• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 06:45:58 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 06:45:58 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 5
Guests: 111
Total: 116
Yamal
pipitsenko
Theislander
tank
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 Go Down Print
Author Topic: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8  (Read 50043 times)
Ariel
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
« Reply #330 on: September 04, 2011, 15:06:33 pm »

Quote from: Prez on September 04, 2011, 14:58:10 pm
Quote from: san_zoulapi on September 04, 2011, 13:21:49 pm

Quote from: inco on September 03, 2011, 22:39:55 pm
δεν είμαι υποχρεωμένος να τον σεβαστώ .αυτό λέω.

Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να αντιδράσει σε όσα είναι αντίθετος σύμφωνα με τις απόψεις του.  Και αυτός όμως πρέπει να σεβαστεί το δικό μου δικαίωμα, εφόσον το θέλω, να κάνω την δουλειά μου. Αυτό σημαίνει ελευθερία. Ο καθένας έχει την κριτική ικανότητα να καθορίσει τις προτεραιότητές του και να αποφασίσει για τον εαυτό του.

αυτο ζουλαπη ειναι ο ατομικος δρομος. οταν σε νοιαζει μονο να κανεις τη δουλεια σου, τοτε εισαι εχθρος και δεν υπαρχει λογος να καθομαστε να συζηταμε μαζι σου. αυτο το εχεις αποδειξει και με τα προηγουμενα post σου και απορω γιατι ακομα σε ανεχομαστε
Βασική αρχή της δημοκρατίας :

"Η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου"

Γι'αυτο όσο ζουμε σε πολιτισμενη χωρα με δημοκρατικό πολιτευμα θα ακούς και θα σεβεσαι και αυτον και όποιον έχει άλλη αποψη απο σενα ! άν δεν σου άρεσει πηγαινε αλλου!

Η έκλειψη λοιπόν, είναι σαν τη στιγμή που, δευτερόλεπτα πριν τη μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με το έθιμο κλείνεις τα φώτα.

Ναι, ξέρεις ότι σε περιμένει ένας μαγικός καινούργιος χρόνος - αλλά είμαστε πλάσματα του Ήλιου, και το σκοτάδι φτιάχνει τους δικούς του δαίμονες στο μυαλό μας. Έστω και για λίγα δευτερόλεπτα...
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #331 on: September 04, 2011, 15:13:17 pm »

Quote from: Ariel on September 04, 2011, 15:06:33 pm
Quote from: Prez on September 04, 2011, 14:58:10 pm
Quote from: san_zoulapi on September 04, 2011, 13:21:49 pm

Quote from: inco on September 03, 2011, 22:39:55 pm
δεν είμαι υποχρεωμένος να τον σεβαστώ .αυτό λέω.

Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να αντιδράσει σε όσα είναι αντίθετος σύμφωνα με τις απόψεις του.  Και αυτός όμως πρέπει να σεβαστεί το δικό μου δικαίωμα, εφόσον το θέλω, να κάνω την δουλειά μου. Αυτό σημαίνει ελευθερία. Ο καθένας έχει την κριτική ικανότητα να καθορίσει τις προτεραιότητές του και να αποφασίσει για τον εαυτό του.

αυτο ζουλαπη ειναι ο ατομικος δρομος. οταν σε νοιαζει μονο να κανεις τη δουλεια σου, τοτε εισαι εχθρος και δεν υπαρχει λογος να καθομαστε να συζηταμε μαζι σου. αυτο το εχεις αποδειξει και με τα προηγουμενα post σου και απορω γιατι ακομα σε ανεχομαστε

Γι'αυτο όσο ζουμε σε πολιτισμενη χωρα με δημοκρατικό πολιτευμα θα ακούς και θα σεβεσαι και αυτον και όποιον έχει άλλη αποψη απο σενα ! άν δεν σου άρεσει πηγαινε αλλου!

συμφωνω. θελοντας να ανοιξει η σχολη μου στερεις το δικαιωμα να αντιδρασω. 

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #332 on: September 04, 2011, 15:51:39 pm »

(Αν και είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσω)
Ερώτηση: Κατά πόσο αντιπροσωπεύει το περιεχόμενο του αιτήματος της ελευθερίας ο κυρίαρχος ορισμός που συμπυκνώνεται στο απόφθεγμα «η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου»;

Απάντηση:

Eυτύχης Mπιτσάκης: H άποψη ότι η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου αποτελεί συμπύκνωση της αστικής αντίληψης για τον άνθρωπο. Σύμφωνα με αυτή την αντίληψη, το άτομο θεωρείται αυτόνομη προσωπικότητα που αγωνίζεται για το προσωπικό του συμφέρον, το οποίο έχει ως θεμέλιο την ιδιωτική ιδιοκτησία. Tα άτομα της αστικής ανθρωπολογίας, συνεπώς, θεωρούνται ξένα, αν όχι εχθρικά μεταξύ τους, σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο όπου η έννοια του κοινού συμφέροντος είναι πλασματική. Έτσι όμως το άτομο μένει μετέωρο, χωρίς κοινωνικούς δεσμούς και η ανθρώπινη, ιστορικά κατακτημένη ουσία του εκκενώνεται από το θετικό της περιεχόμενο. H ελευθερία, με την προηγούμενη έννοια, είναι αρνητική. Eίναι η άρνηση της μαρξιστικής αντίληψης, κατά την οποία η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου. H έννοια της ελευθερίας δεν μπορεί να νοηθεί έξω από το σύνολο των κοινωνικών σχέσεων και προπαντός των σχέσεων ιδιοκτησίας. H «ελευθερία» του ατόμου που μάχεται για το προσωπικό του συμφέρον είναι συνεπώς η άρνηση μιας ουσιαστικής, θετικής ελευθερίας θεμελιωμένης στο κοινό συμφέρον και στη συλλογική προσπάθεια.

κάτι πιο Light

Aύγουστος Mπαγιώνας: H κοινοτοπία αυτή είναι εξαιρετικά διαδεδομένη. Aν την έπαιρνε κανείς στα σοβαρά, η ελευθερία του υπηκόου να επαναστατήσει θα τελείωνε εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του τυράννου να τον καταπιέζει. H ελευθερία αυτού που σκέφτεται λογικά θα τέλειωνε εκεί που αρχίζει η ελευθερία αυτού που λέει ασυναρτησίες. H μωρία της κοινοτοπίας αυτής οφείλεται στο γεγονός ότι δέχεται μια ανταγωνιστική αντίληψη για τις ατομικές σχέσεις, την οποία θεμελιώνει στον κοινωνικό δαρβινισμό».

YARRRRRRRRRRRRRR
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #333 on: September 04, 2011, 16:11:24 pm »

Eυτύχης Mπιτσάκης: H άποψη ότι η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου αποτελεί συμπύκνωση της αστικής αντίληψης για τον άνθρωπο. Σύμφωνα με αυτή την αντίληψη, το άτομο θεωρείται αυτόνομη προσωπικότητα που αγωνίζεται για το προσωπικό του συμφέρον, το οποίο έχει ως θεμέλιο την ιδιωτική ιδιοκτησία. Tα άτομα της αστικής ανθρωπολογίας, συνεπώς, θεωρούνται ξένα, αν όχι εχθρικά μεταξύ τους, σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο όπου η έννοια του κοινού συμφέροντος είναι πλασματική. Έτσι όμως το άτομο μένει μετέωρο, χωρίς κοινωνικούς δεσμούς και η ανθρώπινη, ιστορικά κατακτημένη ουσία του εκκενώνεται από το θετικό της περιεχόμενο. H ελευθερία, με την προηγούμενη έννοια, είναι αρνητική. Eίναι η άρνηση της μαρξιστικής αντίληψης, κατά την οποία η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου. H έννοια της ελευθερίας δεν μπορεί να νοηθεί έξω από το σύνολο των κοινωνικών σχέσεων και προπαντός των σχέσεων ιδιοκτησίας. H «ελευθερία» του ατόμου που μάχεται για το προσωπικό του συμφέρον είναι συνεπώς η άρνηση μιας ουσιαστικής, θετικής ελευθερίας θεμελιωμένης στο κοινό συμφέρον και στη συλλογική προσπάθεια.

Ειχα γραψει σε ανυποπτο χρονο σε αλλο thread οτι δεν εχουμε ολοι εδω μεσα την ιδια αντιληψη περι ελευθεριας (χωρις να το κρινω σαν καλο η κακο). Η παραδοχη αυτου ειναι ενα καλο πρωτο βημα, μπας και μπορεσουμε επιτελους να βρουμε εναν κοινο τοπο να συζητησουμε. Ο godhatesusall απο οτι καταλαβα συμφωνει...

Ερχεται μια μερα...
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #334 on: September 04, 2011, 16:22:09 pm »

Quote from: Godhatesusall on September 04, 2011, 15:51:39 pm

(Αν και είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσω)
Ερώτηση: Κατά πόσο αντιπροσωπεύει το περιεχόμενο του αιτήματος της ελευθερίας ο κυρίαρχος ορισμός που συμπυκνώνεται στο απόφθεγμα «η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου»;

Απάντηση:

κάτι πιο Light

Aύγουστος Mπαγιώνας: H κοινοτοπία αυτή είναι εξαιρετικά διαδεδομένη. Aν την έπαιρνε κανείς στα σοβαρά, η ελευθερία του υπηκόου να επαναστατήσει θα τελείωνε εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του τυράννου να τον καταπιέζει. H ελευθερία αυτού που σκέφτεται λογικά θα τέλειωνε εκεί που αρχίζει η ελευθερία αυτού που λέει ασυναρτησίες. H μωρία της κοινοτοπίας αυτής οφείλεται στο γεγονός ότι δέχεται μια ανταγωνιστική αντίληψη για τις ατομικές σχέσεις, την οποία θεμελιώνει στον κοινωνικό δαρβινισμό».

Προφανως σε ακομα πιο απλα, το παραπανω αξιωμα ισχυει μονο εντος της ιδιας ταξης  Wink

クリスチネットあなたの者だから...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #335 on: September 04, 2011, 16:29:50 pm »

O κύριος Μπαγιώνας, στο συγκεκριμένο απόσπασμα παίζει με τις λέξεις. Το τσιτάτο
Η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου
έχει σαν κύριο πρόβλημα... ότι είναι τσιτάτο.

Άμα θέλαμε λοιπόν να το δούμε πιο απλά. Αν ο τύραννος θεωρεί ελευθερία το να επιβάλλεται σοτν σκλάβο, τότε θα έπρεπε και ο σκλάβος να μπορεί να επιβάλλεται στον τύραννο. Πράγμα που δε μπορεί να συμβαίνει ταυτόχρονα. Δεν είναι δα και επιστήμη να θέσεις τα όρια σε άλλη βάση.

Ας παίξω και εγώ το παιχνίδι με τις λέξεις λέξεις λίγο.
Η ελευθερία του καθενός ξεκινάει εκεί που ξεκινάει και η ελευθερία του άλλου.
Σε ρούπωσα κύριε Μπαγιώνα. Κυρίως γιατί λείπεις και δε μπορείς να απαντήσεις αλλά εγώ μπορώ να χορέψω στον τάφο του σαθρού (καθότι αποσπασματικός) λόγου σου.

Ο κύριος Μπιτσάκης μιλάει πιο ουσιαστικά, αλλά ίσως και για αυτό, δεν αντιπαραβάλλεται στην ουσία με το ρητό, και στον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά το χρησιμοποίησαν λίγο παραπάνω. Θα μπορούσε να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση, αλλά δεν το κάνει. Γιατί? Γιατί μιλάει λίγο πιο σοφά. (οι κύριοι αυτοί δε μετέχουν στην συζήτηση, αλλά επιτρέψτε μου να τους αντιμετωπίσω σαν συνομιλητές)

Το πρόβλημα είναι ότι ναι μεν δε μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας σαν εντελώς ξεχωριστά άτομα, αλλά μέλη μιας ευρύτερης κοινωνίας, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να έχουμε σεβασμό απέναντι στην δημιουργική ατομικότητα. Αλλιώς πόσο θα ξεφεύγαμε από ένα ολοκληρωτικό κατασκεύασμα?

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να πετύχουμε την συλλογικότητα και να σεβαστούμε την ατομικότητα.

Μα φυσικά να ακολουθήσουμε μια δημοκρατική διαδικασία. Προσοχή όμως! Η δημοκρατία είναι λέξη και την λέει όποιος θέλει. Δε μπορεί να είναι δημοκρατικό κάτι στο οποίο αποφασίζουν κάποιοι για εμάς. Αφήνοντας την τύχη σου, τον λόγο σου και την διάνοια σου, στα χέρια κάποιου άλλου, είναι ύψιστη ταπείνωση της προσωπικότητας σου. Δεν είναι δημοκρατία. Είναι επιλογή αφέντη.
Καταλήγω προσωπικά στο συμπέρασμα, ότι μια αμεσοδημοκρατική διαδικασία, όπως αυτή της γενικής συνέλευσης είναι ότι πιο κοντά στην ελευθερία. Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψη του και να θέσει το ζήτημα που τον απασχολεί προς ψήφιση. Φυσικά και η γενική συνέλευση της σχολής μας, έχει σοβαρά προβλήματα, και δεν θα την λύσουν ευχολόγια. Αφήνοντας την συνέλευση στον αυτόματο πιλότο, όπως κάνουμε κατά κόρον οι φοιτητές, (και οι εργαζόμενοι αργότερα στα δικά τους συλλογικά όργανα) ουσιαστικά αποποιούνται την ουσία της πολιτικής τους προσωπικότητας.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αυτών των προβλημάτων. Αυτό που οδήγησε την συζήτηση εδώ, ήταν κατά πόσο επηρεάζεται η ελευθερία αυτού που θέλει ανοιχτό πανεπιστήμιο από αυτόν που θέλει κλειστό για να αγωνιστεί.

Προσωπικά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στην αδυναμία πολλών να αντιληφθούν τι είναι η γενική συνέλευση των φοιτητών. Δεν είναι ένας εξωγενής παράγοντας, που επηρεάζει το πανεπιστήμιο. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ.  Δε νοείται χωρίς τους φοιτητές το πανεπιστήμιο*. Και αν οι φοιτητές αποφασίζουν αν κλείσει το πανεπιστήμιο, το πανεπιστήμιο κλείνει!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Ακόμα και αν ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ κατάληψη, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ κατάληψη. Και επειδή οι φοιτητές ΔΕΝ είναι ΠΕΛΑΤΕΣ του πανεπιστημίου, αλλά είναι ΤΟ πανεπιστήμιο, το πανεπιστήμιο κλείνει.
Τόσο απλά.
Εκτός από Γιώργος, Μπάμπης, Μαρία, στο πανεπιστήμιο είσαι φοιτητής. Και αν δεν θέλεις να αποφασίζεις για τον χώρο που ορίζεις και σε ορίζει, τότε απλά άφησε αυτούς που θέλουν.

Προσωπικά είμαι ενάντια στις καταλήψεις που γίνονται αυτό το διάστημα.
Ευχαριστώ,
Turambar

* εδώ να σημειώσω ότι προφανώς και οι καθηγητές ΕΙΝΑΙ το πανεπιστήμιο. Αν οι μεν λένε ανοιχτό, και οι δε κλειστό, η απάντηση είναι κλειστό, γιατί δε νοείται μισό πανεπιστήμιο. Η διαφωνία τους αυτή βέβαια θα φέρει σύγκρουση, αυτό είναι δεδομένο. Το πρόβλημα δεν είναι αν προσπαθούν οι μεν να επιβάλλουν την άποψη των δε. Το πρόβλημα είναι όταν οι δε και οι μεν, θεωρούν ότι δεν τους αφορα η άποψη των μεν και των δε αντίστοιχα.

byeeee
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #336 on: September 04, 2011, 16:32:04 pm »

Quote from: Prez on September 04, 2011, 15:13:17 pm

Όχι παλικάρι μου , εκεί είναι το θέμα ότι δεν το κάνω. Και με ανοιχτή σχολή μπορείς να κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα για να αντιδράσεις που μπορείς και με κλειστή. Και ακόμα περισσότερα μάλιστα. Η κατάληψη δε σου προσφέρει τίποτα παραπάνω. Για εμένα δεν ισχύει το ίδιο
arashi
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #337 on: September 04, 2011, 16:32:14 pm »

Quote from: Turambar - DNT GO HOME on September 04, 2011, 16:29:50 pm

Ευχαριστώ,
Turambar

Αν θες μας λες και το λογο

Και τον ζηταω γιατι το επιπεδο του φορουμ εχει πεσει παααρα πολυ τον τελευταιο καιρο

και επιτελους να αρχισουμε να βλεπουμε και καμια σοβαρη αποψη και οχι μονο μπινελικια

και ποιος την εχει μακρυτερη, αγωνιστικοτερη κτλ κτλ

クリスチネットあなたの者だから...
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #338 on: September 04, 2011, 16:49:27 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 04, 2011, 16:32:04 pm
Quote from: Prez on September 04, 2011, 15:13:17 pm

Όχι παλικάρι μου , εκεί είναι το θέμα ότι δεν το κάνω. Και με ανοιχτή σχολή μπορείς να κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα για να αντιδράσεις που μπορείς και με κλειστή. Και ακόμα περισσότερα μάλιστα. Η κατάληψη δε σου προσφέρει τίποτα παραπάνω. Για εμένα δεν ισχύει το ίδιο

Να στο θεσουμε ρε ζουλαπι πιο απλά. Γιατί έχει κουραστεί πολύ το θέμα και χασμουριέται.
Εστω ότι ανοίγει η σχολή, εσύ πως θα δράσεις δηλαδή;
Βασικα, θα δράσεις; Αν δε δράσεις, τότε είσαι υπερ του νέου νόμου; Αν είσαι κατά, τότε γιατί δε θα δράσεις/δρας;

Και αφού το ρίξαμε στα τσιτάτα να πιάσω και γω τον Καζαντζάκη που μ' αρέσει και ο οποίος κάπου στην Ασκητική γράφει:
"Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω."

Αν όλα ξεκινάνε από την ατομική ελευθερία και χτίζουν προς τα πάνω οπως λέτε, τότε πρέπει και η ευθύνη να ξεκινάει απο την ίδια βάση. Μας/σας συμφέρει;  Grin

υγ: παραδόξως στα λέω εντελώς καλοπροαίρετα....  Cheesy

bay bay timy.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #339 on: September 04, 2011, 16:54:25 pm »

Quote from: arashi on September 04, 2011, 16:32:14 pm
Quote from: Turambar - DNT GO HOME on September 04, 2011, 16:29:50 pm

Ευχαριστώ,
Turambar

Αν θες μας λες και το λογο

Και τον ζηταω γιατι το επιπεδο του φορουμ εχει πεσει παααρα πολυ τον τελευταιο καιρο

και επιτελους να αρχισουμε να βλεπουμε και καμια σοβαρη αποψη και οχι μονο μπινελικια

και ποιος την εχει μακρυτερη, αγωνιστικοτερη κτλ κτλ

Στρατηγικά, το σωστό θα ήταν να περιμένετε ένα μήνα πριν επιχειρηθούν γενικευμένες Κινητοποιήσεις.
Οι παρατάξεις που θέλουν να αγωνιστούν στα πλαίσια του φοιτητικού κινήματος σε αυτή τη συγκυρία, θα έπρεπε να φροντίσουν πρώτα για την ανάπτυξη του και την αναδιοργάνωση του, και μετά να στραφούν προς τον Τύραννο που μας κυβερνάει. Τώρα έχουμε έναν κανιβαλισμό, που για μένα ήταν αναπόφευκτος λόγω της διπλής εξεταστικής.

Η γενική συνέλευση έπρεπε να ψηφίζει Καταλήψεις από την τελευταία μέρα των εξετάσεων.
ΓΣ 1 Οκτώβρη για γενίκευση των κινητοποιήσεων.
Γενικευμένες παντού και για πάντα.
Μέχρι να πέσει ο Εχθρός.
Τότε έπρεπε να χτίζεις το κίνημα!
Κάποιοι ίσως δεν περιμένουν και πολλά από τους έξω από τους κύκλους τους. Κάποιοι άλλοι ίσως θέλουν να εξασφαλίσουν ότι θα αγωνιστούν όπως ξέρουν αυτοί και ας είναι και μόνοι τους. Και σίγουρα πολλοί άλλοι κατανοούν την κρισιμότητα και δεν θέλουν να χαθεί μέρα.
Αλλά προσωπικά βρίσκω βιαστικές τις κινήσεις.

Υπενθυμίζω ότι η μάχη ΔΕ μπορεί να είναι ενάντια μόνο στο νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου. Είναι απέναντι σε όλο αυτό που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ πιο πριν ζούσαμε πάλι μέσα στην βλακεία, αλλά τώρα θυμόμαστε την βλακεία και νοσταλγούμε.

Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει ο ξεσηκωμός, και το πανεπιστήμιο είναι ένας καλός χώρος. Μη τον αντιμετωπίζεται μονολιθικά...

byeeee
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #340 on: September 04, 2011, 17:11:43 pm »

βρισκομαστε στις 231 καταληψεις πανελλαδικα. πιστευεις οντως οτι εχει νοημα να καταπνιξουμε την οργη μας αυτη τη στιγμη; θελω να πω οτι υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες που οδηγουν στον ξεσηκωμο περα απο τη στρατηγικη.

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #341 on: September 04, 2011, 17:15:29 pm »

Μπορεί να αποδειχθεί λάθος η λογική μου.

Υπενθυμίζω ότι, ούτε φοιτητής είμαι πια, ούτε έχω παρακολουθήσει από μέσα τα γεγονότα.

byeeee
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #342 on: September 04, 2011, 17:20:33 pm »

"Στρατηγικά, το σωστό θα ήταν να περιμένετε ένα μήνα πριν επιχειρηθούν γενικευμένες Κινητοποιήσεις.
Οι παρατάξεις που θέλουν να αγωνιστούν στα πλαίσια του φοιτητικού κινήματος σε αυτή τη συγκυρία, θα έπρεπε να φροντίσουν πρώτα για την ανάπτυξη του και την αναδιοργάνωση του, και μετά να στραφούν προς τον Τύραννο που μας κυβερνάει. Τώρα έχουμε έναν κανιβαλισμό, που για μένα ήταν αναπόφευκτος λόγω της διπλής εξεταστικής."

Απο τις πιο σωστες αποψεις που εχω διαβασει τις λιγες μερες που παρακολουθω το φορουμ....

Ερχεται μια μερα...
arashi
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #343 on: September 04, 2011, 17:21:16 pm »

Quote from: Prez on September 04, 2011, 17:11:43 pm
βρισκομαστε στις 231 καταληψεις πανελλαδικα. πιστευεις οντως οτι εχει νοημα να καταπνιξουμε την οργη μας αυτη τη στιγμη; θελω να πω οτι υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες που οδηγουν στον ξεσηκωμο περα απο τη στρατηγικη.

Εγω θα σου πω πως για στρατηγικη στρεφεσαι στους μεγαλυτερους και ωριμοτερους

και οχι στους μικροτερους και με αιμα να βραζει  Wink

クリスチネットあなたの者だから...
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #344 on: September 04, 2011, 17:27:23 pm »

Quote from: ACE on September 04, 2011, 17:20:33 pm
"Στρατηγικά, το σωστό θα ήταν να περιμένετε ένα μήνα πριν επιχειρηθούν γενικευμένες Κινητοποιήσεις.
Οι παρατάξεις που θέλουν να αγωνιστούν στα πλαίσια του φοιτητικού κινήματος σε αυτή τη συγκυρία, θα έπρεπε να φροντίσουν πρώτα για την ανάπτυξη του και την αναδιοργάνωση του, και μετά να στραφούν προς τον Τύραννο που μας κυβερνάει. Τώρα έχουμε έναν κανιβαλισμό, που για μένα ήταν αναπόφευκτος λόγω της διπλής εξεταστικής."

Απο τις πιο σωστες αποψεις που εχω διαβασει τις λιγες μερες που παρακολουθω το φορουμ....

Μα έλα τώρα,ας σοβαρευτούμε

και ένα μήνα αργότερα να άρχιζαν οι καταλήψεις πάλι τα ίδια θα έλεγες για να μην χαθεί η εξεταστική του φλεβάρη.

YARRRRRRRRRRRRRR
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 Go Up Print
Jump to: