• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:40:19 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:40:19 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 74
Guests: 90
Total: 164
ppapadoe
themis01
johnk
jojos
kpapama
Toaoutplasedakitoubiseswa
atampakc
apsathas
dleivadi
BossiTsif
Argiris
ellimoschou
theofr
gkyrodi
stolieras
theresnocur3
amprozos
DK06
dorapangeiou
ΦΙδανης Αριστοτελης
Σταυρος23
alexbaroutes
stefpapa21
giannisd
jim_sklab
tasos gourd
thathas12
KZerenidis
mixkats
eleftheria
Roidos
cealexop
Notac
christinabisdeki
Spyros.kleanthous
superkolios
Nikos_313
grethem
bougatsa
xarisagraf
nmpampal
whatdoesthefoxsay
Fotis
itsikou
qwertyuiop
mike1996
AA RE LEWN
mmikelo
christina02
thomassamaras
valco08
gpap
Deviate
vaggelis.ntokas
johnnypap
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
moutdimi
mrotskos
NickSpan
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!  (Read 44386 times)
John
Guest
Re: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!
« Reply #210 on: March 22, 2012, 13:15:56 pm »

Quote from: gillan on March 21, 2012, 15:20:33 pm
Δε στηριζω το οτι θα φυγει στον Μαργαρη, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ που λογω θεσης εχει πολυ καλη πληροφορηση.... Θα δουμε ομως αυριο.

Οπως και να χει η δεσμευση του Μαργαρη και της Μαυριδου οτι θα τον διωξουν ειναι φοβερα ισχυρα χαρτια που αυριο θα τα παιξουμε!

Αυτό είναι το νόημα της αντιεξουσιαστικής αναρχίας! Ο κοσμήτορας και η γραμματέας αποφασίζουν και διατάζουν ποιος κάνει μάθημα και ποιος όχι, ποιος δουλεύει και ποιος όχι, και οι αγωνιστές επαναστάτες χειροκροτάνε!

Δε ντρέπεσαι Κάππο με έκοψες στο μάθημα και χάνω το μεταπτυχιακό μου στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που με δέχτηκαν, πρέπει να απολυθείς! Μπρος γραμματέα μπρος κοσμήτορα και πρόεδρε απολύστε τον! Σαμποτάρει το μέλλον μου! Σαμποτάρει το ακριβοπληρωμένο μεταπτυχιακό μου!
« Last Edit: March 22, 2012, 13:18:15 pm by John » Logged
giannhs12
Θαμώνας

be the change you wanna see !!!!

View Profile
« Reply #211 on: March 22, 2012, 14:06:12 pm »

Quote from: gate4 on March 22, 2012, 12:20:26 pm
στη ουσια σαν πρωτοετο εχει δωσει 1 εξεταστικη και εχει παρακολουθησει ενα εξαμηνο και εβγαλε το συμπερασμα οτι ολοι εμεις που διαμαρτυρομαστε ειμαστε οι μαλακες και ολα στην σχολη δουλευουν ρολοι.
Τι σου ειναι η υποδοχη και περιηγηση πρωτοετων στην σχολη  Grin
αδερφε δεν ειμαι πρωτοετο οπως με αποκαλεις αλλα δευτεροετο..... και ναι  ξερω τι θα πει να εχεις δασκαλο τον καππο (τον αλλο τον κανακη τον παρακολουθησα 2 φορες μονο) ...αλλα νομιζω οτι ο καππος  κανει καλο μαθημα, στις εξετασεις τα σκατωνει(kai gia aυτο θεωρω οτι η ολη κινηση ηταν σωστη απο τη μερια των συμφοιτητων μου οσον αφορα τον τροπο εξετασης του μαθηματοσ αλλα οχι και να διωξουμε τον καππο) ........
.και εμενα προσωπικα με βοηθησαν τα μαθηματικα(τα οποια δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι τα περιφρονουν ετσι και θεωρουν οτι δεν επρεπε να διδασκονται σε μια πολυτεχνικη σχολη).......να μην εξεταζονται με αυτον τον τροπο ναι συμφωνω και εγω. .και μακαρι να ειχαμε εργαστηρια πολλα και να τα βλεπαμε στην πραξη ολα αυτα.....πχ διαφορικες να αποστηθιζεις τισ λυσεις clairaut κ.α. τετοια ειναι απαραδεκτο.. θα μπορουσαν να υπαρχουν προοδοι ασκησεις ανοικτα βιβλια και να δινουμε πιο πολλη σημασια σε αλλα μαθηματα οπωσ κυκλωματα ,πεδια(στα οποια οχι απλα χρειαζεται ο λογισμος 2 αλλα ειναι βασικοτατος ), ηλεκτρονικες και τετοια.........να σου πω ομως που διαφωνω με ολη την κατασταση...(και δε θεωρω οτι επειδη ξερω λιγο λογισμο 2 εμαθα τον κοσμο ολο οπως ειδα σε ενα προηγουμενο post)...να σου πω απλα που διαφωνω σε καποια σημεια με ολη τη κινηση αυτη προς τον καππο......
ηλεκτρονικη 1 και κυκλωματα 2 που εγινε χαμος στις βαθμολογιες κανεις απο εσας τους μεγαλους δεν παραπονεθηκε στην καδη και στο χατζοπουλο και στους αλλους των κυκλωματων 2 που κανουν σκατα μαθημα γιατι στα θεματα ηταν "εξηγημενοι"....η καδη στο τελευταιο μαθημα "εδωσε" μια ασκηση που ηταν θεμα στις εξετασεις , βαλανε και ενα θεμα ιδιο με το περσινο (το οποιο einai λυμενο στο sedra smith) ε και λιγο θεωρια το 5 πιανοταν για τους μεγαλους που μπορουσαν να καταλαβουν περισσοτερα απο εμας τα "¨χαζα" μικρα....το ιδιο και στα κυκλωματα 2 μια ασκηση- θεμα στις εξετασεις την ειπε ο δαιος μεσα στην ταξη(δε λεω οτι ο δαιος ειναι κακος ή οτι ειναι κακο που ελυσε μια ασκηση παρομοια(καλυτερα ολοιδια πρεπει να πω) με αυτη που ζητησε)...ειδα στους βαθμους οτι απο τους συμοφοιτητες μου που ειμαστε στο ιδιο εξαμηνο εγινε χαμος στους βαθμους ενω πολλοι συμφοιτητες μου απο μεγαλυτερα ετη περασαν (κυριως στην ηλεκτρονικη 1).....δεν το βλεπω καθολου ανταγωνιστικα αντιθετως χαιρομαι οταν βλεπω οτι σε ενα μαθημα υπαρχει μεγαλη επιτυχια γιατι αυτο σημαινει οτι και οι διασκοντες και εμεις σαν φοιτητες κανουμε σωστα τη δουλεια μας και ολη η ομαδα λειττουργει σωστα(οχι παντα βεβαια αλλα τις περισσοτερες φορες αυτο δειχνει νομιζω)......οσον αφορα το λογισμο2  ο καππος και εγω πιστευω οτι τα θεματα που ζηταει ειναι περιεργα και εξωπραγματικα ορισμενα ζητηματα αλλα σαν δασκαλος ειναι καλος τουλαχιστον...αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δε πρεπει να αλλαξει τα θεματα του ή οτι δε μπορει να βαλει προοδους και τετοια......
TeeKay
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #212 on: March 22, 2012, 14:07:30 pm »

Quote from: John on March 22, 2012, 13:15:56 pm
Δε στηριζω το οτι θα φυγει στον Μαργαρη, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ που λογω θεσης εχει πολυ καλη πληροφορηση.... Θα δουμε ομως αυριο.

Οπως και να χει η δεσμευση του Μαργαρη και της Μαυριδου οτι θα τον διωξουν ειναι φοβερα ισχυρα χαρτια που αυριο θα τα παιξουμε!

Αυτό είναι το νόημα της αντιεξουσιαστικής αναρχίας! Ο κοσμήτορας και η γραμματέας αποφασίζουν και διατάζουν ποιος κάνει μάθημα και ποιος όχι, ποιος δουλεύει και ποιος όχι, και οι αγωνιστές επαναστάτες χειροκροτάνε!

Δε ντρέπεσαι Κάππο με έκοψες στο μάθημα και χάνω το μεταπτυχιακό μου στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που με δέχτηκαν, πρέπει να απολυθείς! Μπρος γραμματέα μπρος κοσμήτορα και πρόεδρε απολύστε τον! Σαμποτάρει το μέλλον μου! Σαμποτάρει το ακριβοπληρωμένο μεταπτυχιακό μου!

Οχι ρε, μπραβο που αν και το χρωσταω το μαθημα για πτυχιο με κοβεις και δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη!
Μπραβο που αναγκαζομαι να μενω ενα εξαμηνο ακομα σε μια σχολη εξαιτιας σου!
Μπραβο σου που στο δημοσιο πανεπιστημιο που εργαζεσαι βρισκεις και τα κανεις ολα αυτα αφου τιποτα δεν απειλει τη θεσουλα σου...

Δεν εχουν ολα τα πραγματα μονο μια οψη...  Wink

The Energy Never Dies!
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη τ&#
« Reply #213 on: March 22, 2012, 14:09:16 pm »

Θα διαφωνησω στα κ2. Τα θεματα ηταν ενταξει αλλα ειχαν παρα πολλες πραξεις σε λιγο χρονο. Και οι περισσοτεροι δεν γραψαν καλα οπως και γω γιατι καναν χοντραδες λαθη απροσεξιας. Ηλεκτρονικη δεν ξερω τι εγινε
thanasis_leo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #214 on: March 22, 2012, 14:21:18 pm »

Σήμερα δεν γίνεται Συνέλευση Τμήματος?
Έγινε? Γίνεται?
Θα πουν τίποτα για το δίδυμο της συμφοράς ΚΚ?
conquer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I am what I am,someone has to be

View Profile
« Reply #215 on: March 22, 2012, 14:24:12 pm »

Το πρόβλημα φίλε μου του 2ου έτους είναι στην εξέταση. Δε με νοιάζει τι κάνει στο μάθημά του ο Κάππος και αν είναι καλός δάσκαλος,αλλά τα θέματα που βάζει είναι εξωπραγματικά και πρακτικά 100% άσχετα με το αντικείμενό μας. Εκτός και αν το διαστημόπλοιο φέτος είναι πρόβλημα καθημερινότητας του ηλ.μηχανικού. Το πρόβλημα είναι όταν περισσότερα κατάλαβα για την ανάλυση διανυσματικού πεδίου από τον Παπαγιαννάκη του πεδίου  παρά ποτέ από τον Κάππο. Πρόβλημα είναι όταν πλησιάζοντας στο πτυχίο,έχοντας περάσει πεδία , δε μπορείς να περάσεις το "εργαλείο" για αυτά γιατί ένας άνθρωπος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα όταν πρόκειται για εξετάσεις. Για το μάθημά του...πάντα υποστηρικτές θα υπάρχουν,αλλά δεν είδα κανένα που να του άρεσαν τα θέματά του,ο τρόπος εξέτασης (αποστήθιση κλπ) και η εσωτερική βάση ( που είναι τραγικό να διατηρείται! )
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #216 on: March 22, 2012, 14:33:57 pm »

Παλιοχαφιέ Κάππο με έκοψες στο μάθημα και χάνω το μεταπτυχιακό μου στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που με δέχτηκαν, πρέπει να απολυθείς! Μπρος γραμματέα μπρος κοσμήτορα και πρόεδρε απολύστε τον! Σαμποτάρει το μέλλον μου! Σαμποτάρει το ακριβοπληρωμένο μεταπτυχιακό μου!

Ξέρεις οτι υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πρόβλημα με τον κάππο και λογισμό 2 και ότι ο κάππος σίγουρα δεν είναι προλεταριοποιημένος προσφάτως μετανάστης που με το ζόρι τα βγάζει πέρα και θα μείνει στον δρόμο αν φύγει απο ενα μάθημα. Γνωρίζεις ότι ποτέ η κομμουνιστική αριστερά η αναρχία η αντιεξουσιαστική αναρχια (?????????????) και δεν χερωγωτι δεν έδειχναν ιδιαίτερη συμπάθεια στους ακαδημαικούς και ιδιαίτερα στους ακαδημαικούς ενός άλλου κόσμου (του κόσμου τους). Το να δείχνεις αλληλεγγύη σε κάποιον που θέλει να μην υπάρχεις, ενώ έχει την μόρφωση να καταλάβει τι και γιατί είσαι , καταλαβαίνεις οτι έρχεται σε μεγαλύτερη αντίφαση απο την αντίφαση που ανέφερες  , ειδικά αν υποθέσουμε οτι δεν χρησιμοποιήθηκε  ΚΡΑΤΙΚΟΣ -ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ με βίαιο η "βίαιο" τρόπο και με τρόπο που μπορεί να καθιερωθεί η να αναπαραχθεί σε άλλα επίπεδα.Ασε που η αλληλεγγύη δεν είναι μονής κατεύθυνσης...αλλά τεσπά

Λοιπόν αν δεχτούμε λίγο πολύ τα παραπάνω..εσύ φένεται οτι περρισσότερο νοιάζεσαι για την εικόνα του χώρου και τα ιδανικά του παρα για την αποπομπή κάππου.Νοιάζεσαι μάλιστα τόσο πολύ να τον υπερασπιστείς  που φτιάχνεις  αρκετά ακραία ακραιοποίηση όπως : "ακριβοπληρωμένο μεταπτυχιακό στο εξωτερικό" (λες και το κάνει αυτό τόσο μεγάλο ποσοστό η και αν το έκανε θα ήταν τόσο αντιφατικό με την ιδεολογία του...) , "ποιος ΔΟΥΛΕΥΕΙ και ποιός οχι" (κάτι που δεν διευκρινίστηκε καθόλου αν θα γίνει και με ποιόν τρόπο),αναρχία (λές και υπάρχει σημαντικό ποσοστό αναρχικών στην διαμαρτυρία η υπάρχει σκέτο.) ,απόλυση (βαριά λέξη που κάνείς κομμουνιστης - αναρχικός δεν θα ήθελε να του φορτωθεί) κτλπ. Αυτά δεν είναι ο μέσος όρος .Αλλά εντάξει δεν είναι το θέμα σου ο χώρος ...απλά γιατί να κρυφτείς πίσω απο αυτό??

Η δεύτερη περίπτωση είναι απλά να κάνεις μια προσωπική επίθεση για να καταλήξεις εκεί που θές . Η επίθεση λέει απλά :  αυτή η κίνηση για τον κάππο δεν είναι σωστή διότι εσύ δεν είσαι συνεπης με τον χώρο σου και ανήκεις στην κίνηση. Κάτι που καταλήγει μόνο σε μια προσωπική επίθεση γιατι ο συλογισμός είναι λανθασμένος σε τέτοιας εμβέλειας θέματα ακόμα και αν τα ενδιάμεσα βήματα είναι τα ορθότερα δυνατά.

bonjour2 bonjour2 bonjour2

giannhs12
Θαμώνας

be the change you wanna see !!!!

View Profile
« Reply #217 on: March 22, 2012, 14:36:52 pm »

Quote from: conquer on March 22, 2012, 14:24:12 pm
Το πρόβλημα φίλε μου του 2ου έτους είναι στην εξέταση. Δε με νοιάζει τι κάνει στο μάθημά του ο Κάππος και αν είναι καλός δάσκαλος,αλλά τα θέματα που βάζει είναι εξωπραγματικά και πρακτικά 100% άσχετα με το αντικείμενό μας. Εκτός και αν το διαστημόπλοιο φέτος είναι πρόβλημα καθημερινότητας του ηλ.μηχανικού. Το πρόβλημα είναι όταν περισσότερα κατάλαβα για την ανάλυση διανυσματικού πεδίου από τον Παπαγιαννάκη του πεδίου  παρά ποτέ από τον Κάππο. Πρόβλημα είναι όταν πλησιάζοντας στο πτυχίο,έχοντας περάσει πεδία , δε μπορείς να περάσεις το "εργαλείο" για αυτά γιατί ένας άνθρωπος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα όταν πρόκειται για εξετάσεις. Για το μάθημά του...πάντα υποστηρικτές θα υπάρχουν,αλλά δεν είδα κανένα που να του άρεσαν τα θέματά του,ο τρόπος εξέτασης (αποστήθιση κλπ) και η εσωτερική βάση ( που είναι τραγικό να διατηρείται! )
σε ορισμενα συμφωνω φιλε μαζι σου.................αλλα νομιζω οτι τα θεματα του καππου μονο αποστηθιση δε θελουν.....ναι ειναι εξωπραγματικα (γι αυτο πρεπει και να τα αλλαξει και να βαλει προοδους ασκησεις ) αλλα δε θελουν αποστηθιση.αντιθετα τα θεματα του πεδιου (το 1 εχω δει αλλα ειμαι σιγουρος σχεδον οτι αυτο θα γινεται και στα αλλα) θελουν αποστηθιση γιατι για εμενα προσωπικα δισδασκονται απαραδεκτα πχ δε γινεται να κανει ηλεκτροστατικο ενα ολοκληρο εξαμηνο και ενα αλλο ολοκηλρο εξαμηνο μαγνητοστατικο ...καντα ενα μαθημα ,βαλτα στο 3ο εξαμηνο , διωξε καποιες παπαριες απο την υλη(οπως γειωτες και ενα τμημα του κατοπτρισμου) και κανε ενα μαθημα ωραιο στη διδασκαλια και εξεταζε ωραια και απλα πραματα στις εξετασεις(νομιζω ηταν καλες οι εξετασεις στο πεδιο 1 αλλα σου εβγαζαν την πιστη ολο το εξαμηνο με τις μαλακιες που εκαναν)και στο 4ο εξαμηνο κανε κυματα οχι στο 5ο και στο 6ο....οι εξισωσεις του maxwell σε ολοκληρωμενη μορφη ολες μαζι παρουσιαζονται του χρονου στο πεδιο 3 νομιζω ...αυτο δε γινεται ειναι απαραδεκτο........
ΥΓ Δεν εχει σχεση με το συκρεκριμενο topic απλα εποειδη αναφερες την αποστηθιση...εγω βλεπω πολυ την αποστηθιση στα πεδια και οχι τοσο στο λογισμο...που αν κατι ειναι σημαντικο ειναι τα πεδια τα οποια ενω δε διδασκονται σωστα  δε γινεται τιποτα για να αλλαξει ο τροπος διδασκαλιας γιατι επικρατει η αποψη οτι ειναι τα απιο δυσκολα μαθηματα στη σχολη.....
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #218 on: March 22, 2012, 14:40:14 pm »

Quote from: giannhs12 on March 22, 2012, 14:06:12 pm
Για τον condemned το πρωτοετο το ειπα,αλλα και για αυτους που εχουν μυαλα πρωτοετου που απορριπτουν με σιγουρια την αποψη ατομων που ειναι και 5 χρονια μεγαλυτεροι,και εχουν δωσει και 15 20 εξεταστικες περισσοτερες!
Κυκλωματα και ηλεκτρονικη δεν εχω ιδεα τι εγινε αλλα που ποιο το προβλημα?Δηλαδη επρεπε να λυσεις ενα υπερκυκλωμα η ενα υπερενισχυτη για να νιωσεις "καππος"? Grin
Ρε προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα, η προταση τα περιλαμβανει ολα!
Και να εισαι σιγουρος οτι ακομα και για 10 στα στανταρντς της σχολης να εισαι,να περασουν τα χρονια και να χεις την ιδια ορεξη που εχεις τωρα να μαθεις τις αχρηστες βλακειες που διδασκουν, καππου θα βρεθει καπποιος η καπποιοι που θα σου κανει να εχεις την ιδια αισθηση σε μικροτερο η μεγαλυτερο βαθμο που εχουν αυτοι που τωρα τους λες "τεμπελαριο που γκρινιαζουν για να περασουν το μαθημα"!
ελεος ομως  Grin

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
John
Guest
« Reply #219 on: March 22, 2012, 14:50:08 pm »

Quote from: g on March 22, 2012, 14:33:57 pm

Παλιοχαφιέ Κάππο με έκοψες στο μάθημα και χάνω το μεταπτυχιακό μου στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που με δέχτηκαν, πρέπει να απολυθείς! Μπρος γραμματέα μπρος κοσμήτορα και πρόεδρε απολύστε τον! Σαμποτάρει το μέλλον μου! Σαμποτάρει το ακριβοπληρωμένο μεταπτυχιακό μου!

Ξέρεις οτι υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πρόβλημα με τον κάππο και λογισμό 2 και ότι ο κάππος σίγουρα δεν είναι προλεταριοποιημένος προσφάτως μετανάστης που με το ζόρι τα βγάζει πέρα και θα μείνει στον δρόμο αν φύγει απο ενα μάθημα. Γνωρίζεις ότι ποτέ η κομμουνιστική αριστερά η αναρχία η αντιεξουσιαστική αναρχια (?????????????) και δεν χερωγωτι δεν έδειχναν ιδιαίτερη συμπάθεια στους ακαδημαικούς και ιδιαίτερα στους ακαδημαικούς ενός άλλου κόσμου (του κόσμου τους). Το να δείχνεις αλληλεγγύη σε κάποιον που θέλει να μην υπάρχεις, ενώ έχει την μόρφωση να καταλάβει τι και γιατί είσαι , καταλαβαίνεις οτι έρχεται σε μεγαλύτερη αντίφαση απο την αντίφαση που ανέφερες  , ειδικά αν υποθέσουμε οτι δεν χρησιμοποιήθηκε  ΚΡΑΤΙΚΟΣ -ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ με βίαιο η "βίαιο" τρόπο και με τρόπο που μπορεί να καθιερωθεί η να αναπαραχθεί σε άλλα επίπεδα.Ασε που η αλληλεγγύη δεν είναι μονής κατεύθυνσης...αλλά τεσπά

Λοιπόν αν δεχτούμε λίγο πολύ τα παραπάνω..εσύ φένεται οτι περρισσότερο νοιάζεσαι για την εικόνα του χώρου και τα ιδανικά του παρα για την αποπομπή κάππου.Νοιάζεσαι μάλιστα τόσο πολύ να τον υπερασπιστείς  που φτιάχνεις  αρκετά ακραία ακραιοποίηση όπως : "ακριβοπληρωμένο μεταπτυχιακό στο εξωτερικό" (λες και το κάνει αυτό τόσο μεγάλο ποσοστό η και αν το έκανε θα ήταν τόσο αντιφατικό με την ιδεολογία του...) , "ποιος ΔΟΥΛΕΥΕΙ και ποιός οχι" (κάτι που δεν διευκρινίστηκε καθόλου αν θα γίνει και με ποιόν τρόπο),αναρχία (λές και υπάρχει σημαντικό ποσοστό αναρχικών στην διαμαρτυρία η υπάρχει σκέτο.) ,απόλυση (βαριά λέξη που κάνείς κομμουνιστης - αναρχικός δεν θα ήθελε να του φορτωθεί) κτλπ. Αυτά δεν είναι ο μέσος όρος .Αλλά εντάξει δεν είναι το θέμα σου ο χώρος ...απλά γιατί να κρυφτείς πίσω απο αυτό??

Η δεύτερη περίπτωση είναι απλά να κάνεις μια προσωπική επίθεση για να καταλήξεις εκεί που θές . Η επίθεση λέει απλά :  αυτή η κίνηση για τον κάππο δεν είναι σωστή διότι εσύ δεν είσαι συνεπης με τον χώρο σου και ανήκεις στην κίνηση. Κάτι που καταλήγει μόνο σε μια προσωπική επίθεση γιατι ο συλογισμός είναι λανθασμένος σε τέτοιας εμβέλειας θέματα ακόμα και αν τα ενδιάμεσα βήματα είναι τα ορθότερα δυνατά.

bonjour2 bonjour2 bonjour2

Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

Άτομο που βγαίνει και λέει "δε με νοιάζει, ας μείνει άνεργος, δικό του πρόβλημα" επειδή απλά τον έκοψε σε μάθημα για μένα του αξίζει φτύσιμο και τίποτε άλλο. Αν μάλιστα το παίζει και αριστερός/αναρχικός τότε το φτύσιμο πρέπει να είναι και εμπλουτισμένο για να μην πω τίποτα χειρότερο. Το ίδιο άτομο που καλούσε σε κινητοποιήσεις εναντίον της κατάργησης της μονιμότητας, εναντίον της εισόδου των επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο. Να μην κάνουν οι εταιρίες ότι γουστάρουν αλλά να κάνουμε εμείς δηλαδή. Δεν θέλουμε να καταργήσουμε τα αφεντικά αλλά να πάρουμε τη θέση τους;

Δε με νοιάζει τι θα κάνετε με τον Κάππο. Βρείτε τρόπο να το αντιμετωπίσετε. Έτσι κι αλλιώς καμία σοβαρή κίνηση δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Το να μαζευτούν 2 παρέες των 5 ατόμων 2 φορές και να πάνε στο γραφείο του δε λέγεται κινητοποίηση και συλλογική αντιμετώπιση του προβλήματος. Οργανώστε συζητήσεις και φέρτε τον σηκωτό, επιβάλτε του να έρθει. Αν δεν παίρνει από λόγια πλακώστε τον και στο ξύλο ακόμα, δε με νοιάζει.
asmd
Guest
« Reply #220 on: March 22, 2012, 14:53:03 pm »

Quote from: John on March 22, 2012, 14:50:08 pm

...

Δε με νοιάζει τι θα κάνετε με τον Κάππο. Βρείτε τρόπο να το αντιμετωπίσετε. Έτσι κι αλλιώς καμία σοβαρή κίνηση δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Το να μαζευτούν 2 παρέες των 5 ατόμων 2 φορές και να πάνε στο γραφείο του δε λέγεται κινητοποίηση και συλλογική αντιμετώπιση του προβλήματος. Οργανώστε συζητήσεις και φέρτε τον σηκωτό, επιβάλτε του να έρθει. Αν δεν παίρνει από λόγια πλακώστε τον και στο ξύλο ακόμα, δε με νοιάζει.

αντιεξουσιαστικές οι αντιλήψεις σου Smiley
gmtms
Guest
« Reply #221 on: March 22, 2012, 15:01:11 pm »

Άν όχι γελοίες.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #222 on: March 22, 2012, 15:03:29 pm »

Quote from: giannhs12 on March 22, 2012, 14:36:52 pm
σε ορισμενα συμφωνω φιλε μαζι σου.................αλλα νομιζω οτι τα θεματα του καππου μονο αποστηθιση δε θελουν.....ναι ειναι εξωπραγματικα (γι αυτο πρεπει και να τα αλλαξει και να βαλει προοδους ασκησεις ) αλλα δε θελουν αποστηθιση.αντιθετα τα θεματα του πεδιου (το 1 εχω δει αλλα ειμαι σιγουρος σχεδον οτι αυτο θα γινεται και στα αλλα) θελουν αποστηθιση γιατι για εμενα προσωπικα δισδασκονται απαραδεκτα πχ δε γινεται να κανει ηλεκτροστατικο ενα ολοκληρο εξαμηνο και ενα αλλο ολοκηλρο εξαμηνο μαγνητοστατικο ...καντα ενα μαθημα ,βαλτα στο 3ο εξαμηνο , διωξε καποιες παπαριες απο την υλη(οπως γειωτες και ενα τμημα του κατοπτρισμου) και κανε ενα μαθημα ωραιο στη διδασκαλια και εξεταζε ωραια και απλα πραματα στις εξετασεις(νομιζω ηταν καλες οι εξετασεις στο πεδιο 1 αλλα σου εβγαζαν την πιστη ολο το εξαμηνο με τις μαλακιες που εκαναν)και στο 4ο εξαμηνο κανε κυματα οχι στο 5ο και στο 6ο....οι εξισωσεις του maxwell σε ολοκληρωμενη μορφη ολες μαζι παρουσιαζονται του χρονου στο πεδιο 3 νομιζω ...αυτο δε γινεται ειναι απαραδεκτο........

λολ γι' αυτα που έχω κάνει bold. Απλα λολ.

Δηλαδή σε ένα εξάμηνο εσύ το μαθες το ηλεκτροστατικό στην τρίχα που ηθελες καπακι και μαγνητοστατικό;  Cheesy

bay bay timy.
John
Guest
« Reply #223 on: March 22, 2012, 15:03:37 pm »

Quote from: gmtms on March 22, 2012, 15:01:11 pm
Άν όχι γελοίες.

Φυσικά και είναι γελοίες. Τι περίμενες;
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #224 on: March 22, 2012, 15:06:59 pm »

Quote from: giannhs12 on March 22, 2012, 14:36:52 pm
δε γινεται να κανει ηλεκτροστατικο ενα ολοκληρο εξαμηνο και ενα αλλο ολοκηλρο εξαμηνο μαγνητοστατικο ...καντα ενα μαθημα ,βαλτα στο 3ο εξαμηνο , διωξε καποιες παπαριες απο την υλη(οπως γειωτες και ενα τμημα του κατοπτρισμου) και κανε ενα μαθημα ωραιο στη διδασκαλια και εξεταζε ωραια και απλα πραματα στις εξετασεις(νομιζω ηταν καλες οι εξετασεις στο πεδιο 1 αλλα σου εβγαζαν την πιστη ολο το εξαμηνο με τις μαλακιες που εκαναν)και στο 4ο εξαμηνο κανε κυματα οχι στο 5ο και στο 6ο....οι εξισωσεις του maxwell σε ολοκληρωμενη μορφη ολες μαζι παρουσιαζονται του χρονου στο πεδιο 3 νομιζω ...αυτο δε γινεται ειναι απαραδεκτο........

Eδω λέμε να σπάσει ο λογισμός 2, και θα μπουν 2 πεδία σε 1?
Τότε είναι που δεν θα ένοιωθες απολύτως τίποτα  Tongue Ακόμη και αν πετάξεις έξω αυτά που λες

Με πρόλαβε το προβατάκι  Tongue
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20 Go Up Print
Jump to: