• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:38:07 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:38:07 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by georkala
[Today at 19:26:44]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426675
Total Topics: 31711
Online Today: 221
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 119
Total: 196
GrillOG
christina02
georgy
gcheristanidhs
Baggelis
kosovi
athena_apo
georgepana9
George_RT
IBOURAS
themis01
tzortzis
mmikelo
tinidou
illupo_kd
Balourdos
teosimeon
gmpatsol
Mr Watson
cealexop
Chrisvb17
serafeim
kakousios
kstavroulis
papaane
chryssana
akiousia
papajohnn06
pave
natavhoo
Petros Ts
moutdimi
karadimitras
msandr
AlexKyr
fivosfivos1
papatmaria
lelenia
georkala
Papadopoulosthanos
maranageo
Χρήστος Κίτσος
PurpleWitch
folas
kostas.de
nikos123321
tasos_ntv
chrisdardas
PolarBear
mgrivab
Pcsc
aachmet
George15
abunchofcells
kokkinosgior
itsikou
elias_farhood
Farmakis Aggelos
karaths.d
VaiosG
AgaG
kourkou
mavropan
stefpapa21
ANDVRONTZOS
gkaramp
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 25 Go Down Print
Author Topic: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8  (Read 50008 times)
vasilis1005
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
« Reply #270 on: September 02, 2011, 17:50:13 pm »

ξερει κανεις τι εγινε στη συνελευση των πρυτανεων; Cheesy
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #271 on: September 02, 2011, 17:54:58 pm »

Οι πρυτάνεις

Πάντως στη Συνοδό των πρυτάνεων που γίνεται στο Λαύριο, παρουσιάστηκε και ανακοίνωση του συλλόγου διδακτικού προσωπικού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οποία αναφέρεται ότι ο νέος Νόμος δεν μπορεί να εφαρμοστεί και καλούνται οι διδάσκοντες να μην συμμετάσχουν σε καμιά από τις διαδοχικές διαδικασίες για τη συγκρότηση των νέων οργάνων.

Επίσης σκληρή ανακοίνωση κατά του Νόμου εξέδωσε και ο σύλλογος διδασκόντων στη Φιλοσοφική Σχόλη του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην ανακοίνωση ο σύλλογος συμφωνεί με την απόφαση της συγκλήτου του Ιδρύματος για αναβολή της εξεταστικής περιόδου και συγκαλεί γενική συνέλευση την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου για να καθοριστεί η στάση των μελών του.

αυτα βρηκα προς το παρον...
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=417578

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #272 on: September 02, 2011, 18:49:07 pm »

Quote from: provataki on September 02, 2011, 03:03:38 am
Quote from: i_am_batman on September 02, 2011, 02:36:09 am
Όταν μιλάω για κατάργηση των ρόλων καλλιτέχνη-ακροατή ή διοργανωτή-ακροατή μιλάω για το γεγονός της συνδιοργάνωσης του λαιβ. Γιατι όταν το κόστος του μοιράζεται σε όλα τα μέλη (και αυτό δεν πάει μόνο στα λαιβ) και όλοι συμμετέχουν φέροντας ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή (από το να μην κάνουν σκουπίδια, μέχρι οποιαδήποτε στόχο έχει θέσει η ομάδα που το έτρεξε) αυτές οι σχέσεις παύουν, όπως τις ξέρουμε στα μαγαζιά. Στα αρχίδια μου και στις ωοθήκες μου που λένε και η Τέχνη και η  “Η Κουλτούρα της Καλλιτεχνικής Αποκάλυψης”. Εγώ μιλάω για αμιγώς πολιτικά χαρακτηριστικά. Με ειρωνεύεσαι κιόλας μαλάκα.

Και στην τελική, δεν υπάρχουν μόνο τα λάιβ του πολυτεχνείου και της μπιολότζικα, που τόσα πολλά έχεις να πεις (γιατί και εμείς εκεί είμαστε ρε παιδί μου και βιωματικά μιλάμε), υπάρχουν ατέλειωτες βιβλιοθήκες και δισκοθήκες. Για αυτό για μένα, το να λέμε κάποιοι λίγοι και κάποιοι ελάχιστοι, το ξελασπώνουν και το ξεσκατώνουν και δεν ξέρω τι άλλο, είναι ξεφτιλίκι. Από εκεί και πέρα και εγώ βρίσκω ότι πρέπει να γίνεται κριτική (και μάλιστα αυστηρή, γιατί για μένα το diy δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την κυρίαρχη διασκέδαση, έκφραση κτλ), αλλά με σωστούς όρους. Όχι με όρους mega.

Αν στις ωοθηκες σου η τεχνη, τότε δεν εχεις κανένα λόγο να μιλάς για μουσική και ποιητικές συλλογές κτλ.
Τι προσπαθείς να προωθήσεις με την κουλτούρα του diy, αν οχι την τεχνη αποδεσμευμένη απο το εμπορεύσιμο;
Το ότι ένα βιβλίο ή ενας δισκος μπορεί να γίνει εκτος εκδοτικού οίκου ή στο σπίτι; Ή ότι μια ομάδα μπορεί να κανει ενα λαιβ και να μαζεψει τα σκουπίδια ή να μοιραστεί το κόστος; Προφανώς και γίνεται. Και φυσικά είμαι υπερ αυτού του τρόπου παραγωγής τεχνης. Αλλα πολιτική κενή περιεχομένου(πχ ποιοτητα καλλιτεχνικου εργου) δεν έχει νόημα.

Και ναι, σε ειρωνεύομαι. Και ναι είναι λιγοι, ελάχιστοι, που το ξελασπώνουν το diy και ειναι οι πιο χαλαροί και πολυσυλλεκτικοί που δε φτάνουν στα όρια του αυτισμού στη φάση "πολιτικο πολιτικο πολιτικο". Και θα μπορούσαν πχ να είναι πρώτη μούρη συκγροτήματα, αλλά δεν είναι. Και ναι αυτο που κανουν εχει πολιτικά χαρακτηριστικά.

Απο κει και πέρα εγω δεν εχω υποψη μου κριτική στο χώρο του diy. Αν κανω λαθος ή απλως δε ξερω διορθωσε με, γιατί με ενδιαφέρει αυτό. Καλοπροαιρετα το λεω.

Δεν καταλαβαινω. Ποιοι ειναι οι σωστοί όροι; Και ποιοι οι όροι mega.

Αυτό που εννοούσα είναι ότι δε κάθομαι να μιλήσω για Τέχνη με τ κεφαλαίο και δε μπαίνω σε φλωροκουλτουρολούμπες και τα ρέστα, τα οποία τα βλέπουμε από τους καλλιτεχναράδες-ειδικούς. Και το είπα μόνο επειδή μου πούλησες τρελίτσα στην αρχή του ποστ σου και με βίδωσες. Για μένα τέχνη είναι ο τρόπος έκφρασης του καθένα και εν δυνάμει καλλιτέχνες είμαστε όλοι. Αυτό σημαίνει για μένα προσωπικά diy. Δε θα κάτσω να απολογηθώ για την "ποιότητα του καλλιτεχνικού μου έργου" (αν είναι δυνατόν!!!!) ούτε σε σένα, ούτε στις κωλοεταιρίες και τους μανατζαρέους. Δε σου λέω να μην κρίνεις ένα δίσκο επειδή είναι βγαλμένος με diy όρους (π.χ. τα τραγούδια του javaspa μαλακίες μου φαίνονται), αυτό όμως δεν πρέπει να είναι φραγμός στο να εκφραστεί κάποιος. Φυσικά και πρέπει να γίνεται κριτική και να βελτιώνεται η diy έκφραση, γιατί ξαναείπα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις δισκογραφικές, το μπλοκ33, τους εκδοτικούς οίκους κτλ.

Και ναι, είσαι μαλάκας που με ειρωνεύεσαι. Και ναι είναι πολλοί αυτοί που (για μένα προσωπικά) είναι συνεπείς απέναντι σε αυτό που εγώ έχω στο μυαλό μου ως diy. Το οποίο είναι κάτι τόσο ευρύ που είμαστε αστείοι που μιλάμε τόσο γενικόλογα. Και αν είναι δυνατόν, τι σημαίνει η κουβέντα πρώτη μούρη συγκρότημα; Αν μου πεις πιο συγκεκριμένα και με παραδείγματα και για αυτό που λες πολιτικό αυτισμό, θα σου απαντήσω τι πιστεύω.

Τώρα για το θέμα της κριτικής (σε οτιδήποτε μπορεί να αποτελεί αντικείμενο κριτικής, από τα μπάχαλα ή τις σεξιστικές συμπεριφορές  σε ώρα live, μέχρι το τρομερό δίπολο παίζω δεν παίζω σε μαγαζιά) προφανώς και υπάρχουν άπειρες κουβέντες, συνεντεύξεις, κείμενα. Έχω έντυπο υλικό αν θες, αλλά και στο δίκτυο χαμός θα γίνεται. Σου επισυνάπτω ένα κείμενο που βρήκα στο πισι, έτσι για τη φάση.

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #273 on: September 02, 2011, 19:02:32 pm »

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=417623
Το ψήφισμα, που αναμένεται να καθαρογραφεί και να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ώρες, συγκεκριμένα προβλέπει:
--------------
- Ανοικτά πανεπιστήμια με πλήρη λειτουργία

- Οι ενστάσεις της Συνόδου κατά του Νόμου παραμένουν

- Ο Νόμος θα εφαρμοστεί, αλλά δεν αποκλείονται προσφυγές, αν κάποιος το επιλέξει

- Εκφράζονται ανησυχίες για την κατάργηση του ασύλου
--------------

Κοινώς τώρα που το πήραν πάνω τους οι φοιτητές το θέμα ας κάνουμε τους διαλλακτικους και τους ψυχραιμους. Ας τα έχουμε όλα αυτα υπ όψιν μας  όταν ψηφίζουμε( και τι) στις ΓΣ μας.

^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #274 on: September 02, 2011, 22:24:00 pm »

Ανοικτά πανεπιστήμια με εφαρμογή του νόμου και διαπίστωση των προβλημάτων του στην πράξη είναι η πολιτική που αναμένεται ότι θα ακολουθήσουν οι πρυτάνεις των ΑΕΙ.

Οι πρυτάνεις, όπως καταγράφεται και κατά τη Σύνοδό τους, σήμερα, Παρασκευή στο Λαύριο, εκτιμούν ότι η σοβαρότητα της περιόδου που περνάει η χώρα επιτάσσει συναίνεση και φιλοδοξούν να λειτουργήσουν ως «γέφυρα» μεταξύ υπουργείου Παιδείας και φοιτητών.

Ωστόσο η στάση τους φαίνεται ότι δεν θα είναι ενιαία απέναντι στο νόμο, αλλά το κάθε Ιδρυμα θα κρίνει κατά περίπτωση.

«Δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για τις καταλήψεις», είπε ο πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κ. Κ. Ρέμελης. «Δεν εκθρέψαμε εμείς τα φαινόμενα των κομματικών νεολαιών. Όμως πρέπει να τονίσω ότι ουδείς φοιτητής εκλήθη να πει τη γνώμη του για όσα προβλέπει ο νόμος για φοιτητές», πρόσθεσε.

Όπως σημείωσε κ. Ρέμελης, η συνεδρίαση των πρυτάνεων γίνεται παρουσία συνταγματολόγων και γίνεται μία γενική αποτίμηση της κατάστασης. «Διαφαίνεται ότι οι πρώτες κρίσιμες αποφάσεις αφορούνστην οργάνωση της Επιτροπής για την εκλογή των μελών του Συμβουλίου», είπε ο κ. Ρέμελης.

«Μέσα από την εφαρμογή των διατάξεων πιστεύουμε ότι θα αναδειχθούν τα προβλήματά τους», πρόσθεσε.

«Αναφορικά με το θέμα του κοσμήτορα έχω να παρατηρήσω ότι ένας μη εκλεγμένος θα καθορίσει την τύχη των τμημάτων», είπε ο κ. Ρέμελης. «Όταν εκδοθεί η πρώτη πράξη η διαπιστωτική που στην ουσία είναι σύσταση οργανωτικής επιτροπής, μετά απ΄ αυτή και μέσα σε 60 ημέρες θα μπορεί να προσβληθεί. Αμφιβάλω αν θα υπάρξει σχετικά ενιαία στάση», κατέληξε.

«Είναι δύσκολα διαχειρίσιμη η κατάσταση», είπε από την πλευρά του ο πρύτανης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Τρ. Αλμπάνης. «Πάει να χαθεί ο έλεγχος, εμείς θέλουμε να διαχειριστούμε την ομαλή λειτουργία των ΑΕΙ, όμως η κατάσταση είναι δύσκολη», πρόσθεσε.

Για την έκκληση για ανοικτά πανεπιστήμια της υπουργού Παιδείας κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου, ο κ. Αλμπάνης είπε ότι την ίδια έκκληση έχουμε απευθύνει και εμείς. «Ωστόσο πρέπει να τονίσω την ελλιπή χρηματοδότηση», παρατήρησε.

Η Σύνοδος πρυτάνεων αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά, σήμερα, το απόγευμα
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=417552

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #275 on: September 02, 2011, 23:42:43 pm »

Quote from: i_am_batman on September 02, 2011, 18:49:07 pm
.......

όλα αυτά που ειπώθηκαν

1. η ειρωνία δεν ηταν για σενα προσωπικά. γάμα τώρα το σκηνικό ήταν 4 το χάραμα.

2. Μ'αυτό που λες οτι δε θα πρέπει να μπαίνει φραγμός στην έκφραση κανενός συμφωνώ απόλυτα. Απο την άλλη (εγώ) διαφωνώ κάθετα ότι κάθε έκφραση είναι και τένχη. Πάντως εν δυνάμει καλλιτέχνες είναι όλοι. Όταν όμως εκθέτεις κάτι στο κοινό ασφαλώς και πρέπει, όχι να απολογηθείς αλλά έχεις και έναν λόγο που το δημοσιεύεις. Αν δεν το δέχεσαι αυτό τότε δε δέχεσαι και την κριτική του περιεχομένου ενός έργου. Δομικά το diy δεν έχει τίποτα να ζηλέψει όντως απο το αντίστοιχο μη diy. Με τα νέα μέσα μπορείς οντως να κάνεις πολλά πράγματα μόνος σου. Μπορείς με σχετικά λίγα λεφτά να κάνεις ένα πολύ καλό στούντιο στο σπίτι και να γράφεις και ντολμπι σαραουντ.  Cheesy

3. Πρώτη μούρη σημαίνει ότι θα μπορούσαν οντως να είναι απο την άλλη πλευρά και να παίζουν στο μπλοκ 33 που λες και λοιπά, αλλά δεν είναι. Με άλλα λόγια είναι ταλαντούχες μπάντες. Ειναι diy απο επιλογή. Υπάρχουν και diy από ανάγκη.  Τώρα να σου πω μπαντες που δε γρατζουνάνε και παίζουν παππάδες; εχει νόημα;

4. Πολιτικός αυτισμός. Το να κολλάς τόσο πολύ, να το παρουσιάζεις σαν το σουπερ γουαου εναλλακτικό και ριζοσπαστικό (όχι εσύ, γενικα) κτλ και οτι δεν ειναι diy είναι εμπόρευμα, σκουπίδι των αφεντικων κτλ. Η πολιτική ... καθαροτητα που ακούγεται κτλ.

5. χαίρομαι που υπάρχει αυτό το κείμενο αν και είναι απο ατομικό και όχι συλλογικό φορέα. Δεν εννοούσα βέβαια τέτοιου είδους κριτική. Μια κριτική για την diy ποιητική έκφραση ας πούμε ψάχνω.

6. αμα τύχει μπορεί να τα πούμε απο κοντά καμιά μέρα στην κατάληψη. αμα δεν πέσει το αεροπλάνο μου..  :'(

bay bay timy.
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #276 on: September 03, 2011, 00:06:52 am »

Μου φαίνεται ή μήπως βγάζουν πάλι την ουρά τους απ έξω??
Γιατί δεν μπορούμε μία φορά να διδαχθούμε από τα λάθη μας?

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #277 on: September 03, 2011, 13:53:23 pm »

Quote from: cecs
Κι εγώ ήμουν χρόνια παρούσα στις πολιτικές διαδικασίες του Συλλόγου και αγωνίστηκα με συμφοιτητές μου και δεν ήμουν κομματόσκυλο και ξέρω και πάαααρα πολλά άλλα παιδιά που δεν ήταν!!!Αρνούμαι λοιπόν αυτήν την ταμπέλα.Εκτός και αν τα πράγματα σήμερα (μετά από 2-3 χρόνια) έχουν αλλάξει τόσο πολύ πια που τώρα έγιναν όλοι έτσι.Δεν νομίζω.....
Ο εχθρός σας ο πραγματικός βρίσκεται αλλού,ο εαυτός σας είναι!Τουλάχιστον κάποιοι άλλοι κατεβαίνουν στη ΓΣ,συμμετέχουν,λένε τη γνώμη τους και εκφράζονται.Το να θέλεις να κατέβεις σε μια πολιτική διαδικασία μόνο και μόνο για να κρατήσεις με μια ψήφο σου της τελευταίας στιγμής (γιατί βλέπεις δεν μπορείς να στρώσεις τον κwλο σου 5 ώρες στη συνέλευση) τη σχολίτσα σου ανοιχτή είναι τουλάχιστον μίζερο.
Χαίρεστε πολύ αν καταφέρετε να κρατήσετε τη σχολή ανοιχτή για να καταφέρετε να δώσετε την εξεταστική και να πάρετε το πτυχίο και να βγείτε....μηχανικοί!!Χαχαχαχαχαχα!
Κι εγώ χάρηκα.Για 2 μήνες χαιρόμουν.Στους 6 μήνες άρχισα να υποψιάζομαι.Στους 8 κατέληξα να ξαναβρίζω αυτή τη χώρα-κυβέρνηση-πολιτικό σύστημα μπ....ο (μπάχαλο εννοούσα,όχι κάτι άλλο,προς Θεού! )
Και τώρα,βαρέθηκα να ανέχομαι τόσα χρόνια αυτόν τον εξευτελισμό της παιδείας μας,βαρέθηκα να νιώθω ότι μας πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων.Ούτε το δίπλωμά μας ως Master δεν αναγνώρισαν!Bachelorάκι έχουμε,σαν τους 3ετείς μηχανικούς του εξωτερικού....Εγώ βέβαια θα πάω για διδακτορικό στην Ελβετία και εκεί (τι παράδοξο! ) μου το αναγνωρίζουν ως μάστερ...Στη χώρα μου πάλι όχι...Αυτά δεν σας πειράζουν όμως ε;;;Το ότι οι φοιτητές πετιούνται έξω από όλες τις διαδικασίες δεν σας πειράζει ε;Εκεί εξαντλείται το ενδιαφέρον.Στο να μείνει η σχολή ανοιχτή....Μεγάλη μιζέρια ρε παιδιά....20-25 χρονών είμαστε!Όχι γέροι του καναπέ!Αν μη τι άλλο,μην ψηφίσετε υπέρ της κατάληψης,προς θεού!Δεν λέω αυτό.Αλλά κατεβείτε και συζητήστε,συμμετέχετε στις διαδικασίες,ξεκουνηθείτε από τον μικρόκοσμό σας,αντιπροτείνετε κάτι,γίνετε ενεργοί!Ο φοιτητής δεν είναι μόνο διάβασμα και καφές.............................

ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ, ΓΚΟΥΧΟΥ, γιατι ολοι οσοι στηριζετε καταληψη και αγωνα (δεκτο και μπραβο σας), θεωρειτε δεδομενο οτι μετα το πτυχιο θα βγουμε ΟΛΟΙ αμεσως στην ελληνικη αγορα εργασιας. Το γεγονος οτι ο αλλος θελει πτυχιο για να κανει ενα μεταπτυχιακο-διδακτορικο στο εξωτερικο, η να βρει δουλεια σε αλλη χωρα οποτε και δεν τον ενδιαφερει να "παλεψει" το οτιδηποτε μαζι με τους συναδελφους του, δεν υπαρχει σαν ενδεχομενο. Το λεω γιατι πλεον αυτοι που θα ακολουθησουν το συγκεκριμενο μοντελο παιζει και να ειναι περισσοτεροι απο τους υπολοιπους που θα ψαξουν δουλεια στην Ελλαδα....

Quote from: cecs
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Δηλαδη, την Δευτερα αν παω σχολη θα εχει κανονικα εξετασεις???? 

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME
Το ότι γενικά η φάση Μαν είναι για οικονομική ενίσχυση δεν σου πέρασε απ' το μυαλό έτσι;
Στο τελευταιο παρτυ που πηγα στο αστεροσκοπειο, μεχρι και χαιμαλια πουλουσαν (μαζι με σουβλακια και μπυρες). Μεταξυ σοβαρου και αστειου και επειδη κι εγω ξερω κατι λιγα απο μεσα (παρτυ που φευγουν 3.000 μπυρες) η φαση ειναι κερδοφορος. Αρκετα, θα ελεγα Cheesy Cheesy .

Ερχεται μια μερα...
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #278 on: September 03, 2011, 14:02:12 pm »

Quote from: ACE on September 03, 2011, 13:53:23 pm

ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ, ΓΚΟΥΧΟΥ, γιατι ολοι οσοι στηριζετε καταληψη και αγωνα (δεκτο και μπραβο σας), θεωρειτε δεδομενο οτι μετα το πτυχιο θα βγουμε ΟΛΟΙ αμεσως στην ελληνικη αγορα εργασιας. Το γεγονος οτι ο αλλος θελει πτυχιο για να κανει ενα μεταπτυχιακο-διδακτορικο στο εξωτερικο, η να βρει δουλεια σε αλλη χωρα οποτε και δεν τον ενδιαφερει να "παλεψει" το οτιδηποτε μαζι με τους συναδελφους του, δεν υπαρχει σαν ενδεχομενο. Το λεω γιατι πλεον αυτοι που θα ακολουθησουν το συγκεκριμενο μοντελο παιζει και να ειναι περισσοτεροι απο τους υπολοιπους που θα ψαξουν δουλεια στην Ελλαδα....

οχι πως αποτελει επιχείρημα αυτό που θα πω υπέρ των καταλήψεων, αλλα νομιζεις οτι στο εξωτερικό οι εργατες δεν απεργούν και όλα ειναι τελεια?

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #279 on: September 03, 2011, 14:06:58 pm »

Quote from: ACE on September 03, 2011, 13:53:23 pm
Στο τελευταιο παρτυ που πηγα στο αστεροσκοπειο, μεχρι και χαιμαλια πουλουσαν (μαζι με σουβλακια και μπυρες). Μεταξυ σοβαρου και αστειου και επειδη κι εγω ξερω κατι λιγα απο μεσα (παρτυ που φευγουν 3.000 μπυρες) η φαση ειναι κερδοφορος. Αρκετα, θα ελεγα Cheesy Cheesy .
Ναι, και επειδή εγώ είμαι... αρκετά πιο μέσα απ'ότι εσύ, ακόμα να δω τα 50 ευρώ που μου χρωστούσε η συντονιστική από το 2007. Μάλλον τα φάγανε σε διακοπές στο μπαλί οι φοιτητοπατέρες...

Αυτά για να μην λέμε ότι αηδίες θέλουμε. Από βραδιές ολόκληρες βγαίνουν 50-100-150 ευρώ όταν μόνο τα δικηγορικά ενός συναγωνιστή που θα πιάσουν με σκευωρία οι μπάτσοι ανέρχεται σε χιλιάρικο και βάλε.

Και επίσης κάπως πρέπει να βγαίνουν τα λεφτά για τις μπογιές, τα στράτσα, τα φυλλάδια, τα πλαίσια που εκτυπώνονται, για τις πανελλαδικές πορείες(ξέρεις υπάρχουν πολλοί στην κατάληψη που δεν έχουν να δώσουν 30 ευρώ για πάνε-γύρνα μέχρι την αθήνα, και στις προηγούμενες καταλήψεις κάπως τα μπαλώναμε). Επίσης για καταλήψεις διαρκείας χρειάζονται και λουκέτα που θα τα σπάνε κάθε 2 μέρες οι καθηγητές,και εδώ ΔΕΝ σε τρολλάρω, αλυσίδες και όλα τα λοιπά που δεν είναι και τζάμπα.

Το ταμείο βγαίνει ΠΟΛΥ μείον γενικά σε μεγάλες καταλήψεις. Όσο μεγάλα πάρτυ και να κάνεις, πάλι πρέπει να βγούνε και άλλα λεφτά. Γι'αυτό και το 2007 κυκλοφορούσε το κράνος μετά την ΓΣ προς ενίσχυση της κατάληψης.

YARRRRRRRRRRRRRR
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #280 on: September 03, 2011, 14:22:54 pm »

Να ξεκαθαρισω οτι δεν μιλαω μονο για τις δρασεις του συλλογου. Αυτοι που κανουν (ωραιοτατα) παρτυ και συναυλιες που βουλιαζουν απο κοσμο καθε Παρασκευη στο φουαγιε ποιοι ειναι ????

Ποσες μπυρες φευγουν στο παρτυ του σταθμου??? Να πουμε 1500? Επι ας πουμε μισο ευρω κερδος το κουτακι, εχεις  700-800 μονο απο τις μπυρες.
Για τα δικηγορικα που λες, ετσι οπως το θετεις θα νομιζε κανεις οτι αν τριημερο συλλαμβανεται και καποιος. Περυσι στο τελος της χρονιας, παρτυ στο αστεροσκοπειο και στα γρασιδια γινονταν Παρασκευη-Σαββατο. Εκει δεν βγηκαν φραγκα??? Και δεν σου την λεω για αυτο, καλως βγηκαν φραγκα απλα με ενοχλει το κλαψουρισμα, δεν εχουμε λεφτα κι ετσι.....

νομιζεις οτι στο εξωτερικό οι εργατες δεν απεργούν και όλα ειναι τελεια?
Δεν εγραψα αυτο. Εγραψα, με την προυποθεση οτι καποιος δεν θελει να μπει στην ελληνικη αγορα εργασιας με το που τελειωσει, γιατι τον καλουν να παλεψει με τους χ,ψ τροπους παλης, συνηθως με το επιχειρημα οτι οι Ελληνες εργοδοτες θα τον γαμησουν οταν παρει πτυχιο επικαλουμενοι μαλιστα και την προσωπικη εμπειρια (που δεν την αμφισβητω).

Ερχεται μια μερα...
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #281 on: September 03, 2011, 15:13:09 pm »

Τα πάρτυ τα κάνουν διάφορες συλλογικότητες.
Είτε για την οικονομική ενίσχυση της ίδιας της συλλογικότητας είτε για ενίσχυση άλλων,όπως πχ ταμείο πολιτικών κρατούμενων.
Οταν γίνονται συλλήψεις το κράτος βάζει εγγύηση κάποιο ποσό,για να μπορέσει ο συλληφθέντας να μην είναι στην φυλακή μέχρι το δικαστήριο.
Και οι εγγυήσεις ξεκινούν από τα 1000€ και ανεβαίνει όσο θέλουν
δες αυτό:http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1316982
αλλά τελικά κάναν έφεση και κατέβηκε στα 15000.
Σκέψου για τι ποσά μιλάμε.

άλλα παραδείγματα:
στην εκκένωση της κατάληψης πικπα:
κατηγορήθηκαν με κακουργηματικές πράξεις (με συνολική εγγύηση 40.000 ευρώ) και αλλοι δύο με πλημμελήματα (με συνολικό ποσό εγγυήσεων 6.000 ευρώ)

στην εισβολή των μπάτσων στο στέκι ρεσάλτο το δεκέβρη του 09:Το συνολικό χρηματικό ποσό των εγγυήσεων ανέρχεται στα 51.000 ευρό.

και στις πορείες όπως πχ στην 48ωρη απεργία στο σύνταγμα κτλ κτλ

Ολα αυτά τα λεφτά πρέπει να υπάρχουν για τέτοιες περιπτώσεις γιατί πρέπει να τα δώσεις σε κάποια προθεσμία.
Και σε όλα αυτά βγάλε ότι έξοδα μπορείς να έχεις..
πχ τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό γενικά, πολλοί τον νοικιάζουν..
« Last Edit: September 03, 2011, 15:27:40 pm by inco » Logged

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
jimmakos
Guest
« Reply #282 on: September 03, 2011, 15:30:05 pm »

Quote from: ACE
Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME
Το ότι γενικά η φάση Μαν είναι για οικονομική ενίσχυση δεν σου πέρασε απ' το μυαλό έτσι;
Τι δουλειά έχει το πάρτυ στο αστεροσκοπείο πέρσι και τι δουλειά έχουν αυτοί που το οργάνωσαν με την συντονιστική του συλλόγου;
edit: Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάθε πάρτυ ειδικά τα ρεμπέτικα στο τρίγωνο είναι τόσο κερδοφόρα;
Σε λίγο θα μας πεις ότι μας πληρώνει και ο Σόρος

« Last Edit: September 03, 2011, 15:35:11 pm by Jimmakos - DNT GO HOME » Logged
jimmakos
Guest
« Reply #283 on: September 03, 2011, 16:00:30 pm »

Ανακοίνωση του Συντονιστικού Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων
Αθήνας (1 Σεπτέμβρη 2011)

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!

Βρισκόμαστε εδώ, τη στιγμή που πάνω από 150 σχολές σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και καταλήψεις. Βρισκόμαστε εδώ, δείχνοντας ότι η κυβέρνηση και οι συνεργάτες της, ΝΔ και ΛΑΟΣ, όπως και το μαύρο μέτωπο ΕΕ και ΔΝΤ, ήταν γελασμένοι που νόμιζαν ότι μας βρήκαν απροετοίμαστους. Βρισκόμαστε εδώ, μαζί με όλο τον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό, και δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε για την ανατροπή του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αντιλαϊκή πολιτική. Βρισκόμαστε εδώ, δείχνοντας ότι η συναίνεση των κομμάτων εξουσίας, αυτών που οδήγησαν το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση, δεν εκφράζει την κοινωνική πλειοψηφία, που εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκεται στους δρόμους και τις πλατείες.

Στις 24 Αυγούστου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την αγαστή σύμπραξη της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ κήρυξε τον πόλεμο στη σπουδάζουσα νεολαία. Σε συνέχεια της προκλητικής της στάσης κατά τη διάρκεια της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος προχώρησε σε ένα ακόμα πρωτοφανές πραξικόπημα. Αξιοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ σε εκπαίδευση-εργασία-δημοκρατία και τις επιταγές του ΔΝΤ που θέλουν να φορτώσουν τα βάρη της κρίσης τους στο λαό, ενώ ταυτόχρονα δίνουν «αγώνα» για την αύξηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Παρά την κάθετη εναντίωση σύσσωμου του φοιτητικού κινήματος, και ολόκληρου του εκπαιδευτικού κινήματος, προσπαθεί να διαλύσει την δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, ψηφίζοντας το νέο νόμο πλαίσιο, , μέσα στο καλοκαίρι. θέλοντας να εκμεταλλευτεί την απουσία των φοιτητών λόγω των εξεταστικών.

Για εμάς αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σε καμία περίπτωση τη συναίνεση του λαού. Δε μπορεί η λυκοσυμμαχία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που έχει οδηγήσει το λαό στη χρεοκοπία, να ορίζει τον τρόπο που θα σπουδάζουμε και θα δουλεύουμε, δεν μπορούν οι καλοπληρωμένοι υπόδουλοι του σάπιου συστήματος να αποφασίζουν για το μέλλον μας. Τώρα είναι ώρα για αγώνες, για συνελεύσεις και καταλήψεις διαρκείας μέχρι τη νίκη. Αυτή τη στιγμή η νεολαία αποφασίζει για το παρόν και το μέλλον της, το φοιτητικό κίνημα που τόσα χρόνια δε γονάτισε ποτέ, θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Δεν συναινούμε. Δεν υποχωρούμε. Δεν τρομοκρατούμαστε. Θα νικήσουμε!!!

Απαιτούμε:
Ανατροπή του νόμου-εκτρώματος ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Καμία σκέψη για εφαρμογή του.
Ανατροπή του Μνημονίου, της κυβέρνησης. ΠΑΣΟΚ και κάθε άλλης που θα συνεχίζει τον πόλεμο ενάντια μας. Ανυπακοή στις κατευθύνσεις ΕΕ-ΔΝΤ σε εργασία, εκπαίδευση, δημοκρατία. Έξω η τρόικα
Κατάργηση των Κολλεγίων και κάθε μορφής ιδιωτικής εκπαίδευσης.Ανατροπή του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων. Όχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του συντάγματος.Απόσυρση των νόμων για Αξιολόγηση, ΙΔΒΕ, ΔΟΑΤΑΠ.
Να καταργηθεί το επαίσχυντο Σύμφωνο πρώτης Απασχόλησης για τη νεολαία που ορίζει πρώτο μισθό τα 592€
Ανατροπή της εγκυκλίου για την περικοπή των συγγραμμάτων. Καμία μείωση των φοιτητικών παροχών.
Καμία σκέψη για δύο κύκλους σπουδών, για bachelor και master και την εισαγωγή πιστωτικών μονάδων (credits)
Κάτω τα χέρια από το άσυλο, απαιτούμε την πλήρη κατοχύρωσή του, το άσυλο ανήκει σε όλο το λαό. Όχι στην ποινικοποίηση των συλλογικών αγώνων και των μαχητικών πρακτικών του φοιτητικού κινήματος.
Να μην εφαρμοστούν οι αποφάσεις Μπολώνια, Πράγα, Βερολίνο, Λονδίνο. Να γινεί η Ελλάδα ο σπασμένος κρίκος του Κοινού Ευρωπαικού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης
Καμία επιβολή ενοικίου στις φοιτητικές εστίες.
Άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων από φοιτητικές και εργατικές κινητοποιήσεις. Κάτω ο τρομονόμος.

Διεκδικούμε:
Ένα ενιαίο και αδιάσπαστο πτυχίο ανά γνωστικό αντικείμενο με όλα τα επαγγελματικά και εργασιακά δικαιώματα σε αυτό. Όχι σε ειδικεύσεις, διασπάσεις, κατατμήσεις.
Ανθρώπινοι ρυθμοί σπουδών.Δωρεάν σίτιση, στέγαση, συγγράμματα και συγκοινωνίες για όλους. Αύξηση των δαπανών για όλες τις φοιτητικές παροχές.
Κατάργηση κάθε μορφής ελαστικής απασχόλησης σε δημόσιο, ιδιωτικό τομέα. Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Λιγότερη δουλειά, δουλειά για όλους. Πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους. Μείωση του ορίου συνταξιοδότησης. Γενναία αύξηση των συντάξεων και των μισθών. Γενναία μείωση της εργατικής εισφοράς για την ασφάλιση.
Δεν πληρώνουμε το χρέος τους. Λεφτά για την Παιδεία, την Υγεία, τις κοινωνικές παροχές, όχι για τις τράπεζες και τους επιχειρηματίες

Αποφασίζουμε:
Νέο Γύρο Συνελεύσεων και Καταλήψεων σε όλες τις σχολές. Καλούμε όλους τους φοιτητές σε όλη την Ελλάδα να συνεχίσουν με συνελεύσεις- καταλήψεις- διαδηλώσεις
Πορεία το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη από τα Προπύλαια στο Σύνταγμα και στήριξη της νέας έναρξης του κινήματος των πλατειών. Ο αγώνας μας είναι κοινός. Όλη η πλατεία μια σχολή, κάθε σχολή και μια πλατεία.
Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ. Πανελλαδική εμφάνιση του φοιτητικού κινήματος μαζί με τον υπόλοιπο αγωνιζόμενο λαό.
Πανεκπαιδευτική διαδήλωση στην Αθήνα την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη
Ανασυγκρότηση, βελτίωση και διεύρυνση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων πάνω στις Γενικές Συνελεύσεις. Καλούμε τους Φοιτητικούς Συλλόγους και τις Συντονιστικές Επιτροπές Κατάληψης να συζητήσουν για τη δημοκρατική ανασύγκροτηση του Οργάνου.
Καλούμε σε διοργάνωση εξώστρεφων δράσεων ενημέρωσης και στη δημιουργία κέντρων αγώνα του Φοιτητικού Κινήματος
The Stig

Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά...

View Profile WWW
Re: Στην επόμενη ΓΣ 06/09/11 θα κατέβει παλι ανεξάρτητο πλαίσιο
« Reply #284 on: September 03, 2011, 16:03:14 pm »

Ρε άντε γεια που θα μας φιμώσεις κιόλας. Να κλειδωθεί για να πηγαίνετε να χαλάτε τα υπόλοιπα σοβαρά τόπικ.

Εγώ προτείνω να κλείνουν οι servers του thmmy.gr σε τέτοιους καιρούς γιατί κινητοποιούν αντικαταληψίες (ακριβώς αντίθετο με indymedia). Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο εμείς τα τελευταία χρόνια βγάζουμε καρκίνο προκειμένου να παρθεί μια σωστή απόφαση στη συνέλευση.

http://www.youtube.com/watch?v=_nK8DoV8FJE

Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους... Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους.
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 25 Go Up Print
Jump to: