• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:07:34 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:07:34 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 117
Total: 176
aggp
iliaspapas
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
DemetriosL
dimitrisblioumis
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
gpr000
Amalia
Angelagfb
spoun
GeorgeGk
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
theofr
taniakrg
Tsomp
eed
lasef
atampakc
george14
efthmakr
Aristidis Aristidou
gpapailio
ArchieHadCells
Summand
swthrhs
witchingHour
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > ee-art > Μουσική (Moderators: Mr Watson, Nikos_313) > Yπερτιμημένες μπαντες.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10 Go Down Print
Author Topic: Yπερτιμημένες μπαντες.  (Read 14086 times)
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Yπερτιμημένες μπαντες.
« Reply #15 on: August 10, 2012, 10:30:46 am »

Quote from: arashi on August 09, 2012, 21:05:55 pm
και μην ανοιξω καν το στοματακι μου για Blind Guardian ΜΕΤΑ το 2004

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Uv-Nn-yNpAQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Uv-Nn-yNpAQ</a>

ΘΑΝΑΤΟΣ

Κάθε φορά που θυμάμαι αυτό το τραγούδι κλαίω στην γωνία μόνος μου

Μα βρε καλά μου παιδιά, το nightfall at middle earth πρέπει να έχει παίξει over9k φορές στο cdplayer μου, γιατί μου γαμάτε την ψυχολογία?

YARRRRRRRRRRRRRR
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: August 10, 2012, 11:04:52 am »

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!
σε μία φάση "διευρύνω τους ορίζοντές μου στη μουσική" στα 16, είχα αγοράσει ένα των dream theater με μια παραλία απέξω, μισό να γκουγκλάρω, ναι, a change of seasons.

ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. αισχος. εννοείται ότι το χαρίζω σε όποιον έχει ξεμείνει από σουβέρ.

γενικά πάντως μπερδεύετε τις υπερτιμημένες με τις χιλιοακουσμένες μπάντες, και δε συνεπάγεται πάντα το ένα το άλλο. ότι είδος μουσικής και να ακούσεις μέχρι αηδίας, θα το σιχαθείς.

και για να μείνω ον-τόπικ: ΘΑΝΑΤΟΣ στην-κάθε-βδομάδα-διαφορετική νορβηγική/σουηδική/φινλανδική heavy-black-death-power-metal μπαντα με αστείο όνομα και αστεία θεματολογία, με frontman με τέρμα μαύρα μακριά μαλλιά και μονιμο μαύρο μεικαπ και καλά (πέρασε και δεν ακούμπησε), φωνητικά μόνο καφρίλες, φτερά-κρανία-τριαντάφυλλα-αγκάθια-αίμα-κοράκια προαιρετικά. δεν είναι υπερτιμημένες αυτες οι μπάντες, αλλά το είδος τους γενικότερα. χάρηκα που το άκουσα τότε, γιατί πλέον ξέρω. προφανώς υπάρχουν κι εξαιρεσεις.

δείχνουμε αλληλεγγύη στη συντρόφισσα πουνουτζού κάνοντας ddos attack εδώ: http://www.nuclearblast.de/de/

υ.γ. πάντως ρε γρεκς οι συστεμ ειναι καλοι, δεν εχω προσεξει ποτε στιχο, το εχω κανει μονο με pink floyd αυτο, αλλα γενικά μου ήταν ευχάριστοι. ίσως επειδή ακουγα την παραπάνω παράγραφο τότε παράλληλα. μάλλον τους μισείς επειδή πήρες overdose.
« Last Edit: August 10, 2012, 13:01:18 pm by png » Logged

τακτοποιημένο χάος
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: August 10, 2012, 13:30:33 pm »

άχρηστο τόπικ,
βάλτε καμιά υποτιμημένη

pay close attention
JakeLaMotta

View Profile
« Reply #18 on: August 10, 2012, 13:31:04 pm »

Ελάτε τώρα,Guardian μετά το 2004(ποιο 2004 βασικά,μετά το Nightfall του '98) ή Metallica μετά το Black Album,είναι πολύ εύκολα πράγματα.Τους κράζουν οι πάντες δεν είναι υπερεκτιμημένα.

Συμφωνώ 100% για τους Theater.Το να έχεις γράψει 5-10 τραγουδάρες(που όντως έχουν),μέσα στις κάπου 80.000 ώρες μουσικής που έχεις βγάλει(γιατί ως γνωστόν ΠΡΕΠΕΙ κάθε δίσκος τους να κρατάει τουλάχιστον 70 λέπτα),δεν σε καθιστά και κανένα τεράστιο μουσικό.Επίσης,png,μέγιστη γκαντεμιά.Ας πετύχαινες τουλάχιστον κάνα Awake ή Images & Words,να την πάλευες λίγο.

Τώρα για τους Pink Floyd,θα κρατήσω την ψυχραιμία μου.Βαρετοί και άψυχοι,ναι,αυτό ακριβώς....Βέβαια,το να ασκεί κριτική στους Pink Floyd ένα άτομο(Grecs,διόρθωσε με αν κάνω λάθος,αυτό συμπέρανα)το οποίο ακούει κατά βάση punk,μου φαίνεται λογικό.Δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο.
Tracy_McGrady

View Profile
« Reply #19 on: August 10, 2012, 13:34:26 pm »

Quote from: warrel on August 10, 2012, 13:31:04 pm
Ελάτε τώρα,Guardian μετά το 2004(ποιο 2004 βασικά,μετά το Nightfall του '98) ή Metallica μετά το Black Album,είναι πολύ εύκολα πράγματα.Τους κράζουν οι πάντες δεν είναι υπερεκτιμημένα.

Συμφωνώ 100% για τους Theater.Το να έχεις γράψει 5-10 τραγουδάρες(που όντως έχουν),μέσα στις κάπου 80.000 ώρες μουσικής που έχεις βγάλει(γιατί ως γνωστόν ΠΡΕΠΕΙ κάθε δίσκος τους να κρατάει τουλάχιστον 70 λέπτα),δεν σε καθιστά και κανένα τεράστιο μουσικό.Επίσης,png,μέγιστη γκαντεμιά.Ας πετύχαινες τουλάχιστον κάνα Awake ή Images & Words,να την πάλευες λίγο.

Τώρα για τους Pink Floyd,θα κρατήσω την ψυχραιμία μου.Βαρετοί και άψυχοι,ναι,αυτό ακριβώς....Βέβαια,το να ασκεί κριτική στους Pink Floyd ένα άτομο(Grecs,διόρθωσε με αν κάνω λάθος,αυτό συμπέρανα)το οποίο ακούει κατά βάση punk,μου φαίνεται λογικό.Δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο.
Μιλα καλα για τους Guardian!!!όσο για τις 80.000 σιγά εγώ τοσο διαβάζω και πτυχιο ακομα δεν πηρα!
JakeLaMotta

View Profile
« Reply #20 on: August 10, 2012, 13:46:04 pm »

Ωραία,και τώρα που έκανα τα σχόλια μου,μπορώ άνετα να βγάλω τη δική μου χολή.
Και ξεκινάω με την μπάντα μεγαλύτερο ψέμα όλων των εποχών:
Nirvana

Το γεγονός ότι αυτοί η μπάντα θεωρείται τόσο μεγάλη,μου φαίνεται εντελώς αδιανόητο.Μια μετριότατη μπάντα,που ήταν επιρροή για μερικές από τις χειρότερες μπάντες εβερ(ναι,αναφέρομαι σε κάτι new/alt rock εκτρώματα που βγήκαν μετά).Πραγματικά,μια μπάντα που έκανε επιτυχία από κολπάκια μάρκετινγκ ενός ξανθού ομορφούλη.Και να δεχτώ να ψαρώσει τα 16χρονα κοριτσάκια της εποχής(το κάνανε πολύ χειρότεροι)και να δημιουργήσει ντόρο χάρη στην αυτοκτονία του ξανθούλη.Αλλά το πως καταφέρνουν ακόμα και τώρα να θεωρούνται κλασικοί και να έχουν πέραση και στάτους ανάμεσα σε σοβαρούς μουσικόφιλους και κριτικούς....ε,πραγματικά,δεν ξέρω τι άλλο να πω.
JakeLaMotta

View Profile
« Reply #21 on: August 10, 2012, 13:47:02 pm »

Quote from: Tracy_McGrady on August 10, 2012, 13:34:26 pm

Μιλα καλα για τους Guardian!!!όσο για τις 80.000 σιγά εγώ τοσο διαβάζω και πτυχιο ακομα δεν πηρα!

Εσύ,απαίσιο τρολ,τράβα άκου κάμια Πάολα,κι άσε αυτούς που ασχολούνται με τη μουσική να συζητάνε!!
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #22 on: August 10, 2012, 16:21:13 pm »

The Presidents

πέρα από το μπασίστα, βέβαια, που είναι ανεξάντλητη δεξαμενή δημιουργικότητας. μπορώ να καταλάβω ως ένα βαθμό την υστερία των νεαρών θαυμαστριών, αλλά εμένα προσωπικά σαν μπάντα δε με πείθει.

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #23 on: August 10, 2012, 17:08:26 pm »

"The beautiful thing about punk rock was the intensity, the energy. And punk deflated the whole bloated rock-star thing. I think that musicians who don't pay attention to punk have a gap in their knowledge that makes it difficult to communicate in this day and age." Flea - Red Hot Chili Peppers

"I never understood the hype about Nirvana either" - Grecs

Επισης η grunge καταπιε στην αφανεια τοτε πολλες αξιολογες μπαντες που παιζανε πολυ καλη μουσικη αλλα μαλλον ηταν μπροστα απο την εποχη τους.
« Last Edit: August 10, 2012, 17:15:38 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #24 on: August 10, 2012, 18:09:57 pm »

png. θεά

exmechanus .είσαι ξυνός

warrel. οι nirvana γαμάνε τον tom waits και γενικά είναι μπαντάρα αντικειμενικά και οχι ,δεν κράζουν οι πάντες τους μεττάλικα και γκαρντιαν στα καινούργια τους και δεν είναι έυκολο.hipster ariel warrel.

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=boZq2gBlyNs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=boZq2gBlyNs</a>

τι να λεμε τώρα
« Last Edit: August 10, 2012, 18:12:38 pm by g » Logged

Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #25 on: August 10, 2012, 18:19:29 pm »

Quote from: g on August 10, 2012, 18:09:57 pm
warrel. οι nirvana γαμάνε τον tom waits και γενικά είναι μπαντάρα αντικειμενικά και οχι ,δεν κράζουν οι πάντες τους μεττάλικα και γκαρντιαν στα καινούργια τους και δεν είναι έυκολο.hipster ariel warrel.

Μαλακα o Tom Waits μου την σπαει τερμα ποτε δεν εχω ακουσει ολοκληρο τραγουδι

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #26 on: August 10, 2012, 18:20:04 pm »

Grecs θέλω την άποψή σου για τους Beatles (με το μαλακό...)

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #27 on: August 10, 2012, 18:24:58 pm »

Quote from: Prez on August 10, 2012, 18:20:04 pm

Και μιας και ειμαστε με το μαλακο mode on να ακουσω και sabbath-dio-ac/dc-stones

クリスチネットあなたの者だから...
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #28 on: August 10, 2012, 18:25:32 pm »

Να σου πω την αληθεια δεν εχω ακουσει ολοκληρο δισκο. Κομματια απο δω και απο κει. Δε μου αρεσουν αλλα υπαρχουν και στιγμες που ακουγονται.

Quote from: arashi on August 10, 2012, 18:24:58 pm

Και μιας και ειμαστε με το μαλακο mode on να ακουσω και sabbath-dio-ac/dc-stones

Sabbath με πορωνουν φουλ ακουω συνεχεια τους τρεις πρωτους δισκους. Μαρεσει που παιζουν μπλουζιαρικο μεταλ. Δεν εχω εντρυφησει περαιτερω. Εδιτ τελικα εχω ακουσει τα παντα μεχρι το 79.

dio αν σου πω οτι δεν εχω ακουσει ποτε?? Γενικα δε με τραβαει η φαση αυτη.

Oι AC/DC ειναι το παραξενο φαινομενο μπαντας που την ακουνε ολοι και κανεις. Δλδ πιστευω οτι κανεις δε βαζει σπιτι του AC/DC, αλλα θα πορωθει αμα παιχτει σε καποιο μαγαζι και θα παει να τους δει στο ΟΑΚΑ. Δεν ακουω αλλα για να παιχτει τζερτζελο καλοι ειναι τιποτα παραπανω.

Stones αληθεια δεν εχω ακουσει κανα δισκο και ψηνομαι τωρα που το πες.
« Last Edit: August 10, 2012, 18:49:32 pm by Grecs » Logged

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #29 on: August 10, 2012, 21:14:44 pm »

Το τόπικ αυτό δεν είναι άχρηστο.

Μια επιβεβαίωση θέλουμε όλοι και τι πιο σίγουρο να είναι της αρνητικής λογικής.
Ρε δε μ'αρέσει αυτό... Πώτς γκένεν;; να αρέσει σε κόσμο; Συμφωνάτε; Ωραία, δεν είμαι ο μόνος. Ας το θάψουμε και αυτό και αυτούς που αρέσκονται και ας νιώσουμε πιο κοντά.

Ρόλος του φόρουμ.
Keep bonding.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10 Go Up Print
Jump to: