• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:37:17 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:37:17 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 17
Guests: 147
Total: 164
chris_krkls
Lykaonia
marwt
aplos paratiritis
kutsukellis
Nikos Spiliás
kchristoua
simos
mavropan
Yamal
abunchofcells
mitsos753905
Apaugasma
ANDVRONTZOS
andreassifo
tank
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Η γωνιά του παιδιού (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Προθεση Ψηφου 13/9/2011
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Προθεση Ψηφου 13/9/2011  (Voting closed: September 13, 2011, 00:57:27 am)
Πλαισιο Αγωνα - 201 (36.4%)
Πλαίσιο Αντικαταληψης - 190 (34.4%)
Πκς - 20 (3.6%)
Λευκό - 40 (7.2%)
Θα είμαι απ' έξω - 101 (18.3%)
Total Voters: 536

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Προθεση Ψηφου 13/9/2011  (Read 18822 times)
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Προθεση Ψηφου 13/9/2011
« Reply #60 on: September 12, 2011, 17:10:52 pm »

@vag, ο σύλλογος μπορεί να είχε αντίθετη γνώμη ψηφίζοντας κατάληψη και τις δύο προηγούμενες φορές. Όταν όμως, επανειλημμένα τόσα χρόνια ο σύλλογος ψηφίζει κατάληψη και στο τέλος κάνει τον απολογισμό, στον οποίο δεν φαίνεται κανένα αποτέλεσμα, αυτό τι πάει να πεί ? Το δις εξαμαρτείν ... Και να μην ξεχνάμε ότι ο σύλλογος τυπικά είναι αντιπρόσωπος των φοιτητών στις πρώτες συνελεύσεις διότι όταν έχουμε 1000 + εγγεγραμμένους φοιτητές και οι πρώτες συνελεύσεις είναι από 200 άτομα η καθεμιά δεν μπορούμε να μιλάμε για πλειοψηφία. Μιλάμε για μια πολιτικοποιημένη μειοψηφία που έχει χόμπι να καλεί συνελεύσεις όποτε τους γουστάρει. (Γιαυτό και δεν αντιπροσωπεύει τους φοιτητές, και γιαυτό μετά από 2-3 εβδομάδες πάντα ανοίγει η σχολή ... )

Και λίγο off-topic, αλλά μιας που αναφέρθηκε παραπάνω από συνάδελφο το θέμα της αποπνικτικής ατμόσφαιρας. Πραγματικά είναι τόσο δύσκολο, τουλάχιστον την ώρα που γίνεται η ψηφοφορία και είμαστε 800 άτομα μέσα σε ένα αμφιθέατρο, κάποιοι και κάποιες να κόψουν για λίγο το κάπνισμα? Είναι λίγο γαϊδουριά, από την μία να καλείται τον κόσμο να έρθει στις συνελεύσεις και από την άλλη να μας τουμπανιάζεται με τον καπνό σας.

PS: Ban στον ΜΑΡΙΟ παραδειγματικά , για τρολλάρισμα ?
« Last Edit: September 12, 2011, 17:12:55 pm by Issle » Logged

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #61 on: September 12, 2011, 17:17:33 pm »

Quote from: anchelon on September 12, 2011, 17:04:00 pm
Quote from: ale26 on September 12, 2011, 16:17:25 pm
Quote from: anchelon on September 12, 2011, 16:13:25 pm
Quote from: metalhead on September 12, 2011, 15:40:10 pm
δεν την παλεύετε μια...από μονο του το τοπικ ειναι γτπ διοτι πως ειναι δυνατον, στα πλαισια υποτι8εται μιας επερχομενης συνελευσης της οποιας τα πλαισια δν ειναι ακομη γνωστα και τι ακριβως 8α διεκδικουν, να ζητατε προ8εση ψηφου....εχει γεμισει το φορουμ με τοπικ του οτι 8υμαμαι χαιρομαι
Παρακολούθησα τις προηγούμενες συνελεύσεις από την αρχή μέχρι το τέλος!Τα επιχειρήματα παρέμειναν ακριβώς τα ίδια(μιλάμε για copy-paste).Υπήρχε τέτοια ανακύκλωση ιδεών και πομποδέστατων εκφράσεων που πραγματικά σου ερχόταν να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο.Οι μόνες διάφορές αντί για πλαίσιο ΠΑΣΠ είχαμε ΔΑΠ και το ότι η ΠΚΣ κατέβασε πλαίσιο κατάληψης πράγμα που δεν είχε ιδιαίτερη σημασία γιατί ετσι κ αλλιώς κανείς δεν τους ψήφισε.πραγματικά ακόμα πιστεύεις ότι θα υπάρξει κάτι το διαφορετικό?Οι ΠΑΣΠ ΔΑΠ θα συνεχίσουν να εναλλάσουν θέσεις και οι υπολοιποι θα αρκεστούν στους παλιούς μονολόγους τους(ακόμα και οι ερωτήσεις ίδιες  Sad)πραγματικά απευθύνω εκκληση αν είναι να συνεχιστούν τα ίδια να αρχίσει με την έναρξη της συνέλευσης η κατάθεση των πλαισίων και η ψηφοφορία. Ειλικρινά δν θα αντέξω αλλο ένα 6ωρο ακούγωντας τα ίδια κ τα ίδια

Τι διαολο ηθελες? Να εχουν αλλα επιχειρηματα και προτασεις μετα απο μια βδομαδα?
ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΑΜΩ
Το έλαβες λάθος αυτό που έγραψα.Εγώ απάντησα στο παιδί που είπε ότι το συγκεκριμένο τόπικ είναι ανούσιο.Δεν είναι ανούσιο γιατί όπως λες και εσύ δν αλλάζουν οι ιδέες σε μία βδομάδα.εγώ απλά πρότεινα να συντομεύσει η διαδικασία μιας και οι απόψεις και οι προτάσεις παραμένουν οι ίδιες!Εγω δν διαμαρτυρήθηκα γι αυτό διαμαρτυρήθηκα για την ανουσια διαδικασία!!!!!Αλλά με τέτοια νεύρα που να καταλάβεις τι εννοεί ο αλλος!

Ολο σου το πρωτο ποστ εχει ενα επιθετικο στυλ απεναντι στα επιχειρηματα,προτασεις και ιδεες των διαφορων πλαισιων(το οποιο δεν κατακρινω), απο το οποιο ηταν λογικο να συμπερανει κανεις λαθος πραγματα για τις προθεσεις σου.
Οποτε προσπαθησε να εισαι πιο σαφης, γιατι δε σε παρανοησα μονο εγω
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #62 on: September 12, 2011, 17:20:54 pm »

Quote from: Issle on September 12, 2011, 17:10:52 pm
@vag, ο σύλλογος μπορεί να είχε αντίθετη γνώμη ψηφίζοντας κατάληψη και τις δύο προηγούμενες φορές. Όταν όμως, επανειλημμένα τόσα χρόνια ο σύλλογος ψηφίζει κατάληψη και στο τέλος κάνει τον απολογισμό, στον οποίο δεν φαίνεται κανένα αποτέλεσμα, αυτό τι πάει να πεί ? Το δις εξαμαρτείν ... Και να μην ξεχνάμε ότι ο σύλλογος τυπικά είναι αντιπρόσωπος των φοιτητών στις πρώτες συνελεύσεις διότι όταν έχουμε 1000 + εγγεγραμμένους φοιτητές και οι πρώτες συνελεύσεις είναι από 200 άτομα η καθεμιά δεν μπορούμε να μιλάμε για πλειοψηφία. Μιλάμε για μια πολιτικοποιημένη μειοψηφία που έχει χόμπι να καλεί συνελεύσεις όποτε τους γουστάρει. (Γιαυτό και δεν αντιπροσωπεύει τους φοιτητές, και γιαυτό μετά από 2-3 εβδομάδες πάντα ανοίγει η σχολή ... )

Και λίγο off-topic, αλλά μιας που αναφέρθηκε παραπάνω από συνάδελφο το θέμα της αποπνικτικής ατμόσφαιρας. Πραγματικά είναι τόσο δύσκολο, τουλάχιστον την ώρα που γίνεται η ψηφοφορία και είμαστε 800 άτομα μέσα σε ένα αμφιθέατρο, κάποιοι και κάποιες να κόψουν για λίγο το κάπνισμα? Είναι λίγο γαϊδουριά, από την μία να καλείται τον κόσμο να έρθει στις συνελεύσεις και από την άλλη να μας τουμπανιάζεται με τον καπνό σας.

PS: Ban στον ΜΑΡΙΟ παραδειγματικά , για τρολλάρισμα ?

βλεπεις κατι περιεργο ή ειναι ιδεα μου?
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #63 on: September 12, 2011, 17:23:23 pm »

Απολύτως τίποτα. Είναι αυτό που εξηγούσα. Κλείνεται την σχολή με 200 άτομα, και στις επόμενες συνελεύσεις μαζευόμαστε πολύ περισσότερα (πές το από αγανάκτηση ) για να την ανοίξουμε. Its simple Wink Πιστεύω πως δεν διαφωνείς στην παρατήρησή μου οτι οι πρώτες συνελεύσεις έχουν πάντα λιγότερο κόσμο από τις επόμενες.

anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #64 on: September 12, 2011, 17:30:06 pm »

Quote from: ale26 on September 12, 2011, 17:17:33 pm
Quote from: anchelon on September 12, 2011, 17:04:00 pm
Quote from: ale26 on September 12, 2011, 16:17:25 pm
δεν την παλεύετε μια...από μονο του το τοπικ ειναι γτπ διοτι πως ειναι δυνατον, στα πλαισια υποτι8εται μιας επερχομενης συνελευσης της οποιας τα πλαισια δν ειναι ακομη γνωστα και τι ακριβως 8α διεκδικουν, να ζητατε προ8εση ψηφου....εχει γεμισει το φορουμ με τοπικ του οτι 8υμαμαι χαιρομαι
Παρακολούθησα τις προηγούμενες συνελεύσεις από την αρχή μέχρι το τέλος!Τα επιχειρήματα παρέμειναν ακριβώς τα ίδια(μιλάμε για copy-paste).Υπήρχε τέτοια ανακύκλωση ιδεών και πομποδέστατων εκφράσεων που πραγματικά σου ερχόταν να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο.Οι μόνες διάφορές αντί για πλαίσιο ΠΑΣΠ είχαμε ΔΑΠ και το ότι η ΠΚΣ κατέβασε πλαίσιο κατάληψης πράγμα που δεν είχε ιδιαίτερη σημασία γιατί ετσι κ αλλιώς κανείς δεν τους ψήφισε.πραγματικά ακόμα πιστεύεις ότι θα υπάρξει κάτι το διαφορετικό?Οι ΠΑΣΠ ΔΑΠ θα συνεχίσουν να εναλλάσουν θέσεις και οι υπολοιποι θα αρκεστούν στους παλιούς μονολόγους τους(ακόμα και οι ερωτήσεις ίδιες  Sad)πραγματικά απευθύνω εκκληση αν είναι να συνεχιστούν τα ίδια να αρχίσει με την έναρξη της συνέλευσης η κατάθεση των πλαισίων και η ψηφοφορία. Ειλικρινά δν θα αντέξω αλλο ένα 6ωρο ακούγωντας τα ίδια κ τα ίδια

Τι διαολο ηθελες? Να εχουν αλλα επιχειρηματα και προτασεις μετα απο μια βδομαδα?
ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΑΜΩ
Το έλαβες λάθος αυτό που έγραψα.Εγώ απάντησα στο παιδί που είπε ότι το συγκεκριμένο τόπικ είναι ανούσιο.Δεν είναι ανούσιο γιατί όπως λες και εσύ δν αλλάζουν οι ιδέες σε μία βδομάδα.εγώ απλά πρότεινα να συντομεύσει η διαδικασία μιας και οι απόψεις και οι προτάσεις παραμένουν οι ίδιες!Εγω δν διαμαρτυρήθηκα γι αυτό διαμαρτυρήθηκα για την ανουσια διαδικασία!!!!!Αλλά με τέτοια νεύρα που να καταλάβεις τι εννοεί ο αλλος!

Ολο σου το πρωτο ποστ εχει ενα επιθετικο στυλ απεναντι στα επιχειρηματα,προτασεις και ιδεες των διαφορων πλαισιων(το οποιο δεν κατακρινω), απο το οποιο ηταν λογικο να συμπερανει κανεις λαθος πραγματα για τις προθεσεις σου.
Οποτε προσπαθησε να εισαι πιο σαφης, γιατι δε σε παρανοησα μονο εγω
Ε όντως υπάρχει ένα επιθετικό στυλ,όχι απέναντι σε επιχειρήματα ιδέες κλπ των πλαισίων, αλλά στην ανούσια επανάληψη αυτών!Η αλήθεια είναι ότι όταν γενικά υπάρχει επιθετικό ύφος ο αναγνώστης παρανοεί...Δεν ήταν στις προθέσεις μου το επιθετικό στύλ,βγήκε στην πορεία...
JakeLaMotta
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #65 on: September 12, 2011, 17:34:42 pm »

Quote from: anchelon on September 12, 2011, 16:52:20 pm
Quote from: warrel on September 12, 2011, 16:27:09 pm

Δεν πειράζει μωρέ.Κάτσε καλύτερα τότε σπίτι να διαβάσεις,μη χάσεις κ τζάμπα το χρόνο σου.Αλλά μην ξεχάσεις,5 λεπτά πριν την ψηφοφορία να είσαι εκεί,να ανοίξεις τη σχολή,μην πάει κ χαμένο το διάβασμα σου!!!Αλλά,ούτως η άλλως αυτό δεν κάνετε ήδη οι περισσότεροι της αντικατάληψης??Αλλιώς πως δικαιολογείται ότι κάθε φορά στους έξω ή στους πάνω-πάνω όρθιους το πλαίσιο αντικατάληψης παίρνει καμιά 30-40 ψήφους παραπάνω??Η μήπως πήγατε όλοι μαζί για τουαλέτα/τσιγάρο/φαί πέντε λεπτά πριν αρχίσει η ψηφοφορία??
Πώς σου έδωσα την εντύπωση ότι ψήφισα πλαίσιο αντικατάληψης?Anyway,δεν έχει σημασία να προσπαθήσω να αναθεωρήσω την άποψη σου για την στάση μου άλλα θα σου πω το εξής στις συνελεύσεις ήμουν από τις 2 και περίμενα να αρχίσουν.Την 1η την παρακολούθησα όλη και όταν λέω όλη σου λέω ότι δεν βγήκα ούτε ένα λεπτό έξω και αυτό το έκανα για να ακούσω τις απόψεις όλων όσων συμμετείχαν.Στη 2η ενώ είχα πάει από πολύ νωρις δεν άντεξα την αποπνικτική ατμόσφαιρα και βγήκα για περ 30-40 λεπτα έξω και αυτό το έκανα γιατι συνειδητοποίησα ότι άκουγα τα ίδια και τα ίδια και γιατι δεν υπήρχε κάτι καινουργιο να ακούσω και να αναλογιστώ!Πραγματικά είμαι σχεδόν σιγουρη ότι τώρα και εσύ αναλογίζεσαι ότι πραγματικά υπήρχε ανακύκλωση επιχειρημάτων και επειδή ίσως να είσαι ένας από αυτούς που την τελούσαν αλλάζεις εντελώς το θέμα!!!! Huh

Από προηγούμενο ποστ σου έβγαλα την (λανθασμένη?)εντύπωση ότι ψήφισες αντικατάληψη.Απ'ότι πρόσεξα τελικά,έχεις την πρόθεση να ψηφίσεις τώρα αντικατάληψη.Νομίζεις ότι άλλαξαν κάποια δεδομένα τις τελευταίες 2 εβδομάδες??Ίσα ίσα,νομίζω ότι η μαζικότατη πορεία των φοιτητών στη ΔΕΘ θα έπρεπε να δίνει κουράγιο κ ελπίδα σε όσους πιστεύουν ότι πρέπει να αγωνιστούμε εναντίον του νόμου.

Σου οφείλω μια συγνώμη που σε τσουβάλιασα μαζί με όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν τη συνέλευση με αυτή τη λογική.Ειδικά στην πρώτη,με τις συνθήκες που επικρατούσαν,δεν βγήκες έξω ούτε ένα λεπτό,μάλλον σου αξίζουν συγχαρητήρια.Απλά αναφερόμουν στον κόσμο που ψήφισε αντικατάληψη γενικότερα,οι περισσότεροι από τους οποίους μένουν κάνα πεντάλεπτο συνολικά μέσα στην αίθουσα.

Και συμφωνώ ως ένα βαθμό ότι γίνεται ανακύκλωση επιχειρημάτων.Υπήρχαν όμως κ πάρα πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις κ αρκετές (έστω κ λίγο)διαφορετικές.Γενικότερα πιστεύω ότι το βασικό πλαίσιο επιχειρημάτων της κάθε πλευράς δεν μπορεί να είναι διαφορετικό από τη μια βδομάδα στην άλλη.Αυτό που πιστεύω ότι μπορεί να γίνει,είναι κάθε ομιλητής της κάθε πλευράς να αγγίζει διαφορετικές πτυχές(συχνό φαινόμενο ομιλητές της ίδιας παράταξης να λένε ολόιδια πράγματα,στην ίδια συνέλευση) καθώς και να υπάρχει κ αναφορά στα δεδομένα που αλλάζουν κάθε βδομάδα κ στην επικαιρότητα αναφορικά με τους φοιτητές(για αυτή τη συνέλευση,βλέπε πορεία ΔΕΘ,αισχρές δηλώσεις Διαμαντοπούλου κ.α.).

Α,για να χαρείς λίγο για τη δικιά μας συνέλευση,άκου κ αυτό.Την προηγούμενη Τετάρτη,πάω κάποια στιγμή στη συνέλευση της Νομικής.Οπότε την ώρα που μπαίνω μέσα,ο συντονιστής λέει στο μικρόφωνο:"Είμαστε στη μέση της συνέλευσης,έχουμε άλλους 19(!!!!!!!!!!!!!!)ομιλητές".Στην αρχή νόμιζα ότι το είπε για πλάκα,αλλά τελικά κατάλαβα ότι το εννοούσε...Βέβαια εκεί μπορεί να μην έχουν καπνιά να κάνει 19 ερωτήσεις σε κάθε ομιλητή,οπότε να κρατάει τον ίδιο χρόνο. Cheesy
JakeLaMotta

View Profile
« Reply #66 on: September 12, 2011, 17:38:21 pm »

Quote from: Issle on September 12, 2011, 17:23:23 pm
Απολύτως τίποτα. Είναι αυτό που εξηγούσα. Κλείνεται την σχολή με 200 άτομα, και στις επόμενες συνελεύσεις μαζευόμαστε πολύ περισσότερα (πές το από αγανάκτηση ) για να την ανοίξουμε. Its simple Wink Πιστεύω πως δεν διαφωνείς στην παρατήρησή μου οτι οι πρώτες συνελεύσεις έχουν πάντα λιγότερο κόσμο από τις επόμενες.

702.Τόσοι ψήφισαν στην προηγούμεν συνέλευση.Αρκετά πάνω απο 200.Κ αν αναλογιστούμε ότι πέρυσι στις εκλογές ψήφισαν περίπου 820,είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό το νούμερο.Βέβαια τώρα θα μου πεις ότι αυτοί οι παντελώς αδιάφοροι που ήρθαν μόνο να ψηφίσουν αντικατάληψη μάλλον δεν πήγαν καν στις εκλογές.Αλλά κ αυτό είναι άλλη(πονεμένη)ιστορία.
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #67 on: September 12, 2011, 17:40:31 pm »

Quote from: Issle on September 12, 2011, 17:23:23 pm

Εγω παρατηρησα οτι στην πρωτη συνελευση που εκλεισε η σχολη ηταν 550 ατομα, κι οχι 200.Επισης, στη δευτερη ειχε 700 ατομα,περισσοτερα δηλαδη οπως λες, αλλα δε μου φανηκε να ηρθαν για ν ανοιξουν τη σχολη.Ξερεις, δεδομενου οτι εχει ακομα καταληψη
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #68 on: September 12, 2011, 17:44:00 pm »

Quote from: warrel on September 12, 2011, 17:38:21 pm
702.Τόσοι ψήφισαν στην προηγούμεν συνέλευση.Αρκετά πάνω απο 200.Κ αν αναλογιστούμε ότι πέρυσι στις εκλογές ψήφισαν περίπου 820,είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό το νούμερο.Βέβαια τώρα θα μου πεις ότι αυτοί οι παντελώς αδιάφοροι που ήρθαν μόνο να ψηφίσουν αντικατάληψη μάλλον δεν πήγαν καν στις εκλογές.Αλλά κ αυτό είναι άλλη(πονεμένη)ιστορία.

Αν σε παρηγορέι, ήμουν και εγώ ένας από αυτούς.  Tongue Anyway , ίσως δεν το έθεσα σωστά και τα νούμερα δεν είναι αντιπροσωπευτικά αλλά αυτό που θέλω να πω είναι οτι η πρώτη συνέλευση πιάνει τον κόσμο στον ύπνο και ευνοεί πάντα την αγωνιστική πλευρά. Στις επόμενες συνελεύσεις συσπειρώνονται και οι δύο πλευρές , αλλά περισσότερο η πλευρά που θέλει ανοιχτή σχολή.

dimitris21
Guest
« Reply #69 on: September 12, 2011, 17:47:59 pm »

[/quote]

Αν σε παρηγορέι, ήμουν και εγώ ένας από αυτούς.  Tongue Anyway , ίσως δεν το έθεσα σωστά και τα νούμερα δεν είναι αντιπροσωπευτικά αλλά αυτό που θέλω να πω είναι οτι η πρώτη συνέλευση πιάνει τον κόσμο στον ύπνο και ευνοεί πάντα την αγωνιστική πλευρά. Στις επόμενες συνελεύσεις συσπειρώνονται και οι δύο πλευρές , αλλά περισσότερο η πλευρά που θέλει ανοιχτή σχολή.
[/quote]

ίσως, μόνο που οι συγκεκριμένες συνθήκες ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ κατάληψη και αγώνα από όλους ανεξάρτητα γενικής πεποίθησης για ανοιχτή ή όχι σχολή.
gate4

View Profile
« Reply #70 on: September 12, 2011, 18:03:42 pm »

Quote from: FingolfiN on September 12, 2011, 15:51:03 pm
Μην κοιτάς μόνο την πάρτη σου! Γιατί αν οι φοιτητές το 06-07 αλλα και παλιότερα που κλήθηκαν να αντισταθούν ήταν σ' αυτή τη λογική, τώρα μάλλον θα είχαμε δίδακτρα και θα λουζόμασταν ότι νεοφιλελεύθερη παπαριά έρχεται από Μπολόνια.
Eπειδη το ειπαμε και στο αλλο τοπικ τα διδακτρα επιβαλλονται μονο μετα απο αναθεωρηση του αρθρου 16,που επιχειρηθηκε το 2007 και θα ξαναγινει το 2013.Χαρη στο πασοκ που αποχωρησε απο την αναθεωρηση του αρθρου 16 και δεν συγκεντρωθηκαν 180 ψηφοι δεν εχεις διδακτρα τωρα.Ειναι δυνατον να ειστε τοσο ηλιθιοι που να πιστευετε οτι επειδη εσεις χασατε την εξεταστικη σας αλλαξε πολιτικη η κυβερνηση??
Προφανως αναφερομαι σε αυτους που αντιδρανε γενικα και αοριστα,και οχι στους μισθωτους "επαναστατες"

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #71 on: September 12, 2011, 18:09:01 pm »

Quote from: gate4 on September 12, 2011, 18:03:42 pm
Μην κοιτάς μόνο την πάρτη σου! Γιατί αν οι φοιτητές το 06-07 αλλα και παλιότερα που κλήθηκαν να αντισταθούν ήταν σ' αυτή τη λογική, τώρα μάλλον θα είχαμε δίδακτρα και θα λουζόμασταν ότι νεοφιλελεύθερη παπαριά έρχεται από Μπολόνια.
Eπειδη το ειπαμε και στο αλλο τοπικ τα διδακτρα επιβαλλονται μονο μετα απο αναθεωρηση του αρθρου 16,που επιχειρηθηκε το 2007 και θα ξαναγινει το 2013.Χαρη στο πασοκ που αποχωρησε απο την αναθεωρηση του αρθρου 16 και δεν συγκεντρωθηκαν 180 ψηφοι δεν εχεις διδακτρα τωρα.Ειναι δυνατον να ειστε τοσο ηλιθιοι που να πιστευετε οτι επειδη εσεις χασατε την εξεταστικη σας αλλαξε πολιτικη η κυβερνηση??
Προφανως αναφερομαι σε αυτους που αντιδρανε γενικα και αοριστα,και οχι στους μισθωτους "επαναστατες"
¨
Άρα το χρωστάμε στην ΠΑΣΟΚΑΡΑ που αποχώρησε.Ρε που τους βρήκαμε αυτιύς?Μήπως το χρωστάμε και στους "φίλους μας τους Αμερικάνους"?

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #72 on: September 12, 2011, 18:12:04 pm »

ρε φιλε ξερεις ποσους αντισυνταγματικους νομους εχουν βγαλει???? Τα θες και τα λες αυτα ρε? Νομιζεις οτι σεβονται καποιο συνταγμα? Σορρυ κιολας αλλα αν ακομα υποστηριζεις το πασοκ τραβα ψοφα και βαλτο και στον κολο σου να ησυχασουμε. Δλδ φτανει με τις ανοησιες δεν ειμαστε 13 χρονων να λεμε οτι να ναι
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #73 on: September 12, 2011, 18:16:29 pm »

Αυτό με νευριάζει ρε γαμώτο,ότι υπαρχουν κάποιοι εδώ μέσα που πάλι θα κουνήσουν πρασσινο-μπλε σημαιάκια,πάλι θα ζητοκραυγάσουν για τα αρχηγόπουλα τους και με πρόσχημα να μην χαθεί η εξεταστική(που ούτε εγώ το εύχομαι) νιαουρίζουν.Και απ'την άλλη θέλουν και οι υπόλοιποι να τους πάρουν σοβαρά.

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
gate4

View Profile
« Reply #74 on: September 12, 2011, 18:16:37 pm »

Quote from: edisson on September 12, 2011, 18:09:01 pm
¨
Άρα το χρωστάμε στην ΠΑΣΟΚΑΡΑ που αποχώρησε.Ρε που τους βρήκαμε αυτιύς?Μήπως το χρωστάμε και στους "φίλους μας τους Αμερικάνους"?
στον μικροκοσμο του μυαλο σας αυτο δεν εγινε ποτε!Και φυσικα δεν υπαρχουν ατομα που τοτε οπως και τωρα αντιδρουνε και μετα πηγαν/πηγαινουν να ψηφισουν πασοκ! Ασχετα που τοτε οπως και τωρα η πασπ,η δευτερη μεγαλυτερη κομματικη νεολαια,υποστηριζει τα εαακ και την πκσ,και που κατεβαζουν κοινα πλαισια.Κατα αλλα δεν σας δουλευουν και δεν ειστε ηλιθιοι...

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 Go Up Print
Jump to: