• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:29:03 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:29:03 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 18
Guests: 162
Total: 180
Nikos Spiliás
kchristoua
marwt
simos
mavropan
Yamal
abunchofcells
mitsos753905
Apaugasma
ANDVRONTZOS
aplos paratiritis
andreassifo
tank
Akis Papanikolaou
Theosarm
CasualUndergrad
george pap
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Η γωνιά του παιδιού (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Προθεση Ψηφου 13/9/2011
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Προθεση Ψηφου 13/9/2011  (Voting closed: September 13, 2011, 00:57:27 am)
Πλαισιο Αγωνα - 201 (36.4%)
Πλαίσιο Αντικαταληψης - 190 (34.4%)
Πκς - 20 (3.6%)
Λευκό - 40 (7.2%)
Θα είμαι απ' έξω - 101 (18.3%)
Total Voters: 536

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Προθεση Ψηφου 13/9/2011  (Read 18817 times)
anchelon
Θαμώνας

View Profile
Re: Προθεση Ψηφου 13/9/2011
« Reply #30 on: September 12, 2011, 15:15:49 pm »

Ήδη κάποιοι εχουν συνειδητοποιήσει το πόσο ατάραχη και αδιάφορη είναι κυβέρνηση,όσον αφορά τις καταλήψεις και άρχισαν να αναθεωρούν για την ψήφο τους.Η συνέλευση θα δίξει.. Undecided.
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #31 on: September 12, 2011, 15:20:25 pm »

Quote from: The Stig on September 12, 2011, 00:40:51 am
Καλά λοιπόν. Προκαλέσατε.

Πρέπει να μαζευτούμε σε αυτήν την συνέλευση για την ύστατη προσπάθεια. Γιατί όμως δεν βλέπω επίσημο τοπικ πλαισίου ανοιχτού πανεπιστημίου?? Πρέπει να κατέβει γιατί αν χάσουμε την εξεταστική δεν θα μπορώ να καλύψω το ν+3 και θα χάσω τις διακοπές χριστουγέννων γιατί θα διαβάζω περσινά μαθήματα (το διάβασμα έτσι και αλλιώς θα το έκανα). Για το νόμο στα αρχίδια μου. Εγώ που είμαι υπεργαμάτος φοιτητής θα βγάλω πτυχίο με 9.5 και θα με πάρει μία τεράστια επιχείρηση για να λουστώ στα χρήματα και να βρω γυναίκα (αλλιώς δεν βγάζω γιατί είμαι σπυριάρης σπασίκλας).

Ρε μάγκα τι παλεύεις? ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου. ΕΛΕΟΣ επιτέλους με τις μαλακίες.
Λίγη συναδελφική αλληλεγγύη ρε γαμώτο. Υπάρχουν άτομα τα όποία είναι στο πτυχίο. Ψηφίζοντας κατάληψη αφήνεται τον άλλον 1 εξάμηνο πίσω γαμώ το κέρατό μου, κ εσύ μου λες ιστορίες για φυτά και σπυριάρηδες??

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
Τσαμπίκα
Θαμώνας

View Profile
« Reply #32 on: September 12, 2011, 15:31:42 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=SY-VDSvFs5A" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=SY-VDSvFs5A</a>

"...διότι οι άνθρωποι δε συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε"
Αργύρης Μπακιρτζής
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #33 on: September 12, 2011, 15:33:19 pm »

Quote from: anchelon on September 12, 2011, 15:15:49 pm
Ήδη κάποιοι εχουν συνειδητοποιήσει το πόσο ατάραχη και αδιάφορη είναι κυβέρνηση,όσον αφορά τις καταλήψεις και άρχισαν να αναθεωρούν για την ψήφο τους.Η συνέλευση θα δίξει.. Undecided.
Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι,αλλιώς δε θα απειλούσαν.Απλά είναι η τεχνική τους να το παίζουν cool.Τελοσπάντων χιλιοειπομένα πράγματα συζητάμε.Άλλο ρώτησα προηγουμένως.

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
metalhead
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: September 12, 2011, 15:40:10 pm »

δεν την παλεύετε μια...από μονο του το τοπικ ειναι γτπ διοτι πως ειναι δυνατον, στα πλαισια υποτι8εται μιας επερχομενης συνελευσης της οποιας τα πλαισια δν ειναι ακομη γνωστα και τι ακριβως 8α διεκδικουν, να ζητατε προ8εση ψηφου....εχει γεμισει το φορουμ με τοπικ του οτι 8υμαμαι χαιρομαι

Certain things in life are inarguable.Happiness feels good.Fire burns.Breathing is necessary. AC/DC rocks.
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #35 on: September 12, 2011, 15:44:17 pm »

Διάχυτες σκέψεις...Φανταστείτε να ήταν (όσοι την έζησαν) η Μαριορή τόσο προκλητική όσο η Διαμαντοπούλου.

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: September 12, 2011, 15:44:34 pm »

Διαφωνώ. Αυτό που συνήθως γίνεται κατά τη γνώμη μου, είναι ότι συσπειρώνονται σταδιακά αυτοί που δεν θέλουν κατάληψη και οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν έρχονται στις πρώτες συνελεύσεις, μέχρι τουλάχιστον να φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Και στην προηγούμενη κατάληψη το ίδιο έγινε, έφτασε η κατάσταση στο αμήν , μαζεύτηκε κόσμος και άνοιξε την σχολή. Και πάλι το ίδιο έγινε πιο πριν. Πάντα ένα είναι το πλαίσιο που ανοίγει την σχολή , είτε λέγετε παρδαλές καμήλες ή οτιδήποτε.

Και ένας απολογισμός για τις καταλήψεις.

Άν με το καλό την τρίτη επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό για πολλοστή φορά, δηλαδή ανοίξει η σχολή πλειοψηφικά και με διαφορά (πράγμα το οποίο θα γίνει), νομίζω πως αυτό θα είναι ένα καλό μήνυμα σε αυτούς που συγκαλούν συνέλευση τόσο συχνά , όσο βγαίνουν για καφέ στην Μελενίκου, οτι ο κόσμος δεν έχει την ίδια άποψη με αυτούς, και πως αποτελούν μειοψηφία που κατά καιρούς λόγω φαινομένων χειμερίας νάρκης αναδεικνύονται σε πλασματική πλειοψηφία και κλείνουν τις σχολές.  Γιατί όταν καλείς συνέλευση με τέτοια συχνότητα, ενώ γνωρίζεις πως η πλειοψηφία των φοιτητών δεν θέλει αγώνα και απλά δεν μπαίνει στον κόπο να έρθει στην συνέλευση, τότε προκαλείς μπάχαλο και αναστάτωση , εν αγνοία σου. Ειδάλλως το κάνεις σκόπιμα υποκινούμενος από κατευθυνόμενα συμφέροντα.

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
vagus
Θαμώνας

View Profile
« Reply #37 on: September 12, 2011, 15:45:40 pm »

Quote from: edisson on September 12, 2011, 15:33:19 pm
Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι,αλλιώς δε θα απειλούσαν.Απλά είναι η τεχνική τους να το παίζουν cool.Τελοσπάντων χιλιοειπομένα πράγματα συζητάμε.Άλλο ρώτησα προηγουμένως.

Kαμια αμφιβολια περι τουτου,η ευρωπαικη μας κυβερνηση-η πραγματικη δεν φαγουριζεται ιδιαιτερως για το οποιοδηποτε "κλεισιμο" συμβαινει,εδω και πολλους μηνες. Αυτο συμβαινει και στο νεο νομο. Φυσικα και για τα σκοτεινα σημεια του αξιζει να γινει οργανωμενη αντιδραση με την προοπτικη μελλοντικης αναθεωρησης (αν και το πιο πιθανον ειναι η μη ισχυς τους τελικα) αλλα οχι με μπουρλωτο στις εξετασεις που δικαιουται καθενας μας. Το ανωθεν ποσοστο δεν δειχνει ομως αναστροφη στις διαθεσεις περι καταληψης,δυστυχως ακομα.

Quote from: Issle on September 12, 2011, 15:44:34 pm

Διαφωνώ. Αυτό που συνήθως γίνεται κατά τη γνώμη μου, είναι ότι συσπειρώνονται σταδιακά αυτοί που δεν θέλουν κατάληψη και οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν έρχονται στις πρώτες συνελεύσεις, μέχρι τουλάχιστον να φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Και στην προηγούμενη κατάληψη το ίδιο έγινε, έφτασε η κατάσταση στο αμήν , μαζεύτηκε κόσμος και άνοιξε την σχολή. Και πάλι το ίδιο έγινε πιο πριν. Πάντα ένα είναι το πλαίσιο που ανοίγει την σχολή , είτε λέγετε παρδαλές καμήλες ή οτιδήποτε.

Και ένας απολογισμός για τις καταλήψεις.

Άν με το καλό την τρίτη επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό για πολλοστή φορά, δηλαδή ανοίξει η σχολή πλειοψηφικά και με διαφορά (πράγμα το οποίο θα γίνει), νομίζω πως αυτό θα είναι ένα καλό μήνυμα σε αυτούς που συγκαλούν συνέλευση τόσο συχνά , όσο βγαίνουν για καφέ στην Μελενίκου, οτι ο κόσμος δεν έχει την ίδια άποψη με αυτούς, και πως αποτελούν μειοψηφία που κατά καιρούς λόγω φαινομένων χειμερίας νάρκης αναδεικνύονται σε πλασματική πλειοψηφία και κλείνουν τις σχολές.  Γιατί όταν καλείς συνέλευση με τέτοια συχνότητα, ενώ γνωρίζεις πως η πλειοψηφία των φοιτητών δεν θέλει αγώνα και απλά δεν μπαίνει στον κόπο να έρθει στην συνέλευση, τότε προκαλείς μπάχαλο και αναστάτωση , εν αγνοία σου. Ειδάλλως το κάνεις σκόπιμα υποκινούμενος από κατευθυνόμενα συμφέροντα.

Aυτο που μολις ανεφερες ειναι η επιτομη του αναρχου,υπερδιεφθαρμενου και ανοργανωτου,ελληνικου πανεπιστημιου. Τετοιες τακτικες δεν αλλαζουν σ'ενα χρονο με πολυευρωπαϊκους νεους νομους αλλα με ναζιστικο σχεδον "ξηλωμα" των κακων παραγοντων και επαναπροσδιορισμο ολων απο την βαση. Με σαπια βαση,γερμανικο ή αγγλικο παλατι δεν χτιζεται απο πανω.
« Last Edit: September 12, 2011, 16:14:19 pm by vagus » Logged
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38 on: September 12, 2011, 15:46:28 pm »

Quote from: edisson on September 12, 2011, 15:02:55 pm
Απ'ότι φαίνεται όντως αυτή τη φορά δε θα ψηφιστεί κατάληψη.Καλώς κακώς θα δείξει η ιστορία.Ξέρει κανεις τι γίνεται μετά με την εξεταστική?Δηλαδή συνεχίζει την επομένη κανονικά το πρόγραμμα?Έχουμε καμία τέτοια πληροφόρηση από τους "ουδέτερους" καθηγητές μας?

funny
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #39 on: September 12, 2011, 15:49:36 pm »

εδώ λένε να διαγράψουν στελέχη ΠΑΣΠ και ΔΑΠ...
Angel C.
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #40 on: September 12, 2011, 15:50:50 pm »

Quote from: anonymous-root on September 12, 2011, 00:30:14 am
θα κατέβει τελικά ξανά πλαίσιο κατάληψης;

για την εξεταστική θα κάνει αναφορά καθόλου;
FingolfiN
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαστε φυλή άγριων ινδιάνων

View Profile
« Reply #41 on: September 12, 2011, 15:51:03 pm »

Quote from: gerdi on September 12, 2011, 15:20:25 pm

Ρε μάγκα τι παλεύεις? ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου. ΕΛΕΟΣ επιτέλους με τις μαλακίες.
Λίγη συναδελφική αλληλεγγύη ρε γαμώτο. Υπάρχουν άτομα τα όποία είναι στο πτυχίο. Ψηφίζοντας κατάληψη αφήνεται τον άλλον 1 εξάμηνο πίσω γαμώ το κέρατό μου, κ εσύ μου λες ιστορίες για φυτά και σπυριάρηδες??

Έλεος με σένα και το συνάφι σου. Που κλαίγεστε για την γαμωεξεταστική την ώρα που μας ταίζουν σκατά και μας κρατάνε και μια μεγαλύτερη μερίδα να την φάμε μόλις βγούμε στην δουλειά..

Μην κοιτάς μόνο την πάρτη σου! Γιατί αν οι φοιτητές το 06-07 αλλα και παλιότερα που κλήθηκαν να αντισταθούν ήταν σ' αυτή τη λογική, τώρα μάλλον θα είχαμε δίδακτρα και θα λουζόμασταν ότι νεοφιλελεύθερη παπαριά έρχεται από Μπολόνια.

Επίσης κοίτα τους γονείς μας που κάθονται σαν χάνοι και ρουφάνε την παπάρα και είναι τόσο σαστισμένοι που απλά παρακαλάνε να μην τους κόψει κι άλλα ο τζέφρεη . Αντι λοιπόν να μοιράζεσαι την μιζέρια τους νομίζω είναι πιο υγιές να προσπαθήσεις να τους δώσεις μια γαμημένη ελπίδα ότι όλα μπορούν να αλλάξουν μπας και ξεκουνηθούν λιγάκι.

Λοιπόν το ξέρω είναι δύσκολο να πέσει ο νόμος αλλά πρέπει να το πιστέψουμε και να ακολουθήσουμε αυτό που έχει διδάξει η ιστορία ότι είναι νικηφόρο: Συνελεύσεις - Καταλήψεις - Διαδηλώσεις

PS: Και για να προλάβω κάποιους καλοθελητές, χρωστάω τρία μαθήματα, έχω τελειώσει διπλωματική και τώρα θα τέλειωνα. Αλλά προτιμώ χίλιες φορές να χάσω όλο το εξάμηνο παρά να κάθομαι και να μιζεριάζω την ώρα που μας αφαιρούν το δικαίωμα στη αξιοπρέπεια.

Τέρμα οι υπεκφυγές. Διαλλέξτε στρατόπεδο..    

Έκρηξη σε κάθε σου γκολάρα!
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #42 on: September 12, 2011, 15:54:07 pm »

Διαφωνώ. Αυτό που συνήθως γίνεται κατά τη γνώμη μου, είναι ότι συσπειρώνονται σταδιακά αυτοί που δεν θέλουν κατάληψη και οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν έρχονται στις πρώτες συνελεύσεις, μέχρι τουλάχιστον να φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

στην πρώτη συνέλευση του Σεπτέμβρη το πλαίσιο κατάληψης βγήκε με 250 ψήφους
στη δεύτερη συνέλευση του Σεπτέμβρη το πλαίσιο κατάληψης βγήκε με 350 ψήφους
για πες κ άλλα για συσπείρωση..
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #43 on: September 12, 2011, 15:58:21 pm »

Quote from: vag on September 12, 2011, 15:54:07 pm
Διαφωνώ. Αυτό που συνήθως γίνεται κατά τη γνώμη μου, είναι ότι συσπειρώνονται σταδιακά αυτοί που δεν θέλουν κατάληψη και οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν έρχονται στις πρώτες συνελεύσεις, μέχρι τουλάχιστον να φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

στην πρώτη συνέλευση του Σεπτέμβρη το πλαίσιο κατάληψης βγήκε με 250 ψήφους
στη δεύτερη συνέλευση του Σεπτέμβρη το πλαίσιο κατάληψης βγήκε με 350 ψήφους
για πες κ άλλα για συσπείρωση..
Ξεχνάς ότι και το άλλο πλαίσιο ανέβηκε.
στην πρώτη συνέλευση του Σεπτέμβρη η διαφορά ήταν περίπου 90
στη δεύτερη συνέλευση του Σεπτέμβρη η διαφορά ήταν περίπου 60

Όσο για τον FingolfiN εγώ θυμάμαι ο νόμος πλαίσιο να πέρασε κανονικότατα το 2007.
Η κατάληψη δεν είναι λύση. Δεν πετυχαίνεις τίποτα.

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
« Reply #44 on: September 12, 2011, 16:01:18 pm »

Quote from: gerdi on September 12, 2011, 15:58:21 pm
...

Όσο για τον FingolfiN εγώ θυμάμαι ο νόμος πλαίσιο να πέρασε κανονικότατα το 2007.
Η κατάληψη δεν είναι λύση. Δεν πετυχαίνεις τίποτα.

Πώς δεν πετυχαίνεις; Χάνονται εξεταστικές, αυτή τη φορά μπορεί να χαθεί και εξάμηνο αν παρατραβήξει και το κυριότερο παρατείνονται οι διακοπές της πλειοψηφίας των φοιτητών μιας και από τους 1500-2100 ενεργούς φοιτητές που έχει ο σύλλογος μόνο οι 350 (23.3%-16.6%) στηρίζουν κατάληψη...οι άλλοι είναι σε κατάσταση διακοπών και προετοιμασίας  Cheesy

Ο Αναλυτής

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12 Go Up Print
Jump to: