• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:07:01 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:07:01 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426688
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 51
Guests: 94
Total: 145
mike_x
mkakale
amaliakon
Mr Watson
ELEF
swthrhs
Leftor
chaniotism
george14
Kenedy
jimalexoud
dtsiamis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
hevidis3524
Captain
Aristidis Aristidou
glavdakis
BlackClara
christina02
Nekt
cremidhs
nikitask
thomasdt
tzortzis
narcos
Marihouan820
mimaki
Fotis Roukoutakis
dnikoa
maestros
palladas
mmikelo
CasualUndergrad
thunder
sterlouk
chrisdardas
elena.v
dr.giorgos
Pakapis5
kmarkad
JoHn!
chriskazakos
xdallas
bilbo
ZontanosThrylos
Toaoutplasedakitoubiseswa
DimGeo
elias_farhood
kakousios
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 2ο Εξάμηνο > Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός (Moderators: chatzikys, tzortzis) > [C++] Flaming και παραπονα σε σχεση με τις εργασιες
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: [C++] Flaming και παραπονα σε σχεση με τις εργασιες  (Read 7134 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: [C++] Flaming και παραπονα σε σχεση με τις εργασιες
« Reply #15 on: December 18, 2011, 18:58:22 pm »

Quote from: arashi on December 18, 2011, 18:57:37 pm
τα μαθηματα του Κορτεση ειναι σιχαμενα και δεν εχουν ΚΑΜΙΑ

επαναλαμβανω ΚΑΜΙΑ

εαν δεν διαβασες καλα ειπα ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ

σχεση η συγγενεια με τον τομεα

Εκ του Τομεα   Cool
οοοοοοοοοοοοχι
λες ψεμματα
εγω σημερα δε μπορουσα να κανω malloc 2d array στα παραλληλα! Grin Grin Grin Grin

εκ του δηθεν τομεα

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #16 on: December 18, 2011, 19:01:46 pm »

δλδ εγω που περασα το 2003 τη C με 5 νυχτα και χωρις τιποτα

οταν ξαναεπιασα τις εργασιες του Πιτσιανη το 2010

λες ειχα γερα θεμελια απο τω καιρω εκεινο

η εμαθα ο,τι εμαθα ολομοναχος?

クリスチネットあなたの者だから...
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #17 on: December 18, 2011, 23:37:01 pm »

Quote from: arashi on December 18, 2011, 19:01:46 pm

Aσε αρασι ο απλυτος ειναι για το πουτσο μη σπαταλας σαλιο. Εχει μαθει στα ετοιμα.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: December 19, 2011, 00:43:25 am »

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι η C++ είναι κακή επιλογή για να μάθεις Object Oriented Programming. Υπάρχουν γλώσσες που είναι όντως OOP ( βλέπε java , and not python ).

H C , δηλαδή το πρώτο μάθημα από τα δύο είναι καλή γλώσσα για να μάθεις να γράφεις low level με access σε όλα τα features του λειτουργικού. Αλλά μέχρι εκεί. Τέρας δεν λέω, αλλά παραπάνω δεν πάει εύκολα σαν γλώσσα για εκπαίδευση.

Τώρα για τον "πολυμορφισμό" που ακούτε συνέχεια, δεν μαθαίνεται από σημειώσεις. Το να παπαγαλίσεις εκείνες τις 5 σελίδες του Κορτέση δεν έχει νόημα, δεν καταλαβαίνεις τίποτα ( ούτε ο ίδιος καταλαβαίνει ... ) και απλά τα μαθαίνεις αναγκαστικά για τις εξετάσεις. Sad truth, is sad.

Quote from: arashi on December 18, 2011, 19:01:46 pm

Οι εργασίες του Πιτσιάνη δεν είχαν σχέση με C++ πόσο μάλλον με OOP. Ήταν τυπική , ακαδημαϊκή εφαρμογή του 1% της C για να γράψεις έναν - δύο αλγόριθμους. Ένα malloc , ένα pointer to function για την pthread_create και αυτό ήταν.
« Last Edit: December 19, 2011, 00:47:04 am by Issle » Logged

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
« Reply #19 on: December 19, 2011, 04:33:48 am »

Εγώ πέρασα τη C τότε 2ο εξάμηνο το 2002...δε χρησιμοποιούσα το διαδίκτυο τότε και δε διάβαζα από ηλεκτρονικές πηγές (πχ ebook).  Είχα αγοράσει ένα βιβλίο για τη C  με κριτήριο το ότι ήταν το πιο μικρό σε όγκο στο βιβλιοπωλείο και άρα θα διαβαζόταν εύκολα...λίγο το χρησιμοποίησα...Η εμπειρία μου στον προγραμματισμό ήταν από το 1ο εξάμηνο με φόρτραν και πασκάλ...
Δε ξέρω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά έχοντας τελειώσει τη σχολή έχω να πω ότι το μάθημα της C ήταν από τα λίγα μαθήματα των οποίων η παρακολούθηση με βοήθησε πρακτικά...οι σημειώσεις του Κορτέση από την άλλη, αν και μου φαινόντουσαν δύσκολες στην αρχή, είναι οι καλύτερες σημειώσεις που πήρα από τη σχολή με την έννοια ότι περιέχουν με πεντακάθαρο τρόπο την ελάχιστη ποσότητα γνώσης για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις του μαθήματος...δεν πλατιάζουν και δεν περιέχουν "εγκυκλοπαιδικές γνώσεις"

Δε νομίζω ότι το πρόβλημα σας είναι οι σημειώσεις ή τα μαθήματα. Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν έχετε μάθει να διαβάζετε όπως γινόταν την εποχή προ WEB. Την εποχή εκείνη το μόνο που είχες να κοιτάξεις ήταν το βιβλίο που είχες μπροστά σου και για να το καταλάβεις το διάβαζες ξανά και ξανά μέχρι να καταλάβεις το τι θέλει να πει ο ποιητής...στη σημερινή εποχή με το διαδίκτυο οι άνθρωποι τείνουν να μη λειτουργούν έτσι .Στην πρώτη δυσκολία  ανατρέχουν στο google ή σε άλλες συγκεκριμένες ιστοσελίδες για να επιλύσουν το πρόβλημα τους. Αυτό είναι μία βοήθεια χρήσιμη αν ξες να τη χρησιμοποιείς με σύνεση αλλά καταστροφική στην αντίθετη περίπτωση γτ κινδυνεύεις να αναλωθείς στο σερφάρισμα σε διάφορους ιστοτόπους εναποθέτοντας τις ελπίδες σου στο νετ και αποδιοργανώνοντας τη σκέψη σου τη στιγμή που για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα θα έπρεπε να είσαι συγκεντρωμένος στις σημειώσεις σου και μόνο, ποντάροντας στο ότι κάποια στιγμή ο εγκέφαλος σου θα ανταποκριθεί στον τρόπο που είναι διατυπωμένο το κείμενο και η πληροφορία που περιέχει...δεν πρόκειται να βρεις στο νετ κάτι περισσότερο από αυτά που λένε οι σημειώσεις σου, το πολύ πολύ να βρεις κάτι διαφορετικά διατυπωμένο αλλά στην ουσία θα είναι το ίδιο...
Το πρόβλημα αυτό το έχω και εγώ και πολλές φορές ενώ θέλω να κάνω κάτι συγκεκριμένο σε κάποιο τομέα, από το πολύ ψάξιμο στο νετ, κουράζομαι πριν ακόμα κάνω αυτό που θέλω...αποτέλεσμα =0...

Ο Αντι-WEB-ίστας

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: December 19, 2011, 08:41:09 am »

Δε νομίζω ότι το πρόβλημα σας είναι οι σημειώσεις ή τα μαθήματα. Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν έχετε μάθει να διαβάζετε όπως γινόταν την εποχή προ WEB.

Εγώ το 2002 από το net διάβαζα πάντως. Υπήρχε και net και web και forums. Μάλλον εσύ ήσουν εκτός τεχνολογίας. Ήταν η εποχή που όποιος είχε DSL έκανε το pc του web server και πουλούσε hosting Smiley  

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: December 19, 2011, 09:52:23 am »

Quote from: EAJ on December 19, 2011, 04:33:48 am
Εγώ πέρασα τη C τότε 2ο εξάμηνο το 2002...δε χρησιμοποιούσα το διαδίκτυο τότε και δε διάβαζα από ηλεκτρονικές πηγές (πχ ebook).  Είχα αγοράσει ένα βιβλίο για τη C  με κριτήριο το ότι ήταν το πιο μικρό σε όγκο στο βιβλιοπωλείο και άρα θα διαβαζόταν εύκολα...λίγο το χρησιμοποίησα...Η εμπειρία μου στον προγραμματισμό ήταν από το 1ο εξάμηνο με φόρτραν και πασκάλ...
Δε ξέρω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά έχοντας τελειώσει τη σχολή έχω να πω ότι το μάθημα της C ήταν από τα λίγα μαθήματα των οποίων η παρακολούθηση με βοήθησε πρακτικά...οι σημειώσεις του Κορτέση από την άλλη, αν και μου φαινόντουσαν δύσκολες στην αρχή, είναι οι καλύτερες σημειώσεις που πήρα από τη σχολή με την έννοια ότι περιέχουν με πεντακάθαρο τρόπο την ελάχιστη ποσότητα γνώσης για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις του μαθήματος...δεν πλατιάζουν και δεν περιέχουν "εγκυκλοπαιδικές γνώσεις"

Δε νομίζω ότι το πρόβλημα σας είναι οι σημειώσεις ή τα μαθήματα. Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν έχετε μάθει να διαβάζετε όπως γινόταν την εποχή προ WEB. Την εποχή εκείνη το μόνο που είχες να κοιτάξεις ήταν το βιβλίο που είχες μπροστά σου και για να το καταλάβεις το διάβαζες ξανά και ξανά μέχρι να καταλάβεις το τι θέλει να πει ο ποιητής...στη σημερινή εποχή με το διαδίκτυο οι άνθρωποι τείνουν να μη λειτουργούν έτσι .Στην πρώτη δυσκολία  ανατρέχουν στο google ή σε άλλες συγκεκριμένες ιστοσελίδες για να επιλύσουν το πρόβλημα τους. Αυτό είναι μία βοήθεια χρήσιμη αν ξες να τη χρησιμοποιείς με σύνεση αλλά καταστροφική στην αντίθετη περίπτωση γτ κινδυνεύεις να αναλωθείς στο σερφάρισμα σε διάφορους ιστοτόπους εναποθέτοντας τις ελπίδες σου στο νετ και αποδιοργανώνοντας τη σκέψη σου τη στιγμή που για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα θα έπρεπε να είσαι συγκεντρωμένος στις σημειώσεις σου και μόνο, ποντάροντας στο ότι κάποια στιγμή ο εγκέφαλος σου θα ανταποκριθεί στον τρόπο που είναι διατυπωμένο το κείμενο και η πληροφορία που περιέχει...δεν πρόκειται να βρεις στο νετ κάτι περισσότερο από αυτά που λένε οι σημειώσεις σου, το πολύ πολύ να βρεις κάτι διαφορετικά διατυπωμένο αλλά στην ουσία θα είναι το ίδιο...
Το πρόβλημα αυτό το έχω και εγώ και πολλές φορές ενώ θέλω να κάνω κάτι συγκεκριμένο σε κάποιο τομέα, από το πολύ ψάξιμο στο νετ, κουράζομαι πριν ακόμα κάνω αυτό που θέλω...αποτέλεσμα =0...

Ο Αντι-WEB-ίστας

τωρα εγω θα φταιω αμα γαμωσταυρισω?
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #22 on: December 19, 2011, 11:24:06 am »

don't feed the troll

serious troll is serious

κλπ

εξάλλου ο εατζ είναι τηλεπ
με το σταγονόμετρο αυτά που σου λέει για χρήση τεχνολογίας Tongue

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: December 19, 2011, 15:41:16 pm »

Quote from: Issle on December 19, 2011, 08:41:09 am
Δε νομίζω ότι το πρόβλημα σας είναι οι σημειώσεις ή τα μαθήματα. Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν έχετε μάθει να διαβάζετε όπως γινόταν την εποχή προ WEB.

Εγώ το 2002 από το net διάβαζα πάντως. Υπήρχε και net και web και forums. Μάλλον εσύ ήσουν εκτός τεχνολογίας. Ήταν η εποχή που όποιος είχε DSL έκανε το pc του web server και πουλούσε hosting Smiley  

Ορίστε τι εννοώ όταν γράφω ότι το διαδίκτυο αποσυντονίζει τον εγκέφαλο και δε μπορεί να συγκεντρωθεί όπως μπορούσε στην προ WEB εποχή. Πού γράφω ρε ότι το 2002 δεν υπήρχε WEB; Να το τι γράφω για το 2002 Smiley

Εγώ πέρασα τη C τότε 2ο εξάμηνο το 2002...δε χρησιμοποιούσα το διαδίκτυο τότε και δε διάβαζα από ηλεκτρονικές πηγές (πχ ebook). 

Γράφω ότι δεν το χρησιμοποιούσα και όχι ότι δεν υπήρχε...στην πράξη το χρησιμοποιούσα για να κατεβάσω τις σημειώσεις και το σχετικό λογισμικό για τη C αλλά ως εκεί...και μόνο έτσι χρησιμοποιούσα το διαδίκτυο σχεδόν μέχρι να τελειώσω τη σχολή...δε χρειάστηκε πουθενά αλλού...
Και ναι ήμουν εκτός τεχνολογίας σχετικά με άλλους μιας και ήμουν των θετικών επιστημών περισσότερο εκείνη την εποχή. Παρ' όλα αυτά διαβάζοντας μόνο τις σημειώσεις του Κορτέση, το βιβλίο του Πάγκαλου και ένα άλλο βιβλίο για τη Pascal την οποία την εξέταζαν μαζί με τη C τότε, κατάφερα και τις εργασίες να κάνω και να πάρω και ένα εύκολο 10 στο μάθημα. Ο υπολογιστής μου τότε ήταν ένας Pentium 150MHz , 1.2 G σκληρός, 32 ΜΒ ραμ και 2 ΜΒ κάρτα γραφικών...ούτε usb είχε, ούτε λαν ούτε 56κ μόντεμ...

Οπότε όταν ακούω φοιτητές να κλαίγονται για τις σημειώσεις του Κορτέση δε συμπεραίνω ότι οι σημειώσεις είναι κακές ή δυσνότητες αλλά ότι αυτοί που τα λένε αυτά ίσως βρίσκονται σε λάθος σχολή, ίσως έπρεπε να πάνε στο μαθηματικό ή σε κανά ΤΕΙ ...ίσως βέβαια και να μην έχουν μάθει να διαβάζουν όπως εξήγησα παραπάνω...

Ο Προγραμματιστής

Νόμπελ Οικονομικών
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #24 on: December 19, 2011, 16:42:27 pm »

Πού γράφω ρε ότι το 2002 δεν υπήρχε WEB;

Την εποχή εκείνη το μόνο που είχες να κοιτάξεις ήταν το βιβλίο που είχες μπροστά σου και για να το καταλάβεις το διάβαζες ξανά και ξανά

οκ ...

Οπότε όταν ακούω φοιτητές να κλαίγονται για τις σημειώσεις του Κορτέση δε συμπεραίνω ότι οι σημειώσεις είναι κακές

Και εγώ όταν ακούω εσένα να λες αυτό καταλαβαίνω ότι τελείωσες τη σχολή και ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει ( και πώς υλοποιείται ) ο πολυμορφισμός στον οποίο αναφέρεται το μάθημα της C++. Παρόλα αυτά έχεις άποψη επί του θέματος ...

Πάω στοίχημα πάντως ότι παρόλο που πείρες 10 δεν έχεις ιδέα ούτε από C, ούτε από C++, όπως γενικά δεν έχεις καν ιδέα του τι λες γενικά ( καλά το δεύτερο είναι της πάσης γνωστό ). Μια συμβουλή, αν θες να τρολλάρεις, στους μεγάλους, όχι στα μικρά του δεύτερου έτους.

Pentium 150MHz, ούτε usb είχε, ούτε λαν ούτε 56κ μόντεμ... , το χρησιμοποιούσα για να κατεβάσω τις σημειώσεις ...

Και πσσστ, προσπάθησε να το κάνεις και σωστά, είσαι γεμάτος ανακρίβειες και αντιφάσεις ...

Και όσο για τα ΤΕΙ, μη το γελάς, καλύτερο προγραμματισμό ξέρουν από σένα ...
« Last Edit: December 19, 2011, 16:51:35 pm by Issle » Logged

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #25 on: December 19, 2011, 17:12:00 pm »

Quote from: Issle on December 19, 2011, 16:42:27 pm
[...]Μια συμβουλή, αν θες να τρολλάρεις, στους μεγάλους, όχι στα μικρά του δεύτερου έτους.
[...]
για να καθίσεις να απαντήσεις επιμέρους, μια χαρά σε τρόλαρε φίλος Tongue

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: December 19, 2011, 17:48:38 pm »

Πού γράφω ρε ότι το 2002 δεν υπήρχε WEB;

Την εποχή εκείνη το μόνο που είχες να κοιτάξεις ήταν το βιβλίο που είχες μπροστά σου και για να το καταλάβεις το διάβαζες ξανά και ξανά

οκ ...

Και σε ξαναρωτάω: Πού γράφω ρε ότι το 2002 δεν υπήρχε WEB;
Από ότι φαίνεται το πρόβλημα αυτοσυγκέντρωσης είναι πιο σοβαρό μιας και χάνεσαι όταν μεσολαβεί μία τελεία στο γραπτό κείμενο...

Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν έχετε μάθει να διαβάζετε όπως γινόταν την εποχή προ WEB. Την εποχή εκείνη το μόνο που είχες να κοιτάξεις ήταν το βιβλίο που είχες μπροστά σου και για να το καταλάβεις το διάβαζες ξανά και ξανά μέχρι να καταλάβεις το τι θέλει να πει ο ποιητής..

η πρόταση που παρέθεσες αναφέρεται στην αμέσως προηγούμενη πρόταση πριν από την τελεία και στην οποία γράφω για την προ WEB εποχή χωρίς να διευκρινίζω το πότε ήταν και πότε τέλειωσε ειδικότερα...επιπλέον την πρόταση πριν από την τελεία την παρέθεσες στο προηγούμενο σου ποστ οπότε στην ουσία απάντησες παραθέτοντας το ίδιο κείμενο πράγμα για το οποίο έχω να πω
Successful Troll is successful

Οπότε όταν ακούω φοιτητές να κλαίγονται για τις σημειώσεις του Κορτέση δε συμπεραίνω ότι οι σημειώσεις είναι κακές

Και εγώ όταν ακούω εσένα να λες αυτό καταλαβαίνω ότι τελείωσες τη σχολή και ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει ( και πώς υλοποιείται ) ο πολυμορφισμός στον οποίο αναφέρεται το μάθημα της C++. Παρόλα αυτά έχεις άποψη επί του θέματος ...

Εξήγησε μου πού ακριβώς αναφέρθηκα στον πολυμορφισμό ή γενικότερα στον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό. Το 2002 στο 2ο εξάμηνο δεν υπήρχαν στην ύλη διδασκαλίας γτ δεν χωρούσαν στα μαθήματα...Εγώ αναφέρθηκα ρητά στο 2002 και αν νομίζεις ότι ο αντικειμενοστραφής προγραμματισμός είναι τόσο πολύ πιο δύσκολος με τόσο δύσκολες έννοιες τότε βγάζω τα συμπεράσματα μου για σένα...ενδεικτικά ένα είναι ότι δε ξέρεις τπτ από την ουσία της άλγεβρας...

Πάω στοίχημα πάντως ότι παρόλο που πείρες 10 δεν έχεις ιδέα ούτε από C, ούτε από C++, όπως γενικά δεν έχεις καν ιδέα του τι λες γενικά ( καλά το δεύτερο είναι της πάσης γνωστό ). Μια συμβουλή, αν θες να τρολλάρεις, στους μεγάλους, όχι στα μικρά του δεύτερου έτους.

Είχα το 1 από τα 4 δεκάρια τον ιούνιο του 2002 και είχαν δώσει συνολικά 300-500 άτομα κάπου...οπότε αν εγώ δε ξέρω C φαντάζομαι πόσο C ξέρουν οι υπόλοιποι 150 (αν ήταν τόσοι) που κατάφεραν να περάσουν το μάθημα και πόσο C ξέρουν αυτοί που δε μπορούσαν να κάνουν τις εργασίες...δεν πρόκειται να σου αποδείξω το τι ξέρω γτ δεν αξίζεις...απλά σου δείχνω τον παραλογισμό των συλλογισμών σου....

Pentium 150MHz, ούτε usb είχε, ούτε λαν ούτε 56κ μόντεμ... , το χρησιμοποιούσα για να κατεβάσω τις σημειώσεις ...

Και πσσστ, προσπάθησε να το κάνεις και σωστά, είσαι γεμάτος ανακρίβειες και αντιφάσεις ...

πάλι κόβεις και ράβεις προτάσεις μου αλλά είπαμε "successful troll is successful"
Αν ανατρέξεις στο κανονικό ποστ θα δεις ότι πάλι δεν αναφέρομαι σε αυτό που νομίζεις τον υπολογιστή αλλά στο WEB στο οποίο μπορούσα να έχω πρόσβαση από τα εργαστήρια του πανεπιστημίου και να παίρνω αρχεία με τις δισκέτες 1.44ΜΒ... μέγα τρολλ εσύ  Grin

Όσο για τα ΤΕΙ δε μπορώ παρά να σκάσω στα γέλια γτ αν εγώ που πήρα 10 δε ξέρω προγραμματισμό τότε το 80% των ηλεκτρολόγων που είναι πάνω κάτω όσοι έπαιρναν κάτω από 9 δε ξέρει ντιπ για ντιπ  Grin Grin Grin που να φτάσουν τους ΤΕΙτζήδες οι Ηλεκτρολόγοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  Grin

Ο ΦιλοΤΕΙτζής
« Last Edit: December 19, 2011, 17:54:35 pm by EAJ » Logged

Νόμπελ Οικονομικών
Anyparktos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #27 on: December 19, 2011, 17:54:46 pm »

Εσυ πάνε μάζεψε κανα ροδάκινο κι ασε τους προγραμματισμούς,δε κάνουν για σενα.  Grin

Για τα υπόλοιπα παιδιά και σοβαρά τώρα: Ναι,οι σημειώσεις του Κορτέση είναι χάλια αλλά το βιβλίο είναι μια χαρά.Κι αν ψάχνετε να βρείτε άκρη με τις εργασίες ή θέλετε να διαβάσετε για τις εξετάσεις,κατεβάστε μια παρτίδα λυμένων παλιών εργασιών,δείτε τι ζητάει ο Κορτέσης από προγραμματιστικά και μετά αποκρυπτογραφήστε τις βλακώδεις εκφωνήσεις του.Ναι,είναι κόπος αλλά τι να κάνουμε...Ενεργειακός με 9.5 στη C++ εδώ.Οι παραπάνω συμβουλές δεν είναι για να μάθετε προγραμματισμό,είναι για να περάσετε τα μαθήματα του Κορτέση.Για να μάθετε γενικά...  Grin Ρωτήστε κανά ΤΕΙτζη ή βρείτε έναν καλό ηλεκτρονικάριο.

With great power come great circuit breakers.And great cross sections.And great relays.
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: December 19, 2011, 18:21:28 pm »

Ρε Ανύπαρκτε , κάνε τους ένα φροντιστήριο να κονομήσεις να δικτυωθείς και να βγάλεις και τα σπασμένα από τα λεφτά που έδινες σε άλλα φροντιστήρια εσύ...όλα εγώ πρέπει να στα προτείνω;
Μετά που θα μάθετε προγραμματισμό παιδάκια να έρθετε σε εμένα και θα σας δώσω για εργάτες (για όλο το χρόνο) σε κάτι μεγαλοκτηματίες που ξέρω και εξάγουν στο εξωτερικό συνεισφέροντας στην πραγματική οικονομία γτ δύσκολο να εργαστείτε σαν προγραμματιστές με αυτά που βλέπω στο φόρουμ και στην Ελλάδα ...καταρχήν
1)υπάρχει μεγάλη ανεργία στους προγραμματιστές και για να βρεις δουλειά θα πρέπει να έχεις προϋπηρεσία...
2)δε θα σε δεχτεί καμία εταιρεία να εργαστείς σαν προγραμματιστής μετά τα 35 τουλάχιστον στην Ελλάδα γτ προτιμούν τους πιο φρέσκους 20αρηδες που και πιο φτηνοί είναι και μαθαίνουν πιο εύκολα τις νέες τεχνολογίες...στα 35 οι προγραμματιστές θα πρέπει να έχουν εναλλακτικό σχέδιο για να συνεχίσουν την καριέρα τους μπαίνοντας στο τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας ή σε κάποια άλλη θέση ή σε άλλη εταιρεία...οι καλοί μπορεί να πάρουν και προαγωγή και να γίνουν διευθυντές σε ομάδες προγραμματιστών
3) Το πτυχίο σας δε θα σας ανοίξει καμία πόρτα εκτός και αν έχετε καλό βαθμό ή αποδεδειγμένες ικανότητες όπως προσφέρουν πχ κάποιες πιστοποιήσεις του εξωτερικού...
4)Αν καταφέρετε και βρείτε κάποια θέση θα έχετε αρχικό μισθό κάτω από τα 700 από ό,τι προβλέπεται για το μέλλον...

Αγαπούλα, κουτούλα ...το κεφάλι στον τοίχο για τον προγραμματισμό με τον οποίο έμπλεξες...
ΥΓ: Ξέρω είμαι οφ τόπικ αλλά και αυτά χρήσιμα είναι για τους δεινοπαθούντες φοιτητές ηλεκτρολόγους

Ο Μη πιστοποιημένος
« Last Edit: December 19, 2011, 18:24:12 pm by EAJ » Logged

Νόμπελ Οικονομικών
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #29 on: December 19, 2011, 18:51:00 pm »

Quote from: EAJ on December 19, 2011, 17:48:38 pm

Είχα το 1 από τα 4 δεκάρια τον ιούνιο του 2002 και είχαν δώσει συνολικά 300-500 άτομα κάπου...οπότε αν εγώ δε ξέρω C φαντάζομαι πόσο C ξέρουν οι υπόλοιποι 150 (αν ήταν τόσοι) που κατάφεραν να περάσουν το μάθημα και πόσο C ξέρουν αυτοί που δε μπορούσαν να κάνουν τις εργασίες...δεν πρόκειται να σου αποδείξω το τι ξέρω γτ δεν αξίζεις...απλά σου δείχνω τον παραλογισμό των συλλογισμών σου....

πάλι κόβεις και ράβεις προτάσεις μου αλλά είπαμε "successful troll is successful"
Αν ανατρέξεις στο κανονικό ποστ θα δεις ότι πάλι δεν αναφέρομαι σε αυτό που νομίζεις τον υπολογιστή αλλά στο WEB στο οποίο μπορούσα να έχω πρόσβαση από τα εργαστήρια του πανεπιστημίου και να παίρνω αρχεία με τις δισκέτες 1.44ΜΒ... μέγα τρολλ εσύ  Grin

Όσο για τα ΤΕΙ δε μπορώ παρά να σκάσω στα γέλια γτ αν εγώ που πήρα 10 δε ξέρω προγραμματισμό τότε το 80% των ηλεκτρολόγων που είναι πάνω κάτω όσοι έπαιρναν κάτω από 9 δε ξέρει ντιπ για ντιπ  Grin Grin Grin που να φτάσουν τους ΤΕΙτζήδες οι Ηλεκτρολόγοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  Grin

Ο ΦιλοΤΕΙτζής

Ξέρω ότι ταΐζω το τρολλ αλλά... here goes Tongue

Αν πιστεύεις ότι ξέρεις προγραμματισμό επειδή πήρες μεγάλο βαθμό στη C ή στη C++ στη σχολή τότε... δεν ξέρεις προγραμματισμό.  Όπως γίνεται στη σχολή είναι απλώς ένα μάθημα, που μαθαίνεις την ύλη και γράφεις κάποια συγκεκριμένα θέματα πάνω σ' αυτά που διάβασες.  Ο πραγματικός προγραμματισμός σε μια πρακτική εφαρμογή δεν έχει καμία σχέση μ' αυτό.  Ξέρω άτομα που πήραν χαμηλότερους βαθμούς από μένα αλλά ξέρουν καλύτερο προγραμματισμό από μένα.

Υ.Γ. Συμφωνώ πάντως ότι οι σημειώσεις του Κορτέση δεν είναι τόσο άθλιες για τις ανάγκες του μαθήματος.

Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to: