• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:23:55 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:23:55 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 17
Guests: 157
Total: 174
abunchofcells
simos
mitsos753905
Apaugasma
ANDVRONTZOS
aplos paratiritis
mavropan
andreassifo
tank
Akis Papanikolaou
Theosarm
CasualUndergrad
george pap
aafroditi
Joannapet
melisste22
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 245 Go Down Print
Author Topic: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!  (Read 375253 times)
metalhead
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #2985 on: June 16, 2010, 18:58:15 pm »

η διαφορά ειν ότι ο σαλπι είναι παοκτσής.... ο φασούλας δε ξέρω τί είναι, αλλά σίγουρα επαγγελματίας πάνω απ όλα..

Certain things in life are inarguable.Happiness feels good.Fire burns.Breathing is necessary. AC/DC rocks.
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2986 on: June 16, 2010, 20:34:44 pm »

Quote from: galletti on June 16, 2010, 17:57:49 pm
μια ερωτηση τωρα που τελειωσε και τυπικα η μεταγραφη του σαλπι...
οκ επεστρεψε,σιγουρα ειναι παοκτσης και με το καλο να τον υποδεχτειτε.
το φασουλα θα τον δεχοσασταν πισω?το λεω με την εννοια οτι ο φασουλας μεχρι και την τελευταια μερα των μεταγραφων πηγε στα γραφεια της καε παοκ και ζητησε να μεινει,αρνηθηκατε και αναμεσα σε εμας και παο ηρθε στον πειραια...
για τον σαλπι εγινε μεχρι και ερανος να μαζευτουν χρηματα να μεινει και σας αγνοησε επιδεικτικα...
μηπως η ολη ιστορια ειναι η διαφορα αναμεσα σε παο και ολυμπιακο?
χωρις καμια εμπαθεια η ερωτηση.
φιλε galletti ανομοια πραγματα πιστευω παραλληλιζεις,αλλα δν σε παρεξηγω γιατι ετσι ηθελαν να το βγαλουν προς τα εξω καποιοι αναμεσα τους και συνοπαδοι μου,αλλα εγω να σου πω και το αλλο που λεω σε δικους μου που εβριζαν το Σαλπι,για το τι εγινε με τα λεφτα,την προσφυγη και τη μεταγραφη του στον ΠΑΟ την απολυτη αληθεια ξερουν δυο-τρια ατομα κι εμεις ισως να μην τη μαθουμε ποτε,ιδιως αν δεν υπαρχουν αποδειξεις,αλλα εγω σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ που εδωσε λεφτα (κι εγω κι ο αδερφος μου)για να μεινει ο Σαλπι λεω οτι ακομα και να τα εφαγε αυτος τα λεφτα(με Γουμενο προεδρο εξαιρετικα δυσκολο,αλλα λεμε τωρα) το γεγονος οτι στην καλυτερη ποδοσφαιρικη ηλικια απαρνιεται τα πολυ περισσοτερα λεφτα αλλων συλλογων για να ερθει να προσφερει στην ομαδα που αγαπαει απο μικρος κι οχι τοσο για να δωσει απαντησεις,αλλα επειδη το γουσταρει ολα αυτα με κανουν να τουμπεκιαστω και να τον καλοδεχτω,γιατι λιγοι ποδοσφαιριστες εχουν μεινει πια που παιζουν για τη φανελα
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #2987 on: June 16, 2010, 20:41:16 pm »

Σόρυ κιόλας ρε παιδιά απλά επειδή τα θυμάμαι κάπως περίεργα.

Πέρα από τους εράνους, ο Σαλπιγγίδης δεν είχε δικαίωμα να κάνει προσφυγή να μείνει ελεύθερος κι αντ' αυτού πάτησε στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ώστε ο Παναθηναϊκός να δώσει ένα κάρο λεφτά;

Αν τα θυμάμαι λάθος πάσο.

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2988 on: June 16, 2010, 20:59:14 pm »

Quote from: Doctor_Doctor on June 16, 2010, 20:41:16 pm

Πέρα από τους εράνους, ο Σαλπιγγίδης δεν είχε δικαίωμα να κάνει προσφυγή να μείνει ελεύθερος κι αντ' αυτού πάτησε στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ώστε ο Παναθηναϊκός να δώσει ένα κάρο λεφτά;

πολυ σωστα τα θυμασαι φιλε,ετσι εγιναν,απλα αυτο που εχουν και λενε ειναι οτι τα λεφτα που μαζευτηκαν απο οπαδους για να μην κανει προσφυγη δεν τα γυρισε πισω αλλα τα εβαλε στην τσεπη του,κατι για το οποιο υπαρχει σκοταδι
jay jay
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2989 on: June 16, 2010, 21:02:54 pm »

Quote from: PAOKG4 on June 16, 2010, 20:59:14 pm
Quote from: Doctor_Doctor on June 16, 2010, 20:41:16 pm

πολυ σωστα τα θυμασαι φιλε,ετσι εγιναν,απλα αυτο που εχουν και λενε ειναι οτι τα λεφτα που μαζευτηκαν απο οπαδους για να μην κανει προσφυγη δεν τα γυρισε πισω αλλα τα εβαλε στην τσεπη του,κατι για το οποιο υπαρχει σκοταδι

Συγγνώμη από τους αγνούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ που στεναχώρησε ζήτησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σε δηλώσεις που έκανε στον Sport103 fm, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον "δικέφαλο του Βορρά".

Ο διεθνής επιθετικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα που προέκυψε με τα χρήματα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι δεν προστάτευσε τον εαυτό του, όταν έγινε "το θύμα για να τον βρίζει ο κόσμος", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:

"Τα συναισθήματα είναι πολύ όμορφα. Τελειώνει θετικά ένα σίριαλ, ειπώθηκαν πολλά αυτό το διάστημα αλλά έπρεπε να έρθει το κατάλληλο τάιμινγκ. Περιμένω πως και πως την ημέρα που θα ξαναπαίξω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα αν και υπάρχουν στιγμές που νιώθω περίεργα αφού ξέρω ότι δεν είμαι αρεστός σε μια μερίδα του κόσμου. Μπορεί να έκανα λάθη ως Δημήτρης, ως άνθρωπος, ως αθλητής αλλά ουδέποτε έκανα κάποιο λάθος για να βλάψω τον ΠΑΟΚ. Έγιναν πολλά πίσω από την πλάτη μου.

Ενδεχομένως να ήταν λάθος μου γιατί δεν συναντήθηκα με τα παιδιά στο αεροδρόμιο όταν πήγαινα Αθήνα. Μπορούσα να βγω αλλά απλά φοβήθηκα. Μου είχαν πει ότι "αν το αποφάσισες να φύγεις. θα έρθουμε να σε απαγάγουμε για να περάσει το χρονικό όριο και να χαλάσει η μεταγραφή". Δεν ξέρω ποιος θα έβγαινε στη θέση μου, εγώ πάντως φοβήθηκα. Δεν ήξερα τι θα συναντήσω. Πήρα τηλέφωνο τον μάνατζερ μου και μου είπε ότι θα τον κανονίσει αυτός, όπως και έγινε. Δεν άντεχα άλλο τη πίεση του κ. Γούμενου. Ακόμη και τη μέρα που υπέγραψα στον ΠΑΟ μου είπε "βγάλε μια ανακοίνωση, έχω γυναίκα και παιδιά θα μου κάψουν το σπίτι". Είχε τις ευκαιρίες να με πουλήσει σε ομάδες του εξωτερικού, δεν το έκανε. Ήθελε να με πουλήσει στη Σαχτάρ Ντονεσκ, εγώ δεν ήθελα. Για να πάω στον Παναθηναϊκό μου είπε ότι κοστίζω πολλά και αν μείνω, θα πληρώνομαι μόνο εγώ και όλη η ομάδα θα έμενε απλήρωτη ενώ η φυγή μου θα βοηθούσε την ομάδα και μέρος του ποσού της μεταγραφής μου πήγε στις πληρωμές των άλλων παικτών. Τον τότε πρόεδρο τον βρίζουν για τα πάντα εκτός από την μεταγραφή μου. Γι' αυτή λένε ότι φταίω μόνο εγώ. Δεν μπορεί να με χαρακτηρίζουν σωσίβιο".

Για την εκτέλεση του πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ:

"Εκείνη τη χρονιά χτύπησα κι άλλα πέναλτι. Με εντολή προπονητή τα πέναλτι εκτελούσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και εγώ. Πήγε να το εκτελέσει αυτός και όταν πλησίασα να του πω καλή επιτυχία μου είπε "χτύπα το". Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να το χτυπήσω εγώ. Τότε δίκαια θα με κατηγορούσαν αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Είμαι επαγγελματίας και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Δεν ήταν μόνο ο προπονητής, υπήρχε και η διοίκηση η οποία είχε απαιτήσεις από τη στιγμή που με πλήρωνε. Είναι λογικό αν το βλέπεις συναισθηματικά αλλά δείτε το κι από τη δική μου, μπορεί να ερχόταν μπούμερανγκ και σε μένα που ως επαγγελματίας αθλητής να αρνιόμουν να εκτελέσω ένα πέναλτι".

Για το θέμα που προέκυψε με το αν πήρε τα λεφτά του κόσμου:

"Να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν πήρα τα λεφτά του κόσμου. Οι συνδεσμίτες δεν ήρθαν ποτέ σπίτι μου να μου δώσουν λεφτά. Δείτε τις καταθέσεις στον λογαριασμό μου από την προσφυγή. Δεν πήρα λεφτά ποτέ στο χέρι από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είναι ψέματα. Ο Γιώργος Ποζατζιδης μου είπε: "δέκα επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες με οικονομική επιφάνεια μάζεψαν τα χρήματα. Δέχεσαι επιταγή;" Δέχτηκα. Μπορούσα να έχω κλειστό το τηλέφωνο και να μείνω ελεύθερος ή να απορρίψω την επιταγή. Ήταν απόδειξη ότι ήθελα να μείνω όπως και ότι είχα πρόταση από ομάδα Αθήνας και την απέρριψα. Αφότου έκλεισα δύο χρόνια στον ΠΑΟ έμαθα για τα λεφτά. Είχε μείνει μια τελευταία δόση, είχαν κάνει τη συναυλία και ξαφνικά βγήκε προς τα έξω ότι πήρα τα λεφτά. Ο λογιστής της ομάδας μου έβαλε τα λεφτά της δόσης στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Δεν πήρα ποτέ τα λεφτά της συναυλίας. Έχω μάθει να είμαι περήφανος. Με πλήρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ήμουν το θύμα για να βρίζει ο κόσμος εμένα, στοχοποιήθηκα. Δεν μπορεί να γνώριζα από τη στιγμή που κανείς δεν μου είπε από πού προέρχονταν. Ήμασταν για προετοιμασία στη Γαλλία και άλλωστε πήραν και άλλοι ποδοσφαιριστές χρήματα εκτός από μένα.

Λάθη έκανα αλλά το μεγαλύτερο ήταν ότι δεν προστάτευσα τον εαυτό μου. Ξεκινούσα μια άλλη ζωή σε άλλη ομάδα. Θα μπορούσα να κάνω πολλά αλλά είμαι ένας άνθρωπος και οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι εκατομμύρια".

Για την χειρονομία μπροστά από την Θύρα 4:

"Εκείνο το διάστημα μίλησα και σε οπαδική εκπομπή και είπα ότι η χειρονομία ήταν να σωπάσουν αυτοί που μας έβριζαν και δεν βοηθούσαν την ομάδα. Δεν πρέπει ο κόσμος να βρίζει την ομάδα από το ζέσταμα. Ποτέ δεν είπα στην Θύρα 4 να σωπάσει. Δεν ήταν κίνηση υπεράσπισης του προέδρου. Αυτός ο άνθρωπος μου έκανε το μεγαλύτερο κακό και ως άνθρωπο και ως αθλητή. Δεν θέλω να πω ούτε το όνομα του γιατί εξαιτίας του δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στην Θεσσαλονίκη. Και αυτοί που με κατηγορούν θέλω απλά να έρθουν στην θέση μου και να αντιληφθούν ότι δεν άντεχα άλλο την πίεση. Δεν μίλησα μέχρι τώρα διότι δεν φανταζόμουν ότι θα έπαιρνε τέτοια έκταση το θέμα με τόση λάσπη και τόσα ψέματα σε βάρος μου. Τις φορές που μίλησα τα πράγματα δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα, η ομάδα είχε προβλήματα και δεν ήθελα να προσθέσω ακόμη ένα. Δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη για λάθη που θέλουν να μου χρεώσουν ότι έκανα. Ζητώ όμως συγγνώμη που στεναχώρησα τους αγνούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ και ζητώ συγγνώμη για τα λάθη που έκανα. Παραδόπιστος και σωσίβιο δεν ήμουν. Ποτέ δεν αναφέρθηκα στα παιδιά της Νεάπολης. Εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί τους και ποτέ δεν μου είπαν ότι πήρα τα λεφτά του συνδέσμου. Εγώ ο ίδιος πήρα από τον τότε πρόεδρο τρία εισιτήρια για τη συναυλία και πήγε ο πατέρας μου με δυο φίλους του. Τους ζητάω συγγνώμη αν τους στεναχώρησα αλλά όχι για αυτά που με κατηγορούν ότι έκανα.
Θέλω να εκφράσω κι ένα παράπονο για μερίδα του Τύπου και συγκεκριμένους ανθρώπους. Κοιτούν να κατασπαράξουν χωρίς να ασχολούνται με την αλήθεια".

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ:

"Τα τελευταία χρόνια η ομάδα δείχνει υγιής όσο ποτέ και το ένιωσα στα αγωνιστικά και ως αντίπαλος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Εννοείται ότι παίζω επιθετικός αλλά και δεξιά. Προτιμώ να παίξω μπροστά αλλά θα βοηθήσω από όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Στόχος μας είναι η ομάδα είναι να κάνει πρωταθλητισμό. Η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ δύσκολη αλλά δικαίωμα στο όνειρο έχουμε όλοι. Αν δεν τα καταφέρουμε, η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι σημαντική. Η μεγαλοψυχία χαρακτηρίζει τις μεγάλες ομάδες και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Περιμένω με αγωνία την πρώτη μέρα στην ομάδα".

Από το contra.gr και παραθέτει την άποψη του Σαλπιγγίδη για το θέμα των χρημάτων των συνδεσμιτών.
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #2990 on: June 16, 2010, 21:03:48 pm »

Μου φαίνεται παράλλογο να έκανε κάτι τέτοιο ο Σαλπιγγίδης. Πρώτον δε φαίνεται να ταιριάζει στο στιλ του. Δεύτερον τα λαμόγια της διοίκισης τότε σιγά μην άφηναν άλλο να φάει. Τρίτον, υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟ και δε νομίζω πως είχε ανάγκη από λεφτά των παοκτζήδων. Και τέλος, αν αυτό που τον ένοιαζε ήταν τα λεφτά και όχι η αξιοπρέπεια του, θα μπορούσε να κάνει προσφυγή και να ζητήσει μεγαλύτερο συμβόλαιο, ώστε και ο ίδιος να βγει κερδισμένος και ο ΠΑΟ να δώσει λιγότερα. Αντ' αυτού έκατσε κι έφαγε όλη τη γιουχα, δυσκόλεψε τη μέλουσα ομάδα του (πήρε και παίκτες τότε ο ΠΑΟΚ) και μαζί με όλα αυτά έφαγε τα λεφτά του ...εράνου;

Ως μη-παοκτζής δε μπορώ να καταλάβω τίποτα απ' όλα αυτά, ούτε φυσικά να νιώσω την πίκρα των παοκτζήδων που έχαναν τον ηγέτη τους. Αλλά το βρισίδι στο Σαλπιγγίδη για μένα πάντα παρέμενε μυστήριο.

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
jay jay
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2991 on: June 16, 2010, 21:26:10 pm »

Quote from: galletti on June 16, 2010, 18:15:24 pm
3...αλλα ετσι οπως ειπα εγιναν τα πραγματα  στην υποθεση του φασουλα;)

Μην προσπαθείς να βγάλεις λάθος συμπεράσματα η να οδηγήσεις τα πράματα εκεί που θέλεις. Θυμήσου πως πανηγύρισε ο  Φασούλας το triple crown και επίσης τώρα είναι δήμαρχος στον Πειραιά. Ο Σαλπιγγίδης πότε δεν έβαλε τον Παναθηναικό μέσα στην καρδιά του και ποτέ δεν έκρυψε ότι πάντα στην θεσσαλονίκη θα γυρούσε είτε ως πάιχτης είτε αφού είχε απόσυρθεί. Γενικά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Για να σου θυμήσω σε σένα γύρισε ως ήρωας ο Μητρόπουλος και παλαιότερα βαμβακούλας αν θυμάμαι καλά.Όμοίως ήρθαν στην ομάδα σου τοτέμ των απέναντι όπως Νικοπολίδης (είχε φάει τούβλο σε ντέρμπι το 1989από οπαδούς του Ολυμιακού) και Κωνσταντίνου. Όποτε αστο καλύτερα. Και μην δημιουργείς εντυπώσεις.
metalhead
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2992 on: June 16, 2010, 22:48:21 pm »

http://olapaok.gr/podosfairo/Salpiggidis/syggnwmh.189964.html

για να τελειώνουμε με το 8έμα...

Certain things in life are inarguable.Happiness feels good.Fire burns.Breathing is necessary. AC/DC rocks.
galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2993 on: June 17, 2010, 00:11:59 am »

Quote from: jay jay on June 16, 2010, 21:26:10 pm
Quote from: galletti on June 16, 2010, 18:15:24 pm
3...αλλα ετσι οπως ειπα εγιναν τα πραγματα  στην υποθεση του φασουλα;)

Μην προσπαθείς να βγάλεις λάθος συμπεράσματα η να οδηγήσεις τα πράματα εκεί που θέλεις. Θυμήσου πως πανηγύρισε ο  Φασούλας το triple crown και επίσης τώρα είναι δήμαρχος στον Πειραιά. Ο Σαλπιγγίδης πότε δεν έβαλε τον Παναθηναικό μέσα στην καρδιά του και ποτέ δεν έκρυψε ότι πάντα στην θεσσαλονίκη θα γυρούσε είτε ως πάιχτης είτε αφού είχε απόσυρθεί. Γενικά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Για να σου θυμήσω σε σένα γύρισε ως ήρωας ο Μητρόπουλος και παλαιότερα βαμβακούλας αν θυμάμαι καλά.Όμοίως ήρθαν στην ομάδα σου τοτέμ των απέναντι όπως Νικοπολίδης (είχε φάει τούβλο σε ντέρμπι το 1989από οπαδούς του Ολυμιακού) και Κωνσταντίνου. Όποτε αστο καλύτερα. Και μην δημιουργείς εντυπώσεις.
ο βαμβακουλας δε γυρισε ενεργα...μονο στους παλαιμαχους με τον σαργκανη...ο μητροπουλος πλεον δε θεωρειται τοτεμ...τουλαχιστον απο τους παλιους(απο οσο ξερω Tongue)
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2994 on: June 17, 2010, 00:21:26 am »

@galletti:η μετεπειτα πορεια του φασουλα και του σαλπιγγιδη δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους,ακομα και αν δεχτουμε πως υπαρχουν κοινα στον τροπο αποχωρησης τους οποτε δεν εχει νοημα να συγκρινεις τελειως ανομοιες καταστασεις Wink

@doctor_doctor:εχω την εντυπωση πως αυτο που του καταλογιζουν οι οποιοι οπαδοι του παοκ αντιτιθενται στην επιστροφη του κτλ πως ενα απο τα σημεια που τους ειχαν πειραξει ήταν το οτι ακριβως ζητησε να φυγει με μεταγραφη πολλων εκατομμυριων απο τον παοκ δίνοντας ετσι μεγαλη ανασα-πιστωση χρονου(?) στην τοτε διοικηση που οι οπαδοι πολεμουσαν τρελά,και ενω του το ειχαν επισημανει...Μπορει να λεει και βλακεια μεγαλη επι του θεματος,δεν ειμαι καθολου σιγουρος,καποιος πιο σχετικος ας απαντησει Smiley
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #2995 on: June 17, 2010, 00:23:43 am »

Είναι απλά Πόντιος

Σάκης Γκίνας

Καλά πώς γύρισε στον ΠΑΟΚ, πετώντας στα σκουπίδια τα - πολύ περισσότερα λεφτά - του Παναθηναϊκού και την δόξα μιας καριέρας στο εξωτερικό; Είναι τρελός αυτός ο Σαλπιγγίδης; Όχι, δεν είναι τρελός. Είναι απλά Πόντιος. Αυθεντικός Πόντιος. Και όπως όλοι οι ορίτζιναλ Πόντιοι είναι ξεροκέφαλος και ότι βάλει στο μυαλό του, το κάνει, ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ ήταν μονόδρομος για τον άνθρωπο Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Δεν ήταν μια απόφαση καριέρας. Ήταν κυρίως απόφαση ζωής. Η λογική επέβαλε την αποδοχή της πρότασης των 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, με την οποία εξασφάλιζε και την συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ή την επιλογή της μοναδικής ποδοσφαιρικής εμπειρίας που θα του προσέφερε μια καριέρα στην Ευρώπη, με ακόμα πιο πολλά λεφτά, ενδεχομένως, απ’ ότι στον Παναθηναϊκό.

Ο Σαλπιγγίδης επέλεξε, όμως, το ανασφαλές από πάσης απόψεως περιβάλλον του ΠΑΟΚ. Και όσον αφορά το οικονομικό και όσον αφορά την συμπεριφορά των οπαδών απέναντί του, αλλά και τις προοπτικές για ατομική και ομαδική διάκριση.

Το έκανε γιατί ήταν ο μόνος διαθέσιμος τρόπος για να κλείσει τις «πληγές» που άνοιξαν το 2006 με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος διεθνής φορ έχει αποφασίσει ότι θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του στη γενέτειρά του τη Θεσσαλονίκη. Κάθε φορά που ερχόταν στη πόλη του, δεν μπορούσε να βγει έξω ούτε για καφέ, αφού του την «έπεφταν» οπαδοί του ΠΑΟΚ, όπου και εάν βρισκόταν. Για έναν βέρο Θεσσαλονικιό αυτό ήταν μια ανυπόφορη κατάσταση, που έπρεπε να τελειώσει με οποιοδήποτε κόστος.

Αυτό έκανε ο Σαλπιγγίδης. «Θυσίασε» για την επιστροφή του στη Τούμπα μερικά εκατομμύρια ευρώ και μεγαλύτερες προοπτικές καριέρας. Ήξερε ότι μόνο εάν επέστρεφε τώρα, στην πιο παραγωγική ποδοσφαιρική του ηλικία, θα μπορούσε να αποκαταστήσει, μέσω της προσφοράς του στην ομάδα, τις σχέσεις του με τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς, διασφαλίζοντας, έτσι, την προσωπική και οικογενειακή του ηρεμία και γαλήνη, μόλις τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Εάν ερχόταν στα 33 ή στα 34, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα, αφού θα τον κατηγορήσουν ότι επέστρεψε για τα τελευταία ένσημα. Τώρα ήταν η κατάλληλη χρονική συγκυρία για απαντήσεις εντός και εκτός γηπέδου…

Σε όσους τον κατηγορούσαν ότι είναι φιλοχρήματος απέδειξε το αντίθετο, αφού επέστρεψε στον ΠΑΟΚ με πολύ λιγότερα χρήματα. Σε όσους οπαδούς δεν τον θέλουν στη Τούμπα είναι αποφασισμένος να «απαντήσει», με πράξεις, με γκολ, δηλαδή, μέσα στο γήπεδο για να τον συμπαθήσουν ξανά.

Τη σεζόν 2002- 2003 επί Άγγελου Αναστασιάδη ήταν ένα αναδυόμενο ταλέντο με μηδενικό συμβόλαιο και αποδοχές μόλις 600 ευρώ το μήνα. Τον συντηρούσαν ουσιαστικά οι γονείς του. Τη σεζόν 2010 -2011 θα είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ. Και όποιος δεν σέβεται τον αρχηγό της ομάδας του, τις προκαλεί αναπόφευκτα προβλήματα.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, με την απόκτηση του Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ αναμφίβολα θα ανέβει επίπεδο. Η επίθεσή του, που ήταν η αχίλλειος πτέρνα του, θα δυναμώσει πολύ με την προσθήκη του καλύτερου και πιο μοντέρνου, με βάση τα χαρακτηριστικά του, Έλληνα επιθετικού.

Ο Σαλπιγγίδης επέστρεψε πολύ πιο ώριμος στη Τούμπα και ποδοσφαιρικά, αλλά και ως προσωπικότητα, μετά από τα τέσσερα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό. Είναι αισθητά βελτιωμένος σε όλους τους τομείς, στέλεχος της Εθνικής ομάδας πλέον και πιο έμπειρος. Αποτελεί την πρώτη ποιοτική μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Έπονται άλλες 2-3 ανάλογου διαμετρήματος, που θα συμπληρώσουν το ρόστερ για τη νέα χρονιά.

www.contra.gr

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #2996 on: June 17, 2010, 00:42:50 am »

Quote from: Karaμazoβ on June 17, 2010, 00:23:43 am
υ. Τη σεζόν 2010 -2011 θα είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

αα?  Huh

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2997 on: June 17, 2010, 00:50:22 am »

ε λογικο δεν ειναι...εχει τις περισσοτερες συμμετοχες στον παοκ απο ολους τους αλλους
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #2998 on: June 17, 2010, 01:09:06 am »

Ο,τι και να ναι ο αλλος το γραφει στανταρ λες κι εχουν αποφασισει οι παιχτες.

Επιπλεον δεν ειναι λογικο απο αποψη ηλικιας και στο οτι δεν ξερει τον παοκ οπως ειναι
τωρα, αυτος που αφησε ηταν αλλη ομαδα. Υπαρχει κι ενας Χαλκιας, αλλα κατι λεγανε
θα φερουν Ιταλο τερματοφυλακα με τον Μπερέτα μαζι, τωρα ακουγεται κι αυτο... Μαλλον
καποιος την κανει μ' ελαφρα.  Undecided

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

metalhead
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2999 on: June 17, 2010, 10:45:25 am »

Quote from: Karaμazoβ on June 17, 2010, 00:23:43 am
Είναι απλά Πόντιος

είναι απλά ΠΑΟΚ

Pages: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 245 Go Up Print
Jump to: