• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:24:01 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:24:01 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 32
Guests: 125
Total: 157
Loudis1
Yamal
eed
thegreekbaron
thomasdt
thathas12
iliaspapam
ArchieHadCells
ValKar
vagelismo
ilias123
dimitris585
μιλτοςμ
Christina_R
Stathiss
zgeorgitz
charbel
myrtosa
christina02
anon
kokkinosgior
bougatsa
george14
Mavromati
ore525
Anatolim
mavropan
tols1
Kyritsisss
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ"
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ"  (Read 29259 times)
Lampros
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ"
« Reply #60 on: August 29, 2011, 18:33:26 pm »

Quote from: dirlada on August 29, 2011, 18:14:21 pm
Quote from: Lampros on August 29, 2011, 17:39:56 pm

Αλλά είναι και γνωστό....κάποιοι άνθρωποι θα παραμείνουν όλοι τους την ζωή ηλίθιοι!

Με το μπαρντον....

Με ποιο δικαίωμα χαρακτηρίζεις αυτούς που διαφωνούν μαζί σου ως ηλίθιους??
Και με ποιο μπαρντον δηλαδή??
Εμείς αυτή τη στιγμή θέλουμε ανοιχτή σχολή γιατί είναι εξεταστική περίοδος και όταν περάσει αυτή μπορούμε να οργανωθούμε καλύτερα..

Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα δεν χαρακτήρισα ηλίθιους μόνο όσους διαφωνούν μαζί μου...

potatoes gonna potate..
fourier
Guest
« Reply #61 on: August 29, 2011, 18:49:36 pm »

Το πιο γαμάτο στην όλη ιστορία είναι πως κάθε φορά που κατεβαίνει πλαίσιο αντικατάληψης, οι προπαγανδιστές του επιμένουν ότι "υπάρχουν κι άλλοι τρόποι αγώνα εκτός από την κατάληψη", αλλά ποτέ δεν προτείνουν κανέναν!
Κι αν τελικά πιεστούν και προτείνουν κάποιον, ποτέ δεν είναι εκεί στην υλοποίησή του (μόνο οι 2-3 μπροστάρηδες, την πρώτη φορά για ξεκάρφωμα και μετά μην τον είδατε...)

Να σημειώσω πως ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θεωρώ την κατάληψη μονόδρομο και πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, πολύ πιο ευφάνταστοι και αποτελεσματικοί.
Αλλά σιχαίνομαι την υποκρισία.

Θα μπορούσα ακόμα και να χειροκροτήσω κάποιον που θα βγει ανοιχτά και θα δηλώσει "ναι ρε γαμώτο, με νοιάζει το τομάρι μου, με νοιάζει το πτυχίο μου, θέλω απλά να περάσω τα μαθήματά μου και να φύγω από 'δω μέσα χωρίς να καθυστερήσω ούτε λεπτό, και χέστηκα και για τους αγώνες και για την τύχη των επόμενων".
Τουλάχιστον θα εκτιμούσα βαθύτατα την ειλικρίνειά του, θα μπορούσα μέχρι και φίλο μου να τον θεωρήσω.

Σκέφτομαι να κατεβάσω "Πλαίσιο μΠΑΟΚ"
conquer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I am what I am,someone has to be

View Profile
« Reply #62 on: August 29, 2011, 18:52:26 pm »

Εμείς αυτή τη στιγμή θέλουμε ανοιχτή σχολή γιατί είναι εξεταστική περίοδος και όταν περάσει αυτή μπορούμε να οργανωθούμε καλύτερα..

Λυπάμαι που θα στο πω,αλλά για να δώσετε μαθήματα και μόνο θέλετε ανοιχτό πανεπιστήμιο. Όχι για να οργανωθείτε μετά. Την προηγούμενη φορά προφανώς δεν έγινε τίποτα. Καθένας έχει δικαίωμα να κατεβάζει ό,τι πλαίσιο γουστάρει και να ζητά οτιδήποτε,αλλά τουλάχιστον μη προφασίζεστε αγώνες και πράξεις κλπ μετά . Μπαίνω 6ο έτος και "δε με βολεύουν" προβλήματα με την εξεταστική ,αλλά αν μέσα στην αθλιότητα που ζούμε σε νοιάζουν μόνο τα μαθήματα και η εξεταστική...κρίμα
insanegr
Θαμώνας

Μηχανολόγος χαμένος στην άβυσσο του τημμυ...

View Profile
« Reply #63 on: August 29, 2011, 18:55:31 pm »

Ποιοι είμαστε:
Φοιτητές από όλα τα έτη, κυρίως όμως που έχουμε τελειώσει την πενταετή υποχρεωτική φοίτηση. Εχουμε ζήσει όλες τις μεγάλες κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις συνέπειες των μακροχρόνιων καταλήψεων.
•   Δεν είμαστε οι προνομιούχοι
•   Δεν είμαστε οι βολεμένοι
•   Δεν είμαστε τσιράκια της κυβέρνησης

Είναι το καταστατικό, τα μίνιμουμ που λέμε, για να συνδιαμορφώσει κάποιος στο πλαίσιό σας. Δηλαδή αν σας πω οτι είμαι προνομιούχος, δε θα με δεχτείτε; (Γελοία ειρωνία, για γελοία ταυτότητα).

Συμφωνούμε ότι ο νόμος είναι γεμάτος φάουλ......
ΑΛΛΑ
Θεωρούμε ότι η κατάληψη δεν είναι η λύση! Οι μόνοι που ουσιαστικά πλήττονται από αυτή τη μορφή πάλης είναι οι ίδιοι οι φοιτητές.
Αντιπροσωπεύουμε την ομάδα των φοιτητών που υποστηρίζει ότι η κατάληψη την προκειμένη χρονική στιγμή δεν έχει νόημα.

Σοβαρά, χωρίς ίχνος ειρωνείας, σας ζητώ μία ή ακόμα καλύτερα δύο χρονικές στιγμές που έχετε στη φαντασία σας, κατά τις οποίες ΟΝΤΩΣ η κατάληψη να είχε νόημα. (πρόκληση Wink )

Με αυτόν τον τρόπο αδικούμε τον κόπο που έχει καταβάλει ο κάθε φοιτητής για να ανταπεξέλθει στην εξεταστική (ξεκινώντας από το καλοκαίρι μέχρι το διαβασμα εν μέσω εξετάσεων). Αυτόν τον κόπο υπερασπιζόμαστε.

Με τη φτωχή αντίληψη μου, πολλοί 'εχθροί' σας (καταληψίες)  χρόνια τώρα υπερασπίζονται το συνολικό κόπο των φοιτητών, και με ζήλο μάλιστα. (Να μη γίνουν υποβαθμίσεις πτυχίων, άνοιγμα οδών για καλύτερη εξαίταση -βλ. απαλλακτικές εργασίες, προοδοι κτλ)

Καταλαβαίνουμε τους αγώνες των φοιτητών και συμμεριζόμαστε την αγωνία για το μέλλον. Θέλουμε να συζητήσουμε το περιεχόμενο του νόμου ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΉ, όπου και θα έχουμε την απαιτούμενη πολυτέλεια χρόνου.

Κοίτα, είμαστε καμιά 40αρα άτομα, μαζεύουμε και υπογραφές αν θέτε, που σύμφωνα με το πρόγραμμά μας, καθώς συμβαδίζουμε στην πρόοδό μας στη σχολή, θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για τέτοια σε 2,5 χρόνια +-3 μήνες. Ειλικρινά, αν προστεθεί στο πλαίσιο "Προχωρούμε σε: Ανοιχτό κάλεσμα για ενημέρωση συζήτηση για το νέο ν/σ για ΑΕΙ-ΤΕΙ το Γενάρη του 2014", ή κάτι τέτοιο, θα σας στηρίξουμε. (Επιχειρηματολογία της πούτσας στην επιχειρηματολογία της πούτσας)

Ο βεβιασμένος τρόπος με τον οποίο κωλύεται η διεξαγωγή της εξεταστικής φθάνει στα όρια του τραμπουκισμού, χωρίς να υπάρχει πλειοψηφική τελεσίδικη απόφαση από πλευράς των φοιτητών. Αυτές οι τακτικές απομακρύνουν τη μερίδα των φοιτητών που υπό άλλες συνθήκες θα συμμετείχαν ενεργά στο φοιτητικό κίνημα, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά τους που καταπατούνται από το Νέο Νόμο Πλαίσιο.

1- Ποια είναι αυτή η μερίδα;
2- Υπο ποιες συνθήκες;
Πραγματικά, εδώ σας χάνω πολύ. Καθόλου δεν πιάνω την παρατήρηση. Δηλαδή, σου επιτίθονται (κοινωνικά-οικονομικά) βλέπεις τον μαλάκα τον συνάδελφό σου και λες πχ "Τι μαλάκας τραμπούκος είναι αυτός; Χα, εγώ δε θα υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου, να μάθει!". Αυτό καταλαβαίνω, και δεν το λέω προβοκατόρικα. Ειλικρινά, και με λογική αυτό πιάνω να μας λέτε.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ !
ΖΗΤΑΜΕ: άμεση συνέχιση της εξεταστικής από την Τετάρτη!

Italic: Πλαίσιο ανοιχτο παν/μιο
Bold: Σχόλιά μου

gioti488
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #64 on: August 29, 2011, 18:59:49 pm »

egw exw na proteinw kati.eimai uper tou plaisiou.alla gia na perasei i gnwmi mas thelei organwsi.thelete na vrethoume oloi simera??kapou opou na nai kai opws eimaste agnwstoi metaksi mas.na organwthoume.an thelete na katevasete plaisio,prepei na eimaste etoimoi gia oti epakolouthisei.parakalw apantiste
Social_waste

View Profile
« Reply #65 on: August 29, 2011, 19:04:36 pm »

exeis skeftei ti dap san lysi?

Vive le son
D'l'explosion!
Lampros

View Profile
« Reply #66 on: August 29, 2011, 19:05:12 pm »

Quote from: gioti488 on August 29, 2011, 18:59:49 pm
egw exw na proteinw kati.eimai uper tou plaisiou.alla gia na perasei i gnwmi mas thelei organwsi.thelete na vrethoume oloi simera??kapou opou na nai kai opws eimaste agnwstoi metaksi mas.na organwthoume.an thelete na katevasete plaisio,prepei na eimaste etoimoi gia oti epakolouthisei.parakalw apantiste

funny

potatoes gonna potate..
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Απ: Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ"
« Reply #67 on: August 29, 2011, 19:08:46 pm »

Quote from: fourier on August 29, 2011, 18:49:36 pm
Θα μπορούσα ακόμα και να χειροκροτήσω κάποιον που θα βγει ανοιχτά και θα δηλώσει "ναι ρε γαμώτο, με νοιάζει το τομάρι μου, με νοιάζει το πτυχίο μου, θέλω απλά να περάσω τα μαθήματά μου και να φύγω από 'δω μέσα χωρίς να καθυστερήσω ούτε λεπτό, και χέστηκα και για τους αγώνες και για την τύχη των επόμενων".
Τουλάχιστον θα εκτιμούσα βαθύτατα την ειλικρίνειά του, θα μπορούσα μέχρι και φίλο μου να τον θεωρήσω.

πραγματικα ρε σταθη εχεις εμπιστοσύνη σε όποιον λεει "σκέφτομαι τους άλλους και οχι το συμφερον μου"? εγω πιστεύω οτι στερείται λογικής αυτός.

οι εργατικοι αγώνες ειναι καθαρα εγωιστικοι. Απλα ενωνονται πολλοι μαζι - "η ισχύς δια της μαζας"- εναντια στον ισχυρότερο, γιαυτο και επιβαλλεται η "συναδελφική αλληλεγύη". Οι φοιτητές τί μεσα παραγωγής κατέχουν και σε ποια τάξη είναι ο καθένας. Τρεχα γύρευε τι σημαίνει τελικά "φοιτητικό κίνημα"...

ath
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #68 on: August 29, 2011, 19:10:40 pm »

ξερετε με τι θα χαρω????
αν αυριο δεν περασει η καταληψη,μεινουν ανοιχτεσ οι σχολεσ, και μετα που θα γινει η συγκλητοσ κλεισουν οι καθηγητεσ το ΑΠΘ οπωσ εγινε με το ΕΜΠ.
αν γινει αυτο θα αρχισω να γελαω με αυτουσ που δεν ηθελαν καταληψη...

εγω αυτο που θα ηθελα να δω ειναι μια σοβαρη συννενοηση με τουσ καθηγητεσ...να γινει καταληψη αλλα να μασ υποστηριξουν και οι καθηγητεσ ωστε να μην χασουμε την εξεταστικη...γενικα πιστευω πωσ μονο και με την υποστηριξη των καθηγητων μπορουμε να εχουμε αποτελεσμα...και πρεπει να τουσ ξεσηκωσουμε ωστε να σταματησουν να γλυφουν κυβερνητικουσ κολουσ!!!
fourier
Guest
Re: Απ: Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ"
« Reply #69 on: August 29, 2011, 19:13:02 pm »

Quote from: Karaμazoβ on August 29, 2011, 19:08:46 pm

πραγματικα ρε σταθη εχεις εμπιστοσύνη σε όποιον λεει "σκέφτομαι τους άλλους και οχι το συμφερον μου"? εγω πιστεύω οτι στερείται λογικής αυτός.

Δεν μίλησα για εμπιστοσύνη, για ειλικρίνεια μίλησα. Προφανώς και θα παρέμενε πολιτικά απέναντί μου (έλεος!), αλλά τουλάχιστον θα ήταν ειλικρινής και αξιοπρεπής αντίπαλος.
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #70 on: August 29, 2011, 19:18:53 pm »

Quote from: insanegr on August 29, 2011, 18:55:31 pm
1- Ποια είναι αυτή η μερίδα;
Δηλαδή, σου επιτίθονται (κοινωνικά-οικονομικά) βλέπεις τον μαλάκα τον συνάδελφό σου και λες πχ "Τι μαλάκας τραμπούκος είναι αυτός; Χα, εγώ δε θα υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου, να μάθει!". Αυτό καταλαβαίνω, και δεν το λέω προβοκατόρικα.

O "τραμπούκος" δεν τραμπουκίζεται μόνος του προφανώς. Το κάνει προς κάποιον άλλον. Αυτός ο άλλος είναι κάποιος που στην προσπάθειά του να ακουστεί, δέχεται "επίθεση" aka τραμπουκισμό αντί για "αντιπαράθεση", με σχόλια και αυθαίρετες υποθέσεις κατευθείαν προς την προσωπικότητά του σαν να τον εχουν ψυχολογήσει στο λεπτό για του τι είδος άτομο είναι, αντί να σταθούν μόνο στον λόγο του και τον καταρρίψουν με αντεπιχειρήματα. Βρισιές, ειρωνίες, προσωπικά σχόλια είναι κλασσικές μέθοδοι τραμπουκισμού, είτε ιντερνετικά, είτε σε επίπεδο συνέλευσης.

Έτσι ο "άψητος" στην δημόσια έκφραση, που δεν έχει αναπτύξει ακόμη άμυνες (μάλλον ανοσία) απέναντι στην κατάσταση αυτή, αποτρέπεται από το να συνεχίσει να ασχολείται, ακόμη κι αν στην αρχή είχε όλη την διάθεση να κάνει μια προσπάθεια για να πει τη γνώμη μου. Δεν έχουν όλοι ούτε την ίδια απάθεια σε τέτοιου είδους αντιμετώπιση ούτε την ίδια υπομονή.

Στο τέλος, με την τακτική αυτή, ο πολιτικοποιημένος γίνεται πολιτικότερος και ο αμέτοχος αμετοχότερος.
Μονοπώλια και στην αμεσοδημοκρατία λοιπόν.

ΥΓ Δεν εκφράζω καμία γνώμη για την παρούσα περίπτωση, μιλάω γενικότερα, καθώς αυτό που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι γενικότερο φαινόμενο.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #71 on: August 29, 2011, 19:20:25 pm »

Quote from: fourier on August 29, 2011, 19:13:02 pm
Quote from: Karaμazoβ on August 29, 2011, 19:08:46 pm
Τουλάχιστον θα εκτιμούσα βαθύτατα την ειλικρίνειά του, θα μπορούσα μέχρι και φίλο μου να τον

Δεν μίλησα για εμπιστοσύνη, για ειλικρίνεια μίλησα. Προφανώς και θα παρέμενε πολιτικά απέναντί μου (έλεος!), αλλά τουλάχιστον θα ήταν ειλικρινής και αξιοπρεπής αντίπαλος.

Fourier είσαι σε κάποια παράταξη;
« Last Edit: August 29, 2011, 19:24:43 pm by Link-gr » Logged
fourier
Guest
« Reply #72 on: August 29, 2011, 19:22:35 pm »

Quote from: Link-gr on August 29, 2011, 19:20:25 pm

Στην παράταξη των πτυχιούχων-ανέργων που δεν έχουν δουλειά και ξανάρχισαν να καίγονται στο φόρουμ.
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #73 on: August 29, 2011, 19:26:16 pm »

Quote from: fourier on August 29, 2011, 19:22:35 pm
Quote from: Link-gr on August 29, 2011, 19:20:25 pm

Στην παράταξη των πτυχιούχων-ανέργων που δεν έχουν δουλειά και ξανάρχισαν να καίγονται στο φόρουμ.
Χμμ οκ. Ελπίζω να τελιωσω κ εγώ σύντομα , να μπω στην παράταξη όχι τπτ άλλο.  Cheesy
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #74 on: August 29, 2011, 19:27:27 pm »

Σταματηστε να θετετε ηλιθιες ερωτησεις του στυλ: "μα γιατι δεν λετε την αληθεια στον κοσμο, οτι δεν σας ενδιαφερει ο αγωνας, αλλα σας ενδιαφερει να μεινει ανοιχτη η σχολη??" πανικοβλημενοι τυποι και κολαουζοι των παραταξεων.  Ποια απο τις γαμω-παραταξεις σας ειπε ποτε ολη την αληθεια στον φοιτητη???

Ειπε η ΔΑΠ, γιατι καταψηφιζει ενα νομο που ειναι copy-paste του προηγουμενου που υποστηριζε??
Ειπε η ΠΚΣ γιατι στηριζει η δεν στηριζει καταληψη (η περιφημη γραμμη)??

Και σημειωτεον τις παραταξεις τις ψηφιζουμε κιολας (οι χαμενες μουσταλευριες), οποτε μια ευθυνη παραπανω την εχουνε. Αυτοι οι κυριοι δεν κατεβηκαν στις εκλογες να ζητησουν την ψηφο σας..

Ειτε λενε την αληθεια, ειτε οχι, αν τους ψηφισουν αυριο σημαινει οτι συμφωνουν με το πλαισιο. Στο κατω-κατω, μια ανοιχτη σχολη ειναι μεν εμποδιο στον αγωνα, αλλα οχι και κανενας απροσπεραστος σκοπελος.

Ερχεται μια μερα...
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 Go Up Print
Jump to: