• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:58:09 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:58:09 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 23:46:31]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 46
Guests: 98
Total: 144
parvanitid
kpap17
mprova
ArchieHadCells
mavropan
evax
Yamal
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
agapi
LambisTr
abiki
Athinaaz
boulionis
Tsomp
Giorgos2222
alababamas4444
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Mr Watson
maestros
Mr Z
Leftor
Nikos_313
cchristodoulou
AODON
Pcsc
cealexop
ThanosKoutsoump
tasos gourd
iliaskou
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Arakapas
mixkats
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35 Go Down Print
Author Topic: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.  (Read 70186 times)
panagiotis
Θαμώνας

κάποτε θα τελειώσουμε και εμείς τη σχολή!

View Profile
Re: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
« Reply #345 on: September 14, 2011, 04:59:13 am »

Quote from: pengo on September 14, 2011, 04:13:06 am
Quote from: panagiotis on September 14, 2011, 04:03:02 am
Άργησαν να πέσουν τα τηλεφωνήματα ε; Δυστυχώς για σας, την πατήσατε, το ξυπνητήρι άργησε να χτυπήσει.

Το ξυπνητήρι δε χτύπησε -->Το τηλεφώνημα άργησε--> Άρα δεν έχεις δικαίωμα ψήφου Cool

Μπα, λάθος κάνεις.. Αλλιώς πάει η σειρά:

Το ξυπνητήρι δε χτύπησε -->Το τηλεφώνημα άργησε--> Η ψηφοφορία έφτασε --> Εσύ δεν ήσουν εκεί για να ψηφίσεις.. (μάλλον έτρεχες να φτάσεις αλλά δεν πρόλαβες στο τσακ)

Εγώ θέλω να ψηφίσω τώρα, 4:46 το πρωί της Παρασκευής. Τι λες, μπορώ; Είστε αντιδημοκρατικοί που δε με περιμένατε και θα μου πείτε "όχι".

(Ορίστε, με καταφέρατε και είπα και γω τη λέξη δημοκρατία  Lips Sealed )

Υ.Γ.:
Επίσης η παραπάνω ιστορία μπορεί να συνεχιστεί ως εξής:

--> Δε μπορώ να αναλάβω μια προσωπική μου ευθύνη (βλέπε το κεφάλαιο "Είμαι στη σχολή πριν τελειώσει η συνέλευση") --> Κατηγορώ μόνο τους άλλους και εγώ είμαι αδιάλλακτα σωστός --> Προσβάλλω, βρίζω και πρήζω τους πάντες γιατί είμαι γαμάτος/η --> Κάνω ψυχοθεραπεία ΤΗΜΜΥ.gr --> Όταν κάποιος μιλήσει για αυτοκριτική, είμαι αρκετά ώριμος/η ώστε να απαντήσω "κάνε εσύ πρώτα".
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #346 on: September 14, 2011, 05:03:29 am »

Ετσι ακριβως ειναι Παναγιωτη...

Ερχεται μια μερα...
panagiotis
Θαμώνας

κάποτε θα τελειώσουμε και εμείς τη σχολή!

View Profile
« Reply #347 on: September 14, 2011, 05:18:59 am »

Quote from: ACE on September 14, 2011, 05:03:29 am
Ετσι ακριβως ειναι Παναγιωτη...

Χαίρομαι που έχω σωστή άποψη επί του θέματος και μου το αναγνωρίζετε!  Cheesy
Αλλά αν μου λέγατε ότι κάπου κάνω λάθος, ευχαρίστως θα έκανα και δεύτερες σκέψεις.
Και σεις όλοι εδώ μέσα έτσι δεν είστε;!  Roll Eyes
pengo
Guest
« Reply #348 on: September 14, 2011, 05:38:37 am »

Quote from: panagiotis on September 14, 2011, 04:59:13 am
Quote from: pengo on September 14, 2011, 04:13:06 am
Quote from: panagiotis on September 14, 2011, 04:03:02 am
Άργησαν να πέσουν τα τηλεφωνήματα ε; Δυστυχώς για σας, την πατήσατε, το ξυπνητήρι άργησε να χτυπήσει.

Το ξυπνητήρι δε χτύπησε -->Το τηλεφώνημα άργησε--> Άρα δεν έχεις δικαίωμα ψήφου Cool

Μπα, λάθος κάνεις.. Αλλιώς πάει η σειρά:

Το ξυπνητήρι δε χτύπησε -->Το τηλεφώνημα άργησε--> Η ψηφοφορία έφτασε --> Εσύ δεν ήσουν εκεί για να ψηφίσεις.. (μάλλον έτρεχες να φτάσεις αλλά δεν πρόλαβες στο τσακ)

Εγώ θέλω να ψηφίσω τώρα, 4:46 το πρωί της Παρασκευής. Τι λες, μπορώ; Είστε αντιδημοκρατικοί που δε με περιμένατε και θα μου πείτε "όχι".

(Ορίστε, με καταφέρατε και είπα και γω τη λέξη δημοκρατία  Lips Sealed )

Υ.Γ.:
Επίσης η παραπάνω ιστορία μπορεί να συνεχιστεί ως εξής:

--> Δε μπορώ να αναλάβω μια προσωπική μου ευθύνη (βλέπε το κεφάλαιο "Είμαι στη σχολή πριν τελειώσει η συνέλευση") --> Κατηγορώ μόνο τους άλλους και εγώ είμαι αδιάλλακτα σωστός --> Προσβάλλω, βρίζω και πρήζω τους πάντες γιατί είμαι γαμάτος/η --> Κάνω ψυχοθεραπεία ΤΗΜΜΥ.gr --> Όταν κάποιος μιλήσει για αυτοκριτική, είμαι αρκετά ώριμος/η ώστε να απαντήσω "κάνε εσύ πρώτα".

Ξέρεις τι ακριβώς συνέβη σήμερα το απόγευμα (ειλικρινά απάντησέ μου)? Huh
Ήμουν στο Παναγιωτόπουλος μέχρι τις 3.30 και έφυγα διότι ήμασταν 30 άτομα (η συνέλευση ήταν προγραμματισμένη για τη
1)

Υ.Γ: Ή μπορεί να πάει και έτσι.
-->Λείπουν οι περισσότεροι" προσκηνυμένοι"-->Το ξυπνητήρι τους χτυπάει πιο μετά.-->Κλείσε τις πόρτες όσο προλαβαίνουμε-->Αν μπουν όλοι μπορεί και να χάσουμε-->Άλλωστε είμαστε γαμάτοι και κάνουμε ότι θελουμε-->
Αποφασίζουμε πάντα με βάση το συμφέρον μας, αλλά δεν "προσκηνούμε"-->Πουλάω και "μαγκιά" στο thmmy.gr Wink

Y.Γ 2:Για την αυτοκριτική.Δυστυχώς αλλά είναι ζήτημα εσωτερικής ζύμωσης.Αλλά γιατί στα λέω αυτά?
Εσύ τα ξέρεις,ε? Cool

Tius
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #349 on: September 14, 2011, 05:40:01 am »

Ο νέος νόμος πλαίσιο κάνει θραύση και εσείς κάθεστε και πλακώνεστε μεταξύ σας.
Μπράβο σας τα θέλει το κολαράκι σας μετά και τα δίδακτρα και τα βιβλία στο ιντερνετ αλλά για αρχή πληρώστε το πάσο σας.

Με αγάπη ,
             Διαμαντοπούλου!!!    Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
pengo
Guest
« Reply #350 on: September 14, 2011, 05:43:04 am »

Quote from: Tius on September 14, 2011, 05:40:01 am
Μπράβο σας τα θέλει το κολαράκι σας μετά και τα δίδακτρα και τα βιβλία στο ιντερνετ αλλά για αρχή πληρώστε το πάσο σας.

Με αγάπη ,
Τα πάσο?
paiktaras
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #351 on: September 14, 2011, 05:48:01 am »

ναι ναι πλεον τα πασο θα ειναι με τη μορφη καρτας(στυλ διπλωμα αυτοκινητου) και θα την πληρωνεις γυρω στα 2,5 ευρω!
το καλο ειναι οτι θα ισχυει και στο εξωτερικο..
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #352 on: September 14, 2011, 05:52:42 am »

Quote from: karvouno on September 13, 2011, 21:41:43 pm
ΟΛΟΙ όσοι ήταν στο προεδρίο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ συμπεριλαμβανομένων υποστήριξαν [ΕDIT] ή δεν εμπόδισαν [/ edit] την απόφαση [EDIT] να κλείσουν οι πόρτες [/ EDIT]. Ειδικά "μελος"( ; ) (san_zoulapi) τους όταν ρωτήθηκε επ' αυτού  είπε ότι κανονικά έπρεπε να είμαστε όλοι εκεί από την αρχή. Αν θέλει να το επιβεβαιώσει. (

Μέχρι εδώ κατάφερα να διαβάσω παιδιά σόρυ αλλά τα 25 ποστ δε διαβάζονται. Δε ξέρω τι άλλο ειπώθηκε σχετικά. Λοιπον επειδή φαντάζομαι σε τι πήγε η κουβέντα να παραθέσω τα πράγματα από τη δική μου πλευρά.
Ήμουν τελευταίος ομιλιτής. ΠΡΙΝ, το τονίζω ΠΡΙΝ, ξεκινήσω την τοποθέτησή μου , το προεδρείο είπε να μπούνε μέσα όσοι είναι εκτός και να κλείσουν οι πόρτες. Επειδή γνώριζα ότι υπάρχει αρκετός κόσμος έξω και στον υπαίθριο δίπλα στο κυλικείο, ΤΟ ΤΟΝΙΣΑ εκείνη την ώρα στην κοπέλα στο προεδρείο και της είπα να περιμένουνε μέχρι να μαζευτούνε αυτά τα άτομα! Έπειτα προχώρησα στην τοποθέτησή μου. Από όσο κατάλαβα πολύ αργότερα αυτό το πράγμα δεν έγινε. Η απόφαση να κλείσουν οι πόρτες πριν να τελειώσουν οι τοποθετήσεις των ομιλιτών πάρθηκε από τα 5 άτομα που ήταν στο προεδρείο εκείνη την ώρα και δεν ήταν καθόλου καθολική ή αποτέλεσμα ψηφίσματος(κάτι τέτοιο κουλό μου είπε ότι πήρε ως απάντηση άτομο όταν διαμαρτυρήθηκε εκείνη την ώρα).
Από εκεί και πέρα εγώ πράγματι όταν ρωτήθηκα από το παιδί ποιά είναι η άποψή μου για αυτό που γίνεται στις πόρτες, είπα αυτό το πράγμα που λέει το karvouno. Ωστόσο εκείνη την ώρα το μυαλό μου ήταν συγκεντρωμένο στο να απαντήσω σε ερωτήσεις σχετικά με όσα είχα πει. Επίσης λόγω του ότι όσο η φασαρία λάμβανε χώρα , εγώ μιλούσα στο βήμα , δεν αντιλήφθηκα ακριβώς τι συνέβαινε. Οπότε τη δήλωσή μου αυτή μην την λαμβάνετε ώς την επίσημη τοποθέτησή μας. Ακόμη στο προεδρείο εκείνη τη στιγμή δεν ήτανε κανείς από εμάς

Λοιπόν. Θα συμφωνίσω με όσους λένε πως οι συμφοιτητές μας είναι καλά να παρευρίσκονται σε ολόκληρη τη διαδικασία της συνέλευσης για να μπορούν να ακούσουν την κουβέντα και να κρίνουν τα πλαίσια. Ωστόσο θεωρώ ότι κάθε φοιτητής του συλλόγου έχει το δικαίωμα ακόμα και την τελευταία στιγμή πριν την ψηφοφορία να προσέλθει και να ψηφίσει.

Για να μην παρεξηγηθούμε , δε θεωρώ ότι θα άλλαζε το αποτέλεσμα . Και να ψήφιζαν οι όσοι ήταν έξω το αποτέλεσμα τελικά πιστεύω θα ήταν το ίδιο , με μικρότερη διαφορά ίσως. Ωστόσο από την πλευρά μου αποδοκιμάζω την απαγόρευση σε αυτά τα παιδιά να ψηφίσουν. Προτείνω στους συναδέλφους μας στις επόμενες συνελεύσεις να έρχονται πιο κοντά και να έχουν καλύτερη επαφή με τα γενόμενα στη συνέλευση για να αποτραπούν τέτοια δυσάρεστα. Ωστόσο η ευθύνη κατά τη γνώμη μου για το σημερινό συμβάν βαραίνει το προεδρείο.
« Last Edit: September 14, 2011, 05:58:07 am by san_zoulapi » Logged
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #353 on: September 14, 2011, 09:50:03 am »

Quote from: rspappas on September 14, 2011, 03:11:51 am
αλλα μην ανησυχειτε μικρα φορουμοπαιδα

θα ξεχαστει και αυτο
οπως ξεχαστηκε και το θεμα των πτυχιουχων που ψηφισαν στην προηγουμενη συνελευση
οπως ξεχαστηκε το θεμα ατομων απο αλλους συλλογους μεσα στην ψηφοφορια στην παραπροηγουμενη συνελευση
οπως ξεχαστηκε το ψηφισμα κατα του καπνισματος
οπως ξεχαστηκαν οι στιγμες "παλης" με θυμα το εδρανο
οπως ξεχνιεται καθε φορα η κασετα που παιζει ο καθε "μεγαλοτετοιος", και νομιζουμε οτι λεει κατι uberγαματο
οπως ξεχνιεται καθε φορα το οτι ρε γαμωτο το ιδιο θελουμε!! καλυτερο πανεπιστημιο
οπως ξεχαστηκαν τα ασχολιαστα της πορειας του σαββατου (αθηνα vs θεσσαλονικη στα πανο, απλη βολτα εξω απο δεθ κλπ)

welcome to 1984

Το 1ο μου είπανε κάτι παιδιά από την κατάληψη ότι και καλά είχε περάσει από ΔΣ συλλόγου(πιασε το αυγό και κούρεφτο). Ο συγκεκριμένος συνάδελφος ήταν παρών και σε αυτή την ΓΣ αλλά έφυγε πριν την ψηφοφορία(το είδα με τα μάτια μου αυτό)

Για το 2ο γιατί δεν έκανες μπάχαλο? Αλήθεια,πρώτη φορά το ακούω ότι έγινε. Αν ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος από άλλο σύλλογο ΟΦΕΙΛΕΙΣ να τον καταγγείλεις στο προεδρείο και να τον βγάλουμε έξω με τις κλοτσιές.

Για αυτό που λες για την ΔΕΘ κάναμε 7ωρο συντονιστικό κράζοντας όλοι εν χωρό και β) Προσπαθώντας να βρούμε λύσεις. Ψιλοφτάσαμε σε λύσεις, αλλά χρειάζεται ακόμα λίγη δουλειά ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν.

Για τα άλλα (πχ κάπνισμα) πως περιμένεις να εφαρμοστούν, να στα εφαρμόσει ο θεός? Πάνε στο προεδρείο, πάρε τον λόγο επί της διαδικασίας, επικαλέσου το ψήφισμα και άρχισε να τσιρίζεις μέχρι να σταματήσουν να καπνίζουν. Και μετά σκέψου γιατί δεν ανοίγουμε τον εξαερισμό όμως: Ο μάργαρης μας είπε ότι μπορούμε να τον ανοίξουμε, at our own risks γιατί έχει να ανοιχτεί πάρα πολύ καιρό. Αντί να την ψωνίσεις μαζί του που το κεντρικό αμφιθέατρο δεν έχει εξαερισμό επειδή λεφτά ούτε για συντήρησή του δεν έχουμε . Και επίσης εντάξει, το μόνο πρόβλημα στο μεγάλο αμφιθέατρο είναι η θερμοκρασία ρε και όχι ο καπνός(προσωπική άποψη).

YARRRRRRRRRRRRRR
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #354 on: September 14, 2011, 09:52:32 am »

Quote from: pengo on September 14, 2011, 05:43:04 am
Quote from: Tius on September 14, 2011, 05:40:01 am

Με αγάπη ,
Τα πάσο?

Από φέτος το πάσο πάει μέσω ευδόξου και για να το βγάλεις πρέπει να πληρώσεις 2 ή 2.5(δεν θυμάμαι) ευρώ παράβολο. Σίγουρα, δεν είναι πολλά. Ούτε είναι πολλά να βγάλεις φωτοτυπίες τις σημειώσεις του καθηγητή σε ένα μάθημα επειδή δεν διανέμονται πλέον. Ε,αν αρχίζεις να βάζεις τα "δεν είναι πολλά" ένα-ένα τότε θα γίνουν πολύ σύντομα πολλά.

YARRRRRRRRRRRRRR
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #355 on: September 14, 2011, 10:59:31 am »

Και όσο συζητάμε τι είναι δημοκρατικό και τι όχι,διαβάστε το παρακάτω άρθρο.
Ο Βενιζέλος (Ευάγγελος) έκανε φυλακή?Αλήθεια ή ψέμα?
http://www.ellinofreneia.net/details.php?id=578

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #356 on: September 14, 2011, 11:39:49 am »

Μπορουμε να σχηματισουμε κινημα αγανακτισμενων φοιτητων (copyright) μαζι με τους συναδελφους μας απο αλλα τμηματα που τους εκλεισαν την πορτα στα μουτρα. Θα στησουμε σκηνες στα γρασιδια της γεωπονιας και θα εχουμε πανο του στυλ: ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΚΟΥΧΟΥ,ΓΚΟΥΧΟΥ
Θα εμφανιζομαστε σε ολες τις ΓΣ, οπως κανουν καποιοι αλλοι μεταφερομενοι απο τμημα σε τμημα (εκτος εδρας πληρωνονται τουλαχιστον??) και θα τραγουδαμε κουμπαγια εξω απο τις ερμητικα κλειστες πορτες, μεσα απο τις οποιες θα βρισκονται συνηθως 40 ατομα και μερικοι ΚΝΙτες που με δημοκρατικο τροπο θα παιρνουν δημοκρατικες αποφασεις.
Και μετα θα μαζευομαστε σε σπιτια για stratego. Ε???

ΥΓ
Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα αλλα ειναι τα μεσα που αποκαλυπτουν τον σκοπο.  Cool

Ερχεται μια μερα...
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #357 on: September 14, 2011, 11:40:46 am »

Quote from: ForestBlack on September 13, 2011, 20:26:19 pm
γτ ρε μαγκα στις εκλογες αν πας 10 λεπτα πριν το κλεισιμο της καλπης θα σε διωξουν?
στις εκλογες εχεις 4 χρονια να αξιολογησεις τους κομματικους σχηματισμους,απειρες ωρες συνεντευξεων στην τηλεοραση, εφημεριδες κτλ στο πανεπιστημιο εχουμε μονο την διαδικασια της συνελευσης

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
mark333
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #358 on: September 14, 2011, 12:27:57 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 14, 2011, 05:52:42 am

Ήμουν τελευταίος ομιλιτής. ΠΡΙΝ, το τονίζω ΠΡΙΝ, ξεκινήσω την τοποθέτησή μου , το προεδρείο είπε να μπούνε μέσα όσοι είναι εκτός και να κλείσουν οι πόρτες. Επειδή γνώριζα ότι υπάρχει αρκετός κόσμος έξω και στον υπαίθριο δίπλα στο κυλικείο, ΤΟ ΤΟΝΙΣΑ εκείνη την ώρα στην κοπέλα στο προεδρείο και της είπα να περιμένουνε μέχρι να μαζευτούνε αυτά τα άτομα! Έπειτα προχώρησα στην τοποθέτησή μου. Από όσο κατάλαβα πολύ αργότερα αυτό το πράγμα δεν έγινε. Η απόφαση να κλείσουν οι πόρτες πριν να τελειώσουν οι τοποθετήσεις των ομιλιτών πάρθηκε από τα 5 άτομα που ήταν στο προεδρείο εκείνη την ώρα και δεν ήταν καθόλου καθολική ή αποτέλεσμα ψηφίσματος(κάτι τέτοιο κουλό μου είπε ότι πήρε ως απάντηση άτομο όταν διαμαρτυρήθηκε εκείνη την ώρα).

Λοιπον. Για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν. Καλύτερα δεν είναι έτσι; Γνωριζες οτι υπήρχε ΔΙΚΟΣ σου κοσμος στο κυλικειο. Και αυτο γιατι τους περιμενες πως και πως να ψηφισουν το πλαισιο σου. Απο τη μια και καλα συμφωνεις οτι επρεπε να δουν ολη την συνελευση αλλα απο την αλλη μην χασεις και τις ψηφους.

Κατά τη γνωμη μου όποιο επιχείρημα και αν είχες ήταν είτε σάπιο ιδεολογικά η αβάσιμο. Το να περιμένεις βοήθεο απο καθηγητές και συγκλητο, ασχολίαστο. Λίγο νοημοσύνη θέλει δηλαδή σόρι κιόλας. Είναι λες και ζεις σε άλλο κόσμο που εσένα πάντα οι καθηγητές σου, οι γονείς σου και τώρα πλέον η κυβέρνηση λαμβάνουν υπόψη τις πραγματικές σου ανάγκες. Πότε έγινε αυτό; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;;;;;; Ούτε εσύ ο ίδιος δεν τα πιστεύεις αυτά. Απλά όλο και κάποιος θα σε ψηφίσει έτσι ωστε εσύ τελικά να κάνεις την εξεταστική σου ήσυχα και ωραία. Εσύ είσαι που μιλούσες για δημοκρατία χτες. Δέξου ότι με δημοκρατικές διαδικασίες βγήκε το πλαίσιο της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης. Δεν θα σχολιάσω καν αυτό που είπες περί δημοψηφίσματος πανελληνίως για την κατάληψη την δική μας. Αν το έθιγες για το νόμο πλαίσιο πάει στο καλό. Αλλά να γίνει δημοψήφισμα για να αποφασιστεί αν θα γίνει κατάληφη στους ηλεκτρολόγους-μηχανολόγους;;;

What don't kill ya make ya more strong...
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #359 on: September 14, 2011, 12:52:17 pm »

Quote from: Andreas on September 14, 2011, 04:12:16 am
Είμουν μπροστά όταν άτομο των εακ έβαζε από την μπροστινή πόρτα δικά του άτομα!!!!και όταν το ρώτησα γατί, έλεγε ότι ήταν από πιο πριν εκεί και βγήκαν έξω για λίγο. Δηλαδή εγώ πρέπει να βασιστώ στο λόγο του? να πιστέψω αυτά που λέει?και αν ναι με ποιο δικαίωμα έκλεισε τους άλλους απ'έξω? που ήξεραν ποιοι ήταν  μέσα  απο  πριν ?

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ  ΝΟΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ.

βάζουν όποιους θέλουν από την πίσω πόρτα και τους άλλους τους αφήνουν έξω..........και κάτι άλλο........όταν ήθελαν να περάσουν το κλείσιμο των πόρτων δεν είχε πρόβλημα να αποφασίσει το προεδρίο, όταν όμως τέθηκε το θέμα των πάσων (να πρέπει να δείχνονται για να μπαίνει κάποιος να ψηφίσει) τα εακ έλεγαν  ότι έπρεπε να περαστεί από συνέλευση.......

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ......

Ισως επειδη το θεμα τεθηκε αφου ειχε τελειωσει η συνελευση.Οποτε καλο θα ταν οτι ακυρο θυμασαι απο τη συνελευση να μην το πετας σ ενα ποστ προσπαθωντας να δημιουργησεις ενα επιχειρημα του κωλου
Pages: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35 Go Up Print
Jump to: