• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:37:29 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:37:29 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 98
Total: 165
Tsomp
Konstantina Karamani
andrkott
ggalamat
nick_slendy
PrepeiNaDiavasw
Ampajohn
mkakale
NickSpan
Papadopoulosthanos
vmanousi
Giopan
smoul
george14
kpapama
Captain
Ioakeim Zisis
freskoulhs
vaggelis.ntokas
abiki
gkg
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
sterlouk
Saint_GR
Leou
pave
EiriniGeo
myrto
LambisTr
stavr0s16
mpournaz
fkacori
WeirdAlex
georkala
manolitsis
ligditsa
Aris★
skopsinos
tzimika
Farmakis Aggelos
Vromofona Kathikia
nikolakys
Andreas04
Guts
DimKaratzas
tzortzis
IBOURAS
Alex Kosmas
nataliapap
ioannisdamantis
kakousios
EvanTsir
parvanitid
Theislander
kostasf
stelinas
Tsikalis
valco08
George_RT
mhtsakos02
ansia
kostas.de
evgeniaz
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 25 Go Down Print
Author Topic: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8  (Read 50009 times)
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
Re: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
« Reply #285 on: September 03, 2011, 16:58:16 pm »

Quote from: ACE on September 03, 2011, 13:53:23 pm
Quote from: cecs
Κι εγώ ήμουν χρόνια παρούσα στις πολιτικές διαδικασίες του Συλλόγου και αγωνίστηκα με συμφοιτητές μου και δεν ήμουν κομματόσκυλο και ξέρω και πάαααρα πολλά άλλα παιδιά που δεν ήταν!!!Αρνούμαι λοιπόν αυτήν την ταμπέλα.Εκτός και αν τα πράγματα σήμερα (μετά από 2-3 χρόνια) έχουν αλλάξει τόσο πολύ πια που τώρα έγιναν όλοι έτσι.Δεν νομίζω.....
Ο εχθρός σας ο πραγματικός βρίσκεται αλλού,ο εαυτός σας είναι!Τουλάχιστον κάποιοι άλλοι κατεβαίνουν στη ΓΣ,συμμετέχουν,λένε τη γνώμη τους και εκφράζονται.Το να θέλεις να κατέβεις σε μια πολιτική διαδικασία μόνο και μόνο για να κρατήσεις με μια ψήφο σου της τελευταίας στιγμής (γιατί βλέπεις δεν μπορείς να στρώσεις τον κwλο σου 5 ώρες στη συνέλευση) τη σχολίτσα σου ανοιχτή είναι τουλάχιστον μίζερο.
Χαίρεστε πολύ αν καταφέρετε να κρατήσετε τη σχολή ανοιχτή για να καταφέρετε να δώσετε την εξεταστική και να πάρετε το πτυχίο και να βγείτε....μηχανικοί!!Χαχαχαχαχαχα!
Κι εγώ χάρηκα.Για 2 μήνες χαιρόμουν.Στους 6 μήνες άρχισα να υποψιάζομαι.Στους 8 κατέληξα να ξαναβρίζω αυτή τη χώρα-κυβέρνηση-πολιτικό σύστημα μπ....ο (μπάχαλο εννοούσα,όχι κάτι άλλο,προς Θεού! )
Και τώρα,βαρέθηκα να ανέχομαι τόσα χρόνια αυτόν τον εξευτελισμό της παιδείας μας,βαρέθηκα να νιώθω ότι μας πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων.Ούτε το δίπλωμά μας ως Master δεν αναγνώρισαν!Bachelorάκι έχουμε,σαν τους 3ετείς μηχανικούς του εξωτερικού....Εγώ βέβαια θα πάω για διδακτορικό στην Ελβετία και εκεί (τι παράδοξο! ) μου το αναγνωρίζουν ως μάστερ...Στη χώρα μου πάλι όχι...Αυτά δεν σας πειράζουν όμως ε;;;Το ότι οι φοιτητές πετιούνται έξω από όλες τις διαδικασίες δεν σας πειράζει ε;Εκεί εξαντλείται το ενδιαφέρον.Στο να μείνει η σχολή ανοιχτή....Μεγάλη μιζέρια ρε παιδιά....20-25 χρονών είμαστε!Όχι γέροι του καναπέ!Αν μη τι άλλο,μην ψηφίσετε υπέρ της κατάληψης,προς θεού!Δεν λέω αυτό.Αλλά κατεβείτε και συζητήστε,συμμετέχετε στις διαδικασίες,ξεκουνηθείτε από τον μικρόκοσμό σας,αντιπροτείνετε κάτι,γίνετε ενεργοί!Ο φοιτητής δεν είναι μόνο διάβασμα και καφές.............................

ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ, ΓΚΟΥΧΟΥ, γιατι ολοι οσοι στηριζετε καταληψη και αγωνα (δεκτο και μπραβο σας), θεωρειτε δεδομενο οτι μετα το πτυχιο θα βγουμε ΟΛΟΙ αμεσως στην ελληνικη αγορα εργασιας. Το γεγονος οτι ο αλλος θελει πτυχιο για να κανει ενα μεταπτυχιακο-διδακτορικο στο εξωτερικο, η να βρει δουλεια σε αλλη χωρα οποτε και δεν τον ενδιαφερει να "παλεψει" το οτιδηποτε μαζι με τους συναδελφους του, δεν υπαρχει σαν ενδεχομενο. Το λεω γιατι πλεον αυτοι που θα ακολουθησουν το συγκεκριμενο μοντελο παιζει και να ειναι περισσοτεροι απο τους υπολοιπους που θα ψαξουν δουλεια στην Ελλαδα....

Quote from: cecs
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Δηλαδη, την Δευτερα αν παω σχολη θα εχει κανονικα εξετασεις????  

1ον) ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ Β, ΓΚΟΥΧΟΥ (οι εξυπναδίστικες και ανώριμες απαντήσεις μόνο στα νεύρα δίνουν,έχουν πάψει εδώ και καιρό να κάνουν εντύπωση........), είμαι ένα παράδειγμα κι εγώ κάποιου που βγαίνει στην αγορά εργασίας στο εξωτερικό. Οπότε αφού έχουμε τόσοι πολλοί αυτόν το στόχο και μας ενδιαφέρει μόνο να βολέψουμε τον εαυτούλη μας και την παρτάρα μας και όλοι όσοι (μαζοχιστές γαρ,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση....) αποφασίζουν να μείνουν εδώ δε μας νοιάζουν και πολύ, τι μας νοιάζει; Δεν πάνε να καούν κι αυτοί και η χώρα που τους φιλοξενεί (η - υποτίθεται - χώρα σου) και το πανεπιστήμιο που τους έβγαλε μηχανικούς; (αυτό που παρεμπιπτόντως έβγαλε κι εσένα για να μπορείς να βγεις στο εξωτερικό και να συνεχίσεις,εσύ ο έξυπνος και να αφήσεις τους άλλους χαζούς να μείνουν εδώ και να σπάνε το κεφάλι τους)...Τι ωραία που τα βολέψαμε!
Είσαι τόσο κλασικό παράδειγμα, με βάση τα όσα γράφεις πάντα, κάποιου που δε νιώθει καμία αλληλεγγύη για τους γύρω του και τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του. Γι'αυτό πάμε και πίσω τόσα χρόνια...Αλλά αυτό το σύστημα μας έβγαλε τόσο αδιάφορους και τόσο βολεψάκιες! Και αυτό το σύστημα δε μας ενδιαφέρει να το αλλάξουμε...BRAVO!

2ον) Εσύ πέρνα μια βόλτα από τη σχολή καλού κακού, ποτέ δεν ξέρεις...Στο κάτω-κάτω γράψε και μόνος σου, τι έγινε;
Λίγο σοβαρά τώρα, γιατί βαρέθηκα τους αστεϊσμούς και είμαι αρκετά μεγάλη πλέον για να έχω το κουράγιο να απαντάω έτσι μετά από 7-8 χρόνια που βλέπω τέτοιου είδους posts, αυτό που εννοούσα ήταν ότι εφόσον θέλεις να κάνεις την εξεταστική σου και να τελειώνεις μια ώρα νωρίτερα και να βγεις στην αγορά εργασίας στο εξωτερικό, μπορείς να κατέβεις και να υποστηρίξεις την επιλογή σου! Δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα ούτε να επιβάλεις την επιλογή σου σε άλλους (δημοκρατικά παίρνονται οι αποφάσεις), ούτε να γκρινιάζεις εφόσον δεν κάνεις τίποτα για να επηρεάσεις τα πράγματα, αλλά αφήνεις την κατάσταση στα χέρια άλλων. Αν πάλι κατέβηκες και ψήφισες, αλλά δεν πέρασε αυτό που ήθελες, τότε άρχισε σιγά σιγά να συμβιβάζεσαι μέσα σου με την ιδέα ότι στις ψηφοφορίες και σε συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες υπάρχει και αυτό το ρίσκο! Ας μεγαλώσουμε πια λίγο...

Πάντως είναι κρίμα που από το προηγούμενο post μου κράτησες μόνο αυτά....Άλλα ήθελα να πω και αλλού το πήγαινα...
« Last Edit: September 03, 2011, 17:02:20 pm by cecs » Logged

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Στην επόμενη ΓΣ 06/09/11 θα κατέβει παλι ανεξάρτητο πλαίσιο
« Reply #286 on: September 03, 2011, 17:24:49 pm »

Quote from: The Stig on September 03, 2011, 16:03:14 pm
Ρε άντε γεια που θα μας φιμώσεις κιόλας. Να κλειδωθεί για να πηγαίνετε να χαλάτε τα υπόλοιπα σοβαρά τόπικ.

Εγώ προτείνω να κλείνουν οι servers του thmmy.gr σε τέτοιους καιρούς γιατί κινητοποιούν αντικαταληψίες (ακριβώς αντίθετο με indymedia). Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο εμείς τα τελευταία χρόνια βγάζουμε καρκίνο προκειμένου να παρθεί μια σωστή απόφαση στη συνέλευση.

Πολύ δημοκρατική η πρότασή σου φίλε μου. Δε φιμώνει κανείς κανέναν. Το τόπικ απλά έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό την ενημέρωση. Δεν σου στέρησε κανείς την ελευθερία να σχολιάσεις. Αν θέλεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος μπορείτε να δημιουργήσετε καινούριο τόπικ που να το σχολιάσετε όσο θέλετε. Και έγινε μια παρεξήγηση στην έκφραση. Δε θέλει κανείς να μειώσει την αξία της ΓΣ ή να υπονοήσει ότι η λήψη της απόφασης για κατάληψη δε πάρθηκε δημοκρατικά και πλειοψηφικά . Σκοπός ήτανε να τονιστεί απλά η αποχή στην προηγούμενη συνέλευση . Εκεί αναφέρεται άστοχα η "μειοψηφία". Θα διορθωθεί
« Last Edit: September 03, 2011, 17:28:11 pm by san_zoulapi » Logged
jimmakos
Guest
Re: Στην επόμενη ΓΣ 06/09/11 θα κατέβει παλι ανεξάρτητο πλαίσιο
« Reply #287 on: September 03, 2011, 17:39:16 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 03, 2011, 17:24:49 pm
Ρε άντε γεια που θα μας φιμώσεις κιόλας. Να κλειδωθεί για να πηγαίνετε να χαλάτε τα υπόλοιπα σοβαρά τόπικ.

Εγώ προτείνω να κλείνουν οι servers του thmmy.gr σε τέτοιους καιρούς γιατί κινητοποιούν αντικαταληψίες (ακριβώς αντίθετο με indymedia). Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο εμείς τα τελευταία χρόνια βγάζουμε καρκίνο προκειμένου να παρθεί μια σωστή απόφαση στη συνέλευση.

Πολύ δημοκρατική η πρότασή σου φίλε μου. Δε φιμώνει κανείς κανέναν. Το τόπικ απλά έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό την ενημέρωση. Δεν σου στέρησε κανείς την ελευθερία να σχολιάσεις. Αν θέλεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος μπορείτε να δημιουργήσετε καινούριο τόπικ που να το σχολιάσετε όσο θέλετε. Και έγινε μια παρεξήγηση στην έκφραση. Δε θέλει κανείς να μειώσει την αξία της ΓΣ ή να υπονοήσει ότι η λήψη της απόφασης για κατάληψη δε πάρθηκε δημοκρατικά και πλειοψηφικά . Σκοπός ήτανε να τονιστεί απλά η αποχή στην προηγούμενη συνέλευση . Εκεί αναφέρεται άστοχα η "μειοψηφία". Θα διορθωθεί
Εσύ θα κατέβεις να μιλήσεις;
Matzika
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

my immortality

View Profile
« Reply #288 on: September 03, 2011, 17:50:30 pm »

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on September 03, 2011, 17:39:16 pm

καταρχάς αυτό μου ακούγεται λίγο απειλητικά ή ιδέα μου?

κατα δευτερον δεν κατάλαβα γιατί το τόπικ για το ανεξάρτητο πλαίσιο κλειδώθηκε...το φόρουμ προσφέρεται για να γίνει συζήτηση...προτείνω να ξεκλειδωθεί
Καμένος

View Profile
« Reply #289 on: September 03, 2011, 17:51:19 pm »

Το forum είναι μέσο διαλόγου. Αν δε θέλατε να γίνει συζήτηση ας επιλέγατε κάποιο άλλο μέσο. Το κλείδωμα και η μειοψηφία δε δίνουν καθόλου καλή εντύπωση και μπορεί να διαστρεβλώνουν την άποψη για σας ή για κάποιους από εσάς. Εφόσον επιλέξατε να κάνετε κάτι ενάντια στη κατάληψη (και πολύ καλά κάνατε που εκφράζετε την άποψή σας) κάντε το τουλάχιστο με μια στοιχειώδη συνεννόηση.

(και προφανώς δεν αναφέρομαι στα παιδιά του ανεξάρτητου πλαισίου αλλά στην Ariel)
Ariel

View Profile
« Reply #290 on: September 03, 2011, 18:00:36 pm »

ναι οκ παιδες !! Δεν τα πηγαίνω πολύ καλα με το γραπτο λόγο !!
Έγινε ενα λαθος και θα διορθωθει!

Η έκλειψη λοιπόν, είναι σαν τη στιγμή που, δευτερόλεπτα πριν τη μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με το έθιμο κλείνεις τα φώτα.

Ναι, ξέρεις ότι σε περιμένει ένας μαγικός καινούργιος χρόνος - αλλά είμαστε πλάσματα του Ήλιου, και το σκοτάδι φτιάχνει τους δικούς του δαίμονες στο μυαλό μας. Έστω και για λίγα δευτερόλεπτα...
Καμένος

View Profile
« Reply #291 on: September 03, 2011, 18:03:10 pm »

Καλά δεν είπαμε ότι έκανες συντακτικά..
Ariel

View Profile
« Reply #292 on: September 03, 2011, 18:05:50 pm »

Tongue
το ποστ διορθωθηκε και το τοπικ ειναι ανοιχτο για όποιον θελει να σχολιασει.
Εγώ απλά ήθελα να αποτρέψω το τρολάρισμα που ειχε πεσει στο προηγουμενο τοπικ και τιποτα παραπανω.
Δεν ηθελα να φιμωσω κανεναν ούτε είχα προθεση να προκαλέσω!

Η έκλειψη λοιπόν, είναι σαν τη στιγμή που, δευτερόλεπτα πριν τη μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με το έθιμο κλείνεις τα φώτα.

Ναι, ξέρεις ότι σε περιμένει ένας μαγικός καινούργιος χρόνος - αλλά είμαστε πλάσματα του Ήλιου, και το σκοτάδι φτιάχνει τους δικούς του δαίμονες στο μυαλό μας. Έστω και για λίγα δευτερόλεπτα...
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #293 on: September 03, 2011, 18:06:26 pm »

Ναι ρε παιδιά ΟΚ συμφωνούμε όλοι ότι είναι χώρος διαλόγου , αλλά γιατί είναι κακό να δίνεται η δυνατότητα σε όποιον πιστεύει ότι έχει κάτι σημαντικό να ανακοινώσει προς ενημέρωση του κόσμου , να μπορεί να το κάνει χωρίς spam? Πραγματικά , όποιος θέλει να σχολιάσει πάνω σε αυτό το πράγμα είναι ελεύθερος να δημιουργήσει ένα καινούριο τόπικ , δε βλέπω προς τι η φασαρία. Το ίδιο πράγμα γίνεται και με τα μαθήματα και με οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά πολύ κόσμο, όταν στόχος είναι η ενημέρωση. Στο κάτω κάτω το γνωρίζει και ο moderator αυτό.

εδιτ: Οκ το τόπικ άνοιξε τελικά , είναι ελεύθερος όποιος θέλει να σχολιάσει , απλά θερμή παράκληση περιορίστε λίγο το τρολλάρισμα όπως λέει η Αριελ
jimmakos
Guest
« Reply #294 on: September 03, 2011, 18:10:09 pm »

Quote from: Matzika on September 03, 2011, 17:50:30 pm
Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on September 03, 2011, 17:39:16 pm

καταρχάς αυτό μου ακούγεται λίγο απειλητικά ή ιδέα μου?

κατα δευτερον δεν κατάλαβα γιατί το τόπικ για το ανεξάρτητο πλαίσιο κλειδώθηκε...το φόρουμ προσφέρεται για να γίνει συζήτηση...προτείνω να ξεκλειδωθεί
Huh
όχι απλά θα είχε ενδιαφέρον και θα εμπλούτιζε την κουβέντα της Γενικής Συνέλευσης αρκετά.
Βέβαια όσοι στηρίξουν το ανεξάρτητο, θα σκάσουν τελευταία στιγμή απλά για να στηρίξουν το εγχείρημα πάλι, όπως γίνεται εξάλλου τόσα χρόνια, και δεν θα ακούσουν τίποτα γιατί δεν τους ενδιαφέρει και όταν θα τους ζητάς να πάρουν θέση θα σε κοιτάνε σαν αθώα κουταβάκια και θα σου λένε δεν ενημερώθηκα.
Αλλά ντέφι να γίνει, να τον ακούσουν τουλάχιστον όσοι ενδιαφέρονται και παραμένουν εντός της αίθουσας.
Matzika

my immortality

View Profile
« Reply #295 on: September 03, 2011, 18:27:52 pm »

συμφωνώ μαζί σου αλλα ας ελπίσουμε οτι δεν θα γίνει έτσι (ή μάλλον να μη γίνει σε μεγάλο βαθμό) .... όχι μόνο με όσους στηρίξουν ανεξάρτητο αλλα γενικότερα. Όπως και να χει οι συνθήκες διεξαγωγής της συνέλευσης δεν είναι εύκολα υποφερτές για τους περισσότερους
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #296 on: September 03, 2011, 18:29:30 pm »

+1 επειδη δεν ενημερωθηκαν   Cheesy

+1 επειδη οι συνθηκες ειναι ανυποφορες

クリスチネットあなたの者だから...
jimmakos
Guest
« Reply #297 on: September 03, 2011, 18:45:59 pm »

να πάρουμε τα κλειδιά από τον κοσμήτορα για το μεγάλο αμφιθέατρο από πάνω... Oh wait, δεν μας τα δίνουν, γιατί; γιατί μέχρι και μπανανόφλουδες μαζέψαμε όσοι μείναμε πίσω να καθαρίσουμε μετά την τελευταία Γ.Σ.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #298 on: September 03, 2011, 18:47:46 pm »

για αρχή βέβαια μπορούμε να μην καπνίζουμε... δεν είναι τόσο δύσκολο... μπορείς να χάσεις 3 λεπτά από τις ομιλίες για να βγείς έξω για τσιγάρο... την προηγούμενη φορά δεν ήταν μόνο ο ιδρώτας, η ζέστη κτλ, ήταν τα τσιγάρα

Matzika

my immortality

View Profile
« Reply #299 on: September 03, 2011, 19:08:30 pm »

ναι καλα... περιμενε
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 25 Go Up Print
Jump to: