• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 06:17:50 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 06:17:50 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 5
Guests: 103
Total: 108
Yamal
pipitsenko
Geoth
cremidhs
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25 Go Down Print
Author Topic: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8  (Read 50034 times)
giannhs12
Θαμώνας

be the change you wanna see !!!!

View Profile
Re: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
« Reply #120 on: August 31, 2011, 03:06:46 am »

Quote from: Godhatesusall on August 31, 2011, 02:31:37 am
Quote from: giannhs12 on August 31, 2011, 01:08:25 am
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η εΕΛΛΑΔΑ ειναι η μονη χωρα με πολιτικεσ παραταξεισ μεσα στα πανεπιστημια ............ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΔΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Θα σου διηγηθώ μια ιστορία για τον φοιτητικό συνδικαλισμό στην Αγγλία

Στις εκλογές λοιπόν ενός reputable πανεπιστημίου στην σκοτία, οι επιλογές ήταν ανάμεσα σε έναν τύπο ντυμένο κλόουν που έλεγε τις αντίστοιχες μπούρδες και έναν ακόμη που...γαμώ ξέχασα πω ήτανε... Α ναι, θυμήθηκα. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. Και δεν ήταν η εξαίρεση αυτή. Οι φοιτητές είχαν "καταλάβει" ότι ήταν κοροϊδία ο φοιτητικό συνδικαλισμός μιας και δεν είχε καμία δύναμη και έτσι είχαν συννεοηθεί μεταξύ τους να ψηφίσουνε τον κλόουν για πλάκα.

Όποιος έχει λίγη εμπειρία από τα πανεπιστήμια του εξωτερικού μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι πέραν των διαδικαστικών θεμάτων, οι φοιτητές δεν έχουν κανέναν λόγο πουθενά.

Εσύ μπορείς να το θεωρείς καλό πράμα αυτό. Εξάλλου η δημοκρατία σου φαντάζομαι εξαντλείται "στο δεν έχεις το δικαίωμα φασίστα να κάνεις κατάληψη" , ενώ προφανώς η "δημοκρατία σου" δεν περιλαμβάνει μέσα το δικαίωμά μου στο να ζω μια αξιοπρεπή ζωή.
νομιζω με αδικεισ με αυτα που λεσ..................απλα πιστευω οτι οι φοιτητικεσ παραταξεισ δε ενδιαφεροντια για το φοιτητη και για τη βελτιωση των σπουδων του ...........κινουνται απο εξωγενεισ παραγοντεσ και ειναι αρκετα πορωμενοι.............απο αυτα που ειδα στη συνελευση σημερα (φασαρια απ ολο σχεδον το ακροατηριο οταν καποιοσ ομιλητησ επαιρνε το λογο ακομα και το ιδιο το προεδρειο μιλοθσε ολη την ωρα και δε εδινε κααν σημασια στουσ ομιλητεσ, πολυ τσαμπουκα και μαγκια απ τα κομματα απεναντι στουσ ομιλητεσ του ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ οι οποιοι εχουν το δικαιωμα να μη θελουν καταληψη για τουσ δικουσ τουσ λογουσ) 1 χρονο εχω περασει στη σχολη και τα κομματα πραγματικα με εχουν αηδιασει` Sad Sad στισ εγγραφεσ περιμενουν ολοι σαν τα κορακια και ανταγωνιζονται στο ποιοσ θα ψαρεψει περισσοτερουσ πρωτοετεισ ,μετα οι καλοι κνιτεσ ερχονται σε καθε διαλειμμα και μασ λενε για την κατασταση στη κοινωνια (οπωσ παντα τουσ βολευει αυτουσ) , οι πασπιτεσ οι φλωροι δε παταν στισ συνελευσεισ αλλλα λεφτα για party εχουν να δωσουν και να στελνουν μηνυματα πριν την εξεταστικη για να δουν αν θελουμε σημειωσεισ...καλα για τουσ ταχα μου αριστερουσ ΕΑΑΚΙΤΕΣ ειδα ποσο αριστεροι ειναι με αυτα που ειδα σημερα και γιναν ενα με τη ΠΑΣΠ..................
αν εχω καπου αδικο σε παρακαλω πεσ μου τη αποψη σου.......................ΚΑΙ ναι ξερω οτι οκει δε πειραζει για ορισμενουσ μασ να χασουμε 1,2 ,3 μθηματα ακομα και ολη τη εξεταστικη αλλα οχι δε σου δινει κανεισ το δικαιωμα να μην αφηνεισ τελειοφοιτουσ να τελειωσουν τισ σπουδεσ τουσ............
theoxan
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #121 on: August 31, 2011, 03:07:09 am »

Quote from: djifos on August 31, 2011, 03:04:20 am
Quote from: theoxan on August 31, 2011, 02:58:20 am
Quote from: djifos on August 31, 2011, 02:51:58 am
Quote from: Godhatesusall on August 31, 2011, 02:49:01 am
Quote from: djifos on August 31, 2011, 02:36:31 am
Quote from: Godhatesusall on August 31, 2011, 02:23:14 am
Quote from: djifos on August 31, 2011, 00:41:17 am
[
Μην μου πεις οτι πας να αλλαξεις όλον τον κόσμο, κι εσυ κι οι ομοιδεάτες σου...απλούστατα δεν αλλάζει, ειναι ονειρο θερινης (ακομη για σημερα μονο) νυχτός..

Έτσι έλεγε και ο τσάρος. και μετά τον κρεμάσανε

και ειδαμε όοολοι μαζι μετα, τι μεγαλη προκοπή είχε ο κόσμος.. Τέτοια προκοπή που γκρεμίστηκε συθεμελα τελικα και τωρα προσπαθει ακομη να ανασυνταχθει απο τα συντριμμια του

Για πολλά μπορείς να κατηγορήσεις τον υπαρκτό, αλλά ένα πράμα που έκανε ακόμη και αυτή η τόσο στρεβλη εφαρμογή του σοσιαλισμού ήταν

ΚΑΝΕΝΑΣ άστεγος, ΚΑΝΕΝΑΣ άνεργος, ΚΑΝΕΝΑΣ πεινασμένος μετά το 1930 περίπου. Και να σκεφτείς ότι το 1917 η χώρα ήταν σε μεσαιωνική -κυριολεκτικά- κατάσταση.

Ο κεντρικός σχεδιασμός κατάφερνε να αυξάνει την παραγωγή ανά τομέα 500 και 600% κάθε 5ετία. και μέχρι να πεις "αλεύρι" η ΕΣΣΔ από τελευταία τρύπα του ζουρνά που ήταν επί τσάρου έγινε παγκόσμια υπερδύναμη.

Για να μην λέμε και ότι θέλουμε δηλαδή.

βεβαια....και μεσα σε αυτο το ανθηρο και ειδυλλιακο τοπιο που παρουσιαζεις εγινε και μια εκκαθαριση μερικων εκατομμυρίων από τον πληθυσμό και αλλεπάλληλες εξορίες στη Σιβηρία..
Μη λέμε μόνο αυτά που μας συμφέρουν.

Ενώ την ίδια περίοδο το καπιταλιστικό σύστημα δεν έκανε γενοκτονίες σε γουατεμάλα, βιετναμ, και χιλή.

Ειναι αλλο να ξεκινας πολεμο με αλλα κρατη (και αυτο φυσικα δεν εξαιρει τα κομμουνιστικα καθεστωτα, βλεπε πολεμο με Αφγανισταν) και αλλο να σκοτωνεις εκατομμυρια πολιτες μεσα στο ιδιο το κρατος σου επειδη σου πανε κοντρα..

Δεν διαφωνώ με αυτό που λές. Αυτό ακριβώς εννοώ. Και αυτό ακριβώς έγινε σε χιλή, γουατεμάλα,ελλάδα, κούρδους του ιρακ, παλαιστίνη με συναινεση αμερικής και ευρώπης. Μάθε μισό γραμμάριο ιστορία.
« Last Edit: August 31, 2011, 03:10:41 am by theoxan » Logged

http://negra-oveja.blogspot.com/
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #122 on: August 31, 2011, 03:07:55 am »

Νομίζω ξεφύγαμε...  Tongue
Υπάρχει και πίνακας

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

sakisD
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #123 on: August 31, 2011, 03:10:17 am »

Quote from: i_am_batman on August 31, 2011, 02:58:06 am
Λίγες σκόρπιες σκέψεις για τον (άγνωστο) σάκη..

Όταν ακούς φοιτητές που ψήφιζαν κατάληψη το 6 να μιλάνε, βγάζουν τόση κούραση και απογοήτευση που νομίζεις ότι είναι 100 χρονών, ζήσανε κατοχή, Δεκεμβριανά, χούντα, αντρέα παπαντρέου και τα λοιπά. Συνάδελφε και εγώ ψήφισα κατάληψη και..... Αφορίζουν κάθε είδους πολιτικό λόγο, συσχετισμό και αγώνα και αναλύουν την κοινωνική πραγματικότητα με βεβαιότητα αυθεντίας. Όταν δε τους προτρέψεις να αρθρώσουν λόγο σου λέει τι είμαι εγώ ρε φίλε, καμιά πρωτοπορεία να καθοδηγώ;

Αυτές είναι λίγες σάκη μου, όχι οι δικές σου!
Φίλε Batman πράγματι το πιο έντονο συναίσθημα που νιώθω πλέον για τις συνελεύσεις είναι απογοήτευση.Φαίνεται νομίζω από αυτά που έγραψα πριν το γιατί. Ακόμα νομίζω ότι από τα λεγόμενα μου γίνεται κατανοητό ότι σε καμία περίπτωση δεν αφορίζω τον πολιτικό λόγο κανενός αρκεί αυτός να προέρχεται από τον ίδιο και όχι να είναι αποτέλεσμα ιδεολογικής χειραγώγησης.Τέλος όσον αφορά την έκταση του post όντως έχεις δίκιο ξέφυγα αρκετά.Απλά θα έπρεπε να γράψω πολλές σκέψεις για τα τεκταινομενα.. Wink
djifos
Guest
« Reply #124 on: August 31, 2011, 03:10:52 am »

Quote from: theoxan on August 31, 2011, 03:07:09 am
[
Μην μου πεις οτι πας να αλλαξεις όλον τον κόσμο, κι εσυ κι οι ομοιδεάτες σου...απλούστατα δεν αλλάζει, ειναι ονειρο θερινης (ακομη για σημερα μονο) νυχτός..

και ειδαμε όοολοι μαζι μετα, τι μεγαλη προκοπή είχε ο κόσμος.. Τέτοια προκοπή που γκρεμίστηκε συθεμελα τελικα και τωρα προσπαθει ακομη να ανασυνταχθει απο τα συντριμμια του

Για πολλά μπορείς να κατηγορήσεις τον υπαρκτό, αλλά ένα πράμα που έκανε ακόμη και αυτή η τόσο στρεβλη εφαρμογή του σοσιαλισμού ήταν

ΚΑΝΕΝΑΣ άστεγος, ΚΑΝΕΝΑΣ άνεργος, ΚΑΝΕΝΑΣ πεινασμένος μετά το 1930 περίπου. Και να σκεφτείς ότι το 1917 η χώρα ήταν σε μεσαιωνική -κυριολεκτικά- κατάσταση.

Ο κεντρικός σχεδιασμός κατάφερνε να αυξάνει την παραγωγή ανά τομέα 500 και 600% κάθε 5ετία. και μέχρι να πεις "αλεύρι" η ΕΣΣΔ από τελευταία τρύπα του ζουρνά που ήταν επί τσάρου έγινε παγκόσμια υπερδύναμη.

βεβαια....και μεσα σε αυτο το ανθηρο και ειδυλλιακο τοπιο που παρουσιαζεις εγινε και μια εκκαθαριση μερικων εκατομμυρίων από τον πληθυσμό και αλλεπάλληλες εξορίες στη Σιβηρία..

Ενώ την ίδια περίοδο το καπιταλιστικό σύστημα δεν έκανε γενοκτονίες σε γουατεμάλα, βιετναμ, και χιλή.

Ειναι αλλο να ξεκινας πολεμο με αλλα κρατη (και αυτο φυσικα δεν εξαιρει τα κομμουνιστικα καθεστωτα, βλεπε πολεμο με Αφγανισταν) και αλλο να σκοτωνεις εκατομμυρια πολιτες μεσα στο ιδιο το κρατος σου επειδη σου πανε κοντρα..

Δεν διαφωνώ με αυτό που λές. Αυτό ακριβώς εννοώ. Και αυτό ακριβώς έγινε σε χιλή, γουατεμάλα και ελλάδα με συναινεση αμερικής και ευρώπης. Μάθε μισό γραμμάριο ιστορία.

Τώρα γιατι το μπασταρδεύεις το θέμα και κάνεις και έμμεσους χαρακτηρισμούς; Μην προσπαθείς να ρίξεις απλώς στάχτη στα μάτια, η ιστορία έχει γραφτεί και την ξέρουμε όλοι πολύ καλά..
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #125 on: August 31, 2011, 03:12:48 am »

Quote from: giannhs12 on August 31, 2011, 03:06:46 am
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η εΕΛΛΑΔΑ ειναι η μονη χωρα με πολιτικεσ παραταξεισ μεσα στα πανεπιστημια ............ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΔΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Στις εκλογές λοιπόν ενός reputable πανεπιστημίου στην σκοτία, οι επιλογές ήταν ανάμεσα σε έναν τύπο ντυμένο κλόουν που έλεγε τις αντίστοιχες μπούρδες και έναν ακόμη που...γαμώ ξέχασα πω ήτανε... Α ναι, θυμήθηκα. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. Και δεν ήταν η εξαίρεση αυτή. Οι φοιτητές είχαν "καταλάβει" ότι ήταν κοροϊδία ο φοιτητικό συνδικαλισμός μιας και δεν είχε καμία δύναμη και έτσι είχαν συννεοηθεί μεταξύ τους να ψηφίσουνε τον κλόουν για πλάκα.

Όποιος έχει λίγη εμπειρία από τα πανεπιστήμια του εξωτερικού μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι πέραν των διαδικαστικών θεμάτων, οι φοιτητές δεν έχουν κανέναν λόγο πουθενά.

Εσύ μπορείς να το θεωρείς καλό πράμα αυτό. Εξάλλου η δημοκρατία σου φαντάζομαι εξαντλείται "στο δεν έχεις το δικαίωμα φασίστα να κάνεις κατάληψη" , ενώ προφανώς η "δημοκρατία σου" δεν περιλαμβάνει μέσα το δικαίωμά μου στο να ζω μια αξιοπρεπή ζωή.
νομιζω με αδικεισ με αυτα που λεσ..................απλα πιστευω οτι οι φοιτητικεσ παραταξεισ δε ενδιαφεροντια για το φοιτητη και για τη βελτιωση των σπουδων του ...........κινουνται απο εξωγενεισ παραγοντεσ και ειναι αρκετα πορωμενοι.............απο αυτα που ειδα στη συνελευση σημερα (φασαρια απ ολο σχεδον το ακροατηριο οταν καποιοσ ομιλητησ επαιρνε το λογο ακομα και το ιδιο το προεδρειο μιλοθσε ολη την ωρα και δε εδινε κααν σημασια στουσ ομιλητεσ, πολυ τσαμπουκα και μαγκια απ τα κομματα απεναντι στουσ ομιλητεσ του ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ οι οποιοι εχουν το δικαιωμα να μη θελουν καταληψη για τουσ δικουσ τουσ λογουσ) 1 χρονο εχω περασει στη σχολη και τα κομματα πραγματικα με εχουν αηδιασει` Sad Sad στισ εγγραφεσ περιμενουν ολοι σαν τα κορακια και ανταγωνιζονται στο ποιοσ θα ψαρεψει περισσοτερουσ πρωτοετεισ ,μετα οι καλοι κνιτεσ ερχονται σε καθε διαλειμμα και μασ λενε για την κατασταση στη κοινωνια (οπωσ παντα τουσ βολευει αυτουσ) , οι πασπιτεσ οι φλωροι δε παταν στισ συνελευσεισ αλλλα λεφτα για party εχουν να δωσουν και να στελνουν μηνυματα πριν την εξεταστικη για να δουν αν θελουμε σημειωσεισ...καλα για τουσ ταχα μου αριστερουσ ΕΑΑΚΙΤΕΣ ειδα ποσο αριστεροι ειναι με αυτα που ειδα σημερα και γιναν ενα με τη ΠΑΣΠ..................
αν εχω καπου αδικο σε παρακαλω πεσ μου τη αποψη σου.......................ΚΑΙ ναι ξερω οτι οκει δε πειραζει για ορισμενουσ μασ να χασουμε 1,2 ,3 μθηματα ακομα και ολη τη εξεταστικη αλλα οχι δε σου δινει κανεισ το δικαιωμα να μην αφηνεισ τελειοφοιτουσ να τελειωσουν τισ σπουδεσ τουσ............

Γιάννη μου, ένα γίνονται οι άνθρωποι μόνο όταν κάνουν σεξ.
Τώρα αν εγώ είμαι χρυσαυγίτης και φάω φλασιά και ψηφίζω το πλαίσιο της πκσ αύριο μεθαύριο, δε φταίει η πκσ απαραίτητα.
Η αναφορά σε πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #126 on: August 31, 2011, 03:19:03 am »

giannhs12

το τελικό ς (σίγμα) στο πληκτρολόγιο είναι στη θέση του w (συνήθως)
please χρησιμοποίησέ το

giannhs12
Θαμώνας

View Profile
« Reply #127 on: August 31, 2011, 03:19:35 am »

Καποιος απ αυτουσ που ψηφισε καταληψη σημερα θα ηθελα να μου πει σε ποια σημεια διαφωνει με τα παρακατω
1) []7 χρονια πιστευω ειναι αρκετοσ καιροσ για να τελειωσεισ τη σχολη].......και μην ακουω μπουρδεσ οτι ο μ.ο. ειναι 7,5 και κατι τετοιεσ χαζεσ δικαιολογιεσ....κανενα δε κολακευει να λεει οτι τελειωσε τισ προπτυχιακεσ του σπουδεσ σε 7,5 χρονια.
2 αν δε μπορεισ να παρεισ τομεα στην ωρα του ο μονοσ υπευθυνοσ εισαι εσυ οχι  ο νομοσ πλαισιο
3) το τσμπουκα σασ να το δειχνετε αλλου.......αναφερομαι  σε εκεινο το ψηλο με το ραστα απ τουσ μηχανολογουσ και  στουσ   περισσοτερουσ απο το ακρωατηριο που οταν μιλουσε η κοπελα απ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ τησ εβαλε μια φωνη και αρχιζε να φωναζει σα χαζοσ...........ΑΚΟΜΗ οταν καποιοσ ρωτησε με ποιο δικαιωμα μπλοκαραν τισ εξετασεισ τη δευτερα ενα παιδι( απ τ ΕΑΑΚ απ οτι καταλαβα) απαντησε οτι "ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ"  και ολο το ακρωατηριο αρχισε να ζητοκραυγαζει και να τοΝ αποδοκιμαζει λεσ και ειπε κατι σοφο Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
4) ΕΧΩ δει να αλλαζουν ναρκωτικα μεσα στο πανεπιστημιο 2 φορεσ , το βραδυ δε μπορεισ να περασεισ απο μεσα γιατι φοβασαι , 3 φιλοι εχουν πεσει θυματα κλοπησ.......τι καλο κανει το ασυλο?????αλλο η παρεμβαση τησ αστυνομιασ και αλλο να κανουν κουμαντο οι μπατσοι και να βαραν με το ετσι θελω

πραγματικα θα ηθελα να ακουσω καποιον που ψηφισε καταληψη να μου πει σε ποια σημεια διαφωνει στα παραπανω..............
theoxan
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #128 on: August 31, 2011, 03:20:48 am »

Quote from: djifos on August 31, 2011, 03:10:52 am
[

Δεν διαφωνώ με αυτό που λές. Αυτό ακριβώς εννοώ. Και αυτό ακριβώς έγινε σε χιλή, γουατεμάλα και ελλάδα με συναινεση αμερικής και ευρώπης. Μάθε μισό γραμμάριο ιστορία.

Τώρα γιατι το μπασταρδεύεις το θέμα και κάνεις και έμμεσους χαρακτηρισμούς; Μην προσπαθείς να ρίξεις απλώς στάχτη στα μάτια, η ιστορία έχει γραφτεί και την ξέρουμε όλοι πολύ καλά..

Ώραια αναιρώ τον χαρακτηρισμό. Πείσε με ότι δεν έγιναν μαζικές γενοκτονίες αντιφρονούντων και αντιπάλων στα παραπάνω 5 παραδείγματα:

χιλή του πινοσέτ των αμερικάνων
γουατεμάλα του τάδε λοχία εξ ονόματος της united fruit ή πως λέγεται των αμερικάνων
κούρδοι του ιρακ από τον βαλτό από τους αμερικάνους σαντάμ
εμφυλιακή ελλάδα αφού το κκε παρέδωσε οπλίσμό και στην αμερικάνικη χούντα
παλαιστίνη από τα αφεντικά των αμερικάνων τους εβραίους.

Δεν υποστηρίζω την σοβιετίλα αλλά να μην λέμε και ότι απλα θα θέλαμε να ισχύει.

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #129 on: August 31, 2011, 03:22:02 am »

Quote from: Tempus Fugit on August 31, 2011, 03:07:55 am
Υπάρχει και πίνακας

Ακούει κανείς;;

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

theoxan
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #130 on: August 31, 2011, 03:24:28 am »

Quote from: Tempus Fugit on August 31, 2011, 03:22:02 am
Quote from: Tempus Fugit on August 31, 2011, 03:07:55 am
Υπάρχει και πίνακας

Ακούει κανείς;;

Μετέφερε μας κάπως να τον γονατίσω τον ημιμαθή.

i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #131 on: August 31, 2011, 03:26:45 am »

Τι άλλο ρε φίλε;
Και στις δύο περιπτώσεις η κυρίαρχη τάξη χάνει τα παιδιά της! Όχι;
Η εθνική ενότητα είναι μια παγίδα...ξέρεις τι...

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
djifos
Guest
« Reply #132 on: August 31, 2011, 03:27:50 am »

Quote from: theoxan on August 31, 2011, 03:20:48 am
Quote from: djifos on August 31, 2011, 03:10:52 am
[

Ώραια αναιρώ τον χαρακτηρισμό. Πείσε με ότι δεν έγιναν μαζικές γενοκτονίες αντιφρονούντων και αντιπάλων στα παραπάνω 5 παραδείγματα:

χιλή του πινοσέτ των αμερικάνων
γουατεμάλα του τάδε λοχία εξ ονόματος της united fruit ή πως λέγεται των αμερικάνων
κούρδοι του ιρακ από τον βαλτό από τους αμερικάνους σαντάμ
εμφυλιακή ελλάδα αφού το κκε παρέδωσε οπλίσμό και στην αμερικάνικη χούντα
παλαιστίνη από τα αφεντικά των αμερικάνων τους εβραίους.

Δεν υποστηρίζω την σοβιετίλα αλλά να μην λέμε και ότι απλα θα θέλαμε να ισχύει.

Για διάβασε τα προηγουμενα posts και πες μου αν ειπα οτι δεν ισχυουν κ τα παραπάνω, απλως παρεκκλινες απο το αρχικό θεμα...οπως και να χει ομως ειναι δεκτη σαν επιχειρημα κ αυτη η παρεκκλιση..
Μονο μη μου λες οτι ο εμφυλιος στην Ελλάδα ξεκίνησε από τους Αμερικανούς...θα σκάσω στα γέλια και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ.. Βασικός υποκινητής δεν ήταν η ΕΣΣΔ που ήθελε να απλωθεί ο κομμουνισμός κ στην Ελλάδα;;..το αν η Αμερική χρηματοδότησε εκ των υστερων τον ελληνικό στρατο το εκανε φυσικα για δικο της συμφερον αλλά δεν παύει να το έκανε σε δεύτερο χρόνο...
djifos
Guest
« Reply #133 on: August 31, 2011, 03:31:25 am »

Quote from: i_am_batman on August 31, 2011, 03:26:45 am

Τι άλλο ρε φίλε;
Και στις δύο περιπτώσεις η κυρίαρχη τάξη χάνει τα παιδιά της! Όχι;
Η εθνική ενότητα είναι μια παγίδα...ξέρεις τι...

we' re not on the same page my friend... το νόημα του post ολοκληρώνεται μαζί με τα προηγούμενα..
giannhs12
Θαμώνας

View Profile
« Reply #134 on: August 31, 2011, 03:36:28 am »

θα σου πω και γω μια ιστορια που ακουσα απο πολυ δικο μου ανθρωπο.....................
καποια μερα ενασ φοιτητησ στουσ ΗΛ.ΜΗΧ. του ΑΠΘ προχωρουσε για να ερθει στη σχολη...Ξαφνικα  συναντα κατι τυπουσ οι οποιοι φορουσαν πρασινα μπλουζακια και τουσ αρεσαν τα παρτυ .......... τα παιδια με τα πρασινα μπλουζακια ηταν πολυ καλοι και φιλικοι μαζι του........ ...τοσο καλοι που μεχρι και κοπελα υποσχεθηκαν να βρουν στο αλλο το παλικαρι... αρκει ομωσ να τουσ ψηφιζε στις ΓΣ (οσεσ φορεσ ερχοντουσαν) και εννοειται στισ φοιτητικεσ εκλογεσ......................(η παραπανω ιστορια εχει και αλλα στα οποια δε θα ηθελα να αναφερθω)
συνειδητοποιω απολυτα τη κοινωνικη πραγματικοτητα γυρω  μου και γνωριζω την κατασταση που επικρατει στο χωρο εργασιασ και γενικοτερα στη Ελλαδα και σε ολο το κοσμο.........και πιστευω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει με τισ καταληψεισ που γινονται στισ σχολεσ μεσα......(η καταληψη και η αναβολη τησ εξεταστικησ δε με ζημιωνει και πολυ προσωπικα )   Ξερω οτι ειμαι απολυτοσ σ αυτο το θεμα   απλα πιστευω οτι οι κομματικες παραταξες δεν εχουν δουλεια εδω μεσα.............
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25 Go Up Print
Jump to: