• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:36:24 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:36:24 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 10
Guests: 106
Total: 116
rafa98p
GeorgeGk
Sotirisbikos
acolak
grepanis
tsaliki
hacky
tzortzis
Geoth
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Φυσικό vs ΗΜΜΥ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Φυσικό vs ΗΜΜΥ  (Read 13038 times)
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
Re: Φυσικό vs ΗΜΜΥ
« Reply #15 on: June 30, 2012, 03:18:03 am »

Quote from: w0rmer on June 30, 2012, 02:56:07 am
Από την άλλη πλευρά, σαν ΗΜΜΥ η μόνη επαφή με φυσική είναι στο πρώτο εξάμηνο που δεν μαθαίνεις κάτι ουσιαστικό (βασική μηχανική), και ένα μάθημα επιλογής (για τον πέο) κβαντικής φυσικής.

Τις Ηλεκτρονικές και τα Πεδία πού τα βάζεις;

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Jim D. Ace
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρελός παπάς με βάφτισε!!!

View Profile
« Reply #16 on: June 30, 2012, 03:21:07 am »

εννοει μαλλον μαθηματα που αφορουν γενικα τη φυσικη, περα δηλαδη απο την "φυσικη για ηλεκτρολογους"

People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy.
It is in a glass jar on my desk.
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
« Reply #17 on: June 30, 2012, 08:26:28 am »

Βαρεμένε, εμένα θα ακούσεις...θα σε πάρω στο λαιμό μου  Cheesy
Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα και τελικά επέλεξα το ΤΗΜΜΥ. Στην πορεία το ψιλομετάνιωσα και όταν πήρα το πτυχίο πήγα και γράφτηκα στο φυσικό και εκεί ξεκίνησε το δράμα...
1)Καταρχήν κάποιοι καθηγητές (στα πιο μεγάλα έτη κυρίως) θέλουν ντε και καλά να πηγαίνεις στις παρακολουθήσεις γτ αλλιώς είτε δε θα σε περάσουν καν, είτε δε θα σε αφήσουν να δώσεις πρόοδο, είτε....και στο τημμυ συνάντησα μία παρόμοια περίπτωση (δεν έδινε προσθετικές εργασίες σε άτομα που δεν παρακολουθούσαν) αλλά στο φυσικό έχει χειρότερες περιπτώσεις
2) Έχουν κάτι παράξενα και πολλές φορές ανούσια εργαστήρια όπως πχ εκμάθηση της χρήσης του word, επαλήθευση εξισώσεων όπως αυτές της ευθύγραμμης ομαλής κίνησης κλπ Σε μερικά από αυτά κιόλας σου ζητούν να μάθεις απ' έξω τις πειραματικές διατάξεις παπαγαλία λες και με αυτόν τον τρόπο θα μάθει ο άλλος φυσική...και φυσικά όλα αυτά είναι ανεξάρτητα μαθήματα! δλδ στην αναλυτική στο τέλος θα γράφουν εργαστήριο τάδε
3)Ενώ στο τημμυ στη γενική φυσική έβαζαν 3-4 μεγάλα θέματα ασκήσεων, στο φυσικό είδα ότι βάζουν 6-7 θέματα από τα οποία τα 1-2 είναι ασκήσεις και αυτές είναι απλές αντικαταστάσεις στις σχέσεις...η παπαγαλία πάει σύννεφο στο φυσικό...δε μαθαίνεις με τον ίδιο τρόπο όπως στο πολυτεχνείο
4)στο φυσικό είναι όλοι φοιτητές που δεν μπόρεσαν να περάσουν στο πολυτεχνείο και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που το επίπεδο είναι πιο χαμηλό
5)Αν σε ενδιαφέρει η νανοτεχνολογία, τότε καλύτερα να έρθεις στο τημμυ γτ οι υπολογιστικές μέθοδοι (πεπερασμένα στοιχεία κ.α.) είναι ίδιες και στο τημμυ θα τις μάθεις πιο γρήγορα και με περισσότερες εφαρμογές. Επίσης στο φυσικό δε γράφουν προγράμματα για τις προσομοιώσεις αλλά χρησιμοποιούν έτοιμα πακέτα...Αν σε ενδιαφέρει η κατασκευή υλικών, ίσως είναι καλύτερα στο φυσικό. Δε ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό

Στο φυσικό εδωσα 10-12 μαθήματα δε θυμάμαι ακριβώς και το παράτησα...δεν άντεχα την παπαγαλία και τα ανούσια μαθήματα...τέτοια πράγματα δε θα τα βρεις στο πολυτεχνείο.

ΥΓ1: Αν σε ενδιαφέρει συγκεκριμένος τομέας, τότε καλύτερα είναι να πας στο φυσικό γτ θα τελειώσεις πιο γρήγορα και με την κατάλληλη προσπάθεια θα μπορέσεις να φύγεις για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό αλλά θα πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια. Στο τήμμυ πάντως θα σου ανοιχτούν πόρτες (από μεγάλη ποικιλία) με μικρότερη προσπάθεια...

ΥΓ2: +1 στον Joseph D.

Ο Ηλεκτρολόγος
« Last Edit: June 30, 2012, 08:29:35 am by EAJ » Logged

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
miaou
Θαμώνας

Being A Crabby Bitch is part of My Charm

View Profile
« Reply #18 on: June 30, 2012, 10:13:53 am »

Quote from: arashi on June 30, 2012, 00:14:07 am
σκεψου τι θες απο τη ζωη σου

δλδ γνωρισα ατομο απο φυσικο που μετα απο 6 χρονια

4+2, ειχε γνωσεις σε θεματα οπως επιστημη μεταλλων και R&D σε νανοηλεκτρονικη

που εμεις δεν τις εχουμε ουτε για πλακα....

Φυσικα επισης παλευε σε πραματα οπως AVR που εμεις τα εχουμε για breakfast

οποτε αν δεν ξερεις τι θες .... COIN TOSS

xoxoxoxo.. κι εγώ τον ίδιο σκέφτηκα για παράδειγμα!!  Wink

Well they tell me that I'm wanted. Yeah, I'm a wanted man-I'm a colt in your stable. I'm what Cain was to Abel-Mister, catch me if you can
teslaaaa
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Buongiorno Principessa!

View Profile WWW
« Reply #19 on: June 30, 2012, 12:58:12 pm »

Quote from: Apolitistos on June 30, 2012, 02:00:57 am

ΥΓ: ο sheldon θεωρεί τους θεωρητικούς φυσικούς ανώτερο είδος από τους μηχανικούς.
Grin

Κάντε την εφαρμογή μου για να πάρω πτυχίο!!

http://www.youtube.com/watch?v=ipjaLMd8TqM

https://www.youtube.com/watch?v=gQU3EphIpMY
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #20 on: June 30, 2012, 13:05:27 pm »

γνωμη μου παντως πως γενικα πρεπει να αρχισει το παλικαρι να διαβαζει τα προγραμματα σπουδων

δλδ καθεσαι με καποιον παρεα ( γιατι μονος δεν παιζει να βγαλεις ακρη )

και ξεκινατε την αναγνωση απο το ιντερνετ.

Το φυσικο ποσους κλαδους εχει μεσα? Γιατι αν θυμαμαι ειναι παρα πολλοι ( πχ 6-7 )

Ναι απτονται σε καποια σημεια ΤΗΜΜΥ και Φυσικο αλλα σε γενικες γραμμες οπως ειπαν και ολοι παραπανω

πορτοκαλια και μανταρινια

( παντως εχουμε και εμεις τις παπαγαλιτσες μας, λιγες και καλες αλλα τις εχουμε .... ακου λεει Παγκαλος για ανθρωπος)

クリスチネットあなたの者だから...
heavy melon
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

making things complex

View Profile
« Reply #21 on: June 30, 2012, 13:23:50 pm »

Επειδή γενικά νομίζω πως το πρόγραμμα σπουδών των δύο σχολών δεν διαφέρει σημαντικά
θα σου πρότεινα να σκεφτείς πως/που θα ήθελες να είσαι μετά από 10 χρόνια πχ
δηλ που σε φαντάζεσαι να δουλεύεις, με τι σε φαντάζεσαι να ασχολείσαι
υ.γ. το να μεταπηδήσεις από τον ένα κλάδο στον άλλο σε μεταπτυχιακό επίπεδο δεν είναι δύσκολο
οπότε όποια απόφαση και να πάρεις, επιτρέπεται να το μετανιώσεις.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά
τζογάρισες στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα
Xbaremenos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #22 on: June 30, 2012, 14:39:04 pm »

Quote from: ~Irida~ on June 30, 2012, 13:23:50 pm
Επειδή γενικά νομίζω πως το πρόγραμμα σπουδών των δύο σχολών δεν διαφέρει σημαντικά
θα σου πρότεινα να σκεφτείς πως/που θα ήθελες να είσαι μετά από 10 χρόνια πχ
δηλ που σε φαντάζεσαι να δουλεύεις, με τι σε φαντάζεσαι να ασχολείσαι
υ.γ. το να μεταπηδήσεις από τον ένα κλάδο στον άλλο σε μεταπτυχιακό επίπεδο δεν είναι δύσκολο
οπότε όποια απόφαση και να πάρεις, επιτρέπεται να το μετανιώσεις.

Αυτή η ερώτηση είναι ο λόγος που υπάρχει αυτο το topic, εδώ και ένα χρόνο είχα καταφατικά δηλώσει οτι θα πάω φυσικό και δεν με ενδιαφέρει το πολυτεχνείου και τσουπ, μέσα στις πανελλαδικές μου την χτύπησαν 3-4 άτομα και άρχισα να το ξανασκέφτομαι....
Έχω δει τα μαθήματα και από τις 2 σχολές και ενώ έχει πράγματα που στο ΤΗΜΜΥ βρίσκω ενδιαφέρονται τα περισσότερα άλλα τα βλέπω σαν αναγκαίες γνώσεις για να προχωρήσω, χωρίς να μην μου αρέσουν απλά δεν μου κινούν το ενδιαφέρον τόσο πολύ...
Στο φυσικό παρόλα αυτά είναι παράδεισος  Cool Κβαντομηχανική, Φυσική στοιχειωδών σωματιδίων .... Ουρανοκατέβατες σελίδες μαθηματικά με τελικό σκοπό την ερμηνεία του φαινομένου....

Επίσης αν μπορούσατε να μου πείτε τι επαγγελματικές εξόδους έχω σαν απόφοιτος του ΤΗΜΜΥ ( πάντα με βάση το εξωτερικό )
Εσείς τι σκέφτεστε να κάνετε? Που θέλετε να ειδικευτείτε ? Που θέλετε να καταλήξετε ?

Ευχαριστώ σε όσους κάνατε το κόπο να μου απαντήσετε  Smiley

"Σκατά στα σαββατόβραδα,στις αναμονές,στους ανεκπλήρωτους έρωτες,στα τηλέφωνα και σε όλη την εξουσία της άδειας νύχτας "
Joseph D.

Someone else might have gotten it wrong.

View Profile
« Reply #23 on: June 30, 2012, 15:14:07 pm »

Quote from: Xbaremenos on June 30, 2012, 14:39:04 pm

Στο φυσικό παρόλα αυτά είναι παράδεισος  Cool Κβαντομηχανική, Φυσική στοιχειωδών σωματιδίων .... Ουρανοκατέβατες σελίδες μαθηματικά με τελικό σκοπό την ερμηνεία του φαινομένου....

'No tests on species with members capable of calculus. Simple rule, never broke it.'
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #24 on: June 30, 2012, 15:20:06 pm »

Αφού είναι ξεκάθαρο ότι το παιδί θέλει να πάει Φυσικό. Αν έρθεις εδώ για να ασχοληθείς 5 χρόνια τουλάχιστον, με πράγματα που δε σε ενδιαφέρουν μόνο και μόνο για να πάρεις ένα πτυχίο που υποτίθεται ότι ανοίγει πολλές πόρτες, πιστεύω θα το μετανιώσεις (πικρά). Δηλαδή, αν δεν έχεις κάποιες ενδείξεις ότι θα σου αρέσει το αντικείμενο του ηλεκτρολόγου μηχανικού (ενδιαφέρον για hardware/software , τηλεπικοινωνίες , ενέργεια και γενικά πρακτικές εφαρμογές) δε θα το συνιστούσα να επιλέξεις τημμυ. Γιατί, ακόμα και άτομα που τους αρέσει το αντικείμενο τα βρίσκουν σκούρα εδώ. Όσον αφορά τις επαγγελματικές διεξόδους, έστω και αν το thmmy προσφέρει περισσότερα, τι νόημα έχει αν δε σε ενδιαφέρει. Εγώ προσωπικά δε βλέπω κάποια σημαντική σχέση στα δυο επαγγέλματα. Ακόμα και σε επίπεδο έρευνας μου φαίνονται πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Και στην τελική όπως ανέφεραν και άλλοι, τελειώνεις Φυσικό και κάνεις μεταπτυχιακό στους ηλεκτρολόγους. ..

edit: Ο λόγος που το αντίστροφο μου φαίνεται περίεργο (δηλαδή να τελειώσεις ηλεκτρολόγος και να ασχοληθείς με φυσική) είναι ότι ο μηχανικός χρειάζεται ένα θεωρητικό υπόβαθρο, ενώ ο φυσικός δε χρειάζεται το υπόβαθρο ενός μηχανικού.
« Last Edit: June 30, 2012, 15:24:48 pm by Emfanever » Logged
Xbaremenos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #25 on: June 30, 2012, 15:46:31 pm »

Quote from: Emfanever on June 30, 2012, 15:20:06 pm
Αφού είναι ξεκάθαρο ότι το παιδί θέλει να πάει Φυσικό. Αν έρθεις εδώ για να ασχοληθείς 5 χρόνια τουλάχιστον, με πράγματα που δε σε ενδιαφέρουν μόνο και μόνο για να πάρεις ένα πτυχίο που υποτίθεται ότι ανοίγει πολλές πόρτες, πιστεύω θα το μετανιώσεις (πικρά). Δηλαδή, αν δεν έχεις κάποιες ενδείξεις ότι θα σου αρέσει το αντικείμενο του ηλεκτρολόγου μηχανικού (ενδιαφέρον για hardware/software , τηλεπικοινωνίες , ενέργεια και γενικά πρακτικές εφαρμογές) δε θα το συνιστούσα να επιλέξεις τημμυ. Γιατί, ακόμα και άτομα που τους αρέσει το αντικείμενο τα βρίσκουν σκούρα εδώ. Όσον αφορά τις επαγγελματικές διεξόδους, έστω και αν το thmmy προσφέρει περισσότερα, τι νόημα έχει αν δε σε ενδιαφέρει. Εγώ προσωπικά δε βλέπω κάποια σημαντική σχέση στα δυο επαγγέλματα. Ακόμα και σε επίπεδο έρευνας μου φαίνονται πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Και στην τελική όπως ανέφεραν και άλλοι, τελειώνεις Φυσικό και κάνεις μεταπτυχιακό στους ηλεκτρολόγους. ..

edit: Ο λόγος που το αντίστροφο μου φαίνεται περίεργο (δηλαδή να τελειώσεις ηλεκτρολόγος και να ασχοληθείς με φυσική) είναι ότι ο μηχανικός χρειάζεται ένα θεωρητικό υπόβαθρο, ενώ ο φυσικός δε χρειάζεται το υπόβαθρο ενός μηχανικού.

Κοίτα με ενδιαφέρει και ο προγραμματισμός και απο ότι έχω δει έχει αρκετή έρευνα η σχολή πριν πάρει κανείς το πτυχίο ....
Έχει και πράγματα τα οποία βρίσκω ενδιαφέροντα ( εφαρμοσμένα μαθηματικά, υπολογιστικές μεθόδους και γενικότερα πιο σύγχρονα μαθήματα) απλά όχι τόσα όσα στο φυσικό...
Επίσης τα "κακά" που έχω ακούσει απο άτομα που τελείωσαν το φυσικό είναι αισθητά περισσότερα απο τους τελειωμένους Ηλεκτρολόγους...

"Σκατά στα σαββατόβραδα,στις αναμονές,στους ανεκπλήρωτους έρωτες,στα τηλέφωνα και σε όλη την εξουσία της άδειας νύχτας "
Ariel

View Profile
« Reply #26 on: June 30, 2012, 15:54:32 pm »

Quote from: Xbaremenos on June 30, 2012, 15:46:31 pm
Κοίτα με ενδιαφέρει και ο προγραμματισμός και απο ότι έχω δει έχει αρκετή έρευνα η σχολή πριν πάρει κανείς το πτυχίο ....
Έχει και πράγματα τα οποία βρίσκω ενδιαφέροντα ( εφαρμοσμένα μαθηματικά, υπολογιστικές μεθόδους και γενικότερα πιο σύγχρονα μαθήματα) απλά όχι τόσα όσα στο φυσικό...
Επίσης τα "κακά" που έχω ακούσει απο άτομα που τελείωσαν το φυσικό είναι αισθητά περισσότερα απο τους τελειωμένους Ηλεκτρολόγους...

αφού το λες και μόνος σου οτι σου αρέσει πιο πολύ το φυσικό, τι το ταλαιπωρείς για ΗΜΜΥ?
Εμείς εδώ με θεωρητική φυσική "ουδεμία σχέση έχομε"
Μια κβαντική φυσική έχουμε στο 3ο έτος που έχει καταντήσει ανέκδοτο
Μια γενική φυσική στο 1ο έτος που αποτελεί μεγάλη πίκρα γιατί πέφτει ανεμιστήρας

Οι μόνες "φυσικες" που έχουμε (προτομεακά) και αξίζουν ειναι τα 3 μαθήματα πεδίου  Tongue

Επίσης +1000000000000000 στα ποστς του Emfanever και του arashi

Quote from: Emfanever on June 30, 2012, 15:20:06 pm
Αν έρθεις εδώ για να ασχοληθείς 5 χρόνια τουλάχιστον, με πράγματα που δε σε ενδιαφέρουν μόνο και μόνο για να πάρεις ένα πτυχίο που υποτίθεται ότι ανοίγει πολλές πόρτες, πιστεύω θα το μετανιώσεις (πικρά).
Όσον αφορά τις επαγγελματικές διεξόδους, έστω και αν το thmmy προσφέρει περισσότερα, τι νόημα έχει αν δε σε ενδιαφέρει. Εγώ προσωπικά δε βλέπω κάποια σημαντική σχέση στα δυο επαγγέλματα. Ακόμα και σε επίπεδο έρευνας μου φαίνονται πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Quote from: arashi on June 30, 2012, 00:29:47 am

ξαναλεω, αποφασισε τι θες απο τη ζωη σου

σκεψου τι θα κανεις ως επιστημων φυσικος και ως επιστημων μηχανικος

αμα γουσταρεις το ενα η το αλλο η κατι απο το ενα και τιποτα απο το αλλο κτλ κτλ

επισης 100000% διαπιστωμενο, πολυτεχνειο + σπουδες που δε γουσταρεις = πολυ κακο τελος
« Last Edit: June 30, 2012, 16:02:08 pm by Ariel » Logged

Η έκλειψη λοιπόν, είναι σαν τη στιγμή που, δευτερόλεπτα πριν τη μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με το έθιμο κλείνεις τα φώτα.

Ναι, ξέρεις ότι σε περιμένει ένας μαγικός καινούργιος χρόνος - αλλά είμαστε πλάσματα του Ήλιου, και το σκοτάδι φτιάχνει τους δικούς του δαίμονες στο μυαλό μας. Έστω και για λίγα δευτερόλεπτα...
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #27 on: June 30, 2012, 15:54:58 pm »

Τι εννοείς έχει αρκετή έρευνα? Και εύρενα σχετικά με ποιο θέμα?

Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο να αποφύγεις τα "κακά" του επαγγέλματος του Φυσικού, παρά η ίδια η Φυσική, γίνε Ηλεκτρολόγος. Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις, ότι και να σου πουν οι άλλοι.
Bazinga
Θαμώνας

View Profile
« Reply #28 on: June 30, 2012, 16:01:45 pm »

πάνε πολ.μηχ έχει γκόμενες
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #29 on: June 30, 2012, 16:12:16 pm »

Μην περιμένεις να βρεις σωστά μαθηματικά στο ΤΗΜΜΥ, πάντως, όπως τα ξέρεις από το λύκειο.
Δεν εννοώ τα αντικείμενα των μαθηματικών αλλά το πώς σου λένε να τα χειρίζεσαι.
Σκέτο μηχανηλίκι, για να βγει το πρόβλημα.

Σχετικά με τα μαθήματα που έχουν μόνο μαθηματικά ή φυσική, οι υπεύθυνοι καθηγητές (του λεγόμενου Γενικού Τμήματος της Πολυτεχνικής) είναι απαράδεκτοι. Όλοι.
Εκτός από τον Θ.Κεχαγιά. Ο οποίος τελείωσε ΗΜΜΥ αλλά έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε μαθηματικά.
« Last Edit: June 30, 2012, 16:15:21 pm by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: