• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:52:54 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:52:54 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426694
Total Topics: 31710
Online Today: 224
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 135
Total: 205
sosak
rafa98p
akpapako
pantoc
vevi
xristodoulou
nikoskaza
Zoe06
koskyr
MASV
Eleniiii
Bill g
antontsiorvas
ellimoschou
Paschalina.S
chris_p30
gksp
elias_farhood
pave
bougatsa
hevidis3524
tzortzis
trelogauros7
gpapmtb
chrysa.tsilika
kpapama
Joaakim
kstavroulis
christina02
xarisagraf
kkotsopo
george14
Cersei Tsoulannister
redwolf
dkoukn
Ariadni
Elenit
statiris
kalantzopoulos
bsp
mpournaz
dimitrisif
kokkinosgior
soktas
evangeliaap
gianst
fpapat
lapin
MarakiT
tasos potsakis
Χρήστος Κίτσος
user182
Sofiana
Athinaaz
telhs
anastas1a
makis1941
dem05
GeorgeChri
artemissamaras_
spoun
Sanaia
gianniss
evitzv
gstom
AggelosZ
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη  (Read 32841 times)
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη
« Reply #45 on: September 08, 2011, 17:46:42 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 08, 2011, 16:17:08 pm
Quote from: timpl on September 07, 2011, 17:47:54 pm
http://www.youtube.com/watch?v=Xo7Tx0aKhag&feature=related

Τελείως αντικειμενικά θέλω με αναφορές στα αντίστοιχα άρθρα να μου πείτε όσοι κράζετε πού λέει κάτι ανακριβές. Και μετά να ρίξετε και μια ματιά στα πλαίσια που ψηφίστηκαν στις 2 περασμένες συνελεύσεις
Kι ομως ακομα και μετα το "λεφτα υπαρχουν" και οσα επακολουθησαν υπαρχουν ατομα που πιστευουν υπουργους.... Για το πουτσο οσο δε παει.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Τι θα γινει με την εξεταστικη (Σεπτ. 2011)
« Reply #46 on: September 08, 2011, 17:47:06 pm »

Quote from: il capitano on September 08, 2011, 17:25:46 pm
Στο λέω στα ίσα... Αν έρχεσαι στην συνέλευση μόνο για να σηκώσεις το χεράκι σου και να ψηφίσεις κάτι που έχεις αποφασίσει εκ των προτέρων, πραγματικά νομίζω δεν έχει νόημα να έρθεις καν...

Η συνέλευση γίνεται για να συζητήσουμε πρώτα, να πει ο καθένας τι πιστεύει πως είναι καλύτερο, και μετά να ψηφίσουμε (το τελευταίο είναι το προβληματικό της υπόθεσης). Αν ήταν έτσι όπως τα λες θα κολλούσαμε τα πλαίσια σ' έναν τοίχο και θα στήναμε και μια κάλπη από κάτω και όλα οκ...

Και όσο για την κομματική γραμμή, εντάξει, υπάρχει. Αλλά τον τελευταίο καιρό (από πέρσι ακόμα), εκτός απ' αυτούς που προωθούν την κομματική γραμμή τους, τον λόγο παίρνουν και άλλοι φοιτητές. Και, είτε άμεσα είτε έμμεσα, εξελίσσουν και διαμορφώνουν αυτή την, ως τότε στείρα, πολιτική γραμμή.
Αφου μου το λες στα ισα να σου απαντήσω και εγώ στα ισα.
Αρχικά δεν νομίζω πως μπορεί να μου πει οποιοσδήποτε αν εχει ,και ποιό νόημα το να ασκήσω το δικαίωμα ψήφου μου.

λες--Εντάξει υπάρχει πολιτική γραμμή? ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ η κομματική(πρωτα και κύρια) γραμμή. Βεβαια όμως όπως λες και εσύ τον τελευταίο καιρό τον λόγο παίρνουν και άλλοι φοιτητές και αυτό είναι το ΜΟΝΟ ενδιαφέρον στην συνέλευση μας. Και όλοι βλέπουμε την αντιμετώπιση που λαμβάνουν. Στο forum μια ανεξάρτητη ομάδα που παίρνει τελευταία το λόγο στις συνελευσεις θα τους βρείς να αναφέρονται ώς φυτα, προσκυνημένοι και παρτάκηδες.
Εγώ είπα κάτι άλλο. Υπάρχει πολύς κόσμος που είναι ενημερωμένος.Δεν περίμενε ίσως την τρέχουσα συνέλευση για να ενημερωθεί, πες το όπως θέλεις.
Από την άλλη η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά χρονοβόρα, ειδικά αν δουν κάποιοι πως το αποτέλεσμα δεν τους ευνοεί. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς απο τους κομματικούς τι παραπάνω έχει να προσφέρει απο την προηγούμενη συνέλευση? Απο τον προηγούμενο ομιλητή? Για ποιον λόγο πρέπει να επαναλαμβάνονται οι ίδιες θέσεις με τις ώρες σε κάθε συνέλευση σε τέτοιο βαθμό?
Σαφώς και δεν θα πώ εγώ σε κανένα πόσο και τι θα πεί, έτσι? Η όλη διαδικασία όμως ειδικά στο τέλος φτάνει στο τέλος να θυμίζει περισσότερο πλύση εγγεφάλου κομματικής προπαγάνδας παρά προσπάθεια ενημέρωσης.Προσωπική εκτίμηση πάντα...
Ίσως αυτό όπως είπες πρίν θα έπρεπε να είναι τροφή για προβληματισμό...
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #47 on: September 08, 2011, 19:05:26 pm »

Quote from: Link-gr
Η απλά μπορούμε να θεωρήσουμε τους υπόλοιπους ενημερωμένους επι του θέματος, Δεν είναι ανάγκη κάποιος να ξαναακούσει την ίδια κομματική γραμμή ή τα ίδια επιχειρήματα 20 φορές για να
διαμορφώσει άποψη.

Πως γινεται εγω να ξερω παντα τι θα ακουσω, απο ποιους θα το ακουσω, με ποιο τροπο, ποια χρονικη στιγμη της συνελευσης κτλ κτλ.
Ακομα και απο τους ανεξαρτητους.
Ασς που αυτοι που λενε γιατι δεν ερχεστε στις συνελευσεις, δεν πανε ουτε οι ιδιοι σε ολες. Συνελευση 130 ατομων, εκ των οποιων οι 60 ειναι κομματικοι. Ποσοι ακυροι μας μενουν?

Ερχεται μια μερα...
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #48 on: September 08, 2011, 19:18:07 pm »

Δε μπορώ να καταλάβω τι προκλητικό βρίσκετε σε αυτό που σας πόσταρα. Δε παίρνω κάποια θέση. Απλά τόσες μέρες που γίνεται η κουβέντα δεν είδα να γίνονται αναφορές σε συγκεκριμένα σημεία του νόμου , αλλά μόνο αόριστες εικασίες και υποκειμενικές ερμηνίες. Δηλαδή επειδή είστε γενικά αντίθετοι με την πολιτική μιας κυβέρνησης (και εγώ μαζί σας) σημαίνει ότι είναι αδύνατον ένας υπουργός της να έχει οποιαδήποτε εγκυρότητα σε όσα λέει? Τουλάχιστον σας ζήτησα να μου το αποδείξετε αυτό αν πιστεύετε ότι ισχύει στην προκείμενη περίπτωση και το μόνο που άκουσα είναι απειλές και βρισίδια.

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #49 on: September 08, 2011, 19:44:01 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 08, 2011, 19:18:07 pm
Δε μπορώ να καταλάβω τι προκλητικό βρίσκετε σε αυτό που σας πόσταρα. Δε παίρνω κάποια θέση. Απλά τόσες μέρες που γίνεται η κουβέντα δεν είδα να γίνονται αναφορές σε συγκεκριμένα σημεία του νόμου , αλλά μόνο αόριστες εικασίες και υποκειμενικές ερμηνίες. Δηλαδή επειδή είστε γενικά αντίθετοι με την πολιτική μιας κυβέρνησης (και εγώ μαζί σας) σημαίνει ότι είναι αδύνατον ένας υπουργός της να έχει οποιαδήποτε εγκυρότητα σε όσα λέει? Τουλάχιστον σας ζήτησα να μου το αποδείξετε αυτό αν πιστεύετε ότι ισχύει στην προκείμενη περίπτωση και το μόνο που άκουσα είναι απειλές και βρισίδια.

Φυσικά και υπάρχει άρθρο κατ'άρθρο τοποθέτηση. Έχω στο σπίτι μου τυπωμένο τον νόμο με over9k παρατηρήσεις. Ομοίως, ξέρω(αν και δεν το έχω δει προσωπικά) ότι υπάρχει και παρόμοιο κείμενο στην κατάληψη που βγήκε από την εκδήλωση-κουβέντα της προηγούμενης βδομάδας.

Όλα αυτά που λέει η διαμαντοπούλου είναι το κλασικό πασόκικο newspeak: Λένε πχ ότι οι φοιτητές θα διαγράφονται μόνο αν το αποφασίσει ένα τμήμα, αλλά προφανώς δεν λένε ότι η "αξιολόγηση" εξαρτάται αρκετά από τον λόγο φοιτητών/ΔΕΠ. Άρα άμα ένα τμήμα δεν αρχίσει τις διαγραφές θα παίρνει χαμηλότερη βαθμολόγηση και λιγότερα λεφτά. Τέτοιες μαλακίες η αννούλα έχει πετάξει άπειρες, και προφανώς το κάνει συνειδητά ώστε να ψαρώσει ο κόσμος που δεν ασχολείται.

YARRRRRRRRRRRRRR
Anyparktos

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #50 on: September 08, 2011, 20:14:19 pm »

Δεν ερχοσουνα ρε ζουλαπι στη συζητηση για το νομο την περασμενη βδομαδα;Να συζητουσαμε,να διαβαζες πραγματικα το νομο γιατι απ'ότι φαινεται μονο τις δηλωσεις της...κυριας υπουργου ξερεις να πιστευεις.Εγώ μια φορά που δεν ήξερα λεπτομέρειες και ήθελα να δω τι πραγματικά λέει ο νόμος μπας και βγάλω και δικά μου συμπεράσματα πήγα,κι ας μη με ήξερε και κανένας.

Δε το'χω με τα νομικιστικα αλλα οσα διεψευσε η Αννούλα πρακτικά είναι επειδή στο νόμο συνεχώς πετιέται το μπαλάκι στον "οργανισμό του ιδρύματος",ουσιαστικά δηλαδή στο διοικητικό του συμβούλιο που θα δημιουργήσει πρακτικά ένα σύνολο κανονισμών που θα αποτελεί τον παραπάνω οργανισμό.Με λίγα λόγια,κανένα από τα points που τονίστηκαν σε κείνη τη γελοία συνεντευξούλα που πόσταρες δε διασφαλίζεται και 15 ατομα εκ των οποίων 6 εξωπανεπιστημιακοί θα αποφασίσουν τελικά αν θα ισχύσουν ή όχι αυτά που διέψευσε η Αννούλα μας.Οι μισές προτάσεις τελειώνουν με το "όπως προβλέπεται από τον οργανισμό του ιδρύματος".Αυτό το είχες διαβάσει δηλαδή και είχες καταλάβει τι σημαίνει;Αν ναι,τότε βασίζεσαι στην καλή θέληση του συμβουλίου αυτού;Κι αν όντως ισχύει και το τελευταίο,πες μου μια φορά που βασίστηκες στην καλή θέληση οποιουδήποτε ατόμου σε θέση εξουσίας σε αυτή τη χώρα και σ'έβγαλε ασπροπρόσωπο,έτσι,για το γαμώτο,να αναπτερωθούν οι ελπίδες μας ρε παιδί μ'.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί διάφορα λες και κάνεις πολύ λιγότερα:Αποπειράθηκες να διαβάσεις το νόμο;Αν ναι,κάνε εσύ μια αλληλουχία από quote + ανάλυση να δούμε κι εμείς οι αγράμματοι που δεν καταλαβαίνουμε το φως σου και το φως του υπουργείου.

With great power come great circuit breakers.And great cross sections.And great relays.
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!

View Profile
« Reply #51 on: September 08, 2011, 20:15:16 pm »

πρωτον δε σημαινει οτι οσοι ηρθαν στο τελος της συνελευσης ψηφισαν ολοι καταληψη και αρα δεν μπορειτε να ισχυριζεστε ουτε αμεσα ουτε εμμεσα οτι η πλειοψηφια των "καταληψιων" εχει προαποφασισει την καταληψη.Άσχετα με τους λογους που ο καθενας θελει ανοιχτη/κλειστη τη σχολη ειναι το ιδιο πιθανο να ψηφιζουν ασχετοι για οποιοδηποτε πλαισιο και οχι απαραιτητα για να γινει καταληψη.Τελος-και επειδη ημουν σε ολη τη συνελευση χωρις να ανηκω ή να υποστηριζω καποια παραταξη- οι ομιλητες πιπιλιζουν συνεχως τα ιδια ευαγγελια σχετικα με τη θεση της εκαστοτε παραταξης, χιλιοαναλυουν το νεο νομο πλαισιο και το παιζουν μεσιες-σωτηρες, ενω οι "ανεξαρτητοι" ομιλητες εκφραζουν μια καποια αποψη περι του θεματος η οποια ομως-για μενα- δεν εχει να πει κατι καινουριο και επαναλαμβανεται συνεχως.Α, και φυσικα παντα ειναι ολοι εκτος θεματος και με επιχειρηματα που πειθουν στο ελαχιστο για τις "καθαρες" τους προθεσεις και την ενδελεχη προσεγγιση του θεματος.

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #52 on: September 08, 2011, 20:21:11 pm »

καταπληκτικα... στην επομενη ΓΣ σε περιμενουμε να μιλησεις για να πεις κατι νεο και ουσιωδες...

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #53 on: September 08, 2011, 20:29:30 pm »

Έλεος ρε san_zoulapi,προσπαθώ να σε αντιμετωπίσω με συμπάθεια γιατί ενδεχομένως να  αντιλαμβάνομαι τις προσωπικές σου ανησυχίες.Αλλά τέτοια επιχειρήματα ούτε το παιδί της Διαμαντοπούλου δε θα έλεγε.Η γυναίκα προκειμένου να αμβλύνει την κατάσταση απειλεί όποιον μιλάει ελληνικά,λέει ασυναρτησίες(π.χ.αν γινει κατάληψη μέχρι τις 30/9 δε θα υπάρξει νέο πρώτο έτος),δημιουργεί λίστες,έχει φροντίσει μόνο για το 20% των βιβλίων στα σχολεία και άλλα πολλά που αν θέλεις τα συζητάμε με pm.Πόσο σοβαρά μπορεί να την πάρει κάποιος.Απ'ότι κατάλαβα είμαι ο τελευταίος εδώ μέσα που σου μιλάει με τόση συμπάθεια.Μη γίνεσαι απόλυτος και προσπάθησε να κρίνεις καλύτερα κάποια πράγματα.Εκτός και αν είσαι fun της Διαμαντοπούλου,έχεις στο δωμάτιο καμια αφίσα της και δυναμώνεις την tv κάθε φορά που μιλαέι.Δεκτό και αυτό.

Φιλικά μέχρι αποδείξεως του εναντίον,
             ένας ανώνυμος συμφοιτητής σου.

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #54 on: September 08, 2011, 20:36:58 pm »

Quote from: ^^DaRk_HunTeR on September 08, 2011, 20:21:11 pm
καταπληκτικα... στην επομενη ΓΣ σε περιμενουμε να μιλησεις για να πεις κατι νεο και ουσιωδες...
οταν δε συμφωνεις με κατι, δε σημαινει πως πρεπει να εχεις μια αντιπροταση για το πως θα πρεπει να ειναι τα πραγματα. Δεν υπερεκτιμω τον εαυτο μου και δε βγαινω να μιλησω αν δεν εχω κατι να πω. Δεν προκειται να βγω να αναλυσω το νεο νομο(δεν ειναι χαζοι οι φοιτητες) ουτε να βγω να την πω στον χι και στην ψι που βγηκαν και μιλησαν. Μπορω και σκεφτομαι και μονη μου  και αποφασιζω.http://www.youtube.com/watch?v=_leLfmRy178

λευκά κελιά για σένα

Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #55 on: September 08, 2011, 20:38:58 pm »

Για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, στο συντονιστικό
ήρθαν και παιδιά απο το ανοιχτό πανεπιστήμιο/ ανεξάρτητο πλαίσιο
αν και με υπερβολική όρεξη (δεν έιχαν πρόβλημα με 10ωρα συντονι-
στικά  Smiley ). Δε τους δαγκώσαμε ούτε τους κάψαμε με συγγράματα
στο τρίγωνο ως σπασικλάκια και προσκυνημένους.

Γενικά αν συνεχιστεί η κατάληψη, όσοι διαφωνείτε μόνο ως προς τα
μέσα αλλά όχι ως προς την αναγκαιότητα της πάλης, ελάτε στο συν-
τονιστικό. Είναι που είναι κλειστή η σχολή ας το εκμεταλλευτείτε ω-
στε να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας πλήν του ανοίγματος της σχο-
λής. Come to the dark side! We have cookies!

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #56 on: September 08, 2011, 20:47:24 pm »

Quote from: princess_of_the_dawn on September 08, 2011, 20:36:58 pm
οταν δε συμφωνεις με κατι, δε σημαινει πως πρεπει να εχεις μια αντιπροταση για το πως θα πρεπει να ειναι τα πραγματα.

Οι λόγοι για τους οποιούς δε συμφωνείς με κάτι είναι από μόνοι τους μια αντιπρόταση.

Quote from: princess_of_the_dawn on September 08, 2011, 20:15:16 pm
Τελος [...] οι ομιλητες πιπιλιζουν συνεχως τα ιδια ευαγγελια σχετικα με τη θεση της εκαστοτε παραταξης, χιλιοαναλυουν το νεο νομο πλαισιο και το παιζουν μεσιες-σωτηρες, ενω οι "ανεξαρτητοι" ομιλητες εκφραζουν μια καποια αποψη περι του θεματος η οποια ομως-για μενα- δεν εχει να πει κατι καινουριο και επαναλαμβανεται συνεχως.Α, και φυσικα παντα ειναι ολοι εκτος θεματος και με επιχειρηματα που πειθουν στο ελαχιστο για τις "καθαρες" τους προθεσεις και την ενδελεχη προσεγγιση του θεματος.

Ξέχασες το κατά τη γνώμη μου, μεντόρισσα.

Ποιός με κατασκοπεύει;
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #57 on: September 08, 2011, 21:02:36 pm »

Quote from: karvouno on September 08, 2011, 20:47:24 pm
Quote from: princess_of_the_dawn on September 08, 2011, 20:36:58 pm
οταν δε συμφωνεις με κατι, δε σημαινει πως πρεπει να εχεις μια αντιπροταση για το πως θα πρεπει να ειναι τα πραγματα.

Οι λόγοι για τους οποιούς δε συμφωνείς με κάτι είναι από μόνοι τους μια αντιπρόταση.
οταν δε συμφωνεις με καποιον επειδη πολυ απλα εχεις βαρεθει να ακους τη μονοπλευρη προσεγγιση του θεματος η οποια και δε σε πειθει ουτε στο ελαχιστο, η μονη αντιπροταση ειναι να μην τον ακους απλα, καθ'οτι δεν μπορεις να του στερησεις το δικαιωμα να λεει αυτα που πιστευει(?)

Quote from: karvouno on September 08, 2011, 20:47:24 pm
Ξέχασες το κατά τη γνώμη μου, μεντόρισσα.
παραλειψη μου.

λευκά κελιά για σένα

Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #58 on: September 08, 2011, 21:43:42 pm »

Ναι, αλλά για κάποιο λόγο δε συμφωνείς μαζί του. Δε σου τη βάρεσε απλά. Θα πεις ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι και η συνολική προσέγγιση θα γίνει αμφίπλευρη.

Ποιός με κατασκοπεύει;
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #59 on: September 08, 2011, 22:00:26 pm »

δεν εχει καποιο νοημα να το κανω αυτο,γιατι πολυ απλα ο καθενας λεει τα δικα του. δεν εχω σκοπο να προσπαθησω να αλλαξω τη γνωμη κανενος, εχω πολυ πιο σημαντικα πραγματα να κανω.

λευκά κελιά για σένα

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17 Go Up Print
Jump to: