• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 16:48:19 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 16:48:19 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426712
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 129
Total: 206
Nikoletta
victoria
Antreas17
jimalexoud
kvas
aalmpanb
stefpapa21
petrchat
afroditi
plapas
gkougeor
Annapar
marilita
Zaxarenia
Anonikos
alexter
stergiosb
okatapo
iliaskou
dem05
bit11
PetrosCc
Mr Watson
DLHERRO
angelos
κοτζακ
TheKingInTheNorth
Eleniiii
soti
dionmant
mpilas_giwrgos
m.renia
ggalamat
tsaliki
xeniam
Fotis Roukoutakis
gkaramp
Soto Gonzalez
mikrosdia
PolarBear
maria.r
Soterd52
bougatsa
Tsomp
EvP
rspappas
Nikos_313
Kyrisan
apos34
KZerenidis
george14
Gstremp
annaparask
eleftheria
geftihiakos
soule
csimaiof
vas.vlastos
Stelios Leivas
Bit4Thought
swthrhs
kstavroulis
ptranis
vevi
serafeim
dimchin
cmpillis
dimitris585
anon
johnderme5
nick_slendy
valentini
dimitris_nisi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 245 Go Down Print
Author Topic: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!  (Read 376169 times)
yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είσαι τραγούδι, είσαι λαός!

View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #90 on: November 21, 2006, 04:17:36 am »

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να κατονομάσεις αυτούς τους λόγους.
Εγώ σαν αισιόδοξος αρειανός που μετά από χρόνια βλέπει κάτι καλό στην ομάδα του, κοιτάζω τη διαφορά από τον πέμπτο,θέση που βγάζει uefa βρεξει-χιονίσει(εν αντιθέσει με την έκτη που έχει άμεση σχέση και με το Κύπελλο).
5.Αιγάλεω 16
...
...
...
13.ΑΡΗΣ 10.

Ναι,για τον α ή β λόγο έχω χάσει έδαφος αλλά το -6 καλύπτεται σαν ψέμα...
Κι επειδή είπες για θέσεις 8-12, μπορείς να μου πεις ποιες 7 ελληνικές ομάδες φέτος είναι καλύτερες από τον ΑΡΗ?

Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    λάμπουν   τα νιάτα σαν αστραπή!
Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    καίνε         τα νιάτα σαν αστραπή!!
Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    φεύγουν   τα νιάτα σαν αστραπή!!!
                                                                                             Νίκος Γκάτσος
amanas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

παλι σε βλεπω σκεφτικο...

View Profile
« Reply #91 on: November 21, 2006, 11:24:38 am »

φιλε τσιφ και εγω το πιστευω οτι αν δεν πειθαρχησουν οι παικτες σας στην αμυντικη τακτικη θα εχετε χοντρο προβλημα , διοτι τα ακραια μπακ σας σε πολλες επιθεσεις εφευγαν μπροστα και καλα κανανε γιατι βλεπουμε και μπαλα καλη διοτι το κατεχουν το τοπι (τινγκα,τουτα,αλλα δεν ξερουν πολλα απο αμυνα) αλλα μολις χανατε τη μπαλα στην κοντρα επιθεση αυτοι που εμεναν πισω ειναι τα 2 σεντερ μπακ και τα οποια με αποσταση 20-30 μετρων αναγκαζονταν πολλες φορες να τραβιουνται στα ακρα και σε τακλιν για να κοψουν τις αντεπιθεσεις παιρνανε καποιες κιτρινες καρτες . το ολο γεγονος πιστευω πως θα παιξει σημαντικο ρολο στο πρωταθλημα για εσας φετος καθως και το οτι θελετε και δευτερο επιθετικο να παταει μεσα στην περιοχη
madmetal

View Profile
« Reply #92 on: November 21, 2006, 16:22:17 pm »

σε δυο ντερμπι προηγηθηκες και στο γυρισαν..
σε ομαδα που βλεπω πολλους ξενους και ξενο προπονητη δεν βλεπω μελλον...( πχ περσινος παναθηναικος..)
η διοικηση που ειναι? και με την καλη και με την ασχημη εννοια..
με τα εκτος εδρας και κυριως στην αθηνα τι κανει η ομαδα?
επισης....

παναθηναικος ολυμπιακος αεκ παοκ ατρομητος αιγαλεω ξανθη (αυτους βλεπω πανω απο τον αρη)

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Megawatt
Guest
« Reply #93 on: November 22, 2006, 19:01:18 pm »

Quote from: amanas on November 21, 2006, 00:31:13 am
ειδες τελικα φιλε megawatt που δινει ο τζον γου τις μετοχες μονο σε αυτους που θα καλυψουν την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου

Κατσαρής: Nα παραιτηθούν όλοι!

Ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής, κατηγόρησε τον Γιάννη Γούμενο, ότι αθέτησε την συμφωνία που είχαν και με την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, καλούνταν να παραδώσει τις μετοχές του σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, τόνισε με δηλώσεις του, στον Αθλητικό Metrpolis, ότι πλέον ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν έχει "πάτημα", από την στιγμή που δεν πήρε επιπλέον χρονική παράταση, ενώ επανέλαβε ότι πρέπει να προχωρήσει σε παραιτήσεις όλων των μελών της υπάρχουσας διοίκησης, προκειμένου να σχηματιστεί διοίκηση Πρωτοδικείου. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο ίδιος έχει συγκεντρώσει 15 άτομα που είναι έτοιμα να στελεχώσουν τη νέα διοίκηση και να αναλάβουν δράση για να σώσουν το σύλλογο από τη στιγμή βέβαια που παραχωρηθούν όλες οι μετοχές.

«Περίμενα ο κ. Γούμενος να βρει έναν τρόπο να αποφύγει την πραγματική του δέσμευση. Είχε δεσμευτεί να δώσει τις μετοχές, αν υπήρχαν ορισμένοι άνθρωποι που θα τις πάρουν. Δεν το έκανε... Ο κ. Γούμενος ήθελε να μιλήσουμε για να του πούμε τα πρόσωπα. Ο κ. Κουμεντάκης με πήρε τηλέφωνο χθες το μεσημέρι για να μου πει ότι ο κ. Γούμενος πήγε στη συμβολαιογράφο. Δεν ασχολήθηκε καθόλου. Του είχα πει ότι πρέπει να προχωρήσουμε τη μεταβίβαση. Με κατηγόρησαν ότι δεν πήγα σε μία συνάντηση, αλλά να πάω, να κάνω τι; Ήθελε να μεταθέσει τις ημερομηνίες. Όλο μου έλεγε ότι βρίσκει επενδυτή, αλλά όλο ζητούσε παράταση. Κάθε φορά το θέμα ήταν το ίδιο όταν συναντιόμασταν. Κρίναμε να μη συμμετέχουμε σε μία νέα αναβολή των εξελίξεων. Πρέπει να μεταβιβάσει τις μετοχές ο Γούμενος για να μην είναι ανακόλουθος. Και φυσικά θα προχωρήσουμε αν δώσει τις μετοχές ο κ. Παγώνης, αλλά πρέπει κατ' αρχήν να κατατεθούν και οι παραιτήσεις των μελών», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Θανάση Κατσαρή, που πρόσθεσε στη συνέχεια για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου:

«Είναι 15 τα φυσικά πρόσωπα, έχουμε συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που μας ζητήθηκαν από τους νομικούς για να προχωρήσουμε στη μεταβίβαση. Δεν έχει άλλο πάτημα πλέον ο κ. Γούμενος. Αν υπάρχει ευθύνη, να την αναλάβουμε, είμαστε όμως έτοιμοι για να δώσουμε τα στοιχεία των φυσικών προσώπων. Αυτή ήταν η διαδικασία. Τα έχει ήδη στην κατοχή της η κ. Γιαννακοπούλου. Παραιτήσεις μελών διοικητικού συμβουλίου δεν έχουμε ακόμη. Εμείς για να προχωρήσουμε στο Πρωτοδικείο θέλουμε οριστικές παραιτήσεις των μελών και μεταβίβαση μετοχών στα φυσικά πρόσωπα. Δεν μπορείς να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα αφού δεν έχουν παραιτηθεί τα μέλη του συμβουλίου. Αφού υπάρχουν 15 άνθρωποι για τις μετοχές, υπάρχουν και για να συμμετέχουν στη διαδικασία του Πρωτοδικείου».

«Πιστεύω ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα ο κ. Παγώνης»

Από την άλλη, αναφερόμενος ο κ. Κατσαρής στον έτερο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βασίλη Παγώνη, εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στον ΠΑΟΚ και θα παραχωρήσει τις μετοχές του, όπως άλλωστε τους εκμυστηρεύτηκε : «Γνωρίζαμε ότι οι Γούμενος και Παγώνης λειτουργούσαν ενιαία. Δεν είχαμε αντιληφθεί ότι δεν υφίσταται πλέον κάτι τέτοιο. Αυτό το εκμεταλλευόταν ο κ. Γούμενος. Έκανα μία επαφή με τον κ. Παγώνη, αν και ήταν ολιγόλεπτη, σήμερα όμως θα με πάρει τηλέφωνο για να συνεννοηθούμε για τις μετοχές. Το αν τις μεταβιβάσει, δεν το είπαμε, εκείνο που είπε είναι πως δεν κάνω κακό στον ΠΑΟΚ, δεν θα γίνω εμπόδιο σε εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Κατάλαβα ότι δεν υπάρχει πλέον κοινή γραμμή μεταξύ των δυο, δεν υπάρχει απόκλιση απόψεων Γούμενου και Παγώνη. Σκέφτομαι να κάνω αυτό που θέλει η ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια, που είναι να δώσει ο Παγώνης τις μετοχές του στα φυσικά πρόσωπα. Πιστεύω, ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα ο κ. Παγώνης, δεν θέλω να προτρέξω, αλλά αυτό πιστεύω. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ρόλο του Ερασιτέχνη, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να διώξει τον Γούμενο, ενώ ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμβάλει στην νέα διοίκηση: «Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ με τον καλύτερο τρόπο λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα και ήταν αυτός που προάσπισε τα συμφέροντα του συλλόγου. Περάσαμε πολλά... Δεν έχουμε καμία αντίρρηση για μεγαλοεπενδυτή, αρκεί να δώσει όραμα στον κόσμο. Εμείς θα ήμαστε οι πρώτοι που θα αγωνιστούμε δίπλα του για να αξιοποιήσει και την περιουσία του Δικεφάλου. Αυτός που θα έρθει όμως, θα πρέπει να δείξει πρώτα ότιν θέλει και ότι μπορεί. Αν μπορούσαμε να τον είχαμε διώξει τον κ. Γούμενο, θα το είχαμε ήδη κάνει», ήταν τα λόγια του Θανάση Κατσραρή για να προσθέσει:

«Ο Κατσαρής ποτέ δεν πρόκειται να συμμετέχει σε διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πάντα θα είναι απ έξω απ όλα αυτά. Τίποτα δεν κάνουμε κάτω από το τραπέζι. Ο Ερασιτέχνης σε όλες τις κρίσεις ήταν παρών. Ο Ερασιτέχνης εδώ και καιρό δεν εισπράττει τίποτα από την ΠΑΕ. Μάλιστα, τα πληρώνει ο Ερασιτέχνης όλα αυτά τα έξοδα του γηπέδου».

Παγώνης: Θα κάνω ότι είναι συμφέρον για τον ΠΑΟΚ

Εντωμεταξύ, ο Βασίλης Παγώνης, τόνισε με δηλώσεις του, στο «Metrosport», ότι θα κάνει ότι περνάει το χέρι του για το καλό του ΠΑΟΚ, λέγοντας παράληλα ότι δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τις μετοχές του. Μάλιστα, επισήμανε ότι ουδέποτε κανείς δεν του ζήτησε να παραχωρήσει τις μετοχές του, ενώ τόνισε ότι έχει βγει ζημιωμένος από τη ενασχόλησή του με τη διοίκηση του «Δικεφάλου».

«Ο Γούμενος μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ λέμομαι Βασίλης Παγώνης και όχι Γούμενος. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω μέτοχος. Δανειστής ήθελα να μείνω. Δεν ήθελα επίσης να παίξω το ρόλο του Κόκκαλη ή του Βαρδινογιάννη. Αυτά είπα και στην Ε. Ε. Α. όταν με κάλεσαν. Τους ζήτησα να μην ενοχλήσουν ξανά διότι δεν έχω καμία σχέση. Εγώ θα αποφασίσω μόνος μου τι και πως θα το κάνω με τις μετοχές μου. Στη ζωή ποτέ δεν τόλμησε άνθρωπος να με παραγκωνίσει. Δεν είχα πρόθεση να γίνω πρόεδρος. Το έκανα για να εξυπηρετήσω τον Γούμενο στο διάστημα που δε μπορούσε είναι πρόεδρος», ήταν τα λόγια του έτερου μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, που πλέον τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Γιάννη Γούμενο, και προσθέτει:

«Δεν έχω διαχειριστεί ούτε ένα ευρώ του ΠΑΟΚ. Έβαλα ένα σκασμό λεφτά αλλά δεν έχω πάρει τίποτε πίσω. Η ενασχόληση μου με τον ΠΑΟΚ μου κόστισε ακριβά και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να καλύψω τη ζημιά που έχω υποστεί. Είμαι μακριά από την ομάδα. Χαίρομαι για τις επιτυχίες και εύχομαι έτσι να συνεχιστεί η κατάσταση. Μίλησα με τον κ. Κατσαρή σήμερα - χθες - και συμφωνήσαμε να βρεθούμε στην Θεσσαλονίκη μόλις επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη. Θα κάνω ότι είναι συμφέρον για τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω αντίρρηση να παραδώσω τις μετοχές μου ή να κάνω μια άλλη πράξη. Κανείς δε μου ζήτησε να παραδώσω τις μετοχές μου».     

Το θέατρο του παραλόγου...

Στον ΠΑΟΚ παίζεται το θέατρο του παραλόγου και του ψέματος... Κανείς Γούμενος δεν παραιτείται, ενώ τα σενάρια διαδοχής δίνουν και παίρνουν όπως και οι εταιρίες που εμφανίστηκαν από το... πουθενά για να σώσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά». Και εμφανίστηκαν, ω του θαύματος, μόλις ο Γούμενος ανακοίνωσε ότι φεύγει.

Σήμερα ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των παραγόντων που θα ασχοληθούν με τη λύση του πρωτοδικείου. Αυτοί είναι οι: Μαμιδάκης, Μανδρινός, Δημήτρης Παπαδόπουλος από τον ερασιτέχνη, Βιολίδης, Μιλιορίδης, Κούλης Αποστολίδης, Ησαϊάδης, Σταθάς, Ζυγκερίδης, Γιάννης Δημόπουλος, Ν. Τρυπάνης, Μποζατσίδης, Μπιτσιάνης και Ζουράρις.

Πάντως ήδη ο χρόνος για τον ΠΑΟΚ μετράει και πάλι αντίστροφα μια και έχουν απομείνει μόλις επτά μέρες για την αντικατάσταση της εγγυητι
κής.

Τα... τελευταία σενάρια κάνουν λόγω για την ανάμιξη του επιχειρηματία Γονή της Εγνατίας.

Διάψευση Γονή για ΠΑΟΚ

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφόρησαν στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες ότι ο πρόεδρος της «Εγνατίας Ασφαλιστικής» ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Λευτέρη Γονή, ο οποίος σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης σχετικά με όλα τα παραπάνω, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόθεση του ήταν να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου ως χορηγός.

«Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι ούτε εγώ προσωπικά σαν Λευτέρης Γονής, ούτε η Εγνατία Ασφαλιστική, ούτε η πολυεθνική εταιρία CITADEL που εισήλθε ως στρατηγικός εταίρος στις ασφαλιστικές εταιρίες Εγνατία ΑΑΕ και LE MONDE ΑΑΕ, έχουν κανένα απολύτως ενδιαφέρον να εξαγοράσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή να συμμετάσχουν στην αύξηση του κεφαλαίου της εν λόγω ΠΑΕ ή εν γένει να αναμιχθούν σε οτιδήποτε έχει σχέση με το μετοχικό ή διοικητικό καθεστώς του ΠΑΟΚ. Στηρίξαμε την προσπάθεια ως χορηγοί διότι πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του αξίζει κάθε υποστήριξη και ενδέχεται στο μέλλον να υποστηρίξουμε και πάλι τον ΠΑΟΚ, αλλά μόνο από την θέση του χορηγού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Megawatt
Guest
« Reply #94 on: November 29, 2006, 16:53:52 pm »

Αδιέξοδο στον ΠΑΟΚ

Αρκετή ώρα μετά  τα μεσάνυχτα κράτησε  κρίσιμη συνάντηση παραγόντων του Δικεφάλου, η οποία όμως δεν έβγαλε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ούτε για το θέμα των μετοχών, ούτε και για το θέμα της διοίκησης.

Το δεδομένο στον ΠΑΟΚ είναι ότι ούτε και σήμερα Τετάρτη η ΠΑΕ θα έχει μία καινούρια διοίκηση. Αποτέλεσμα συγκεκριμένο δεν έχει προκύψει όσον αφορά τις κινήσεις των παραγόντων, οι οποίοι θα έχουν και νέα συνάντηση σε δύο ημέρες ώστε να συζητήσουν και πάλι τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί.

Η βραδινή συνάντηση της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο κοντά στο λιμάνι και εκεί παραβρέθηκαν παράγοντες όπως οι κ.κ Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Μπιτσιάνης, Βιολίδης, Κούδας, Αποστολίδης, Μηλιωρίδης, Τρυφωνίδης. Γαβριηλίδης, Μαμιδάκης, Λυσαρίδης.

Πρώτος και απογοητευμένος έφυγε από την συνάντηση ο Τέλης Μπιτσιάνης αφού σε κάποιο σημείο στην συνάντηση παραβρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ που ζήτησαν καθαρές λύσεις, μακριά από οποιαδήποτε άτομα μπορεί να έχουν σχέση με τον Γιάννη Γούμενο. Κάπου εκεί δημιουργήθηκε ένταση με τον κ. Μπιτσιάνη ο οποίος φεύγοντας φώναξε… «από εδώ και πέρα θα πάω στον Ηρακλή».

Μετά από τέσσερις ώρες επαφών και ανταλλαγής απόψεων, οι παρευρισκόμενοι έφυγαν χωρίς να κάνουν το παραμικρό σχόλιο. Μόνο ο κ. Γαβριηλίδης μίλησε τονίζοντας ότι επρόκειτο για μία συνάντηση όλων των παραγόντων του ΠΑΟΚ στην οποία κατατέθηκαν διάφορες απόψεις, έγιναν προτάσεις, οι οποίες και θα συζητηθούν ώστε σε δύο – τρεις ημέρες να βρεθεί λύση.
Megawatt
Guest
« Reply #95 on: November 30, 2006, 21:42:47 pm »

Οι οπαδοί στηρίζουν τον ΠΑΟΚ

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να πάρουν θέση, σχετικά με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα διοικητικά της ομάδας. Έτσι, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια της νέας διοίκησης, αφού είναι ικανοποιημένοι σε πρώτη φάση από την απομάκρυνση του Γιάννη Γούμενου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ...από τώρα όμως, ευθύνες έχουμε όλοι μας!!!

Αυτό για το οποίο ολόκληρος ο λαός του ΠΑΟΚ αγωνίζεται εδώ και καιρό, επιτέλους έγινε. Η ομάδα από την επόμενη Δευτέρα διοικείται από άλλους ανθρώπους. Ανθρώπους που άλλους του γνωρίζουμε καλά, άλλους λιγότερο άλλους και καθόλου. Aπό την στιγμή αυτή λοιπόν που η απαίτηση του λαού μας για αλλαγή στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ - έστω και καθυστερημένα και έπειτα από μεγάλους και επίπονους αγώνες που έκανε – ικανοποιείται, ήρθε για όλους μας η στιγμή να αποδείξουμε πως όταν λέγαμε «να φύγει αυτός και εμείς θα στηρίξουμε» δεν πουλούσαμε τρέλα αλλά το εννοούσαμε.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως πάνω σε αυτήν την υπόσχεση μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια ώστε ο ΠΑΟΚ να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα οργάνωσης και διοίκησης που επιθυμούμε. Πρέπει επίσης να καταλάβουμε πως επειδή τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ είναι οικονομικά, μόνο με την οικονομική στήριξη μπορούν να λυθούν.... Πρέπει πλέον όλοι να συμβάλουμε οικονομικά κυρίως αλλά και ηθικά. Ο καθένας όσο μπορεί. Άλλος περισσότερο. Άλλος λιγότερο.....Κανένας όμως καθόλου. Πρέπει να το κάνουμε όλοι αυτή τη φορά! Κυρίως γιατί είναι υποχρ
έωση μας αλλά και επειδή δεν έχουμε άλλη επιλογή... Πρέπει να βγάλουμε τον ΠΑΟΚ από την ανυποληψία που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια λόγω όλων αυτών των αστείων ανθρώπων και των επιλογών τους. Έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας την δυνατότητα να κάνουμε επιλογή: να πάρουμε την ομάδα στα χέρια μας μέσω κάποιου πολυμετοχικού συστήματος διοίκησης ή να παραδώσουμε τις μετοχές σε κάποιον μεγιστάνα – επενδυτή που θα ενδιαφερθεί μελλοντικά. Και τα δυο όμως προϋποθέτουν τώρα την στήριξη όλων μας!

Και ας έχουμε όλοι μας - άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο – τις επιφυλάξεις μας. Και είναι αυτονόητο να έχουμε επιφυλάξεις. Και πως να μην έχουμε αλώστε με όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια μας. Γι αυτό και πάντα θα έχουμε τα μάτια και τα αφτιά μας ανοιχτά. Και θα επιβλέπουμε ώστε να μπορούμε να επισημάνουμε λάθος κινήσεις αλλά κυρίως να τις προλαβαίνουμε. Γιατί επιφύλαξη - σε λογικά πλαίσια - πρέπει πάντα να υπάρχει. Ώστε να μην υπάρχει εφησυχασμός. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να γράψει η ιστορία πως ενώ όλοι μας μπορούσαμε μαζί να σώσουμε τον ΠΑΟΚ, αυτός πέθανε στα χέρια μας!

Όλοι όσοι επιθυμούμε όλον αυτό το καιρό αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, όλοι όσοι επιθυμούμε να βγει ο ΠΑΟΚ από την ανυποληψία, όλοι όσοι επιθυμούμε να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ εκεί που του αρμόζει, όλοι όσοι επιθυμούμε να γίνουν ριζικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ, όλοι όσοι αισθάνονται οπαδοί ή φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πρέπει τώρα να βοηθήσουν από όπου και αν βρίσκονται. Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Αλλά κυρίως από εδώ και πέρα ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Φ\
1;ΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΜΕ!!».

estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
« Reply #96 on: December 04, 2006, 04:34:31 am »

Οοοοοο παοκαρα εχω τρελα μεσ' στο μυαλο
οπου και να παιζεις παντα θα σ' ακολουθω

changes to:

Οοοοοο παοκαρα εχω δεντρα (χορτο) μες το βουνο
μονος μου τα πινω μονος τα καλλιεργω

...........................
« Last Edit: December 04, 2006, 17:57:21 pm by estergio » Logged

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
amanas

παλι σε βλεπω σκεφτικο...

View Profile
« Reply #97 on: December 04, 2006, 12:17:33 pm »

γεια σου ρε estergio και συ αρρωστο παοκτσακι εισαι ε? Cheesy Cheesy Cheesy
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #98 on: December 04, 2006, 18:02:04 pm »

Ε δε φαινεται αλλωστε...????

Εισαι μια ουσια, ουσια μαγικη
εισαι ενα βοτσαλο μοναδικο στη γη.
Οπου και να παιζεις, θα σ' ακολουθω,
δικεφαλλο κοτοπουλο για σενα μονο ζω.

..................................

cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #99 on: December 04, 2006, 18:02:55 pm »

Ξέρω κι εγώ ένα καλό με τον ʼρη...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
madmetal

View Profile
« Reply #100 on: December 04, 2006, 18:07:32 pm »

Quote from: cecs on December 04, 2006, 18:02:55 pm
Ξέρω κι εγώ ένα καλό με τον ʼρη...

πες το να γουσταρουμε...

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #101 on: December 04, 2006, 18:13:50 pm »

δυστυχώς οι κανόνες αυτού του φόρουμ δεν μου το επιτρέπουν,και θα κινδυνέψω με bannαρισμα...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #102 on: December 04, 2006, 18:15:26 pm »

Nαι cecs, καιρό τώρα περιμένουμε το πρώτο στραβοπάτημα να σε μπανάρουμε!

byeeee
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #103 on: December 04, 2006, 18:16:18 pm »

Quote from: Turambar on December 04, 2006, 18:15:26 pm
Nαι cecs, καιρό τώρα περιμένουμε το πρώτο στραβοπάτημα να σε μπανάρουμε!

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
+1

cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #104 on: December 04, 2006, 18:18:33 pm »

Τι +1 γράφεις εσύ ρε;Ξέρεις τι λέει ο Turam ή πικράθηκες για την ομαδίτσα σου;;;;

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 245 Go Up Print
Jump to: