• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:28:21 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:28:21 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 18
Guests: 113
Total: 131
Katarameno
pliroforikarios
Giorgosklin
kofius
Giorgos2222
PANKRAV
Amalia
anna.ts
tsakalokagkouras
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Theosarm
kkuro123
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Στην επόμενη ΓΣ 06/09/11 θα κατέβει παλι ανεξάρτητο πλαίσιο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Go Down Print
Author Topic: Στην επόμενη ΓΣ 06/09/11 θα κατέβει παλι ανεξάρτητο πλαίσιο  (Read 24301 times)
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Στην επόμενη ΓΣ 06/09/11 θα κατέβει παλι ανεξάρτητο πλαίσιο
« Reply #120 on: September 05, 2011, 20:58:30 pm »

"Σου εξήγησα πώς εννοώ την εντατικοποίηση, στη βάση της απειλής: Μην ξεφύγεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της διαγραφής. Και δεν έχει να κάνει μόνο με συμμετοχή στα κοινά, αν και αυτό είναι το επιθυμητό, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να διαχειριστεί κάποιος το χρόνο του που ίσως τον πάνε πίσω στις σπουδές, π.χ. να το ρίξει 2 χρόνια στα ταξίδια, να ασχοληθεί με μουσική/κινηματογράφο, να κυνηγάει γκόμενους/ες, ή απλά να κοιτάζει το ταβάνι.
Το ερώτημα είναι: Γιατί αυτό θεωρείται πρόβλημα? Ποιον ενοχλεί?"
Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για κάποιο διάστημα για τις σπουδές του μπορεί να κάνει διακοπή φοίτησης και ο χρόνος αυτός να μην προσμετρηθεί.Αλλά αυτό είναι το ζήτημα...Θες να κυνηγάς γκομενες,να γρατζουνας την κιθαρα σου,να κάνεις τα ταξιδακια σου και όποτε σου την καρφώσει να δίνεις και κανένα μάθημα...Η άποψη μου είναι ότι αυτή δεν είναι υπεύθυνη και "λογική" συμπεριφορά...Επίσης αν κάποιος κάνει κάτι εποικοδομητικό,έστω να το δεχτώ αλλά να σε περιμένει το πανεπιστήμιο για να κάθεσαι περιεργο μου φαίνεται...Και συγνώμη....7 χρονια=21 εξεταστικές...Για να τελειώσεις πρέπει να περνάς 3 μαθηματα ανα εξεταστικη.Είναι αυτό τοσο πολύ που να μην μπορεις να κανεις κατι άλλο?
"So, πτυχιούχος φυσικός, με μεταπτυχιακό, ξένες γλώσσες και διδακτορικό, θέλει να δουλέψει ως καθηγητής φυσικής, δίνει ΑΣΕΠ, είναι επιτυχών, αλλά του υπουργείο αποφασίζει να μην διορίσει κανέναν ενώ τα κενά είναι εκατοντάδες."
Δεκτό...αλλά τουλαχιστον στην πολη μου θα σκοτώνονταν ποιος θα πρωτοπάει φροντιστήριο σ'αυτόν(δλδ στην αγορα δεν θα χανόταν)...Και καλά αυτός έκανε τόσες σπουδές για να διοριστεί στο δημόσιο????Δε μ'αρέσει...
"Όσο για το άλλο που είπες, αυτά που είχε ως στόχο μια χαρά τα πέτυχε, με τα προβλήματα και τις ελλείψεις ως άγουρη προσπάθεια που ήταν. Εξάλειψε την πείνα, όλοι είχαν στέγη, τροφή, δωρεάν παιδεία και υγεία, ελεύθερο χρόνο, δεν υπήρχαν άνεργοι, δεν υπήρχε ανασφάλεια."
Τώρα εσύ διαβάζεις τι γράφεις?Οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης βγήκαν εξαθλιωμένες απο τη λεγόμενη "πρώτη φάση"....Σου συνιστώ τις ζωές των άλλων για το πόσο καλά και πόσο ίσοι ήταν στην Ανατολική Γερμανία...

Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don't believe is right.

Jane Goodall
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #121 on: September 05, 2011, 21:04:39 pm »

"ΠΙΣΩ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΥΤΑ"

Εδω αστειευομουν btw...  Wink Wink Wink

Ερχεται μια μερα...
fourier
Guest
« Reply #122 on: September 05, 2011, 21:19:05 pm »

Quote from: pavlos100 on September 05, 2011, 20:58:30 pm
"Σου εξήγησα πώς εννοώ την εντατικοποίηση, στη βάση της απειλής: Μην ξεφύγεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της διαγραφής. Και δεν έχει να κάνει μόνο με συμμετοχή στα κοινά, αν και αυτό είναι το επιθυμητό, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να διαχειριστεί κάποιος το χρόνο του που ίσως τον πάνε πίσω στις σπουδές, π.χ. να το ρίξει 2 χρόνια στα ταξίδια, να ασχοληθεί με μουσική/κινηματογράφο, να κυνηγάει γκόμενους/ες, ή απλά να κοιτάζει το ταβάνι.
Το ερώτημα είναι: Γιατί αυτό θεωρείται πρόβλημα? Ποιον ενοχλεί?"
Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για κάποιο διάστημα για τις σπουδές του μπορεί να κάνει διακοπή φοίτησης και ο χρόνος αυτός να μην προσμετρηθεί.Αλλά αυτό είναι το ζήτημα...Θες να κυνηγάς γκομενες,να γρατζουνας την κιθαρα σου,να κάνεις τα ταξιδακια σου και όποτε σου την καρφώσει να δίνεις και κανένα μάθημα...Η άποψη μου είναι ότι αυτή δεν είναι υπεύθυνη και "λογική" συμπεριφορά...Επίσης αν κάποιος κάνει κάτι εποικοδομητικό,έστω να το δεχτώ αλλά να σε περιμένει το πανεπιστήμιο για να κάθεσαι περιεργο μου φαίνεται...Και συγνώμη....7 χρονια=21 εξεταστικές...Για να τελειώσεις πρέπει να περνάς 3 μαθηματα ανα εξεταστικη.Είναι αυτό τοσο πολύ που να μην μπορεις να κανεις κατι άλλο?
"So, πτυχιούχος φυσικός, με μεταπτυχιακό, ξένες γλώσσες και διδακτορικό, θέλει να δουλέψει ως καθηγητής φυσικής, δίνει ΑΣΕΠ, είναι επιτυχών, αλλά του υπουργείο αποφασίζει να μην διορίσει κανέναν ενώ τα κενά είναι εκατοντάδες."
Δεκτό...αλλά τουλαχιστον στην πολη μου θα σκοτώνονταν ποιος θα πρωτοπάει φροντιστήριο σ'αυτόν(δλδ στην αγορα δεν θα χανόταν)...Και καλά αυτός έκανε τόσες σπουδές για να διοριστεί στο δημόσιο????Δε μ'αρέσει...
"Όσο για το άλλο που είπες, αυτά που είχε ως στόχο μια χαρά τα πέτυχε, με τα προβλήματα και τις ελλείψεις ως άγουρη προσπάθεια που ήταν. Εξάλειψε την πείνα, όλοι είχαν στέγη, τροφή, δωρεάν παιδεία και υγεία, ελεύθερο χρόνο, δεν υπήρχαν άνεργοι, δεν υπήρχε ανασφάλεια."
Τώρα εσύ διαβάζεις τι γράφεις?Οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης βγήκαν εξαθλιωμένες απο τη λεγόμενη "πρώτη φάση"....Σου συνιστώ τις ζωές των άλλων για το πόσο καλά και πόσο ίσοι ήταν στην Ανατολική Γερμανία...

ΟΚ. Ζητώ συγνώμη απ' τον εαυτό μου που σου απάντησα σοβαρά. Δεν θα επαναληφθεί.
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #123 on: September 05, 2011, 21:21:35 pm »

Quote from: pavlos100 on September 05, 2011, 20:58:30 pm
"...Και συγνώμη....7 χρονια=21 εξεταστικές...Για να τελειώσεις πρέπει να περνάς 3 μαθηματα ανα εξεταστικη.Είναι αυτό τοσο πολύ που να μην μπορεις να κανεις κατι άλλο?

Αχχχ,χωρίς παρεξήγηση πάντα και χωρίς να κρίνω ως σωστά ή λάθος τα υπόλοιπα που γράφεις,πως φαίνεται ότι είσαι καινούριος?!
Δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα στη σχολή μας.Τα ίδια έλεγα και γω και πολλοί άλλοι.Όπως και νάχει εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
ACE

View Profile WWW
« Reply #124 on: September 05, 2011, 21:24:32 pm »

Γιατι ρε μαν ???? Διαπιστωσες οτι σε τρολλαρει η τα επιχειρηματα του δεν αξιζουν απαντηση ??

Ερχεται μια μερα...
edisson
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #125 on: September 05, 2011, 21:30:03 pm »

Quote from: ACE on September 05, 2011, 21:24:32 pm
Γιατι ρε μαν ???? Διαπιστωσες οτι σε τρολλαρει η τα επιχειρηματα του δεν αξιζουν απαντηση ??

Καλοπροαίρετα ACE και αν σε ενοχλεί ξέχασε το,μην είσαι απόλυτος ποτέ με το πια πλευρά συντάσεσαι και για το ποιες απόψεις "μάχεσαι".Η (φοιτητική) ζωή γενικότερα και το τημμυ ειδικότερα κρυβούν πολλές εκπλήξεις.Μην προσπαθήσεις να
το αντικρούσεις αυτό,απλά προσπάθησε να το σκεφτείς γιατί μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που θα το συμμεριστείς και συ.

Μην κοιτάς τι κάνει η σχολή σου για σένα,κοίτα τι κάνεις εσύ για τη σχολή σου...χαχαχαχα
αστειάκι.
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #126 on: September 05, 2011, 21:39:10 pm »

Το ανεξάρτητο πλαίσιο ξέρουμε τι τρόπους διαμαρτυρίας θα προτείνει;
ACE

View Profile WWW
« Reply #127 on: September 05, 2011, 21:47:36 pm »

Quote from: edisson on September 05, 2011, 21:30:03 pm

Καλοπροαίρετα ACE και αν σε ενοχλεί ξέχασε το,μην είσαι απόλυτος ποτέ με το πια πλευρά συντάσεσαι και για το ποιες απόψεις "μάχεσαι".Η (φοιτητική) ζωή γενικότερα και το τημμυ ειδικότερα κρυβούν πολλές εκπλήξεις.Μην προσπαθήσεις να
το αντικρούσεις αυτό,απλά προσπάθησε να το σκεφτείς γιατί μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που θα το συμμεριστείς και συ.
Αν και ειμαι μηχανολογος edisson, δεχομαι την παρατηρηση. Πιστευω οτι εχεις απολυτο δικιο.
Quote from: anonymous-root
Το ανεξάρτητο πλαίσιο ξέρουμε τι τρόπους διαμαρτυρίας θα προτείνει;
Καθιστικη διαμαρτυρια και ποδηλατοπορειες.

Ερχεται μια μερα...
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #128 on: September 06, 2011, 00:06:35 am »

Quote from: fourier on September 05, 2011, 23:55:26 pm
Quote from: Μάρω on September 05, 2011, 23:50:43 pm
Quote from: fourier on September 05, 2011, 23:48:11 pm

Ναι, με κατατρόπωσε. Μου επεσήμανε μια ταινία και κλονίστηκαν οι πεποιθήσεις μου, κατέρρευσε όλο το ιδεολογικό μου (επ)οικοδόμημα.

από τα κάτω?

Ναι ρε, δεν το 'ξερες?
Γι' αυτό σπουδάζει κάποιος, κάνει μεταπτυχιακό και διδακτορικό, για να γίνει.. περιζήτητος στο χωριό του για ιδιαίτερα.
Το λένε και σε κείνη την ταινία, δε την είδες?
Το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό αποκτώνται με στόχο την περαιτέρω ειδίκευση σε κάποιο τομέα της επιστήμης και τη διδαχή σε πανεπιστημιακό επίπεδο...Αν έχεις διδαχθει στο πανεπιστήμιο όσα διδάσκονται οι ΗΜΜΥ,έχεις μεταπτυχιακό ακι διδακτορικό και επιλέξεις να γίνεις ΠΕ19 και να διοριστείς στη δευτεροβάθμια για να κάνεις δυο ασκησεις photoshop το χρόνο στα παιδιά,τότε ναι είσαι άχρηστος και συμβιβασμένος και αμφιβάλλω πώς απέκτησες τα παραπάνω...Αν όμως το κάνεις,ναι θα είσαι περιζήτητος και αυτό ίσως τελικά σου αρκεί...Η ταινία ήταν η οπτικοποίηση του τι ήθελα να σου πω...και επίσης μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.
εδιτ:Δεν έχω σκοπό και δε μπορώ να σε κατατροπώσω,ούτε εσύ εμένα,,,,Οι ιδέες δεν κατατροπώνονται,αλλάζουν...

Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don't believe is right.

Jane Goodall
fourier
Guest
« Reply #129 on: September 06, 2011, 00:10:01 am »

Quote from: pavlos100 on September 06, 2011, 00:06:35 am
Αν έχεις διδαχθει στο πανεπιστήμιο όσα διδάσκονται οι ΗΜΜΥ,έχεις μεταπτυχιακό ακι διδακτορικό και επιλέξεις να γίνεις ΠΕ19 και να διοριστείς στη δευτεροβάθμια για να κάνεις δυο ασκησεις photoshop το χρόνο στα παιδιά,τότε ναι είσαι άχρηστος και συμβιβασμένος και αμφιβάλλω πώς απέκτησες τα παραπάνω...

Πρέπει να μισούσες πολύ τους δασκάλους σου.
Να μαντέψω, οι γονείς σου είναι εκπαιδευτικοί?
ACE

View Profile WWW
« Reply #130 on: September 06, 2011, 00:12:20 am »

Ναι, με κατατρόπωσε. Μου επεσήμανε μια ταινία και κλονίστηκαν οι πεποιθήσεις μου, κατέρρευσε όλο το ιδεολογικό μου εποικοδόμημα.

Και ειδικά η αποστροφή για το παράδειγμά μου: "Τόσες σπουδές και να πάει στο δημόσιο?"
It means: στο δημόσιο πάνε μόνο οι άχρηστοι.
Και μετά θα φωνάζει στο δίπλα τόπικ "να απολυθούν επειδή είναι άχρηστοι".

Ρε κουνήστε το κεφάλι σας...
Εκανα κριτικη στην σταση σου, οχι στα επιχειρηματα του pavlos100. Δεν ειπα οτι δεν μπορεις να του απαντησεις. Νιωσε...

Ερχεται μια μερα...
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #131 on: September 06, 2011, 00:20:54 am »

Quote from: fourier on September 06, 2011, 00:10:01 am
Αν έχεις διδαχθει στο πανεπιστήμιο όσα διδάσκονται οι ΗΜΜΥ,έχεις μεταπτυχιακό ακι διδακτορικό και επιλέξεις να γίνεις ΠΕ19 και να διοριστείς στη δευτεροβάθμια για να κάνεις δυο ασκησεις photoshop το χρόνο στα παιδιά,τότε ναι είσαι άχρηστος και συμβιβασμένος και αμφιβάλλω πώς απέκτησες τα παραπάνω...

Μίσος δεν ένιωσα ποτέ για άνθρωπο και ελπίζω να μη νιώσω ποτέ...Έπεσες μέσα στην πρόβλεψη σου(αν και θα μπορούσα να μη σου το πω,εξάλλου η υποκρισία ξεχειλίζει σε φορουμ και συζητησεις του ειδους)  αν και δεν ξερω πώς συνδέεται με το πρώτο σκέλος της απάντησης σου,αν και νομίζω ότι το βρήκες επειδη ήξερα ότι η πληροφορικάριοι είναι ΠΕ19.Όχι δε μισούσα τους δασκάλους μου,αντίθετα τους συμπαθούσα υπέρ του δέοντος.Απλά η σκέψη για τον πληροφορικάριο μου ερχόταν συχνα στο μυαλό όταν έβλεπα αυτόν που μας έκανε επιλογής πολυμέσα(απόφοιτος ΗΜΜΥ ΑΠΘ) που έσουρνε τα πόδια του στο πλακάκι και μας κοίταζε και νυστάζαμε...Δεν τον μισούσα προφανώς,μάλλον γέλιο και απογοήτευση μου προκαλούσε.

Jane Goodall
fourier
Guest
« Reply #132 on: September 06, 2011, 00:22:49 am »

Quote from: pavlos100 on September 06, 2011, 00:20:54 am
Quote from: fourier on September 06, 2011, 00:10:01 am

Μίσος δεν ένιωσα ποτέ για άνθρωπο και ελπίζω να μη νιώσω ποτέ...Έπεσες μέσα στην πρόβλεψη σου(αν και θα μπορούσα να μη σου το πω,εξάλλου η υποκρισία ξεχειλίζει σε φορουμ και συζητησεις του ειδους)  αν και δεν ξερω πώς συνδέεται με το πρώτο σκέλος της απάντησης σου,αν και νομίζω ότι το βρήκες επειδη ήξερα ότι η πληροφορικάριοι είναι ΠΕ19.

Grin
Είδες που το κατάλαβα?
(Βασικά στο παράδειγμα μιλούσα για φυσικό και όχι για πληροφορικάριο, αλλά whatevah)

Τώρα εξηγούνται όλα!
fourier
Guest
« Reply #133 on: September 06, 2011, 00:26:14 am »

τότε ναι είσαι άχρηστος και συμβιβασμένος και αμφιβάλλω πώς απέκτησες τα παραπάνω...

Quote from: pavlos100 on September 06, 2011, 00:20:54 am
Δεν τον μισούσα προφανώς,μάλλον γέλιο και απογοήτευση μου προκαλούσε.

Φαντάσου και να τον μισούσες δηλαδή...
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #134 on: September 06, 2011, 00:26:40 am »

Κατι ασχετο.

Το πλαισιο καταληψης τι εχει να πει για τη πωληση Ριερα?

Ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι αυτοι που θελουν να δωσουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ τις εξετασεις τους να πρεπει να το αιτιολογησουν και να πουν την αποψη τους για τον Χ νομο. Γιατι?

Το αγωνιστικο πλαισιο λοιπον τι λεει για την πωληση Ριερα? Η απλα δεν εχει αποψη? Επρεπε να αναπληρωθει το κενο του με ελευθερο παικτη? Απλα ζηταω αυριο να εκφερετε μια αποψη.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Go Up Print
Jump to: