• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:12:17 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:12:17 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426688
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 94
Total: 142
lsim
diamantis
shamaelas
thanos_voucharas
chaniotism
jimalexoud
mzacharop
anastas1a
DimitrisL
vagk
nikos_matall
cealexop
johnk
Pcsc
mkakale
amaliakon
hevidis3524
mike_x
Kenedy
Mr Watson
ELEF
swthrhs
Leftor
george14
dtsiamis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Captain
Aristidis Aristidou
glavdakis
BlackClara
christina02
Nekt
cremidhs
nikitask
thomasdt
tzortzis
narcos
Marihouan820
mimaki
Fotis Roukoutakis
dnikoa
maestros
palladas
mmikelo
CasualUndergrad
thunder
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Τρόποι αντίδρασης πέρα από τις Καταλήψεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Τρόποι αντίδρασης πέρα από τις Καταλήψεις  (Read 7013 times)
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Τρόποι αντίδρασης πέρα από τις Καταλήψεις
« Reply #30 on: September 08, 2011, 18:19:10 pm »

Quote from: Ariel on September 08, 2011, 13:14:07 pm
Γιατι δεν καταλαβαίνεις οτι η κατάληψη έχει εκφυλιστει???
Και το κρατος και η κοινωνια σε έχουν γραμμενο οταν κανεις καταλήψεις!!!
Προσπάθησε να τραβήξεις το ενδιαφέρον του κόσμου με άλλο τρόπο (διάλεξε ένανα πο αυτούς που προανέφερα ή πρότεινε κάτι άλλο)
Οο απλολι πολίτες  έχουν αρχίσει ηδη να στρέφονται εναντίον των φοιτητών που με το παραμικρό κλείνουν τις σχολές χωρις να σκεφτονται το οικονομικο,ερευνητικό και εκπαιδευτικό κόστος.
Αν δεν με πιστευεις κανε ενα πειραμα. Ρώτα τον πρώτο ακυρο περαστικό που θα βρεις μπροστα σου να σου πει τη γνωμη του. Εγώ το έκανα δοκιμαστικά και πιστεψε με ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ να λεει θετικα σχολια για τις καταληψεις.

Επιπλεον, με το να κλεινεις ετσιθελικα τη σχολή, δεν με εντασσεις στο μαζικο σου κίνημα.
Μου δίνεις ένα λόγο παραπάνω να μη συμμετέχω σε κάτι που δεν σέβεται το δικαίωμα μου να παρω το πτυχίο μου.
Τα μικρα έτη ήδη άρχισαν να πηγαίνουν σπιτια τους. Έτσι τους συσπειρώνεις εσυ???

Το πανεπιστήμιο όταν είναι ανοιχτό παιρνει ζωή απο τους χιλιαδες φοιτητες που μπαινοβγαινουν καθημερινα.
Γινεται χωρος ανταλλαγής αποψεων και ιδεων.
Όταν κλεινει μένουν 5 ατομα με ποια λογική ΣΤΑΜΑΤΑΣ εκπαιδευτικες διαδικασιες διάρκειας τουλαχιστον 8 ωρων ημερησίως?Πώς τις αντικαθιστας με δρασεις 3 ωρων στις οποιες θα συμμετάσχουν πανω απο 10 άτομα μόνο αν πρόκειται για ρεμπετικο γλέντι ή σουβλάκια?
πρώτον,πως κλείνω ετσιθέλικα την σχολή???στην επόμενη συνέλευση αν τα φυτά ξεπεράσουν το κοινό πλαίσιο πάλι ετσιθέλικα θα είναι??

δεύτερον, και εγώ μιλάω με αυτούς που αποκαλείς "απλούς πολίτες" και δεν έχω ακούσει εκτός απο μεμονωμένες περιπτώσεις να είναι ενάντιά μας.

τρίτον,το κράτος δεν σε έχει γραμμένο(πόσο μάλλον η κοινωνία,γιατί αυτή πας να κερδίσεις) όταν κάνεις καταλήψεις όπου και να είναι αυτές(σχολές,εργοαστάσια κτλ) για αυτο και βάζει και τους μπάτσους να σου επιτεθούνε.
Το κράτος όταν σταματάει η κανονικότητα αρχίζει να φοβαται.Εσύ δεν το βλέπεις.Εμείς που είμαστε στο δρόμο το βλέπουμε.

Τέταρτον,δεν έχει εκφυλιστεί όχι..Από ότι έχω καταλάβει ,είσαι από αυτούς/αυτές που όταν είναι στο πανεπιστήμιο, δεν σταματάνε να λένε ότι με τις καταλήψεις δεν βγάζουμε τίποτα και προτείνουν άλλες (αστείες)δράσεις.
Μετά,όταν γίνεις εργαζόμενος και οι δρόμοι είναι κλεισμένοι απο πορείες,πχ Αθήνα που κόβεται στα 2 με τους αγανακτισμένους, θα είσαι αυτή που δεν θα μπορείς να πας εύκολα στην δουλειά και θα λες ότι οι πορείες έχουν εκφυλιστεί.
Αυτή που όταν κηρύσσουν απεργίες θα λες ότι "τι καταφέρνεις με τις απεργίες και μου στερείς και το δικαίωμα να δουλέψω"
Αυτή που όταν γυρνάει στο σπίτι θα ανοίγει την τηλεόρασή της και θα αποκοιμιέται μπροστά στα δελτία ειδήσεων.

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Υ.Γ
Πάντως ,πραγματικά ρε, θέλω όντως μια φορά να συμφωνήσουμε να αποκλείσουμε την εγνατία για 2 ώρες,να κάνουμε καθιστική,να στείλουμε ψηφίσματα,ότι θέλετε ,να δείτε πόσο εκτός πραγματικότητας είστε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #31 on: September 08, 2011, 18:53:46 pm »

Τέταρτον,δεν έχει εκφυλιστεί όχι..Από ότι έχω καταλάβει ,είσαι από αυτούς/αυτές που όταν είναι στο πανεπιστήμιο, δεν σταματάνε να λένε ότι με τις καταλήψεις δεν βγάζουμε τίποτα και προτείνουν άλλες (αστείες)δράσεις.
Μετά,όταν γίνεις εργαζόμενος και οι δρόμοι είναι κλεισμένοι απο πορείες,πχ Αθήνα που κόβεται στα 2 με τους αγανακτισμένους, θα είσαι αυτή που δεν θα μπορείς να πας εύκολα στην δουλειά και θα λες ότι οι πορείες έχουν εκφυλιστεί.
Αυτή που όταν κηρύσσουν απεργίες θα λες ότι "τι καταφέρνεις με τις απεργίες και μου στερείς και το δικαίωμα να δουλέψω"
Αυτή που όταν γυρνάει στο σπίτι θα ανοίγει την τηλεόρασή της και θα αποκοιμιέται μπροστά στα δελτία ειδήσεων.

Τεταρτον δεν εχει εκφυλιστει οχι.. Γιατι δεν εχει εκφυλιστει? Γιατι βρωμανε οι μασχαλες σου.
 Τι επιχειρημα ειναι αυτο ρε ψηλε? Οσο για αυτο: "δεύτερον, και εγώ μιλάω με αυτούς που αποκαλείς "απλούς πολίτες" και δεν έχω ακούσει εκτός απο μεμονωμένες περιπτώσεις να είναι ενάντιά μας.", φαινεται και απο την κοινωνικη κατακραυγη που υπαρχει μετα την καταργηση του ασυλου.
Οι μονοι που ειναι εκτος πραγματικοτητας ειναι αυτοι που πιστευουν οτι με 3-4-5-6 εβδομαδες καταληψης θα ριξουν το νομο.

Ερχεται μια μερα...
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #32 on: September 08, 2011, 21:01:05 pm »

μιας και συζητάμε για την κατάληψη, τον εκφυλισμό της και άλλους τρόπους αντίδρασης
να θέσω και ένα επιπλέον ερώτημα, το οποίο με προβλημάτισε σήμερα.

Σήμερα ήταν υπό κατάληψη το κτήριο και οι υπηρεσίες της επιτροπής ερευνών
ενώ παράλληλα ακούστηκε ότι κατάληψης του δικού μας κτηρίου Δ.
Το ερώτημα που ήθελα να θέσω είναι το που ξεκινούν και που σταματούν τα όρια δικαιοδοσίας του κάθε συλλόγου.
Ο σύλλογος ΗΜ αποφάσισε κατάληψη, οπότε με τη δικαιοδοσία αυτής της απόφασης καταλαμβάνει το χώρο του τμήματος ΗΜ.
Τι γίνεται με τους υπόλοιπους χώρους όμως;
Η κατάληψη της ΕΕ ή της πρυτανείας μπορεί να γίνει από απόφαση ενός ή και περισσοτέρων συλλόγων;
Μην ξεχνάμε ότι αυτά τα κτήρια και οι υπηρεσίες τους είναι κοινά, ανήκουν σε όλο πανεπιστήμιο εξίσου.
Υπό αυτό το πρίσμα αρκεί η απόφαση μέρους του πανεπιστημιακού σώματος για να καταληφθούν;
Αποτελεί ή όχι αυτό έμμεση (ίσως και άμεση) επέμβαση αποφάσεις άλλων συλλόγων;

Και για να μην το πηγαίνουμε τόσο μακροσκοπικά και χάσουμε το δάσος
εάν Ν τμήματα της σχολής αποφασίσουν κατάληψη και Μ>Ν όχι
η σχολή μπορεί να τεθεί υπό κατάληψη;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
png
Veteran

View Profile
« Reply #33 on: September 08, 2011, 21:21:57 pm »

φούτζιφοξ:

σε όλο το ΑΠΘ ζήτημα να είναι 5 τμήματα χωρίς απόφαση για κατάληψη.
τα ρητορικά ερωτήματα άσε τα για ρητορικούς καιρούς.

ναι, το έχουμε καταλάβει ότι σου την σπάει η κατάληψη, αλλά οι συζητήσεις επί συζητήσεων όταν η ίδια η πραγματικότητα σε διαψεύδει, γυρνάει εντέλει εναντίον σου.
και για να απαντήσω ομοιοτρόπως: Μ<<Ν αυτήν την στιγμή, οπότε κάθε υποθετική διερεύνηση για Μ,Ν ανήκει στο ΙΝ, είναι απλά ατελέσφορη.

τακτοποιημένο χάος
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
« Reply #34 on: September 08, 2011, 21:28:04 pm »

Η κατάληψη είναι ένα μέσο παράνομο και αντιδημοκρατικό...
ταυτόχρονα είναι και μία μεγάλη που__@ που μ@μ__ει μόνο τους φοιτητές και θα το καταλάβετε όλοι πολύ σύντομα μικροί μου μαθητευόμενοι...

Ο Γιόντα

εδιτ:Η κατάληψη είναι ένα μέσο αντίδρασης παράνομο και αντιδημοκρατικό... για όλα τα ανίκανα να αντιληφθούν το τι είχα γράψει
« Last Edit: September 08, 2011, 22:28:49 pm by EAJ » Logged

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #35 on: September 08, 2011, 21:52:41 pm »

Quote from: png on September 08, 2011, 21:21:57 pm
σε όλο το ΑΠΘ ζήτημα να είναι 5 τμήματα χωρίς απόφαση για κατάληψη.
τα ρητορικά ερωτήματα άσε τα για ρητορικούς καιρούς.
Τα ερωτήματα είναι επίκαιρα γιατί τα γεγονότα συμβαίνουν σήμερα, πότε να τα συζητήσουμε;

ναι, το έχουμε καταλάβει ότι σου την σπάει η κατάληψη, αλλά οι συζητήσεις επί συζητήσεων όταν η ίδια η πραγματικότητα σε διαψεύδει, γυρνάει εντέλει εναντίον σου.
Στο πρώτο είσαι λάθος, αλλά δεν νομίζω να έχει και νόημα να σου εξηγήσω το γιατί.
Το δεύτερο είναι ακόμη υπό αμφισβήτηση.
Είδωμεν
« Last Edit: September 08, 2011, 22:07:35 pm by fugiFOX » Logged

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
png
Veteran

View Profile
« Reply #36 on: September 08, 2011, 21:57:06 pm »

ενδεχομένως εκτίμησα λάθος, αλλά αξίζει τόσος σκεπτικισμός τώρα;

με 300 σχολές κλειστές, πού ή όλο το εγχείρημα θα πάει για φούντο ή θα βγάλει κάτι καλο;

τακτοποιημένο χάος
abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: September 08, 2011, 22:14:10 pm »

Quote from: EAJ on September 08, 2011, 21:28:04 pm
ταυτόχρονα είναι και μία μεγάλη που__@ που μ@μ__ει μόνο τους φοιτητές και θα το καταλάβετε όλοι πολύ σύντομα μικροί μου μαθητευόμενοι...

Ο Γιόντα
και η πρωταρχική;

Ο Προυντόν

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38 on: September 08, 2011, 22:14:50 pm »

Quote from: abdel razek mahmut favala on September 08, 2011, 22:14:10 pm
Quote from: EAJ on September 08, 2011, 21:28:04 pm

Ο Γιόντα
και η πρωταρχική;

Ο Προυντόν

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ρεσπεκτ.

bay bay timy.
Καμένος

View Profile
« Reply #39 on: September 08, 2011, 22:18:43 pm »

Ή στη συγκεκριμένη περίπτωση..

Ο Κρουτόν
sarovios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

kill the fly!!!

View Profile
« Reply #40 on: September 08, 2011, 22:18:51 pm »

@inco
εισαι εντελώς ανώριμος που συνεχιζεις και χρησιμοποιείς τη λεξη φυτα για να χαρακτηρίσεις μια ομαδα ανθρωπων που εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα; η εισαι απλα ηλιθιος;
μπηκες ποτε στη διαδικασια να μιλησεις με εναν απο αυτους για να δεις τι στο διαολο θελουνε;
και επειδη ξερω τι θα απαντησεις σε ρωταω αν μιλησες με καποιον απο αυτους που ξερουν τι ελεγε το πλαισιο και γιατι το ψηφισαν και οχι αυτους που ηταν στα αρχιδια τους και απλα ηθελαν να δωσουν μαθηματα.
Γιατι αν μου αναφερεις αυτους πολυ ευκολα θα σου αναφερω ολους αυτους που ψηφισαν καταληψη και δεν την στηρίζουν ειτε πηγαινοντας για μπανιο ειτε πηγαινοντας σπιτια τους. Στην ιδια κατηγορια τους βαζω και τους δυο απο τη στιγμη που ψηφιζουν κατι με τοσο ανεύθυνο τροπο.
Matzika

my immortality

View Profile
« Reply #41 on: September 08, 2011, 22:47:40 pm »

Quote from: sarovios on September 08, 2011, 22:18:51 pm
@inco
εισαι εντελώς ανώριμος που συνεχιζεις και χρησιμοποιείς τη λεξη φυτα για να χαρακτηρίσεις μια ομαδα ανθρωπων που εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα; η εισαι απλα ηλιθιος;
μπηκες ποτε στη διαδικασια να μιλησεις με εναν απο αυτους για να δεις τι στο διαολο θελουνε;
και επειδη ξερω τι θα απαντησεις σε ρωταω αν μιλησες με καποιον απο αυτους που ξερουν τι ελεγε το πλαισιο και γιατι το ψηφισαν και οχι αυτους που ηταν στα αρχιδια τους και απλα ηθελαν να δωσουν μαθηματα.
Γιατι αν μου αναφερεις αυτους πολυ ευκολα θα σου αναφερω ολους αυτους που ψηφισαν καταληψη και δεν την στηρίζουν ειτε πηγαινοντας για μπανιο ειτε πηγαινοντας σπιτια τους. Στην ιδια κατηγορια τους βαζω και τους δυο απο τη στιγμη που ψηφιζουν κατι με τοσο ανεύθυνο τροπο.

++

Ειναι πραγματικά περίεργος αυτός ο φανατισμός και η επιθετικότητα που βγάζουν όλοι αυτοί οι "παθιασμένοι" με την κατάληψη...Δηλαδή τι υποθέτουνε ? ότι είναι οι φτωχοί αγωνιστές και οι υπόλοιποι που θέλουν να ανοιξει η σχολή οι πλούσιοι που δεν τους νοιάζει αν θα χάσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα γιατί θα πάνε εξωτερικό  ?(280 ατομα ήταν στη συνέλευση που ψήφισαν αντικατάληψη...)
Και πραγματικά πως μπορεί κάποιος να μιλά για μαζικότητα όταν εμένα φίλοι μου που στήριξαν την κατάληψη τωρα και την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι παίζει την επόμενη να μην ψηφίσουν γιατί μπορεί έτσι να τους τη βαρέσει (μάλλον επειδή χάνεται η εξεταστική για να λέμε τα πράματα με το ονομά τους...) τέσπα εγω θέλω να το βλέπω ότι ειμαστε όλοι ενας σύλλογος και όχι αντίπαλες ομάδες σε σύγκρουση για το ποια θα επικρατήσει...
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #42 on: September 09, 2011, 08:44:58 am »

έλα μωρέ τωρα που σας ενοχλεί τόσο πολύ το "φυτα".
Και στην τελική ωραία δεν πιστεύετε στην κατάληψη,αλλά εναντιώνεστε στο νόμο-πλαίσιο.
Ωραία ,τι κάνατε?
Εχετε κάνει κάτι μέχρις στιγμής ,στις 2 βδομάδες που έχει κατάληψη?
Κλείστε δρόμους ,κάντε καθυστικές διαμαρτυρίες,τόσα λέτε,γιατί δεν τα κάνατε?
279 άτομα ψήφισαν το πλαίσιο σας.

Οταν περάσετε στην πράξη,ξαναμιλάμε ,ειλικρινά,με περισσότερη διάθεση και καλοπροαίρετα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #43 on: September 09, 2011, 10:44:05 am »

Quote from: inco on September 09, 2011, 08:44:58 am

Ασε τι κανει και τι δεν κανει ο καθένας. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του και άξιος της μοίρας του.
Γενικότερα είσαι σε ένα φόρουμ και όχι στην παρέα με την οποία πίνεις καφέ και κάνεις τσιγάρο.
Δεν είναι απλά ωραίο να βάζεις ταμπέλες και να κατηγοριοιποιείς κόσμο με φράσεις του τύπου: κομμούνια, φυτά, αναρχοκομμούνια, προσκυνημένοι και πάει λέγοντας.
Ανάβουν συνεχώς τα αίματα και γα#%@ούνται τα τόπικ.

Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. ~Albert Einstein

Never argue with stupid people,
the will drag you down to their level
and then beat you with experience.
~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
sarovios
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

kill the fly!!!

View Profile
« Reply #44 on: September 09, 2011, 11:19:22 am »

Quote from: inco on September 09, 2011, 08:44:58 am
Και στην τελική ωραία δεν πιστεύετε στην κατάληψη,αλλά εναντιώνεστε στο νόμο-πλαίσιο.
Ωραία ,τι κάνατε?
Εχετε κάνει κάτι μέχρις στιγμής ,στις 2 βδομάδες που έχει κατάληψη?
Κλείστε δρόμους ,κάντε καθυστικές διαμαρτυρίες,τόσα λέτε,γιατί δεν τα κάνατε?
279 άτομα ψήφισαν το πλαίσιο σας.

Οταν περάσετε στην πράξη,ξαναμιλάμε ,ειλικρινά,με περισσότερη διάθεση και καλοπροαίρετα.

δεν ξερω αν ξερεις να διαβαζεις καλα αλλα αυτο ακριβως ειπα. απο τα 279 ατομα δυστυχως πολλοι ψηφιζουν χωρις συνειδηση, μη εχοντας διαβασει τις αποψεις. ψηφιζουν μονο και μονο να ανοιξει η σχολη. το ξερω αυτο και δε το επικροτω σε καμια περιπτωση.
απο την αλλη υπαρχουν αλλοι τοσοι που ψηφιζουν με τον ιδιο τροπο καταληψη.χωρις να εχουν διαβασει κανενα πλαισιο, χωρις να ξερουν που διαφωνούν με το νομο και κυριως χωρις να μπορουν/εχουν ορεξη να υποστηρίξουν την επιλογη τους. γιατι αν ψηφιζαν με συνειδηση στο συντονιστικο θα ειχε 300 ατομα.
εμενα η αποψη μου δεν ειναι οχι αντιδραση οχι καταλαηψη διαβασμα , να παρουμε πτυχιο και ο καθενας το τομαρι του. Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να υπαρχει συντονισμενη αντιδραση.
Οποιος ψηφιζει κατι να ξερει γιατι και να το υποστηριζει.
Εγω αυτο θελω να αλλαξει και εκανα μια προσπαθεια, για αλλους λαθος για αλλους σωστη αλλα οπως και να εχει προσπαθησα.
Εσενα σου αρεσει αυτη η μη λειτουργικη διαδικασια ειτε επειδη εξυπηρετει συμφεροντα σου, ειτε επειδη δεν μπορεις να δεις ακομα οτι θα καταληξει σε αδιεξοδο ειτε απλα βαριεσαι να διαβασεις.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: