• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:49:58 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:49:58 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 23:46:31]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 46
Guests: 83
Total: 129
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Giorgos2222
Mr Watson
maestros
Mr Z
evax
Leftor
Nikos_313
cchristodoulou
Athinaaz
AODON
Yamal
agapi
Pcsc
cealexop
ThanosKoutsoump
tasos gourd
iliaskou
dimitrisblioumis
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Arakapas
mixkats
dinoschalv
HlektrikhPatata
menelaras
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
theofr
natavhoo
mariaxalk
jojos
nikolakys
DemetriosL
Nekt
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γ/Σ Φοιτητών Τετάρτη 12/10
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Γ/Σ Φοιτητών Τετάρτη 12/10  (Read 34470 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Γ/Σ Φοιτητών Τετάρτη 12/10
« Reply #150 on: October 13, 2011, 11:49:52 am »

Quote from: Link-gr on October 13, 2011, 11:30:09 am
Να σου απαντήσω εγώ, απο τη δική μου εμπειρία, που είμαι μηχανολόγος και δεν έχουμε προαπαιτούμενα.
Έχοντας ολοκληρώσει τον προκαθορισμένο χρόνο φόιτησης, κοντά πλέον στο να τελιώσω, κοιτώντας προς τα πίσω βλέπω πως τα περισσότερα μαθήματα που με δυσκόλεψαν, αυτά που δεν μπορούσα να περάσω εύκολα ήταν εκείνα που μου έλειπαν γνώσεις απο προηγούμενα εξάμηνα.
Το λέω με αρκετά μεγάλη βεβαιότητα , και πολλές φορές σκέφτηκα πως αν είχα δώσει λίγη μεγαλύτερη βαρύτητα στο προηγούμενο μάθημα , πόσο πιο εύκολα θα παρακολουθούσα τα επόμενα. Είναι ένα μοτίβο που επαναλαμβάνεται σχεδόν πλήρως στα απαιτητικά μαθήματα των μεγαλύτερων εξαμήνων.

Απο την άλλη σίγουρα πρέπει να υπάρξει και κάποιος έλεγχος στους διδάσκοντες, ειδικά σε περίπτωση προαπαιτούμενων μαθημάτων. Ακόμα και μια αξιολόγηση καθαρά δική μας( καθως πολλοί ακούν αυτη τη λέξη και τρελαίνονται) θα ήταν βοηθητική. Δεν μπορει να βγάζει τα κόμπλεξ κάθε καθηγητής ειδικά σε προαπαιτούμενα μαθήματα (οι μηχανολόγοι καταλαβαίνουν νομίζω που αναφέρομαι).
Οπως και να το κάνουμε οι σχολές μας δεν είναι ευκολές. Δεν είμαστε παιδαγωγικο, να δίνουμε όποιο μάθημα απο οποιοδήποτε έτος χωρίς πρόβλημα. Νομίζω πρέπει να υπάρχει
απο το πρώτο έτος μια αίσθηση αναγκαιότητας στους φοιτητές για τη σημασία ακόμα και των αρχικών μαθημάτων(να μη χρησιμοποιήσω τη λέξη εντατικοποίσηση και θίξω ευαίσθητα εαακιτικα αντανακλαστικά).
Λες πως η έλλειψη προαπαιτούμενων σου δίνει μια ευελιξία. Εγώ πάντως δε νομίζω πως αυτή η ευελιξία με βοήθησε στο να τελιώσω νωρίτερα, μάλλον το αντίθετο(χωρίς να αποποιούμαι τις όποιες προσωπικές ευθύνες, πχ χαρταετός σε ένα μάθημα).
Προσωπική μου άποψη, δεν είναι ισχύει απαραίτητα για όλους..

Ηλεκτρολόγους φίλους που να έχασαν τομέα, έχεις?
Πέρα από τον έναν χρόνο που δε μπορείς να τον αναπληρώσεις (να στρωθείς διπλά και τρίδιπλα και να περνάς ν+3 σε κάθε εξεταστική), παλιότερα υπήρχαν παιδιά που θα χρωστούσαν 4-5 μαθήματα και χάνανε τομέα. Θα επαναλάμβαναν χρονιά για αυτό το πράγμα.
Και χωρίς το παραπάνω ακραίο παράδειγμα.
Η ψυχολογία του φοιτητή, που χάνει τομέα, δεν την λαμβάνουμε υπόψη? Ξέρω παιδιά που το βίωσαν πολύ τραγικά.
Και μένα η τρίτη φορά που έχασα τομέα με έφερε στο όριο να παρατήσω την σχολή για να πάω να δουλέψω και γκαρσόνι αν χρειαστεί. Με είχαν πείσει ότι η σχολή δεν είναι για τα μέτρα μου.

Ας αφήσουμε την ανθρωπιά. Εδώ προετοιμάζουμε εργαζόμενους, όχι ανθρώπους. Ας το δούμε τεχνοκρατικά.
Στο θέμα του "σε αναγκάζει να στρωθείς". Τα μαθήματα που σου έλειπαν, ήταν μαθήματα που κουτσά στραβά τα πέρασες ή που κόπηκες ή που τα παράτησες τελείως?
Χρειαζόμαστε εν τέλη κάποιον να μας λέει τι θα διαβάσουμε και με ποια σειρά. Αν ένα μάθημα μας λείπουν στοιχειώδεις γνώσεις από προηγούμενα, γιατί το παλεύουμε?

Και για να πω την εμπειρία μου που βίωσα τα προαπαιτούμενα.
Πήρα τομέα στο 6ο έτος.
Στο 9ο είχα τελειώσει τα μαθήματα.
Από τα 4 τελευταία μου μαθήματα, τα 3 ήταν προ τομέα.
Έχω άδικο να θεωρώ ότι με εμπόδισε να τελειώσω την σχολή 1-2 χρόνια νωρίτερα?

Επειδή λοιπόν κάποιοι δεν ξέρουν πότε πρέπει να διαβάσουν τι, θα πρέπει να μου απαγορευτεί να σπουδάσω όπως μπορώ καλύτερα?
Είμαστε ενήλικοι άνθρωποι και πρέπει να έχουμε και το δικαίωμα και την ευθύνη να διαλέξουμε εμείς πώς θα δουλέψουμε για να πάρουμε το πτυχίο μας.

byeeee
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #151 on: October 13, 2011, 12:08:55 pm »

Οταν διαβασα αυτο
Quote from: thanasiskehagias on October 13, 2011, 10:50:10 am
Quote from: DotA_ftw on October 13, 2011, 09:26:05 am
γιατί θα σου μείνει αυτό σαν επιχείρημα? πιστεύεις γενικά ότι μια κατάληψη υποβαθμίζει περισσότερο τις σπουδές σου από τα δίδακτρα για παράδειγμα?
Προσπαθώ σκληρά να μην ανακατευτώ στις συζητήσεις σας, αλλά δεν αντέχω να μην πω αυτό:
(1) Τα δίδακτρα ακούμε ότι ΘΑ επιβληθούν εδώ και χρόνια.
(2) Οι καταλήψεις ΓΙΝΟΝΤΑΙ εδώ και χρόνια.

Και άρα ναι, οι πραγματικές καταλήψεις υποβαθμίζουν περισσότερο τις σπουδές από τα υποθετικά δίδακτρα.

Και ένα ακόμα, για άλλη μια φορά: το πτυχίο σας είναι τόσο καλό όσο αυτοί που το κατέχουν, δηλ. εσείς.

ηταν θεμα χρονου να δω αυτο

Quote from: Turambar - DNT GO HOME on October 13, 2011, 11:28:25 am
Quote from: thanasiskehagias on October 13, 2011, 10:50:10 am
Quote from: DotA_ftw on October 13, 2011, 09:26:05 am
γιατί θα σου μείνει αυτό σαν επιχείρημα? πιστεύεις γενικά ότι μια κατάληψη υποβαθμίζει περισσότερο τις σπουδές σου από τα δίδακτρα για παράδειγμα?
Προσπαθώ σκληρά να μην ανακατευτώ στις συζητήσεις σας, αλλά δεν αντέχω να μην πω αυτό:
(1) Τα δίδακτρα ακούμε ότι ΘΑ επιβληθούν εδώ και χρόνια.
(2) Οι καταλήψεις ΓΙΝΟΝΤΑΙ εδώ και χρόνια.

Και άρα ναι, οι πραγματικές καταλήψεις υποβαθμίζουν περισσότερο τις σπουδές από τα υποθετικά δίδακτρα.

Και ένα ακόμα, για άλλη μια φορά: το πτυχίο σας είναι τόσο καλό όσο αυτοί που το κατέχουν, δηλ. εσείς.

Μα αυτό είναι απόδειξη της νίκης και της δυναμικής του κινήματος.
Φαντάσου τι θα γινόταν αν δεν γίνονταν καταλήψεις.
Θα σας βάζαν να αγοράζετε και τους υπολογιστές που έχετε στα σπίτια σας!!!!
(νταξ, όχι όλοι, μερικοί τους κρατάτε στο γραφείο)

Συμφωνω με τον Κεχαγια, αλλα σε αυτο δεν υπαρχει χωρος για συζητηση. Οπως και στα οφελη των καταληψεων ειναι καθαρα θεμα οπτικης.

Ερχεται μια μερα...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #152 on: October 13, 2011, 12:17:17 pm »

Το ομολογώ... το έγραψα για πλάκα με αυτήν την αφελή βεβαιότητα!

Δεν είναι ούτε οι καταλήψεις ούτε οι φόβοι για τους αγώνες των φοιτητών που τους εμποδίζει. Είναι ΚΑΙ αυτό, αλλά όχι κυρίως αυτό.
Είναι η γενικότερη κατακραυγή και κάτι που λέγεται... χμ.. χμ.. α ναι! Σύνταγμα.

Για πόσο ακόμα όμως.

byeeee
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #153 on: October 13, 2011, 12:21:03 pm »

Quote from: Turambar - DNT GO HOME on October 13, 2011, 11:49:52 am
Quote from: Link-gr on October 13, 2011, 11:30:09 am

Ηλεκτρολόγους φίλους που να έχασαν τομέα, έχεις?
Πέρα από τον έναν χρόνο που δε μπορείς να τον αναπληρώσεις (να στρωθείς διπλά και τρίδιπλα και να περνάς ν+3 σε κάθε εξεταστική), παλιότερα υπήρχαν παιδιά που θα χρωστούσαν 4-5 μαθήματα και χάνανε τομέα. Θα επαναλάμβαναν χρονιά για αυτό το πράγμα.
Και χωρίς το παραπάνω ακραίο παράδειγμα.
Η ψυχολογία του φοιτητή, που χάνει τομέα, δεν την λαμβάνουμε υπόψη? Ξέρω παιδιά που το βίωσαν πολύ τραγικά.
Και μένα η τρίτη φορά που έχασα τομέα με έφερε στο όριο να παρατήσω την σχολή για να πάω να δουλέψω και γκαρσόνι αν χρειαστεί. Με είχαν πείσει ότι η σχολή δεν είναι για τα μέτρα μου.

Ας αφήσουμε την ανθρωπιά. Εδώ προετοιμάζουμε εργαζόμενους, όχι ανθρώπους. Ας το δούμε τεχνοκρατικά.
Στο θέμα του "σε αναγκάζει να στρωθείς". Τα μαθήματα που σου έλειπαν, ήταν μαθήματα που κουτσά στραβά τα πέρασες ή που κόπηκες ή που τα παράτησες τελείως?
Χρειαζόμαστε εν τέλη κάποιον να μας λέει τι θα διαβάσουμε και με ποια σειρά. Αν ένα μάθημα μας λείπουν στοιχειώδεις γνώσεις από προηγούμενα, γιατί το παλεύουμε?

Και για να πω την εμπειρία μου που βίωσα τα προαπαιτούμενα.
Πήρα τομέα στο 6ο έτος.
Στο 9ο είχα τελειώσει τα μαθήματα.
Από τα 4 τελευταία μου μαθήματα, τα 3 ήταν προ τομέα.
Έχω άδικο να θεωρώ ότι με εμπόδισε να τελειώσω την σχολή 1-2 χρόνια νωρίτερα?

Επειδή λοιπόν κάποιοι δεν ξέρουν πότε πρέπει να διαβάσουν τι, θα πρέπει να μου απαγορευτεί να σπουδάσω όπως μπορώ καλύτερα?
Είμαστε ενήλικοι άνθρωποι και πρέπει να έχουμε και το δικαίωμα και την ευθύνη να διαλέξουμε εμείς πώς θα δουλέψουμε για να πάρουμε το πτυχίο μας.
Έχω φίλους ηλεκτρολόγους που έχασαν τομέα αρκετές φορές. Κοίτα δεν υποστηρίζω πως η δική σας εκδοχή των προαπαιτούμενων είναι η ενδεδειγμένη. Κυρίως γιατί βλέπετε το πρόβλημα οταν είναι αργά πλέον. Οταν έρθει η ώρα να επιλέξετε τομέα.
Γιαυτό και υποστηρίζω πως δεν είναι σωστή η αποσπασματική εφαρμογή των προαπαιτούμενων. Καλύτερα να μην εφαρμόζεται καθόλου αν είναι να εφαρμόζεται έτσι.
Επίσης καταλαβαίνω αυτό που λες πως σε είχαν πεισει πως η σχολή δεν είναι για τα μέτρα σου. Και εγώ υπήρξε περίοδος που ένιωθα έτσι και αναρωτιώμουνα τι έκανα λάθος.
Τι μου έλειπε ας πουμε και δεν περνούσα τα μαθήματα όπως οι υπόλοιποι. Και αυτό που έλειπε ήταν κυρίως γνώσεις απο προηγούμενα και συνολική προσπάθεια.
Καταλαβαίνω απόλυτα τι μου λες αλλά επιμένω. Η δική σας εφαρμογή των προαπαιτούμενων προυποθέτει προσωπική υπεθυνότητα και προσπάθεια απο την πρώτη ημέρα, ωστε να μην βρεθείτε στην αδυναμία επιλογής τομέα.
Εγώ νομίζω πως απο την άλλη η σχολή πρέπει να σε βάζει απο το πρώτο εξάμηνο στο νόημα των απαιτήσεων που έχει απο εσένα. Και ΟΧΙ η μείωση των απαιτήσεων της σχολής ΔΕΝ βελτιώνει τα πτυχία μας.
Επειδή λοιπόν μπορέις να είσαι όσο free θέλεις στα πρώτα εξάμηνα δεν σημαίνει πως δεν υφίστανται αυτές οι απαιτήσεις εξ αρχής.

Και κάτι ακόμα.
Πραγματικά χαίρομαι που μετά απο 1,5 μήνα αντιπαραθέσεων μιλάμε για κάτι που έχει πραγματική σημασία για τις σχολές μας. Εχω βαρεθεί να ακούω να περιφέρεται το ότι έχουμε μέσο όρο φόιτησης τα 7,5 χρόνια λές και είναι τίτλος τιμής, λες και είναι απόδειξη ισχύος των πτυχίων μας.
Έλεος, δεν πρέπει να γίνει κάτι γιαυτό? Για τέτοια θέματα ας κάνουμε όσες παραστάσει και γσ χρειάζεται(και κατάληψη ακόμα). Ας μην κοροιδευουμε τους εαυτούς μας όμως με κομματικές γραμμές και ψηφίσματα κατάργησης των προαπαιτούμενων ελάχιστης σημασίας που μόνο για στάχτη στα μάτια, δήθεν ενδιαφέροντος ,χρησιμεύουν.
« Last Edit: October 13, 2011, 12:23:36 pm by Link-gr » Logged
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #154 on: October 13, 2011, 12:24:53 pm »

Γιατί, τα προαπαιτούμενα, δεν είναι κάτι που θα μειώσει την φοίτηση?

byeeee
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #155 on: October 13, 2011, 12:26:19 pm »

Quote from: Turambar - DNT GO HOME on October 13, 2011, 12:17:17 pm
Το ομολογώ... το έγραψα για πλάκα με αυτήν την αφελή βεβαιότητα!

Δεν είναι ούτε οι καταλήψεις ούτε οι φόβοι για τους αγώνες των φοιτητών που τους εμποδίζει. Είναι ΚΑΙ αυτό, αλλά όχι κυρίως αυτό.
Είναι η γενικότερη κατακραυγή και κάτι που λέγεται... χμ.. χμ.. α ναι! Σύνταγμα.

Για πόσο ακόμα όμως.
Υπαρχουν παρολαυτα ανθρωποι που πιστευουν οτι το μοναδικο πραγμα που στεκεται μεταξυ των ΑΕΙ-ΤΕΙ και των διδακτρων ειναι αυτοι και οι καταληψεις τους.
Δεν ειμαι απολυτος, τους δινω ενα πολυ-πολυ μικρο ποσοστο να εχουν και δικιο. Αλλα αυτο το ποσοστο δεν δικαιολογει την ζημια που εχει γινει μεχρι σημερα απο τις καταληψεις.

Σε αυτα που ειπε ο Issle και συνεχισε ο Link, να προσθεσω οτι οταν λες οχι στην εντατικοποιηση των σπουδων, αθελα σου, λες και οχι στο τοσο δυνατο πτυχιο. Η δυσκολια ενος πολυ καλου πολυτεχνειου ειναι αυτη που δημιουργει τοσο καλους μηχανικους.
Δεν γινεται να επικαλεισαι το καλο επιπεδο των πτυχιουχων των ελληνικων ΑΕΙ απο την μια για να υπερασπιστεις τον δημοσιο και δωρεαν χαρακτηρα της παιδειας και να θες να γινουν "πιο ευκολες" (η στην τελικη "να μην γινουν πιο δυσκολες") οι σπουδες απο την αλλη.
Πιστευω οτι ειναι προς το συμφερον μας να αξιωνουμε υψηλοτερο αλλα και δυσκολοτερο επιπεδο σπουδων.
« Last Edit: October 13, 2011, 12:29:07 pm by ACE » Logged

Ερχεται μια μερα...
Eru lluvatar

Kι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες

View Profile
« Reply #156 on: October 13, 2011, 12:33:17 pm »

Quote from: Grecs on October 13, 2011, 11:47:49 am
Oχι δεν ειναι υποθεσεις υπαρχουν τα παραδειγματα του εξωτερικου

Επισης στα βιβλια αρχισανε τα οργανα με το λογισμο και τα πεδια και ηδη ξεκαθαρα ο νομος γραφει οτι βιβλια καπουτ απο το 14

Δεν είμαι υπέρ του νόμου.Διαφωνώ με πολλές διατάξεις του.

ΑΛΛΑ πουθενά  δε λέει ότι το 2014 καταργούνται τα βιβλία. Υποχρεώνει διδάσκοντες να ανεβάζουν στο διαδίκτυο σημειώσεις του μαθήματος.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛ!
Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Κατάρα στο λαδέμπορα
DotA_ftw
Θαμώνας

View Profile
« Reply #157 on: October 13, 2011, 12:41:18 pm »

Quote from: Eru lluvatar on October 13, 2011, 12:33:17 pm

Επισης στα βιβλια αρχισανε τα οργανα με το λογισμο και τα πεδια και ηδη ξεκαθαρα ο νομος γραφει οτι βιβλια καπουτ απο το 14

ΑΛΛΑ πουθενά  δε λέει ότι το 2014 καταργούνται τα βιβλία. Υποχρεώνει διδάσκοντες να ανεβάζουν στο διαδίκτυο σημειώσεις του μαθήματος.

ναι και στο σύνταγμα πουθενά δεν λέει ότι επιτρέπεται να απολύεις δημοσίους υπαλλήλους. tough luck...
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #158 on: October 13, 2011, 12:46:38 pm »

Αρθρο 37 σελιδα 61,62  συνδυασμος παραγραφων 1-2....

http://www.tanea.gr/files/1/2011/07/04/ekpaidefsi.pdf

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Eru lluvatar

View Profile
« Reply #159 on: October 13, 2011, 12:54:26 pm »

Quote from: Grecs on October 13, 2011, 12:46:38 pm

Αρθρο 37 σελιδα 61,62  συνδυασμος παραγραφων 1-2....

http://www.tanea.gr/files/1/2011/07/04/ekpaidefsi.pdf
Σελίδα 1 ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ άλλο ψηφίστηκε.
Βρες το διάβαστο και μη λέμε ότι διαδίδει ο καθένας δεξιά και αριστερά.
Και για να μην κουράζεσαι στο κάνω και attach.

edit: @Dota Συμφωνώ μαζί σου. Αλλά και πάλι να λέμε αυτά που ισχύουν. Δε το γράφει ο νόμος πουθενά. Είναι εικασία η πιθανή διακοπή των συγγραμμάτων.
« Last Edit: October 13, 2011, 12:58:16 pm by Eru lluvatar » Logged

Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Κατάρα στο λαδέμπορα
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #160 on: October 13, 2011, 12:58:35 pm »

Ok my bad αλλα μονο που μενει αυτο

Διδακτικό σύγγραμμα θεωρείται κάθε έντυπο ή ηλε-
κτρονικό βιβλίο, περιλαμβανομένων των ηλεκτρονικών
βιβλίων ελεύθερης πρόσβασης, καθώς και οι έντυπες ή
ηλεκτρονικές ακαδημαϊκές σημειώσεις

Φτανει... Θα μας πουν εχεις ηλεκτρονικες σημειωσεις=συγγραμα αρα πουλο.

Aλλωστε απο το προσχεδιο που λανθασμενα παρεθεσα φαινεται η προθεση καραμπινατα
« Last Edit: October 13, 2011, 13:03:26 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Anyparktos

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #161 on: October 13, 2011, 13:02:40 pm »

Εγω να ρωτησω κατι αλλο...Επειδη την πεμπτη ουτε απο την αρχη ημουν στη ΓΣ τμηματος,ουτε ημουν ολη την ωρα μεσα,αναφερθηκε κατι απο το Μητκα ή καποιον αλλο καθηγητη για το τι θα γινει με τις πτυχιακες εξεταστικες μετα το φλεβαρη?Τον Ιουνιο θα υπαρξουν τελικα πτυχιακες?(ανεξαρτητως του τι λεει ο νομος,αυτο που λενε οι καθηγητες ειναι εγκυρεστερο οσον αφορα το τι θα συμβει)

ΥΓ: Πιστευω πως αφου αναφερθηκε κι αυτο χτες στη ΓΣ δεν ειναι τελειως Offtopic.

With great power come great circuit breakers.And great cross sections.And great relays.
Eru lluvatar

View Profile
« Reply #162 on: October 13, 2011, 13:04:02 pm »

Και αμέσως παρακάτω γράφει αυτό.
Ο κατάλογος των διδακτικών συγγραμμάτων περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα προτεινόμενο διδακτικό σύγγραμμα ανά υποχρεωτικό ή επιλεγόμενο μάθημα, το οποίο προέρχεται από τα δηλωθέντα συγγράμματα στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα (Κ.Π.Σ.) ΕΥΔΟΞΟΣ και συντάσσεται ύστερα από εισηγήσεις των οικείων διδασκόντων ή υπευθύνων για καθένα από αυτά, καθώς και των λοι-
πών καθηγητών που κατέχουν θέση του ιδίου ή συναφούς γνωστικού αντικειμένου με το γνωστικό αντικείμενο του μαθήματος.

Ωραία.Είδες λοιπόν διαφωνείς με την συγκεκριμένη διάταξη.Να διαβάζουμε κάτι από πολλές πηγές λοιπόν και να μην εκφέρουμε γνώμη και άποψη από το τι μας είπε ο τρίτος ξάδερφος του μπατζανάκη της ξαδέρφης που κάτι άκουσε.
« Last Edit: October 13, 2011, 16:46:04 pm by Eru lluvatar » Logged

Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Κατάρα στο λαδέμπορα
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #163 on: October 13, 2011, 13:16:02 pm »

Οκ φαινεται να χεις δικιο τελικως, ισως να μην πληρωνουμε βιβλια αλλα ηδη φετος  τα εξτρα, δηλαδη σημειωσεις και συμπληρωματικα βιβλια για μαθηματα που χουν πανω απο 1 τομο, απ' οτι φαινεται θα τα πληρωνουμε . Αλλα ξαναλεω οι προθεσεις φαινονται, εμπιστοσυνη δεν υπαρχει ειναι λογικο να πιστευω οτι λεει η αλλη πλευρα. Μου φαινεται τελειως τρελο να εμπιστευτω τι γραφει ο νομος. Σιγα σιγα εκει παμε ασχετα τι γραφει ο νομος το βλεπω στην καθημερινοτητα.

Eru lluvatar

View Profile
« Reply #164 on: October 13, 2011, 13:28:10 pm »

Καλά κάνεις και δεν έχεις εμπιστοσύνη. Οφείλουμε να είμαστε κριτικοί απέναντι στην εκλεγμένη εξουσία.

Θα γράψω κάτι που έγραψα και πριν λίγο διαφορετικά, το οποίο είναι γενικότερο, δεν αφορά μόνο το νόμο-διατάξεις και δεν το συνεχίζω άλλο.

Όταν κάποιος έχει σπασμένο πόδι δεν πάει για τρέξιμο.
Εμείς ακόμα το γύψο δε βάλλαμε-βάλλαμε όχι βγάλαμε-και θέλουμε να τρέξουμε μαραθώνιο.
Το πρώτο πληθυντικό είναι εσκεμμένο.

Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Κατάρα στο λαδέμπορα
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 Go Up Print
Jump to: