• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:58:02 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:58:02 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 83
Guests: 97
Total: 180
mark
marilita
Vromofona Kathikia
stefpapa21
mrotskos
MikriTulipa
fpapat
koulikas
gmout
Fenia04
evtrents
Spyrtos14
Zoifouka
harischris
Leftor
xanthosp
Emilios
chatzikys
salonikios
msandr
theodorevic
Louisa
panapasc05
soph553
dirac1
antwnis
DimKaratzas
vpoug
ioannisfa
IBOURAS
idchatzi
nikos.a
Nekt
kstavroulis
despoina15
kmargaritis
dimant
aachmet
pxanthob
vasiliki_m
chris123
Vmous
theofr
Mavromati
thenoface
thathas12
savvastzan
Billyskotsikas
acolak
gp6
sofipout
genethalsss74
Νικηφόρος Πατσιούρας
Rizotto
Διάλεξις
slivarda
eplysia
EvanTsir
tsintsi
Fotis Roukoutakis
Geoth
stavrospk
giorgos_skl
ValKar
Theoxarhs Bladimiros
chriskazakos
lelenia
alexpap
sassi
kouf
chrisg
thomasdt
chrysolog
Le ece
ioathemar
skoloni
mitsos753905
giatieimaiedw
DLHERRO
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη  (Read 32805 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη
« Reply #75 on: September 09, 2011, 13:04:31 pm »

Quote from: Godhatesusall on September 09, 2011, 13:03:39 pm
Quote from: pandora on September 09, 2011, 12:57:51 pm
Quote from: gmtms on September 09, 2011, 11:17:05 am
Quote from: gerdi on September 09, 2011, 03:04:29 am

Εγώ πάντως που έτυχε να περνάω προχθες είδα μόνο 2 άτομα.(που μπορεί να ήταν και άσχετοι). Στους πολιτικούς ήταν 3-4.
Απορώ αυτοί που ψηφίζουν κατάληψη αλλά δεν κατεβαίνουν ούτε στην πορεία ουτε στη σχολή γτ ψηφίζουν?

Γιατί σε αντιπαθούν και θέλουν να χάσες την εξεταστική σου

μετά από αυτό το αποστομωτικό επιχείρημα για την ασυμβατότητα αποφάσεων και πράξεων μένω άφωνη  Lips Sealed

Για να υπάρχει επιχείρημα πρέπει το "γεγονός" να είναι αληθινό.

δε διαφωνώ... δηλαδή πιστεύεις ότι σου λέει ψέματα για το τί είδε? και ότι το κάνει σκόπιμα?
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #76 on: September 09, 2011, 13:11:28 pm »

Μάλλον δεν το κάνει σκόπιμα, αλλά προφανώς δεν το αποκλείω. Κατά πάσα πιθανότητα "πέρασε" από την κατάληψη κατά τις 8 το πρωί ξέρω γω, ή όταν είχε πορεία, ή όταν είχε εκδήλωση ή όταν είχαμε εξορμήσεις ή όταν είχαμε μικροφωνικές ή όταν είχαμε συντονιστική ή..... Τότε είναι λογικό να είναι μόνο 2-3 απλά για να φυλάνε την κατάληψη μην προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Και όλα αυτά τα λέω γιατί έχω μείνει μαλάκας με το πόσο μαζικές καταλήψεις έχουμε(ειδικά όταν είμαστε μόνο στην 2η βδομάδα). Συντονιστική με 50 άτομα σταθερά και αυτοί που πέρασαν και άκουσαν κάποιο κομμάτι της να είναι 70+, 30+ άτομα τα βράδια στις καταλήψεις, 15 άτομα να μένουν μόνιμα στην σχολή.

Οπότε συγνώμη, αλλά δεν πρόκειται να ανάγω σε γενική αλήθεια την κάθε άποψη κάποιου που λέει "μου φάγαν το μπιφτέκι μουυυυυυυυυυυυ" ενώ έχω προσωπική εμπειρία γιατί όλη μέρα είμαι στην κατάληψη.

YARRRRRRRRRRRRRR
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #77 on: September 09, 2011, 13:12:18 pm »

σ' αυτό πάω πάσο
απλά δε μου άρεσε η απάντησή του σαν απάντηση
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #78 on: September 09, 2011, 13:48:26 pm »

Quote from: Godhatesusall on September 09, 2011, 13:11:28 pm
Μάλλον δεν το κάνει σκόπιμα, αλλά προφανώς δεν το αποκλείω. Κατά πάσα πιθανότητα "πέρασε" από την κατάληψη κατά τις 8 το πρωί ξέρω γω, ή όταν είχε πορεία, ή όταν είχε εκδήλωση ή όταν είχαμε εξορμήσεις ή όταν είχαμε μικροφωνικές ή όταν είχαμε συντονιστική ή..... Τότε είναι λογικό να είναι μόνο 2-3 απλά για να φυλάνε την κατάληψη μην προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Και όλα αυτά τα λέω γιατί έχω μείνει μαλάκας με το πόσο μαζικές καταλήψεις έχουμε(ειδικά όταν είμαστε μόνο στην 2η βδομάδα). Συντονιστική με 50 άτομα σταθερά και αυτοί που πέρασαν και άκουσαν κάποιο κομμάτι της να είναι 70+, 30+ άτομα τα βράδια στις καταλήψεις, 15 άτομα να μένουν μόνιμα στην σχολή.

Οπότε συγνώμη, αλλά δεν πρόκειται να ανάγω σε γενική αλήθεια την κάθε άποψη κάποιου που λέει "μου φάγαν το μπιφτέκι μουυυυυυυυυυυυ" ενώ έχω προσωπική εμπειρία γιατί όλη μέρα είμαι στην κατάληψη.
30 άτομα τα βράδια? 15 μόνιμα στις καταλήψεις? Χωρίς διάθεση ειρωνίας αυτά είναι τα νούμερα που σε εντυπωσίασαν? Ένα μεγάλο παρεάκι στη σχολή?
Και αν σε αυτήν την κατάληψη υπάρχει αυτή η μαζικότητα( Shocked) στις προηγούμενες τι γινόταν?
...
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #79 on: September 09, 2011, 14:07:03 pm »

Θέλω για ένα λεπτό να σκεφτείς τι ακριβώς σημαίνει να ΜΕΝΕΙ κανείς στην κατάληψη

Το ότι κοιμάσαι στα πατώματα τις αιθουσας 5 ή στο καμαράκι
Στο ότι δεν έχεις ούτε μισό λεπτό ιδιοτικότητας
Το ότι τουαλέτα πηγαίνεις στις τουαλέτες του ορόφου
Το ότι τρως ότι μαγειρεύουμε στο μάτι της κατάληψης
Το ότι όλη μέρα τρέχεις για να βγει το πρόγραμμα της κατάληψης
Και άλλες πρακτικές δυσκολίες(ρούχα, μπάνιο κλπ)

Και το ότι υπάρχουν 15 άτομα να μένουν, πολλά είναι.

Και επίσης να είναι 30 άτομα στην κατάληψη σε νεκρό χρόνο(μπύρες πίναμε, τάβλι παίζαμε και εν τέλει βάλαμε να δούμε ταινία), ε, είναι αρκετά.

Ο πραγματικά πολύς κόσμος που ψήφισε κατάληψη ήρθε στην πορεία. Και έχω να πω ότι αν συνεχιστεί 3η βδομάδα η κατάληψη και πλέον ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει τον πανικό "και αν ανοίξουμε την τρίτη τι θα γίνει με το μαθηματάκι μου", τότε οι πορείες και οι καταλήψεις θα είναι ακόμα πιο μαζικές.

Και επίσης τα 70 άτομα στην συντονιστική, ένα όργανο που το μόνο που αποφασίζει πρακτικά στην 1η του συνεδρίαση μετά από κάθε ΓΣ είναι το πρόγραμμα της εβδομάδας, ε ναι, αυτοί είναι πολλοί.

YARRRRRRRRRRRRRR
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #80 on: September 09, 2011, 14:19:01 pm »

Quote from: Godhatesusall on September 09, 2011, 14:07:03 pm

Ο πραγματικά πολύς κόσμος που ψήφισε κατάληψη ήρθε στην πορεία. Και έχω να πω ότι αν συνεχιστεί 3η βδομάδα η κατάληψη και πλέον ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει τον πανικό "και αν ανοίξουμε την τρίτη τι θα γίνει με το μαθηματάκι μου", τότε οι πορείες και οι καταλήψεις θα είναι ακόμα πιο μαζικές.

Και επίσης τα 70 άτομα στην συντονιστική, ένα όργανο που το μόνο που αποφασίζει πρακτικά στην 1η του συνεδρίαση μετά από κάθε ΓΣ είναι το πρόγραμμα της εβδομάδας, ε ναι, αυτοί είναι πολλοί.
Ας χρησιμοποιηθεί τότε σαν επιχείρημα αυτό στη συνέλευση. 3η εβδομάδα κατάληψη για να φύγει το αγχός..

Διαφωνώ, πράγματι. Όχι δεν γνωρίζω προσωπικά τι θα πεί να μείνει κάποιος στην κατάληψη και έιναι πλήρως συνηδειτή επιλογή. από την άλλη δεν θα ψήφιζα ποτέ κατάληψη , δεν θα έκλεινα τη σχολή στους συμφοιτητές μου και θα περνούσα τη μέρα σπίτι μου, ή για καφέ.
Είναι λές πολλοί, σε σύγκριση με τι όμως? Με αυτούς που ψήφισαν κατάληψη? Όχι.
Με αυτούς που συνήθως κυκλοφορούν στη σχολή (σε εξεταστική ή όχι περίοδο)? ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ όχι.
Είναι πολλοί σε σχέση με τους 10-15 της προηγούμενης κατάληψης? Ναααι.
Αντικειμενικά επομένως εγώ δεν μπορώ να δεχθώ ότι είναι πολλοί. Όχι ότι έχει καμιά σημασία, συζήτηση κάνουμε  Roll Eyes
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: September 09, 2011, 14:42:50 pm »

Αν από αυτούς που ψήφισαν κατάληψη 70 ήταν τόσο "ενθουσιασμένοι" ώστε να έρθουν να παρακολουθήσουν ένα όργανο που συνεδριάζει για 3-4 ώρες κάθε φορά, τότε νομίζω ότι πάμε καλά.

Το κριτήριο της μαζικότητας ΔΕΝ μπορεί να μετρηθεί με το πόσα άτομα θα περνούσαν από την σχολή την Χ περίοδο. Γιατί αυτά τα άτομα απλά θα περνούσαν από κει και δεν θα κάθονταν. Είναι αυτό που λέμε κοινωνικός αυτοματισμός: Σπίτι-σχολή-καφές-σπίτι, και δεν με νοιάζει τίποτε άλλο. Αυτό για να σπάσει στον καθένα μας, όσο διατεθειμένοι και να είμαστε να αγωνιστούμε, χρειάζεται προσπάθεια και κόπο. Τώρα είμαστε 70, μακάρι να γίνουμε 700.

Και για να το θέσω σε μια αναλογία που το καταλαβαίνεις . Σε περιόδους ομαλότητας, μια μεγάλη μερίδα όσων συμφοιτητών μας δεν χρειάζεται να δουλεύουν για να σπουδάζουν δεν τελειώνουν σε 5 χρόνια την σχολή. Αυτό γίνεται σε μεγάλο βαθμό επειδή δεν διαβάζουν αρκετά. Ξέρουν δηλαδή ότι πρέπει να περάσουν μαθήματα και να αποκτήσουν γνώση, αλλά απλά δεν διαθέτουν τον χρόνο για να το κάνουν. Γιατί είναι πιο εύκολο-βολικό να τα παρατήσουν και να πάνε για καφέ.

Το πιο σύνηθες λάθος που κάνουν οι "ταγμένοι αντικαταληψίες" είναι ότι συγκρίνουν τον κάθε έναν που ψηφίζει ναι στην κατάληψη με τον che guevara και όποιος αποτύχει το παραπάνω τεστ στολίζεται με διάφορα επίθετα. Βέβαια, όπως έδειξα παραπάνω αυτό ισχύει και από την άλλη μπάντα.

Το key point σε όλη αυτή την συζήτηση είναι Α) τι σημαίνει "συνειδητοποίηση" για έναν αγώνα/κίνημα και Β) Πως προσπαθείς να "γιατρέψεις" τις αντιφάσεις που έχουμε όλοι μας(καταληψίες ή μη)

Ας ξεκινήσω από το Β λέγοντας το (χιλιοειπωμένο από μένα) ότι οι αντιφάσεις είναι εγγενές στοιχείο του συστήματος με το οποίο ζούμε. Το ότι πολλοί συνάδελφοι δεν είναι πορωμένοι(δεν τους αρέσει πολύ δλδ) το αντικείμενό τους είναι από μόνο του μια αντίφαση: Κανονικά θα έπρεπε να εισαχθείς σε σχολή της οποίας το αντικείμενο σ'αρέσει. Αν δεν υπάρχει τέτοια σίγουρα υπάρχει κάποιο τεχνικό επάγγελμα για σένα. Οι λόγοι για τους οποίους δεν γίνεται το παραπάνω είναι χιλιοειπωμένοι και δεν νομίζω να χρειάζεται να αναφερθώ περαιτέρω. Αυτό που πρέπει να τονίσω όμως εδώ είναι ότι αυτές οι αντιφάσεις υπάρχουν σε ΟΛΟΥΣ μας, άσχετο αν θέλουμε να τις δούμε ή όχι.

Έτσι λοιπόν πηγαίνοντας στο Α) , ο καθένας μας ζει στις αντιθέσεις του. Πολλοί μπορεί να λένε ότι καταλαβαίνουν το γιατί γίνεται η κατάληψη, αλλά δεν βρίσκουν το νόημα να είναι εκεί. Πηγαίνουν στις πορείες, ενημερώνονται, συζητάνε μεταξύ τους απλά δεν έρχονται στην κατάληψη. Εμείς προσπαθούμε να τους φέρουμε (με τα γνωστά επιχειρήματα) αλλά προφανώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις αντιφάσεις που λέγαμε παραπάνω. Το πόσο ο καθένας θέλει να θυσιάσει όχι μόνο από την ακαδημαϊκή του καριέρα, αλλά και από την προσωπική του ζωή. Προφανώς και δεν είμαι ο πατέρας κανενός για να τον τραβήξω από το αυτί να έρθει στην κατάληψη, και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ρίχνω γέφυρες επικοινωνίας με αυτόν.

Υπάρχει και συνείδηση άλλου επιπέδου: Ακόμη και το "ανώριμο" σκεπτικό του " Να κλείσει το μπουρδέλο η σχολή, μου έχει φάει την ζωή" περιέχει σπερματικά την δυσαρέσκεια ενάντια στην κατεύθυνση στην οποία πηγαίνει η παιδεία μας γενικότερα. Και με αυτόν τον κόσμο προσπαθούμε να έχουμε επικοινωνία, να του εξηγήσουμε την άποψη μας και να τον κερδίσουμε εν τέλει. Αλλά όπως έλεγα και στην συντονιστική τις προάλλες η μαζικότητα και η αποτελεσματικότητα είναι διαλεκτικά δεμένες: Είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις μαζικότητα αν δεν πετυχαίνεις νίκες , και είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις νίκες όταν δεν έχεις μαζικότητα. Οπότε λογικές που λένε "γιατί σήμερα είστε Χ στην κατάληψη μόνο" απλά δεν βλέπουν(ή δεν θέλουν να δουν) ένα βήμα παραπέρα.

YARRRRRRRRRRRRRR
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #82 on: September 09, 2011, 15:08:46 pm »

Συμφωνώ με την ανάλυση που κάνεις σε ένα βαθμό. Πράγματι κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ο αυτοσκοπός όμως της σχολης ή του μέσου διαμαρτυρίας που επιλέξαμε δεν είναι να ενημερωθεί ο κόσμος στις πρακτικές της κατάληψης και αυξηθεί η προσέλευση του.Οχι.
Κάποιοι έκριναν πως η σχολή θα πρέπει να διακόψει την ακαδημαική λειτουργία της διότι υπάρχει κάτι σημαντικότερο που πρέπει να γίνει σε αυτήν αυτό το διάστημα σε αυτό το χώρο. Και το έκαναν ψηφίζοντας κατάληψη. Διεκοψαν λοιπον μια απο τις πλέον σημαντικές λειτουργιες της κοινωνίας μας στους ευτούς τους αλλά και στους υπολοίπους που διαφωνούν. Ας λάβουμε υπ' όψιν πως όταν εγώ ψηφίζω κατά της κατάληψης ΔΕΝ εμποδίζω κανένα απο το να διαμαρτυρηθεί/διαδηλώσει/επαναστατήσει.
Θέλω να πω πως η απόφαση για κατάληψη έχει πολύ μεγάλύτερο αντίκτυπο στους διαφωνούντες απότι η δική μου επιλογή για ανοικτή σχολή. Τόσο που πραγματικά αμφιβάλλω για το κάτα πόσο δικαιούται να το κάνει κάποιος με μικρής σχετικά προσέλευσης(σε σχέση με τα μέλη) συνελεύσεις και με μικρότερη απο την απόλυτη πλειοψηφία υπέρ αυτής.
Θέλω με αυτά να τονίσω την αυξημένη ευθύνη που έχει το να ψηφίσει κάποιος κατάληψη.
Λες ας πούμε:
Πολλοί μπορεί να λένε ότι καταλαβαίνουν το γιατί γίνεται η κατάληψη, αλλά δεν βρίσκουν το νόημα να είναι εκεί. Πηγαίνουν στις πορείες, ενημερώνονται, συζητάνε μεταξύ τους απλά δεν έρχονται στην κατάληψη.

Ναι αλλά δεν ψήφισαν συμμετοχή στις πορείες,ενημερωτικές συζητήσεις κτλ, ψήφισαν ΚΑΤΑΛΗΨΗ.

Μου αναφέρεις τις δράσεις που κάνετε για να φέρετε κόσμο στην κατάληψη αλλά καμία σημασία δεν έχει ως επιχείρημα. Αυτός που θέλει να κλείσει τη σχολή πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να ψηφίζει υπέρ μόνο όταν έχει σκεφτεί πλήρως τις συνέπεις που έχουν αυτές.
Και ένας τρόπος για να το δείξει είναι να συμμετέχει σε αυτό που ψήφισε.
Το ξαναλέω ο αυτοσκοπός της κλειστής σχολής δεν είναι να ενημερώσει για την κλειστή σχολή.
Κλέινεις τη σχολή όντας πλήρως συνηδειτοποιημένος για την πράξη σου.

Γιαυτο επιμένω πως ακόμα και τα 70 άτομα στο συντονιστικό είναι προσβλητικά (αναλογιζόμενος του τι χάνουμε απο τη διακοπή της ακαδημαικής διαδικασίας) λίγα.

JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #83 on: September 09, 2011, 15:22:51 pm »

Πραγματικα τραγικο. 300+ η τελος παντων ποσοι ηταν ψηφισαν καταληψη για ποιο λογο ακριβως? Για να πανε οι 70 στη καταληψη?

Και στην τελικη το μισο "νοημα" της καταληψης δεν ειναι να κλεισει η σχολη ωστε να γινουν οι "δρασεις" που προβλεπει το ταδε καταστατικο χωρις να "ενοχλουνται" οι συμμετεχοντες απο τυχον μαθηματα εξεταστικες και λοιπες υποχρεωσεις? Επειδη η απαντηση ειναι προφανης θεωρω τραγικο να μην ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ολοι οσοι ψηφισαν καταληψη σε ολες τις πορειες δρασεις παπαριες. Δε θα ζαλιζετε τα @@ του κοσμου με αγωνες κτλ , του γαματε την εξεταστικη επειδη απλα μπορειτε για να πατε ΚΑΠΟΙΟΙ απο εσας στις πορειες και να χαιρεστε και με τη συμμετοχη. Οι υπολοιποι "αγωνιστες" δηλαδη εκτος απο το να μη δωσουν εξετασεις με ποιον αλλο τροπο αγωνιζονται?

Edit: Ναι ψηλε οταν ο αλλος θα χασει οριστικα την εξεταστικη του που μεταφραζεται περιπου σε 3-4 χιλιαρικα σε εξοδα (τετραμηνο) για την οικογενια του χωρις λογο το πρωτο πραγμα που θα κανει θα ειναι να στηριξη τον αγωνα σου στις πορειες κτλ. Θα πληρωνα για ακουσω τη λογικη στην οποια βασιζεται αυτο.
« Last Edit: September 09, 2011, 15:27:44 pm by JIM777 » Logged
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #84 on: September 09, 2011, 15:31:14 pm »

Quote from: JIM777 on September 09, 2011, 15:22:51 pm
Πραγματικα τραγικο. 300+ η τελος παντων ποσοι ηταν ψηφισαν καταληψη για ποιο λογο ακριβως? Για να πανε οι 70 στη καταληψη?

Και στην τελικη το μισο "νοημα" της καταληψης δεν ειναι να κλεισει η σχολη ωστε να γινουν οι "δρασεις" που προβλεπει το ταδε καταστατικο χωρις να "ενοχλουνται" οι συμμετεχοντες απο τυχον μαθηματα εξεταστικες και λοιπες υποχρεωσεις? Επειδη η απαντηση ειναι προφανης θεωρω τραγικο να μην ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ολοι οσοι ψηφισαν καταληψη σε ολες τις πορειες δρασεις παπαριες. Δε θα ζαλιζετε τα @@ του κοσμου με αγωνες κτλ , του γαματε την εξεταστικη επειδη απλα μπορειτε για να πατε ΚΑΠΟΙΟΙ απο εσας στις πορειες και να χαιρεστε και με τη συμμετοχη. Οι υπολοιποι "αγωνιστες" δηλαδη εκτος απο το να μη δωσουν εξετασεις με ποιον αλλο τροπο αγωνιζονται?

Edit: Ναι ψηλε οταν ο αλλος θα χασει οριστικα την εξεταστικη του που μεταφραζεται περιπου σε 3-4 χιλιαρικα σε εξοδα (τετραμηνο) για την οικογενια του χωρις λογο το πρωτο πραγμα που θα κανει θα ειναι να στηριξη τον αγωνα σου στις πορειες κτλ. Θα πληρωνα για ακουσω τη λογικη στην οποια βασιζεται αυτο.
Ε ναι ρε παιδιά, δε γίνεται 24/7 τα άτομα να είναι 300. Εγώ π.χ., που δεν ανήκω πουθενά, πήγα 2 φορές και θα πάω ξανά σήμερα.

Όσο για τις υπόλοιπες δράσεις, να δούμε αύριο πόσοι από μας θα είναι στο κάλεσμα. Δε θα 'ναι λίγοι, πίστεψε με.

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #85 on: September 09, 2011, 15:37:48 pm »

Αδερφε αν δε κανω λαθος η σχολη εχει κοντα στα 2000 ατομα και την εκλεισαν 300. Ναι οφειλουν να ειναι τουλαχιστον εκει μπας και δικαιολογησουν ελαφρως τα αδικαιολογητα.

Και για τις κακουχιες της καταληψης που ανεφερε ο αλλος....αν ειναι τοσο ζορι η καταληψη τι σκατα την ψηφισε? Δηλαδη αν ψηφιζε Γυμνη καθιστικη διαμαρτηρια μετα θα ελεγε οτι ντρεπεται και τον ποναει λιγο η μεση του?
panagiotis
Θαμώνας

κάποτε θα τελειώσουμε και εμείς τη σχολή!

View Profile
« Reply #86 on: September 09, 2011, 15:46:17 pm »

Quote from: JIM777 on September 09, 2011, 15:37:48 pm
Και για τις κακουχιες της καταληψης που ανεφερε ο αλλος....αν ειναι τοσο ζορι η καταληψη τι σκατα την ψηφισε? Δηλαδη αν ψηφιζε Γυμνη καθιστικη διαμαρτηρια μετα θα ελεγε οτι ντρεπεται και τον ποναει λιγο η μεση του?

Φαινομενικά ορθός συλλογισμός, αλλά δεν ισχύει και πολύ.. Δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα.. Φυσικά, αφού είναι υπέρ της κατάληψης, θα πρέπει να παρευρίσκεται τακτικά. Παρόλα αυτά, δε σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να αφήσει εκεί τα κόκαλά του για να δικαιολογήσει την ψήφο του και να ικανοποιηθείς εσύ που ήθελες κάτι άλλο.
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #87 on: September 09, 2011, 15:52:16 pm »

Δεν ειναι υποχρεωμενος ειλικρινα να κανει τιποτα για μενα. Ας χαλαρωσει απο το αγχος τις εξεταστικης και ας λιωσει στα ποτα και στις μπυρες. Δεν ειναι δικη μου δουλεια.

Απλα οταν στερεις απο καποιον την εξεταστικη του με οτι αυτο συνεπαγεται ε καλο θα ηταν για να εχει και καποια μικρη αξια αυτο που λες να το υποστηριξεις.

Αν ψηφισεις καταληψη και μετα λιωσεις στο πανεπιστημιο θα πω αντε να παει στο διαολο εμπλεξα με χαζους που εχουν μια περιεργη αντιληψη της πραγματικοτητας

Αν ομως ψηφισεις καταληψη και δε κανεις αυτα τα γαμημενα που ψηφισες τοτε φιλε μου εισαι επικινδυνος, ντεμεκ αγωνιστης και ολη την ιστορια την εκανες επειδη γουσταρεις τη φαση και για να το γραψεις στο "αριστερο" βιογραφικο σου. Μεσες ακρες δεν εχεις πολυ διαφορα απο αυτους που βριζεις. "Διαθεση για αγωνα ΥΠΑΡΧΕΙ"
DotA_ftw
Θαμώνας

View Profile
« Reply #88 on: September 09, 2011, 16:04:40 pm »

Quote from: JIM777 on September 09, 2011, 15:52:16 pm

Αν ψηφισεις καταληψη και μετα λιωσεις στο πανεπιστημιο θα πω αντε να παει στο διαολο εμπλεξα με χαζους που εχουν μια περιεργη αντιληψη της πραγματικοτητας

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #89 on: September 09, 2011, 16:10:29 pm »

Παλαιότρεα σε μια χώρα μακρινή κανένας νόμος δεν είχε πειράξει τα πανεπιστήμια.Ωστόσο κάποια κ***παιδα που προφανώς βαριόντουσαν να διαβάσουν φρόντισαν να τα κλείσουν,σπάζοντας τα νεύρα των συμφοιτητών τους.Αντί ν'ανοίξουν κανα βιβλίο είχαν το θράσος να βγαίνουν και στο δρόμο και να φονάζουν ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Ευτυχώς όμως το κράτος αυτό ήταν λίγο πιο οργανωμένο και χαζούτσικο και έτσι σύντομα επέβαλε την τάξη κατεβάζοντας τα τανκς.Έκτοτε ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα...
Υ.Γ.Έλεος με τη λογική ορισμένων.
Υ.Γ.2 Ρε μπορδ**λο κοινωνία γιατί με ξυπνούσες στις 17 Νοέμβρη μέχρι τα 18 μου κάθε πρωι,μέβάζες να μαθαίνω ποήματα και να συγκινούμαι όταν δε θες να αντιδρώ για τίποτα?Γιατί μου είπες ότι χρωστάω την ελευθερία μου σ'αυτόν τον αντιδημοκρατικό τρόπο πάλης?Ρε με κοροιδεύατε τόσα χρόνια?

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Go Up Print
Jump to: