• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 21:02:02 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 21:02:02 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426722
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 64
Guests: 116
Total: 180
george14
Paparouna
Laris
asemas
johnliko333388
nikos123321
christina02
stefanos hios
Nikos_313
kchristoua
papaloui
chriskazakos
theodoradr
lapin
dorapangeiou
simielen
mayia psarikoglou
Soto Gonzalez
bigmort
Reidemption
marilita
valco08
georgino
thomasdt
engineer2030
Katarameno
gianst
Captain
konsntai
vagk
valentini
elizabeth
rafail zisiadis
tzortzis
papatmaria
harischris
ΦΙδανης Αριστοτελης
itsikou
zille
Alex Kosmas
ntsiakiri
Theislander
Διάλεξις
andreasbr
dr.giorgos
ThanosKoutsoump
freskoulhs
George_RT
stavros0201
gmpatsol
Tsomp
spoun
Tim
EvanTsir
glavdakis
Fotis Roukoutakis
Orfanidis Stelios
LelisNiko
aachmet
ThanosV
mous25
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΔΣ Φοιτητών και επικείμενη ΓΣ στις 30/08/2011
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 40 Go Down Print
Author Topic: ΔΣ Φοιτητών και επικείμενη ΓΣ στις 30/08/2011  (Read 63000 times)
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Κατατέθηκε ο νόμος πλαίσιο στη βουλή
« Reply #60 on: August 27, 2011, 20:06:28 pm »

Εγώ έχω μια άλλη άσχετη απορία και θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά . Από όσους είστε τόσο θερμά υπέρ αυτής της ξαφνικής (για εμένα τουλάχιστον) διάθεσης για αναβολή, πόσοι έχετε ήδη διαβάσει για κάποιο μάθημα, ή έχετε σοβαρό σκοπό να διαβάσετε σε αυτήν την εξεταστική. Επειδή είναι εύκολο να μιλάει κανείς για αναβολή εφόσον δε του καίγεται και πολυ μεγάλο καρφί γίνει δε γίνει . Όχι ότι και να ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία έχετε κάποιο παραπάνω δίκιο σε αυτό που ζητάτε(κατά τη γνώμη μου), απλά τουλάχιστον μπορείτε να πείτε ότι κάνετε και προσωπικά κάποια θυσία , αντί για να την απαιτείτε μόνο από τους άλλους.

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #61 on: August 27, 2011, 20:12:06 pm »

Εχω βγαλει ηδη 4 μαθηματα και εχω και ξαναδιαβασμενα.
επισης ειμαι κομμουνιστης και μενω... oh wait

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Τσαμπίκα
Θαμώνας

View Profile
« Reply #62 on: August 27, 2011, 20:12:54 pm »

Quote from: san_zoulapi on August 27, 2011, 20:06:28 pm
Εγώ έχω μια άλλη άσχετη απορία και θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά . Από όσους είστε τόσο θερμά υπέρ αυτής της ξαφνικής (για εμένα τουλάχιστον) διάθεσης για αναβολή, πόσοι έχετε ήδη διαβάσει για κάποιο μάθημα, ή έχετε σοβαρό σκοπό να διαβάσετε σε αυτήν την εξεταστική. Επειδή είναι εύκολο να μιλάει κανείς για αναβολή εφόσον δε του καίγεται και πολυ μεγάλο καρφί γίνει δε γίνει . Όχι ότι και να ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία έχετε κάποιο παραπάνω δίκιο σε αυτό που ζητάτε(κατά τη γνώμη μου), απλά τουλάχιστον μπορείτε να πείτε ότι κάνετε και προσωπικά κάποια θυσία , αντί για να την απαιτείτε μόνο από τους άλλους.

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=xIkmb2U4PZU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=xIkmb2U4PZU</a>

"...διότι οι άνθρωποι δε συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε"
Αργύρης Μπακιρτζής
boudou
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #63 on: August 27, 2011, 20:22:25 pm »

συνεχιζεις να μιλας για προσωπικα κινητρα και αποπροσανατολιζεις τη συζητηση. αν εχεις να πεις κατι επι του θεματος πες το. αλλιως συνεχισε το διαβασμα και θα αντιδρασουμε και χωρις εσενα

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #64 on: August 27, 2011, 20:24:59 pm »

στο ΕΜΠ την αναβολή την εδωσε η Συγκλητος, εδω στο ΑΠΘ τα φοιτητικα ΔΣ είναι μονα τους. Το περίεργο παντως είναι οτι τωρα ολες μα ολες οι παρατάξεις θα είναι μαζί, απο τη ΔΑΠ μεχρι τα ΕΑΑΚ Tongue

Quote from: Godhatesusall on August 27, 2011, 19:58:18 pm
Quote from: pandora on August 27, 2011, 19:54:34 pm
Για να πώ και κάτι σοβαρό και επι του θέματος : σε ποιόν πρόεδρο θα αποταθεί το ΔΣ από Δευτέρα? Ο Αντωνόπουλος από 1 Σεπτέμβρίου δεν είναι πρόεδρος και ο Μήτκας παύεται βάσει του ΝΠ.

Γενικά υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο ή είμαστε μπατεσκυλάδικο όπως πάντα?

Οι μυστικοί πληροφοριοδότες μου λένε ότι θα πάμε στον Αντωνόπουλο.

θα χει τρελό γέλιο, νομίζω πως είναι εντελώς αντίθετος με το να κλεισει τη σχολή και στην τελικη στη θεση του δε θα επαιρνα τετοια απόφαση μονος μου.

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #65 on: August 27, 2011, 20:29:43 pm »

Εγώ είναι να πάρω πτυχίο τον Οκτώβρη(έχω διπλωματική μόνο). Αν και είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που ζητάς, το να είμαι ένα 6μηνο παραπάνω φοιτητής δεν είναι και το καλύτερο πράγμα για εμένα και την οικογένειά μου.

Απλά πρέπει κάποτε να μπει ένας σταματημός σε αυτό που γίνεται στην παιδεία, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Και μην το βλέπεις ως "εσύ τι έδωσες ,εγώ τι έδωσα". Γιατί αυτή η λογική μεταφέρει τα προβλήματα στην σφαίρα της ατομικής ευθύνης. Το ζήτημα είναι, από εδώ και πέρα, να αντιμετωπίζουμε τα πάντα συλλογικά και όχι με όρους "εγώ έκανα Χ εσύ Χ-1 άρα είμαι καλύετερος/ικανότερος/whatever"

YARRRRRRRRRRRRRR
constantinos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #66 on: August 27, 2011, 20:50:38 pm »

Είναι τουλάχιστον αφελές να νομίζεις ότι είσαι ο μοναδικός που διαβάζεις στο ΗΜΜΥ ή ότι μόνο εσύ καίγεσαι να τελειώσεις ή ότι μόνο εσύ θα κάνεις προσωπικές θυσίες.(Αυτά από κάποιον που χρωστάει <10 μαθήματα.)
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #67 on: August 27, 2011, 21:24:23 pm »

Ρε παιδιά σοβαρά μιλάμε τώρα δλδ τι θα πετύχουμε αν χάσουμε την εξεταστική.
Ο νόμος ψηφίστηκε, οι άλλοι κλείνουν αεροδρόμια λιμάνια δρόμους και η κυβέρνηση τους γράφει στα @@ της κ εμείς θα καταστρέψουμε την εξεταστική - τους εαυτούς μας και θα ιδρώσει το αυτί τους?

ΥΓ  Όποιος πιστεύει ότι με το να μη ξεκινήσει η εξεταστική πρόκειται να γίνει κινητοποίηση και να κορυφοθούν οι αγώνες κτλ
μάλλον δεν τα έχει σκεφθεί καλά ή δεν έχει διδαχθεί από το παρελθόν.
Τέτοια εποχή...όλοι θα πάνε να συνεχίσουν διακοπούλες, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να βγάλουμε τα μάτια μας.

My opinion.

ΥΓ2 Παρακαλώ οι διαφωνίες να εκφράζονται κόσμια... Tongue

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #68 on: August 27, 2011, 21:29:15 pm »

@Godhatesusall

Παρεξήγησες το point μου. Δεν προσπαθώ να εξατομικεύσω την ευθύνη . Ακριβώς το αντίθετο.
Προσωπικά είμαι κατά της αναβολής και οποιαδήποτε άλλης ενέργειας σχετικά με το νομοσχέδιο, πρωτίστως επειδή το θεωρώ αρκετά καλό και είμαι υπέρ των περισσότερων μεταρυθμίσεων.
Από εκεί και πέρα εφ'όσον ήμουν κατά αυτού και ήθελα να κινητοποιηθώ, ανεξάρτητα από την άνεση που έχω εγώ με τα χρωστούμενα μαθήματα, θα έπαιρνα υπόψιν μου και τους υπόλοιπους φοιτητές. Απλά θέλω να πω πώς θεωρώ ανεύθυνο και εγωιστικό να τίθεσαι τόσο εύκολα και θερμά υπέρ μιας απόφασης που αν μη τι άλλο επηρεάζει αρνητικά την πλειοψηφία της σχολής. Δεν είναι μόνο δικιά σου η θυσία για να αποφασίσεις αν θα την κάνεις και έχει διαφορετικά βάρη για τον καθέναν. Αν για κάποιον δεν έχει τόσο μεγάλο , προφανώς και την κάνει ευκολότερα.

Συμφωνώ απόλυτα σχετικά με το μπαλάκι από τους καθηγητές και είναι ένας λόγος παραπάνω που είμαι κατά της κινητοποίησης.

Quote from: constantinos on August 27, 2011, 20:50:38 pm
Είναι τουλάχιστον αφελές να νομίζεις ότι είσαι ο μοναδικός που διαβάζεις στο ΗΜΜΥ ή ότι μόνο εσύ καίγεσαι να τελειώσεις ή ότι μόνο εσύ θα κάνεις προσωπικές θυσίες.(Αυτά από κάποιον που χρωστάει <10 μαθήματα.)

Δε ξέρω με ποιόν τρόπο ακριβώς εξήγαγες αυτό το συμπέρασμα αλλά δεν υπονόησα ποτέ κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα το είπα γιατί θεωρώ πως οι περισσότεροι ανοίκουν σε αυτή την κατηγορία. Αλλά όχι οι συνήθεις και μόνιμοι υποκινητές των καταλήψεων.

provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #69 on: August 27, 2011, 21:35:07 pm »

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

bay bay timy.
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #70 on: August 27, 2011, 22:06:12 pm »

Quote from: gerdi on August 27, 2011, 21:24:23 pm
Ρε παιδιά σοβαρά μιλάμε τώρα δλδ τι θα πετύχουμε αν χάσουμε την εξεταστική.
Ο νόμος ψηφίστηκε, οι άλλοι κλείνουν αεροδρόμια λιμάνια δρόμους και η κυβέρνηση τους γράφει στα @@ της κ εμείς θα καταστρέψουμε την εξεταστική - τους εαυτούς μας και θα ιδρώσει το αυτί τους?

ΥΓ  Όποιος πιστεύει ότι με το να μη ξεκινήσει η εξεταστική πρόκειται να γίνει κινητοποίηση και να κορυφοθούν οι αγώνες κτλ
μάλλον δεν τα έχει σκεφθεί καλά ή δεν έχει διδαχθεί από το παρελθόν.
Τέτοια εποχή...όλοι θα πάνε να συνεχίσουν διακοπούλες, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να βγάλουμε τα μάτια μας.

My opinion.

ΥΓ2 Παρακαλώ οι διαφωνίες να εκφράζονται κόσμια... Tongue

Τώρα να μην χαθεί η εξεταστική,μετά να μην χαθούνε τα μαθήματα γιατι θα χαθεί το εξάμηνο και πάει λέγοντας...οπότε δέχεσαι την επιθεση χωρίς αντίδραση.

Και οι άλλοι μπορεί να κλείνουν αεροδρόμια,λιμάνια,δρόμους αλλα για πόσο?
Πόσο νομίζεις θα τους πειράξει αν πχ καλεστεί μια 24ωρη απεργία?
Μια απεργία διαρκείας όμως???
Και σε μας προφανώς άμα γίνει 1 αντε 2 βδομάδες το πολύ κατάληψη τα ίδια, σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους....
Για αυτό και προτείνουμε καταλήψεις διαρκείας.

Αλλά επειδή το κράτος δεν του αρέσει να τρώει ήττες οι καταλήψεις θα πρέπει να είναι όντως διαρκείας.
Και μην μου πεις ότι τότε δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά...
βλ κερατέα που για 5 μήνες με μπλόκα,συγκρούσεις,σαμποτάζ (σε καθημερινή βάση) γινόταν της κερατέας μέχρι που αποφάσισαν ότι δεν γίνεται και έδωσαν εντολή να φύγουν τα μπατσόσκυλα που φυλάγανε τα μηχανηματα.

Επιπλέον ο ταξικός ανταγωνισμός έχει οξυνθεί αρκετά που ένα φοιτητικό κίνημα είναι ικανό να παρασύρει και άλλα κομμάτια της κοινωνίας (που φαινομενικά μπορεί να στέκονται απαθή) και να ενωθούν σε ένα ενιαίο ριζοσπαστικό κίνημα.

Τώρα για το αν θα πάνε διακοπούλες δεν το ξέρεις/δεν το ξέρω για αυτό αξίζει να προσπαθήσουμε.
Γιατί με τέτοια λογική κάτσε σπίτι σου και δείξε την αγανάκτιση σου βρίζωντας την τηλεόραση.
« Last Edit: August 27, 2011, 22:11:03 pm by inco » Logged

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
dimitris21
Guest
« Reply #71 on: August 27, 2011, 22:10:02 pm »

ωραια μπορουμε να ενημερωθουμε καπως για το τι ακριβως παιζει και πως μπορουμε να συμμετεχουμε σε ο,τι κινηση γινεται?? ας πουμε πως διασφαλιζεται η αποφαση του Δ.Σ. για αναβολη δευτερα-τετάρτη(και σε αυτην την περιπτωση τι συμβαινει με την εξεταστικη και τα μαθηματα που δινονται αυτες τις μερες) και αν εχει καλεστει γενικη συνελευση για να ξερουμε  ποτε να ρθουμε ?
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #72 on: August 27, 2011, 22:30:08 pm »

Καταρχάς εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει αυτό.
Αν ερθει δλδ το πρωί ο καθηγητής με τα θέματα και 200 φοιτητές τι θα γίνει θα μπούνε μπροστά 10 ΔΣ ίτες και θα τους πούνε φύγετε?  Huh

@inco  δλδ όταν λες διαρκείας? Να ξεσκίσουμε όλη τη χρονια να ησυχάσουμε?
Αυτή πιστεύω δεν είναι λύση. Στην κερατέα που ανέφερες δεν έβαζαν φωτιά στα σπίτια τους ούτε πυρπολούσαν τα αυτοκίνητά τους. Στην τελική με αυτή τη λογική να το κάψουμε και τελείως να τους τσούξει περισσότερο.

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #73 on: August 27, 2011, 22:53:48 pm »

διαρκείας= μέχρι να αποσυρθεί ο νόμος και μετά αναλόγως τι διαστάσεις μπορεί να έχει πάρει το κίνημα.
edit
και θεωρώ πως γενικά πρέπει το κίνημα να ξεκινήσει πιο ριζοσπαστικά όχι "πτυχία με αξία" αλλά άρνηση εντατικοποίησης που επιβάλουν κράτος-αφεντικά σε  όλους τους τομείς.

στην κερατέα βάζαν φωτιά στα μηχανήματα των εργολάβων,στο τμήμα, στα μπατσικά και ότι έμπαινε εμπόδιό τους.
ας κάνουμε το ίδιο
(και προφανώς δεν εννοώ το πανεπιστήμιο και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα)

Η αναδιάρθρωσή τους περνάει από πάνω μας
Κάτω τα χέρια απ' τις ζωές μας
« Last Edit: August 27, 2011, 23:08:22 pm by inco » Logged

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
COACH
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #74 on: August 27, 2011, 22:55:08 pm »

Quote from: inco on August 27, 2011, 22:53:48 pm
διαρκείας= μέχρι να αποσυρθεί ο νόμος και μετά αναλόγως τι διαστάσεις μπορεί να έχει πάρει το κίνημα.

χαχαχαχαχαχα... deja vu... πολλα deja vu.... (είμαι και παλιός...)
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 40 Go Up Print
Jump to: