• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:52:02 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:52:02 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 119
Total: 176
eed
gpapailio
atampakc
ArchieHadCells
Summand
lasef
swthrhs
Aristidis Aristidou
witchingHour
Leftor
DarkMagiK06
andripappa
idchatzi
Σταυρος23
RAFI
Evripidis
ඞ
chaniotism
Fotis
manwlakhs
kourkou
Tsomp
andreaspaper
fopapadopoulos
nikos123321
3rdDegreeBurn
giorgostss
George_RT
geo66
ntina
asimomyti
stelinas
sunagrida
HlektrikhPatata
despoina15
ΡΙΤΟΣΧΑ
charbel
m.renia
Vromofona Kathikia
bit11
Gagauss
Saint_GR
meliou
tasos gourd
stefpapa21
alexlemp
engineer2030
Maximos7
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γ/Σ Φοιτητών Τετάρτη 12/10
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 Go Down Print
Author Topic: Γ/Σ Φοιτητών Τετάρτη 12/10  (Read 34455 times)
patoho
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Γ/Σ Φοιτητών Τετάρτη 12/10
« Reply #180 on: October 13, 2011, 21:27:28 pm »

Quote from: megapixel on October 13, 2011, 11:00:42 am

Επισης οταν  ειπαν οτι θα μας δωσουν επιλογη συγγραματος και οχι το μονοδρομο του ενος,
πολλοι προσπαθουσαν να κανουν καταληψη λεγοντας οτι τα βιβλια θα τα πληρωνουμε/ σε μαθηματα που εχουν 2 και πανω βιβλια θα μας δινουν μονο ενα και αλλα λοιπα γελοια..

συναδελφε το προβλημα με τα βιβλια ισως δεν το ειδες επειδη ο μαργαρης ενωσε τους 2 τομους του και ετσι περνουμε τα 2 μαζι...

επισης, απ οσο ξερω, περσυ στα Κ3 οι συναδελφοι δεν πηραν βιβλιο γιατι οπως τους ειπαν επιτρεπεται μονο ενα συγγραμα ανα μαθημα...

τελος, βλεποντας πριν απο λιγο τον καταλογο προτεινομενων  συγγραματων απο τον ευδοξο, στο Πεδιο Ι τα παιδια παιρνουν μονο τον 1ο τομο του κ.Τσιμπουκη και οχι και τους 3 που παιρναμε καποτε!!, ο καθηγητης ενωσε και αυτος του ς τομους για να μη φανει το προβλημα...
και φυσικα δεν εχω ιδεα τι θα γινει με τα βιβλια των ασκησεων που μας εδιναν καποτε...

« Last Edit: October 13, 2011, 21:33:16 pm by patoho » Logged

ειμαι σε απογνωση
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #181 on: October 13, 2011, 21:43:03 pm »

Quote from: thanasiskehagias on October 13, 2011, 16:26:48 pm
Αναρωτιέμαι: αυτά που γράφεις
Quote from: Grecs on October 13, 2011, 11:47:49 am
Oχι δεν ειναι υποθεσεις υπαρχουν τα παραδειγματα του εξωτερικου

Επισης στα βιβλια αρχισανε τα οργανα με το λογισμο και τα πεδια και ηδη ξεκαθαρα ο νομος γραφει οτι βιβλια καπουτ απο το 14

Σορυ κιολας αλλα για το βιβλια καπουτ απο το 14 εγω ειχα μεινει στο προσχεδιο και παραδεχτηκα το λαθος μου. Αλλα δε μπορω  να παραβλεψω το οτι υπηρχε τετοια προθεση στο προσχεδιο σε συνδυασμο με τα φετινα φαινομενα (ηδη στο πεδιο και στο λογισμο 2 φοιτητες καλουνται να πληρωσουν καποιους τομους αν δεν βρεθει λυση, που δε το βλεπω, και οτι στον τομεα ηδη καθηγητες μας λενε οτι τις σημειωσεις μαλλον θα τις βγαζουμε εμεις φωτοτυπια γιατι δεν υπαρχουν πλεον λεφτα). Αλλωστε ξερουμε πολυ καλα οτι ουτε νομους λογαριαζουν ουτε συνταγματα οποτε μπορουμε να περιμενουμε τα παντα σιγουρα οχι προς το συμφερον μας.

Το οτι υπαρχουν παραδειγματα στο εξωτερικο ειναι αδιαμφισβητητο, αφου πραγματα που πανε να περασουν εδω εχουν περασει εκει απο καιρο και αυτος που ριχτηκε πιο πολυ απο τα μετρα ειναι αυτοι που γεννηθηκανε φτωχοι και καταδικαζονται να καταλληξουν φτωχοτεροι. Αναριθμητα παραδειγματα πολλα εχουν θιχτει σε συζητησεις δε θα κατσω να αναλυσω.

Οσο για το συλλογισμο περι καταληψης συγνωμη που το λεω αλλα μου δινετε την εντυπωση ενος ατομου που δεν εχει επαφη με το κοσμο εκτος πανεπιστημιου. Τιποτα δεν αρχιζει και δεν τελειωνει σε μια καταληψη ποσο μαλλον η δημοσια δωρεαν παιδεια. Δεν την θεωρω αυτοσκοπο αλλα αναγκαια σε περιπτωση γενικου ξεσηκωμου. Κατι το οποιο δεν επιτευχθει οποτε και εληξε... ισως να πρεπε να λειξει και πιο νωρις. Πλεον οπως εχουν τα πραγματα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να αντισταθουμε σε αλλαγες. Δυστυχως μεσα σε αυτο το συστημα δεν υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης οπως εγω την εννοω. Για να υπαρξει βελτιωση θα πρεπει να δουμε αλλαγες εκτος πανεπιστημιου. Βεβαια πολλοι συμφοιτητες και καθηγητες οπως βλεπω ειναι κλεισμενοι στο μικροκοσμο τους και μετρανε τα παντα με χαμενες εξεταστικες και οχι χαμενες ζωες συνανθρωπων τους. Αν την στιγμη που εξω γινεται οτι ναναι μιλαμε για μη υποτιμηση του πανεπιστημιου , εχουμε χασει το δασος και κοιταμε το δεντρο.

Μαρεσει που βγαζετε συμπερασματα για μενα αν μπορουσα να σας στειλω να γραψετε και λογισμο 2 για μενα θα ταν τελεια αλλα μαλλον ζηταω πολλα.

Επισης οι ειρωνιες περι προπαγανδας να λειπουν μιας και ειναι συζητηση μεσω ιντερνετ και δε με ξερετε. Δεν εχω τιποτα να κρυψω δεν ανηκω πουθενα δεν πολυασχολουμε  με τα κοινα της σχολης για δικους μου λογους. 

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #182 on: October 13, 2011, 21:51:30 pm »

Quote from: patoho on October 13, 2011, 21:27:28 pm
Quote from: megapixel on October 13, 2011, 11:00:42 am

Επισης οταν  ειπαν οτι θα μας δωσουν επιλογη συγγραματος και οχι το μονοδρομο του ενος,
πολλοι προσπαθουσαν να κανουν καταληψη λεγοντας οτι τα βιβλια θα τα πληρωνουμε/ σε μαθηματα που εχουν 2 και πανω βιβλια θα μας δινουν μονο ενα και αλλα λοιπα γελοια..

συναδελφε το προβλημα με τα βιβλια ισως δεν το ειδες επειδη ο μαργαρης ενωσε τους 2 τομους του και ετσι περνουμε τα 2 μαζι...

επισης, απ οσο ξερω, περσυ στα Κ3 οι συναδελφοι δεν πηραν βιβλιο γιατι οπως τους ειπαν επιτρεπεται μονο ενα συγγραμα ανα μαθημα...

τελος, βλεποντας πριν απο λιγο τον καταλογο προτεινομενων  συγγραματων απο τον ευδοξο, στο Πεδιο Ι τα παιδια παιρνουν μονο τον 1ο τομο του κ.Τσιμπουκη και οχι και τους 3 που παιρναμε καποτε!!, ο καθηγητης ενωσε και αυτος του ς τομους για να μη φανει το προβλημα...
και φυσικα δεν εχω ιδεα τι θα γινει με τα βιβλια των ασκησεων που μας εδιναν καποτε...

Τους ένωσε τους τόμους αλλά είναι πάνω απο 1000 (1600) και πιαθνώς αν του βάλει χέρι το υπουργείο.

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #183 on: October 13, 2011, 22:11:35 pm »

Quote from: theoxan on October 13, 2011, 18:42:46 pm
Και για να εμπλουτίσω τον λόγο μου με μια αυθεντία σαν κλασσικός τημμυς: Αυτά που λέω συνδέονται με το 3
http://www.democracyreloaded.gr/articles/view/523
τρελο αγορι...
την επομενη φορα που θα ποσταρεις αυθεντια ψαξτο καλυτερα...
γιατι αυτη ψιλοαπετυχες...

http://inconue.wordpress.com/2010/12/31/%c2%abdix-strategies-de-manipulation-de-masses%c2%bb-faussement-attribues-a-chomsky/
http://omadeon.wordpress.com/2011/01/15/chomsky-hoax-manipulation-strategies/#uk

punk'd

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #184 on: October 13, 2011, 22:14:45 pm »

Quote from: i_am_batman on October 13, 2011, 21:18:08 pm
Quote from: Link-gr on October 13, 2011, 19:27:48 pm

Δεν κατάλαβα ποια ήταν ακριβώς η ταμπέλα; Η λέξη δεπ; Αν ήταν αυτή, δεν τη χρησιμοποίησα για να κατηγοριοποιήσω γενικά. Ως προς άλλες εκφάνσεις της ζωής τους μπορεί να λειτουργούν τελείως διαφορετικά (πχ πως πίνουν τον καφέ), δεν αναφέρθηκα σε κάτι άλλο.

Λες να αναφερόμουνα στη λέξη Δεπ? Η ταμπέλα ήταν ο χαρακτηρισμός της σκέψης του ως απολιτικ.
 Ένα ένα, λοιπόν.
νομίζω ότι αποτελεί καλή απάντηση, στο πολιτικά ξεγυμνωμένο το τάδε είναι γεγονός, το δείνα είναι υπόθεση και τα λοιπά... γιατί κάνει ξεκάθαρο, ότι με τις αρνήσεις και τη δημιουργικότητα τους, τα ανταγωνιστικά υποκείμενα παίρνουν μέρος στη διαμόρφωση των "γεγονότων". Και δεν αφήνει υπόνοιες, για καλές ή τέλος πάντων αόριστες προθέσεις από τη μεριά του κράτους.

Τώρα άμα εσένα σε κάλυψε η "μαθηματική σκέψη" πιο πάνω, οκ.
Όχι καθόλου καλή απάντηση δεν είναι και θα σου εξηγήσω και γιατί το λέω.
Έρχεται ο Κεχαγιας και σου λέει με την μαθηματική (όπως την χαρακτήρισαν άλλοι) σκέψη του την αντιδιαστολή των στοιχείων που παρατίθονται και την έλλειψη πραγματικών γεγονότων.
Αντ' αυτού η απάντηση σου είναι πως είναι αναμενόμενη η απαίτηση τέτοιων στοιχείων σε υποκείμενα που προέκυψαν απο τα κακώς κείμενα της μεταπολίτευσης(σε άλλο ποστ σου). Η έλλειψη ταξικής συνήδεισης είναι αυτή που τους απαγορεύει να δουν τις σωστές υποθέσεις που εγώ( i_am_batman) αυθαίρετα παραθέτω (σε αυτήν την περίπτωση-διδακτρα). Δεν υπάρχει ανάγκη εκ μέρους μου( i_am_batman ) λοιπόν να μιλήσω με επειχειρήματα σε ανθρώπους που οι πνευματικές(ταξικές, κοινωνικές ,πές το όπως θέλεις)  ελλείψεις τους δεν τους εξισώνει με τα δικά μου (αυθαίρετα) στάνταρ κοινωνικής και ταξικης ευαισθησίας.
Τόσο τους αφήνουν οι μεταπολιτευτικοί τους περιορισμοί και αγκυλώσεις, τόσα λένε.

Είναι ένα μιξ απο τα λεγόμενα σου, σε διάφορα ποστ. Αν δεν θέλεις να μιλήσεις με επιχειρήματα μην συμμετέχεις, αλλά ΟΧΙ οι προσβλητικές σου κατηγοριοποιήσεις  δεν είναι καλές απαντήσεις.

Να το πάρουμε τώρα απο την ανάποδη? Γιατί έχεις την ανάγκη να στηρίξεις τις δράσεις που υποστηρίζεις σε υποθέσεις δικές σου.Δεν επαρκούν οι ενστάσεις που έχεις πχ ως προς το νόμο ώς έχει?
 Φυσικά και εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω οτι πχ σε δέκα χρόνια η τότε κυβέρνηση δεν θα θελήσει να βάλει δίδακτρα. Ας μιλήσουν τότε για κατάληψη ώς τρόπο αντιδρασης σε αυτό.
Το γεγονός όμως ότι συζητάμε προκαταβολικές καταλήψεις για υποθετικά ζητήματα που αποσκοπεί?
Στο να βγεί απο το μυαλό της Διαμαντοπούλου η σκέψη σήμερα? Και πως θα μετρηθεί η αποτελεσματικότητα των αγώνων πχ σε έξι μήνες? Με εγκεφαλογράφημα? Με υπνωτισμό?
Έχεις κάθε δικαίωμα( υποχρέωση θα έλεγα καλύτερα) να είσαι(και όλοι μας) εξαιρετικά επιφυλακτικός απέναντι στην σημερινή (κυρίως) κυβέρνηση. Απο την άλλη δεν βρίσκω παράλογο τον κάθε κεχαγιά που ζητά αποδείξεις ειδικά για τέτοιες αυτοκαταστροφικές δράσεις.
Το οτι εσύ όμως είσαι πεπεισμένος για τις υποθέσεις σου δεν σημαίνει πως δικαιολογεί την έλλειψη επιχειρημάτων εκ μέρους σου.Και εν τέλει δε νομίζω πως θα κάνεις αγώνα μόνο με όσους συμμερίζονται αυτές τις υποθέσεις. Έχω την εντύπωση πως στόχος είναι η συσπείρωση όλων. Αλλιώς ποιος ο λόγος να συζητάμε.  Η συσπείρωση λοιπόν πιστέυω πως θα έρθει με στόχους και γεγονότα, όχι με ελιτίστικη αποδοχή ή όχι αυθαίρετων υποθέσεων.
Εδώ λοιπόν είναι ο Κεχαγιάς, πείσε τον , αν έχεις τη διάθεση. Αν όχι δεν χρειάζεται να τον προσβάλεις( και πολλούς άλλούς).
thanasiskehagias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Matlab Rules!!!

View Profile WWW
« Reply #185 on: October 13, 2011, 23:48:59 pm »

Σήμερα ο ουρανός είναι μαύρος, έχει κάνει καταιγίδα σε όλα τα γύρω χωριά, τα πουλια πετούν χαμηλά αλλά δεν μπορείς να μου λες ότι εδώ αναμένεται να βρέξει γιατι... που ξέρεις μπορεί και να μην βρέξει. Ας είμαστε πιο ειλικρινείς.
Εντωμεταξύ εγώ ΤΩΡΑ καίω τα σπίτια, κόβω τα δέντρα και γκρεμίζω τις γέφυρες επειδή ΜΠΟΡΕΙ να βρέξει. (Μια που το ρίξαμε στις μεταφορές και τον ποιητικό λόγο)

kerozen
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #186 on: October 13, 2011, 23:57:24 pm »

ΑΣΧΕΤΟ..μαθηματικο ιωαννινων ξεκινανε εξεταστικη αυριο και τελειωνουν 5 νοεμβρη.....χωρις παραλληλα να γινονται μαθηματα (αυτα ξεκινανε μετα τισ 5 νοεμβρη)εμεις γιατι παλι πηραμε μπουλοοοοοοοοοοοοοο?

abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #187 on: October 14, 2011, 00:39:45 am »

Quote from: thanasiskehagias on October 13, 2011, 23:48:59 pm
Σήμερα ο ουρανός είναι μαύρος, έχει κάνει καταιγίδα σε όλα τα γύρω χωριά, τα πουλια πετούν χαμηλά αλλά δεν μπορείς να μου λες ότι εδώ αναμένεται να βρέξει γιατι... που ξέρεις μπορεί και να μην βρέξει. Ας είμαστε πιο ειλικρινείς.
Εντωμεταξύ εγώ ΤΩΡΑ καίω τα σπίτια, κόβω τα δέντρα και γκρεμίζω τις γέφυρες επειδή ΜΠΟΡΕΙ να βρέξει. (Μια που το ρίξαμε στις μεταφορές και τον ποιητικό λόγο)
τελικά έβρεξε  Tongue

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
theoxan
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #188 on: October 14, 2011, 01:51:18 am »

Quote from: ^^DaRk_HunTeR on October 13, 2011, 22:11:35 pm
Και για να εμπλουτίσω τον λόγο μου με μια αυθεντία σαν κλασσικός τημμυς: Αυτά που λέω συνδέονται με το 3
http://www.democracyreloaded.gr/articles/view/523
τρελο αγορι...
την επομενη φορα που θα ποσταρεις αυθεντια ψαξτο καλυτερα...
γιατι αυτη ψιλοαπετυχες...

http://inconue.wordpress.com/2010/12/31/%c2%abdix-strategies-de-manipulation-de-masses%c2%bb-faussement-attribues-a-chomsky/
http://omadeon.wordpress.com/2011/01/15/chomsky-hoax-manipulation-strategies/#uk

punk'd

Είπα και μετά ότι σαρκαστικά την χρησιμοποιήσα (για να τρολλάρω τις εμμονές των τημμηδων) μην τρελένεσαι. Γράψε λάθος βλογκινγκ. Δεν αλλάζει όπως και να έχει την σημασία αυτών που είπα. Έχω πει και στα πόστ του σεργιάδη ότι είμαι ενάντια στις αυθεντίες. Το κείμενο το βρήκα αφού έγραψα το πόστ και θεώρησα ότι ταίριαζε δεν αποτελεί την βάση του πολιτικού μου λόγου. Τώρα αν εσύ έχεις προσωπικά issues από πριν ενάμιση χρόνο και ψάχνεις να μου την πεις no matter what gj.

Κ. Κεχαγιά μην μπολντάρετε αυτό το μπορεί σαν να υπάρχει πιθανότητα 10%. Όταν υπάρχει 99% πιθανότητα μάλλον υπάρχει λογική προβώ σε δράσεις. Σας είπα και στο προηγούμενο πόστ ότι δεν κρίνω την κατάληψη σαν μέσο όπως συνεχίζετε να κάνετε και σε αυτό το πόστ σας, κρίνω το ύφος του μπορεί που μπολντάρετε αφήνωντας να υπονοηθεί ότι η πιθανότητα για κάτι τέτοιο είναι 5%. Εκτός αν φτάνουμε να συζητάμε αν τα μέτρα του υπουργείου τα τελευταία χρόνια θέλουν να βοηθήσουν ή να χαντακώσουν την παιδεία. Αν συζητάμε αυτό οκ...
« Last Edit: October 14, 2011, 04:07:55 am by theoxan » Logged

http://negra-oveja.blogspot.com/
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #189 on: October 14, 2011, 01:53:55 am »

Quote from: thanasiskehagias on October 13, 2011, 23:48:59 pm
lol lol lol lol

Το 9οροφο ποτε θα το κλεισουμε λογω βροχης??

Quote from: abdel razek mahmut favala on October 14, 2011, 00:39:45 am
τελικά έβρεξε  Tongue

Grin Grin Grin Grin

Ερχεται μια μερα...
pengo
Guest
« Reply #190 on: October 14, 2011, 02:50:36 am »

Παράδειγμα 3. Οι καταλήψεις του ακαδημαϊκού έτους 2010-2011 έβλαψαν την εκπαιδευτική διαδικασία.

είναι υπόθεση. Συμφωνώ, αλλά της αποδίδω βαθμό αληθείας 99.9% (αν δεν συμφωνούμε σε αυτο δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την συζήτηση).

Αυτό είναι ένα από τα κύρια σημεία διαφωνίας με τους συναδέλφους και υποστηρικτές της κατάληψης.
Θεωρούν ότι οι καταλήψεις όχι μόνο δε βλάπτουν την εκπαιδευτική διαδικασία,
αλλά αντιθέτως αποτελούν (το μοναδικό?)  ανάχωμα εναντίον των μέτρων επιβολής της καθεστηκυίας τάξης στο σύνολό της.
Δυστυχώς,διαφωνούμε σε τόσο βασικά και στοιχειώδη ζητήματα που πολλές φορές ακόμη και η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε ήρεμα πλαίσια είναι αδύνατη...

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #191 on: October 14, 2011, 03:24:58 am »

Quote from: ACE on October 13, 2011, 12:26:19 pm
Σε αυτα που ειπε ο Issle και συνεχισε ο Link, να προσθεσω οτι οταν λες οχι στην εντατικοποιηση των σπουδων, αθελα σου, λες και οχι στο τοσο δυνατο πτυχιο. Η δυσκολια ενος πολυ καλου πολυτεχνειου ειναι αυτη που δημιουργει τοσο καλους μηχανικους.
Δεν γινεται να επικαλεισαι το καλο επιπεδο των πτυχιουχων των ελληνικων ΑΕΙ απο την μια για να υπερασπιστεις τον δημοσιο και δωρεαν χαρακτηρα της παιδειας και να θες να γινουν "πιο ευκολες" (η στην τελικη "να μην γινουν πιο δυσκολες") οι σπουδες απο την αλλη.
Πιστευω οτι ειναι προς το συμφερον μας να αξιωνουμε υψηλοτερο αλλα και δυσκολοτερο επιπεδο σπουδων.

Δεν είπα να περνάει ο φοιτητής πιο εύκολα.
Είπα να μπορεί να προσαρμόζει το πρόγραμμα σπουδών σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του.

Τέλος, προφανώς και το πανεπιστήμιο δεν πρέπει να στοχεύει στο δυνατό πτυχίο μέσω της εντατικοποίησης. Αυτό είναι δείγμα ανικανότητας του πανεπιστημίου να παράσχει στον φοιτητή αυτά που χρειάζεται. Εν τέλη αποδεικνύεται ότι ο φοιτητής μπορεί στα δύσκολα, και όχι ότι το πανεπιστήμιο είναι καλό.

Και το πιο σημαντικό.
Είναι τραγικό το πανεπιστήμιο να στοχεύει στην αγορά εργασίας. Το θέμα είναι η επιστήμη. Το έχουν ξεχάσει πολλοί.

byeeee
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #192 on: October 14, 2011, 03:54:23 am »

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #193 on: October 14, 2011, 05:02:14 am »

Ποίηση : Ναζίμ Χικμέτ
Απόδοση στα ελληνικά : Γιάννης Ρίτσος
Μουσική : Θάνος Μικρούτσικος

Και να, τι θέλω τώρα να σας πω
Μες στις Ινδίες μέσα στην πόλη της Καλκούτας,
φράξαν το δρόμο σ' έναν άνθρωπο.
Αλυσοδέσαν έναν άνθρωπο κει που εβάδιζε.
Να το λοιπόν γιατί δεν καταδέχουμαι
να υψώσω το κεφάλι στ' αστροφώτιστα διαστήματα.
Θα πείτε, τ' άστρα είναι μακριά
κι η γη μας τόση δα μικρή.
Ε, το λοιπόν, ο,τι και να είναι τ' άστρα,
εγώ τη γλώσσα μου τους βγάζω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει.
Είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε .

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=0u7PT7heg6o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=0u7PT7heg6o</a>

YARRRRRRRRRRRRRR
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #194 on: October 14, 2011, 05:02:44 am »

Quote from: theoxan on October 14, 2011, 01:51:18 am
Είπα και μετά ότι σαρκαστικά την χρησιμοποιήσα (για να τρολλάρω τις εμμονές των τημμηδων) μην τρελένεσαι. Γράψε λάθος βλογκινγκ. Δεν αλλάζει όπως και να έχει την σημασία αυτών που είπα. Έχω πει και στα πόστ του σεργιάδη ότι είμαι ενάντια στις αυθεντίες. Το κείμενο το βρήκα αφού έγραψα το πόστ και θεώρησα ότι ταίριαζε δεν αποτελεί την βάση του πολιτικού μου λόγου. Τώρα αν εσύ έχεις προσωπικά issues από πριν ενάμιση χρόνο και ψάχνεις να μου την πεις no matter what gj.
Οποιος και να σουν το ιδιο θα λεγα...
απλα το συγκεκριμενο εχει χιλιοποσταριστει στο inet ως μεγιστη σοφια, κυριως για να δωσει κυρος στα γραφομενα, και με κουρασε...
εκτος αυτου αγαπαμε Chomsky και αυτο ηταν πασιφανης υπεραπλουστευση(+ καποια φουμαρα) του λογου του, all in all sacrilege...

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 Go Up Print
Jump to: