• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:06:27 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:06:27 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 69
Total: 138
Katarameno
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
mmikelo
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
Zoifouka
kpa
sassi
vaggelisx
Psychoktonos_
alexfot
xristostsi03
Maximos7
3rdDegreeBurn
panos21sk
κοτζακ
George15
alexandra_
Konstantina Karamani
Nekt
valco08
apol
charalampos
mkakale
nikos.a
pliroforikarios
prigians
Nikos_313
themis01
dorapangeiou
1234
kouf
glavdakis
sofipout
le papillon
dimitrisblioumis
ThanosV
Fotis
filkilkis
ggalamat
tsaliki
picklebeanburger
elischat
Carot1456
mixkats
giorgos_skl
gpapailio
Tasaras
RedSkyline
Gaspard
evangeliaap
Σταυρος23
pavlos2003
kaskas12
aalmpanb
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > ee-art > Μουσική (Moderators: Mr Watson, Nikos_313) > Yπερτιμημένες μπαντες.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Go Down Print
Author Topic: Yπερτιμημένες μπαντες.  (Read 14063 times)
kartas
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
Re: Yπερτιμημένες μπαντες.
« Reply #120 on: September 04, 2012, 18:19:03 pm »

Η διαφορά σε αυτό που λες Grecs είναι η διαχρονικότητα. Αν και δεν ακούω πολύ Avant-Garde μπάντες γενικά ,αυτό που μου αρέσει σε ορισμένους πειραματισμούς είναι ότι συνεχώς ανακαλύπτεις το τραγούδι και δεν το βαριέσαι εύκολα, κάτι που δεν συμβαίνει σίγουρα με την Παπαρίζου.

Οι πειραματισμοί απαιτούν χρόνο για να καταλάβεις τη λογική που κρύβεται πίσω από το χάος και την ανοργανωσιά του τραγουδιού. Ίσως να μην είναι πολύ ευχάριστη η διαδικασία ,για πολλούς, που απαιτείται μέχρι να μυηθείς στον πειραματισμό αλλά σε πολλούς αρέσει να προσπαθούν να βρουν το pattern του κομματιού. Το αν θα σου αρέσει τελικά ο πειραματισμός εξαρτάται από το αν θα βρεις τελικά τη λογική του τραγουδιού και από το αν αυτό που κατάλαβες τελικά είναι ωραίο για σένα.
Προσωπικά αποφεύγω να ακούω πειραματισμούς, όχι κυρίως γιατί βαριέμαι να τρώω τα ''σκατά'', όπως λες, μέχρι να μου αρέσουν αλλά επειδή το γεγονός ότι κάθε πειραματισμός γίνεται σχεδόν τυχαία καθιστά σχεδόν απίθανο το γεγονός να υπάρχει κάτι όμορφο μέσα σε αυτό το χάος. Προτιμώ ο καλλιτέχνης να έχει ένα πλάνο στο νου του πριν δημιουργήσει.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #121 on: September 04, 2012, 18:37:32 pm »

ok επιτελους μιλαμε με ορους αισθητικης πανω στο κομματι και οχι με αρλουμπες που ακουσαμε απο μουσικοκριτικους, τωρα μαλιστα. Παρολα αυτα παραδεχεσαι οτι δε πολυγουσταρεις. Επισης παραδεξου οτι εισαι μαλλον ισχνη μειοψηφια οταν βλεπεις ενα μουσικο εργο με τον τροπο που περιεγραψες.... Μετα να μην επαναλμβανομαι τα χω γραψει νωριτερα πο καταλληγει ο συλλογισμος.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #122 on: September 04, 2012, 18:43:13 pm »

Quote from: Grecs
Kαμια μπαντα δεν επηρεασε τοσο την παγκοσμια μουσικη οσο οι Velvet Underground.
Ελεος Grecs. Αλλο να λες την αποψη σου κι αλλο να κανεις την αποψη σου παναθρωπινη αληθεια.
Δηλαδη τι να πουν κι αυτοι

οι οποιοι προηλθαν απο αυτον

John Lennon
Nothing really affected me until I heard Elvis. If there hadn't been an Elvis, there wouldn't have been the Beatles.

Και απο τους οποιους προηλθαν αυτοι

Noel Gallagher
With every song that I write, I compare it to the Beatles. The thing is, they only got there before me. If I'd been born at the same time as John Lennon, I'd have been up there.

Η τι να πουν κι αυτοι

ΥΓ Σεβασμο σε τπτ, κριτικη στα παντα μονο ετσι θα εξελιχθουμε. Κατι που μαθαινεις απο μικρη ηλικια αν ακους πανκ,

Ερχεται μια μερα...
stigmatized
Θαμώνας

Π-ΟΤΕ ξανά...

View Profile
« Reply #123 on: September 04, 2012, 18:49:53 pm »

Quote from: g on September 04, 2012, 16:58:24 pm

Quote from: stigmatized on September 04, 2012, 16:21:31 pm

εχω βαρεθει να αποθεωνουμε τα underground συγκροτηματα  που πρωτακουσαμε σε μια demo-κασσετα, αλλα μολις τολμησει (ή τύχει, γτ ειναι και θεμα τυχης) η ιδια ακριβως μπαντα να γινει "εμπορικη" (φτου κακα..) να την απαξιωνουμε σαν πουλημενα σκυλακια της βιομηχανιας.

Πες μου ένα παράδειγμα ασπούμε...Μου φαίνεται έχετε μπλέξει το ηλίθιο μικεους χιούμορ με την πραγματικότητα.Επίσης ΝΑΙ όταν μια μπάντα γίνεται πασίγνγωστη και μένει εκέι για καιρό είναι πουλημένο σκυλάκι της βιομηχανίας ...τι να κάνουμε τώρα δηλαδή  ,ψέματα να πούμε ???

Πχ δες πρώτο δίσκο maiden δες και το fear of the dark ,killemall kai black album ,αυτό γιατί δεν συμβαίνει σε περιπτώσεις μπαντών που ποτέ δεν είχαν την αντιστοιχη επιτυχία πχ cirith ungol,manilla road ,celtic frost?? Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα και απο τις δυο πλευρές.Η μουσική αλλάζει αλλά δεν αλλάζει σωστά όταν αλλάζει κάτω από τα 1000000 φώτα και βλέμματα

Κοιτα, επειδη δεν προκειται να σου αλλαξω γνωμη, ουτε εχω αυτην την προθεση αλλωστε, θα πω αυτο και θα κλεισω. Μια μπαντα μπορει να γινει mainstream γιατι το υποδεικνυει η μουσικη βιομηχανια, ή μπορει να επιβάλλει η μπαντα την μουσική βιομηχανία. Δεν χρειάζεται να δαιμονοποιειται ομως γι' αυτο. Παραδειγματα δε θα πω, με υπερκαλυψες με τα παραδειγματα που εδωσες
Αν προτιμας το killemall απο το black album ή σου άρεσαν καλύτερα οι maiden πριν τον Dickinson, μαγκια σου.
Εγω που ειμαι ρηχός,(δες υπογραφη για να καταλαβεις.. Cheesy)  προτιμω το αντίθετο

Out

The video for Knights of Cydonia:

It involves a kung-fu cowboy armed with a laser gun, who takes over a small town many years in the future, only to be struck down by an evil sheriff who pins him to the ground in the desert, where he's rescued by a woman on a unicorn.

Muse are weird, deal with it
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #124 on: September 04, 2012, 18:54:03 pm »

Quote from: kartas on September 04, 2012, 17:45:35 pm
Κατ' αρχάς είχα ακούσει παλιότερα όλη την δισκογραφία των ac/dc.Δεν θα έκρινα χωρίς να τους ακούσω. Αν και είναι εντελώς άσχετο με τη συζήτηση, επειδή το αναφέρεις συνεχώς, δεν πάω ωδείο. Ασχολούμαι με μουσική αλλά μόνος μου.
Και κάτι άλλο, γιατί την έχει δει πολύ αλάνι. Το ότι επιτίθεσαι και βρίζεις μέσα από τον υπολογιστή ενώ βάφεις τα νύχια σου η χτενίζεις τα μαλλιά σου δεν σε κάνει μάγκα. Βρίζεις εκ του ασφαλούς καθώς κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συναντηθούμε ποτέ (εκτός αν είσαι από θεσσαλονίκη). Για αυτό ηρέμησε λίγο. Όλοι πίσω από τον υπολογιστή μπορούν να το παίζουν μπήχτηδες.

Boooooooooooooooooooooooriiiiiiiiiiiing

Επίσης είμαι απο θεσσαλονίκη και αυτό είναι το ύφος μου την συγκεκριμένη στιγμή στο ίντερνετ...αν  δεν σου αρέσει αδιαφορώ πλήρως....Σου είπα θα απαντήσω σοβαρά όταν βρω χρόνο και εχω ίντερνετ .σε αρκετό καιρ
« Last Edit: September 04, 2012, 18:59:34 pm by g » Logged

Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #125 on: September 04, 2012, 18:58:35 pm »

Μισητε ΑCE

Δε προκειται να παιξω το παιχνιδι ποιος προηλθε απο ποιον γιατι πολυ απλα μετα καταλληγεις στην διαπιστωση οτι ολοι προερχονται απο τον νεατερνταλ που βαρουσε πετρες στην σπηλια και αυτος τους επηρρεασε ολους σαν υπερσυνολο. Γιατι ομως δεν του κανουμε ενα tribute του καημενου και να πουμε ποσο μπροστα ηταν???

Γνωμη μου ειναι το παραπανω quote καθαρα προσωπικη μετα απο ακουσματα. Για τους beatles η αληθεια ειναι οτι δεν τους εχω ακουσει προσεκτικα γιατι δε μου κανουν κλικ και μπορει να χεις δικιο.

ΥΓ Σιγα μην προσκυνησω τον μαλακα τον elvis , που χε κατακλεψει τους μαυρους του νοτου, επειδη εγινε γνωστος.
ΥΓ1 για τους σεξ πιστολς εγραψα παραπανω.

« Last Edit: September 04, 2012, 19:06:47 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #126 on: September 04, 2012, 19:11:06 pm »

http://punkfromthegutters.blogspot.gr/2011/02/top-ten-bands-that-you-must-really-hate.html

δηλαδή αυτή εδώ δεν είναι κακέκτυπο mikeus κριτικής?

πάντως νομίζω ότι συσκοτίζετε το τι αποτελεί ο mikeus, το γεγονός ότι μπορείς να ρειτζάρεις πετυχημένα για κάτι δεν σε κάνει λιγότερο ανίδεο/αγνώμων
χώρια που ο τύπος επάνω, εντάξει κρατίεμαι να μην γελάσω, επέλεξε να στοχοποίησει coldplay, bon jovi και nickelback, γιατί δεν έβαλε και mazoo and the zoo

pay close attention
ACE

View Profile WWW
« Reply #127 on: September 04, 2012, 19:15:07 pm »

Quote from: stigmatized on September 04, 2012, 18:49:53 pm

Κοιτα, επειδη δεν προκειται να σου αλλαξω γνωμη, ουτε εχω αυτην την προθεση αλλωστε, θα πω αυτο και θα κλεισω. Μια μπαντα μπορει να γινει mainstream γιατι το υποδεικνυει η μουσικη βιομηχανια, ή μπορει να επιβάλλει η μπαντα την μουσική βιομηχανία. Δεν χρειάζεται να δαιμονοποιειται ομως γι' αυτο. Παραδειγματα δε θα πω, με υπερκαλυψες με τα παραδειγματα που εδωσες
Αν προτιμας το killemall απο το black album ή σου άρεσαν καλύτερα οι maiden πριν τον Dickinson, μαγκια σου.
Εγω που ειμαι ρηχός,(δες υπογραφη για να καταλαβεις.. Cheesy)  προτιμω το αντίθετο

Εδω ειναι η ουσια σου. Γινεται η καλη τεχνη να ειναι underground. Αλλα η πραγματικα μεγαλη τεχνη, ποτε δεν μενει underground. Γινεται τεραστια και καθοριζει αυτη την οποια βιομηχανια. Αλλωστε υπηρχε και θα υπαρχει ανεξαρτητα απο την βιομηχανια. Γινεται παγκοσμια και παναθρωπινη και την στελνουμε σε αλλους πλανητες.
Αυτο ηταν αποψη.
Καθολου μισητε Grecs, η rock γεννηθηκε απο τους μαυρους κανενας δεν διαφωνησε. Αλλα ηταν διαφορετικη κοινωνια η Αμερικη των 50ies.

Αλλα: Καποιοι επηρρεασαν περισσοτερο απο καποιους αλλους. Και ο καλυτερος τροπος για να μαθεις ποιος επηρρεαστηκε απο τι, ειναι να ρωτησεις τον ιδιο τον καλλιτεχνη.

ΥΓ1: Προσκυνησεις η οχι τον Elvis, αυτος ηταν η επιρροη. Γιατι αυτος πηγε την μουσικη ενα βημα παραπερα απο τους μαυρους του νοτου. Και σημερα οι αμερικανοι τον Elvis θεωρουν την μεγαλυτερη συνεισφορα τους στην μουσικη. Και oχι τους μαυρους του νοτου. Αυτο ειναι γεγονος και ουχι αποψη.
ΕDIT
Quote from: Ex_Mechanus on September 04, 2012, 19:11:06 pm
............
Η διαφορα του Mikeius με την πλεμπα ειναι το στυλ. Και το οτι εγινε γνωστος πριν απο τους αλλους.
« Last Edit: September 04, 2012, 19:17:22 pm by ACE » Logged

Ερχεται μια μερα...
billbarrett
Θαμώνας

labor omnia vincit improbus

View Profile WWW
« Reply #128 on: September 04, 2012, 19:40:30 pm »

Αυτο το τοπικ φαινοταν απο την αρχη οτι θα ειναι μεγαλο FAIL

I am so happy that I am alive, in one piece and short. I\\\'m in a world of shit... yes. But I am alive. And I am not afraid.
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #129 on: September 04, 2012, 19:46:07 pm »

http://punkfromthegutters.blogspot.gr/2011/02/top-ten-bands-that-you-must-really-hate.html

πάντως νομίζω ότι συσκοτίζετε το τι αποτελεί ο mikeus, το γεγονός ότι μπορείς να ρειτζάρεις πετυχημένα για κάτι δεν σε κάνει λιγότερο ανίδεο/αγνώμων
χώρια που ο τύπος επάνω, εντάξει κρατίεμαι να μην γελάσω, επέλεξε να στοχοποίησει coldplay, bon jovi και nickelback, γιατί δεν έβαλε και mazoo and the zoo

Οχι δεν είναι.

Ναι ,λες τα αυτονόητα.Το κακό με το στύλ αυτό σαν του μίκεους είναι ,ότι μετά απο λίγο καιρό ασχολίας σε κάνει να νομίζεις ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν σε τεράστιο βαθμό ,ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνουν σπάνια και ποτέ δεν βρίσκεται το κύριο πρόβλημα σε αυτά.πχ ντέμο μπάντας ποθ παρατάμε όταν γίνεται mainstream αλλά παρολαυτά δεν έχει  ξεφτιλιστεί.Γενικά το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν σε κάνει να φαίνεσαι λιγότερο αγνώμων αλλά σου δίνει μια αυτοπεποίθηση και προστασία που σε οδηγεί στο να είσαι ΟΝΤΩΣ ανίδεος...κάτι που στο τέλος συμφέρει τους γνωστούς.(εδώ κολλάνε και τα άρθρα αντίδρασης στην αντίδραση του μίκεους σε ταινίες του στύλ καπτεν αμερικα όπως και σε αντίστοιχες μουσικές θα μπορούσε κτλπ).Δηλαδή σε κάνει να νομίζεις ότι παραδεχόμενος το 0 αυτών που σου αρέσουν, αυτόματα τα μεταμορφώνεις σε κάτι.Στην αρχή όλοι γελάσαμε και είχε πλάκα ...πλέον καταλαβαίνει κανείς εύκολα το πόσο αυτή η κουλτούρα έχει εδραιωθεί ακριβώς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ... και το ανησυχητικό δεν είναι κυρίως αυτό αλλά το ότι δεν υπάρχουν φίλτρα και όρια.Οτι κάποιοι ηδονίζονται να το παρακάνουν.Κάτι σαν τους κολλημένους μεταλάδες ένα πράμα που θα το πάρουν το μέταλ και θα το ξεσκίσουν ,θα το κουράσουν για πολλά πολλά χρόνια ,μη ακούγοντας τίποτα άλλο, νομίζοντας - η μάλλον πιέζοντας τον εαυτό τους να νομίζει ότι αυτό εξηγεί υπερισχύει και λυτρώνει.(μας επιτρέπει να δούμε και καμιά τρασιά έτσι ?? - σύνδεση με καλτίλα).

Καταλαβαίνω ότι αυτά που γράφω μπορούν να περιγράψουν και μένα καθώς είμαι κομμάτι τους ...

ασδασδασφσδφδφηγφη

Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #130 on: September 04, 2012, 19:47:24 pm »

Eιναι κακο να γελας με τον μικειους? Το χιουμορ ειναι σαν την μουσικη βαρας επηρροες απο παντου. Δεν ειναι κακη πεζη αντιγραφη θαρρω. Αμα διαβασεις κανα αλλο αρθρο του θα καταλαβεις για ποιο λογο κραζει αυτες τις μπαντες

@ACE
 Ε ναι σιγα οι Αμερικανοι μην αναγνωριζανε οτι οι μαυροι ηταν ανωτεροι σε κατι.

Γενικα απo αυτους που ξερω κανεις σοβαρος ανθρωπος που ακουει φανατικα ροκ εν ρολ, ροκαμπιλυ,  και λοιπα δεν εχει σε τοσο μεγαλη υποληψη τον ελβις ακομα και αυτοι που παιξανε το μετεπειτα ροκ εν ρολ πχ cramps και τα μετεποιτα psychobilly.  Αυτοι που περασαν και δεν ακουμπησαν ακουσαν ολιγη απο ελβις και τζερυ λιουις γιατι αυτοι ακουγονταν εκεινη την εποχη και νταξει μετα αρχισανε να λενε την αποψαρα τους. Ειναι οι ιδιοι που θα σου πουν οτι ακουνε πανκ και οι αγαπημενες τους μπαντες ειναι οι Ramones, οι Pistols και οι Clash.

Εγω περι ροκαμπιλυ ξερω πολυ λιγα πραγματα αλλα εχω φιλους που το χουν ψαξει μεχρι αηδειας και αυτοι αν και ακουνε ελβις ειναι της αποψης οτι απλα ειναι ο πιο γνωστος απο αρκετα ατομα-μπαντες που παιζανε εξισου και αρκετα καλυτερα. Προσωπικα ακουω ελβις ευχαριστα αλλα δεν τρελαινομαι.

YΓ αυτον τον τυπο εσπαγα το κεφαλι μου να τον θυμηθω, ειναι ενα απο τα πολλα παραδειγματα μαυρων που τους εφαγε το χρωμα και κανανε την ιδια δουλεια με τον ελβις..... Γιατι αραγε οι Cramps εχουν αυτον σαν βασικη επιρροη και οχι τον πατερα ελβις??? Υπηρχε τοτε το χιπστεριλικι?
 http://en.wikipedia.org/wiki/Little_Richard
« Last Edit: September 04, 2012, 20:24:01 pm by Grecs » Logged

ACE

View Profile WWW
« Reply #131 on: September 04, 2012, 21:07:37 pm »

Αυτο που περιγραφεις για τους ροκαμπιλαδες το εχω δει ξανα και ξανα σε φιλους που αγαπανε συγκεκριμενα ειδη μουσικης. Αυτοι που ακουνε dubstep φανατικα π.χ. απεχθανονται τον Skrillex. Γιατι? Γιατι (ενταξει ειναι προφανες αλλα...) ο τυπος εκανε το ειδος γνωστο σε ενα κοινο που ηταν μεχρι τοτε αμυητο. Και παει λεγοντας. Η ποσοι και ποσοι metalheads απεχθανονται metallica η/και iron maiden. Ποσοι και ποσοι απεχθανονται Slipknot η/και SOAD. Για τον ιδιο ακριβως λογο. Γιατι εκεινος ο αντιπαθητικος συμμαθητης σου που ακουγε οτι επαιζε το βλαχο-ποπ-επιτυχιες ραδιοφωνο της πολης, ειχε βαλει το "Toxicity" ηχο κλησης στο κινητο του. Δεν ειναι φτιαγμενη με μουσικα κριτηρια αυτη η αντιπαθεια γιατι η μουσικη για πολλους ανθρωπους ειναι τροπος ζωης η τελοσπαντων ενα lifestyle για να μην ακουγεται τοσο τραγικο. Οποτε δεν "ακους" μονο μια μπαντα.

ΥΓ
Νταξει, ηταν τραγικο το γεγονος οτι δημιουργουσαν λευκες μπαντες για να παιξουν τα κομματια που επαιζαν οι μαυροι. Νομιζω το Rock around the clock ηταν μια τετοια περιπτωση.
ΥΓ2
Γιατι ειστε ολοι τοσο ρατσιστες με τους Αμερικανους?
« Last Edit: September 04, 2012, 21:13:36 pm by ACE » Logged

Ερχεται μια μερα...
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #132 on: September 04, 2012, 21:18:17 pm »

Quote from: ACE on September 04, 2012, 21:07:37 pm
Αυτο που περιγραφεις για τους ροκαμπιλαδες το εχω δει ξανα και ξανα σε φιλους που αγαπανε συγκεκριμενα ειδη μουσικης. Αυτοι που ακουνε dubstep φανατικα π.χ. απεχθανονται τον Skrillex. Γιατι? Γιατι (ενταξει ειναι προφανες αλλα...) ο τυπος εκανε το ειδος γνωστο σε ενα κοινο που ηταν μεχρι τοτε αμυητο. Και παει λεγοντας. Η ποσοι και ποσοι metalheads απεχθανονται metallica η/και iron maiden. Ποσοι και ποσοι απεχθανονται Slipknot η/και SOAD. Για τον ιδιο ακριβως λογο. Γιατι εκεινος ο αντιπαθητικος συμμαθητης σου που ακουγε οτι επαιζε το βλαχο-ποπ-επιτυχιες ραδιοφωνο της πολης, ειχε βαλει το "Toxicity" ηχο κλησης στο κινητο του. Δεν ειναι φτιαγμενη με μουσικα κριτηρια αυτη η αντιπαθεια γιατι η μουσικη για πολλους ανθρωπους ειναι τροπος ζωης η τελοσπαντων ενα lifestyle για να μην ακουγεται τοσο τραγικο. Οποτε δεν "ακους" μονο μια μπαντα.

ΥΓ
Νταξει, ηταν τραγικο το γεγονος οτι δημιουργουσαν λευκες μπαντες για να παιξουν τα κομματια που επαιζαν οι μαυροι. Νομιζω το Rock around the clock ηταν μια τετοια περιπτωση.
ΥΓ2
Γιατι ειστε ολοι τοσο ρατσιστες με τους Αμερικανους?
Αμα ειναι κομπλεξικοι οι γνωστοι σου ναι. Αλλα πιστευω οτι τα κριτηρια συνηθως ειναι τερμα μουσικα. Καποιος που του αρεσει ενα ειδος και το ξεφτυλιζει ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα βρει το λιγοτερο 10 μπαντες που του αρεσουν παραπανω απο τις φουλ γνωστες. Οχι οτι το φουλ γνωστο εχει απαραιτητα ψωρα. Απλα το φουλ γνωστο δεν ειναι απαραιτητα το καλυτερο στα αυτια του τυπα απλα εγινε γνωστο λογω συγκυριων....

Πχ για το πανκ που αισθανομαι οτι μπορω να μιλησω ισχυει αυτο 
Quote from: Grecs on September 04, 2012, 16:06:55 pm
Oι ramones ειναι η μονη μπαντα που εκανε καριερα με τοσους δισκους και 6 διαφορετικα (ως προς την ακουστικη) τραγουδια. Τους Βαριεμαι απιστευτα.
Oι sex pistols ηταν ενα boy band απο καγκουρες που τους αρεσε να προκαλουν.

Μουσικα και στιχουργικα μπροστα απο την εποχη τους και οι δυο, επηρρεασανε σχεδον τα παντα στο πανκ αλλα γενικα αν τους δεις το 2012 ή και το 1985 KLINE MINE. Μετεπειτα υπηρξανε εκατονταδες πανκ μπαντες με x100000 πιο ζωντανη, πιο ωραια και φουλ ενεργεια μουσικη. Με πιο αστειο, φιλοσοφημενο και γαματο στιχο. Με πιο ενδιαφεροντα ατομα και χαρακτηρες γενικα. Οποτε γιατι ακουνε μανιασμενα Sex Pistols και Ramones?? Γιατι ητανε πρωτοπορια στο πανκ το 75 αρα πρεπει να τους ακουμε και επειδη τους ακουνε ολοι(κατι μου θυμιζει). Εμετος.

ΥΓ Σεβασμο σε τπτ, κριτικη στα παντα μονο ετσι θα εξελιχθουμε. Κατι που μαθαινεις απο μικρη ηλικια αν ακους πανκ,

Niobe

View Profile
« Reply #133 on: September 04, 2012, 21:43:17 pm »

Γενικα ομως πρεπει να παραδεχτεις οτι η φαση ειναι : 1)ακους καποιους που εφεραν επαναστατικο ηχο και
                                                                              2)προσπαθεις να ανακαλυψεις η να παιξεις πιο εξελιγμενο ηχο.
π.χ. ενας τυπος που ακουει stoner δεν γινεται να μην ακουσει sabbath..οι τυποι το εκαναν πρωτοι... ο ηχος και το feel δεν συγκρινονται με kyuss πχ αλλα ειναι η αρχη και η βαση..

(πανω-κατω οπως δεν γενναται ημμυ που δεν ξερει τετραγωνο υποτεινουσας...  Cheesy Cheesy Cheesy )

Social_waste

View Profile
« Reply #134 on: September 04, 2012, 22:17:52 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=FREh6GyHk1k

Vive le son
D'l'explosion!
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Go Up Print
Jump to: