• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:14:11 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:14:11 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 51
Guests: 105
Total: 156
thaliatsk
andripappa
fpapat
georgepana9
chaniotism
Spyridon01101
Yamal
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Maximos7
Elenit
nikos.a
Deviate
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Summand
theofr
dinoschalv
mprova
kostas1507
chrisg
lasef
Saint_GR
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
kpap17
George15
nikd
george14
parvanitid
ArchieHadCells
mavropan
evax
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πότε θα βγει το μάθημα (aka γκρινιάξτε ελεύθερα) Εαρινό 2012
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 69 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα βγει το μάθημα (aka γκρινιάξτε ελεύθερα) Εαρινό 2012  (Read 111958 times)
magic.ece
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πότε θα βγει το μάθημα (aka γκρινιάξτε ελεύθερα) Εαρινό 2012
« Reply #615 on: July 05, 2012, 15:28:02 pm »

Αντιγράφω από eTHMMY:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

4 Ιουλ 2012 10:35 μμ
Ρόθος

1.  εχω  αναρτήσει  τις  λύσεις  των  θεμάτων  (Α)  αντίστοιχα  και  για  την  (Β).

2.  Οποιος  δεν  είναι  σε  θέση  να  λύσει  ΔΕ  γραμμικές  2ης  τάξης  με  σταθερούς  συντελεστές  μη  ομογενή  (είχατε  λύσει  αρκετές  ασκήσεις  και  στο  βιβλίο  έχει  αρκετες-είχα  ανεβάσει  και  εγω  αρκετες  και  αν  δεν  ειχα  υποχρέωση  μιας  και  το  τμήμα  της  υλης  το  είχατε  διδαχθεί  από  τον  κ.  Κανάκη),  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΔΙΑΒΑΣΕΙ  ΠΑΛΙ  το  μάθημα!

3.  Αν  δεν  είσαι  σε  θέση  να  αναγνωρίσεις  το  είδος  της  συνάρτησης  άρτια  ή  περιττή  και  να  χάνεις  χρόνο  να  υπολογίζεις  συντελεστές  που  αμεσα  είναι  μηδεν,  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΔΙΑΒΑΣΕΙ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ  ΤΟ  ΜΑΘΗΜΑ!

4.  ΕΙΣΤΕ  ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ  ΔΕΝ  ΣΑΣ  ΖΗΤΗΘΗΚΕ  ΝΑ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ  ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ  Η  ΤΥΠΟΥΣ!  ΗΜΟΥΝ  ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ  ΕΙΔΙΚΑ  ΠΟΥ  ΦΕΤΟΣ  ΣΕ  ΣΧΕΣΗ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΠΕΡΣΙΝΗ  ΠΕΡΙΟΔΟ  ΣΑΣ  ΕΙΧΑΝ  ΔΟΘΕΙ  ΤΥΠΟΛΟΓΙΟ  LAPLACE  ΚΑΙ  ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑΣ!!

5.  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ  ΜΕ  ΤΑ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  Δ.Ε  ΣΑΣ  ΕΙΧΑ  ΤΟΝΙΣΕΙ  ΣΤΟ  ΜΑΘΗΜΑ  ΝΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ  ΤΗΝ  ΜΕΘΟΔΟ  ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ  ΑΛΓΕΒΡΑΣ  (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΜΕΘΟΔΟΣ  ΣΤΟ  ΣΥΓΓΡΑΜΑ  ΠΟΥ  ΕΧΕΤΕ,  ΚΑΙ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  ΜΕ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ  ΣΤΙΣ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  ΜΟΥ!)  ΠΟΛΛΟΙ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΦΟΙΤΗΤΕΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ  ΝΑ  ΛΥΣΟΥΝ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΜΕΘΟΔΟΥΣ  ΠΟΥ  ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ  ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΚΑΙ  ΕΧΑΣΑΝ  ΧΡΟΝΟ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ  ΣΤΟ  ΣΩΣΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΕΠΙΣΗΣ  ΤΟ  2ο  ΕΡΩΤΗΜΑ  ΤΗΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ  ΑΣΚΗΣΗΣ  ΗΤΑΝ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ  ΑΠΟ  ΤΟ  1ο    ΑΛΛΑ  ΜΠΟΡΟΥΣΕ  ΝΑ  ΛΥΘΕΙ  ΕΥΚΟΛΑ  (ΔΕΙΤΕ  ΤΙΣ  ΛΥΣΕΙΣ).

ΑΝ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ  ΤΑ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΕΙΜΑΙ  ΒΕΒΑΙΟΣ  ΟΤΙ  ΘΑ  ΠΕΡΑΣΕΤΕ  ΤΟ  ΜΑΘΗΜΑ  ΤΟΝ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΒΑΘΜΟ!  ΑΝ  ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ  ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ  ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΤΡΟΠΟ  ΠΟΥ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ  ΘΑ  ΕΧΕΤΕ  ΠΑΛΙ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Quote from: vasso on July 04, 2012, 19:39:01 pm
Με πρόχειρους υπολογισμούς κόπηκε το 60% αυτών που δώσανε... Πφφφφ...
προφανώς το 60% δεν ήξερε να εφαρμόζει τύπους για το μετασχηματισμό LaPlace και τύπους τριγωνομετρίας.
όπως λέει ο ρόθος αν μία γ@μημένη διαφορική 2ης τάξης δεν μπορείς να την λύσεις,έχεις σοβαρό πρόβλημα.
γενικά οι παρατηρήσεις του μια χαρά ήταν.ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν γουστάρουν το ρόθο και τον έβριζαν,αλλά κατά την γνώμη μου είναι από τους ελάχιστους (ίσως ο μοναδικός?) του Γενικού Τμήματος που θέλει να βοθήσει.Ακολουθήστε τις οδηγίες του και μιά χαρά.Το μάθημα πιο παλιά περνιόταν υπό πολύ πιο δύσκολες συνθήκες,πιστέυω.αλλά με πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας.Αυτά τα λέω σαν συμβουλή για κάποιον που θελει να περάσει και με έναν καλό βαθμό.Ούτε τον ρόθο γλείφω ούτε με το μέρος του είμαι,ούτε κανένα μάθημα του χρωστάω.Αυτά τα λέω σαν μία συμβουλή,γιατί προφανώς δεν γίνεται να περνάνε πρωτοετείς με 9 και 10 και άλλοι 3-4 έτος να κόβονται με 2-3.Φιλικά πάντα....

I won, it's finally over.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #616 on: July 05, 2012, 15:40:34 pm »

οσο περναν τα χρονια σχηματιζω ολο και καλυτερη εντυπωση για τον Ροθο... Huh

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
pepe
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #617 on: July 05, 2012, 15:55:11 pm »

Quote from: Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα on July 05, 2012, 15:40:34 pm
+1
Πες το ψέματα...

"Τι νόημα έχει τ' όνειρο χωρίς μικρές νοθείες..."
drosostalithras
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #618 on: July 05, 2012, 15:59:03 pm »

exei ginei gpt
8ball
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #619 on: July 05, 2012, 16:19:08 pm »

magic.ece περιοδο εχεις?χαλαρωσε αγορινα ο ροθος μετραει!ενας ειναι το προβλημα και ολοι ξερουμε ποιος.
magic.ece
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #620 on: July 05, 2012, 16:25:41 pm »

πω ρε μαλακα διανοούμενε με τις περιόδους και τις λοιπες ψευτομαγκιες.διαβασε λίγο τι βρίσιμο ρίχνανε στο ρόθο και θα δεις γτ μιλαω.

jt26
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #621 on: July 05, 2012, 16:36:47 pm »

ο ροθος βοηθα και με το παραπανω, απλα δεν ξερω γιατι το 60% κανει μαλλον του κεφαλιου του. Αφου σε λεει ο ροθος κανε αυτο, να το κανεις. Ο ανθρωπος ξερει, και μαλιστα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Άσε που ειναι και νεος(προσωπικη μου αποψη να χουμε νεους καθηγητες στη σχολη, βοηθαει αυτο το πραγμα!!)
jt26
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #622 on: July 05, 2012, 16:49:57 pm »

Απο ετημμυ:

Βαθμολογία Εξετάσεων

Αύριο Παρασκευή (06/07/2012) μπορειτε να έρθετε από το γραφείο μου μετά τις 13:15 για να δείτε το γραπτό σας, εάν το επιθυμείτε. Η άτυπη βαθμολογία θα αναρτηθεί εδώ (στο eTHMMY) και στον πίνακα ανακοινώσεων. Μπορείτε να μου απευθύνετε ερωτήσεις καί μέσω email. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τελική, επίσημη βαθμολογία θα παραδοθεί στην γραμματεία την Δευτέρα στις 13:00. Μετά οποιαδήποτε διαμαρτυρία θα είναι ουσιαστικά άκαιρη και άκυρη.

Αθανάσιος Μυγδαλάς
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #623 on: July 05, 2012, 16:52:51 pm »

Quote from: pepe on July 05, 2012, 15:55:11 pm
Quote from: Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα on July 05, 2012, 15:40:34 pm
+1
Πες το ψέματα...

+2
Nerevar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I'm Pickle Rick!

View Profile
« Reply #624 on: July 05, 2012, 17:03:18 pm »

O μαλλιας και το τρολλ μου φαινεται οτι βαρανε μυγες αντι να διορθωνουν αρχ,υπολογιστων Cheesy Cheesy Cheesy

A pirate i was meant to be.
Souras
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #625 on: July 05, 2012, 17:06:11 pm »

pote tha valei tous vathmous o migdalas sto e-thmmy..???? Angry Angry
virts11
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Jazz it up man!

View Profile
« Reply #626 on: July 05, 2012, 17:15:54 pm »

Quote from: Ροκάς on July 05, 2012, 17:03:18 pm
O μαλλιας και το τρολλ μου φαινεται οτι βαρανε μυγες αντι να διορθωνουν αρχ,υπολογιστων Cheesy Cheesy Cheesy
ksexastikan se kamia paralia dn eksigitai alliws!! paei tosos kairos!!! pote 8a vgei ??? Angry Angry Angry eleos

https://soundcloud.com/allonetrio/albums
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #627 on: July 05, 2012, 17:20:14 pm »

Quote from: Souras on July 05, 2012, 17:06:11 pm
pote tha valei tous vathmous o migdalas sto e-thmmy..???? Angry Angry

αρχισαν με εκνευριζουν αυτες οι ανακοινωσεις του στυλ " απο λεπτο σε λεπτο βγαινουν τα αποτελεσματα"  Angry Angry Angry Angry Angry

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

magic.ece
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #628 on: July 05, 2012, 17:26:19 pm »

ψυχοφθόρο.και άσε που τα βγάζουν όποτε τους καπνίσει.5 ώρες μετά πχ...

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #629 on: July 05, 2012, 17:30:43 pm »

Quote from: magic.ece on July 05, 2012, 15:28:02 pm
Αντιγράφω από eTHMMY:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

4 Ιουλ 2012 10:35 μμ
Ρόθος

1.  εχω  αναρτήσει  τις  λύσεις  των  θεμάτων  (Α)  αντίστοιχα  και  για  την  (Β).

2.  Οποιος  δεν  είναι  σε  θέση  να  λύσει  ΔΕ  γραμμικές  2ης  τάξης  με  σταθερούς  συντελεστές  μη  ομογενή  (είχατε  λύσει  αρκετές  ασκήσεις  και  στο  βιβλίο  έχει  αρκετες-είχα  ανεβάσει  και  εγω  αρκετες  και  αν  δεν  ειχα  υποχρέωση  μιας  και  το  τμήμα  της  υλης  το  είχατε  διδαχθεί  από  τον  κ.  Κανάκη),  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΔΙΑΒΑΣΕΙ  ΠΑΛΙ  το  μάθημα!

3.  Αν  δεν  είσαι  σε  θέση  να  αναγνωρίσεις  το  είδος  της  συνάρτησης  άρτια  ή  περιττή  και  να  χάνεις  χρόνο  να  υπολογίζεις  συντελεστές  που  αμεσα  είναι  μηδεν,  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΔΙΑΒΑΣΕΙ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ  ΤΟ  ΜΑΘΗΜΑ!

4.  ΕΙΣΤΕ  ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ  ΔΕΝ  ΣΑΣ  ΖΗΤΗΘΗΚΕ  ΝΑ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ  ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ  Η  ΤΥΠΟΥΣ!  ΗΜΟΥΝ  ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ  ΕΙΔΙΚΑ  ΠΟΥ  ΦΕΤΟΣ  ΣΕ  ΣΧΕΣΗ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΠΕΡΣΙΝΗ  ΠΕΡΙΟΔΟ  ΣΑΣ  ΕΙΧΑΝ  ΔΟΘΕΙ  ΤΥΠΟΛΟΓΙΟ  LAPLACE  ΚΑΙ  ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑΣ!!

5.  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ  ΜΕ  ΤΑ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  Δ.Ε  ΣΑΣ  ΕΙΧΑ  ΤΟΝΙΣΕΙ  ΣΤΟ  ΜΑΘΗΜΑ  ΝΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ  ΤΗΝ  ΜΕΘΟΔΟ  ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ  ΑΛΓΕΒΡΑΣ  (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΜΕΘΟΔΟΣ  ΣΤΟ  ΣΥΓΓΡΑΜΑ  ΠΟΥ  ΕΧΕΤΕ,  ΚΑΙ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  ΜΕ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ  ΣΤΙΣ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  ΜΟΥ!)  ΠΟΛΛΟΙ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΦΟΙΤΗΤΕΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ  ΝΑ  ΛΥΣΟΥΝ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΜΕΘΟΔΟΥΣ  ΠΟΥ  ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ  ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΚΑΙ  ΕΧΑΣΑΝ  ΧΡΟΝΟ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ  ΣΤΟ  ΣΩΣΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΕΠΙΣΗΣ  ΤΟ  2ο  ΕΡΩΤΗΜΑ  ΤΗΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ  ΑΣΚΗΣΗΣ  ΗΤΑΝ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ  ΑΠΟ  ΤΟ  1ο    ΑΛΛΑ  ΜΠΟΡΟΥΣΕ  ΝΑ  ΛΥΘΕΙ  ΕΥΚΟΛΑ  (ΔΕΙΤΕ  ΤΙΣ  ΛΥΣΕΙΣ).

ΑΝ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ  ΤΑ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΕΙΜΑΙ  ΒΕΒΑΙΟΣ  ΟΤΙ  ΘΑ  ΠΕΡΑΣΕΤΕ  ΤΟ  ΜΑΘΗΜΑ  ΤΟΝ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΒΑΘΜΟ!  ΑΝ  ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ  ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ  ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΤΡΟΠΟ  ΠΟΥ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ  ΘΑ  ΕΧΕΤΕ  ΠΑΛΙ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Quote from: vasso on July 04, 2012, 19:39:01 pm
Με πρόχειρους υπολογισμούς κόπηκε το 60% αυτών που δώσανε... Πφφφφ...
προφανώς το 60% δεν ήξερε να εφαρμόζει τύπους για το μετασχηματισμό LaPlace και τύπους τριγωνομετρίας.
όπως λέει ο ρόθος αν μία γ@μημένη διαφορική 2ης τάξης δεν μπορείς να την λύσεις,έχεις σοβαρό πρόβλημα.
γενικά οι παρατηρήσεις του μια χαρά ήταν.ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν γουστάρουν το ρόθο και τον έβριζαν,αλλά κατά την γνώμη μου είναι από τους ελάχιστους (ίσως ο μοναδικός?) του Γενικού Τμήματος που θέλει να βοθήσει.Ακολουθήστε τις οδηγίες του και μιά χαρά.Το μάθημα πιο παλιά περνιόταν υπό πολύ πιο δύσκολες συνθήκες,πιστέυω.αλλά με πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας.Αυτά τα λέω σαν συμβουλή για κάποιον που θελει να περάσει και με έναν καλό βαθμό.Ούτε τον ρόθο γλείφω ούτε με το μέρος του είμαι,ούτε κανένα μάθημα του χρωστάω.Αυτά τα λέω σαν μία συμβουλή,γιατί προφανώς δεν γίνεται να περνάνε πρωτοετείς με 9 και 10 και άλλοι 3-4 έτος να κόβονται με 2-3.Φιλικά πάντα....

Εγω πάντως θα πω ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ καθηγητής πει "εγώ σας πρότεινα στην τάξη την Χ μέθοδο" είναι να-μην-πω-τι , ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Για να λύσεις μη-γραμμικές υπάρχουν διάφοροι τρόποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι "κομψοί" δηλαδή δεν έχουν άπειρες πραξεις. Αν και εφόσον τα θέματα δεν φώναζαν "λύστε με με τον Χ τρόπο"(δεν έγραφα εξετάσεις, δν μπορώ να ξέρω) τότε κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν μπορεί να πει "εγώ στην τάξη σας έλεγα τον τρόπο Α, όποιος πήγε να κάνει τον Β,Γ ή Δ κόπηκε γιατί χάθηκε στις πράξεις".

Για τα άλλα το "απαιτητικός στους υπολογισμούς" θα το αφήσω να πάει ασχολίαστο... Νομίζω το έχουμε υπερ-αναλύσει πόσο χαζομάρα είναι να βάζεις πράξεις για τις πράξεις.

Βέβαια το 2 και το 3 (ΕΙΔΙΚΑ το 3) είναι πολύ valid points. Αυτά από μένα.

YARRRRRRRRRRRRRR
Pages: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 69 Go Up Print
Jump to: