• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:05:10 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:05:10 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 71
Total: 140
bougatsa
kostasf
Captain
thaliatsk
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
Zoifouka
kpa
sassi
vaggelisx
Psychoktonos_
alexfot
xristostsi03
Maximos7
mmikelo
3rdDegreeBurn
panos21sk
κοτζακ
George15
alexandra_
Konstantina Karamani
Nekt
valco08
apol
charalampos
mkakale
nikos.a
pliroforikarios
prigians
Nikos_313
themis01
dorapangeiou
1234
kouf
glavdakis
sofipout
le papillon
msandr
dimitrisblioumis
ThanosV
Fotis
filkilkis
ggalamat
tsaliki
picklebeanburger
elischat
Carot1456
mixkats
giorgos_skl
gpapailio
Tasaras
RedSkyline
Gaspard
evangeliaap
Σταυρος23
pavlos2003
kaskas12
aalmpanb
iliaspapas
Roidos
AgaG
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Go Down Print
Author Topic: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!  (Read 44412 times)
gillan
Guest
Re: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!
« Reply #240 on: March 22, 2012, 17:12:33 pm »

Quote from: John on March 22, 2012, 14:50:08 pm

Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

Άτομο που βγαίνει και λέει "δε με νοιάζει, ας μείνει άνεργος, δικό του πρόβλημα" επειδή απλά τον έκοψε σε μάθημα για μένα του αξίζει φτύσιμο και τίποτε άλλο. Αν μάλιστα το παίζει και αριστερός/αναρχικός τότε το φτύσιμο πρέπει να είναι και εμπλουτισμένο για να μην πω τίποτα χειρότερο. Το ίδιο άτομο που καλούσε σε κινητοποιήσεις εναντίον της κατάργησης της μονιμότητας, εναντίον της εισόδου των επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο. Να μην κάνουν οι εταιρίες ότι γουστάρουν αλλά να κάνουμε εμείς δηλαδή. Δεν θέλουμε να καταργήσουμε τα αφεντικά αλλά να πάρουμε τη θέση τους;

Δε με νοιάζει τι θα κάνετε με τον Κάππο. Βρείτε τρόπο να το αντιμετωπίσετε. Έτσι κι αλλιώς καμία σοβαρή κίνηση δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Το να μαζευτούν 2 παρέες των 5 ατόμων 2 φορές και να πάνε στο γραφείο του δε λέγεται κινητοποίηση και συλλογική αντιμετώπιση του προβλήματος. Οργανώστε συζητήσεις και φέρτε τον σηκωτό, επιβάλτε του να έρθει. Αν δεν παίρνει από λόγια πλακώστε τον και στο ξύλο ακόμα, δε με νοιάζει.

Μου εχεις κανει μια χυδαια και απροκαλυπτη επιθεση, χωρις να με ξερεις καθολου, χωρις να μου εχεις μιλησει ποτε. Δε θα σου κανω το χατιρι να εμπλακω και να το συνεχισω. Θα διορθωσθ ομως τις στρεβλωσεις σου για να μη δημιουργουνται λανθασμενες αντιληψεις.

1) Δεν ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι θελω να απολυθει. Ειπα, αρκετες φορες κι ολας, οτι αν τελικα απολυθει θα φταιει αυτος και μονο και υπο αυτην την εννοια δεν με ενδιαφερει καθολου. Δικο του φταιξιμο. Ειπα επισης ξεκαθαρα καποια ποστς πιο πανω οτι θα ηταν πολυ καλος και θα προσεφερε πολλα απο μια θεση ερευνητη, γιατι σαν διδασκοντας ειναι αποτυχημενος (Αυτο πλεον περα απο τη συντριπτικη πλειοψηφεια των φοιτητων το πιστευει ομοφωνα το Τμημα Ηλεκτρολογων και η Κοσμητεια του Πολυτεχνειου.....). Ισα - ισα που ΕΓΩ ημουν αυτος που προτεινε στον Μαργαρη να μην απολυθει αλλα να αναλαβει ποστο ερευνητη....... Παρολα αυτα, η εξαμηνη παυση ειναι ιδανικη λυση. Του δινει ενα ηχηρο μηνυμα και μια ταυτοχρονα δευτερη ευκαιρια!

2) Δεν το εκανα ολο αυτο επειδη κοπηκα και ολα τα αλλα που λες, ισα-ισα που για μενα (και για αλλους) ειχε ηδη δωθει η λυση της τριμελους. Αντιθετα, ο Καππος ξερει και το ονομα μου και τη φατσα μου και στην τριμελη "κινδυνευω" αφου θα ειναι εκει....

Θα ετοιμασω μια ενημερωση για το τι εγινς σημερα σε αλλο ποστ, αλλα λιγο αργοτερα, γιατι τωρα βαριεμαι!

« Last Edit: March 22, 2012, 17:20:46 pm by gillan » Logged
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #241 on: March 22, 2012, 17:26:46 pm »

Quote from: giannhs12 on March 22, 2012, 14:36:52 pm

διωξε καποιες παπαριες απο την υλη(οπως γειωτες και ενα τμημα του κατοπτρισμου) και κανε ενα μαθημα ωραιο στη διδασκαλια και εξεταζε ωραια και απλα πραματα στις εξετασεις(νομιζω ηταν καλες οι εξετασεις στο πεδιο 1 αλλα σου εβγαζαν την πιστη ολο το εξαμηνο με τις μαλακιες που εκαναν)και στο 4ο εξαμηνο κανε κυματα οχι στο 5ο και στο 6ο....οι εξισωσεις του maxwell σε ολοκληρωμενη μορφη ολες μαζι παρουσιαζονται του χρονου στο πεδιο 3 νομιζω ...αυτο δε γινεται ειναι απαραδεκτο........
ΥΓ Δεν εχει σχεση με το συκρεκριμενο topic απλα εποειδη αναφερες την αποστηθιση...εγω βλεπω πολυ την αποστηθιση στα πεδια και οχι τοσο στο λογισμο...που αν κατι ειναι σημαντικο ειναι τα πεδια τα οποια ενω δε διδασκονται σωστα  δε γινεται τιποτα για να αλλαξει ο τροπος διδασκαλιας γιατι επικρατει η αποψη οτι ειναι τα απιο δυσκολα μαθηματα στη σχολη.....

ηρθε το δευτεροετο και μας γειωσε το πεδιο ρε παιδια!
α τραβα ρε να κανεις καμια δουλεια!

ΘΑΝΑΤΟΣ! και στον αλλο που θελει πιο μαθηματικη προσεγγιση, ΘΑΝΑΤΟΣ!
και λιγο τους ειναι!
asmd
Guest
« Reply #242 on: March 22, 2012, 17:34:35 pm »

Quote from: ale26 on March 22, 2012, 17:26:46 pm
ΘΑΝΑΤΟΣ! και στον αλλο που θελει πιο μαθηματικη προσεγγιση, ΘΑΝΑΤΟΣ!
και λιγο τους ειναι!

όχι δεν τα λες σωστά..

εγώ ένα καλύτερο πρόγραμμα σπουδών ζήτησα..

και το ζητάω εδώ και 9 χρόνια μην σου πω..

ο σύλλογος φοιτητών ποτέ δεν το ζήτησε.. γιατί???

ξέρω την απάντηση - αλλά όπως είπες κι εσύ

ΘΑΝΑΤΟΣ!
και λιγο τους ειναι!

Cheesy Cheesy Cheesy
jimmakos
Guest
« Reply #243 on: March 22, 2012, 18:52:59 pm »

Quote from: asmd on March 22, 2012, 17:34:35 pm
όχι δεν τα λες σωστά..
εγώ ένα καλύτερο πρόγραμμα σπουδών ζήτησα..
και το ζητάω εδώ και 9 χρόνια μην σου πω..
ο σύλλογος φοιτητών ποτέ δεν το ζήτησε.. γιατί???
ξέρω την απάντηση
ο σύλλογος είχε κινήσει διαδικασίες για την αναδιαμόρφωση του προγράμματος σπουδών πριν 2 χρόνια.
Οι συζητήσεις-εκδηλώσεις που ξεκίνησαν πάτωσαν αφού η συμμετοχή ήταν υπό το μηδέν.
να υποθέσω δεν το ξερες.. γιατί??
ξέρω την απάντηση  Tongue
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #244 on: March 22, 2012, 19:09:25 pm »

Και πρίν από 5 χρόνια το ίδιο έγινε.
asmd
Guest
« Reply #245 on: March 22, 2012, 19:58:44 pm »

@Jimmakos - DNT GO HOME

μα αυτό ακριβώς σου λέω..

οι φοιτητές δεν ενδιαφέρονται να αλλάξει το πρόγραμμα σπουδών

δεν ενδιαφέρονται γι' αυτά που μαθαίνουν, ούτε με ποιον τρόπο τα μαθαίνουν

το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να τελειώσουν

κι ας μην ξέρουν τι ξέρουν

πες μου και την δική σου απάντηση.. ή δώσε μου την ερμηνεία σου, γιατί εγώ αυτό ξέρω - αυτό κατάλαβα τόσα χρόνια
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #246 on: March 23, 2012, 02:09:23 am »

Μα τώρα έχει νόημα αυτό που λες;

Ακόμη κι αυτούς που τους ενδιαφέρει τι μαθαίνουν, θα τους επηρεάσει ένα νέο πρόγραμμα σπουδών; Εδώ ξέρω άτομα που μπήκαν το 2003 με το παλιό και δίνουν ακόμη με εκείνο! Τι νόημα πχ να έχει για έναν 4ετή εάν αλλάξει το πρόγραμμα; Θα τον επηρεάσει καθόλου στις γνώσεις που κατά 80% έχει πάρει;

Με αυτή τη σχολή δε μας μένει χρόνος για κοινωνικές συναναστροφές καλά καλά, με το πρόγραμμα σπουδών θα ασχολούμαστε;

Από την άλλη, είναι δυνατόν οι ψαρωμένοι νεούληδες που δε ξέρουν που τους πάνε τα 4 να μπορούν να εκφέρουν γνώμη για το πρόγραμμα σπουδών;

Ο μόνος που μπορεί να έχει εμπεριστατωμένη άποψη είναι αυτός που τελείωσε τη σχολή ώστε α)και να έχει σφαιρική άποψη για το τι διδάσκεται και πως αλλά και β) να έχει και τη διάθεση και το χρόνο να ασχοληθεί!

gate4

View Profile
Re: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη τ&#
« Reply #247 on: March 23, 2012, 02:21:44 am »

Quote from: asmd on March 22, 2012, 19:58:44 pm
@Jimmakos - DNT GO HOME

μα αυτό ακριβώς σου λέω..

οι φοιτητές δεν ενδιαφέρονται να αλλάξει το πρόγραμμα σπουδών

δεν ενδιαφέρονται γι' αυτά που μαθαίνουν, ούτε με ποιον τρόπο τα μαθαίνουν

το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να τελειώσουν

κι ας μην ξέρουν τι ξέρουν

πες μου και την δική σου απάντηση.. ή δώσε μου την ερμηνεία σου, γιατί εγώ αυτό ξέρω - αυτό κατάλαβα τόσα χρόνια

εσυ που ενδιαφερεσαι συμφωνεις με
την αρση της μονιμοτητας του προσωπικου και τις συμβασεις εργασιας
αξιολογηση ανα 2 χρονια του προσωπικου, και με την πρακτικη εφαρμογη του πορισματος (απομακρυνση του προσωπικου)
ανωτερο οριο σπουδων ν+2
την προσαρμογη στο προτυπο 3 μπατσελορ 2 μαστερ ?

α ναι.. και το βασικο εισαι υπερ η κατα του νομου διαμαντοπουλου/ καταληψεων?
« Last Edit: March 23, 2012, 02:24:35 am by gate4 » Logged

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #248 on: March 23, 2012, 02:29:58 am »

Τι σχέση έχει ρε gate4 το πιθανό ενδιαφέρον σου για την ποιότητα αυτών που μαθαίνεις με τα οικονομικά κριτήρια;

Πάλι μαλακίες λες.

Αν ο Αϊνστάιν σκεφτόταν σαν εσένα σήμερα δε θα είχαμε GPS.

Και να σου πω κάτι επειδή με θίγεις και προσωπικά; Εγώ έχω περάσει το ν+2 γιατί γαμιόμουν τόσα χρόνια να βγάζω ένα χαρτζιλίκι παράλληλα με τη σχολή για να μην επιβαρύνω πολύ τον συνταξιούχο πατέρα μου που δεν του τρέχουν από τα μπατζάκια για να μου χώνει. Σύμφωνα με τη δική σου λογική δε μου αξίζει να πάρω πτυχίο. Έχει αυτό καμία σχέση με το πόσο καλός επιστήμονας/μηχανικός θα γίνω; Ε άντε και...

KalODIa
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #249 on: March 23, 2012, 02:38:28 am »

Τι κάθεστε και μαλλώνετε ρε παιδιά...; Ο κ. Κάππος ήταν απαράδεκτος. Το θέμα είναι ότι πρέπει να τιμωρηθεί.

Η πλειοψηφία των καθηγητών δεν γνωρίζει τι εστί παιδαγωγική προσέγγιση και εκπαίδευση. Η πλειοψηφία τους ασχολείται με το πως θα συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα ή σε εξωτερικά έργα για να εμπλουτίσουν τσέπες και βιογραφικό. Για εμένα αυτό είναι κατάπτιστο όταν υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματιές που δεν μπορούν να βγάλουν τα έξοδα τους και να πληρώσουν το ΤΣΜΕΔΕ. Εάν οι καθηγητές δεν έχουν χρόνο ή διάθεση να ασχοληθούν με τους φοιτητές τότε να τους απολύσουν. Η πλειοψηφία τους είναι αργόσχολοι που την βγάζουν σε δεξιώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις και καλά είναι επικεφαλείς σε έργα και έρευνες που ουσιαστικά απλά λένε γενικόλογες συμβουλές.

Δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί πρέπει και μου επιβάλλεται να σέβομαι αυτούς τους ανθρώπους που παρασιτούν και τους διακρίνει η πλεονεξία και μεγαλομανία.

Ο Κάππος πρέπει να γίνει παράδειγμα στους νωθρούς αλλά και διεστραμμένους καθηγητές.
Ότι ψυχανωμαλία έχει ο καθένας δεν θα την βγάζει ατιμώρητα στους φοιτητές. Για να μην σχολιάσω ότι όταν σπούδαζα αυτή η άχρηστη σχολή δεν είχε μάθημα για ηλεκτρολογικό σχέδιο και ηλεκτρολογία.

gate4

View Profile
« Reply #250 on: March 23, 2012, 02:42:02 am »

Φυσικα με "οικονομικα κριτηρια" κρινω την ποιοτητα-χρησιμοτητα οσων μαθαινω/δεν μαθαινω. Διαφορετικα τι γκρινιαζεις που σε κοβει ο καππος για την αχρηστη γνωση που διδασκει? Στην περιπτωση δηλαδη που οτι μαθαινεις το μαθαινεις για χομπι δεν θα σε νοιαζει η αξιολογηση των καππων,το χομπι σου κανεις δεν σου δημιουργει προβλημα στη δουλεια σου/μελλοντικη δουλεια σου...
Το προβλημα σου ειναι οτι εχεις παθει πλυση εγκεφαλου απο τις μπουρδες των συνελευσεων. Ναι το ν+2 ειναι καταστροφικο και παρανοικο αν εφαρμοστει ετσι οπως ειναι τωρα το ελληνικο πανεπιστημιο, αλλα τα αμερικανικα ευρωπαικα κανονικα πανεπιστημια εφαρμοζουν μαζι με αυτο και ολα τα αλλα,και το αποτελεσμα ειναι το ακριβως αντιθετο.

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #251 on: March 23, 2012, 02:46:55 am »

Έπρεπε να βγω να σου την πω για να αναφέρεις όλα αυτά τα if ε; (Που ακόμη και με αυτά διαφωνώ αλλά δεν είναι της ώρας).

Εγώ έχω φάει πλύση εγκεφάλου; Με ξέρεις κι από χτες για να τα λες αυτά;

Καλά λένε ότι είσαι επικίνδυνος.

KalODIa
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #252 on: March 23, 2012, 02:54:44 am »

Τα πανεπιστήμια και ειδικά τα πολυτεχνεία υπήρχε λόγος που ήταν 5ετής φοίτηση. Πλέον η ανεργία έχει φτάσει σε επίπεδα 50%, οπότε το 5% που θα προστεθεί από 3ετή πανεπιστήμια = είναι μηδαμινή η διαφορά.

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να κρατάμε προσχήματα. Πλέον που έχει σκάσει η φούσκα της οικονομίας ποσώς ενδιαφέρει την νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση για το φαίνεστε. Πλέον βγαίνουν και μας χλευάζουν οι πολιτικοί και εμείς κουνάμε σα χάνοι το κεφάλι. Το πανεπιστήμιο (3+2) είναι το λιγότερο κακό από αυτά που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στην πλέον νεκρή αγορά εργασίας.

Εάν πράγματι σε όλους τους φοιτητές τους ενδιαφέρει το συμφέρον τους μπορούν να το δείξουν στις εκλογές. Οποιαδήποτε επιπρόσθετη συζήτηση μεταξύ μας καθίσταται ανούσια. Όπως βλέπετε κανείς δεν ρωτάει τους φοιτητές.

gate4

View Profile
« Reply #253 on: March 23, 2012, 02:59:24 am »

Απο χθες σου ειπα οτι κατανοω αυτα που λες,οτι ΣΥΜΠΑΣΧΩ συγκεκριμενα.Ουτε απαντησα επειδη μου την ειπες  jerk
Το 2ο ενικο "εσυ" ειναι στο γενικο προσωπο και δεν σημαινει ΕΣΥ προσωπικα.
Εχεις παθει ομως πλυση εγκεφαλου γιατι μολις δεις ν+2 πεταγεσαι,για σενα ν+2 = κυβερνητικη πολιτικη που θελει να διωξει τους αιωνιους απο τα πανεπιστημια κτλ. Αυτο ΔΕΝ ισχυει απαραιτητα αν παει πακετο με τα αλλα.
Τι να σου πω παρακατω?καληνυχτα...

asmd
Guest
« Reply #254 on: March 23, 2012, 10:39:59 am »

Quote from: BabylonX on March 23, 2012, 02:09:23 am
Μα τώρα έχει νόημα αυτό που λες;

Ακόμη κι αυτούς που τους ενδιαφέρει τι μαθαίνουν, θα τους επηρεάσει ένα νέο πρόγραμμα σπουδών; Εδώ ξέρω άτομα που μπήκαν το 2003 με το παλιό και δίνουν ακόμη με εκείνο! Τι νόημα πχ να έχει για έναν 4ετή εάν αλλάξει το πρόγραμμα; Θα τον επηρεάσει καθόλου στις γνώσεις που κατά 80% έχει πάρει;

Με αυτή τη σχολή δε μας μένει χρόνος για κοινωνικές συναναστροφές καλά καλά, με το πρόγραμμα σπουδών θα ασχολούμαστε;

Από την άλλη, είναι δυνατόν οι ψαρωμένοι νεούληδες που δε ξέρουν που τους πάνε τα 4 να μπορούν να εκφέρουν γνώμη για το πρόγραμμα σπουδών;

Ο μόνος που μπορεί να έχει εμπεριστατωμένη άποψη είναι αυτός που τελείωσε τη σχολή ώστε α)και να έχει σφαιρική άποψη για το τι διδάσκεται και πως αλλά και β) να έχει και τη διάθεση και το χρόνο να ασχοληθεί!

Δεν διαφωνώ με αυτό που λες.. είναι αλήθεια.

Μπορεί να μην επηρεάσει κάποιον που είναι στα τελειώματα.. ή και κάποιον πολύ μικρότερο στα έτη, αλλά σίγουρα θα επηρεάσει τους επόμενους και γι' αυτόν τον λόγο ότι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την κατάσταση, έστω για τους επόμενους μετράει.

Γιατί εάν διορθώνεις πράγματα τα οποία θα σε επηρεάσουν άμεσα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ουσιαστικό για τους επόμενους.

Απλά ίσως κάποιοι επόμενοι προσπαθήσουν να διορθώσουν και αυτοί με την σειρά τους κάτι που τους επηρεάζει άμεσα, αλλά δεν χτυπάει την ρίζα του προβλήματος.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Go Up Print
Jump to: