• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:05:49 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:05:49 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 49
Guests: 111
Total: 160
dinoschalv
Zoe06
Summand
Το παγώνι
mprova
kostas1507
Yamal
chaniotism
chrisg
lasef
theofr
Elenit
Saint_GR
boulionis
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
kpap17
George15
nikd
george14
parvanitid
ArchieHadCells
mavropan
evax
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
agapi
LambisTr
abiki
Tsomp
Giorgos2222
alababamas4444
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Mr Watson
maestros
Mr Z
Leftor
Nikos_313
cchristodoulou
AODON
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35 Go Down Print
Author Topic: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.  (Read 70200 times)
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
« Reply #330 on: September 14, 2011, 03:11:51 am »

αλλα μην ανησυχειτε μικρα φορουμοπαιδα

θα ξεχαστει και αυτο
οπως ξεχαστηκε και το θεμα των πτυχιουχων που ψηφισαν στην προηγουμενη συνελευση
οπως ξεχαστηκε το θεμα ατομων απο αλλους συλλογους μεσα στην ψηφοφορια στην παραπροηγουμενη συνελευση
οπως ξεχαστηκε το ψηφισμα κατα του καπνισματος
οπως ξεχαστηκαν οι στιγμες "παλης" με θυμα το εδρανο
οπως ξεχνιεται καθε φορα η κασετα που παιζει ο καθε "μεγαλοτετοιος", και νομιζουμε οτι λεει κατι uberγαματο
οπως ξεχνιεται καθε φορα το οτι ρε γαμωτο το ιδιο θελουμε!! καλυτερο πανεπιστημιο
οπως ξεχαστηκαν τα ασχολιαστα της πορειας του σαββατου (αθηνα vs θεσσαλονικη στα πανο, απλη βολτα εξω απο δεθ κλπ)

welcome to 1984

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #331 on: September 14, 2011, 03:16:07 am »

μη μασατε με το τρόλλινγκ

Ευγενικη χορηγια της ΟΣ

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #332 on: September 14, 2011, 03:24:19 am »

Quote from: galletti on September 14, 2011, 03:20:28 am
Quote from: b@ki on September 14, 2011, 03:03:19 am
Ολα αυτα είναι απλα ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Εγω πιστεύω οτι έχουμε έναν δημοκρατικό Συλλογο στον οποιο πέρνουμε αποφάσεις με βάσει την πλειοψηφία. Εφοσον λοιπον οι περισσοτεροι συμφωνησαμε ΜΕΣΑ στην αιθουσα οτι δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ τις ψηφους αυτών που είναι απ'έξω και δεδομένου οτι οι αποφάσεις και οι συζητήσεις γίνονται ΜΕΣΑ. Πολυ απλα και δημοκρατικά του είπαμε ΜΠΟΥΛΟ, δεν θέλουμε να ψηφίσετε γιατί οι ψήφοι σας δεν μας κανουν.
Εξω τα φυτά απο τα αμφιθεατρα, έξω τα τρενάκια απο τις συνελεύσεις. Αποφάσεις πέρνει η πλειοψηφία.

εμ εισαι και ατυχος....
αν ειχες γεννηθει πριν απο 100 χρονια και ησουν γερμανος θα ειχες γραψει ιστορια!

Quote from: Tempus Fugit on September 14, 2011, 03:16:07 am
μη μασατε με το τρόλλινγκ

Ευγενικη χορηγια της ΟΣ

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

pengo
Guest
« Reply #333 on: September 14, 2011, 03:41:46 am »

Quote from: pengo on September 14, 2011, 03:08:07 am
Quote from: pgk on September 13, 2011, 23:33:58 pm
Ναι, δεν είναι σωστό να πηγαίνει κανείς τελευταία στιγμή για να ψηφίσει. Ας είμαστε ειλικρινείς όλοι εμεις που δεν ημαστε εκεί από την αρχή. Ή δεν πήγαμε καν. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
To να πας και να μη σε αφήσουν να ψηφίσεις ενώ δεν έχει αρχίσει η ανάγνωση των πλαισίων πως το χαρακτηρίζεις?
Οπότε, όταν εμείς δεν τους ακούμε, πώς περιμένουμε να μας ακούσουν εκείνοι. Αυτό δεν μας κάνει καλύτερους από αυτούς ούτε άξιους να τους κρίνουμε. Ούτε να διαμαρτυρόμαστε. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, από πολλές απόψεις. Αν θέλαμε όντως να συμμετέχαμε θα έπρεπε να ήμασταν συνεπείς.
Τι λες? Κατάστρατήγησαν  τη διαδικασία με το έτσι θέλω και εμείς " Είμαστε άξιοι της μοίρας μας".
Wtf? Cool

Αν μη τι άλλο, ας το δούμε λιγάκι ανάποδα: θα ήταν σωστό ή δίκαιο, όταν θελήσουμε εμείς να κατεβάσουμε ένα πλαίσιο, όποιο και αν είναι αυτό, να αποφασιστεί και από ανθρώπους οι οποίοι δεν μπήκαν καν στο κόπο να μας ακούσουν;
Στις εκλογές έχεις ακούσει τη γνώμη όλων των κομμάτων πριν ψηφίσεις? :???:Αυτό είναι  "σωστό ή δίκαιο" ?

Όχι όμως, ούτε είναι καλό, με το έτσι θέλω, χωρίς κάποια βάση, τουλάχιστον νόμιμη ή δίκαιη, να λαμβάνονται τέτοιου είδους αποφάσεις. Όχι μόνο αποτελούν πλήγμα για τον θεσμό, αλλά και γιαυτό που αντιπροσωπεύει υποτίθεται. Επίσης, με αυτόν τρόπο χάνεται καιτ ο κύρος τις απόφασης. Αν μη τι άλλο, πώς θα φαινόταν στα "μέσα" άτομα, αν οι "απέξω" τους έκλειναν μέσα μετά το πέρας της συνέλευσης;ή ακόμα χειρότερα, αν έκαναν αντισυνέλευση και έπαιρναν τις δικές τους αποφάσεις;
+1

Όσο "Αντιδημοκράτες" ήταν αυτοί που μας άφησαν έξω. άλλο τόσο "αντιδημοκράτες" είμαστε και εμείς που αφήσαμε τους εαυτούς μας έξω.

Αυτή η ζημιά που έγινε σήμερα, τουλάχιστον να μην πάει χαμένη;

Αυτά τα σκέφτηκες πριν τα γράψεις? Huh Shocked
Σε ρωτάω γιατί δεν συμβαδίζουν και με το υπόλοιπο κείμενο σου?

No problem at all,Pandora.
Αυτό είναι το ποστ μου στο οποίο αναφέρεται ο rspappas.
Πως σου φαίνονται οι παρατηρήσεις μου? Huh
autos.gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #334 on: September 14, 2011, 03:48:16 am »

btw οσοι λετε για το καπνισμα κτλπ,εγω ειχα βγει εξω για να καπνισω οταν κλεισαν οι πορτες...!

I'm just a bast4rd but at least I admit it...~
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #335 on: September 14, 2011, 03:49:21 am »

Quote from: pengo on September 14, 2011, 03:41:46 am
Quote from: pengo on September 14, 2011, 03:08:07 am
Ναι, δεν είναι σωστό να πηγαίνει κανείς τελευταία στιγμή για να ψηφίσει. Ας είμαστε ειλικρινείς όλοι εμεις που δεν ημαστε εκεί από την αρχή. Ή δεν πήγαμε καν. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
To να πας και να μη σε αφήσουν να ψηφίσεις ενώ δεν έχει αρχίσει η ανάγνωση των πλαισίων πως το χαρακτηρίζεις?
Οπότε, όταν εμείς δεν τους ακούμε, πώς περιμένουμε να μας ακούσουν εκείνοι. Αυτό δεν μας κάνει καλύτερους από αυτούς ούτε άξιους να τους κρίνουμε. Ούτε να διαμαρτυρόμαστε. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, από πολλές απόψεις. Αν θέλαμε όντως να συμμετέχαμε θα έπρεπε να ήμασταν συνεπείς.
Τι λες? Κατάστρατήγησαν  τη διαδικασία με το έτσι θέλω και εμείς " Είμαστε άξιοι της μοίρας μας".
Wtf? Cool

Αν μη τι άλλο, ας το δούμε λιγάκι ανάποδα: θα ήταν σωστό ή δίκαιο, όταν θελήσουμε εμείς να κατεβάσουμε ένα πλαίσιο, όποιο και αν είναι αυτό, να αποφασιστεί και από ανθρώπους οι οποίοι δεν μπήκαν καν στο κόπο να μας ακούσουν;
Στις εκλογές έχεις ακούσει τη γνώμη όλων των κομμάτων πριν ψηφίσεις? :???:Αυτό είναι  "σωστό ή δίκαιο" ?

Όχι όμως, ούτε είναι καλό, με το έτσι θέλω, χωρίς κάποια βάση, τουλάχιστον νόμιμη ή δίκαιη, να λαμβάνονται τέτοιου είδους αποφάσεις. Όχι μόνο αποτελούν πλήγμα για τον θεσμό, αλλά και γιαυτό που αντιπροσωπεύει υποτίθεται. Επίσης, με αυτόν τρόπο χάνεται καιτ ο κύρος τις απόφασης. Αν μη τι άλλο, πώς θα φαινόταν στα "μέσα" άτομα, αν οι "απέξω" τους έκλειναν μέσα μετά το πέρας της συνέλευσης;ή ακόμα χειρότερα, αν έκαναν αντισυνέλευση και έπαιρναν τις δικές τους αποφάσεις;
+1

Όσο "Αντιδημοκράτες" ήταν αυτοί που μας άφησαν έξω. άλλο τόσο "αντιδημοκράτες" είμαστε και εμείς που αφήσαμε τους εαυτούς μας έξω.

Αυτή η ζημιά που έγινε σήμερα, τουλάχιστον να μην πάει χαμένη;

Αυτά τα σκέφτηκες πριν τα γράψεις? Huh Shocked
Σε ρωτάω γιατί δεν συμβαδίζουν και με το υπόλοιπο κείμενο σου?

No problem at all,Pandora.
Αυτό είναι το ποστ μου στο οποίο αναφέρεται ο rspappas.
Πως σου φαίνονται οι παρατηρήσεις μου? Huh

Αν και είναι αργά... θα κάνω μια απόπειρα να απαντήσω  Tongue

1. Όπως είπε και ο χρήστης alekos αν δεν κάνω λάθος, εγώ που ήμουν και το 2006 και το 2007 στις ΓΣ δε θυμάμαι ΠΟΤΕ να έχει κλείσει η πόρτα πρίν το ΤΕΛΟΣ της τοποθέτησης του τελευταίου ομιλητή  Wink. Από κει και πέρα όποιος πάει τελευταία στιγμή στη διαδικασία,ο άλλος σου λέει ότι δεν είναι ωραίο, γιατί την απαξιώνεις. Κάνει δλδ αυτοκριτική. Και καλά σου λέει, και καλά λέει γενικώς. Η ΓΣ ΔΕΝ είναι εκλογικό κέντρο, πώς να το κάνουμε δηλαδής  Tongue

2. Αν "δεν ήμασταν άξιοι της μοίρας μας" δεν θα είχε επιτραπεί το σκηνικό να γίνει. Δεν το δικαιολογώ σε καμια περίπτωση. Αλλά εφόσον ούτε το προεδρείο, ούτε οι παρατάξεις, ούτε κάποιος άλλος διαφώνησε - εκτός από 1-2 άτομα - να κλείσουν οι πόρτες, είναι κάτι που δεν μπορεί να "χτυπηθεί" από το καταστατικό, γιατί το καταστατικό δεν αναφέρεται σε τέτοιες λεπτομέρειες.

3. Αν δε θέλουμε να γίνονται συνδικαλιές θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ο σύλλογος πιο ενεργά. Προσωπικά όταν με ενδιέφερε ο σύλλογος (τώρα είμαι στα τελειώματα και έχω κουραστεί με τα ίδια και τα ίδια) δεν παραπονιόμουν τόσο έντονα για κάτι ούτε έπαιρνα τη μαμά μου τηλ επειδή έχανα το χρόνο μου για να είμαι μέσα στη ΓΣ, να παρεμβαίνω και να συνδιαμορφώνω μια διαδικασία της οποίας ήμουν κομμα΄τι, και όχι απλώς επισκέπτης. Γενικώς με πορ%$ες δεν βάφονται αυγά, όπως λέει και η παροιμία.

Αυτά και καληνύχτα σας  
b@ki
Guest
« Reply #336 on: September 14, 2011, 03:56:55 am »

Καλα καλα, φλωρακια και βολεμένοι.. ολοι ιδιοι ειστε. Την επόμενη φορά θα πρέπει να κατέβει ψήφισμα στην αρχή της ΓΣ, όπως πηγε να κάνει ο σύντροφος Καπνιας σημερα, που να λέει οτι απαγορεύεται η είσοδος σε παντός είδους ηλιθιους που έρχονται στη συνέλα για να ανοίξουν τη σχολή ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε οι υπόλοιποι τουλάχιστον για τα σοβαρά μας προβλήματα. Επιτέλους φυτά φύγετε όσο ακόμα υπάρχουν ανθρωποι πρόθυμοι να σηκώσουν και το δικό σας βάρος στην κοινωνία, άτομα που θα αγωνιζόντουσαν για 2 και 3 σαν και εσάς χωρίς δισταγμό, άτομα που σήμερα παλεύουν για σας και το μέλλον σας την στιγμή που εσείς κάνετε τα πάντα για να καταστρέψετε τον αγώνα τους. ΜΠΟΥΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Η δημοκρατία μας δεν σας χωράει.
« Last Edit: September 14, 2011, 04:04:58 am by b@ki » Logged
panagiotis
Θαμώνας

κάποτε θα τελειώσουμε και εμείς τη σχολή!

View Profile
« Reply #337 on: September 14, 2011, 04:03:02 am »

Ρε pengo, σταμάτα σε παρακαλώ να τους λες όλους ηλίθιους. Άσχετα με το ποιος έχει δίκιο, κουράζει το μπινελίκι. Πολιτισμένο αντίλογο, please.
(αυτό απευθύνεται και στους υπόλοιπους αθυρόστομους ή αθυρόγραφους)

Εγώ πάντως που κάθισα κανένα δίωρο στη συνέλευση, τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και οι συνθήκες διεξαγωγής της ήταν σχετικά καλές και υποφερτές. Κακώς δεν ήρθαν νωρίτερα και όλοι οι υπόλοιποι και πλάκωσαν τελευταία στιγμή. Θα ήταν όλα πιο απλά τώρα.

Και γω την ώρα που έκλεισαν οι πόρτες είχα φύγει για λίγο και δε μπόρεσα να ξαναμπώ και να ψηφίσω. Παραδέχομαι όμως ότι εκείνη την κρίσιμη ώρα δεν ήμουν εκεί που έπρεπε. Όπως δεν ήταν εκεί και όλοι αυτοί που πλάκωσαν στο φουαγιέ περίπου 15-20 λεπτά μετά το κλείσιμο της πόρτας και ζητούσαν απεγνωσμένα να μπουν.

Από κει και πέρα, εννοείται ότι όλοι έχουν δικαίωμα ψήφου. Δε μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να παρακολουθεί τη συνέλευση για να ψηφίσει μετά. Πρόβλημά του το πόσο ορθή πολιτικά και συνειδητοποιημένη είναι η ψήφος του.
Αρκεί βέβαια να έχει τη στοιχειώδη σοβαρότητα που απαιτείται, ώστε να είναι εκεί λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας, ώστε να συμπεριληφθεί στο σώμα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο, 300 άτομα το κατάφεραν σήμερα.. Και όλως τυχαίως 150-200 άτομα ήρθαν ταυτόχρονα λίγο μετά το κλείσιμο της πόρτας. Άργησαν να πέσουν τα τηλεφωνήματα ε; Δυστυχώς για σας, την πατήσατε, το ξυπνητήρι άργησε να χτυπήσει.
Μην αναλώνεστε τώρα στο να βρίζεστε εδώ μέσα! Αν ψάχνετε κάποιον να κρίνετε, ίσως ήρθε η ώρα και για μια μικρή αυτοκριτική.
pengo
Guest
« Reply #338 on: September 14, 2011, 04:03:17 am »

Quote from: pandora on September 14, 2011, 03:49:21 am

Η ΓΣ ΔΕΝ είναι εκλογικό κέντρο, πώς να το κάνουμε δηλαδής  Tongue

Η ΓΣ δεν είναι εκλογικό κέντρο,άρα μπορούμε από ορισμένους να στερήσουμε το δικαίωμα ψήφου.

Αλλά εφόσον ούτε το προεδρείο, ούτε οι παρατάξεις, ούτε κάποιος άλλος διαφώνησε - εκτός από 1-2 άτομα - να κλείσουν οι πόρτες, είναι κάτι που δεν μπορεί να "χτυπηθεί" από το καταστατικό, γιατί το καταστατικό δεν αναφέρεται σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Εφόσον δεν υπάρχει διαφωνία, επιβάλλω ότι θέλω.Έτσι? Cool

Αν δε θέλουμε να γίνονται συνδικαλιές θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ο σύλλογος πιο ενεργά. Γενικώς με πορ%$ες δεν βάφονται αυγά, όπως λέει και η παροιμία.

+1 στο απόσπασμα αυτό

Αν και είναι αργά... θα κάνω μια απόπειρα να απαντήσω  Tongue

Μάλλον σε επηρέασε η ώρα.Αλλιώς δεν εξηγούνται πολλά από αυτά που λες Shocked Sad
(Το λέω αυτό διότι ειλικρινά σε έχω σε εκτίμηση. Roll Eyes)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #339 on: September 14, 2011, 04:11:38 am »

Λοιπόν νυστάζω και για να μην εξωθηθώ (τοινγκ) στα άκρα  Cheesy

Quote from: pengo on September 14, 2011, 04:03:17 am

Η ΓΣ ΔΕΝ είναι εκλογικό κέντρο, πώς να το κάνουμε δηλαδής  Tongue
Η ΓΣ δεν είναι εκλογικό κέντρο,άρα μπορούμε από ορισμένους να στερήσουμε το δικαίωμα ψήφου.

Βρε καλό μου, ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ?
Δεν υποστήριξα πουθενά τη στέρηση δικαιώματος ψήφου πρίν το ΤΕΛΟΣ της ομιλίας του τελευταίου ομιλητή και την ανάγνωση των πλαισίων. Όμως κάθε ΓΣ λειτουργεί με ορισμένους ΚΑΝΟΝΕΣ. Πρέπει να υπάρχουν ,και υπάρχουν. Και μπορείς μόνο δυναμικά να τους αλλάξεις αν δε σου αρέσει. Όχι κρίνοντας με φωνές βρισίδια και τημμυ.γρ. Δυστυχώς έτσι δε γίνεται. Πόσο μάλλον να γίνει και καταστατική συνέλευση .... τόσο ανώριμοι που είμαστε...

Quote from: pengo on September 14, 2011, 04:03:17 am

Αλλά εφόσον ούτε το προεδρείο, ούτε οι παρατάξεις, ούτε κάποιος άλλος διαφώνησε - εκτός από 1-2 άτομα - να κλείσουν οι πόρτες, είναι κάτι που δεν μπορεί να "χτυπηθεί" από το καταστατικό, γιατί το καταστατικό δεν αναφέρεται σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Εφόσον δεν υπάρχει διαφωνία, επιβάλλω ότι θέλω.Έτσι? Cool
Δυστυχώς έτσι είναι. Cruel world.
Κι εγώ θέλω να χώσω μπουκέτα σε μερικούς αλλά αν δεν επιβάλλω την άποψή μου δεν πρόκειται πο΄τε να γίνει τίποτα. Ειδικά αν έρθω να ψηφίσω το τελευταίο λεπτό, δεν ξέρω ΚΑΝ τι έγινε μέσα και πάρθηκε απόφαση από το σώμα να κλείσουν οι πόρτες. Γι΄αυτό είσαι εκεί όσο μπορείς - με διαλείμματα φυσικά - και ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ τη διαδικασία.

Andreas
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #340 on: September 14, 2011, 04:12:16 am »

Είμουν μπροστά όταν άτομο των εακ έβαζε από την μπροστινή πόρτα δικά του άτομα!!!!και όταν το ρώτησα γατί, έλεγε ότι ήταν από πιο πριν εκεί και βγήκαν έξω για λίγο. Δηλαδή εγώ πρέπει να βασιστώ στο λόγο του? να πιστέψω αυτά που λέει?και αν ναι με ποιο δικαίωμα έκλεισε τους άλλους απ'έξω? που ήξεραν ποιοι ήταν  μέσα  απο  πριν ?

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ  ΝΟΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ.

βάζουν όποιους θέλουν από την πίσω πόρτα και τους άλλους τους αφήνουν έξω..........και κάτι άλλο........όταν ήθελαν να περάσουν το κλείσιμο των πόρτων δεν είχε πρόβλημα να αποφασίσει το προεδρίο, όταν όμως τέθηκε το θέμα των πάσων (να πρέπει να δείχνονται για να μπαίνει κάποιος να ψηφίσει) τα εακ έλεγαν  ότι έπρεπε να περαστεί από συνέλευση.......

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ......
pengo
Guest
« Reply #341 on: September 14, 2011, 04:13:06 am »

Quote from: panagiotis on September 14, 2011, 04:03:02 am
Ρε pengo, σταμάτα σε παρακαλώ να τους λες όλους ηλίθιους. Άσχετα με το ποιος έχει δίκιο, κουράζει το μπινελίκι. Πολιτισμένο αντίλογο, please.
(αυτό απευθύνεται και στους υπόλοιπους αθυρόστομους ή αθυρόγραφους)

Ποιους ακριβώς είπα ηλίθιους (εξαιρείται ο Μάριος)?

Εγώ πάντως που κάθισα κανένα δίωρο στη συνέλευση, τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και οι συνθήκες διεξαγωγής της ήταν σχετικά καλές και υποφερτές. Κακώς δεν ήρθαν νωρίτερα και όλοι οι υπόλοιποι και πλάκωσαν τελευταία στιγμή. Θα ήταν όλα πιο απλά τώρα.

+1

Άργησαν να πέσουν τα τηλεφωνήματα ε; Δυστυχώς για σας, την πατήσατε, το ξυπνητήρι άργησε να χτυπήσει.

Το ξυπνητήρι δε χτύπησε -->Το τηλεφώνημα άργησε--> Άρα δεν έχεις δικαίωμα ψήφου Cool

Αν ψάχνετε κάποιον να κρίνετε, ίσως ήρθε η ώρα και για μια μικρή αυτοκριτική.

Ξεκίνα εσύ και ακολουθώ εγώ... Cheesy
pengo
Guest
« Reply #342 on: September 14, 2011, 04:24:30 am »

Quote from: pandora on September 14, 2011, 04:11:38 am
Βρε καλό μου, ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ?

Είμαι καλό.Που το κατάλαβες?

Όμως κάθε ΓΣ λειτουργεί με ορισμένους ΚΑΝΟΝΕΣ. Πρέπει να υπάρχουν ,και υπάρχουν. Και μπορείς μόνο δυναμικά να τους αλλάξεις αν δε σου αρέσει.

Όταν λες δυναμικά εννοείς ότι τους θέτω εκείνη τη στιγμή με βάση το τι με συμφέρει? Cool

Κι εγώ θέλω να χώσω μπουκέτα σε μερικούς αλλά αν δεν επιβάλλω την άποψή μου δεν πρόκειται πο΄τε να γίνει τίποτα.

Πως ακριβώς προτείνεις να την επιβάλλεις? Undecided
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #343 on: September 14, 2011, 04:30:09 am »

Quote from: pengo on September 14, 2011, 04:24:30 am
Βρε καλό μου, ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ?

Είμαι καλό.Που το κατάλαβες?

Όμως κάθε ΓΣ λειτουργεί με ορισμένους ΚΑΝΟΝΕΣ. Πρέπει να υπάρχουν ,και υπάρχουν. Και μπορείς μόνο δυναμικά να τους αλλάξεις αν δε σου αρέσει.

Όταν λες δυναμικά εννοείς ότι τους θέτω εκείνη τη στιγμή με βάση το τι με συμφέρει? Cool

Κι εγώ θέλω να χώσω μπουκέτα σε μερικούς αλλά αν δεν επιβάλλω την άποψή μου δεν πρόκειται πο΄τε να γίνει τίποτα.

Πως ακριβώς προτείνεις να την επιβάλλεις? Undecided

Δεν καταλαβαινόμαστε αλλά τεσπα.

Δυναμικά εννοώ παίρνω το μικρόφωνο, κάνω τοποθέτηση, κι αν έχω ισχυρά επιχειρήματα το "σώμα" είναι με το μέρος μου...
Μέχρι να αρχίσει η ανάγνωση των ψηφισμάτων και των πλαισίων η πόρτα ήταν και είναι πάντα ανοιχτη, μετά κλείνει. Αυτό είναι κανόνας εδώ και χρονια. Αυτό που έγινε σήμερα είναι ότι άλλαξε ο κανόνας με μια διαδικασία μισομπάχαλου μέσα σε φωνές και τραμπουκισμούς, και αυτό δεν άρεσε. Δεν γουσταρω όμως προσωπικά ΓΣ χωρίς κανόνες. Αν έγινα κατανοητή πάνω σε αυτό πάμε παρακάτω.
Δηλαδή αν ερχόταν κάποιος την ώρα που διαβάζονταν τα πλαίσια, ναι δε θα μπορούσε να μπεί και είναι λογικό να μην μπορεί να μπεί. Δεν είναι λογικό όμως πχ να έχει βγεί για τσιγάρο, γιατί ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΣ ότι θα κλείσουν οι πόρτες μετά το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΟΜΙΛΙΑΣ, και εσύ να τον αδειάζεις κανονικά στην αρχή της , γιατί χέζεσαι μην πα΄ρουν τη ΓΣ οι "προσκυνημένοι". Σε κάνει εξίσου γελοίο αυτή η συνδικαλιά. Τέλος.
Όσο για το πώς επιβάλλονται οι απόψεις, δεν επιβάλλονται ακριβώς. Γίνονται τοποθετήσεις και το σώμα αποφασίζει αν αυτά που λέγονται είναι σωστά ή λάθος.

pengo
Guest
« Reply #344 on: September 14, 2011, 04:36:23 am »

Quote from: pandora on September 14, 2011, 04:30:09 am

Δεν καταλαβαινόμαστε αλλά τεσπα.

Θα την βρούμε την άκρη.Το νιώθω.

Δυναμικά εννοώ παίρνω το μικρόφωνο, κάνω τοποθέτηση, κι αν έχω ισχυρά επιχειρήματα το "σώμα" είναι με το μέρος μου...

Αν το σώμα δεν ήταν προκατειλημμένο,φανατισμένο,κομματικοποιημένο,"προσκυνημένο" κτλ μπορεί.(ε? Huh)

Μέχρι να αρχίσει η ανάγνωση των ψηφισμάτων και των πλαισίων η πόρτα ήταν και είναι πάντα ανοιχτη, μετά κλείνει. Αυτό είναι κανόνας εδώ και χρονια. Αυτό που έγινε σήμερα είναι ότι άλλαξε ο κανόνας με μια διαδικασία μισομπάχαλου μέσα σε φωνές και τραμπουκισμούς, και αυτό δεν άρεσε. Δεν γουσταρω όμως προσωπικά ΓΣ χωρίς κανόνες. Αν έγινα κατανοητή πάνω σε αυτό πάμε παρακάτω.
Δηλαδή αν ερχόταν κάποιος την ώρα που διαβάζονταν τα πλαίσια, ναι δε θα μπορούσε να μπεί και είναι λογικό να μην μπορεί να μπεί. Δεν είναι λογικό όμως πχ να έχει βγεί για τσιγάρο, γιατί ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΣ ότι θα κλείσουν οι πόρτες μετά το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΟΜΙΛΙΑΣ, και εσύ να τον αδειάζεις κανονικά στην αρχή της , γιατί χέζεσαι μην πα΄ρουν τη ΓΣ οι "προσκυνημένοι". Σε κάνει εξίσου γελοίο αυτή η συνδικαλιά. Τέλος.
Όσο για το πώς επιβάλλονται οι απόψεις, δεν επιβάλλονται ακριβώς. Γίνονται τοποθετήσεις και το σώμα αποφασίζει αν αυτά που λέγονται είναι σωστά ή λάθος.

Συμφωνώ
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35 Go Up Print
Jump to: