• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:44:31 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:44:31 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 114
Total: 179
genethalsss74
ValKar
stavrospk
Theoxarhs Bladimiros
giorgos_skl
chriskazakos
Rizotto
lelenia
alexpap
sassi
kouf
chrisg
savvastzan
DimKaratzas
thomasdt
chrysolog
Le ece
ioathemar
tsintsi
skoloni
mitsos753905
Billyskotsikas
giatieimaiedw
DLHERRO
kkotsopo
Billy K
slivarda
superkolios
Mikekmp
harischris
karadimitras
Solon
Gianbou
Marihouan820
Don Corleone
konssidiro
pdiamantis
Ntinomanolo123
ThanosKoutsoump
agkentzi
Papadopoulosthanos
dimant
george14
URI
Nicotre
sigklitiki
johnk
thomassamaras
unreasonable
Cloud Strife
akontel
aachmet
stefpapa21
George_RT
A-TheITGuy
aggelina
Antreas17
IBOURAS
Pepe The Frog
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > ΜΩΒ TOPIC
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Go Down Print
Author Topic: ΜΩΒ TOPIC  (Read 23408 times)
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
Re: ΜΩΒ TOPIC
« Reply #120 on: April 25, 2014, 09:25:48 am »

Quote from: boone on April 25, 2014, 03:03:52 am
Εγω πάντως τους κοιλιακούς μου τους ειχα ταίσει με μπύρες, πιτογυρα και τσιγαρα. Ζηλευε! Tongue

Περα απ'τη πλακα, δε νομιζω οτι χρειαζεται τοσο σοβαρο προγραμμα οσο πιστευεις. Όλα εξαρτώνται απο το τι καις καθε μερα, μπορει εγω να πηγαινω τρεις ωρες κολυμβητηριο και να τρώω τον άμπακο μετά. Το θεμα με τις σαλατες και τα λιπη που θετεις είναι κυρίως θέμα υγείας(χοληστερηνη κτλ) και οχι καθαρα παχυσαρκιας. Απο την αλλη, εξαρταται και ποσο πολυ σου αρεσει να τρως, αμα σου ειναι μεγαλη απολαυση τοτε ειναι κριμα να τη στερεις σε τετοιο βαθμο.

Αν και πλεον τη γυμναστικη την εχω γραψει στον βροντο. Cheesy

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
boone
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #121 on: April 25, 2014, 16:24:39 pm »

Quote from: TrueForce on April 25, 2014, 09:25:48 am

Χαχαχαχ  Cheesy

Βασικά, έχει να κάνει με το τι θέλει να πετύχει ο καθένας στην ζωή του ή στη χρονική περίοδο που βρίσκεται. Έχω περάσει κι εγώ από την απολαυστική ρουτίνα των πιτόγυρων και μπυρών! Αν πηγαίνεις τρεις ολόκληρες ώρες κολυμβητήριο, είναι σχεδόν απαραίτητο να φας τον άμπακο!  Όπως λες κι εσύ, είναι θέμα του τι καις κάθε μέρα. Συμφωνώ τελείως στο θέμα στέρησης, το έθιξα κι εγώ, απλά δεν ενθαρρύνω προσωπικά την συστηματική κατανάλωση τροφών πολύ παχυντικών. Θεωρώ ότι καλύπτεσαι μια χαρά με την κρεπάλη μίας φοράς την εβδομάδα το πολύ, αλλά και πάλι αυτή είναι καθαρά η άποψή μου και το πως βλέπω εγώ δραστικά κι επιθυμητά αποτελέσματα!

Kodi
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #122 on: February 26, 2015, 17:56:37 pm »

Λοιπόν χρειάζομαι τη συμβουλή σου...
Το φετινό χειμώνα εντόπισα ξηροδερμία στο πρόσωπό μου καθώς και στο τριχωτό της κεφαλής. Άλλαξα σαμπουάν (από head & shoulders σε ultrex) αλλά τίποτα, καμία διαφορά. Τι μου προτείνεις; Κάποιο φαρμακευτικό σαμπουάν για την ξηροδερμία με αποτέλεσμα;   
Exomag
Veteran
Διεστραμμένος

unfortunate...

View Profile
« Reply #123 on: February 26, 2015, 18:21:57 pm »

Quote from: Kodi Para Sare on February 26, 2015, 17:56:37 pm
Το φετινό χειμώνα εντόπισα ξηροδερμία στο πρόσωπό μου καθώς και στο τριχωτό της κεφαλής. Άλλαξα σαμπουάν (από head & shoulders σε ultrex) αλλά τίποτα, καμία διαφορά. Τι μου προτείνεις; Κάποιο φαρμακευτικό σαμπουάν για την ξηροδερμία με αποτέλεσμα;   

Δες και κανένα δερματολόγο άμα θες.

TechSupport
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Sometimes you just need a rr.

View Profile
« Reply #124 on: February 26, 2015, 22:26:40 pm »

Έχω το ίδιο πρόβλημα σε πρόσωπο και μαλλιά.Εγώ κατέφυγα σε λίγο φυτικές λύσεις,δηλαδή αμυγδαλέλαιο στις ρίζες των μαλλιών πριν κάνω μπάνιο και ένα σαμπουάν για ξηροδερμία απο φαρμακείο Korre κάθε Σάββατο,πολλά υγρά,γιατί η ξηροδερμία βγαίνει και λόγω έλλειψης υγρών στον οργανισμό.Για πρόσωπο,εγώ κατέφυγα στα καλλυντικά Fresh Line,γιατί του φαρμακείου δεν μου έκαναν τίποτα.Ακριβά μεν,αλλά θαυματουργά και μου κρατούν 6 μήνες.Είχα πάρει την σειρά Άρτεμις για ευαίσθητες επιδερμίδες,αλλά τώρα πρόσφατα,πήρα την Αθηνά την κρέμα μόνο,ένα σαπουνάκι καθαρισμού και Ροδόνερο απο σούπερ μάρκετ για πιο οικονομική λύση.Επίσης κάθε Σάββατο κάνω μάσκα στο πρόσωπο μου με γιαούρτι,πορτοκάλι και λεμόνι γιατί περιέχουν βιταμίνες Ε και C,τα οποία χρειάζονται στον οργανισμό για να καταπολεμίσει την ξηροδερμία.Είχα πάει παλιά σε δερματολόγο αλλά εμένα δεν μου έκανε κάτι και βασικά εμένα μου επιδείνωσε το θέμα,γιατί δεν μου είχε δώσει καλή αγωγή,οπότε προτίμησα να κάνω αυτά που σου είπα και τα κάνω ακόμη,γιατί αυτό το πρόβλημα δεν φεύγει ποτέ,απλά άλλοτε θα έχεις εξάρσεις και άλλοτε όχι.Επίσης,να μην αγχώνεσαι γιατί παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο.
Kodi
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #125 on: February 26, 2015, 22:36:00 pm »

Quote from: Tinkerbell on February 26, 2015, 22:26:40 pm
Έχω το ίδιο πρόβλημα σε πρόσωπο και μαλλιά.Εγώ κατέφυγα σε λίγο φυτικές λύσεις,δηλαδή αμυγδαλέλαιο στις ρίζες των μαλλιών πριν κάνω μπάνιο και ένα σαμπουάν για ξηροδερμία απο φαρμακείο Korre κάθε Σάββατο,πολλά υγρά,γιατί η ξηροδερμία βγαίνει και λόγω έλλειψης υγρών στον οργανισμό.Για πρόσωπο,εγώ κατέφυγα στα καλλυντικά Fresh Line,γιατί του φαρμακείου δεν μου έκαναν τίποτα.Ακριβά μεν,αλλά θαυματουργά και μου κρατούν 6 μήνες.Είχα πάρει την σειρά Άρτεμις για ευαίσθητες επιδερμίδες,αλλά τώρα πρόσφατα,πήρα την Αθηνά την κρέμα μόνο,ένα σαπουνάκι καθαρισμού και Ροδόνερο απο σούπερ μάρκετ για πιο οικονομική λύση.Επίσης κάθε Σάββατο κάνω μάσκα στο πρόσωπο μου με γιαούρτι,πορτοκάλι και λεμόνι γιατί περιέχουν βιταμίνες Ε και C,τα οποία χρειάζονται στον οργανισμό για να καταπολεμίσει την ξηροδερμία.Είχα πάει παλιά σε δερματολόγο αλλά εμένα δεν μου έκανε κάτι και βασικά εμένα μου επιδείνωσε το θέμα,γιατί δεν μου είχε δώσει καλή αγωγή,οπότε προτίμησα να κάνω αυτά που σου είπα και τα κάνω ακόμη,γιατί αυτό το πρόβλημα δεν φεύγει ποτέ,απλά άλλοτε θα έχεις εξάρσεις και άλλοτε όχι.Επίσης,να μην αγχώνεσαι γιατί παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο.

κοίτα να κάνω μάσκες και ιστορίες ούτε καν, απλά κανένα σαμπουάν ίσως χρησιμοποιήσω από φαρμακείο
όσο για το άγχος ούτε λόγος, αποκλείεται να είναι ο λόγος της ξηροδερμίας  Grin
TechSupport
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Sometimes you just need a rr.

View Profile
« Reply #126 on: February 26, 2015, 22:42:11 pm »

Το λέω,γιατί απο προσωπική μου εμπειρία σε εξεταστικές περιόδους φουντώνω...Αμα δεν μπορεις με μασκες,τοτε βρες τροφες με βιταμινη E και C,δηλαδή πίνε φυσικούς χυμούς και γιαούρτια+1,5 λίτρο νερό την ημέρα.Και γενικά να παίρνεις προ'ι'όντα που προορίζονται για ευαίσθητες επιδερμίδες,σαμπουάν έχει Κορέ,νομίζω 12 ευρώ κάνει.Η άλλη λύση είναι απο κομμωτήριο αγωγή για ξηροδερμία.
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #127 on: February 26, 2015, 23:27:53 pm »

Quote from: Tinkerbell on February 26, 2015, 22:42:11 pm
Το λέω,γιατί απο προσωπική μου εμπειρία σε εξεταστικές περιόδους φουντώνω...Αμα δεν μπορεις με μασκες,τοτε βρες τροφες με βιταμινη E και C,δηλαδή πίνε φυσικούς χυμούς και γιαούρτια+1,5 λίτρο νερό την ημέρα.Και γενικά να παίρνεις προ'ι'όντα που προορίζονται για ευαίσθητες επιδερμίδες,σαμπουάν έχει Κορέ,νομίζω 12 ευρώ κάνει.Η άλλη λύση είναι απο κομμωτήριο αγωγή για ξηροδερμία.

yes doc

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!

View Profile
« Reply #128 on: February 28, 2015, 22:53:49 pm »

έχω και εγώ τα 2 αυτά προβλήματα
θα σου πω τί κάνω και τί με έοχυν συμβουλέψει

για το τριχωτό η ντινουζάρα μου είπενα βαλω σε ενα βαποριζατέρ νερό με ρίγανη και να ψεκάσω το κεφάλι-να περιμένω κανα τεταρτάκι-και να λουστώ
επίσης να μη λούζομαι με πολύ ζεστό νερό(καλά αυτό δεν κάνει και για άλλους λόγους) Tongue
έχω πάρει ένα σαμπουάν της apivita κατα της ξηροδερμίας
δε μπορώ να πω πως έχω δει ιδιαίτερη βελτίωση αλλά επειδή στο παρελθόν είχα δει,δε θα το καταδικάσω

για το πρόσωπο τώρα
καταρχάς να βάζεις κρέμα προσώπου
το ποιά είναι κατάλληλη για σενα θα το δεις ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου(ξηροδερμία μπορούν να έοχυν και τα λιπαρά δέρματα),εγώ που έχω κανονικό προς ξηρό χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό την bepanthol και είμαι οκ
επειδή όμως έχω μεγάλο πρόβλημα γύρω από τα μάτια(εκεί δε βάζουμε την κρεμούλα του προσώπου και γενικά δε χρειάζεται να βάζουμε κρέμα ματιών πριν τα 25) χρησιμοποιώ κηραλοιφή-η οποία κάνει πραγματικά θαύματα
τη βάζω πριν τον ύπνο και μερικές φορες και όταν φευγω απ το σπίτι κατω και γύρω από τα μάτια
μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις και βαλσαμόλαδο(σπαθόλαδο) αλλά πρόσεξε-μόνο το βράδυ-δεν κάνει να το δει ο ήλιος

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #129 on: July 27, 2016, 09:56:37 am »

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το καλύτερο τόπικ του φόρουμ μας δεν λαμβάνει την αναγνώριση που του αξίζει. Καταρχάς μετά από χρόνια θέλω να πω πως η συνταγή της Μπουρλίτσα για απολέπιση με καφέ είναι μακράν η καλύτερη που έχω δοκιμάσει. Μία λύση για απίστευτα απαλό δέρμα και χείλη με υπέροχο άρωμα είναι το βούτυροκακάο, το αυθεντικό. Αγόρασα πριν ένα μήνα ένα με ενάμισο ευρώ, 100% αγνό και είναι ότι καλύτερο. Αφού μερικές φορές τρώω και λίγο Cheesy

λευκά κελιά για σένα

Fantine
Veteran

View Profile
« Reply #130 on: June 08, 2017, 01:38:07 am »

Πριν σταματήσουν τα ψυχολογικά του καιρού, πριν το θερινό ηλιοστάσιο που για κάποιους σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού, πριν αρχίσετε τα μπάνια στη θάλασσα και πριν το ποσείδι, επιτρέψτε μου αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι ναι σας θυμίσω: Το αντιηλιακό είναι φίλος μας.

Μερικές απλές οδηγίες για τη σωστή χρήση του αντηλιακού είναι οι παρακάτω:

Εφαρμόστε το αντηλιακό προϊόν τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εκτεθείτε στην ηλιακή ακτινοβολία και επαναλάβετε μετά από 20 λεπτά έκθεσης. (δηλαδή πριν ξεκινήσετε από το σπίτι/ξενοδοχείο/σκηνή όχι αφού περπατήσετε και φτάσετε στην παραλία)
    Επαναλάβετε την επάλειψη κάθε δύο ώρες αν παραμένετε εκτός νερού και αμέσως μετά από κολύμπι ή σημαντική εφίδρωση. Λάβετε υπ' όψιν ότι το αντηλιακό απομακρύνεται όταν σκουπιστείτε με μια πετσέτα.
    Τα αδιάβροχα αντηλιακά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε η δράση τους να διαρκεί μέχρι και 80 λεπτά. Ευνόητο είναι ότι και γι' αυτά η επάλειψη θα πρέπει να επαναλαμβάνεται μετά από μακρόχρονη παραμονή στο νερό. Για τα ανθεκτικά στο νερό το διάστημα αυτό ελαττώνεται στο μισό, δηλαδή στα 40 λεπτά.
    Μην ξεχνάτε περιοχές όπως τα αυτιά, ο τράχηλος και τα ακάλυπτα τμήματα του τριχωτού της κεφαλής. Θυμηθείτε επίσης ότι ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία για ανάπτυξη καρκινωμάτων που σχετίζονται με την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι η μύτη.
    Τα συστατικά των αντηλιακών σκευασμάτων χάνουν την αποτελεσματικότητά τους με την πάροδο του χρόνου. Αν παρατηρήσετε μετά από καιρό κάποια αλλαγή στο χρώμα ή τη σύσταση του σκευάσματος, αυτό σημαίνει ότι είναι καιρός ν' αγοράσετε ένα άλλο. (δεν κρατάμε το ίδιο μπουκαλάκι με την κολλημένη άμμο 10 χρονια)
    Αν έχετε παρατηρήσει αντιδράσεις ευαισθησίας του δέρματός σας στα αντηλιακά σκευάσματα, δοκιμάστε τα πιο καινούρια απ' αυτά, στη σύσταση των οποίων περιλαμβάνονται οξείδιο του ψευδαργύρου ή διοξείδιο του τιτανίου και όχι κάποια από τα παλαιότερα χημικά συστατικά. Αυτά έχουν επίσης την ιδιότητα να μην προκαλούν οφθαλμικούς ερεθισμούς.

Γενικά, ο ήλιος είναι το ίδιο επικίνδυνος στην παραλία της Χαλκιδικής, των Κανάριων Νησιών και στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Αν έχουμε σκοπό να περπατήσουμε κάτω από τον ήλιο για καμία ώρα βάζουμε αντιηλιακό στο πρόσωπο -και σε ώμους ντεκολτέ αν είναι ακάλυπτα- πριν φύγουμε από το σπίτι. Το ίδιο ισχύει και για πεζοπορίες, ποδηλασίες, χειμερινό σκι και όλες τις εξωτερικές δραστηριότητες τις ηλιόλουστες μέρες.

Ποιες είναι οι αρνητικές συνέπειες από την ηλιακή ακτινοβολία στο δέρμα;
Η UV ακτινοβολία από τον ήλιο μπορεί να απειλήσει σοβαρά ανθρώπινη υγεία με τους ακόλουθους τρόπους:

Ηλιακό Ερύθημα (έγκαυμα)
Το αρνητικό αποτέλεσμα από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο . Τα συμπτώματά του ποικίλλουν, από ήπιο κοκκίνισμα έως την εμφάνιση φυσαλίδων στο δέρμα ,πυρετό και ναυτία . Η σοβαρότητα του εγκαύματος εξαρτάται από την ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας, το χρόνο έκθεσης, το χρώμα του δέρματος και το φωτότυπο. Οφείλεται κυρίως στη UVB

Γήρανση του Δέρματος
Οφείλεται κυρίως στην ακτινοβολία UVA, η οποία διεισδύει βαθύτερα στο δέρμα. Η «ηλιακή ελάστωση», από την έκθεση στον ήλιο, προκαλεί ξηρότητα, πάχυνση της επιδερμίδας, κιτρινωπό δέρμα με βαθιές ρυτίδες και αυλακώσεις, γεμάτο καφέ κηλίδες.

Καρκίνος του δέρματος
Η συνεχής έκθεση στον ήλιο και τα σοβαρά ηλιακά εγκαύματα μπορούν με την πάροδο του χρόνου να οδηγήσουν στον καρκίνο του δέρματος.Οι πιο κοινές θέσεις για τον καρκίνο του δέρματος είναι σε εκείνα τα μέρη του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο όπως το πρόσωπο, ο λαιμός, τα αυτιά, και τα χέρια.Οφείλεται κυρίως στην ακτινοβολία UVB. Ωστόσο, η UVA και οι υπέρυθρες έχουν αθροιστική δράση. Αναπτύσσονται συνήθως σε ηλικιωμένα άτομα με πολλούς παράγοντες κινδύνου, όπως ζωή και εργασία στο ύπαιθρο, ανοικτό φωτότυπο κ.λπ.

Ευαισθησία απο την έκθεση στον ήλιο
Μερικοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν κυψέλες, φουσκάλες, ή κόκκινες κηλιδωμένες περιοχές ως αλλεργική αντίδραση στην έκθεση στον ήλιο. Ορισμένα φάρμακα, αρώματα, και καλλυντικά μπορούν επίσης να καταστήσουν μερικούς ανθρώπους ευαίσθητους στον ήλιο.

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=sTJ7AzBIJoI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=sTJ7AzBIJoI</a>

Quote from: TrueForce
Διαβάστε σαν μανιακοί, γράψτε σαν μανιακοί και μετά βάλτε το another one bites the dust να παίζει στο φουλ.

Just do it!
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #131 on: June 10, 2017, 18:32:37 pm »

Αν γνωρίζει κάποια (ή κάποιος) ας μου πει το εξής : όταν για κάποιο λόγο δεν πρέπει να τρέξει νερό πάνω στο σώμα σου (πχ. έχεις κάποια πληγή που είναι πιθανό να μολυνθει) τότε μπορείς να χρησιμοποιείς μωρομάντηλα για να καθαρισθείς αποτελεσματικά ; Βασικά δεν εννοώ τόσο τα κλασικά μωρομάντηλα, όσο τα άλλα που χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε τα χέρια πριν φάμε και δεν έχουμε νερο, αυτά με την αιθυλική αλκοόλη. Οταν τα εφαρμόζω σε κάποια επιφάνεια πχ. τραπέζι , φαίνεται να καθαρίζουν καλά , ενώ εχουν και ωραίο άρωμα. Φυσικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λούσιμο, αλλά λούσιμο μπορείς να κάνεις με διάφορους τρόπους χωρίς να τρέξουν νερά στο σώμα πχ. καθισμένος στα γονατα και σκυμμένος πάνω σε μία λεκάνη που βρίσκεται στο πάτωμα. Αλλά το υπόλοιπο σώμα ;;

Μην βρωμίσουμε τέτοιον καιρό , εχει και ζέστη , ζοριζόμαστε και από το διάβασμα...

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Fantine
Veteran

View Profile
« Reply #132 on: June 10, 2017, 20:09:35 pm »

Quote from: The Web on June 10, 2017, 18:32:37 pm
Αν γνωρίζει κάποια (ή κάποιος) ας μου πει το εξής : όταν για κάποιο λόγο δεν πρέπει να τρέξει νερό πάνω στο σώμα σου (πχ. έχεις κάποια πληγή που είναι πιθανό να μολυνθει) τότε μπορείς να χρησιμοποιείς μωρομάντηλα για να καθαρισθείς αποτελεσματικά ; Βασικά δεν εννοώ τόσο τα κλασικά μωρομάντηλα, όσο τα άλλα που χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε τα χέρια πριν φάμε και δεν έχουμε νερο, αυτά με την αιθυλική αλκοόλη. Οταν τα εφαρμόζω σε κάποια επιφάνεια πχ. τραπέζι , φαίνεται να καθαρίζουν καλά , ενώ εχουν και ωραίο άρωμα. Φυσικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λούσιμο, αλλά λούσιμο μπορείς να κάνεις με διάφορους τρόπους χωρίς να τρέξουν νερά στο σώμα πχ. καθισμένος στα γονατα και σκυμμένος πάνω σε μία λεκάνη που βρίσκεται στο πάτωμα. Αλλά το υπόλοιπο σώμα ;;

Μην βρωμίσουμε τέτοιον καιρό , εχει και ζέστη , ζοριζόμαστε και από το διάβασμα...

Τα κανονικά μωροναντηλα είναι πιο κατάλληλα για χρήση σε ολο το σωμα σε σχέση με τα αλλα που έχουν οινόπνευμα

Quote from: TrueForce
Διαβάστε σαν μανιακοί, γράψτε σαν μανιακοί και μετά βάλτε το another one bites the dust να παίζει στο φουλ.

Just do it!
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #133 on: June 11, 2017, 02:52:00 am »

bonjour

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #134 on: November 21, 2017, 02:39:18 am »

γιουτιαρ

λευκά κελιά για σένα

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Go Up Print
Jump to: