα, παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν αυτοι που θα λενε οτι Gilmour και Waters πηγαν την μπαντα σε αλλα μονοπατια, λες και φταινε αυτοι που τους παρατησε στα κρυα του λουτρου

The video for Knights of Cydonia:

It involves a kung-fu cowboy armed with a laser gun, who takes over a small town many years in the future, only to be struck down by an evil sheriff who pins him to the ground in the desert, where he's rescued by a woman on a unicorn.

Muse are weird, deal with it
kartas
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #111 on: September 04, 2012, 16:25:34 pm »

Πρώτα απ'όλα αν έχει δημιοργηθεί η εντύπωση ότι ακούω μόνο progressive ή ότι το θεοποιώ σαν είδος,κάνεις μεγάλο λάθος.Υπάρχουν σαπίλες στην progressive όπως και σε οποιοδήποτε άλλο είδος μουσικής. Για αυτό και υπάρχει το ωραίο πολύπλοκο κομμάτι και το σάπιο πολύπλοκο κομμάτι. Αν εσύ τα εξισώνεις και τα δύο, τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σε μεταπείσω. Γενικά είμαι ανοιχτός σε οποιοδήποτε είδος μουσικής κρίνοντας από τον καλλιτέχνη , χωρίς προκαταλήψεις για το είδος της μουσικής του κάνοντας ατελείς γενικεύσεις.
Δεύτερον, η ουσία της μουσικής δεν είναι μόνο να περνάς καλά. Η ουσία της είναι πολυδιάστατη αν σκεφτείς ότι λειτουργέι π.χ. και σαν μέσο έκφρασης ιδεολογίας όπως στην punk.
Εμένα το Wall , όπως και το Final Cut , δεν με συγκινούν ούτε μουσικά ούτε απο στίχους και ειδικά το δεύτερο το θεωρώ αρκετά προχειροφτιαγμένο. Το Zabrskie Point επίσης δεν μου αρέσει που ήταν απο τα παλιά των floyd. Και πάλι για την avant-garde κρίνεις γενικευμένα. Υπάρχουν πετυχημένοι πειραματισμοί και ηλίθιοι πειραματισμοί. Τόσο παράξενο σου φαίνεται ?
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #112 on: September 04, 2012, 16:27:10 pm »

Quote from: Grecs on September 04, 2012, 16:06:55 pm
ΥΓ Σεβασμο σε τπτ, κριτικη στα παντα μονο ετσι θα εξελιχθουμε. Κατι που μαθαινεις απο μικρη ηλικια αν ακους πανκ,

super

Quote from: kartas on September 04, 2012, 12:21:03 pm
3)Μπάντες όπως οι Pink Floyd , δεν γίνεται να σου αρέσουν με το πρώτο άκουσμα, ειδικά αν έχεις συνηθίσει να ακούς προβλέψιμες, ηλίθιες,μονότονες μπάντες τύπου AC/DC που συνολικά ζήτημα να παίζουν τρεις συγχορδίες. Δεν λέω οτι οι Pink Floyd είναι οι υπέρτατοι μουσικοί τεχνικά. Ίσα-ίσα η τεχνική είναι από τα μειονεκτήματα τους. Ωστόσο ο ήχος τους και το chord progression είναι ιδιαίτερο σε αυτούς.

Δεν πα να είναι η πιο πρωτοπόρα και περίπλοκη σύνθεση. Χίλιες φορές τρεις συγχορδίες αν φτιάχνουν ωραία μουσική.

ΥΓ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ NU METAL

It's alright
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #113 on: September 04, 2012, 16:38:17 pm »

Quote from: kartas on September 04, 2012, 16:25:34 pm
Δεύτερον, η ουσία της μουσικής δεν είναι μόνο να περνάς καλά. Η ουσία της είναι πολυδιάστατη αν σκεφτείς ότι λειτουργέι π.χ. και σαν μέσο έκφρασης ιδεολογίας όπως στην punk.
Εμένα το Wall , όπως και το Final Cut , δεν με συγκινούν ούτε μουσικά ούτε απο στίχους και ειδικά το δεύτερο το θεωρώ αρκετά προχειροφτιαγμένο. Το Zabrskie Point επίσης δεν μου αρέσει που ήταν απο τα παλιά των floyd. Και πάλι για την avant-garde κρίνεις γενικευμένα. Υπάρχουν πετυχημένοι πειραματισμοί και ηλίθιοι πειραματισμοί. Τόσο παράξενο σου φαίνεται ?

Να περναμε καλα = Να μας γεμιζει αυτο που κανουμε και να μας κανει χαρουμενους

Μπορει οι progressivades να την βρισκουν με το να κλεινονται σε ενα στουντιο μεχρι να δημιουργησουν τον υπερτατο δισκο και να νερντιαζουν με τις ωρες αλλα αυτη δεν ειναι η δικια μου ιδεα της μουσικης και της ζωης γενικα, αλλά ουτε της διασκεδασης. Αυτο αποτυπωνεται και στον ηχο τους και στον στιχο τους που δε μου λεει απολυτως τπτ.

Αν ο αλλος γουσταρει να κανει πολιτικη με το πανκ με γεια του με χαρα του αλλα επισης σκατα στα μουτρα του γιατι τα παντα στη ζωη δεν ειναι πολιτικη και πρεπει να χαλαρωνεις και λιγο. Σκατα στις πανκ μπαντες πυ εχουν μονο πολιτικο στιχο και μας τα κανουν τσουρεκια με τις διδαχες.

Προειπα οτι ειναι παραξενο για ενα πραγμα σαν την μουσικη που ειναι τερμα υποκειμενικο να γουσταρουν τοσα πολλα ατομα τους πειραματισμους των floyd και μαλιστα να μην σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους.

kartas
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #114 on: September 04, 2012, 16:38:29 pm »

G σε τιμά που ξέρεις να παραθέτεις πολλά λογικά επιχειρήματα στη συζήτηση όπως το ότι είμαι παπάρας. Οι ac/dc, που νομίζεις κάποιο είναι ,κάθονται στον καναπέ τους 5 λεπτά και απλά αναδιατάσσουν τις συγχωρδίες όλων των προηγούμενων τραγουδιών τους και γελάνε που εσύ το πρόβατο κάθεσαι και τους ακούς.
gounaras
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #115 on: September 04, 2012, 16:46:39 pm »

Βαρετοί και Άψυχοι ?
Ακούτε θόρυβο και γρατζουνάτε ελεύθερα.. δημοκρατία έχουμε άλλωστε..
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #116 on: September 04, 2012, 16:58:24 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=XlGh_okr5nI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XlGh_okr5nI</a>

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=XFV2AIGyM4Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XFV2AIGyM4Q</a>

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=hIR1KfKXH6s" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=hIR1KfKXH6s</a>

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=xBTRSMh4pnQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=xBTRSMh4pnQ</a>

Γενικά πάρε τους δίσκους μέχρι το back in black.Μετά όντως έγιναν σατανιστές και κοροιδεύουν τον κόσμο.

Κοίτα για να είμαι ειλικρινής δεν μάρεσε το ύφος σου και η σιγουριά σου συνδυασμένη με την ασφάλεια του να μην εκφράζεις στην ουσία κανένα κριτήριο στο πως ΕΣΥ καταλήγεις εκεί όσον αφορά την επιτυχία η όχι.

Νομίζω επίσης απλά ότι σε επηρέασε πολύ το ωδείο .... αν προσπαθήσεις θα το ξεπεράσεις... Cool

Επίσης το να φαίνεται ότι παραθέτεις λογικά επιχειρήματα (όχι ότι ενδιαφέρει καθόλου η κοινή λογική όταν φτάνεις σε ένα βαθύτερο επίπεδο ανάλυσης ασπούμε)  ,είναι διαφορετικό απο το όντως να το κάνεις.Και το να έχεις το ύφος του ότι το κάνεις, είναι χειρότερο και απο το να μην το προσπαθέις καθόλου.

Να θυμάσαι επίσης ότι μιλάω σε κάποιον kartas και όχι σε αυτόν που βρίσκεται πίσω απο την οθόνη .

Θα απαντήσω ΚΑΝΟΝΙΚΑ όταν βρώ χρόνο ...

Α και σκατά σε όλες τις πασίγνωστες γέρικες ροκ - Μεταλ μπάντες .Εκτος απο ελάχιστες εξαιρέσεις.(Οι ac dc δεν είναι μέσα σε αυτές).

Quote from: stigmatized on September 04, 2012, 16:21:31 pm

εχω βαρεθει να αποθεωνουμε τα underground συγκροτηματα  που πρωτακουσαμε σε μια demo-κασσετα, αλλα μολις τολμησει (ή τύχει, γτ ειναι και θεμα τυχης) η ιδια ακριβως μπαντα να γινει "εμπορικη" (φτου κακα..) να την απαξιωνουμε σαν πουλημενα σκυλακια της βιομηχανιας.

Πες μου ένα παράδειγμα ασπούμε...Μου φαίνεται έχετε μπλέξει το ηλίθιο μικεους χιούμορ με την πραγματικότητα.Επίσης ΝΑΙ όταν μια μπάντα γίνεται πασίγνγωστη και μένει εκέι για καιρό είναι πουλημένο σκυλάκι της βιομηχανίας ...τι να κάνουμε τώρα δηλαδή  ,ψέματα να πούμε ???

Πχ δες πρώτο δίσκο maiden δες και το fear of the dark ,killemall kai black album ,αυτό γιατί δεν συμβαίνει σε περιπτώσεις μπαντών που ποτέ δεν είχαν την αντιστοιχη επιτυχία πχ cirith ungol,manilla road ,celtic frost?? Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα και απο τις δυο πλευρές.Η μουσική αλλάζει αλλά δεν αλλάζει σωστά όταν αλλάζει κάτω από τα 1000000 φώτα και βλέμματα

« Last Edit: September 04, 2012, 17:14:34 pm by g » Logged

Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #117 on: September 04, 2012, 17:11:45 pm »

Επισης το επιχειρημα "Μπάντες όπως οι Pink Floyd , δεν γίνεται να σου αρέσουν με το πρώτο άκουσμα"

Οχι φιλε οταν εδινα πανελληνιες η μανα εκανε δουλειες στο σπιτι ακουγοντας βισση, βανδη και κιαμο και μετα αρχισανε να μην με ενοχλουν κιολας και να τα ακουω ευχαριστα. Ανεπτυξα και μια αγαπη για την παπαριζου αλλα αυτο μεταξυ μας.

Και σκατα να σε ταιζουν καποια στιγμη συνηθιζεις και γουσταρεις. Ετσι δουλευει και ο τιτλος Avante garde και να μην σαρεσει η μπαντα θα την ακουσεις με το ζορι απο ολους τους ψαγμε και μουσικους γκουρου ε και καποια στιγμη θα πεις ε ημουν μαλακας που δεν ακουγα. Το χω παθει κι εγω μεχρι που συνεβη το παρακατω

Οταν ακουσα για πρωτη φορα  τον πρωτο μου δισκο hardcore punk ,που αν και ειναι τρεις συγχορδιες, ευκολοακουστη μουσικη δεν την λες, μου χε γαμηθει το μυαλο για μηνες. Ηξερα οτι ακουγα κατι αληθινο απο ανθρωπους σαν και μενα για μενα και αυτο ειναι το καλυτερο συναισθημα που μπορεις να νιωσεις ακουγοντας μουσικη και διαβαζοντας στιχους. Πιστεψε με αν κατι σου αρεσει το καταλαβαινεις μονο απο την εισαγωγη και δε σε νοιαζει αν καποιος το κακολογησει και το υποτιμισει γιατι βαθια μεσα σου τον λυπασαι που δε μπορει να νιωσει οπως εσυ οταν το ακους. Να κατι που δεν συμβαινει με τους floydades. MPXAXAXAXAXAXAXAXA

Ο εν λογω δισκος
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=AreOPJguXs4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=AreOPJguXs4</a>

kartas
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #118 on: September 04, 2012, 17:45:35 pm »

Κατ' αρχάς είχα ακούσει παλιότερα όλη την δισκογραφία των ac/dc.Δεν θα έκρινα χωρίς να τους ακούσω. Αν και είναι εντελώς άσχετο με τη συζήτηση, επειδή το αναφέρεις συνεχώς, δεν πάω ωδείο. Ασχολούμαι με μουσική αλλά μόνος μου.
Και κάτι άλλο, γιατί την έχει δει πολύ αλάνι. Το ότι επιτίθεσαι και βρίζεις μέσα από τον υπολογιστή ενώ βάφεις τα νύχια σου η χτενίζεις τα μαλλιά σου δεν σε κάνει μάγκα. Βρίζεις εκ του ασφαλούς καθώς κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συναντηθούμε ποτέ (εκτός αν είσαι από θεσσαλονίκη). Για αυτό ηρέμησε λίγο. Όλοι πίσω από τον υπολογιστή μπορούν να το παίζουν μπήχτηδες.

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #119 on: September 04, 2012, 17:53:17 pm »

kartas να σαι καλά, μου θύμισες παλιές συζητήσεις με την τελευταία σου απάντηση.
Ότι θα βρίζονταν και σε τόπικ μουσικής εκτός από πολιτικά δεν το περίμενα.
Μην παρεξηγιέσαι πάντως. Ιδιαίτερα σε περίοδο εξεταστικής, όλοι είμαστε κατά 50% επιθετικότεροι.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Go Up Print
Jump to: